2025 |
1 | > Стуков, Д. П. Переваги автоматизованих систем управління холодильними системами [Текст] / Д. П. Стуков ; наук. керівник М. М. Цуркан> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 3 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 188 | |
---|
2 | > Study of the energy efficiency of the process of freezing chicken offal products [Text] / V. Potapov, O. Molskiy, S. Molskyi, M. Tsurkan> // Kazakhstan-Refrigeration 2025 : proceeding of the conference. - Алмати : АТУ, 2025. - P. 155-160 | |
---|
2024 |
3 | > Потапов, Володимир Олексійович. Проблеми та перспективи застосування теплових акумуляторів для сталості функціонування національної економіки [Текст] / В. О. Потапов, М. М. Цуркан, М. М. Смілик> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 6 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 287-288 | Повний текст |
---|
4 | > Потапов, Володимир Олексійович. Шляхи забезпечення якісної підготовки студентів технічних спеціальностей в контексті європейської інтеграції [Текст] / В. О. Потапов, М. М. Цуркан> // Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності в умовах європейської інтеграції : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., 18 жовт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 229-230 | Повний текст |
---|
2010 |
5 | > Цуркан, Микола Михайлович. Дослідження енергоефективності процесу сушіння [Текст] / М. М. Цуркан> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 194-201 | Повний текст |
---|
2005 |
6 | > Погожих, Микола Іванович. Упровадження інтерактивних технологій в навчальний процес з фундаментальних дисциплін [Текст] / М. І. Погожих, В. О. Потапов, М. М. Цуркан> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Впровадження інформаційних технологій – новий етап розвитку системи вищої освіти : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 14 річниці незалежності України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 30 листоп. 2005 р. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 8-12 | |
---|
2004 |
7 | > Пак, Андрій Олегович. Вплив теплопровідності та структурно-механічних властивостей на процес ЗТП-сушіння [Текст] / А. О. Пак, М. І. Погожих, М. М. Цуркан> // Молода наука Харківщини – 2004 : матеріали Міжнар. молодіж. наук.-техн. конф., Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ, 2004 | |
---|
8 | > Погожих, Николай Иванович. Исследование процесса гидротермической обработки гречневой групы [Текст] / Н. И. Погожих, Н. М. Цуркан , М. В. Жеребкин> // Науковий вісник Полтав. ун-ту спожив. кооперації України. Серія: Техн. науки. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - Вип. 4, № 2 (13). - С. 48-53 | |
---|
2000 |
9 | > Цуркан, Микола Михайлович. Розробка раціональних режимів виробництва сушеної швидковідновлюваної картоплі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / М. М. Цуркан ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2000. - 20 с. - Б. ц. | |
---|