Цуркан Микола Михайлович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2025
1 Стуков, Д. П.
Переваги автоматизованих систем управління холодильними системами [Текст] / Д. П. Стуков ; наук. керівник М. М. Цуркан // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 3 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 188
2
Study of the energy efficiency of the process of freezing chicken offal products [Text] / V. Potapov, O. Molskiy, S. Molskyi, M. Tsurkan // Kazakhstan-Refrigeration 2025 : proceeding of the conference. - Алмати : АТУ, 2025. - P. 155-160
2024
3 Потапов, Володимир Олексійович.
Проблеми та перспективи застосування теплових акумуляторів для сталості функціонування національної економіки [Текст] / В. О. Потапов, М. М. Цуркан, М. М. Смілик // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 6 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 287-288
Повний текст
4 Потапов, Володимир Олексійович.
Шляхи забезпечення якісної підготовки студентів технічних спеціальностей в контексті європейської інтеграції [Текст] / В. О. Потапов, М. М. Цуркан // Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності в умовах європейської інтеграції : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., 18 жовт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 229-230
Повний текст
2010
5 Цуркан, Микола Михайлович.
Дослідження енергоефективності процесу сушіння [Текст] / М. М. Цуркан // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 194-201
Повний текст
2005
6 Погожих, Микола Іванович.
Упровадження інтерактивних технологій в навчальний процес з фундаментальних дисциплін [Текст] / М. І. Погожих, В. О. Потапов, М. М. Цуркан // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Впровадження інформаційних технологій – новий етап розвитку системи вищої освіти : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 14 річниці незалежності України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 30 листоп. 2005 р. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 8-12
2004
7 Пак, Андрій Олегович.
Вплив теплопровідності та структурно-механічних властивостей на процес ЗТП-сушіння [Текст] / А. О. Пак, М. І. Погожих, М. М. Цуркан // Молода наука Харківщини – 2004 : матеріали Міжнар. молодіж. наук.-техн. конф., Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ, 2004
8 Погожих, Николай Иванович.
Исследование процесса гидротермической обработки гречневой групы [Текст] / Н. И. Погожих, Н. М. Цуркан , М. В. Жеребкин // Науковий вісник Полтав. ун-ту спожив. кооперації України. Серія: Техн. науки. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - Вип. 4, № 2 (13). - С. 48-53
2000
9 Цуркан, Микола Михайлович.
Розробка раціональних режимів виробництва сушеної швидковідновлюваної картоплі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / М. М. Цуркан ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2000. - 20 с. - Б. ц.