2024 |
1 | > Моніторинг якісних показників коров’ячого молока [Текст] / І. Л. Цивірко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, М. О. Дегтярьов, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 253-259 | |
---|
2 | > Безпека життєдіяльності та охорона праці у ветеринарній медицині [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. занять / уклад.: О. В. Павліченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 34 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Харчова та біологічна цінність козиного молока [Текст] / І. Л. Цивірко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, М. О. Дегтярьов, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова> // Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи – 2024 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 22 трав. 2024 р. - Харків, 2024 | |
---|
2023 |
4 | > Ветеринарно-санітарний контроль на агропродовольчих ринках [Текст] : навч. посібник / І. Л. Цивірко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський. - Харків : ДБТУ, 2023. - 58 с. - Б. ц. | |
---|
5 | > Критерії оцінки показників молока кіз за кетозу [Текст] / І. Л. Цивірко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, І. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова, О. І. Париловський> // Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників та молодих науковців. - Одеса, 2023 | |
---|
2021 |
6 | > Визначення якості сухих яєчних продуктів [Текст] / І. Л. Цивірко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова, Р. О. Криворотько> // Актуальні питання ветеринарної медицини, технологій у тваринництві та природокористуванні : тези звіт. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників ХДЗВА, 3 черв. 2021 р. - 2021. - С. 21-22 | |
---|
7 | > Validation of the quantitative determination method of spectinomycin in muscle samples by the immunoenzyme analysis method [Text] / K. Myagka, S. Tkachuk, І. Yatsenko, K. Rodionova, M. Kostiuk, N. Liniychuk, V. Lyasota, V. Zhylina, I. Tsivirko, L. Savchuk> // Ukrainian Journal of Ecology. - 2021. - Vol. 11, Issue 7. - С. 33-38. - DOI 10.15421/2021_239. - | Повний текст |
---|
8 | > Методичні рекомендації з виконання, оформлення та захисту магістерської роботи з спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» [Текст] / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 52 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Звітна документація про виробничу практику [Текст] : магістра ф-ту вет. медицини, спец. 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза спеціалізація Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 69 с. - Б. ц. | |
---|
10 | > Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології та стандартизації продуктів тваринництва [Текст] : робочий зошит з дисципліни для лаборатор. занять та самост. роботи студентів ОР Бакалавр на базі ОР Молодший спеціаліст. Ч. 2 / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 90 с. - Б. ц. | |
---|
11 | > Робочий зошит з ветеринарно-санітарної експертизи для лабораторних занять і самостійної роботи [Текст] : навч.-метод. посібник для студентів ф-ту вет. медицини ОКР Бакалавр на базі ОС Молодший спеціаліст напрямок підгот. Ветеринарна медицина. Ч. 1. / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 92 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Безпечність і якість харчових яєць і яєчних продуктів [Текст] : навч. посібник для студентів ОР «Бакалавр» та ОР «Магістр» / І. В. Яценко, Л. В. Бусол, Н. М. Богатко, І. Л. Цивірко, М. О. Дегтярьов. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 105 с. - Б. ц. | |
---|
13 | > Сухі яєчні продукти та визначення їх безпечності та якості [Текст] / І. Л. Цивірко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова, Р. О. Криворотько> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2021. - № 7. - С. 133-167. - DOI https://doi.org/10.31890/vttp.2021.07.25. - | Повний текст |
---|
2018 |
14 | > Вплив змін клімату на видовий склад Fusarium і наслідки їх токсинів на безпечність харчових продуктів [Текст] / І. В. Яценко, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, Н. П. Головко> // Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти : збірник тез Міжнар. наук.-практ. конф. за участю ФАО, 13-14 берез. 2018 р. - Київ : НМЦ «Агроосвіта», 2018. - С. 536-538 | |
---|
15 | > Вимоги до харчових добавок дозволених для використання для виробництва органічних продуктів [Текст] / Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, Н. П. Головко, І. В. Яценко, В. М. Кириченко> // Органічне агровиробництво: освіта і наука : збірник тез Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ. - Київ : Агроосвіта, 2018. - С. 198-200 | |
---|
2015 |
16 | > Особливості і вимоги до показників якості та безпечності козиного молока [Текст] / Л. В. Бусол, О. В. Павліченко, І. Л. Цивірко, І. М. Гейда> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. ХДЗВА. - Харків, 2015. - Вип. 30, ч. 2. - С. 274-276 | |
---|
2014 |
17 | > Ветеринарно-санитарный контроль продуктов убоя овец при овисном цистицеркозе [Текст] : монография / И. Л. Цивирко, И. В. Яценко, Л. В. Бусол, Н. М. Бондаревский. - Харьков : Стиль-Издат, 2014. - 92 с. - Б. ц. | |
---|
18 | > Порівняльна характеристика методів, які застосовуються з метою охолодження тушок курчат-бройлерів [Текст] / Л. В. Бусол, О. В. Павліченко, І. Л. Цивірко, А. М. Труш> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. ХДЗВА. - Харків, 2014. - Вип. 28, ч. 2. - С. 57-60 | |
---|
2011 |
19 | > Порівняльна характеристика показників якості та безпечності м’яса свинини вітчизняного й імпортного виробництва [Текст] / О. В. Павліченко, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, В. М. Жиліна, Ю. М. Кротовська> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. ХДЗВА. - Харків, 2011. - Вип. 23, ч. 2, т. 2. - С. 485-488 | |
---|