Цивірко Інна Леонідівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Моніторинг якісних показників коров’ячого молока [Текст] / І. Л. Цивірко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, М. О. Дегтярьов, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 253-259
2
Безпека життєдіяльності та охорона праці у ветеринарній медицині [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. занять / уклад.: О. В. Павліченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 34 с. - Б. ц.
3
Харчова та біологічна цінність козиного молока [Текст] / І. Л. Цивірко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, М. О. Дегтярьов, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова // Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи – 2024 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 22 трав. 2024 р. - Харків, 2024
2023
4
Ветеринарно-санітарний контроль на агропродовольчих ринках [Текст] : навч. посібник / І. Л. Цивірко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський. - Харків : ДБТУ, 2023. - 58 с. - Б. ц.
5
Критерії оцінки показників молока кіз за кетозу [Текст] / І. Л. Цивірко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, І. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова, О. І. Париловський // Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників та молодих науковців. - Одеса, 2023
2021
6
Визначення якості сухих яєчних продуктів [Текст] / І. Л. Цивірко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова, Р. О. Криворотько // Актуальні питання ветеринарної медицини, технологій у тваринництві та природокористуванні : тези звіт. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників ХДЗВА, 3 черв. 2021 р. - 2021. - С. 21-22
7
Validation of the quantitative determination method of spectinomycin in muscle samples by the immunoenzyme analysis method [Text] / K. Myagka, S. Tkachuk, І. Yatsenko, K. Rodionova, M. Kostiuk, N. Liniychuk, V. Lyasota, V. Zhylina, I. Tsivirko, L. Savchuk // Ukrainian Journal of Ecology. - 2021. - Vol. 11, Issue 7. - С. 33-38. - DOI 10.15421/2021_239. -
Повний текст
8
Методичні рекомендації з виконання, оформлення та захисту магістерської роботи з спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» [Текст] / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 52 с. - Б. ц.
9
Звітна документація про виробничу практику [Текст] : магістра ф-ту вет. медицини, спец. 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза спеціалізація Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 69 с. - Б. ц.
10
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології та стандартизації продуктів тваринництва [Текст] : робочий зошит з дисципліни для лаборатор. занять та самост. роботи студентів ОР Бакалавр на базі ОР Молодший спеціаліст. Ч. 2 / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 90 с. - Б. ц.
11
Робочий зошит з ветеринарно-санітарної експертизи для лабораторних занять і самостійної роботи [Текст] : навч.-метод. посібник для студентів ф-ту вет. медицини ОКР Бакалавр на базі ОС Молодший спеціаліст напрямок підгот. Ветеринарна медицина. Ч. 1. / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 92 с. - Б. ц.
12
Безпечність і якість харчових яєць і яєчних продуктів [Текст] : навч. посібник для студентів ОР «Бакалавр» та ОР «Магістр» / І. В. Яценко, Л. В. Бусол, Н. М. Богатко, І. Л. Цивірко, М. О. Дегтярьов. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 105 с. - Б. ц.
13
Сухі яєчні продукти та визначення їх безпечності та якості [Текст] / І. Л. Цивірко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова, Р. О. Криворотько // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2021. - № 7. - С. 133-167. - DOI https://doi.org/10.31890/vttp.2021.07.25. -
Повний текст
2018
14
Вплив змін клімату на видовий склад Fusarium і наслідки їх токсинів на безпечність харчових продуктів [Текст] / І. В. Яценко, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, Н. П. Головко // Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти : збірник тез Міжнар. наук.-практ. конф. за участю ФАО, 13-14 берез. 2018 р. - Київ : НМЦ «Агроосвіта», 2018. - С. 536-538
15
Вимоги до харчових добавок дозволених для використання для виробництва органічних продуктів [Текст] / Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, Н. П. Головко, І. В. Яценко, В. М. Кириченко // Органічне агровиробництво: освіта і наука : збірник тез Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ. - Київ : Агроосвіта, 2018. - С. 198-200
2015
16
Особливості і вимоги до показників якості та безпечності козиного молока [Текст] / Л. В. Бусол, О. В. Павліченко, І. Л. Цивірко, І. М. Гейда // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. ХДЗВА. - Харків, 2015. - Вип. 30, ч. 2. - С. 274-276
2014
17
Ветеринарно-санитарный контроль продуктов убоя овец при овисном цистицеркозе [Текст] : монография / И. Л. Цивирко, И. В. Яценко, Л. В. Бусол, Н. М. Бондаревский. - Харьков : Стиль-Издат, 2014. - 92 с. - Б. ц.
18
Порівняльна характеристика методів, які застосовуються з метою охолодження тушок курчат-бройлерів [Текст] / Л. В. Бусол, О. В. Павліченко, І. Л. Цивірко, А. М. Труш // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. ХДЗВА. - Харків, 2014. - Вип. 28, ч. 2. - С. 57-60
2011
19
Порівняльна характеристика показників якості та безпечності м’яса свинини вітчизняного й імпортного виробництва [Текст] / О. В. Павліченко, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, В. М. Жиліна, Ю. М. Кротовська // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. ХДЗВА. - Харків, 2011. - Вип. 23, ч. 2, т. 2. - С. 485-488