2019 |
1 | > Губська, М. О. Сучасні методи підвищення управління якістю на вітчизняних підприємствах [Текст] / М. О. Губська, наук. керівник : Р. С. Тихонченко, Є. Б. Соколова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 239 | |
---|
2017 |
2 | > Краснокутська, Н. С. Теорія та практика формування клієнтоорієнтованої стратегії у підприємствах торгівлі [Текст] / Н. С. Краснокутська, Р. С. Тихонченко. - Харків : ПП Іванченко, 2017. - 196 с. - Б. ц. | |
---|
2016 |
3 | > Тихонченко, Руслан Сергійович. Формування клієнтоорієнтованої стратегії у підприємствах роздрібної торгівлі [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 09.12.2016 / Р. С. Тихонченко ; наук. керівник Н. С. Краснокутська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 19 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31244 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 15-17. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|