Терешкін Олег Георгійович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2022
1
Вступне випробування з фаху [Текст] : програма підгот. ступінь бакалавр галузь знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа, скорочена форма навчання / уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
2 Романюк, Л. Я.
Арт-простір готелю [Текст] / Л. Я. Романюк ; наук. керівник О. Г. Терешкін // Стан та перспективи розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи : Всеукр. студент. наук.-практ. конф., Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ iм. В. Н. Каpазiна, 2022
3 Гущіна, І. В.
Перспективи розвитку готельного бізнесу в сучасних умовах України [Текст] / І. В. Гущіна ; наук. керівник О. Г. Терешкін // Стан та перспективи розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи : Всеукр. студент. наук.-практ. конф., Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ iм. В. Н. Каpазiна, 2022
4 Терешкін, Олег Георгійович.
Шляхи повоєнної відбудови галузі гостинності [Текст] / О. Г. Терешкін // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 266-267
2021
5 Терешкін, Олег Георгійович.
Інноваційні технічні рішення ресурсо- та енергозбереження в закладах готельно-ресторанної індустрії [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний // Інноваційні напрямки розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи : кол. монографія. - 2021. - С. 292-314
2020
6
Improving the operation of a drum grain dryer with justification of the low-temperature mode parameters [Electronic resource] / V. Pazіuk, V. Dub, O. Tereshkin, A. Zahorulko, I. Lebedynets, D. Pankov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 8-107. - С. 24 - 30. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.213867. -
Повний текстПовний текст
7 Терешкін, Олег Георгійович.
Сучасні технології e-learning [Текст] / О. Г. Терешкін // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 105-107
8 Tereshkin, Oleg.
Technical and technological aspects of heat processing of eggplants [Text] / O. Tereshkin, D. Horielkov, V. Dub // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - P. 108-118
9 Терешкін, Олег Георгійович.
Сфера послуг за новими стандартами [Текст] / О. Г. Терешкін // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 175-177
10 Мартинюк, А. І.
Конфесійні особливості розміщення паломників [Текст] / А. І. Мартинюк, наук. керівник О. Г. Терешкін // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 193
11
Етичні та психологічні аспекти у сфері гостинності [Текст] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний // Інноваційні напрямки розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи : монографія. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2020. - Розділ 2.1
12
Improvement of the robot of the drum dryer with justification of low temperature mode parameters [Text] / V. Paziuk, V. Dub, O. Tereshkin, A. Zagorulko, I. Lebedynets, D. Pankov, A. Hotvianska // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - № 5/8 (107). - С. 24-30
13 Янушкевич, О. І.
Паломництво як складова ринку туристичних послуг [Текст] / О. І. Янушкевич ; наук. керівник: О. Г. Терешкін, В. І. Скриннік // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 220
2019
14
Дипломне проектування готелів і ресторанів. Інноваційний підхід [Текст] : підручник / Л. П. Малюк, О. Г. Терешкін, Т. П. Кононенко, Л. М. Варипаєва, М. В. Чорна. - Харків : Факт, 2019. - 389 с. - Б. ц.
15 Терешкін, Олег Георгійович.
Організація готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посібник / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Київ : Вид-во Ліра-К, 2019. - 484 с. - Б. ц.
2017
16 Терешкін, Олег Георгійович.
Дизайн-мислення під час проектування закладів гостинності [Текст] / О. Г. Терешкін // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 68-69
Повний текст
17 Терешкін, Олег Георгійович.
Інноваційні рішення технічної модернізації як пріоритетний напрям розвитку готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 70-72
18 Терешкін, Олег Георгійович.
Дипломне проектування як критерій визнання професійних компетенцій фахівців із готельно-ресторанної справи [Текст] / О. Г. Терешкін // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 413-414
19 Овсяннікова, О. А.
Упровадження НАССР в Україні [Текст] / О. А. Овсяннікова, наук. керівник О. Г. Терешкін // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 321
20
Разработка аппарата для очистки субпродуктов [Текст] / О. Г. Терешкин, Д. В. Горелков, Д. В. Дмитревский, В. В. Юрченко // Применение безотходной и экологически чистой технологии в пищевой и химической технологии : материалы респ. конф. - Наманган : Наманган. инженерно-пед. ин-т, 2017. - С. 153-154
21 Терешкин, Олег Георгиевич.
Инновационное энергосберегающее оборудование для заведений ресторанного хозяйства [Текст] / О. Г. Терешкин, Д. В. Горелков, Н. С. Осика // Применение безотходной и экологически чистой технологии в пищевой и химической технологии : материалы респ. конф. - Наманган : Наманган. инженерно-пед. ин-т, 2017. - С. 155-156
22
Організаційно-технічні рішення забезпечення процесу очищення шерстних субпродуктів [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, К. А. Скрипка // Звітна наук.-практ. конф. ЛАНУ, 21-23 лют. 2017 р. - Харків : ЛНАУ, 2017. - С. 228-230
23 Терешкін, Олег Георгійович.
Дослідження процесу механічного доочищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 181-182
Повний текст
24 Tereshkin, Oleg.
Investigation of mechanical treatment of napiform onion [Text] / O. Tereshkin, D. Horielkov, D. Dmytrevskyi // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 83 International scientific conference of young scientist and students. April 5-6, 2017. - Kyiv : NUFT, 2017. - Pt. 2. - P. 71
25
Енергозбережне інноваційне обладнання життєзабезпеченні закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, К. В. Калєнік, Ю. В. Колеснік // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 235-236
Повний текст
26 Терешкин, Олег Георгиевич.
Разработка перспективного оборудования для очистки овощного сырья [Текст] / О. Г. Терешкин, Д. В. Горелков, Д. В. Дмитревский // Технология хранения и переработки сельскохозяйственной продукции : сборник науч. ст. за материалами XX Междунар. науч.-практ. конф., «Современные техн. с.-х. производства» к 10-летию инженерно-техн. фак. - Гродно : УО «Гродн. гос. аграр. ун-т», 2017. - С. 134-135
27
Обґрунтування раціональних технічних характеристик апарата для очищення цибулі ріпчастої [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1 (84). - С. 122-128
28
Дослідження процесів очищення часнику з подальшим їх конструктивним оснащенням [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, О. О. Удовенко, О. В. Омельченко, В. В. Перекрест // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 144-155
Повний текст
29
Сучасні тенденції розитку готельно-ресторанного бізнесу: міжнародний та національний досвід [Текст] : колект. монографія / О. М. Варипаєв, В. М. Селютін, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва, Л. М. Яцун. - Харків : ХНУ iм. В. Н. Каpазiна, 2017. - 412 с. - Б. ц.
30 Малюк, Людмила Петрівна.
Інновації у сфері гостинності [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва, О. Г. Терешкін // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 253-266
Повний текст
31
Дослідження процесу механічного доочищення топінамбуру під час проведення комбінованого способу очищення [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Р. Ю. Бондаренко // Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2017. - Вип. 17, Т. 1. - С. 164-171
32 Колеснік, Ю. В.
Енергоефективність у готельному господарстві [Текст] / Ю. В. Колеснік, наук. керівник О. Г. Терешкін // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 308
33 Битяк, А. В.
Актуальність упровадження інформаційних технологій у готельному бізнесі [Текст] / А. В. Битяк, наук. керівник О. Г. Терешкін // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 287
34
Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verification [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubskyi, O. Tereshkin, О. Kotlyar, S. Omel'chenko, L. Tovma // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 12-19. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98322. -
Повний текстПовний текстПовний текст
35 Дуб, Володимир Васильович.
Інжиніринг у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Харків : Мадрид, 2017. - 176 с. - Б. ц.
2016
36
Усовершенствование технологического оборудования для реализации процесса очистки лука репчатого [Текст] / О. Г. Терешкин, В. В. Дуб, Д. В. Горелков, Д. В. Дмитревский // Совершенствование технологии в условиях современного производства и пути повышения их экономической эффективности : материалы респ. конф. - Наманган : Наманган. инженерно-пед. ин-т, 2016. - С. 503-505
37
Modeling of mechanical treatment of napiform onion to determine the rational parameters of its cleaning [Electronic resource] / O. Tereshkin, D. Horielkov, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 6, Issue 11(84). - С. 30-39. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.86472. -
Повний текстПовний текст
38
The study of influence of the prozess of mechanical additional cleaning on the surface onion layer at combined prozess of cleaning [Text] / O. Tereshkin, D. Horielkov, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi // EUREKA: Life Sciences. - 2016. - № 6 (6). - P. 24-30
2015
39 Терешкін, Олег Георгійович.
Дослідження процесу термічної обробки цибулі ріпчастої під час ії очищення комбінованим способом [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 264-265
40
Розробка ресурсозберігального способу очищення часнику та перспективні шляхи розробки його апаратурного оформлення [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Н. О. Афукова, К. Г. Мельник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 180-188
41
Дослідження процесу підсушування часнику перед очищенням [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, К. Г. Мельник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 238-239
2014
42 Терешкін, Олег Георгійович.
Експериментальні дослідження процесу очищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 268-269
43 Терешкін, Олег Георгійович.
Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочів [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 266-267
44 Терешкін, Олег Георгійович.
Наукове обґрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 19.05.2014 / О. Г. Терешкін ; наук. керівник Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 43 с. - Бібліогр.: с. 30-40. - Б. ц.
2013
45 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Сучасні напрями вдосконалення процесів та устаткування для очищення плодово-овочевої сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 330-331
46 Терешкін, Олег Георгійович.
Покращення якості очищення цибулі ріпчастої під час застосування комбінованого процесу очищення [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 392-393
47 Терешкін, Олег Георгійович.
Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2 ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 159-165
48Пат. 84871 Україна, МПК A23N15/08.
Апарат для очищення цибулі ріпчастої [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201301920 ; Заявл. 18.02.2013 ; Опубл. 11.11.2013, Бюл. № 21. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
2012
49 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Концептуальне обґрунтування комбінованих процесів та устаткування для очищення плодово-овочевої сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 331-332
50 Терешкін, Олег Георгійович.
Вплив упровадження дистанційних методів навчання на компетентність та розвиток творчих здібностей під час підготовки фахівців для харчової індустрії [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 449-450
51 Терешкін, Олег Георгійович.
Розробка апарата для очищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтн. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 379-380
2011
52 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. О. Потапов, О. Г. Терешкін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 152-159
53 Дуб, Володимир Васильович.
Особливості навчального процесу під час виховання творчої складової у студентів факультету обладнання та технічного сервісу [Текст] / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали I Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 281-282
54
Методика викладання технічних дисциплін [Текст] : корот. конспект лекцій для студентів ф-ту обладнання та техн. сервісу спец. 8.090221 Обладнання переробних та харчових виробництв / уклад.: В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 110 с. - Б. ц.
55 Терешкін, Олег Георгійович.
Напрямки удосконалення процесу очищення цибульних овочів [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, О. О. Прокопєва // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-прак. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 65
56 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 27.04.2011 / Д. В. Дмитревський ; наук. керівник О. Г. Терешкін ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30924 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
57Пат. 60668 Україна, МПК F22B1/30, F22B27/00, B02C23/00.
Електродний стравоварильний котел [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, О. Є. Балик, Д. В. Горєлков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201014431 ; Заявл. 02.12.2010 ; Опубл. 25.06.2011, Бюл. № 12. - 2 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
58Пат. 60669 Україна, МПК F22B1/30, F22B27/00, B02C23/00.
Електродний парогенератор [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, О. Є. Балик ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201014434 ; Заявл. 02.12.2010 ; Опубл. 25.06.2011, Бюл. № 12. - 2 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2010
59
Обґрунтування ефективності впровадження у виробництво комбінованого способу очищення бульбоплодів та обладнання для його реалізації [Текст] / О. Г. Терешкін, О. А. Круглова, Д. В. Дмитревський, Н. О. Євсюкова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 180-186
60
Інтелектуальна власність [Текст] : конспект лекцій (корот.) для студентів спец. 7.050201, 8.050201 Менеджмент організацій, 7.050206, 8.050206 Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності / уклад.: В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 104 с. - Б. ц.
61 Терешкін, Олег Георгійович.
Аналіз процесу фарширування овочів та розробка автомата для його реалізації [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Л. Б. Кравченко // Сучасні проблеми техніки та технології харчових виробництв, ресторанного бізнесу та торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування ф-ту обладнання та техн. сервісу, м. Харків, 18 листоп. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 155-157
62Пат. 53805 Україна, МПК A23N7/00, A47J17/00, F24H1/00.
Пристрій для очищення коренеплодів з електродним парогенератором [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201000754 ; Заявл. 26.01.2010 ; Опубл. 25.10.2010, Бюл. № 20. - 3 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
63 Терешкін, Олег Георгійович.
Дистанційне навчання як невід'ємна складова навчального процесу [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців.Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VIII Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 115-116
64 Терешкін, Олег Георгійович.
Психологічна структура педагогічної діяльності викладача ВНЗ [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців.Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VIII Всеукр. наук.-метод. конф., 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 392-393
2009
65 Терешкін, Олег Георгійович.
Дослідження впливу геометричних параметрів різальних органів на процес прозізання плодів солодкого перцю [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2009. - С. 128-133
66 Горєлков, Дмитро Вікторович.
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 29.05.2009 / Д. В. Горєлков ; наук. керівник О. Г. Терешкін ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц.
67 Терешкін, Олег Георгійович.
Інтерактивні технології, вагомий аспект професійної підготовки студентів у рамках Болонського процесу [Текст] / О. Г. Терешкін, В. О. ЄфІмова, Д. В. Горєлков // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали VII Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 24 верес. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 192-193
68 Дуб, Володимир Васильович.
Метод захисту об'єктів інтелектуальної власності від незаконного використання [Текст] / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали VII Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 24.09.2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 81-82
2008
69
Інтелектуальна власність [Текст] : конспект лекцій (корот.) для студентів екон. спец. 7.050104, 7.050106, 8.050104, 8.050106, 7.050107, 7.050103, 7.050108, 8.050107, 8.050103, 8.050108 / уклад.: В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 122 с. - Б. ц.
70 Терешкін, Олег Георгійович.
Науково-методичні інновації самостійної роботи студентів [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, В. В. Дуб // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 147-148
71 Терешкін, Олег Георгійович.
Дослідження процесу різання плодів перцю солодкого конусними ножами із зубчастою ріжучою крайкою [Текст] / О. Г. Терешкін, О. Г. Дьяков, Д. В. Горєлков // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2008. - С. 75-80
72 Терешкін, Олег Георгійович.
Дослідження впливу структурно-механічних характеристик плодів перцю солодкого на процес різання під час очищення [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, В. В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 291-296
73
Методика викладання технічних дисциплін [Текст] : тести для студентів спец. 8.090221 Обладнання переробних та харчових виробництв / уклад.: В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 21 с. - Б. ц.
74 Дейниченко, Григорий Викторович.
Аппарат для очистки корнеклубнеплодов: преимущества очевидны [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкин, Д. В. Дмитревский // Питание и общество. - 2008. - № 9. - С. 14-15
75 Терешкін, Олег Георгійович.
Інноваційні технології науково-дослідної роботи студентів [Текст] / О. Г. Терешкін, В. В. Дуб // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 242-243
76 Дуб, Володимир Васильович.
Патентознавство – шлях до модернізації промисловості [Текст] / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 40-41
77 Терешкін, Олег Георгійович.
Дослідження впливу геометричних параметрів ножа на ефективність відокремлення насінника перцю солодкого під час очищення [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, В. В. Дуб // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 367-368
2007
78Пат. 79635 Україна, МПК A23N4/00.
Пристрій для очищення солодкого перцю [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a200503382 ; Заявл. 11.04.2005 ; Опубл. 10.07.2007, Бюл. № 10. - 3 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
79 Терешкін, Олег Георгійович.
Обґрунтування визначення коефіцієнта форми плодів перцю солодкого для дослідження процесів його механічної обробки [Текст] / О. Г. Терешкін, О. Г. Дьяков, Д. В. Горєлков // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 251-252
80 Терешкін, Олег Георгійович.
Розробка машини для нарізання плодоовочевої сировини кільцями [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 363-367
2006
81
Проектування та технічне оснащення підприємств харчування [Текст] : метод. вказівки та завдання для контр. робіт для студентів 6 курсу заоч. форми навчання за спец. 7.090221 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: О. Г. Терешкін, В. В. Дуб. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 16 с. - Б. ц.
82 Терешкін, Олег Георгійович.
Вузол для розрізання плодів солодкого перцю на частини [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, С. В. Журавльов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 226-229
83
Курсове проектування [Текст] : навч. посібник / уклад.: О. Г. Терешкін, В. В. Дуб. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 140 с. - Б. ц.
84 Терешкін, Олег Георгійович.
Форма ріжучого ребра як вагомий чинник у процесі очищення плодів солодкого перцю [Текст] / О. Г. Терешкін, В. В. Дуб, Д. В. Горєлков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 294-298
85 Терешкін, Олег Георгійович.
Технологічний пристрій для нарізання плодів та овочів [Текст] / О. Г. Терешкін, В. В. Дуб, Д. В. Горєлков // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 467-469
2005
86
Методика викладання технічних дисциплін [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до практ. занять Вимоги до диплом. проектів з техн. дисциплін для студентів спец. 8.090221 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: В. В. Дуб, О. Г. Терешкін. - Харків : ХДУХТ, 2005. - 19 с. - Б. ц.
87 Терешкін, Олег Георгійович.
Курсове проектування як самостійний крок у формуванні творчої ініціативи [Текст] / О. Г. Терешкін, В. В. Дуб // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Впровадження інформаційних технологій – новий етап розвитку системи вищої освіти : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 14 річниці незалежності України, м. Харків, 30 листоп. 2005 р. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 338-341
88 Дуб, Володимир Васильович.
Визначення напрямків покращення процесу подрібнення харчової сировини [Текст] / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп. Міжнар. наук.-техн. конф., м. Донецьк. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - С. 61-62
89 Терешкін, Олег Георгійович.
Моделювання процесів очищення солодкого перцю та їх конструктивне оформлення [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 208-213
90 Терешкін, Олег Георгійович.
Удосконалення процесу виготовлення напівфабрикату фаршированого перцю [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 142-147
91 Дуб, Володимир Васильович.
Покращення конструктивно-експлуатаційних параметрів ріжучих робочих органів типу ніж-решітка [Текст] / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, М. Н. Кружилов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 243-249
92 Дуб, Володимир Васильович.
Методика залучення студентів до винахідницької діяльності [Текст] / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Впровадження інформаційних технологій – новий етап розвитку системи вищої освіти : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 14 річниці незалежності України, м. Харків, 30 листоп. 2005 р. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 136-140
93 Горєлков, Дмитро Вікторович.
Розробка нового різального вузла пристрою для очищення перцю [Текст] / Д. В. Горєлков, О. Г. Терешкін // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп. - Харків : ДонДУЕТ, 2005. - С. 76-77
2004
94 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Методичне забезпечення дипломного проектування як засіб підвищення підготовки фахівців [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Н. О. Афукова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 371-375
2003
95 Терешкін, Олег Георгійович.
Дослідження процесу прорізання плодів солодкого перцю, як одного з етапів його очищення [Текст] / О. Г. Терешкін, В. В. Дуб, Д. В. Горєлков // Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : ХДТУСГ, 2003. - С. 215-220
2002
96 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Удосконалення апаратурного оформлення процесів виробництва фаршированої продукції [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. О. Простаков, О. Г. Терешкін // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 193-197
97 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Розробка машин для оформлення двокомпонентних фаршевих напівфабрикатів [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. О. Простаков, О. Г. Терешкін // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, м. Харків, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 122-123
98 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Методика розрахунку раціональних апаратурних параметрів процесів механічної обробки при виробницві фаршированої продукції [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. О. Простаков, О. Г. Терешкін // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 225-232
2001
99 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Удосконалення апаратурного оформления процесів переробки овочевої сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. О. Простаков, О. Г. Терешкін // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 361-366
100
Особенности технологии производства сосисок из односортного мяса [Текст] / Г. В. Дейниченко, Н. В. Рыжова, О. Г. Терешкин, Л. М. Беляева // Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 февр. - 1 марта 2001 г. - Харьков : ХГУПТ, 2001. - С. 90-91