Тищенко Ольга Павлівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2020
1
Devising the technological principles for making a granulated filler obtained through ionotropic gelation [Electronic resource] / N. Grynchenko, O. Tishchenko, Olga Grinchenko, P. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 2, Issue 11-104. - С. 13 - 23. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.200098. -
Повний текстПовний текст
2019
2
Використання сировини – донора іонів кальцію в технологіях структурованих харчових систем [Текст] / Г. І. Бондаренко, консультант: Є. О. Яранцева, О. Ю. Нагорний ; наук. керівник: П. П. Пивоваров, О. П. Тищенко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 7
3
Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil [Electronic resource] / O. Tishchenko, Y. Pyvovarov, N. Grynchenko, Galyna Stepankova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 4, Issue 11-100. - С. 14 - 21. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.174190. -
Повний текстПовний текст
2018
4Пат. 117927 Україна, МПК B01J13/02, A23P10/30.
Спосіб виробництва емульсійної системи з гідролізатом колагену з риби [Текст] / П. П. Пивоваров, О. П. Тищенко, В. С. Вовк ; власник П. П. Пивоваров. - № a201512372 ; Заявл. 14.12.2015 ; Опубл. 25.10.2018, Бюл. № 20. - 5 с. - Б. ц.
Повний текст
5Пат. 117869 Україна, МПК A23G3/34.
Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Тищенко, В. С. Вовк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201613510 ; Заявл. 28.12.2016 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 7 с. - Б. ц.
Повний текст