Ткаченко Ольга Петрівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2025
1 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Стан та тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні: сучасні аспекти [Текст] / О. П. Ткаченко, А. С. Кургуз // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали ІX Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. Григорія Євтійовича Мазнєва, Держ. біотехнол. ун-т, 06-07 берез. 2025 р. - Харків : ТОВ «Стильна типографія», 2025. - Ч. 1. - С. 713-715
Повний текст
2 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Оптимізація системи управління розвитком підприємства [Текст] / О. П. Ткаченко, Н. С. Даценко // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали ІX Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. Григорія Євтійовича Мазнєва, Держ. біотехнол. ун-т, 06-07 берез. 2025 р. - Харків : ТОВ «Стильна типографія», 2025. - Ч. 1. - С. 707-710
Повний текст
3 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Організація праці керівника: управлінські аспекти в сучасних умовах [Текст] / О. П. Ткаченко, О. С. Торчун // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали ІX Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. Григорія Євтійовича Мазнєва, Держ. біотехнол. ун-т, 06-07 берез. 2025 р. - Харків : ТОВ «Стильна типографія», 2025. - Ч. 1. - С. 721-724
Повний текст
2024
4 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Технології та інновації ефективного лідерства [Текст] / О. П. Ткаченко // Актуальні проблеми психології, бізнесу та управління у сучасному світі : матеріали Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., м. Київ, 19-20 груд. 2024 р. - Київ, 2024
5 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Формування управлінських рішень в органах місцевої виконавчої влади [Текст] / О. П. Ткаченко, О. П. Лаптій // Управління та адміністрування в умовах протидії гібридним загрозам національній безпеці : матеріали 5 Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 17 жовт. 2024 р. - Київ, 2024
6 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Основні тенденції та інновації в сфері управління проєктами [Текст] / О. П. Ткаченко, Я. П. Сало // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 21-22 берез. 2024 р. - Харків : Вид-во ТОВ «Стильна типографія», 2024. - Ч. 1. - С. 640-643
Повний текст
7 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Формування кадрової політики організації: сучасні аспекти [Текст] / О. П. Ткаченко, О. М. Остріков // Світове господарство і міжнародні економічні відносини: нові реалії та можливості : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Ужгород, 6-7 груд. 2024 р. - 2024
8
Програма атестаційного екзамену для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Текст] / О. М. Таран, Ю. М. Сагачко, Т. А. Власенко, С. І. Міненко, О. П. Ткаченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 85 с. - Б. ц.
Повний текст
9
Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи [Текст] : для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти, спец. 073 Менеджмент, форми навчання ден. та заоч. / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Ю. М. Сагачко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 91 с. - Б. ц.
Повний текст
10
Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи [Текст] : для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти, спец. 281 Публічне управління та адміністрування, форми навчання ден. та заоч. / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Г. П. Пасемко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 87 с. - Б. ц.
Повний текст
11
Організація праці менеджера [Текст] : метод. вказівки з навч. практики для здобувачів ІІ курсу спец. 073 Менеджмент / авт.-уклад.: О. П. Ткаченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц.
Повний текст
12 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Організація праці менеджера [Текст] : курс лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання за спец. 073 Менеджмент / О. П. Ткаченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 180 с. - Б. ц.
Повний текст
13
Управління інноваціями [Текст] : метод. вказівки для виконання семінар. і практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання, спец. 073 Менеджмент / авт.-уклад.: Ю. М. Сагачко, О. П. Ткаченко. - Харків : [б. в.], 2024. - 80 с. - Б. ц.
14
Організація праці менеджера [Текст] : метод. вказівки для самост. роботи здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання за спец. 073 Менеджмент / авт.-уклад. О. П. Ткаченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 21 с. - Б. ц.
Повний текст
15
Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи [Текст] : для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти, спец. 073 Менеджмент, ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Ю. М. Сагачко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 88 с. - Б. ц.
16
Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи [Текст] : для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти, спец. 281 Публічне управління та адміністрування, ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Г. П. Пасемко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 85 с. - Б. ц.
17
Лідерство та нетворкінг [Текст] : збірник тест. завдань для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання, спец. 073 Менеджмент / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. О. П. Ткаченко. - Харків : [б. в.], 2024. - 62 с. - Б. ц.
Повний текст
18 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Методологічні підходи до викладання бізнес-дисциплін: європейський досвід [Текст] / О. П. Ткаченко // Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності в умовах європейської інтеграції : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 18 жовт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 458-460
Повний текст
2023
19 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Мобільні додатки в системі освіти: переваги та недоліки [Електронний ресурс] / О. П. Ткаченко // Digital transformation and technologies for sustainable development all branches of modern education, science and practice : International Scientific and Practical Conference Proceeding, January 26, 2023. - Lomza : MANS, 2023. - Pt. 3. - Р. 304-308
20 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Структура управлінського лідерства організації [Текст] / О. П. Ткаченко, В. А. Матвєєва // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 213-216
Повний текст
21 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Інноваційні методи професійного розвитку персоналу [Текст] / О. П. Ткаченко, О. Ю. Топчий // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 216-219
Повний текст
22 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Підвищення ефективності використання трудових ресурсів на основі бенчмаркінгу [Текст] / О. П. Ткаченко, К. Є. Яковець // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 46-48
Повний текст
2021
23 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Сучасні тенденції розвитку торгівлі в умовах пандемії [Текст] / О. П. Ткаченко, В. Є. Орлов // Управління ресурсним забезпеченням господарської діяльності підприємств реального сектору економіки : матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 17 листоп. 2021 р. - Полтава : ПДАУ, 2021. - С. 78-80
24 Сидоренко, О. В.
Інноваційні методи управління персоналом в ресторанному бізнесі [Текст] / О. В. Сидоренко, наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 190
25 Орлов, В. Є.
Проблеми розвитку електронної торгівлі [Текст] / В. Є. Орлов, наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 178
26 Золочевська, Х. В.
Перспективи розвитку ринку ресторанного бізнесу [Текст] / Х. В. Золочевська, наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 158
27 Топчій, О. Ю.
Світовий досвід функціонування закладів ресторанного господарства в умовах кризи [Текст] / О. Ю. Топчій, наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 196
28 Баранова, Т. А.
Особливості менеджменту в ресторанному бізнесі [Текст] / Т. А. Баранова, наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 139
29 Адамян, Р. Г.
Управління власною доставкою в закладах ресторанного господарства [Текст] / Р. Г. Адамян, В. В. Галицький ; наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 138
30 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Світовий досвід управління якістю підготовки фахівців [Текст] / О. П. Ткаченко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 216-217
31 Волкова, С. В.
Перспективні напрямки розвитку Інтернет-торгівлі в Україні та проблеми їх реалізації [Текст] / С. В. Волкова, А. В. Рудєва ; наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 150
32 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Лідерство в умовах змін [Текст] / О. П. Ткаченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 85-86
33 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Підвищення ефективності системи мотивації персоналу торговельного підприємства на основі КРІ [Текст] / О. П. Ткаченко, В. О. Косінова // Управління ресурсним забезпеченням господарської діяльності підприємств реального сектору економіки : матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 17 листоп. 2021 р. - Полтава : ПДАУ, 2021. - С. 393-396
34 Ольшанський, Олександр Васильович.
Імплементація процесного підходу у сферу торгівлі як важливу соціально-економічну систему [Текст] / О. В. Ольшанський, С. С. Ткачова, О. П. Ткаченко // Бізнес-навігатор. - 2021. - Вип. 2 (63). - С. 93-97
35 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Пощастило бути одними з перших випускників факультету менеджменту [Текст] / О. П. Ткаченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 35-36
36 Ольшанський, Олександр Васильович.
Імплементація процесного підходу у теорію прийняття управлінських рішень [Текст] / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова // Економічний простір : збірник наук. пр. - Дніпро : ДВНЗ "Придніпров. держ. акад. буд-ва та архітектури", 2021. - Вип. 166. - С. 53-58
37 Ткачова, Світлана Сергіївна.
Спеціальність «Менеджмент» ХДУХТ: сучасні акценти та перспективи [Текст] / С. С. Ткачова, О. П. Ткаченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 40-41
38
Coordination of business process management with strategic development of companies [Text] / O. Olshanskiy, V. Olshanskyi, O. Tkachenko, S. Tkachova // Concepts, strategies and mechanisms of economic systems management in the context of modern world challenges : monograph. - Sofia : St. Grigorii Bogoslov, 2021. - С. 134-144
39 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Менеджмент підприємств [Текст] : навч. посібник / О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 274 с. - Б. ц.
2020
40 Селютін, Віктор Михайлович.
Ресторанне господарство як фрактальна соціально-економічна система [Текст] / В. М. Селютін, О. П. Ткаченко // Danish scientific journal. - 2020. - № 34. - С. 59-65
41 Костюченко, К. С.
Дослідження ефективності корпоративної культури [Текст] / К. С. Костюченко, наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 186
42 Орлов, В. Є.
Інновації в розвитку роздрібної торгівлі України [Текст] / В. Є. Орлов, наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 197
43 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Антикризове управління ресторанним бізнесом у сучасних умовах [Текст] / О. П. Ткаченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 177-179
44 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Об’єктивна необхідність застосування технологій дистанційного навчання [Текст] / О. П. Ткаченко // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 107-109
45 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Стан, проблеми та можливі рішення розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії [Текст] / О. П. Ткаченко // Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України : матеріали ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Львів, Львів. торг.-екон. ун-т, 19 листоп. 2020 р. - 2020
46
Системне забезпечення економічної активності та сталого розвитку суб’єктів підприємницької діяльності [Текст] : кол. монографія / Л. О. Кирильєва, Д. Д. Шеховцова, О. П. Ткаченко, В. М. Селютін, І. А. Бігдан, О. П. Близнюк, Т. О. Ставерська, О. М. Іванюта, Н. М. Гаркуша, О. О. Горошанська, Л. Д. Забродська, Г. І. Забродська, Н. С. Ковалевська, І. В. Нестеренко, А. О. Лопін, О. О. Нестеренко, А. С. Крутова, Л. М. Янчева, Т. О. Тарасова, А. О. Черчата, Konrad Michalski, О. В. Топоркова, Н. С. Акімова, Т. А. Наумова, М. О. Ільченко, І. В. Янчева ; ХДУХТ. - Харків : Вид. Іванченко І. С., 2020. - 390 с. - Б. ц.
Повний текст
47 Долгіх, С. А.
Особливості мотивації персоналу в умовах кризи [Текст] / С. А. Долгіх, наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 172
2019
48 Ольшанський, Олександр Васильович.
Аналіз і удосконалення понятійного апарату процесного управління підприємства торгівлі [Текст] / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко // Приазовський екон. вісник. - 2019. - № 4 (15). - С. 127-130
49 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Систематизація наукових проблем процесного управління підприємствами торгівлі [Текст] / О. П. Ткаченко, О. В. Ольшанський // Інтелект ХХІ. - 2019. - № 3. - С. 83-87
50 Ткачова, Світлана Сергіївна.
Стратегічний менеджмент [Текст] : навч. посібник / С. С. Ткачова, Т. С. Пічугіна, О. П. Ткаченко. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 227 с. - Б. ц.
2018
51 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Підвищення результативності управління ресторанним бізнесом [Текст] / О. П. Ткаченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 175-176
Повний текст
52
Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Л. М. Яцун, Л. Д. Льовшина, О. В. Новікова, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова. - Харків : Світ книг, 2018. - 486 с. - Б. ц.
53 Tkachenko, O.
Formation of the commodity presentation structure of the consumer-mark [Text] / O. Tkachenko, O. Timchenko // Вестник Армян. гос. экон. ун-та. - Ереван, 2018
54 Timchenko, O.
Features of formation of commodity request in the consumer market in modern conditions [Text] / O. Timchenko, O. Tkachenko // Вестник Армян. гос. экон. ун-та. - Ереван, 2018. - № 3 (51). - С. 134-138
55 Грінько, А. П.
Вимоги сучасних роботодавців до випускників-менеджерів [Текст] / А. П. Грінько, О. П. Ткаченко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : тези ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 31-32
Повний текст
2017
56 Адамова, К. О.
Перспективи розвитку ресторанного бізнесу [Текст] / К. О. Адамова, наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 249
57 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Сучасні проблеми впровадження маркетингових інновацій [Текст] / О. П. Ткаченко, О. Д. Тімченко // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 152-153
Повний текст
58 Тімченко, Ольга Дмитрівна.
Роздрібна торгівля України: стан та перспективи розвитку в сучасних умовах [Текст] / О. Д. Тімченко, О. П. Ткаченко // Актуальные научные исследования в современном мире : сборник науч. тр. ХХV Междунар. науч. конф., 26-27 мая 2017 г. - Переяслав-Хмельницкий, 2017. - Вып. 5 (25), Ч. 4. - С. 140-147
59 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Управління життєвим циклом туристичного продукту [Текст] / О. П. Ткаченко, О. Д. Тімченко // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун.ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 216-219
Повний текст
60 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Технології дистанційного навчання у викладанні професійно орієнтованих дисциплін [Текст] / О. П. Ткаченко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., притсвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 326-327
61 Пічугіна, Т. С.
Менеджмент діяльності суб’єктів господарювання [Електронний ресурс] : навч. посібник / Т. С. Пічугіна, О. П. Ткаченко. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 250 с. - Б. ц.
62 Сидоренко, О. В.
Особливості комерційного підприємництва в Україні [Текст] / О. В. Сидоренко, наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 274
63 Ярмак, Д. Є.
Сучасний розвиток підприємств роздрібної торгівлі в Україні [Текст] / Д. Є. Ярмак, наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 282
64 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Напрями діяльності ефективного управління персоналом [Текст] / О. П. Ткаченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 237-238
65 Ященко, В. Ю.
Підходи до нематеріальної мотивації у сфері ресторанного господарства в сучасних умовах [Текст] / В. Ю. Ященко, наук. керівник О. П. Ткаченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 283
2016
66 Ольшанський, Олександр Васильович.
Формування маркетингової стратегії туристичного підприємства [Текст] / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Вип. 1 (23). - С. 188-199
2015
67 Ольшанський, Олександр Васильович.
Система мотивації праці в підприємствах ресторанного бізнесу з позиції персоналу [Текст] / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Вип. 2 (22). - С. 213-227
68 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Організаційний інжиніринг як інноваційний підхід у менеджменті організацій [Текст] / О. П. Ткаченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 2. - С. 273-274
Повний текст
2013
69 Ольшанський, Олександр Васильович.
Основи підприємництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко, Л. М. Яцун. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 252 с. - Б. ц.
2012
70 Ольшанський, Олександр Васильович.
Електронна комерція як напрям розвитку сучасних підприємств [Текст] / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко // Торгівля і ринок України : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - Вип. 33. - С. 50-56
71 Тімченко, Ольга Дмитрівна.
Необхідність сучасної комплексної оцінки факторів на роздрібний товарооборот [Текст] / О. Д. Тімченко, О. П. Ткаченко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 137-138
72
Методичні вказівки щодо оформлення звітів з практичної підготовки студентів галузі знань 0306 «Менеджмент та адміністрування» напряму підготовки 030601 «Менеджмент» за 7.03060104 «Менеджмент ЗЕД» [Текст] / уклад.: О. В. Ольшанський [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Б. ц.
2011
73
Основи спільного підприємництва [Текст] : метод. вказівки до семінар. і практ. занять зі змістов. модулями з дисципліни, для студентів спец. 6.03060104 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. П. Ткаченко. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 36 с. - Б. ц.
74 Ольшанський, Олександр Васильович.
Галузеві проблеми забезпечення конкурентоспроможності підприємств санаторно-курортного комплексу АР Крим [Текст] / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко, О. А. Рудай // Вісник ДонНУЕТ. Серія: Екон. науки. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. - № 3 (51). - С. 201-205
75 Тімченко, Ольга Дмитрівна.
Стан та тенденції розвитку туристичних послуг в України [Текст] / О. Д. Тімченко, О. П. Ткаченко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 65-66
76 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Особливості операційної діяльності сучасних супермаркетів [Текст] / О. П. Ткаченко, О. Д. Тімченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 269-273
77 Ольшанський, Олександр Васильович.
Обґрунтування моделі інвестиційної привабливості підприємств готельного господарства [Текст] / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 573-580
78 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Інноваційні форми управління якістю обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] / О. П. Ткаченко, О. Д. Тімченко // Проблеми управління підприємствами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 244-246
2010
79 Жилякова, Олена Валеріївна.
Проблеми управління страховими компаніями в умовах фінансової кризи [Текст] / О. В. Жилякова, О. П. Ткаченко // Особливості функціонування національних фінансових систем в умовах поглиблення : тези ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Ритро – Суха Струга. - 2010. - С. 253-256
80
Основи спільного підприємництва [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 7.050206, 8.050206 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. П. Ткаченко. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 28 с. - Б. ц.
81 Тімченко, Ольга Дмитрівна.
Основні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні [Текст] / О. Д. Тімченко, О. П. Ткаченко // Соціально-економічні аспекти розвитку України в умовах конкурентного середовища : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Первомайськ, 8-9 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 163-164
82 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Особливості формування структури товарної пропозиції споживчого ринку Харкова [Текст] / О. П. Ткаченко, О. Д. Тімченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 326-332
2009
83
Методичні рекомендації щодо виконання та захисту курсових робіт з курсу «Основи підприємництва» для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» [Текст] / уклад.: О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко, О. В. Борисова. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 40 с. - Б. ц.
84
Програма практичної підготовки студентів для галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент» за освітньо-кваліфікаційними рівнями підготовки: «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» [Текст] / уклад.: О. В. Ольшанський [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 70 с. - Б. ц.
85 Ольшанський, Олександр Васильович.
Мотивація персоналу підприємств ресторанного господарства в умовах кризи [Текст] / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2009. - Вип. 1 (10), ч. 1. - С. 512-518
2008
86 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Економічне обґрунтування вибору організаційно-правової форми підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.03.2008 / ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16 . - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2004
87 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Сучасні підходи до визначення економічної сутності та форм власності [Текст] / О. П. Ткаченко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 2, Т. 2. - С. 58-66
88 Ткаченко, Ольга Петрівна.
Економічна характеристика та класифікація організаційно правових форм підприємств [Текст] / О. П. Ткаченко // Збірник наук. пр. ДонДУЕТ. - Донецьк, 2004