2024 |
1 | > Місько, Є. Г. Програма лояльності як складова частина маркетингової діяльності банківських установ [Текст] / Є. Г. Місько, В. С. Литвиненко ; наук. керівник І. Ю. Тарасов> // Розвиток бізнесу в контексті Європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 07 черв. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024 | |
---|
2 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Маркетингові перспективи підприємств деревообробної галузі у повоєнній відбудові Харківського регіону [Текст] / І. Ю. Тарасов, В. О. Іващенко> // Розвиток бізнесу в контексті Європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 07 черв. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024 | |
---|
2023 |
3 | > Клімова, І. О. Маркетинг та брендинг регіонів [Текст] / І. О. Клімова, Т. В. Архипова, І. Ю. Тарасов> // Наукові перспективи. - 2023. - № 5 (35). - С. 386-401. - DOI https://doi.org/10.52058/2708-7530-2023-5(35)-386-401. - | Повний текст |
---|
4 | > Ганузек, Л. М. Використання AR/VR технологій як сучасний напрям маркетингу [Текст] / Л. М. Ганузек ; наук. керівник І. Ю. Тарасов> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 185-186 | Повний текст |
---|
5 | > Романюк, Н. В. Аналіз впливу креативної економіки на розробку нових продуктів та послуг [Текст] / Н. В. Романюк, І. Ю. Тарасов, І. І. Гавриш> // Економіка та суспільство. - 2023. - Вип. 57 | |
---|
6 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Формування конкурентоспроможності підприємств деревообробної промисловості [Текст] / І. Ю. Тарасов, В. О. Іващенко> // Ефективна економіка. - 2023. - № 12. - DOI https://doi.org/10.32702/2307-2105.2023.12. - | Повний текст |
---|
7 | > Жуковський, Є. Д. Фактори впливу на ринок ювелірних виробів: глобальна перспектива [Текст] / Є. Д. Жуковський ; наук. керівник І. Ю. Тарасов> // Молодий вчений. - 2023. - С. 241-244. - DOI https://doi.org/10.32839/2304-5809/2023-10-122-48. - | Повний текст |
---|
2022 |
8 | > Програма фахового вступного випробування для здобуття ступеня освіти бакалавр на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст, освітніх ступенів молодший бакалавр, бакалавр, магістр (спеціаліст) освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр [Текст] / уклад. І. Ю. Тарасов. - Харків : ДБТУ, 2022. - 13 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Програма комплексної виробничої практики здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 075 «Маркетинг» [Текст] / уклад. І. Ю. Тарасов. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
10 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Нова збита десертна продукція: маркетинговий погляд на споживчий аспект [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Бізнес-інформ. - 2022. - № 3. - С. 119-125 | |
---|
11 | > Бубенець, Ірина Георгіївна. Digital-маркетинг як чинник відбудови туристичної галузі в Україні після війни [Текст] / І. Г. Бубенець, І. Ю. Тарасов> // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 01-02.06.2022 р. - Львів : Львів. торг.-екон. ун-т, 2022. - С. 289-290 | |
---|
12 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Підвищення конкурентоспроможності курятини як засіб соціально-відповідального food-маркетингу [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Маркетингове забезпечення продуктового ринку : тези ХIV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Полтава, 24 трав. 2022 р. - Полтава : ПДАУ, 2022. - С. 144-146 | |
---|
13 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Open banking як новий рівень задоволення потреб споживачів на ринку фінансових послуг [Електронний ресурс] / І. Ю. Тарасов> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 204-206 | |
---|
14 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Маркетингові засоби підтримки бренду на регіональному ринку під час військового стану [Текст] / І. Ю. Тарасов, А. С. Журавльова> // Science and innovation of modern world : Proceedings of the 4rd International scientific and practical conference, London, 21-23.12.2022. - London : Cognum Publishing House, 2022. - С. 691-697 | |
---|
15 | > Тарасов, Ігор Юрійович. SERM як сучасний тренд формування позитивного іміджу бренду в інтернет-маркетингу [Електронний ресурс] / І. Ю. Тарасов, Є. Д. Жуковський> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 200-202 | |
---|
16 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Перспективи розвитку моделі D2C на вітчизняному ринку [Електронний ресурс] / І. Ю. Тарасов, І. В. Лилик> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 202-204 | |
---|
17 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Нативна реклама як сучасний засіб digital-впливу на споживача [Текст] / І. Ю. Тарасов, І. Г. Бубенець> // Marketing of innovations. Innovations in marketing (2022) : Materials of the International Scientific Internet Conference, Bielsko-Biala, December, 2022. - Bielsko-Biala : WSEH, 2022. - С. 74-76 | |
---|
18 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Вплив діджиталізації на вітчизняний ринок реклами [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Marketing of innovations. Innovations in marketing (2022) : Materials of the International Scientific Internet Conference, Bielsko-Biala, December, 2022. - Bielsko-Biala : WSEH, 2022. - С. 247-250 | |
---|
19 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Формування лояльності споживачів як засіб підвищення конкурентоспроможності [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 01-02.06.2022 р. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 242-243 | |
---|
2021 |
20 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Трансформація ринку реклами в умовах сучасної диджиталізації [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 134-135 | |
---|
21 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Трансформація мотиваційної складової рекламної діяльності підприємств ресторанного господарства в умовах пандемії [Текст] / І. Ю. Тарасов, О. В. Кунак> // Science, innovations and education: problems and prospects : The 5 th International scientific and practical conference, Tokyo, December 8-10, 2021 р. - Tokyo : CPN Publishing Group, 2021. - С. 988-993 | |
---|
22 | > Кульбака, А. Р. Формування іміджу на прикладі ТОВ «М’ясний м’ясокомбінат» [Текст] / А. Р. Кульбака, наук. керівник І. Ю. Тарасов> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків, 8 квіт. 2021 р. у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 57 | |
---|
23 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Маркетингові перспективи виведення на ринок напівфабрикату антианемічного спрямування [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Інформаційні технології: Наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я XХІІІ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (MicroCAD-2021), м. Харків. - 2021. - С. 189 | |
---|
24 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Трансформація профорієнтаційної діяльності ЗВО в умовах пандемії Covid-19 [Текст] / І. Ю. Тарасов> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 87-89 | |
---|
25 | > Лояльність споживачів торговельного підприємства в умовах високого рівня конкуренції [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов, В. В. Декадіна, А. Ярошенко> // World science: problems, prospects and innovations : The 5th International scientific and practical conference, Toronto, January 27-29, 2021. - Toronto : Perfect Publishing, 2021. - P. 922-928 | |
---|
26 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Маркетингове предтестування виведення на ринок інноваційного харчового продукту антианемічного спрямування [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Бізнес-Інформ. - 2021. - С. 11 | |
---|
2020 |
27 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Оптимізація товарного асортименту ремонтно-будівельної спрямованості [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : тези доп. ХXVІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2020. - Харків : НТУ «ХПІ», 2020. - С. 246 | |
---|
28 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Маркетингове тестування виходу на ринок нових харчових продуктів (мафінів) [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Бізнес Інформ. - 2020. - № 6. - С. 372-378 | |
---|
29 | > Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу [Текст] : кол. монографія / В. В. Євлаш, І. М. Гурікова, І. Г. Петренко, О. В. Коновалова, К. С. Олініченко, Л. В. Газзаві-Рогозіна, О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов, Н. Л. Савицька, О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва, І. В. Морозов. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - 663 с. - Б. ц. | |
---|
30 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Івент-маркетинг як складова профорієнтаційної діяльності ЗВО [Текст] / І. Ю. Тарасов> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 103-105 | |
---|
31 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Формування маркетингового профілю споживачів дієтичного зефіру [Текст] / І. Ю. Тарасов, В. Ю. Голіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 137-138 | |
---|
32 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Сучасний стан регіонального ринку діабетичного зефіру [Текст] / І. Ю. Тарасов> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 135-136 | |
---|
33 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Поведінковий аспект на ринку інноваційних харчових продуктів (мафінів) [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Маркетинг ХХІ століття: виклики змін : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю заснування каф. маркетингу і комерц. діяльності ХДУХТ, 8-10 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 134-135 | |
---|
2019 |
34 | > Optimization of innovation projects according to criteria of time and resource constraints [Electronic resource] / L. Rodchenko, O. Goncharenko, O. Koval, Ihor Tarasov, H. Nemchenko, T. Tkachuk> // International Journal of Recent Technology and Engineering. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 1431 - 1434. - DOI 10.35940/ijrte.B3706.098319. - | Повний текстПовний текст |
---|
35 | > Маркетинг [Текст] : навч. посібник / Н. Л. Савицька, О. В. Жегус, І. Ю. Мелушова, О. П. Афанасьєва, О. М. Прядко, К. С. Олініченко, І. Ю. Тарасов, М. В. Михайлова, Г. С. Чміль. - 2-е вид., доповн. - Харків : Монограф, 2019. - 290 с. - Б. ц. | |
---|
36 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Міжнародний маркетинг [Текст] : навч. посібник / І. Ю. Тарасов. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 72 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
37 | > Marketing research of the regional market of biscuit semi-finished products for cakes manufacture [Text] / I. Tarasov, E. Stoian, O. Nitsenko, A. Boreyko> // Strategic research directions : collection of scientific articles. - Coventry, 2018 | |
---|
38 | > Маркетинг на ринку продуктів швидкого приготування [Текст] : монографія / Є. В. Ромат, Т. Л. Мітяєва, Л. О. Попова, О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов. - Київ : КНТЕУ, 2018. - 208 с. - Б. ц. | |
---|
2017 |
39 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Використання особливостей підприємств ресторанного господарства в рекламі як засіб підвищення її комунікативної ефективності [Текст] / І. Ю. Тарасов> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 399-400 | Повний текст |
---|
40 | > Маркетинг [Текст] : навч. посібник / Н. Л. Савицька, О. П. Афанасьєва, О. В. Жегус, Т. С. Калужинова, А. В. Красноусов, Н. М. Кривошеєва, І. Ю. Мелушова, М. В. Михайлова, К. С. Олініченко, О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов, Г. Л. Чміль. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 296 с. - Б. ц. | |
---|
41 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Стратегія і організація трейд-маркетингових заходів [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 185-186 | |
---|
42 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Маркетинговий підхід до конкурентної політики банківських установ [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов, Т. Л. Мітяєва> // Проблеми і перспективи розвитку підприємництва : збірник наук. пр. Харків. нац. автомобільно-дорожнього ун-ту. - 2017. - № 1 (16). - С. 97-102 | |
---|
43 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Використання унікальної торговельної пропозиції підприємствами нішового маркетингу в сучасних умовах [Текст] / І. Ю. Тарасов, Т. В. Борисова> // Moderni vymozenosti vedy – 2017 : Materialy V Mezinarodni vedecko-prakticka konference, 27.01-05.02.2017. - Praha : Publishing House «Education and Science», 2017. - Dil 1: Ekonomicke vedy | |
---|
44 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Маркетингові дослідження як умова розробки ефективних регіональних програм [Текст] / І. Ю. Тарасов> // Стратегічний розвиток організації, міст та регіонів : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 жовт. 2017 р. - Ужгород : УНУ, 2017 | |
---|
45 | > Тарасов, Ігор Юрійович. Event-маркетинг як засіб підвищення конкурентоспроможності банківської установи [Текст] / І. Ю. Тарасов, О. М. Прядко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 189-190 | |
---|
46 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Інноваційна модель розвитку стартапів в Україні [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 84-85 | Повний текст |
---|
47 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Креативний компонент діяльності викладача ВНЗ [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 302-303 | |
---|
48 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Маркетингове обґрунтування стартапів [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Сучасні тенденції та перспективи розвитку системи управління в Україні та світі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 берез. 2017 р. - Київ, 2017. - С. 158-159 | |
---|
49 | > Прядко, Ольга Миколаївна. Методологічні аспекти концепції маркетингу інновацій [Текст] / О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов> // Сучасні тенденції та перспективи розвитку системи управління в Україні та світі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 берез. 2017 р. - Київ, 2017. - С. 190-191 | |
---|
2013 |
50 | > Tarasov, Igor. Re-branding of banks: Theory and practical experience of Ukraine [Electronic resource] / I. Tarasov> // Economic Annals-XXI. - 2013. - Vol. 9-10, Issue 2. - С. 48-51 | Повний текст |
---|