Татар Лариса Василівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Татар, Лариса Василівна.
Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг [Текст] : курс лекцій навч. дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. - Харків : ДБТУ, 2024. - 84 с. - Б. ц.
2
Formation of beer quality with the addition of non-traditional plant materials [Text] / N. Penkina, L. Tatar, A. Kudryashov, A. Penkin. - Kharkiv : State Biotechnology University, 2024. - 146 p. - Б. ц.
3
Зберігання харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. навч. дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти,спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, Т. М. Летута. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц.
4
Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. навч. дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. - Харків : ДБТУ, 2024. - 17 с. - Б. ц.
5
Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт навч. дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. - Харків : ДБТУ, 2024. - 15 с. - Б. ц.
2023
6
Інноваційні технології подієвих заходів [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. навч. дисципліни для здобувачів 2 (магістер.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: Л. В. Татар, Т. М. Летута. - Харків : ДБТУ, 2023. - 17 с. - Б. ц.
7 Татар, Лариса Василівна.
Зберігання харчових продуктів [Текст] : курс лекцій навч. дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 076 Підприємництво та торгівля / Л. В. Татар. - Харків : ДБТУ, 2023. - 115 с. - Б. ц.
8
Improving the quality of vegetables and fruits using biofortification strategies [Electronic resource] / A. Dubinina, V. Zaitseva, M. Mardar, T. Kuklina, O. Cherevko, S. Lehnert, T. Letuta, L. V. Tatar // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2023. - Vol. 17, Issue 3. - P. 4-14. - DOI 10.15673/fst.v17i3.2650. -
Повний текстПовний текст
9
Інноваційні технології подієвих заходів [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт навч. дисципліни для здобувачів 2 (магістер.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: Л. В. Татар, Т. М. Летута. - Харків : ДБТУ, 2023. - 13 с. - Б. ц.
10
Зберігання харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт навч. дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ., ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад. Л. В. Татар. - Харків : ДБТУ, 2023. - 62 с. - Б. ц.
11 Летута, Тетяна Миколаївна.
Пакувальні матеріали і тара [Текст] : курс лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 076 Підприємництво і торгівля / Т. М. Летута, Л. В. Татар. - Харків : ДБТУ, 2023. - 162 с. - Б. ц.
Повний текст
12 Татар, Лариса Василівна.
Інноваційні технології подієвих заходів [Текст] : курс лекцій навч. дисципліни для здобувачів 2 (магістер.) рівня вищ., ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Л. В. Татар. - Харків : ДБТУ, 2023. - 72 с. - Б. ц.
13
Пакувальні матеріали і тара [Текст] : метод. вказівки для самост. вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм здобуття освіти спец. 076 Підприємництво і торгівля / уклад.: Т. М. Летута, Л. В. Татар. - Харків : ДБТУ, 2023. - 41 с. - Б. ц.
Повний текст
2022
14
Пакувальні матеріали і тара (вибіркова) [Текст] : силабус дисципліни / уклад. Л. В. Татар. - Харків : ДБТУ, 2022. - 3 с. - Б. ц.
15
Товарознавство. Харчові продукти (обов’язкова) [Текст] : силабус дисципліни / уклад. Л. В. Татар. - Харків : ДБТУ, 2022. - 3 с. - Б. ц.
16
Кваліметрична оцінка пива «Смарагд» [Текст] / Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар, Є. Б. Соколова, О. Є. Скирда // Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського : Серія: Технічні науки. - 2022. - Т. 33 (72), № 5. - С. 280-284
17
Управління якістю послуг (вибіркова) [Текст] : силабус дисципліни / уклад. Л. В. Татар. - Харків : ДБТУ, 2022. - 3 с. - Б. ц.
18
Основи наукових досліджень (обов’язкова/вибіркова) [Текст] : силабус дисципліни / уклад. Л. В. Татар. - Харків : ДБТУ, 2022. - 3 с. - Б. ц.
19
Formation of commodity properties of the frozen semi-finished product for a strip on the basis of fruit and berry raw materials [Text] : монография / A. Odarchenko, E. Sokolova, T. V. Karbivnycha, O. E. Skirda, L. V. Tatar. - Kharkiv : State Biotechnological University, 2022. - 105 с. - Б. ц.
2021
20
Маркетингове забезпечення удосконалення технології виробництва пива та слабоалкогольних напоїв [Текст] / Д. М. Одарченко [та ін.] // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. - 2021. - Т. 32 (71), № 6. - С. 80-90
21 Летута, Тетяна Миколаївна.
Фальсифікація та ідентифікація кави [Текст] / Т. М. Летута, Л. В. Татар, Т. В. Карбівнича // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : матеріали IІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 листоп. 2021 р. - Полтава-Старобільськ : ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2021. - С. 270
22 Соколова, Євгенія Борисівна.
Впровадження системи HACCP на молокопереробному підприємстві [Текст] / Є. Б. Соколова, Л. В. Татар, А. С. Онацька // Innovations and prospects of world science : The 5th International scientific and practical conference, Vancouver, December 29-31, 2021. - Vancouver : Perfect Publishing, 2021. - С. 329-336
23 Татар, Лариса Василівна.
Управління якістю послуг [Текст] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Л. В. Татар, О. Є. Скирда. - Харків : ДБТУ, 2021. - 57 с. - Б. ц.
2020
24
Зберігання харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. вивч. студентам ден. та заоч. форм здобуття освіти, що навчаються за спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність ступеню освіти бакалавр / уклад.: А. М. Одарченко, З. П. Карпенко, Л. В. Татар. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 50 с. - Б. ц.
Повний текст
2019
25
Quality and Safety of New Blended Oils [Electronic resource] / S. Lehnert, O. Khomenko, Antonina Dubinina, V. Vinnikova, L. V. Tatar // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2019. - Vol. 13, Issue 3. - С. 112-117. - DOI 10.15673/fst.v13i3.1479. -
Повний текстПовний текст
26 Одарченко, Андрій Миколайович.
Оцінка конкурентоспроможності спеціального пива [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Л. В. Татар // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 297-298
Повний текст
27 Татар, Лариса Василівна.
Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 29.05.2019 / Л. В. Татар ; наук. кер. Н. М. Пенкіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2018
28
Basic ingredients and their analysis during the formation of beer quality [Electronic resource] / N. Penkina, L. V. Tatar, A. Odarchenko, V. Demchenko // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 1. - С. 75-81. - DOI 10.15673/fst.v12i1.844. -
Повний текстПовний текст
2017
29 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Застосування інтерактивних технологій у сучасній вищій школі [Текст] / Д. М. Одарченко, Л. В. Татар, В. І. Михайлик // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 79-80
30 Татар, О. С.
Дослідження якості пива з додаванням хвойного екстракту [Текст] / О. С. Татар, наук. керівник Л. В. Татар // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 270
31
Research into quality of beer with the addition of pine needles extract [Electronic resource] / N. Penkina, L. V. Tatar, V. Kolesnyk, T. Karbivnycha, T. Letuta // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 40-48. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98180. -
Повний текстПовний текст
32 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Оцінка якості пива з додаванням хвойного екстракту під час зберігання [Текст] / Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наку.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 191-192
33 Татар, Лариса Василівна.
Тенденції розвитку ринку слабоалкогольних напоїв нового покоління [Текст] / Л. В. Татар // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 353-354
34
Економічна ефективність виробництва пива та слабоалкогольних напоїв із додаванням рослинної сировини [Текст] / Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар, Н. М. Смольнякова, О. С. Татар // Молодий вчений. - 2017. - № 3 (43). - С. 819-824
35
Ефективність виробництва пива та слабоалкогольних напоїв із додаванням рослинної сировини [Текст] / Н. М. Смольнякова, Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар, О. С. Татар // Молодий вчений. - 2017. - № 3 (43). - С. 819-824
2015
36 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Обґрунтування та розробка слабоалкогольних напоїв нового покоління [Текст] / Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 175-176
37
Research of the toxicological and pharmacological effects of new blends on the body of biological objects [Electronic resource] / N. Penkina, L. V. Tatar, G. Zaychenko, D. Lytkin // Ukrainian Food Journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 4. - С. 577-586.
Повний текст
38 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Актуальність використання рослинної сировини для виробництва слабоалкогольних напоїв [Текст] / Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 291-299