2022 |
1 | > Шакула, Олександр Олександрович. Розчини. Приготування розчинів та визначення їх концентрації [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. «Хімія довкілля» для студентів спец. 101 «Екологія» / О. О. Шакула, В. Є. Новікова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Шакула, Олександр Олександрович. Хімія довкілля. Кислотність розчинів електролітів [Текст] : метод. вказ. з дисц. для студентів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти ден. та заоч. форм освіти навч. спец. 101 «Екологія» / О. О. Шакула, В. Є. Новікова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
2021 |
3 | > Шакула, Олександр Олександрович. Класи неорганічних сполук [Текст] : метод. вказ. для студентів спец.: 101 «Екологія» і 201 «Агрономія» / О. О. Шакула, В. Є. Новікова. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Шакула, Олександр Олександрович. Загальна хімія [Текст] : робоча програма з дисц. для спец.: 133 «Галузеве машинобудування», «Харчові технології» / О. О. Шакула, В. Є. Новікова. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
5 | > Шакула, Олександр Олександрович. Шипшина і гарбуз у вологому кормі для собак [Текст] / О. О. Шакула, В. Є. Новікова, К. С. Канаєва> // Наукова думка сучасності і майбутнього : матеріали сорок п’ятої Всеукр. практ.-пізнав. конф., м. Дніпро, 30 жовт. 2021 р. - Дніпро, 2021. - С. 53-56 | |
---|
6 | > Загальна хімія [Текст] : метод. вказівки до лаборатор. занять з дисципліни для студентів ОКР "бакалавр" за спец.: 181 Харчові технології, 133 Галузеве машинобудування, 151 Автоматизація та комп'ютерноінтегровані технології, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 208 Агроінженерія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Шакула, Олександр Олександрович. Хімія [Текст] : робоча програма з дисц. для спец.: 101 «Хімія довкілля», 201 «Агрономія» / О. О. Шакула, В. Є. Новікова. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Біохімія. Властивості вітамінів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец.: 181 Харчові технології, 163 Біомедична інженерія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Л. О. Піх, В. Є. Новікова, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 21 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Фізична та колоїдна хімія. Основи термодинаміки і термохімії [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец.: 181 Харчові технології, 201 Агрономія, 101 Екологія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Л. О. Піх, В. Є. Новікова, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 25 с. - Б. ц. | |
---|
2020 |
10 | > Біохімія. Амінокислоти та білки [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. та самост. робіт з дисц. для студ. перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец.: 181 Харчові технології, 163 Біомедична інженерія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Л. О. Піх, В. Є. Новікова, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
11 | > Загальна хімія. Лабораторна робота "Кислотність розчинів електролітів" [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять і самост. роботи для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за спец.: 181 Харчові технології, 133 Галузеве машинобудування, 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 208 Агроінженерія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 22 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Методика проведення лабораторних занять із хімії з поточним контролем студентів [Текст] / В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула> // Наукова думка сучасності і майбутнього : матеріали тридцять дев'ятої Всеукр. практ.-пізнав. конф., м. Харків, 9 жовт. 2020 р . - Харків, 2020. - С. 27-29. | |
---|
2019 |
13 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Дослідження антикорозійного перетворювача іржі для підготовки поверхні обладнання підприємств переробної промисловості [Текст] / В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула> // Наукова думка сучасності і майбутнього : зб. статей Тридцять першої Всеукр. практ.-пізнавал. конф. - 2019. - С. 29-31 | |
---|
14 | > Шакула, Олександр Олександрович. Додатковий корм під час дресирування собак [Текст] / О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх> // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : тези доп. XХ Міжнар. наук.-практ. конф., 8 листоп. 2019 р. - Харків : ХНТУСГ, 2019. -? | |
---|
15 | > Спирти, феноли. Їхні властивості [Текст] : метод. вказівки до лабораторної роботи / авт.-уклад.: В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
16 | > Кількісний аналіз. Метод нейтралізації [Текст] : метод. вказівки до лабораторної роботи / авт.-уклад.: В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
17 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Загальна хімія [Текст] : навч.-метод. посіб. до викон. лаборатор. робіт для студ. перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти всіх спец. / В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 74 с. - Б. ц. | |
---|
18 | > Аналітична хімія. Кількісний аналіз. Метод нейтралізації [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. та самост. робіт з дисц. для студ. перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 22 с. - Б. ц. | |
---|
19 | > Шакула, Олександр Олександрович. Підгодівля-ласунка для дресирувальних собак [Текст] / О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх> // Наукова думка сучасності і майбутнього : зб. праць Двадцять восьмої всеукр. практ.-пізнавал. конф. - 2019. - С. 29-30 | |
---|
2018 |
20 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Озонування як один з способів поліпшення якості комбікормів [Текст] / В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула> // Теорія і практика сучасної науки : зб. статей ІV Міжнар. наук.-практ. конф. - 2018 | |
---|
21 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Тематичний словник з основ "Загальна хімія" [Текст] : навч.-метод. посібник / В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 134 с. - Б. ц. | |
---|
22 | > Корозія металів і методи захисту від корозії [Текст] : метод. вказівки до лаборатор. занять з дисципліни Загальна хімія / уклад.: О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
23 | > Вуглеводи [Текст] : метод. вказівки / уклад.: В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 36 с. - Б. ц. | |
---|
24 | > Хімічні джерела струму [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни Загальна хімія / уклад.: О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
25 | > Електроліз [Текст] : метод. вказівки до лаборатор. занять з дисципліни Загальна хімія / уклад.: О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 20 с. - Б. ц. | |
---|
26 | > Загальна хімія. Лабораторна робота "Корозія металів і методи захисту від корозії" [Текст] : метод. вказівки для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за спец.: 181 Харчові технології, 133 Галузеве машинобудування, 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 208 Агроінженерія / ХНТУСГ ; авт.-уклад. В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : б. в., 2018. - 22 с. - | |
---|
27 | > Новикова, Виктория Евгеньевна. Защита от коррозии конструкций и сооружений сельского хозяйства перхлорвинилполиуретановой эмалью [Текст] / В. Е. Новикова, Л. О. Пих, А. А. Шакула> // Наукова думка сучасності і майбутнього : матеріали ХХIV Всеукр. інтернет-конф. - 2018 | |
---|
28 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Електрохімічна корозія металів [Текст] / В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула> // Наукова думка сучасності і майбутнього : зб. статей. - 2018 | |
---|
29 | > Загальна хімія. Лабораторна робота "Електроліз" [Текст] : метод. вказівки для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за спец.: 181 Харчові технології, 133 Галузеве машинобудування, 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 208 Агроінженерія / ХНТУСГ ; авт.-уклад. О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : б. в., 2018. - 18 с. - | |
---|
30 | > Загальна хімія. Лабораторна робота "Хімічні джерела струму" [Текст] : метод. вказівки для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за спец.: 181 Харчові технології, 133 Галузеве машинобудування, 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 208 Агроінженерія / ХНТУСГ ; авт.-уклад. О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : [б .в.], 2018. - 14 с. - | |
---|
2017 |
31 | > Вологий корм для собак з функціональним компонентом – розторопшою плямистою [Текст] / О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх, Д. О. Бідюк> // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 75-79. - Бібліогр. наприкінці ст. | |
---|
32 | > Шакула, Олександр Олександрович. Визначення деяких показників вологого корму для собак з функціональним компонентом – розторопшею плямистою [Текст] / О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх> // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 75-79. | |
---|
33 | > Облік зерна. Форми звітності та первинна документація [Текст] : метод. вказівки / уклад.: О. О. Шакула, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - Б. ц. | |
---|
34 | > Шакула, Олександр Олександрович. Визначення деяких показників вологого корму для собак з функціональним компонентом – розторопшею плямистою [Текст] / О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх, Д. О. Бідюк, Ю. Чіранова> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. Харків. держ. зоовет. акад. - Харків : ХДЗВА, 2017. - Вип. 33 (41), ч. 1 : С.-г. науки. - С. 177-184. | |
---|
2015 |
35 | > Шакула, Олександр Олександрович (26.10). Визначення фізико-хімічних показників м’ясорослинного корму з екструдатамизлаків та кропивою для собак [Текст] / О. О. Шакула, Т. А. Котенко, Д. О. Бідюк> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2015. - Вип. 166: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 17-23. - Бібліогр. наприкінці ст. | |
---|
2014 |
36 | > Бідюк, Д. О. Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировини [Текст] / Д. О. Бідюк, О. О. Шакула, А. В. Коваленко> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друкарня", 2014. - Вип. 152: Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 274-280. - Бібліогр.: с. 279-280 | |
---|
2011 |
37 | > Продукція функціонального призначення в галузі [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять „Використання природних олійних фізіологічно функціональних продуктів та продуктів переробки зерна в харчуванні людини” з дисципліни для студентів освіт.-кваліфікац. рівня магістр за спец. 8.051701 Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. О. Хоменко. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. : табл. - 5.00 грн. | |
---|
38 | > Продукція функціонального призначення в галузі [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять „Технології одержання функціональних продуктів з рослинної сировини” з дисицпліни за спец. 8.051701 Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула. - Харків : [б. в.], 2011. - 14 с. - Бібліогр.: с.13 . - 5.00 грн. | |
---|
39 | > Продукція функціонального призначення в галузі [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять „Використання продукції функціонального призначення – природних зернових продуктів та житнього солоду в харчуванні людини”, з дисципліни для студентів освіт.-кваліфікац. рівня магістр за спец. 8.051701 Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. О. Хоменко. - Харків : [б. в.], 2011. - 22 с. : табл. - 5.00 грн. | |
---|
2009 |
40 | > Сафонова, Ольга Миколаївна. Роль навчально-дослідних господарств вищих навчальних закладів Мінагрополітики у забезпеченні навчального процесу магістрів [Текст] / О. М. Сафонова, О. О. Шакула> // Наука і методика : зб. наук.-метод. праць НМЦ аграр. освіти. - Київ : Аграр. освіта, 2009. - Вип. 19. - С. 191-193. - Бібліогр. наприкінці ст. | |
---|
2007 |
41 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Виробництво комбікормів. Тема 13. Технологія комбікормів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
42 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 5. Технологія макаронних виробів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
43 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль I. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 2. Зберігання зернової сировини / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 14 с. - 1.00 грн. | |
---|
44 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 3. Технологія борошна / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; XНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
45 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 4. Технологія хлібобулочних виробів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
46 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль I. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 1. Теоретичні основи переробки та зберігання харчової сировини / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова ; XНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 16 с. - 1.00 грн. | |
---|
47 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Переробка сировини тваринного походження. Тема 12. Переробка яєць / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
48 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 6. Технологія крупів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 14 с. - 1.00 грн. | |
---|
49 | > Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 7. Технологія рослинної олії / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
50 | > Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 8. Технологія цукру / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 6 с. - 1.00 грн. | |
---|
51 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 9. Переробка овочів, плодів та ягід / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
52 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Переробка сировини тваринного походження. Тема 10. Переробка м'яса / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
53 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Переробка сировини тваринного походження. Тема 11. Переробка молока / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 14 с. - 1.00 грн. | |
---|
|
54 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Хімія [Текст] : навч.-метод. посіб. для викон. самостійних робіт для спец.: 101 «Екологія», 201 «Агрономія» / В. Є. Новікова, О. О. Шакула. - [Б. м.] : Підготовка до видання, Б. г. - Б. ц. | |
---|