Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Improving the production technique of pat based on multicomponent fruit and berry paste [Electronic resource] / A. Zagorulko, K. Kasabova, A. Zahorulko, O. Shydakova-Kameniuka, N. Ponomarenko, O. Bereza, A. Gromov, I. Kholobtseva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 2, Issue 11 (128). - P. 46-55. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.301651. -
Повний текстПовний текст
2 Рогова, А. Л.
Технологія крафтового хлібобулочного виробу, збагаченого вітаміном С [Текст] / А. Л. Рогова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024
3
Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи здобувачам першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології освіт. програми Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц.
Повний текст
4 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Перспективи використання продуктів переробки волоського горіху в технологіях органічних харчових продуктів [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, А. Л. Рогова // Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф., 17 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 17-18
5
Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту з дисципліни для студентів освіт. ступеня бакалавр спец. 181 Харчові технології ОП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц.
6
The use of cedar and walnut meal in the technology of butter biscuits [Text] : monograph / O. Shydakova-Kameniuka, H. Novik, O. Bolkhovitina, T. Lystopad. - Dnipro : LIRA, 2024. - 189 р. - Б. ц.
7 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Здобне печиво функціонального призначення [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, А. Л. Рогова // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 10 листоп. 2023 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2024. - С. 104-105
8 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Перспективи використання побічної продукції олійної промисловості в технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, В. О. Мироненко, М. М. Зінченко // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 78
2023
9 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Особливості використання харчових добавок під час виробництва «Крему кондитерського для збивання» [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 100-102
10 Лабазов, М. І.
Аналіз показнику активності води порошку керобу різного ступеня обсмажування [Текст] / М. І. Лабазов, О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка // «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 116-117
11 Лабазов, М. І.
Обґрунтування технології кондитерської пасти з використанням керобу [Текст] / М. І. Лабазов, О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 127
12
Аssessment of the quality of cream-white candy with the addition of fruit and berry paste during storage [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, A. Zahorulko, K. Kasabova, O. Zahorulko // EUREKA: Life Sciences. - 2023. - No. 6. - P. 28-36
13
Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас [Текст] / О. Є. Загорулько, О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова, А. М. Загорулько // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 7 листоп. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 105-106
14 Рогова, А. Л.
Економіко-екологічні аспекти переробки вторинних ресурсів харчової промисловості [Текст] / А. Л. Рогова, О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 4-5 груд. 2023 р. - Полтава : ПУЕТ, 2023. - С. 179-182
15
Assessment of the quality of cream-white candy with the addition of fruit and berry paste during storage [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, A. Zagorulko, K. Kasabova, A. Zahorulko // EUREKA: Life Sciences. - 2023. - No. 6. - P. 28-36. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2023.003193. -
Повний текст
16
Structural and mechanical properties of Turkish delight production using fruit and vegetable paste [Text] / S. Babaiev, K. Kasabova, O. Samokhvalova, O. Shydakova-Kameniuka, A. Zagorulko, A. Zahorulko, N. Budnyk, O. Shkliaiev // EUREKA: Life Sciences. - 2023. - No. 3. - P. 20-26. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2023.002970. -
Повний текст
17
Інноваційні технології продуктів переробки рослинної сировини у кондитерських виробах спеціального призначення [Текст] : монографія / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2023. - 138 с. - Б. ц.
18
Substantiating the technology of cream-whipped candy masses with the addition of berry and fruit paste [Electronic resource] / O. Zagorulko, O. Shydakova-Kameniuka, K. Kasabova, A. Zahorulko, N. Budnyk, I. Kholobtseva, L. Kolianovska, O. Shkliaiev // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 3, Issue 11(123). - P. 50-59. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.279287. -
Повний текстПовний текст
19
Технології східних солодощів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології другого (магістер.) рівня вищ. освіти (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : [б. в.], 2023. - 48 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33977 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 47. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
20 Мироненко, В. О.
Вівсяне печиво покращеного нутрієнтного складу [Текст] / В. О. Мироненко ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 36
21 Ромашкіна, Д. Д.
Перспективи використання каротинвмісної сировини регіонального походження в технології кондитерських виробів [Текст] / Д. Д. Ромашкіна, Д. І. Шелушин ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 50
22 Сливар, Д. П.
Використання порошку гарбуза для покращення нутрієнтного складу здобного печива [Текст] / Д. П. Сливар ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 54
23 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів [Електронний ресурс] : монографія / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, О. І. Болховітіна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 193 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24180 (Репозитарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
24 Валюх, К. Д.
Перспективи використання порошку топінамбура в технології бісквітних виробів [Текст] / К. Д. Валюх ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 8
25
Кондитерська майстерність [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів СВО бакалавр (вибірк.) / авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ДБТУ, 2023. - 53 с. - Б. ц.
26 Ніколаєнко, Д. Д.
Кекси йодопрофілактичного призначення [Текст] / Д. Д. Ніколаєнко ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 41
27
Наукові принципи зберігання харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. - Харків : ДБТУ, 2023. - 49 с. - Б. ц.
28
Методичні вказівки до оформлення звітів з практики, курсових та кваліфікаційних робіт [Текст] / авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. - Харків : ДБТУ, 2023. - 25 с. - Б. ц.
29
Перспективність використання порошку керобу в технології здобних сухарних виробів [Текст] / О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Т. О. Онищенко // Вісник Львів. торг.-екон. ун-ту. Техн. науки. - 2023. - № 36. - С. 12-19
2022
30
Контроль якості та безпеки продукції галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 32 с. - Б. ц.
31 Логінова, Д.
Використання збагачувальної рослинної сировини в технології пісочного печива [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, Д. Логінова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем : матеріали тез доп. XІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернігів, 26-27 трав. 2022 р., у 2-х т. - Чернігів : НУ «Чернігів. політехніка», 2022. - Т. 1. - С. 239
32 Нііколаєнко, Д. Д.
Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбура [Текст] / Д. Д. Нііколаєнко, О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 34
33 Чугаєвська, О. Г.
Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності [Текст] / О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Г. Чугаєвська // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем : матеріали тез доп. XІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернігів, 26-27 трав. 2022 р., у 2-х т. - Чернігів : НУ «Чернігів. політехніка», 2022. - Т. 1. - С. 251
34
Improvement of the method of manufacturing semi-finished products of a high degree of readiness from Jerusalem artichoke tubers [Text] / A. Zahorulko, O. Zahorulko, V. Onishchenko, O. Shydakova-Kameniuka, D. Dmytrevskyi, L. Chuiko // EUREKA: Life Sciences. - 2022. - № 4. - С. 3-9. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002602. -
Повний текст
35 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологічні розрахунки та контроль безпеки у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництві [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 173 с. - Бібліогр.: с. 136. - Б. ц.
Повний текст
36
Оптимізація техніко-технологічних об’єктів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит з дисципліни / авт.-уклад.: С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ДБТУ, 2022. - 42 с. - Б. ц.
37
Оцінка якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягідної пасти [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Наукові пр. Нац. ун-ту харчових техн. - 2022. - С. 109-120
38
Оцінка якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягіднної пасти [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ХI Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 8 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 228-230
39
Research of the influence of xanthan gum on rheological properties of dough and quality of bread made from sprouted wheat grain [Electronic resource] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, G. Stepankova, O. Shydakova-Kameniuka // Acta Innovations. - 2022. - Vol. 2022, Issue 45. - С. 62-71. - DOI 10.32933/ActaInnovations.45.6. -
Повний текстПовний текст
40 Ромашкіна, Д. Д.
Перспективи використання порошку моркви в технології пісочного печива [Текст] / Д. Д. Ромашкіна, О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 35
41 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Застосування цифрових ресурсів для забезпечення якості науково-дослідницької діяльності магістрантів спеціальності 181 Харчові технології в умовах воєнного стану [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова // Управління якістю науково-дослідницької діяльності у закладах вищої та фахової передвищої освіти в умовах воєнних реалій : матеріали Всеукр. наук.-пед. підвищення кваліфікації, 10 трав. – 21 черв. 2022 р. - Одеса : Видавн. дім "Гельветика", 2022. - С. 298-301
42
Оцінка якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягідної пасти [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Наукові пр. нац. ун-ту харчових технологій. - 2022. - Т. 28, № 6. - С. 27-35
43 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіха [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, А. Л. Рогова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків, 2022. - С. 450-451
44
Оцінка якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягідної пасти [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнар. наук.-техн. конф., 8 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 298-299
45 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Аналіз гранулометричного складу шротів кедрового та волоського горіхів [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, А. Л. Рогова // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали ХІ Міжнар. спеціалізованої наук.-практ. конф., 25 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 107
46 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Оцінка споживчих властивостей кремово-збивних цукерок з насінням чіа під час зберігання [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 107-108
47
Використання керобу в технології бісквітних виробів [Текст] / О. С. Потапова, М. І. Лабазов, О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 3
2021
48 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тіста [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, А. Л. Рогова, І. В. Чоні // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 127-128
49 Лабазов, М. И.
Оцінювання водопоглинальної здатності порошку керобу різного ступеня обсмаження [Текст] / М. И. Лабазов, О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. - С. 39
50
Study of the effect of chia seeds (Salvia Hispanica L.) on structural-mechanical characteristics of a cream-blown paste for candies [Electronic resource] / O. Shydakova-Kameniuka, O. Samokhvalova, O. Shkliaiev, N. Grevtseva // BIO Web of Conferences "Innovations in Life Sciences" : 2nd International Symposium, Belgorod, May 19-20, 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01019. - DOI 10.1051/bioconf/20213001019. -
Повний текстПовний текст
51 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Використання гелю насіння чіа в технології кексів зі зниженим вмістом жиру [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, Д. Д. Ніколаєнко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 223-234
52 Samokhvalova, O.
Technological features of carob powder of different degrees of roasting [Text] / O. Samokhvalova, O. Shydakova-Kameniuka, М. Labazov // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33) . - С. 167-176
53 Лабазов, М. И.
Оценка показателей цветности порошка кероба разной степени обжарки [Текст] / М. И. Лабазов, О. В. Самохвалова, Е. Г. Шидакова-Каменюка // Science, Education, Innovation: Topical Issues and Modern Aspects : Scientific Collection «InterConf», (77): with the Proceedings of the 4 th International Scientific and Practical Conference, Tallinn, October 4-5, 2021. - Tallinn : Ühingu Teadus juhatus, 2021. - С. 358-361
54 Shydakova-Kameniuka, O.
Study of donut quality with addition of pea flour [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, G. Stepankova, O. Bolkhovitina // Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects : The 6th International scientific and practical conference, Berlin, November 21-23, 2021. - Berlin : MDPC Publishing, 2021. - С. 223-226
55 Євченко, Ю.
Перспективи використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / Ю. Євченко, Д. Д. Ніколаєнко, О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 34
56 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Розробка технології кексів з додаванням гелю насіння чіа [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Д. Д. Ніколаєнко, Л. М. Пузік // Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, ІІ тур : 15 лют. 2022 р. - 2021
57 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Оцінювання жироутримувальної здатності порошку керобу різного ступеня обсмаження [Текст] / О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка, М. І. Лабазов // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 119-120
58 Рогова, А. Л.
Вплив порошку кореню цикорію на фізико-хімічні властивості пісочного печива [Текст] / А. Л. Рогова, І. В. Чоні, О. Г. Шидакова-Каменюка // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару , м. Полтава, 15 квіт. 2021 р. - Полтава : ПУЕТ, 2021. - С. 16-18
59 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Визначення стадії внесення шротів олійного насіння до технології масляного бісквіту [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, М. А. Разінкіна // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 429-430
60 Лабазов, М. І.
Порівняння кольорових характеристик порошку плодів ріжкового дерева різних товарних форм та натурального какао-порошку [Текст] / М. І. Лабазов, О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка // «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ. 14-15 верес. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 103-104
61 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, З. І. Кучерук // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 97-99
62
Перспективи використання горохового борошна в технології пончиків [Текст] / Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, І. С. Горобець // Вісник Львів. торг.-екон. ун-ту. Техн. науки. - 2021. - № 28
63 Болховітіна, Олена Іванівна.
Вплив борошна насіння рижію на показники якості пшеничного хліба [Текст] / О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. Канж // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 17-18 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 60-62
64
Determination of carbonic acid content in cedar and walnut meals by chromatography [Electronic resource] / A. Novik, O. Shydakova-Kameniuka, O. Chernushenko, K. Dil // Journal of Chemistry and Technologies. - 2021. - Vol. 29, Issue 4. - С. 618-628. - DOI 10.15421/jchemtech.v29i4.228829. -
Повний текстПовний текст
65
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2. Технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, З. І. Кучерук, К. Р. Касабова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 192 с. - Б. ц.
66 Степанькова, Галина В'ячеславівна.
Використання ферментного препарату ліпопан в технології пончиків [Текст] / Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 29-30 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 119
2020
67
Estimation of oxidative stability of the lipid complex of creamy-shaken candies with chia seeds at storage [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, O. Samokhvalova, M. Artamonova, H. Stepankova, O. Bolkhovitina, A. Rogova // «EUREKA: Life Sciences» Food Science and Technology. - 2020. - № 2. - P. 54-62.
Повний текст
68 Шкляєв, Олексій Миколайович.
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.12.2020 / О. М. Шкляєв ; наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
69 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Синергія процесів навчання та виховання під час підготовки фахівців спеціальності «Харчові технології» [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, З. І. Кучерук, О. І. Болховітіна // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 346-347
70 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології» [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, А. Л. Рогова, Ю. В. Левченко // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 348-349
71 Лабазов, М. І.
Можливість використання порошку плодів ріжкового дерева у технології кондитерської глазурі [Текст] / М. І. Лабазов, О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали VІІ Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., м. Київ, 24 листоп. 2020 р. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 190-191
72 Ісакова, О. В.
Вплив шроту волоського горіху на фізико-хімічні властивості пісочного печива з рідкими оліями [Текст] / О. В. Ісакова, О. Г. Шидакова-Каменюка // Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Чернігів, 20 листоп. 2020 р. - Чернігів : НУЧК ім. Т. Г. Шевченка, 2020. - С. 190-191
73 Шкляєв, О. М.
Оцінювання активності ліпаз та ліпоксигеназ насіння чіа [Текст] / О. М. Шкляєв, О. В. Ісакова ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - 2020. - Ч. 1. - С. 50
74 Донцов, Д. Д.
Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олією [Текст] / Д. Д. Донцов, наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 31-32
75 Масляннікова, А. В.
Використання гелю насіння чіа в технології кексів [Текст] / А. В. Масляннікова, О. Г. Шидакова-Каменюка // Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Чернігів, 20 листоп. 2020 р. - Чернігів : НУЧК ім. Т. Г. Шевченка, 2020. - С. 190-191
76
Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з додаванням продуктів переробки зародків пшениці [Текст] / С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 127-139
77 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Перспективи використання насіння чіа (Salvia hispanica L.) в технології кондитерських виробів [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали VІІ Міжнар. спеціал. наук.-практ. конф., м. Київ, 24 листоп. 2020 р. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 190-191
78 Рогова, А. Л.
Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів [Текст] / А. Л. Рогова, І. В. Чоні, О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 24 квіт. 2020 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. - С. 54-55
79 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Оцінка активності ліпаз та ліпоксигеназ насіння чіа [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, О. І. Болховітіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 19-20 трав. 2020 р. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 190-191
80 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Комплексна оцінка якості кремово-збивних цукерок з додаванням насіння чіа [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, А. Л. Рогова // Science, engineering and technology: global trends, problems and solutions : proceedings of International scientific and practical conference, September 25-26, 2020. - Prague : Baltija Publishing, 2020. - С. 92-96
81 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, А. Л. Рогова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 136-138
82
Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of creamwhipped candy masses [Electronic resource] / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, O. Samokhvalova, M. Artamonova, H. Stepankova, O. Bolkhovitina, A. Rogova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 2, Issue 11. - P. 52-60. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.199923. -
Повний текстПовний текст
2019
83
Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils [Electronic resource] / O. Shydakova-Kameniuka, A. Novik, Y. Zhukov, Y. Matsuk, A. Zaparenko, P. Babich, S. Oliinyk // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 2, Issue 11-98. - С. 56 - 64. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.159983. -
Повний текстПовний текст
84 Новік, Ганна Вікторівна.
Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 11.12.2019 / Г. В. Новік ; наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-18. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
85
Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна, Т. М. Брикова. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2019. - 284 с. - Б. ц.
86
Study of the foaming properties of gelatin with solubilized substances for the production of marshmallows [Electronic resource] / I. S. Piliugina, M. V. Artamonova, N. Murlykina, Olena Shydakova-Kameniuka // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2019. - Vol. 13, Issue 1. - С. 90-97. - DOI 10.15673/fst.v13i1.1335. - . -
Повний текстПовний текст
87
General and complex problems of technical sciences: experience of EU countries and implementation in the practice of Ukraine [Text] : col. monograph / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, S. Oliinyk, G. Stepankova. - Riga : Baltija Publishing, 2019. - 384 p. - Б. ц.
88 Вороніна, Н. С.
Вплив порошку топінамбура на якість вівсяного печива [Текст] / Н. С. Вороніна, наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 48
89 Бурка, О. О.
Використання порошку водорості фукус для збагачення пряникових виробів йодом [Текст] / О. О. Бурка, наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 45
90 Дубнюк, О. С.
Оцінка якості печива з додаванням порошку гарбуза [Текст] / О. С. Дубнюк, наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 54
91 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологічні розрахунки та звітність у галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ступеня вищ. освіти бакалавр / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Н. В. Шматченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 134 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7961 (Репозитарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
92 Дуднік, Д. С.
Перспективи використання порошку м’якоті кавуна в технології бісквітної продукції [Текст] / Д. С. Дуднік, наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 55
2018
93Пат. 126754 Україна, МПК A23G3/34.
Спосіб виготовлення збивних цукерок [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201711477 ; Заявл. 23.11.2017 ; Опубл. 10.07.2018, Бюл. № 13. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
94Пат. 126753 Україна, МПК A23G3/52.
Спосіб виготовлення збивних цукерок [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201711469 ; Заявл. 23.11.2017 ; Опубл. 10.07.2018, Бюл. № 13. - 5 с. - Б. ц.
Повний текст
95Пат. 125704 Україна, МПК A23G3/52.
Спосіб виготовлення збивних цукерок [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Cамохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова, Д. О. Якименко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201711468 ; Заявл. 23.11.2017 ; Опубл. 25.05.2018, Бюл. № 11. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
96
Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, А. Л. Рогова, А. Д. Савенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 268-280
Повний текст
97 Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна.
Технология печенья с использованием вторичных продуктов винодельческого и пивоваренного производств [Текст] / Е. Г. Шидакова-Каменюка, Н. В. Гревцева, К. Р. Касабова // Baker & Confectioner. - 2018. - № 3 (15). - С. 47–49
98
Дослідження особливостей складу шротів кедрового і волоського горіхів та здобного печива з їх використанням методом ІЧ-спектроскопії [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, О. О. Чернушенко, Ю. А. Мацук // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького. Серія: Харчові технології. - Львів, 2018. - Т. 20, № 85. - С. 56-61
99
Використання водоростей у технології кексів [Текст] / Г. В. Венгловський ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 33
100 Гревцева, Наталя Вячеславівна.
Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Д. О. Набоков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 122 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21583 (Репозитарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
101 Гревцева, Н. В.
Використання каротиновмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів [Текст] : монографія / Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Д. О. Набоков. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 123 с. - Б. ц.
2017
102 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, А. Л. Рогова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 80-91
Повний текст
103 Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна.
Анализ содержания основных пищевых веществ в продуктах переработки грецкого и кедрового ореха [Текст] / Е. Г. Шидакова-Каменюка, А. В. Новик, Е. И. Болховитина // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 121-124
104
Використання вторинних продуктів виноробного та пивоварного виробництв у технології здобного печива [Текст] / К. Р. Касабова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Омельченко // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2017. - Вип. 36
105
Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Кравченко, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. - Харків : ФОП Бровін О.В., 2017. - 572 с. - Б. ц.
106
Вплив продуктів переробки горіхової сировини на технологічні властивості борошна пшеничного [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко // Наукові праці НУХТ : збірник наук. пр. - Київ, 2017. - Т. 23, Ч. 1. - С. 183-190
107 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Дослідження водопоглинальної та водоутримувальної здатності продуктів переробки горіхів [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, Ю. О. Курач // Матеріали XV Всеукр. конф. молодих вчених та студентів з актуальних питань сучасної хімії, 23 трав. 2017 р. - Дніпро : ДНУ, 2017. - С. 83
108 Якименко, Д. О.
Дослідження гідрофільних властивостей насіння чіа [Текст] / Д. О. Якименко, наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 93
109 Новік, Г. В.
Дослідження впливу продуктів переробки горіхів на функціонально-технологічні властивості борошна пшеничного [Текст] / Г. В. Новік, наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 73
110 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Методологія та організація наукових досліджень [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів освіт. ступеня бакалавр спец. 181 Харчові технології / О. Г. Шидакова-Каменюка, З. І. Кучерук, Г. В. Степанькова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 56 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7309 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 55. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
111 Соколік, А. М.
Використання борошна нехлібопекарських культур у технології бісквітів [Текст] / А. М. Соколік, наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 84
112 Кучерук, Зіновія Іванівна.
Зміст дисципліни «Інноваційний інжиніринг хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв» та її роль у підготовці фахівців нової генерації [Текст] / З. І. Кучерук, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 241-242
113 Кирюшина, О. Є.
Використання вторинної горіхової сировини в технології вівсяного печива [Текст] / О. Є. Кирюшина, наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 66
114 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Дисципліна «Інноваційний інжиніринг хлібопекарських, кондитерських, 133 макаронних і харчоконцентратних виробництв» як вагома складова підготовки фахівців нової генерації [Текст] / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, О. Г. Шидакова-Каменюка // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 9-12
115 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Дослідження жироемульгувальної та жироутримувальної здатності насіння чіа [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, Д. О. Якименко // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем : матеріали тез доп. VІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 24-27 квіт. 2017 р. - Чернігів : ЧНТУ, 2017. - Т. 2. - С. 34
116 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, А. Л. Рогова // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 315-316
Повний текст
117
Комплексная оценка качества сдобного печенья с добавлением шрота кедрового ореха [Текст] / Е. Г. Шидакова-Каменюка, А. Л. Роговая, И. С. Роговой, А. В. Новик // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник статей ІІІ Междунар. науч.-практ. конф., 23-24 мар. 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 287-289
118
Технология кулинарной продукции [Текст] : энциклопедия питания / М. В. Артамонова, Д. О. Бидюк, Н. В. Гревцева, Н. Г. Гринченко, С. В. Журавлев, Е. И. Кравченко, М. Н. Куткина, З. И. Кучерук, А. Н. Макарова, М. В. Обозная, С. Г. Олейник, С. Б. Омельченко, О. В. Самохвалова, И. В. Симакова, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак, Н. В. Чорная, Е. Г. Шидакова-Каменюка, Л. З. Шильман. - Харьков : Мир книг, 2017. - 543 с. - Б. ц.
119 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Дослідження вуглеводного складу продуктів переробки горіхів [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, О. М. Петова // Матеріали XV Всеукр. конф. молодих вчених та студентів з актуальних питань сучасної хімії, 23 трав. 2017 р. - Дніпро : ДНУ, 2017. - С. 79
120 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Оцінка якості кексів з використанням вторинної сировини пивоварного виробництва [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий, І. С. Кравченко // Новітні технології і обладнання харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, 6 квіт. 2017 р. - Полтава : ПУЕТ, 2017. - С. 26-27
2016
121
Методологія та організація наукових досліджень [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], 2016. - 186 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6993 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 162-164. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
122
Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality [Electronic resource] / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, A. Zaparenko, E. Shidakova-Kamenyuka, M. Chekanov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 3, Issue 11(81). - С. 46-53. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.70984. -
Повний текстПовний текст
123
Харчові технології [Текст] : метод. рек. до самост. вивч. дисципліни для студентів напряму підгот. 6.050502 Інженерна механіка, спец. Обладнання переробних та харчових виробництв / уклад.: Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 63 с. - Б. ц.
2015
124
Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, М. П. Головко, І. С. Роговий, А. Л. Рогова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 213-222
125 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Використання насіння льону в технології масляного бісквіта [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, А. Л. Рогова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 139-140
126 Артамонова, Майя Володимирівна.
Проектування підприємств з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 40 с. - Б. ц.
127 Новік, Г. В.
Перспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробів [Текст] / Г. В. Новік, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. М. Лисюк // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 80-81
128
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : метод. рек. до виконання лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія, спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / уклад.: О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Кравченко. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 39 с. - Б. ц.
129 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Контроль якості та безпека продукції галузі [Текст] : лаборатор. практикум для студентів напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія спец. Технологія хліба, кондитерських, макароних виробів і харчоконцентратів / О. Г. Шидакова-Каменюка, Н. В. Гревцева, К. Р. Касабова. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 29 с. - Б. ц.
2014
130 Якунина, Д. С.
Перспективи використання шроту кедрового горіха в технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / Д. С. Якунина, Ю. В. Бондар ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 83
131 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Оцінка властивостей шроту з плодів розторопші [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, А. Л. Рогова, Ш. А. Аліфов // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 71-72
132 Сорокіна, В. С.
Оцінка органолептичних показників бісквітних виробів із додаванням шроту горіха волоського [Текст] / В. С. Сорокіна, наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 77
133 Алифов, Ш. А.
Определение стадии введения шрота из плодов расторопши в технологию кексов [Текст] / Ш. А. Алифов, науч. рук. : Е. Г. Лисюк, Е. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 54
2013
134 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Вплив дієтичної добавки "клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, А. Л. Рогова, І. Місюля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 2. - С. 128-134
135 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Оцінка якості пісочних напівфабрикатів із додаванням кальцієвмісної сировини [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 238-240
2012
136 Лисюк, Г. М.
Основи наукових досліджень в економіці [Текст] : метод. вказівки для виконання розрахунк. роботи студентами рівня підгот. бакалавр напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / Г. М. Лисюк, О. В. Нєміріч, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 38 с. - Б. ц.
137
Технологія галузі [Текст] : збірник текстів для студентів освіт.-кваліф. рівня бакалавр напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія, спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. Розділ. Технологія кондитерських виробів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. М. Постнова, З. І. Кучерук, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 27 с. - Б. ц.
138 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологічний семінар [Текст] : робочий зошит для проведення лаборатор. практикуму для студентів спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчконцентратів напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 84 с. - Б. ц.
139
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : збірник текстів для контролю знань студентам спец. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів освіт.-кваліф. рівня бакалавр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 49 с. - Б. ц.
140 Лисюк, Г. М.
Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : метод. вказівки для виконання розрахунк. роботи для студентів рівня бакалавра напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / Г. М. Лисюк, О. В. Нєміріч, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 39 с. - Б. ц.
141 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Вплив дієтичної добавки "Шрот харчовий з плодів розторопши" на якість пряників [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 110-111
142 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Досвід застосування сучасної парадигми освіти під час викладання дисципліни "Теоретичні основи харчових технологій" [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, М. В. Артамонова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 467-468
143 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Використання олійної сировини в технології бісквітних виробів [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 85-86
2011
144 Бібік, А.
Перспективи використання вторинної сировини олійного виробництва в технології масляного бісквіта [Текст] / А. Бібік, О. Г. Шидакова-Каменюка // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 65
145 Лисюк, Г. М.
Використання сучасних технологій навчання і методів контролю знань студентів із профільних дисциплін бакалаврського рівня підготовки в умовах кредитно-модульної системи [Текст] / Г. М. Лисюк, О. М. Постнова, О. Г. Шидакова-Каменюка // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якостю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 345-346
146 Лисюк, Г. М.
Оцінювання хімічного складу масляного бісквіта з додаванням дієтичної добавки "Клітковина ядер горіха волоського" [Текст] / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 47
147 Лисюк, Г. М.
Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" [Текст] / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 233-238
148 Головко, Микола Павлович.
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем [Текст] / М. П. Головко, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 170-177
149 Лінник, В.
Шрот харчовий горіха волоського як цінна сировина для кондитерського виробництва [Текст] / В. Лінник, О. Г. Шидакова-Каменюка // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 74
2010
150 Чухрай, О.
Дослідження впливу насіння льону на властивості пісочного печива [Текст] / О. Чухрай, О. Г. Шидакова-Каменюка // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 66
2009
151 Лисюк, Г. М.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 144 с. - Б. ц.
152 Постнов, О. М.
Використання модульно-рейтингового тестування під час вивчення дисципліни "Технологія галузі" розділ "Технологія кондитерських виробів" [Текст] / О. М. Постнов, О. Г. Шидакова-Каменюка // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали VII Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 24.09.2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 428-429
153 Лисюк, Г. М.
Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів [Текст] : навч. посібник / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 144 с. - Б. ц.
2008
154 Лисюк, Г. М.
Вплив ядра насіння соняшнику на властивості масляного бісквіта під час зберігання [Текст] / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 119-120
155 Лисюк, Г. М.
Дослідження впливу ядра соняшника на якість пісочного печива [Текст] / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 364-370
156 Артамонова, Майя Володимирівна.
Реконструкція підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловостей [Текст] : метод. вказівки до практ. занять для студентів спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 82 с. - Б. ц.
157 Лисюк, Г. М.
Розробка рецептури масляного бісквіта з додаванням подрібненого ядра соняшникового насіння [Текст] / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 22-26
158 Артамонова, Майя Володимирівна.
Проектування підприємств з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для студентів спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 38 с. - Б. ц.
2007
159 Лисюк, Г. М.
Вплив ядра соняшникового насіння на вміст основних харчових нутрієнтів у масляному бісквіті [Текст] / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 382-389
160
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : робочий зошит для проведення лаб. практикуму для студентів інж.-технол. ф-ту спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів, освіт.-кваліф. рівня бакалавр / уклад.: О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка, С. Г. Олійник. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 55 с. - Б. ц.
2006
161 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 318 с. - Б. ц.
162 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 18 с. - Б. ц.
163 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Запобігання окислювальним процесам під час зберігання пісочного печива з ядром насіння соняшнику [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., с. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 536-538
164 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Окислювальні процеси під час зберігання пісочного печива з ядром насіння соняшнику та спосіб запобігання їм [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 290-295
2005
165 Лисюк, Г. М.
Шляхи підвищення харчової цінності пісочного печива [Текст] / Г. М. Лисюк, А. М. Чуйко, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 207-211
166 Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна.
Влияние ядра подсолнечника на качество песочного печенья [Текст] / Е. Г. Шидакова-Каменюка, И. Н. Фомина, Г. М. Лисюк // Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, Могилев. гос. ун-т продовольствия, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 89-90
167 Лисюк, Г. М.
Применение ядра семян подсолнечника в технологии изделий из песочного теста [Текст] / Г. М. Лисюк, И. Н. Фомина, Е. Г. Шидакова-Каменюка // Пути повышения качества услуг общественного питания : тезисы докл., г. Саратов, Саратов. гос. аграр. ун-т им. Н. И. Вавилова, 23-24 дек. 2005 г. - Саратов, 2005. - С. 104-105
2004
168 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Визначення адгезійних властивостей пісочного тіста з ядром насіння соняшнику [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна, Г. М. Лисюк // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 72-78
169 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Дослідження впливу ядра соняшника на якість пісочного печива [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна, Г. М. Лисюк // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., м. Полтава. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 292-294
2003
170
Стабілізування жирових речовин ядра соняшника [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Півень, І. М. Фоміна [та ін.] // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 64-72
2002
171 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Зниження окислення жирів ядра соняшника під час технологічної обробки [Текст] / І. М. Фоміна, О. Г. Шидакова-Каменюка // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, м. Харків, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 73-78