| 2025 |
| 1 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Технологічні підходи до розроблення десертної продукції на основі суміші сухої [Текст] / С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко, В. С. Семененко> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 15 трав. 2025 р. - Харків, 2025. - С. 37-38 | |
|---|
| 2 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Розроблення технології десертів для хворих на цукровий діабет [Текст] / А. М. Діхтярь, А. І. Хроменко, В. С. Семененко> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 15 трав. 2025 р. - Харків, 2025. - С. 25-26 | |
|---|
| 3 | > Колеснікова, Марина Борисівна. Розроблення технології безглютенових хот-догів [Текст] / М. Б. Колеснікова, В. С. Семененко, М. В. Кокшарова> // Грааль науки : за матеріалами IX Міжнар. наук.-практ. конф. "Globalization of scientific knowledge: international cooperation and integration of sciences", LLC International Centre Corporative Management (Republic of Austria) та NGO European Scientific Platform (Ukraine), 20 черв. 2025 р. - Вінниця, 2025. - № 53. - С. 527-534 | |
|---|
| 2024 |
| 4 | > Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / авт.-уклад.: С. С. Андрєєва, В. С. Семененко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 19 с. - Б. ц. | |
|---|
| 5 | > Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / авт.-уклад.: С. С. Андрєєва, В. С. Семененко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 21 с. - Б. ц. | |
|---|
| 6 | > Андрєєва, Світлана Сергіївна. Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2024. - 90 с. - Б. ц. | |
|---|
| 7 | > Кононенко, К. М. Обґрунтування технології багатофункціональних сухих сумішей для виготовлення десертів [Текст] / К. М. Кононенко, В. С. Семененко, Н. В. Федак> // Formation of innovative potential of world science : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the VIII International Scientific and Theoretical Conference, December 6, 2024. - Tel Aviv : International Center of Scientific Research, 2024. - P. 82-84 | |
|---|