Степанькова Галина В'ячеславівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Артамонова, Майя Володимирівна.
Проектування підприємств галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 82 с. - Б. ц.
2 Артамонова, Майя Володимирівна.
Проєктування хлібопекарських підприємств [Текст] : навч. посібник / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 123 с. - Б. ц.
Повний текст
3 Артамонова, Майя Володимирівна.
Проектування хлібопекарних підприємств [Текст] : навч. посібник / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 127 с. - Б. ц.
4 Степанькова, Галина В'ячеславівна.
Інжиніринг: ключ до розвитку органічного харчового виробництва [Текст] / Г. В. Степанькова // Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф., 17 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024
5
Determination of the influence of hemp oil-based emulsion systems composition on the oxidation products content during storage [Electronic resource] / E. Kunitsia, M. Popov, T. Gontar, S. Stankevych, I. Zabrodina, G. Stepankova, O. Zolotukhina, O. Filenko, T. Novozhylova, D. Nechyporenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 3, Issue 6 (129). - P. 6-13. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.304466. -
Повний текстПовний текст
6
Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО магістр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Частина 2 / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [и др.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц.
2023
7
Development of biotechnologically transesterified three-component fat systems stable to oxidation [Electronic resource] / A. Belinska, O. Bliznjuk, N. Masalitina, I. Bielykh, O. Zviahintseva, T. Gontar, S. Stankevych, I. Zabrodina, O. Mandych, G. Stepankova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 5, Issue 6 (125). - P. 21-28. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.287326. -
Повний текстПовний текст
8
Determining the effect of raw materials moisture and lipid content on the technological properties of the extruded protein-fat system [Electronic resource] / V. Papchenko, G. Stepankova, O. Karatieieva, I. Balandina, D. Shapovalenko, A. Kariuk, Y. Statyvka, O. Bakumenko, A. Melnyk, S. Нorbas // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 4, Issue 11(124). - P. 37-46. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.285132. -
Повний текстПовний текст
9
Харчові технології. Практикум [Електронний ресурс] : навч. посібник. Вид. друге, перероб. і доп. / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - 2-ге вид., перероб. и допов. - Харків : ДБТУ, 2023. - 417 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33605 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 408-415. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
10
Наукові принципи зберігання харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. - Харків : ДБТУ, 2023. - 49 с. - Б. ц.
11 Олійник, Світлана Георгіївна.
Споживча цінність хліба пшеничного з використанням борошна бульб чуфи [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга // "Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві" та "Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі" : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 33
12 Хропач, О. А.
Спельтові висівки в технології хліба пшеничного [Текст] / О. А. Хропач ; наук. керівник Г. В. Степанькова // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 64
13 Задорожня, О. В.
Прискорена технологія хліба пшеничного з використанням шроту з насіння кунжуту [Текст] / О. В. Задорожня ; наук. керівник Г. В. Степанькова // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 19
14 Томченко, О. О.
Перспективність застосування борошна із червоної сочевиці в технології хліба пшеничного [Текст] / О. О. Томченко ; наук. керівник Г. В. Степанькова // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 59
15
Detection of raw materials moisture and lipid content influence on technological properties of extruded protein-fat system [Text] / V. Papchenko, G. Stepankova, O. Karatieieva, I. Balandina, D. Shapovalenko, A. Kariuk, Y. Statyvka, O. Bakumenko, A. Melnyk, S. Нorbas // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 4. - P. 37-46
2022
16 Олійник, Світлана Георгіївна.
Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : матеріали тез доп. XІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернігів, 26-27 трав. 2022 р., у 2 т. - Чернігів, 2022. - Т. 1. - С. 245-246
17
Research of the influence of xanthan gum on rheological properties of dough and quality of bread made from sprouted wheat grain [Electronic resource] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, G. Stepankova, O. Shydakova-Kameniuka // Acta Innovations. - 2022. - Vol. 2022, Issue 45. - С. 62-71. - DOI 10.32933/ActaInnovations.45.6. -
Повний текстПовний текст
18 Олійник, Світлана Георгіївна.
Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : матеріали тез доп. XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. м. Чернігів, 26-27 трав. 2022 р., у 2-х т. - Чернігів : НУ «Чернігів. політехніка», 2022. - Т. 1. - С. 245-246
19
Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Розділ. Технологія хліба / авт.-уклад. : С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 78 с. - Б. ц.
20
Prospects for the use of chufa flour to increase the nutritional value of wheat bread [Text] / S. Oliinyk, G. Stepankova, S. Nedviha, L. Anpilohova // Proceedings of the 3rd International Electronic Conference on Foods: Food, Microbiome, and Health - A Celebration of the 10th Anniversary of Foods' Impact on Our Wellbeing : 1–15 October, 2022. - Basel : MDPI, 2022
21
Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО магістр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Ч. 1 / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 32 с. - Б. ц.
22
Основи технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: К. Р. Касабова [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц.
23
Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного [Текст] / С. В. Недвіга, Л. П. Анпілогова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 33
2021
24
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2. Технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, З. І. Кучерук, К. Р. Касабова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 192 с. - Б. ц.
25 Stepankova, H.
Use of innovative teaching methods in a modern university [Electronic resource] / H. Stepankova, M. Artamonova // Університетська освіта і наука: традиції та інновації, Uesti-2021 : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 13-14 трав., 2021 р. - Харків : ТОВ Стильна типографія, 2021. - С. 41-43
Повний текст
26 Касабва, К. Р.
Організація та методи самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час дистанційного навчання [Текст] / К. Р. Касабва, Н. В. Шматченко, Г. В. Степанькова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 164-165
27 Самохвалова, О. В.
Використання ксампану у технології зернового хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 12 трав. 2021 р. - Харків, 2021. -?
28 Олійник, Світлана Георгіївна.
Перспективи використання чуфи (cyperus esculentus) у технології хліба пшеничного [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 419-421
29 Артамонова, Майя Володимирівна.
Індивідуально-орієнтована організація технології навчання в процесі викладання технічних дисциплін у ЗВО [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, Г. В. Степанькова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 114
30 Степанькова, Галина В'ячеславівна.
Використання ферментного препарату ліпопан в технології пончиків [Текст] / Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 29-30 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 119
31 Степанькова, Галина В'ячеславівна.
Смажені хлібобулочні вироби підвищеної харчової цінності [Текст] / Г. В. Степанькова // SCIENCE, EDUCATION, INNOVATION: TOPICAL ISSUES AND MODERN ASPECTS : 4th International Scientific and Practical Conference, Tallinn, 4-5.10.2021. - 2021. - С. 362-365
32 Shydakova-Kameniuka, O.
Study of donut quality with addition of pea flour [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, G. Stepankova, O. Bolkhovitina // Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects : The 6th International scientific and practical conference, Berlin, November 21-23, 2021. - Berlin : MDPC Publishing, 2021. - С. 223-226
33 Степанькова, Галина Вячеславівна.
Інноваційні методи навчання у вищій освіті [Текст] / Г. В. Степанькова // Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: зимові диспути : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Дніпро, 4-5 лют. 2021 р. - Дніпро, 2021. - Т. 2. - С. 300
34
Перспективи використання горохового борошна в технології пончиків [Текст] / Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, І. С. Горобець // Вісник Львів. торг.-екон. ун-ту. Техн. науки. - 2021. - № 28
35 Полинюк, В. С.
Технологія хліба пшеничного з підвищеним вмістом харчових волокон [Текст] / В. С. Полинюк ; наук. керівник Г. В. Степанькова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. -?
36
Prospects for use of new sources of dietary fibers in the technology of flour confectionery products [Electronic resource] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, K. Kasabova, G. Stepankova, O. Bolkhovitina // Innovations in Life Sciences: BIO Web of Conferences : 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01017. - DOI 10.1051/bioconf/20213001017. -
Повний текстПовний текст
2020
37
Prospects for use of new sources of dietary fibers in the technology of flour confectionery products [Text] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, K. Kasabova, N. Stepankova, O. Bolkhovitina // Кадры для АПК : сб. материалов Междунар. науч.-практ. конф. по вопросам подготовки кадров для науч. обеспечения развития АПК, г. Белгород, 12–13 нояб. 2020 г. - Белгород : ИД БелГУ, НИУ БелГУ, 2020. - С. 301.
38 Недвіга, С. В.
Житній хліб із використанням шроту плодів шипшини та шроту зародків пшениці [Текст] / С. В. Недвіга, наук. керівник Г. В. Степанькова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 42
39
Estimation of oxidative stability of the lipid complex of creamy-shaken candies with chia seeds at storage [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, O. Samokhvalova, M. Artamonova, H. Stepankova, O. Bolkhovitina, A. Rogova // «EUREKA: Life Sciences» Food Science and Technology. - 2020. - № 2. - P. 54-62.
Повний текст
40
Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of creamwhipped candy masses [Electronic resource] / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, O. Samokhvalova, M. Artamonova, H. Stepankova, O. Bolkhovitina, A. Rogova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 2, Issue 11. - P. 52-60. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.199923. -
Повний текстПовний текст
41 Stepankova, G.
Specific features of forming of dough structure with addition of derived products of oat and maize germs [Text] / G. Stepankova, S. Oliinyk // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 59-60
42 Касабова, Катерина Рубенівна.
Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) [Текст] / К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 246-247
43 Морозова, О. І.
Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості [Текст] / О. І. Морозова, Г. В. Степанькова // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 276-277
2019
44Пат. 136417 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01).
Спосіб виробницва зернового хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a 2019 02226 ; Заявл. 05.03.2019 ; Опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16. - 5 с. - Б. ц.
Повний текст
45
Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна, Т. М. Брикова. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2019. - 284 с. - Б. ц.
46
Вплив шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста та на якість хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, М. М. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2019. - № 1 (29). - С. 158-171
47Пат. 135520 Україна, МПК A21D 8/00.
Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінності [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. І. Сиза, В. В. Єрмоленко, С. В. Недвіга ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2018 12068 ; Заявл. 05.12.2018 ; Опубл. 10.07.2019, Бюл. № 13. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
48 Олійник, С. Г.
Технологія продукції оздоровчого харчування [Текст] : метод. вказівки / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 65 с. - Б. ц.
49
Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing [Text] / O. Tishchenko, P. Pyvovarov, О. Grynchenko, H. Stepankova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - № 4/11 (100). - С. 14-21
Повний текст
50 Oliinyk, S.
Areas of application of extraction cake of oat germs and maize germs oil cake in order to increase the nutritional value of wheat bread [Text] / S. Oliinyk, H. Stepankova // General and complex problems of technical sciences: experience of EU countries and implementation in the practice of Ukraine : col. monograph. - Riga : Baltija Publishing, 2019. - С. 206-228
51 Шидакова-Каменюка, О. Г.
Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерок [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, Г. В. Степанькова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі : зб. наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2019. - № 1 (29). - С. 185-199
52Пат. 136286 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 8/04 (2006.01).
Спосіб виробницва зернового хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2019 02234 ; Заявл. 05.03.2019 ; Опубл. 12.08.2019, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
53 Олійник, С. Г.
Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка // Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т. 25, № 1. - С. 233-242
54
Study of Main Quality and Safety Parameters of Structured Olives and Their Change Under The Influence of Technological Factors [Text] / O. Tishchenko, N. Grynchenko, P. Pyvovarov, H. Stepankova // Eureka: Life Sciences. - 2019. - Vol. 4 (22). - P. 54-61
Повний текст
55
Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil [Electronic resource] / O. Tishchenko, Y. Pyvovarov, N. Grynchenko, Galyna Stepankova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 4, Issue 11-100. - С. 14 - 21. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.174190. -
Повний текстПовний текст
56
General and complex problems of technical sciences: experience of EU countries and implementation in the practice of Ukraine [Text] : col. monograph / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, S. Oliinyk, G. Stepankova. - Riga : Baltija Publishing, 2019. - 384 p. - Б. ц.
57 Олійник, С. Г.
Оптимізація техніко-технологічних об’єктів [Текст] : метод. вказівки / С. Г. Олійник, О. Г. Дьяков, Г. В. Степанькова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 38 с. - Б. ц.
2018
58Пат. 122638 Україна, МПК A21D13/04, A21D2/00.
Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, А. О. Чмух ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201705222 ; Заявл. 29.05.2017 ; Опубл. 25.01.2018, Бюл. № 2. - 5 с. - Б. ц.
Повний текст
2017
59
Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : монографія / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. В. Самохвалова, О. І. Кравченко. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 123 с. - Б. ц.
60 Кучерук, Зіновія Іванівна.
Зміст дисципліни «Інноваційний інжиніринг хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв» та її роль у підготовці фахівців нової генерації [Текст] / З. І. Кучерук, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 241-242
61
Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Кравченко, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. - Харків : ФОП Бровін О.В., 2017. - 572 с. - Б. ц.
62
Influence of maize germ oilcake on processes of wheat dough ripening and bread quality and nutritional value [Electronic resource] / G. Stepankova, S. Oliinyk, V. Mikhaylov, O. Neklesa // Ukrainian Food Journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 1. - С. 28-37. - DOI 10.24263/2304-974X-2017-6-1-5. -
Повний текстПовний текстПовний текст
63
Наукові основи технологій харчової продукції лікувальнопрофілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко // Наукові пр. Одеської нац. акад. харчових технологій : збірник наук. пр. - Одеса : ОНАХТ, 2017. - Вип. 46, Т. 1. - С. 137-142
64 Олійник, Світлана Георгіївна.
Вплив ферментних препаратів целюладу, ксилоладу й глюкооксидази на процеси дозрівання тіста та якість хліба з цілого зерна [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, Г. В. Степанькова // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 68-74
65 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Методологія та організація наукових досліджень [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів освіт. ступеня бакалавр спец. 181 Харчові технології / О. Г. Шидакова-Каменюка, З. І. Кучерук, Г. В. Степанькова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 56 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7309 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 55. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
66 Лапицька, Н. В.
Перспективність застосування шроту зародків вівса в технології житньо-пшеничного хліба [Текст] / Н. В. Лапицька, наук. керівник Г. В. Степанькова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 69
67
Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 156
68 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Вплив шроту зародків вівса на показники якості житньо-пшеничного хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 151-153
69 Олейник, Светлана Георгиевна.
Опыт и перспективы использования продуктов переработки зародышей зерновых культур в технологии хлеба повышенной пищевой ценности [Текст] / С. Г. Олейник, О. В. Самохвалова, Г. В. Степанькова // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник статей ІІІ Междунар. конф., 23-24 мар. 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 131-133
70
Наукові основи технологій харчової продукції лікувально- профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5, Ч. 2. - С. 131-142
2016
71 Степанькова, Галина В'ячеславівна.
Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 05.07.2016 / Г. В. Степанькова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18. - Б. ц.
2015
72 Олійник, Світлана Георгіївна.
Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. І. Кравченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 86-87
73 Степанькова, Галина В'ячеславівна.
Технології пшеничного хліба з використанням продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи [Текст] / Г. В. Степанькова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 89-99
74 Артамонова, Майя Володимирівна.
Проектування підприємств з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 40 с. - Б. ц.
2014
75 Степанькова, Галина В'ячеславівна.
Особливості формування структури тіста з додаванням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] / Г. В. Степанькова, С. Г. Олійник, М. Т. Малафаєв // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 161-163
76 Степанькова, Галина В'ячеславівна.
Вибір раціональних дозувань шроту зародків вівса в технології пшеничного хліба [Текст] / Г. В. Степанькова, наук. керівник С. Г. Олійник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 73
2013
77Пат. 84032 Україна, МПК A21D8/02.
Спосіб виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, А. В. Ширкін, М. А. Крюкова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201304005 ; Заявл. 01.04.2013 ; Опубл. 10.10.2013, Бюл. № 19. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
78Пат. 83713 Україна, МПК A21D8/02.
Спосіб виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, М. М. Івасенко, А. М. Овраменко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201304003 ; Заявл. 01.04.2013 ; Опубл. 25.09.2013, Бюл. № 18. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
79 Олійник, Світлана Георгіївна.
Вплив дрібнодиспергованого жмиху зародків кукурудзи на показники якості пшеничного хліба [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 167-168
2012
80 Лисюк, Г. М.
Щодо використання зерна кукурудзи в технології хліба з пшеничного борошна [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х частинах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 52-53
81 Лисюк, Г. М.
Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 67-68