2024 |
1 | > Артамонова, Майя Володимирівна. Проектування хлібопекарних підприємств [Текст] : навч. посібник / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 127 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Артамонова, Майя Володимирівна. Проектування підприємств галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 82 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Вплив борошна з бульб чуфи на перебіг процесів дозрівання тіста та якість хліба пшеничного [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга, В. Р. Юдіна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 100-116 | Повний текст |
---|
4 | > Артамонова, Майя Володимирівна. Проєктування хлібопекарських підприємств [Текст] : навч. посібник / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 123 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
5 | > Степанькова, Галина В'ячеславівна. Інжиніринг: ключ до розвитку органічного харчового виробництва [Текст] / Г. В. Степанькова> // Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф., 17 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 30 | |
---|
6 | > Самойленко, Д. В. Кокосове борошно як новий інгредієнт у виробництві хліба [Текст] / Д. В. Самойленко ; наук. керівник Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 131 | Повний текст |
---|
7 | > Рублевський, Є. О. Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінності [Текст] / Є. О. Рублевський ; наук. керівник Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 128 | Повний текст |
---|
8 | > Судак, Г. І. Перспективність застосування псиліуму в технології хліба пшеничного [Текст] / Г. І. Судак ; наук. керівник Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 89 | Повний текст |
---|
9 | > Троцко, Г. К. Хліб пшеничний з підвищеним вмістом білку [Текст] / Г. К. Троцко ; наук. керівник Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 97 | Повний текст |
---|
10 | >Пат. 157698 Україна, МПК A21D 8/02, A21D 13/043. Спосіб виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга, В. І. Облак ; власник Держ. біотехнол. ун-т. - № u 2024 02549 ; Заявл. 13.05.2024 ; Опубл. 13.11.2024, Бюл. № 46. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
11 | > Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО магістр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Частина 2 / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [и др.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Determination of the influence of hemp oil-based emulsion systems composition on the oxidation products content during storage [Electronic resource] / E. Kunitsia, M. Popov, T. Gontar, S. Stankevych, I. Zabrodina, G. Stepankova, O. Zolotukhina, O. Filenko, T. Novozhylova, D. Nechyporenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 3, Issue 6 (129). - P. 6-13. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.304466. - | Повний текстПовний текст |
---|
2023 |
13 | > Харчові технології. Практикум [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - 2-ге вид., перероб. и допов. - Харків : ДБТУ, 2023. - 417 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33605 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 408-415. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
14 | > Development of biotechnologically transesterified three-component fat systems stable to oxidation [Electronic resource] / A. Belinska, O. Bliznjuk, N. Masalitina, I. Bielykh, O. Zviahintseva, T. Gontar, S. Stankevych, I. Zabrodina, O. Mandych, G. Stepankova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 5, Issue 6 (125). - P. 21-28. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.287326. - | Повний текстПовний текст |
---|
15 | > Хропач, О. А. Спельтові висівки в технології хліба пшеничного [Текст] / О. А. Хропач ; наук. керівник Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 64 | |
---|
16 | > Наукові принципи зберігання харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. - Харків : ДБТУ, 2023. - 49 с. - Б. ц. | |
---|
17 | > Detection of raw materials moisture and lipid content influence on technological properties of extruded protein-fat system [Text] / V. Papchenko, G. Stepankova, O. Karatieieva, I. Balandina, D. Shapovalenko, A. Kariuk, Y. Statyvka, O. Bakumenko, A. Melnyk, S. Нorbas> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 4. - P. 37-46 | |
---|
18 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Споживча цінність хліба пшеничного з використанням борошна бульб чуфи [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга> // "Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві" та "Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі" : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 33 | |
---|
19 | > Томченко, О. О. Перспективність застосування борошна із червоної сочевиці в технології хліба пшеничного [Текст] / О. О. Томченко ; наук. керівник Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 59 | |
---|
20 | > Determining the effect of raw materials moisture and lipid content on the technological properties of the extruded protein-fat system [Electronic resource] / V. Papchenko, G. Stepankova, O. Karatieieva, I. Balandina, D. Shapovalenko, A. Kariuk, Y. Statyvka, O. Bakumenko, A. Melnyk, S. Нorbas> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 4, Issue 11(124). - P. 37-46. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.285132. - | Повний текстПовний текст |
---|
21 | > Задорожня, О. В. Прискорена технологія хліба пшеничного з використанням шроту з насіння кунжуту [Текст] / О. В. Задорожня ; наук. керівник Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 19 | |
---|
2022 |
22 | > Prospects for the use of chufa flour to increase the nutritional value of wheat bread [Text] / S. Oliinyk, G. Stepankova, S. Nedviha, L. Anpilohova> // Proceedings of the 3rd International Electronic Conference on Foods: Food, Microbiome, and Health - A Celebration of the 10th Anniversary of Foods' Impact on Our Wellbeing : 1–15 October, 2022. - Basel : MDPI, 2022 | |
---|
23 | > Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного [Текст] / С. В. Недвіга, Л. П. Анпілогова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 33 | |
---|
24 | > Research of the influence of xanthan gum on rheological properties of dough and quality of bread made from sprouted wheat grain [Electronic resource] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, G. Stepankova, O. Shydakova-Kameniuka> // Acta Innovations. - 2022. - Vol. 2022, Issue 45. - С. 62-71. - DOI 10.32933/ActaInnovations.45.6. - | Повний текстПовний текст |
---|
25 | > Основи технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: К. Р. Касабова [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
26 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга> // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : матеріали тез доп. XІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернігів, 26-27 трав. 2022 р., у 2 т. - Чернігів, 2022. - Т. 1. - С. 245-246 | |
---|
27 | > Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО магістр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Ч. 1 / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
28 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга> // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : матеріали тез доп. XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. м. Чернігів, 26-27 трав. 2022 р., у 2-х т. - Чернігів : НУ «Чернігів. політехніка», 2022. - Т. 1. - С. 245-246 | |
---|
29 | > Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Розділ. Технологія хліба / авт.-уклад. : С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 78 с. - Б. ц. | |
---|
2021 |
30 | > Prospects for use of new sources of dietary fibers in the technology of flour confectionery products [Electronic resource] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, K. Kasabova, G. Stepankova, O. Bolkhovitina> // Innovations in Life Sciences: BIO Web of Conferences : 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01017. - DOI 10.1051/bioconf/20213001017. - | Повний текстПовний текст |
---|
31 | > Степанькова, Галина Вячеславівна. Інноваційні методи навчання у вищій освіті [Текст] / Г. В. Степанькова> // Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: зимові диспути : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Дніпро, 4-5 лют. 2021 р. - Дніпро, 2021. - Т. 2. - С. 300 | |
---|
32 | > Степанькова, Галина В'ячеславівна. Використання ферментного препарату ліпопан в технології пончиків [Текст] / Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна> // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 29-30 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 119 | |
---|
33 | > Касабва, К. Р. Організація та методи самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час дистанційного навчання [Текст] / К. Р. Касабва, Н. В. Шматченко, Г. В. Степанькова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 164-165 | |
---|
34 | > Самохвалова, О. В. Використання ксампану у технології зернового хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 12 трав. 2021 р. - Харків, 2021. -? | |
---|
35 | > Полинюк, В. С. Технологія хліба пшеничного з підвищеним вмістом харчових волокон [Текст] / В. С. Полинюк ; наук. керівник Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. -? | |
---|
36 | > Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2. Технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, З. І. Кучерук, К. Р. Касабова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 192 с. - Б. ц. | |
---|
37 | > Перспективи використання горохового борошна в технології пончиків [Текст] / Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, І. С. Горобець> // Вісник Львів. торг.-екон. ун-ту. Техн. науки. - 2021. - № 28 | |
---|
38 | > Степанькова, Галина В'ячеславівна. Смажені хлібобулочні вироби підвищеної харчової цінності [Текст] / Г. В. Степанькова> // SCIENCE, EDUCATION, INNOVATION: TOPICAL ISSUES AND MODERN ASPECTS : 4th International Scientific and Practical Conference, Tallinn, 4-5.10.2021. - 2021. - С. 362-365 | |
---|
39 | > Stepankova, H. Use of innovative teaching methods in a modern university [Electronic resource] / H. Stepankova, M. Artamonova> // Університетська освіта і наука: традиції та інновації, Uesti-2021 : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 13-14 трав., 2021 р. - Харків : ТОВ Стильна типографія, 2021. - С. 41-43 | Повний текст |
---|
40 | > Shydakova-Kameniuka, O. Study of donut quality with addition of pea flour [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, G. Stepankova, O. Bolkhovitina> // Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects : The 6th International scientific and practical conference, Berlin, November 21-23, 2021. - Berlin : MDPC Publishing, 2021. - С. 223-226 | |
---|
41 | > Артамонова, Майя Володимирівна. Індивідуально-орієнтована організація технології навчання в процесі викладання технічних дисциплін у ЗВО [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, Г. В. Степанькова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 114 | |
---|
42 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Перспективи використання чуфи (cyperus esculentus) у технології хліба пшеничного [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 419-421 | |
---|
2020 |
43 | > Stepankova, G. Specific features of forming of dough structure with addition of derived products of oat and maize germs [Text] / G. Stepankova, S. Oliinyk> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 59-60 | |
---|
44 | > Морозова, О. І. Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості [Текст] / О. І. Морозова, Г. В. Степанькова> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 276-277 | |
---|
45 | > Касабова, Катерина Рубенівна. Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) [Текст] / К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 246-247 | |
---|
46 | > Estimation of oxidative stability of the lipid complex of creamy-shaken candies with chia seeds at storage [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, O. Samokhvalova, M. Artamonova, H. Stepankova, O. Bolkhovitina, A. Rogova> // «EUREKA: Life Sciences» Food Science and Technology. - 2020. - № 2. - P. 54-62. | Повний текст |
---|
47 | > Prospects for use of new sources of dietary fibers in the technology of flour confectionery products [Text] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, K. Kasabova, N. Stepankova, O. Bolkhovitina> // Кадры для АПК : сб. материалов Междунар. науч.-практ. конф. по вопросам подготовки кадров для науч. обеспечения развития АПК, г. Белгород, 12–13 нояб. 2020 г. - Белгород : ИД БелГУ, НИУ БелГУ, 2020. - С. 301. | |
---|
48 | > Недвіга, С. В. Житній хліб із використанням шроту плодів шипшини та шроту зародків пшениці [Текст] / С. В. Недвіга, наук. керівник Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 42 | |
---|
49 | > Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of creamwhipped candy masses [Electronic resource] / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, O. Samokhvalova, M. Artamonova, H. Stepankova, O. Bolkhovitina, A. Rogova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 2, Issue 11. - P. 52-60. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.199923. - | Повний текстПовний текст |
---|
50 | >Пат. 122181 Україна, МПК A21D 13/02, A21D 2/36. Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. І. Сиза, В. В. Єрмоленко, С. В. Недвіга ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a 2018 12067 ; Заявл. 05.12.2018 ; Опубл. 25.09.2020, Бюл. № 18. - 5 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2019 |
51 | > Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing [Text] / O. Tishchenko, P. Pyvovarov, О. Grynchenko, H. Stepankova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - № 4/11 (100). - С. 14-21 | Повний текст |
---|
52 | > Study of Main Quality and Safety Parameters of Structured Olives and Their Change Under The Influence of Technological Factors [Text] / O. Tishchenko, N. Grynchenko, P. Pyvovarov, H. Stepankova> // Eureka: Life Sciences. - 2019. - Vol. 4 (22). - P. 54-61 | Повний текст |
---|
53 | > Олійник, С. Г. Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка> // Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т. 25, № 1. - С. 233-242 | |
---|
54 | > Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна, Т. М. Брикова. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2019. - 284 с. - Б. ц. | |
---|
55 | > Oliinyk, S. Areas of application of extraction cake of oat germs and maize germs oil cake in order to increase the nutritional value of wheat bread [Text] / S. Oliinyk, H. Stepankova> // General and complex problems of technical sciences: experience of EU countries and implementation in the practice of Ukraine : col. monograph. - Riga : Baltija Publishing, 2019. - P. 206-228 | |
---|
56 | > Олійник, С. Г. Оптимізація техніко-технологічних об’єктів [Текст] : метод. вказівки / С. Г. Олійник, О. Г. Дьяков, Г. В. Степанькова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 38 с. - Б. ц. | |
---|
57 | > Олійник, С. Г. Технологія продукції оздоровчого харчування [Текст] : метод. вказівки / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 65 с. - Б. ц. | |
---|
58 | >Пат. 135520 Україна, МПК A21D 8/00. Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінності [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. І. Сиза, В. В. Єрмоленко, С. В. Недвіга ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2018 12068 ; Заявл. 05.12.2018 ; Опубл. 10.07.2019, Бюл. № 13. - 6 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
59 | >Пат. 136286 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 8/04 (2006.01). Спосіб виробницва зернового хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2019 02234 ; Заявл. 05.03.2019 ; Опубл. 12.08.2019, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
60 | > Шидакова-Каменюка, О. Г. Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерок [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, Г. В. Степанькова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі : зб. наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2019. - № 1 (29). - С. 185-199 | |
---|
61 | > Вплив шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста та на якість хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, М. М. Бондаренко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2019. - № 1 (29). - С. 158-171 | |
---|
62 | > Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil [Electronic resource] / O. Tishchenko, Y. Pyvovarov, N. Grynchenko, Galyna Stepankova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 4, Issue 11-100. - С. 14 - 21. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.174190. - | Повний текстПовний текст |
---|
63 | >Пат. 136417 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01). Спосіб виробницва зернового хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a 2019 02226 ; Заявл. 05.03.2019 ; Опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
64 | > General and complex problems of technical sciences: experience of EU countries and implementation in the practice of Ukraine [Text] : col. monograph / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, S. Oliinyk, G. Stepankova. - Riga : Baltija Publishing, 2019. - 384 p. - Б. ц. | |
---|
2018 |
65 | >Пат. 122638 Україна, МПК A21D13/04, A21D2/00. Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, А. О. Чмух ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201705222 ; Заявл. 29.05.2017 ; Опубл. 25.01.2018, Бюл. № 2. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2017 |
66 | > Кучерук, Зіновія Іванівна. Зміст дисципліни «Інноваційний інжиніринг хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв» та її роль у підготовці фахівців нової генерації [Текст] / З. І. Кучерук, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 241-242 | |
---|
67 | > Influence of maize germ oilcake on processes of wheat dough ripening and bread quality and nutritional value [Electronic resource] / G. Stepankova, S. Oliinyk, V. Mikhaylov, O. Neklesa> // Ukrainian Food Journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 1. - С. 28-37. - DOI 10.24263/2304-974X-2017-6-1-5. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
68 | > Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 156 | |
---|
69 | > Наукові основи технологій харчової продукції лікувальнопрофілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко> // Наукові пр. Одеської нац. акад. харчових технологій : збірник наук. пр. - Одеса : ОНАХТ, 2017. - Вип. 46, Т. 1. - С. 137-142 | |
---|
70 | > Наукові основи технологій харчової продукції лікувально- профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко> // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5, Ч. 2. - С. 131-142 | |
---|
71 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Вплив ферментних препаратів целюладу, ксилоладу й глюкооксидази на процеси дозрівання тіста та якість хліба з цілого зерна [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, Г. В. Степанькова> // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 68-74 | |
---|
72 | > Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Методологія та організація наукових досліджень [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів освіт. ступеня бакалавр спец. 181 Харчові технології / О. Г. Шидакова-Каменюка, З. І. Кучерук, Г. В. Степанькова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 56 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7309 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 55. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
73 | > Олейник, Светлана Георгиевна. Опыт и перспективы использования продуктов переработки зародышей зерновых культур в технологии хлеба повышенной пищевой ценности [Текст] / С. Г. Олейник, О. В. Самохвалова, Г. В. Степанькова> // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник статей ІІІ Междунар. конф., 23-24 мар. 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 131-133 | |
---|
74 | > Лапицька, Н. В. Перспективність застосування шроту зародків вівса в технології житньо-пшеничного хліба [Текст] / Н. В. Лапицька, наук. керівник Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 69 | |
---|
75 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Вплив шроту зародків вівса на показники якості житньо-пшеничного хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 151-153 | |
---|
76 | > Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Кравченко, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. - Харків : ФОП Бровін О.В., 2017. - 572 с. - Б. ц. | |
---|
77 | > Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : монографія / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. В. Самохвалова, О. І. Кравченко. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 123 с. - Б. ц. | |
---|
2016 |
78 | > Степанькова, Галина В'ячеславівна. Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 05.07.2016 / Г. В. Степанькова ; наук. керівник С. Г. Олійник ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2015 |
79 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. І. Кравченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 86-87 | |
---|
80 | > Степанькова, Галина В'ячеславівна. Технології пшеничного хліба з використанням продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи [Текст] / Г. В. Степанькова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 89-99 | |
---|
81 | > Артамонова, Майя Володимирівна. Проектування підприємств з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 40 с. - Б. ц. | |
---|
2014 |
82 | > Степанькова, Галина В'ячеславівна. Особливості формування структури тіста з додаванням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] / Г. В. Степанькова, С. Г. Олійник, М. Т. Малафаєв> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 161-163 | |
---|
83 | > Степанькова, Галина В'ячеславівна. Вибір раціональних дозувань шроту зародків вівса в технології пшеничного хліба [Текст] / Г. В. Степанькова, наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 73 | |
---|
2013 |
84 | >Пат. 84032 Україна, МПК A21D8/02. Спосіб виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, А. В. Ширкін, М. А. Крюкова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201304005 ; Заявл. 01.04.2013 ; Опубл. 10.10.2013, Бюл. № 19. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
85 | >Пат. 83713 Україна, МПК A21D8/02. Спосіб виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, М. М. Івасенко, А. М. Овраменко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201304003 ; Заявл. 01.04.2013 ; Опубл. 25.09.2013, Бюл. № 18. - 6 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
86 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Вплив дрібнодиспергованого жмиху зародків кукурудзи на показники якості пшеничного хліба [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 167-168 | |
---|
2012 |
87 | > Лисюк, Г. М. Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 67-68 | |
---|
88 | >Пат. 74211 Україна, МПК A21D 8/02. Спосіб виробництва зернового хліба [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. М. Тимчук ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2012 02818 ; Заявл. 12.03.2012 ; Опубл. 25.10.2012, Бюл. № 20. - 5 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
89 | > Лисюк, Г. М. Щодо використання зерна кукурудзи в технології хліба з пшеничного борошна [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 52-53 | |
---|