Скоробогатько Валентина Іванівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2020
1 Фролова, Т. В.
Чинники розвитку сучасної вищої освіти [Текст] / Т. В. Фролова, В. І. Скоробогатько, Т. Петрова // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 109-111
2 Летута, Тетяна Миколаївна.
Особливості соціального підприємництва [Текст] / Т. М. Летута, В. І. Скоробогатько, С. Пашова // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 156-157
3 Щербакова, Т. В.
Маркетингові дослідження попиту на чай у супермаркетах Харкова [Текст] / Т. В. Щербакова, О. В. Гапонцева, В. І. Скоробогатько // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 183-184
4 Гапонцева, О. В.
Аналіз ринку сухофруктів в Україні [Текст] / О. В. Гапонцева, В. І. Скоробогатько // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 161-162
5 Дроздова, В. А.
Товарознавча оцінка олії [Текст] / В. А. Дроздова, наук. керівник В. І. Скоробогатько // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 130
6 Гарна, К. В.
Товарознавча оцінка макаронних виробів [Текст] / К. В. Гарна, наук. керівник В. І. Скоробогатько // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 128
2019
7 Донцов, Д. А.
Визначення фальсифікації чайної продукції [Текст] / Д. А. Донцов, наук. керівник В. І. Скоробогатько // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 180
2017
8 Скоробогатько, Валентина Іванівна.
Товарознавча оцінка якості олії рослинної [Електронний ресурс] / В. І. Скоробогатько, наук. керівник В. М. Онищенко // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 25