2020 |
1 | > Фролова, Т. В. Чинники розвитку сучасної вищої освіти [Текст] / Т. В. Фролова, В. І. Скоробогатько, Т. Петрова> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 109-111 | |
---|
2 | > Летута, Тетяна Миколаївна. Особливості соціального підприємництва [Текст] / Т. М. Летута, В. І. Скоробогатько, С. Пашова> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 156-157 | |
---|
3 | > Щербакова, Т. В. Маркетингові дослідження попиту на чай у супермаркетах Харкова [Текст] / Т. В. Щербакова, О. В. Гапонцева, В. І. Скоробогатько> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 183-184 | |
---|
4 | > Гапонцева, О. В. Аналіз ринку сухофруктів в Україні [Текст] / О. В. Гапонцева, В. І. Скоробогатько> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 161-162 | |
---|
5 | > Дроздова, В. А. Товарознавча оцінка олії [Текст] / В. А. Дроздова, наук. керівник В. І. Скоробогатько> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 130 | |
---|
6 | > Гарна, К. В. Товарознавча оцінка макаронних виробів [Текст] / К. В. Гарна, наук. керівник В. І. Скоробогатько> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 128 | |
---|
2019 |
7 | > Донцов, Д. А. Визначення фальсифікації чайної продукції [Текст] / Д. А. Донцов, наук. керівник В. І. Скоробогатько> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 180 | |
---|
2017 |
8 | > Скоробогатько, Валентина Іванівна. Товарознавча оцінка якості олії рослинної [Електронний ресурс] / В. І. Скоробогатько, наук. керівник В. М. Онищенко> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 25 | |
---|