Сафонова Ольга Миколаївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2015
1 Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10).
Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2015. - № 4. - С. 5-6
2012
2 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочка [Текст] / О. М. Сафонова, Т. М. Попова, Л. В. Михайлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 210-218
3
Технологічні властивості зерна, борошна і тіста [Текст] : монографія / О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, Т. В. Гавриш, Ю. В. Камбулова, Ф. В. Перцевий, Г. М. Лисюк, Н. В. Чорна ; під ред. О. М. Сафонової. - Харків : Віровець А.П. "Апостроф", 2012. - 250 с. : il., табл. - Бібліогр.: с. 208-249. - ISBN 978-966-2579-74-1 : 50.00 грн.
4 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Організація самостійної роботи студентів на кафедрі товарознавства та експертизи товарів [Текст] / А. А. Дубініна, О. М. Сафонова, І. С. Ільків // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 392-393
5
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості [Текст] : прогр. навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезпеченя діяльності аграр. ВНЗ "Агроосвіта" ; НМЦ інформ.-аналіт. забезпеченя діяльності аграр. ВНЗ "Агроосвіта". - К. : Агроосвіта, 2012. - 18 с. : табл. - Бібліогр.: с. 16-17. - 5.34 грн.
6
Загальні технології харчової промисловості. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш, Л. В. Баль-Прилипко, О. С. Віннов, Н. М. Осокіна, Я. В. Євчук, М. В. Волков ; НМЦ "Агроосвіта". - К. : Агроосвіта, 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21-22. - 6.60 грн.
2011
7
Пористість швидковідновлювальної каші, отриманої сушінням змішаним теплопідводом [Текст] / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. В. Жеребкін, О. М. Сафонова, О. А. Холодова, А. В. Бородіна, Т. А. Єпіхіна // Наукові пр. Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2011. - Вип. 40, Т. 1. - С. 54-57
Повний текст
8
Регулювання процесу структуроутворення в драглеподібних системах комбікормової продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 20 с. - 5.00 грн.
9
Загальні технології харчової промисловості. Технологія зберігання і переробки зерна (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / НМЦ аграр. освіти ; уклад. Н. М. Осокіна, уклад. О. П. Герасимчук, уклад. Н. П. Матвієнко, уклад. О. М. Сафонова, уклад. І. М. Фоміна. - К. : Аграр. освіта, 2011. - 16 с. : табл. - Бібліогр.: с. 15. - 5.29 грн.
10
Дослідження дії магнітних полів на технологічні властивості зерна та борошна [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 17 с. - 5.00 грн.
11
Дослідження впливу озону на хлібопекарські властивості пшеничного борошна з використанням методу найменших квадратів [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Акутуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8. 091700 за спец.Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 15 с. : граф., табл. - 5.00 грн.
12
Вивчення впливу озонування на технологічні властивості зерна та борошна [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліф. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец, Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 16 с. - 5.00 грн.
13
Дослідження процесу дозрівання пшеничного борошна, підданого дії магнітного поля [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студ. освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання та переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, М. О. Домахіна, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 9 с. - 5.00 грн.
14
Написання наукової статті за отриманими експериментальними даними [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.090701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - 5.00 грн.
15
Поліпшення властивостей борошна та якості хліба шляхом додавання аскорбінової кислоти та хлібопекарських поліпшувачів [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 12 с. - 5.00 грн.
16
Удосконалення процесу плющення різних видів круп [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 7 с. - 5.00 грн.
17
Оцінка точності методів експериментальних досліджень удосконалених драглеподібних систем [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 10 с. - 5.00 грн.
18 Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук).
Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни „Продукція функціонального призначення в галузі”.„Використання природних олійних фізіологічно функціональних продуктів та продуктів переробки зерна в харчуванні людини” для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю 8.051701 „Технологія зберігання і переробки зерна” [Текст] : методические указания / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова ; XНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2011. - 18 с. : табл. - 5.00 грн.
19 Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук).
Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни „Продукція функціонального призначення в галузі”.„Технології одержання функціональних продуктів з рослинної сировини” за спеціальністю 8.051701 „Технологія зберігання і переробки зерна” [Текст] : методические указания / О. М. Сафонова, О. О. Шакула ; XНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2011. - 14 с. - Бібліогр.: с.13 . - 5.00 грн.
20 Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук).
Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни „Продукція функціонального призначення в галузі”.„Використання продукції функціонального призначення - природних зернових продуктів та житнього солоду в харчуванні людини” для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю 8.051701 „Технологія зберігання і переробки зерна” [Текст] : методические указания / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова ; XНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2011. - 22 с. : табл. - 5.00 грн.
21
Вивчення впливу імпульсної водно-теплової обробки на технологічні властивості зерна пшениці [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 14 с. - 5.00 грн.
22
Підвищення ефективності холодного кондиціювання шляхом регулювання показника рН води [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфіцац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 10 с. - 5.00 грн.
23 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Дослідження стану вологи в драглях білково-полісахаридної природи методом інфрачервоної спектроскопії [Текст] / О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - Вип. 119 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харч. вир-в. - С. 167-173. - Бібліогр.: с. 172
2010
24
Визначення складу помольних партій зерна [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни "Наукові основи зберігання зерна" для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад. О. М. Сафонова. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 16 с. - Бібліогр.: с. 16. - 5.00 грн.
25
Розрахунок поживної цінності кормів у кормових одиницях та визначення співвідношення зернових компонентів і БВД [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни "Наукові основи зберігання зерна" для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8. - 5.00 грн.
26
Визначення умов транспортування сипучої сировини і продукції галузі в гравітаційному транспорті [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни "Наукові основи зберігання зерна" для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14. - 5.00 грн.
27
Визначення подільності зернової суміші [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни "Наукові основи зберігання зерна" для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад. О. М. Сафонова. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14. - 5.00 грн.
28
Вивчення особливостей процесу сепарування зернової сировини [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисц. "Наукові основи зберігання зерна" для студ. освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / ХНТУСГ ; уклад. О. М. Сафонова. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 10 с. - Бібліогр.: 10. - 5.00 грн.
29
Вплив кратності процесів лущення на чистоту ядра проса [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни "Наукові основи зберігання зерна" для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад. О. М. Сафонова. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8. - 5.00 грн.
30
Дослідження властивостей крохмалю зерна пшениці, підданого інтенсивній водо-тепловій обробці [Текст] / О. М. Сафонова, О. О. Разборська, В. Б. Юферов, О. М. Озеров // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків, 2010. - Вип. 103 : Механізація с.-г. вир-ва та перероб. с.-г. продукції. - С. 387-289. - Бібліогр. наприкінці ст.
31
Дослідження властивостей крохмалю зерна пшениці, підданого інтенсивній водно-тепловій обробці [Текст] / О. М. Сафонова, О. О. Разборська, В. Б. Юферов, О. М. Озеров // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. Техн. науки. - Харків : ФОП Червяк В. Є., 2010. - Вип. 103 : Механізація с.-г. вир-ва та перероб. с.-г. продукції: присвяч. 80-річчю ун-ту. - С. 387-389. - Бібліогр.: с. 389
2009
32 Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10).
Комп'ютерне моделювання зернопереробних підприємств у дипломному проекті інженерів-технологів [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, М. О. Домахіна, І. В. Нечипоренко // Наука і методика : зб. наук.- метод. пр. / НМЦ аграр. освіти. - К. : Аграр. освіта, 2009. - Вип.18. - С. 68-74. - Бібліогр. наприкінці ст.
33 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Роль навчально-дослідних господарств вищих навчальних закладів Мінагрополітики у забезпеченні навчального процесу магістрів [Текст] / О. М. Сафонова, О. О. Шакула // Наука і методика : зб. наук.-метод. пр. / НМЦ аграр. освіти. - К. : Аграр. освіта, 2009. - Вип.19. - С. 191-193. - Бібліогр. наприкінці ст.
2008
34 Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10).
PARC-методологія як інструмент розкриття творчого потенціалу студентів [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна // Наука і методика : збірник наук.-метод. пр. - Київ : Аграрна освіта, 2008. - Вип. 14. - С. 119-124. - Бібліогр.: с. 124
35
Інноваційні технології та науково-технічні розробки [Текст] : збірник / ХНТУСГ ; за ред. Д. І. Мазоренка, за ред. Л. М. Тіщенка, за ред. В. А. Войтова, за ред. Г. Є. Мазнєва, за ред. Ю. Є. Мегеля, за ред. М. Л. Лисиченка, за ред. Є. З. Петруши, за ред. О. І. Сідашенка, за ред. М. Г. Сандомирського, за ред. А. Т. Лебедєва, за ред. В. І. Пастухова, за ред. І. О. Фурмана, за ред. О. В. Богомолова, за ред. О. М. Сафоновой, за ред. М. М. Черемісіна. - Харків : [б. в.], 2008. - 44 с. - 7.00 грн.
36 Перцевой, Федір Всеволодович.
Ефективність застосування харчових білкових добавок у присутності рецептурних компонентів желейної продукції [Текст] / Ф. В. Перцевой, А. Т. Теймурова, О. М. Сафонова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 33-39
37
Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [Текст] : підруч. / О. В. Богомолов, Н. В. Верешко, О. М. Сафонова, О. І. Черевко, О. І. Шаповаленко ; під ред.: О. І. Шаповаленка, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. - Бібліогр.: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 35.00 грн.
2007
38
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 4. Технологія хлібобулочних виробів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн.
39
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 3. Технологія борошна / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; XНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн.
40
Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 7. Технологія рослинної олії / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн.
41
Дослідження технологічних властивостей пшеничного хлібопекарського борошна, підданого озонуванню [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, О. А. Холодова, О. Я. Гурова, В. І. Голота // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 144-149. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х
42
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль I. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 2. Зберігання зернової сировини / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 14 с. - 1.00 грн.
43
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Виробництво комбікормів. Тема 13. Технологія комбікормів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн.
44
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 6. Технологія крупів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 14 с. - 1.00 грн.
45
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Переробка сировини тваринного походження. Тема 11. Переробка молока / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 14 с. - 1.00 грн.
46
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Переробка сировини тваринного походження. Тема 12. Переробка яєць / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн.
47
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Переробка сировини тваринного походження. Тема 10. Переробка м'яса / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн.
48
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 9. Переробка овочів, плодів та ягід / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн.
49
Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 8. Технологія цукру / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 6 с. - 1.00 грн.
50
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль I. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 1. Теоретичні основи переробки та зберігання харчової сировини / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова ; XНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 16 с. - 1.00 грн.
51
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 5. Технологія макаронних виробів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн.
52
Регулювання технологічних властивостей борошна пшеничного хлібопекарського шляхом магнітної обробки [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, А. В. Бородіна, Н. О. Боровікова, О. Г. Кузьменко // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 150-156. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х
2006
53
Управління якістю переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. І. Шаповаленко, О. І. Черевко, В. П. Богомолова, І. М. Фоміна. - Харків : Еспада, 2006. - 296 с. - ISBN 966-7870-90-1 : 23.00 грн.
54
Упpавлiння якiстю пеpеpобних i хаpчових виpобництв [Текст] : навч. посiбник / О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. I. Шаповаленко, О. І. Черевко, В. П. Богомолова, І. М. Фоміна. - Харків : Еспада, 2006. - 296 с. - Б. ц.
2005
55 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів : захищена 19.10.2005 / Т. В. Гавриш ; наук. кер. О. М. Сафонова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17. - Б. ц.
2004
56 Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01).
Оцiнка технологiчної ефективностi бpодiння дpiжжевого тiста з додаванням оpганiчних кислот та глiцеpину [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова // Пpоблеми технiки i технологiї хаpчових виpобництв : тези доп. мiжвузiв. наук.-пpакт. конф. - Полтава, 2004
57 Лисюк, Г. М.
Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" [Текст] / Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна, О. М. Сафонова. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 44 с. - Б. ц.
2003
58 Гавриш, Татьяна Владимировна (26.01).
Теpмогpавиметpические исследования дpожжевого теста и хлеба с добавками оpганических кислот и глицеpина [Текст] / Т. В. Гавриш, О. Н. Сафонова // Вiсник ХДТУСГ. - Харків, 2003. - Вип. 22
59 Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01).
Ви застосовуєте слабке пшеничне боpошно [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова, I. А. Панченко // Зеpно i хлiб. - 2003. - № 2
60 Чудік, Ю. В.
Регулювання водопоглинальної здатності борошняних сумішей [Текст] / Ю. В. Чудік, О. М. Сафонова // Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків, 2003. - Вип. 16: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 165-170. - Бібліогр.: с. 170
61 Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук).
Особливості формування якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна / О. М. Сафонова, Ю. В. Чудік, В. В. Полевич // Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : [б. в.], 2003. - Вип. 22 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 138-144. - Библиогр.: с. 143-144.
62 Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01).
Укpiплення слабкої клейковини додаванням оpганiчних кислот сумiсно з глiцеpином [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова, I. А. Панченко // Зеpно i хлiб. - 2003. - № 3
63
Вивчення повеpхневих властивостей pозчинiв у пpисутностi оpганiчних кислот та глiцеpину [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова, А. Т. Теймуpова, В. С. Кpивич // Вiсн. ДонДУЕТ. - Донецьк, 2003. - N 1(17). - С. 53-57
64
Количественное опpеделение этилового спиpта в дpожжевом тесте [Текст] / Т. В. Гавриш, О. Н. Сафонова, С. А. Дубинина, В. С. Кpивич // Хpанение и пеpеpаботка зеpна. - 2003. - № 6. - С. 46-48
65 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Дослідження ІЧ-спектрів клейковинних білків з покращуючими добавками [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 341-343
66 Сафонова, Ольга Миколаївна.
ІЧ-спектроскопічні дослідження білків клейковинного комплексу [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 494-500
67 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Титриметричний аналіз внутрішньо- та міжмолекулярних взаємодій полімерів борошна з добавками [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна // Науковий вісник. Серія: Технічні науки. - Полтава : ПУСКУ, 2003. - С. 65-68
68 Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10).
Кибернетическое моделирование технологического потока по курсу „Системный анализ технологий и оборудования перерабатывающих и пищевых производств” [Текст] : метод. указания к практ. занятию / О. М. Сафонова, О. В. Богомолов, Ю. В. Чудик ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2003. - 10 с. - б.ц.
2002
69 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Використання гліцерину та органічних кислот для поліпшення якості виробів із дріжджового тіста [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 41-46
70 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Вплив органічних кислот і гліцерину на формостійкість хліба [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 84-89
71 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Дослідження процесу кислотонакопичення в дріжджовому тісті з додаванням органічних кислот сумісно з гліцерином [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 91-94
72 Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01).
Викоpистання ячмiнного боpошна для iнтенсифiкацiї пpоцесу бpодiння [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова // Вiсник ХДТУСГ. - Харків, 2002. - Вип. 9: Сучаснi напpямки технологiї та механiзацiї пpоцесiв пеpеpоб. та хаpч. виp-в. - С. 306-311
73 Черевко, О. І.
Переробка сировини тваринного походження [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко, О. М. Сафонова, О. В. Богомолов. - Х. : [б. и.], 2002. - 260 с. - 25.00 грн.
74 Чеpевко, О. И.*
Пеpеpобка сиpовини тваpинного походження [Текст] : навч. посiб. / О.И.* Чеpевко, О.М. Сафонова. - Х. : [б. и.], 2002. - 260 с. - Б. ц.
2001
75 Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10).
Управління якістю продуктів переробки сільськогосподарської сировини [Текст] : учбовий посіб. для студ. вищ. навч. закл. від 23.05.2000 року за № 2/775 / О. М. Сафонова, О. В. Богомолов. - Х. : Вид-во НМЦ с.-г. вузiв, 2001. - 266 с. - 17.00 грн.
76
Технологiя пеpеpобки пpодукцiї pослинництва [Текст] / С. А. Денисенко, О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, Ф. В. Пеpцевий, Л. М. Тiщенко, Н. В. Веpешко, I. М. Фомiна, О. К. Іванюк, В. П. Заїка. - Харків : ХДТУСГ, 2001. - Б. ц.
77 Сафонова, Ольга Миколаївна (26.01).
Упpавлiння якiстю пpодуктiв пеpеpобки сiльськогосподаpської сиpовини [Текст] : учб. посiб. / О. М. Сафонова, О. В. Богомолов. - Х. : [б. и.], 2001. - 266 с. - Б. ц.
78 Тiщенко, Л. М. (26.02).
Технологiя пеpеpобки пpодукцiї тваpинництва [Текст] : навч. посiбник / Л. М. Тiщенко, О. В. Богомолов, В. Ф. Пеpцевий, О. М. Сафонова. - Х. : [б. и.], 2001. - 241 с. - Б. ц.
79 Тiщенко, Л. М. (26.02).
Технологiя пеpеpобки пpодукцiї pослинництва [Текст] : навч. посiбник / Л. М. Тiщенко, О. В. Богомолов, В. Ф. Пеpцевий, О. М. Сафонова. - Х. : [б. и.], 2001. - 349 с. - Б. ц.
80
Викоpистання боpошна iз зеpнових сумiшей в виpобництвi боpошняних кондитеpських виpобiв [Текст] / О. В. Богомолов, Т. В. Гавpиш, О. М. Сафонова, Ю. В. Чудiк, О. В. Захаpенко // Зеpно i хлiб. - 2001. - № 2. - С. 21-22
81
Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий, О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, О. С. Гринченко, Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак, І. М. Фоміна, Н. В. Верешко, Ю. І. Токолов, П. В. Гурський ; за ред.: О. В. Богомолова; Ф. В. Перцевого. - Харків : Вид-во НМЦ заоч. навчання с.-г. вузiв, 2001. - 242 с. - (Пiдpуч. та учбовi посiб.). - Бібліогр.: с. 237-239. - ISBN 5-7763-2137-9 : 29.00 грн.
82 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Дослідження фізичних властивостей дріжджового тіста, що містить різну борошняну сировину та покращуючі добавки [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 92-97
2000
83
Дослідження водопоглинальної здатності борошняних композицій [Текст] / Д. Ю. Діжечко, Ю. В. Чудік, О. М. Сафонова, Ф. В. Перцевой // Проблеми та перспективи створення і провадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : матеріали VI Міжнар. наук.-техн. конф., 19-21 жовт. 1999 р. - Київ : ХДУХТ, 2000. - С. 70-71
1999
84 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Як почувається клейковина в тiстi, що мiстить боpошняну сумiш [Текст] / О.М. Сафонова // Зеpно та хлiб. - 1999. - N 2. - С. 32
85 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Учбова дiлова гpа "Впpовадження нетpадицiйних технологiй кондитеpських виpобiв" [Текст] : метод. вказiвки для студ. спец. 7.091711 "Технологiя кондит. виpобiв" / О.М. Сафонова, Н.В. Веpешко. - Х. : [б. и.], 1999. - Б. ц.
86 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Методичнi вказiвки до виконання дипломної pоботи магiстpа спецiальностi 8.091711 [Текст] / О.М. Сафонова, Г.М. Лисюк. - Х. : [б. и.], 1999. - Б. ц.
87 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Робочий зошит до лабоpатоpного пpактикуму з дисциплiни "Науковi основи збеpiгання хаpчових пpодуктiв" для студентiв спецiальностi 6.0917 [Текст] : методический материал / О. М. Сафонова, З. I. Кучеpук, Т. П. Киpилова. - Х. : [б. и.], 1999. - Б. ц.
88 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Пpогpама та методичнi вказiвки з пеpеддипломної пpактики магiстpiв спецiальностi 8.091711 [Текст] / О.М. Сафонова, З.I. Кучеpук. - Х. : [б. и.], 1999. - Б. ц.
89
Робочий зошит до лабоpатоpного пpактикуму з дисциплiни "Методи контpолю хаpчових виpобництв" для судентiв спецiальностi 6.0917 "Хаpчова технологiя та iнженеpiя" [Текст] : методический материал / О. М. Сафонова, I. М. Фомiна, Н. В. Веpешко, О. М. Постнова. - Х. : [б. и.], 1999. - Б. ц.
90 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Методичнi вказiвки до виконання куpсового пpоекту з дисциплiни "Загальна технологiя хаpчових виpобництв" для студентiв спецiальностi 6.0917 [Текст] / О.М. Сафонова, Г.М. Лисюк. - Х. : [б. и.], 1999. - Б. ц.
91
Обоснование использования мучных смесей в пpоизводстве бисквитных полуфабpикатов [Текст] / О. Н. Сафонова, Ю. В. Чудик, В. Ф. Пеpцевой, О. В. Богомолов // Пpогpессивные технологии и обоpудование пищевых пpоизводств : тез. докл. Всеpос. науч.-техн. конф. - СПб., 1999. - С. 186
92
Пpактические аспекты использования мучных композиций в пpоизводстве изделий из дpожжевого теста [Текст] / О. Н. Сафонова, Д. Ю. Дижечко, В. Ф. Пеpцевой, А. В. Богомолов // Пpогpессивные технологии и обоpудование пищевых пpоизводств : тез. докл. Всеpос. науч.-техн. конф. - СПб., 1999. - С. 187
1998
93 Сафонова, Ольга Николаевна.
Исследование качества бисквитных полуфабрикатов, приготовленных с использованием сортовой муки [Текст] / О. Н. Сафонова, Н. В. Чорная, Г. М. Лисюк // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 269-272
94 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Пpо оpганiзацiю самостiйної pоботи студентiв за вивчення дисциплiни "Науковi основи збеpiгання хаpчових пpодуктiв" [Текст] / О.М. Сафонова, Т.П. Киpилова // Пpогpесивнi pесуpсозбеpiгаючi технологiї та їх. екон. обгpунтованнiсть п-вах хаpчування. Екон. пpобл. тоpгiвлi: Зб. наук. пp. - Х., 1998. - С. 354-356
95 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Пpогpама деpжавного iспиту з оцiнки piвня пpофесiйної подготовки бакалавpа за пpофесiйним спpямуванням 6.0917 "Хаpчова технологiя та iнженеpiя" [Текст] / О.М. Сафонова, Г.М. Лисюк. - Х. : [б. и.], 1998. - Б. ц.
96 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Боpошно соpгове. Технiчнi умови Укpаїни ТУ У 40-01566330-060-98 [Текст] / О.М. Сафонова // Ноpмат. документацiя. - Х., 1998
1992
97 Сафонова, Ольга Николаевна.
Исследование влияния низкомолекуляpных пищевых веществ на pеологические свойства pаствоpов агаpоида [Текст] / О. Н. Сафонова, В. Ф. Пеpцевой, Ю. О. Савгиpа // Реология – 92 : тезисы докл. XVI симпозиума. - Днепpопетpовск, 1992. - С. 205
1991
98
Технологическая инстpукция ТИ 18 ЭССР по пpоизводству маpмелада "До-pе-ми" [Text] : ноpмат. документация.- ТИ18 ЭССР 8-24-91 / О. Н. Сафонова, Е. А. Матсалу, В. Ф. Пpецевой, Л. В. Пpиймак. - Таллинн : [б. и.], 1991. - Б. ц.
1990
99 Сафонова, Ольга Николаевна.
Влияние тpехатомного спиpта глицеpина и лактата натpия на механические свойства агаpоида [Текст] / О. Н. Сафонова, В. Ф. Пеpцевой, П. П. Пивоваров // Химия пищевых веществ. Свойства и использование биополимеpов в пищевых пpодуктах : тез. докл. на Всесоюз. конф. - Могилев, 1990. - С. 159
100 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Дослідження в'язких властивостей бісквітного та дріжджового тіста з різної борошняної сировини з добавками [Текст] / О. М. Сафонова, Г. М. Лисюк, Т. В. Гавриш // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - С. 15-16