2024 |
1 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Програма виробничої практики [Текст] : для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти 3 курсу спец. 076 Підприємництво та торгівля / К. В. Сподар, Т. М. Летута, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Карбівнича, Тетяна Василівна. Програма навчальної практики «Вступ до фаху» [Текст] : для студентів спец. 076 Підприємництво та торгівля, рівень вищ. освіти перший (бакалавр.) / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Одарченко, Дмитро Миколайович. Програма виробничої практики для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти вищої освіти 2 курсу спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2024. - 31 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Програма передатестаційної практики [Текст] : для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти 4 курсу спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / К. В. Сподар, Н. М. Пенкіна, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц. | |
---|
5 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Програма виробничої практики для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти вищої освіти 3 курсу спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» [Текст] / К. В. Сподар, Т. М. Летута, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
6 | > Одарченко, Дмитро Миколайович. Розширення асортименту безглютенових борошняних кондитерських виробів та оцінка їх якості [Текст] / Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар> // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Херсон : Гельветика, 2024. - Вип. 1. - С. 162-170 | |
---|
7 | > Одарченко, Дмитро Миколайович. Програма виробничої практики [Текст] : для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти 2 курсу спец. 076 Підприємництво та торгівля / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2024. - 31 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Порівняльна оцінка якості крупи гречаної, що реалізується в роздрібній торговельній мережі [Текст] / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича> // Current chalanges of science and education : 11-13.03.2024. - Berlin, 2024. - P. 123-128 | |
---|
9 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Дослідження шляхів вдосконалення надання додаткових послуг у готельному підприємстві інноваційного типу [Текст] / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, Р. В. Воронцов> // Topical aspects of modern scientific research : The 6th International scientific and practical conference, February 22-24, 2024. - Tokyo : CPN Publishing Group, 2024. - P. 347-351 | |
---|
10 | > Relationship of management and economic indicators in the hospitality sector: the search for optimal strategies [Electronic resource] / N. Penkina, H. Omelchenko, T. Karbivnycha, K. Spodar, K. Kalienik> // Financial and Credit Activity-Problems of Theory and Practice. - 2024. - Vol. 4, Issue 57. - Ст. 4458. - P. 409-420. - DOI 10.55643/fcaptp.4.57.2024.4458. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
11 | > Одарченко, Дмитро Миколайович. Аналіз системи стимулювання працівників вітчизняного підприємства готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар> // Інфраструктура ринку. - 2024. - Вип. 77. - С. 177-181 | |
---|
2023 |
12 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Аналіз шляхів удосконалення логістичної діяльності підприємства [Текст] / К. В. Сподар, В. Є. Панов> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 78 | |
---|
13 | > Організація торгівлі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / авт.-уклад.: Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, О. Є. Скирда. - Харків : ДБТУ, 2023. - 45 с. - Б. ц. | |
---|
14 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Дослідження актуальності вдосконалення надання додаткових послуг у готельному підприємстві інноваційного типу [Текст] / К. В. Сподар, Р. В. Воронцов> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 75 | |
---|
15 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Дослідження шляхів удосконалення системи закупівельної діяльності на підприємствах оптової торгівлі [Текст] / К. В. Сподар, Д. А. Кладко> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 76 | |
---|
16 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Аналіз шляхів удосконалення складського господарства супермаркетів України [Текст] / К. В. Сподар, А. І. Лисан> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 77 | |
---|
17 | > Розширення асортименту кисломолочних продуктів підвищеної харчової цінності та проведення їх товарознавчої оцінки [Текст] / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, О. О. Лісніченко, Л. В. Татар> // Вчені записки ТНУ ім. В. І. Вернадського. Серія: Техн. науки. - 2023. - Т. 34 (73), № 2. - С. 78-83 | |
---|
18 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Удосконалення системи внутрішньофірмового навчання персоналу на прикладі українського підприємства готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / К. В. Сподар, М. С. Шальнєв> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 420 | |
---|
2022 |
19 | > Товарознавча оцінка якості вершкового масла [Текст] / Т. В. Карбівнича, М. С. Одарченко, К. В. Сподар, О. О. Лісніченко> // Science, innovations and education: problems and prospects : Proceedings of the 11th International scientific and practical conference, Tokyo, June 1-3, 2022. - Tokyo : CPN Publishing Group, 2022. - С. 273-276 | |
---|
20 | > Одарченко, Микола Семенович. Дослідження споживних властивостей маргарину підвищеної біологічної цінності [Текст] / М. С. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича> // International Scientific Innovations in Human Life : XII International Scientific and Practical Conference, Manchester, June 8-10, 2022 . - Manchester, 2022. - С. 296-299 | |
---|
21 | > Товарознавча оцінка якості вершкового масла [Текст] / М. С. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко> // International Scientific Innovations in Human Life : XII International Scientific and Practical Conference, Manchester, June 8-10, 2022. - Manchester, 2022. - С. 245-248 | |
---|
22 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Дослідження основних напрямків покращення діяльності системи управління якістю на ТОВ «АСКАНІЯ ФРОУЗЕН ФУДС» [Текст] / К. В. Сподар, Н. М. Пенкіна, Т. В. Карбівнича> // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 1 черв. 2022 р. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 359-360 | |
---|
23 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Зміни показників якості в процесі зберігання молока питного пастеризованого коров'ячого [Текст] / К. В. Сподар, К. А. Збавитель> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 439-441 | |
---|
24 | > Специфіка організації сільського туризму в зарубіжній практиці [Текст] / С. М. Калініченко, К. В. Сподар, А. В. Грібіник, В. Д. Холодок> // Вісник Хмельницького нац. ун-ту. Екон. науки. - 2022. - № 4. - С. 283-287 | |
---|
25 | > Специфіка організації сільского туризму в зарубіжній практиці [Текст] / С. М. Калініченко, К. В. Сподар, А. В. Грібіник, В. Холодок, А. Винник> // Вісник Хмельниц. нац. ун-ту. Серія: Екон. науки. - 2022 | |
---|
26 | > Розробка стратегії вдосконалення системи управління якістю на овочепереробному підприємстві [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко> // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі : Серія Технічні науки. - 2022. - Вып. 1. - С. 86-90 | |
---|
27 | > Аналіз використання соціальних технологій на підприємствах сфери туризму [Текст] / С. М. Калініченко, К. В. Сподар, А. В. Грібіник, С. Попкова> // Innovation and Sustainability. - 2022. - № 3. - С. 110-115 | |
---|
28 | > Особливості формування брендингу територій [Текст] / С. М. Калініченко, К. В. Сподар, А. В. Грібіник, В. Холодок, В. В. Лагодієнко> // Modeling the development of the economic systems. - 2022. - № 3. - С. 87-91 | |
---|
29 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Шляхи оптимізації асортименту столових сухих червоних вин та вдосконалення якості на території України [Текст] / К. В. Сподар, М. С. Суркова> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 437-439 | |
---|
2021 |
30 | > Соколова, Євгенія Борисівна. Підвищення харчової цінності м’ясних січених напівфабрикатів за рахунок додавання насіння кіноа [Текст] / Є. Б. Соколова, Н. С. Ковалевська, К. В. Сподар> // Вісник Уман. нац. ун-ту садівництва. Розділ Харчові технології. - 2021. - № 1. - С. 91-95 | |
---|
31 | > Основи торговельної діяльності [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / уклад. К. В. Сподар. - Харків : ДБТУ, 2021. - Б. ц. | |
---|
32 | > Одарченко, Дмитро Миколайович. Запровадження нових підходів до професійної підготовки майбутніх випускників для системного розвитку лідерської компетентності [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 271 | |
---|
33 | > Основи торговельної діяльності [Текст] : силабус дисципліни / уклад. К. В. Сподар. - Харків : ДБТУ, 2021. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
34 | > Багінська, А. О. Впровадження системи управління якістю на підприємстві з виробництва заморожених овочів [Текст] / А. О. Багінська ; наук. керівник К. В. Сподар> // Теоретичні та практичні дослідження молодих науковців : матеріали ХV Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 01-03 груд. 2021 р. - Харків : НТУ «ХПІ», 2021 | |
---|
35 | > Основи торговельної діяльності (вибіркова) [Текст] : силабус дисципліни / уклад. К. В. Сподар. - Харків : ДБТУ, 2021. - 3 с. - Б. ц. | |
---|
2020 |
36 | > Одарченко, Дмитро Миколайович. Типологічні особливості й можливості впровадження онлайн-курсів у освітні програми закладів вищої освіти України [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 79-80 | |
---|
37 | > Щербак, І. Ю. Удосконалення управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах [Текст] / І. Ю. Щербак, наук. керівник К. В. Сподар> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 179 | |
---|
38 | > Кваліметрична оцінка напівфабрикату для смузі [Текст] / Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар> // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. - 2020. - Т. 31 (70), № 6. - С. 80-92 | |
---|
39 | > Conducting commodity assessment of lactose free and usial (lactose) yoghurts on the example of ukrainian producers [Text] / D. Odarchenko, K. Spodar, T. Karbivnycha, E. Sokolova> // Technology audit and production reserves. - 2020. - Vol. 6, № 3. - С. 28-30 | |
---|
40 | > Товарознавча оцінка глазурованих сирків [Текст] / М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, З. П. Карпенко> // European scientific discussions : The 1st International scientific and practical conference, Rome, November 28-30, 2020. - Rome : Potere della ragione Editore, 2020. - С. 217-221 | |
---|
41 | > Аналіз діючої системи управління якістю на молокопереробному підприємстві та комплексна товарознавча оцінка йогуртів підвищеної біологічної цінності [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, Л. О. Позднякова> // Modern science: problems and innovations : X International Scientific and Practical Conference, Stockholm, December 13-15, 2020. - 2020 | |
---|
42 | > Товарознавча оцінка якості сметани підвищеної харчової цінності [Текст] / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, Є. Б. Соколова, О. В. Малихін> // Fundamental and applied research in the modern world : V Internatuonal Scientific and Practical Conference, Boston, December 16-18, 2020. - 2020 | |
---|
43 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомо-морфологічної будови [Текст] / К. В. Сподар, Е. І. Андріюк> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 259-260 | |
---|
44 | > Одарченко, Дмитро Миколайович. Вплив процесів, які відбуваються в заморожених харчових продуктах рослинного походження, на зміни вихідних показників якості [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 255-256 | |
---|
45 | > Formation of commodity properties of frozen semi-finished product for smoothies based on fruit-an-berry raw materials [Text] / D. Odarchenko, E. Sokolova, T. Karbivnycha, K. Spodar, N. Kovalevskaya> // Scientific foundations of modern engineering : monograph. - Boston : Primedia eLaunch, 2020. - С. 33-40 | |
---|
46 | > Вплив процесу бланшування на харчову та біологічну цінність айви [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик> // World science: problems, prospects and innovations : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Торонто, 25-27 листоп. 2020. - 2020. - P. 740-744 | |
---|
47 | > Позднякова, Л. О. Товарознавча оцінка паштетів, що реалізуються в торговельній мережі міста Харкова [Текст] / Л. О. Позднякова, наук. керівник К. В. Сподар> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - № 1. - С. 175 | |
---|
2019 |
48 | > Торговельні мережі [Текст] : навч. посібник / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, Є. Б. Соколова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 113 с. - Б. ц. | |
---|
49 | > Аналіз організації роботи з підвищення безпечності та конкурентоспроможності продукції на рибопереробному підприємстві [Текст] / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, Є. Б. Соколова, О. О. Лісніченко> // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. - 2019. - Т. 30 (69), № 5. - С. 110-113 | |
---|
50 | > Determining the rational modes for lowtemperature storage and for obtaining products of Japanese Quince processing with high consumer properties [Electronic resource] / D. Odarchenko, Andrey Odarchenko, O. Lisnichenko, K. Spodar> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 3, No. 11(99). - С. 23 - 29. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.169350. - | Повний текстПовний текст |
---|
51 | > Scientific substantiation of the methodology of preparation of quince japanese for analysis and investigation of consumer properties of the products of its recycling [Text] / D. Odarchenko, A. Odarchenko, K. Spodar, O. Lisnichenko> // EUREKA: Life Sciences. - 2019. - № 3. - С. 48-53. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00917. - | Повний текст |
---|
52 | > Багінська, А. О. Дослідження вмісту води в цукровому печиві [Текст] / А. О. Багінська, наук. керівник К. В. Сподар> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 231 | |
---|
53 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Участь роботодавців у формуванні системи внутрішнього забезпечення якості освітньої діяльності [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар> // Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 95-97 | Повний текст |
---|
54 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 295-296 | Повний текст |
---|
2018 |
55 | > Аналіз шляхів підвищення споживних властивостей хлібобулочних виробів [Текст] / В. С. Андрущенко ; наук. керівник К. В. Сподар> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 224 | |
---|
2017 |
56 | > Матко, Б. С. Дослідження основних чинників, що впливають на формування якісних показників морозива [Текст] / Б. С. Матко, наук. керівник : К. В. Сподар, Е. І. Андріюк> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 263 | |
---|
57 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Теоретичні основи управління інноваційним потенціалом підприємств [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 347-348 | |
---|
58 | > Тацій, Т. О. Визначення якості деяких зразків апельсинового соку, що представлені на ринку України [Електронний ресурс] / Т. О. Тацій, наук. керівник К. В. Сподар> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 92 | |
---|
59 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Удосконалення механізмів інституційного регулювання вищої освіти [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 75-76 | |
---|
60 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Біржова діяльність [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, О. О. Лісніченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 95 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
61 | > Формування якості спредів із наповнювачами [Текст] / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, С. С. Казанцева, О. І. Косянчук> // Молодий вчений. - 2017. - № 5 (45). - С. 491-195 | |
---|
62 | > Порівняльна оцінка якості згущених молочних консервів різних виробників [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, В. Ю. Водолага> // Молодий вчений. - 2017. - № 5 (45). - С. 487-490 | |
---|
63 | > Сподар, Катерина Вікторівна. Антикризовий розвиток підприємства [Текст] / К. В. Сподар, Н. М. Токміленко> // Сучасні тенденції в економіці та управлінні : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 15-16 груд. 2017 р. - Запоріжжя, 2017. - С. 36-39 | |
---|
64 | > Казанцева, С. С. Визначення якості солодковершкових спредів та розробка нових із наповнювачами з підвищеними органолептичними властивостями [Текст] / С. С. Казанцева, наук. керівник К. В. Сподар> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 260 | |
---|
65 | >Пат. 116979 Україна, МПК A23B4/06. Спосіб заморожування риби [Текст] / М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, З. П. Карпенко, К. В. Сподар, Ю. В. Косухіна ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201613513 ; Заявл. 18.12.2016 ; Опубл. 12.06.2017, Бюл. № 11. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2016 |
66 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Інноваційні освітні методики та технології викладання в системі вищої освіти [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти : тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 верес. 2016 р. - Харків : ХДУХТ, 2016. - С. 83-84 | Повний текст |
---|
67 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Інноваційні продукти та трансфер технологій [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій / А. М. Одарченко, К. В. Сподар. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 94 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
68 | >Пат. 105733 Україна, МПК A23L19/00, A23L3/36. Спосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату [Текст] / Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. І. Михайлик, К. В. Сподар, Ю. Ю. Агафонова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201510358 ; Заявл. 23.10.2015 ; Опубл. 11.04.2016, Бюл. № 7. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2015 |
69 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Актуальні аспекти формування якості риби чорноморського басейну під час холодільного зберігання [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, А. О. Сергієнко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнарод. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 322-323 | |
---|
70 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Особливості електронної комерції та перспективи її розвитку в Україні [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар> // Бізнес Інформ. - 2015. - № 1. - С. 342-346 | Повний текст |
---|
71 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Державне регулювання належної якості та безпечності харчових продуктів [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 320-321 | |
---|
72 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Дослідження перспектив впровадження електронної торгівлі в умовах м’ясопереробного підприємства [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Є. Б. Соколова> // Технологічний аудит та резерви виробництв. - 2015. - № 1/5 (21). - С. 99-102 | |
---|
2014 |
73 | > Михайлик, Володимир Іванович. Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукції [Текст] / В. І. Михайлик, К. В. Сподар, К. С. Купрікова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 328-329 | |
---|
74 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Комп’ютерні технології навчання як запорука якісної освіти [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу : тези доп. ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., 26 верес. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 165-166 | |
---|
75 | > Усовершенствование товароведной оценки томатов свежих и перца сладкого свежего [Текст] / А. Н. Одарченко, Д. Н. Одарченко, Е. В. Сподар, А. М. Сесь> // Sceintific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - 2014. - Vol. 2, No. 5. - P. 73-75 | |
---|
2013 |
76 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Роль дистанційного навчання в системі вищої освіти [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 109-110 | Повний текст |
---|
77 | > Использование электрофизических свойств томатов как сигнатуры в инновационных способах экспертизы пищевых продуктов [Текст] / А. Н. Одарченко, Н. И. Погожих, Д. Н. Одарченко, В. И. Михайлик, Е. В. Сподар> // Новое в технике и технологии пищевых производств : тезисы доп. Междунар. науч.-практ. конф., 12 дек. 2013 г. - Белгород, 2013. - С. 278-283 | |
---|
78 | > Контроль безпечності товарів [Текст] : робоча програма / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. С. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар. - Харків : ХДАТОХ, 2013. - 27 с. - Б. ц. | |
---|
79 | >Пат. 76865 Україна, МПК A23L 2/12. Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід [Текст] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар, С. В. Штих ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201204526 ; Заявл. 10.04.2012 ; Опубл. 25.01.2013, Бюл. № 2. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
80 | >Пат. 76865 Україна, МПК A23L2/12. Спосіб виробництва замороожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід [Текст] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар, С. В. Штих ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201204526 ; Заявл. 10.04.2012 ; Опубл. 25.01.2013, Бюл. № 2. - 1 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
81 | > Одарченко, Дмитро Миколайович. Дослідження теплофізичних характеристик зразків перцю солодкого в процесі заморожування-нагрівання [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар> // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 49-50 | Повний текст |
---|
82 | > Одарченко, Дмитро Миколайович. Оцінка безпечності овочевих напівфабрикатів за мікробіологічними показниками [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 119-120 | |
---|
2012 |
83 | > Управління безпечністю товарів [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт з дисципліни / авт.-уклад.: А. М. Одарченко, К. В. Сподар. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 53 с. - Б. ц. | |
---|
84 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Сертифікація систем якості [Текст] : опор. конспект лекцій: 7.03051004 Управління безпечністю та якістю товарів, 7.03051005 Організація оптової та роздрібної торгівлі / А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, К. В. Сподар. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 54 с. - Б. ц. | |
---|
85 | > Одарченко, Андрій Миколайович. Дослідження термічної оборотності процесу заморожування напівфабрикату борщової заправки [Текст] / А. М. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квіт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 2. - С. 37 | |
---|
86 | > Інноваційні технології виробництва нових видів овочевого морозива та перспективи його споживання на підприємствах ресторанного господарства [Текст] / Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, О. В. Діденко, К. В. Сподар> // Торгівля та готельно-ресторанний бізнес: інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.), канд. екон. наук, проф., заслуж. діяча вищої школи Укр. РСР Бережного І. Г., м. Харків, 20 квіт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 212-213 | |
---|
87 | > Особливості нового способу підготовки томатних овочів до товарознавчої експертизи [Текст] / Д. М. Одарченко, О. В. Діденко, Л. В. Даниленко, К. В. Сподар> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 451-452 | |
---|
2011 |
88 | >Пат. 61774 Україна, МПК A23B 7/04. Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням [Текст] / М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, Є. Л. Гасай, К. В. Сподар ; власник Харків. держ. ун-т харчуавання та торгівлі. - № u201100960 ; Заявл. 28.01.2011 ; Опубл. 25.07.2011, Бюл. № 14. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
89 | > Сертифікація систем якості [Текст] : робоча програма з дисципліни / А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, А. О. Бабіч, К. В. Сподар. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 35 с. - Б. ц. | |
---|
90 | > Одарченко, Дмитро Миколайович. Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, В. В. Гордієнко, К. В. Сподар> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет- конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 106-107 | Повний текст |
---|
91 | > Одарченко, Микола Семенович. Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів [Текст] / М. С. Одарченко, К. В. Сподар> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 242-249 | |
---|