Сподар Катерина Вікторівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Програма навчальної практики «Вступ до фаху» [Текст] : для студентів спец. 076 Підприємництво та торгівля, рівень вищ. освіти перший (бакалавр.) / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц.
2 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Програма виробничої практики [Текст] : для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти 2 курсу спец. 076 Підприємництво та торгівля / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2024. - 31 с. - Б. ц.
3 Сподар, Катерина Вікторівна.
Програма виробничої практики [Текст] : для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти 3 курсу спец. 076 Підприємництво та торгівля / К. В. Сподар, Т. М. Летута, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц.
4 Сподар, Катерина Вікторівна.
Програма передатестаційної практики [Текст] : для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти 4 курсу спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / К. В. Сподар, Н. М. Пенкіна, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц.
2023
5
Організація торгівлі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / авт.-уклад.: Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, О. Є. Скирда. - Харків : ДБТУ, 2023. - 45 с. - Б. ц.
2022
6
Товарознавча оцінка якості вершкового масла [Текст] / М. С. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // International Scientific Innovations in Human Life : XII International Scientific and Practical Conference, Manchester, June 8-10, 2022. - Manchester, 2022. - С. 245-248
7 Сподар, Катерина Вікторівна.
Дослідження основних напрямків покращення діяльності системи управління якістю на ТОВ «АСКАНІЯ ФРОУЗЕН ФУДС» [Текст] / К. В. Сподар, Н. М. Пенкіна, Т. В. Карбівнича // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 1 черв. 2022 р. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 359-360
8
Специфіка організації сільского туризму в зарубіжній практиці [Текст] / С. М. Калініченко, К. В. Сподар, А. В. Грібіник, В. Холодок, А. Винник // Вісник Хмельниц. нац. ун-ту. Серія: Екон. науки. - 2022
9 Одарченко, Микола Семенович.
Дослідження споживних властивостей маргарину підвищеної біологічної цінності [Текст] / М. С. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича // International Scientific Innovations in Human Life : XII International Scientific and Practical Conference, Manchester, June 8-10, 2022 . - Manchester, 2022. - С. 296-299
10
Специфіка організації сільського туризму в зарубіжній практиці [Текст] / С. М. Калініченко, К. В. Сподар, А. В. Грібіник, В. Д. Холодок // Вісник Хмельницького нац. ун-ту. Екон. науки. - 2022. - № 4. - С. 283-287
11
Товарознавча оцінка якості вершкового масла [Текст] / Т. В. Карбівнича, М. С. Одарченко, К. В. Сподар, О. О. Лісніченко // Science, innovations and education: problems and prospects : Proceedings of the 11th International scientific and practical conference, Tokyo, June 1-3, 2022. - Tokyo : CPN Publishing Group, 2022. - С. 273-276
12 Сподар, Катерина Вікторівна.
Шляхи оптимізації асортименту столових сухих червоних вин та вдосконалення якості на території України [Текст] / К. В. Сподар, М. С. Суркова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 437-439
13
Особливості формування брендингу територій [Текст] / С. М. Калініченко, К. В. Сподар, А. В. Грібіник, В. Холодок, В. В. Лагодієнко // Modeling the development of the economic systems. - 2022. - № 3. - С. 87-91
14 Сподар, Катерина Вікторівна.
Зміни показників якості в процесі зберігання молока питного пастеризованого коров'ячого [Текст] / К. В. Сподар, К. А. Збавитель // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 439-441
15
Аналіз використання соціальних технологій на підприємствах сфери туризму [Текст] / С. М. Калініченко, К. В. Сподар, А. В. Грібіник, С. Попкова // Innovation and Sustainability. - 2022. - № 3. - С. 110-115
16
Розробка стратегії вдосконалення системи управління якістю на овочепереробному підприємстві [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі : Серія Технічні науки. - 2022. - Вып. 1. - С. 86-90
2021
17
Основи торговельної діяльності [Текст] : силабус дисципліни / уклад. К. В. Сподар. - Харків : ДБТУ, 2021. - 5 с. - Б. ц.
18
Основи торговельної діяльності [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / уклад. К. В. Сподар. - Харків : ДБТУ, 2021. - Б. ц.
19 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Запровадження нових підходів до професійної підготовки майбутніх випускників для системного розвитку лідерської компетентності [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 271
20 Соколова, Євгенія Борисівна.
Підвищення харчової цінності м’ясних січених напівфабрикатів за рахунок додавання насіння кіноа [Текст] / Є. Б. Соколова, Н. С. Ковалевська, К. В. Сподар // Вісник Уман. нац. ун-ту садівництва. Розділ Харчові технології. - 2021. - № 1. - С. 91-95
21
Основи торговельної діяльності (вибіркова) [Текст] : силабус дисципліни / уклад. К. В. Сподар. - Харків : ДБТУ, 2021. - 3 с. - Б. ц.
22 Багінська, А. О.
Впровадження системи управління якістю на підприємстві з виробництва заморожених овочів [Текст] / А. О. Багінська ; наук. керівник К. В. Сподар // Теоретичні та практичні дослідження молодих науковців : матеріали ХV Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 01-03 груд. 2021 р. - Харків : НТУ «ХПІ», 2021
2020
23
Товарознавча оцінка якості сметани підвищеної харчової цінності [Текст] / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, Є. Б. Соколова, О. В. Малихін // Fundamental and applied research in the modern world : V Internatuonal Scientific and Practical Conference, Boston, December 16-18, 2020. - 2020
24
Аналіз діючої системи управління якістю на молокопереробному підприємстві та комплексна товарознавча оцінка йогуртів підвищеної біологічної цінності [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, Л. О. Позднякова // Modern science: problems and innovations : X International Scientific and Practical Conference, Stockholm, December 13-15, 2020. - 2020
25
Вплив процесу бланшування на харчову та біологічну цінність айви [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик // World science: problems, prospects and innovations : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Торонто, 25-27 листоп. 2020. - 2020. - P. 740-744
26
Conducting commodity assessment of lactose free and usial (lactose) yoghurts on the example of ukrainian producers [Text] / D. Odarchenko, K. Spodar, T. Karbivnycha, E. Sokolova // Technology audit and production reserves. - 2020. - Vol. 6, № 3. - С. 28-30
27 Позднякова, Л. О.
Товарознавча оцінка паштетів, що реалізуються в торговельній мережі міста Харкова [Текст] / Л. О. Позднякова, наук. керівник К. В. Сподар // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - № 1. - С. 175
28
Formation of commodity properties of frozen semi-finished product for smoothies based on fruit-an-berry raw materials [Text] / D. Odarchenko, E. Sokolova, T. Karbivnycha, K. Spodar, N. Kovalevskaya // Scientific foundations of modern engineering : monograph. - Boston : Primedia eLaunch, 2020. - С. 33-40
29 Щербак, І. Ю.
Удосконалення управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах [Текст] / І. Ю. Щербак, наук. керівник К. В. Сподар // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 179
30
Кваліметрична оцінка напівфабрикату для смузі [Текст] / Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. - 2020. - Т. 31 (70), № 6. - С. 80-92
31 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Типологічні особливості й можливості впровадження онлайн-курсів у освітні програми закладів вищої освіти України [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 79-80
32
Товарознавча оцінка глазурованих сирків [Текст] / М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, З. П. Карпенко // European scientific discussions : The 1st International scientific and practical conference, Rome, November 28-30, 2020. - Rome : Potere della ragione Editore, 2020. - С. 217-221
33 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Вплив процесів, які відбуваються в заморожених харчових продуктах рослинного походження, на зміни вихідних показників якості [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 255-256
34 Сподар, Катерина Вікторівна.
Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомо-морфологічної будови [Текст] / К. В. Сподар, Е. І. Андріюк // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 259-260
2019
35
Scientific substantiation of the methodology of preparation of quince japanese for analysis and investigation of consumer properties of the products of its recycling [Text] / D. Odarchenko, A. Odarchenko, K. Spodar, O. Lisnichenko // EUREKA: Life Sciences. - 2019. - № 3. - С. 48-53. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00917. -
Повний текст
36
Determining the rational modes for lowtemperature storage and for obtaining products of Japanese Quince processing with high consumer properties [Electronic resource] / D. Odarchenko, Andrey Odarchenko, O. Lisnichenko, K. Spodar // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 3, No. 11(99). - С. 23 - 29. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.169350. -
Повний текстПовний текст
37 Багінська, А. О.
Дослідження вмісту води в цукровому печиві [Текст] / А. О. Багінська, наук. керівник К. В. Сподар // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 231
38 Одарченко, Андрій Миколайович.
Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 295-296
Повний текст
39
Торговельні мережі [Текст] : навч. посібник / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, Є. Б. Соколова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 113 с. - Б. ц.
40
Аналіз організації роботи з підвищення безпечності та конкурентоспроможності продукції на рибопереробному підприємстві [Текст] / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, Є. Б. Соколова, О. О. Лісніченко // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. - 2019. - Т. 30 (69), № 5. - С. 110-113
41 Одарченко, Андрій Миколайович.
Участь роботодавців у формуванні системи внутрішнього забезпечення якості освітньої діяльності [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар // Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 95-97
Повний текст
2018
42
Аналіз шляхів підвищення споживних властивостей хлібобулочних виробів [Текст] / В. С. Андрущенко ; наук. керівник К. В. Сподар // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 224
2017
43
Порівняльна оцінка якості згущених молочних консервів різних виробників [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, В. Ю. Водолага // Молодий вчений. - 2017. - № 5 (45). - С. 487-490
44 Одарченко, Андрій Миколайович.
Удосконалення механізмів інституційного регулювання вищої освіти [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 75-76
45 Тацій, Т. О.
Визначення якості деяких зразків апельсинового соку, що представлені на ринку України [Електронний ресурс] / Т. О. Тацій, наук. керівник К. В. Сподар // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 92
46 Одарченко, Андрій Миколайович.
Теоретичні основи управління інноваційним потенціалом підприємств [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 347-348
47 Матко, Б. С.
Дослідження основних чинників, що впливають на формування якісних показників морозива [Текст] / Б. С. Матко, наук. керівник : К. В. Сподар, Е. І. Андріюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 263
48 Казанцева, С. С.
Визначення якості солодковершкових спредів та розробка нових із наповнювачами з підвищеними органолептичними властивостями [Текст] / С. С. Казанцева, наук. керівник К. В. Сподар // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 260
49Пат. 116979 Україна, МПК A23B4/06.
Спосіб заморожування риби [Текст] / М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, З. П. Карпенко, К. В. Сподар, Ю. В. Косухіна ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201613513 ; Заявл. 18.12.2016 ; Опубл. 12.06.2017, Бюл. № 11. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
50 Одарченко, Андрій Миколайович.
Біржова діяльність [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, О. О. Лісніченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 95 с. - Б. ц.
Повний текст
51
Формування якості спредів із наповнювачами [Текст] / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, С. С. Казанцева, О. І. Косянчук // Молодий вчений. - 2017. - № 5 (45). - С. 491-195
52 Сподар, Катерина Вікторівна.
Антикризовий розвиток підприємства [Текст] / К. В. Сподар, Н. М. Токміленко // Сучасні тенденції в економіці та управлінні : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 15-16 груд. 2017 р. - Запоріжжя, 2017. - С. 36-39
2016
53 Одарченко, Андрій Миколайович.
Інноваційні освітні методики та технології викладання в системі вищої освіти [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти : тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 верес. 2016 р. - Харків : ХДУХТ, 2016. - С. 83-84
Повний текст
54 Одарченко, Андрій Миколайович.
Інноваційні продукти та трансфер технологій [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій / А. М. Одарченко, К. В. Сподар. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 94 с. - Б. ц.
Повний текст
2015
55 Одарченко, Андрій Миколайович.
Дослідження перспектив впровадження електронної торгівлі в умовах м’ясопереробного підприємства [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Є. Б. Соколова // Технологічний аудит та резерви виробництв. - 2015. - № 1/5 (21). - С. 99-102
56 Одарченко, Андрій Миколайович.
Особливості електронної комерції та перспективи її розвитку в Україні [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар // Бізнес Інформ. - 2015. - № 1. - С. 342-346
Повний текст
57 Одарченко, Андрій Миколайович.
Державне регулювання належної якості та безпечності харчових продуктів [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 320-321
58 Одарченко, Андрій Миколайович.
Актуальні аспекти формування якості риби чорноморського басейну під час холодільного зберігання [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, А. О. Сергієнко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнарод. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 322-323
2014
59 Одарченко, Андрій Миколайович.
Комп’ютерні технології навчання як запорука якісної освіти [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу : тези доп. ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., 26 верес. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 165-166
60 Михайлик, Володимир Іванович.
Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукції [Текст] / В. І. Михайлик, К. В. Сподар, К. С. Купрікова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 328-329
61
Усовершенствование товароведной оценки томатов свежих и перца сладкого свежего [Текст] / А. Н. Одарченко, Д. Н. Одарченко, Е. В. Сподар, А. М. Сесь // Sceintific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - 2014. - Vol. 2, No. 5. - P. 73-75
2013
62
Использование электрофизических свойств томатов как сигнатуры в инновационных способах экспертизы пищевых продуктов [Текст] / А. Н. Одарченко, Н. И. Погожих, Д. Н. Одарченко, В. И. Михайлик, Е. В. Сподар // Новое в технике и технологии пищевых производств : тезисы доп. Междунар. науч.-практ. конф., 12 дек. 2013 г. - Белгород, 2013. - С. 278-283
63 Одарченко, Андрій Миколайович.
Роль дистанційного навчання в системі вищої освіти [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 109-110
Повний текст
64 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Оцінка безпечності овочевих напівфабрикатів за мікробіологічними показниками [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 119-120
65Пат. 76865 Україна, МПК A23L 2/12.
Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід [Текст] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар, С. В. Штих ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201204526 ; Заявл. 10.04.2012 ; Опубл. 25.01.2013, Бюл. № 2. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
66
Контроль безпечності товарів [Текст] : робоча програма / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. С. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар. - Харків : ХДАТОХ, 2013. - 27 с. - Б. ц.
67Пат. 76865 Україна, МПК A23L2/12.
Спосіб виробництва замороожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід [Текст] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар, С. В. Штих ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201204526 ; Заявл. 10.04.2012 ; Опубл. 25.01.2013, Бюл. № 2. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
68 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Дослідження теплофізичних характеристик зразків перцю солодкого в процесі заморожування-нагрівання [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 49-50
Повний текст
2012
69
Особливості нового способу підготовки томатних овочів до товарознавчої експертизи [Текст] / Д. М. Одарченко, О. В. Діденко, Л. В. Даниленко, К. В. Сподар // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 451-452
70
Інноваційні технології виробництва нових видів овочевого морозива та перспективи його споживання на підприємствах ресторанного господарства [Текст] / Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, О. В. Діденко, К. В. Сподар // Торгівля та готельно-ресторанний бізнес: інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.), канд. екон. наук, проф., заслуж. діяча вищої школи Укр. РСР Бережного І. Г., м. Харків, 20 квіт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 212-213
71 Одарченко, Андрій Миколайович.
Дослідження термічної оборотності процесу заморожування напівфабрикату борщової заправки [Текст] / А. М. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квіт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 2. - С. 37
72 Одарченко, Андрій Миколайович.
Сертифікація систем якості [Текст] : опор. конспект лекцій: 7.03051004 Управління безпечністю та якістю товарів, 7.03051005 Організація оптової та роздрібної торгівлі / А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, К. В. Сподар. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 54 с. - Б. ц.
73
Управління безпечністю товарів [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт з дисципліни / авт.-уклад.: А. М. Одарченко, К. В. Сподар. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 53 с. - Б. ц.
2011
74Пат. 61774 Україна, МПК A23B 7/04.
Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням [Текст] / М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, Є. Л. Гасай, К. В. Сподар ; власник Харків. держ. ун-т харчуавання та торгівлі. - № u201100960 ; Заявл. 28.01.2011 ; Опубл. 25.07.2011, Бюл. № 14. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
75 Одарченко, Микола Семенович.
Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів [Текст] / М. С. Одарченко, К. В. Сподар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 242-249
76
Сертифікація систем якості [Текст] : робоча програма з дисципліни / А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, А. О. Бабіч, К. В. Сподар. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 35 с. - Б. ц.
77 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, В. В. Гордієнко, К. В. Сподар // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет- конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 106-107
Повний текст