Свідло Карина Володимирівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2023
1
Development of technology of crackers wuth increased food value to improve the food supply to military servants during a special period [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, L. Tovma, V. Yevlash, T. Lazarieva, O. Blahyi, A. Alexandrov, M. Riabchykov, K. Svidlo, N. Korolyova, T. Gontar // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 2, Issue 11(122). - P. 24-37. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.276429. -
Повний текстПовний текст
2 Свідло, Карина Володимирівна.
Кавовий сервіс [Текст] : конспект лекцій / К. В. Свідло, Л. К. Карпенко. - Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2023. - 57 с. - Б. ц.
3
Кавовий сервіс [Текст] : метод. рек. до проведення практ. занять із навч. дисципліни / авт.-уклад.: К. В. Свідло, Л. К. Карпенко. - Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2023. - 54 с. - Б. ц.
4 Свідло, Карина Володимирівна.
Еногастрономія [Текст] : конспект лекцій / К. В. Свідло, Л. К. Карпенко. - Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2023. - 72 с. - Б. ц.
5
Еногастрономія [Текст] : метод. рек. до проведення практ. занять із навч. дисципліни / авт.-уклад.: К. В. Свідло, Л. К. Карпенко. - Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2023. - 103 с. - Б. ц.
2021
6 Свідло, Карина Володимирівна.
Вплив борошняних безглютенових композицій на якісні показники капкейків з бісквітного тіста [Текст] / К. В. Свідло, Т. В. Гавриш // Готельно-ресторанний консалтинг. Інновації. - 2021. - № 4 (1). - С. 122-136.
7 Худасова, Кароліна.
Програма сервісу свята «дня дітей» [Текст] / К. Худасова ; наук. керівник К. В. Свідло // Сучасні виклики у розвитку невиробничої сфери: погляд молодих науковців : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, магістрантів і студентів, м. Харків, 25-26 берез. 2021 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2021. - С. 159.
8 Герасимов, Д.
Технологія комбінованих фаршевих виробів з додаванням лляного борошна, овочів та сиру [Текст] / Д. Герасимов ; наук. керівник К. В. Свідло // Сучасні виклики у розвитку невиробничої сфери: погляд молодих науковців : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, магістрантів і студентів, м. Харків, 25-26 берез. 2021 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2021. - С. 154.
9 Свідло, Карина Володимирівна.
Інноваційні технології десертів для дітей молодшого шкільного віку [Текст] / К. В. Свідло, А. Б. Собко, О. О. Каролоп // Україна у світових глобалізаційних процесах: культура, економіка, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 24-25 берез. 2021 р. - Київ, 2021. - С. 209-211.
10 Свідло, Карина Володимирівна.
Технологія м’ясних січених виробів геродієтичного призначення [Текст] / К. В. Свідло // Здоров'я, харчування та довголіття : матеріали наук.-практ. інтернет-конф., м. Київ, 17 трав. 2021 р., присвяч. 90-річчю з дня народж. проф. Ю. Г. Григорова . - Київ : Ін-т геронтології ім. Д. Ф. Чеботарьова НАМН України, 2021. - С. 84-86.
11 Свідло, Карина Володимирівна.
Технологія м’ясних січених виробів геродієтичного призначення [Текст] / К. В. Свідло // Проблемы старения и долголетия. - 2021. - № 2 (25). -?
2020
12 Стрилець, Т. В.
Розроблення кондитерських виробів оздоровчого призначення [Текст] / Т. В. Стрилець, К. В. Свідло // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали наук.-практ. семінару, м. Харків, 24 листоп. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 26-27.
13 Клеба, М. В.
Розроблення заварного напівфабрикату спеціального призначення [Текст] / М. В. Клеба, К. В. Свідло // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали наук.-практ. семінару, м. Харків, 24 листоп. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 76-79.
14 Svidlo, Karyna.
The design of food compositions of gero-dietic products in the older people diet [Text] / K. Svidlo // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts. - Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. - С. 42-45.
15 Свидло, Карина Владимировна.
Научное обоснование технологии заварного полуфабриката геродиетического назначения [Текст] / К. В. Свидло, Т. В. Гавриш // Готельно-ресторанний консалтинг. Інновації. - 2020. - № 3 (2). - С. 210-220.
2018
16
Substantiation of the mechanism of interaction between biopolymers of ryeandwheat flour and the nanoparticles of the Magnetofood food additive in order to improve moistureretaining capacity of dough [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazarieva, K. V. Svidlo, T. Gontar, L. Yurchenko, L. Pavlotska // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, Issue 11-92. - С. 70 - 80. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.126358. -
Повний текстПовний текст
17 Evlach, V.
New Technologies of Food Production: Raw Materials, Additives, Quality and Safety [Text] : monograph / V. Evlach, K. Svidlo. - [S. l.] : Lambert Academic Publishing, 2018. - 500 p. - Б. ц.
2017
18 Куцоконь, О. Ю.
Технології оздоровчих кондитерських виробів із плодово-овочевою основою [Текст] / О. Ю. Куцоконь, наук. керівник : К. В. Свідло, О. Г. Дьяков // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 140
19 Степанова, Г. А.
Технології оздоблювальних напівфабрикатів із плодово-овочевою основою [Текст] / Г. А. Степанова, наук. керівник : К. В. Свідло, О. Г. Дьяков // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 85
20
Influence of the polyfunctional food supplement "magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, K. V. Svidlo, T. Gontar // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 5, Issue 11(89). - С. 61-70. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.111522. -
Повний текстПовний текст
21
Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski Rodnichok" With the addition of polyfunctional food additive "Magnetofood" [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, K. V. Svidlo, T. Gontar // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 6, Issue 11(90). - С. 48-58. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.117279. -
Повний текстПовний текст
1994
22
Новый стабилизатор пенных систем [Текст] / А. И. Торянок, Ф. В. Перцевой, О. А. Гринченко, К. В. Свидло // Перспективы развития массового питания и торговли в условиях перехода к рыночной экономике : тезисы докл. междунар. конф., 17-19 мая 1994 г. - Харьков : ХДУХТ, 1994. - С. 10-11