| 2024 |
| 1 | > Розробка харчових композицій продукції для людей в умовах постійного стресу [Текст] / К. В. Свідло, Л. К. Карпенко, О. В. Богомолов, Л. В. Піддубна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 90-99 | |
|---|
| 2023 |
| 2 | > Кавовий сервіс [Текст] : метод. рек. до проведення практ. занять із навч. дисципліни / авт.-уклад.: К. В. Свідло, Л. К. Карпенко. - Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2023. - 54 с. - Б. ц. | |
|---|
| 3 | > Development of technology of crackers wuth increased food value to improve the food supply to military servants during a special period [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, L. Tovma, V. Yevlash, T. Lazarieva, O. Blahyi, A. Alexandrov, M. Riabchykov, K. Svidlo, N. Korolyova, T. Gontar> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 2, Issue 11(122). - P. 24-37. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.276429. - | Повний текстПовний текст |
|---|
| 4 | > Свідло, Карина Володимирівна. Кавовий сервіс [Текст] : конспект лекцій / К. В. Свідло, Л. К. Карпенко. - Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2023. - 57 с. - Б. ц. | |
|---|
| 5 | > Свідло, Карина Володимирівна. Еногастрономія [Текст] : конспект лекцій / К. В. Свідло, Л. К. Карпенко. - Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2023. - 72 с. - Б. ц. | |
|---|
| 6 | > Еногастрономія [Текст] : метод. рек. до проведення практ. занять із навч. дисципліни / авт.-уклад.: К. В. Свідло, Л. К. Карпенко. - Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2023. - 103 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2021 |
| 7 | > Свідло, Карина Володимирівна. Інноваційні технології десертів для дітей молодшого шкільного віку [Текст] / К. В. Свідло, А. Б. Собко, О. О. Каролоп> // Україна у світових глобалізаційних процесах: культура, економіка, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 24-25 берез. 2021 р. - Київ, 2021. - С. 209-211. | |
|---|
| 8 | > Свідло, Карина Володимирівна. Вплив борошняних безглютенових композицій на якісні показники капкейків з бісквітного тіста [Текст] / К. В. Свідло, Т. В. Гавриш> // Готельно-ресторанний консалтинг. Інновації. - 2021. - № 4 (1). - С. 122-136. | |
|---|
| 9 | > Худасова, Кароліна. Програма сервісу свята «дня дітей» [Текст] / К. Худасова ; наук. керівник К. В. Свідло> // Сучасні виклики у розвитку невиробничої сфери: погляд молодих науковців : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, магістрантів і студентів, м. Харків, 25-26 берез. 2021 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2021. - С. 159. | |
|---|
| 10 | > Герасимов, Д. Технологія комбінованих фаршевих виробів з додаванням лляного борошна, овочів та сиру [Текст] / Д. Герасимов ; наук. керівник К. В. Свідло> // Сучасні виклики у розвитку невиробничої сфери: погляд молодих науковців : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, магістрантів і студентів, м. Харків, 25-26 берез. 2021 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2021. - С. 154. | |
|---|
| 11 | > Свідло, Карина Володимирівна. Технологія м’ясних січених виробів геродієтичного призначення [Текст] / К. В. Свідло> // Здоров'я, харчування та довголіття : матеріали наук.-практ. інтернет-конф., м. Київ, 17 трав. 2021 р., присвяч. 90-річчю з дня народж. проф. Ю. Г. Григорова . - Київ : Ін-т геронтології ім. Д. Ф. Чеботарьова НАМН України, 2021. - С. 84-86. | |
|---|
| 12 | > Свідло, Карина Володимирівна. Технологія м’ясних січених виробів геродієтичного призначення [Текст] / К. В. Свідло> // Проблемы старения и долголетия. - 2021. - № 2 (25). -? | |
|---|
| 2020 |
| 13 | > Свидло, Карина Владимировна. Научное обоснование технологии заварного полуфабриката геродиетического назначения [Текст] / К. В. Свидло, Т. В. Гавриш> // Готельно-ресторанний консалтинг. Інновації. - 2020. - № 3 (2). - С. 210-220. | |
|---|
| 14 | > Стрилець, Т. В. Розроблення кондитерських виробів оздоровчого призначення [Текст] / Т. В. Стрилець, К. В. Свідло> // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали наук.-практ. семінару, м. Харків, 24 листоп. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 26-27. | |
|---|
| 15 | > Клеба, М. В. Розроблення заварного напівфабрикату спеціального призначення [Текст] / М. В. Клеба, К. В. Свідло> // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали наук.-практ. семінару, м. Харків, 24 листоп. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 76-79. | |
|---|
| 16 | > Svidlo, Karyna. The design of food compositions of gero-dietic products in the older people diet [Text] / K. Svidlo> // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts. - Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. - P. 42-45. | |
|---|
| 2018 |
| 17 | > Substantiation of the mechanism of interaction between biopolymers of ryeandwheat flour and the nanoparticles of the Magnetofood food additive in order to improve moistureretaining capacity of dough [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazarieva, K. V. Svidlo, T. Gontar, L. Yurchenko, L. Pavlotska> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, Issue 11-92. - С. 70 - 80. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.126358. - | Повний текстПовний текст |
|---|
| 18 | > Evlach, V. New Technologies of Food Production: Raw Materials, Additives, Quality and Safety [Text] : monograph / V. Evlach, K. Svidlo. - [S. l.] : Lambert Academic Publishing, 2018. - 500 p. - Б. ц. | |
|---|
| 2017 |
| 19 | > Куцоконь, О. Ю. Технології оздоровчих кондитерських виробів із плодово-овочевою основою [Текст] / О. Ю. Куцоконь, наук. керівник : К. В. Свідло, О. Г. Дьяков> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 140 | |
|---|
| 20 | > Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski Rodnichok" With the addition of polyfunctional food additive "Magnetofood" [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, K. V. Svidlo, T. Gontar> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 6, Issue 11(90). - С. 48-58. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.117279. - | Повний текстПовний текст |
|---|
| 21 | > Influence of the polyfunctional food supplement "magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, K. V. Svidlo, T. Gontar> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 5, Issue 11(89). - С. 61-70. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.111522. - | Повний текстПовний текст |
|---|
| 22 | > Степанова, Г. А. Технології оздоблювальних напівфабрикатів із плодово-овочевою основою [Текст] / Г. А. Степанова, наук. керівник : К. В. Свідло, О. Г. Дьяков> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 85 | |
|---|
| 2016 |
| 23 | > Свідло, Карина Володимирівна. Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 31.03.2016 / К. В. Свідло ; наук. конс. М. І. Пересічний ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 317 с. - Бібліогр.: 348 назв. - Б. ц. | |
|---|
| 24 | > Свідло, Карина Володимирівна. Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 31.03.2016 / К. В. Свідло ; наук. конс. М. І. Пересічний ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 44 с. - Бібліогр.: с. 30-40. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 2014 |
| 25 | >Пат. 90588 Україна, МПК A22C 11/00. Спосіб виробництва варених ковбасних виробів [Текст] / Т. А. Лазарєва, К. В. Свідло, Г. В. Дейниченко, М. І. Лазарєв, А. В. Долуда, О. О. Ільмінська ; власник Укр. інж.-пед. акад. - № u 2013 07854 ; Заявл. 20.06.2013 ; Опубл. 10.06.2014, Бюл. № 11. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 1995 |
| 26 | > Свідло, Карина Володимирівна. Технологія збивної продукції з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / К. В. Свідло ; наук. керівник Ф. В. Перцевой ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1995. - 17 с. - Б. ц. | |
|---|
| 27 | > Свидло, Карина Владимировна. Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис. на соиск. учен. степени канд. техн. наук : по спец. 05.18.16 Технология продуктов питания / К. В. Свидло ; науч. рук. Ф. В. Перцевой ; Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. - Харьков : [б. и.], 1995. - 193 с. - | |
|---|
| 1994 |
| 28 | > Новый стабилизатор пенных систем [Текст] / А. И. Торянок, Ф. В. Перцевой, О. А. Гринченко, К. В. Свидло> // Перспективы развития массового питания и торговли в условиях перехода к рыночной экономике : тезисы докл. Междунар. конф., Харьков. гос. ун-т питания и торговли, 17-19 мая 1994 г. - Харьков : ХГУПТ, 1994. - С. 10-11 | |
|---|
| 1992 |
| 29 | > Исследование повеpхностных свойств pаствоpов агаpоида [Текст] / О. Н. Сафонова, К. В. Свидло, Ю. О. Савгиpа, В. Ф. Пеpцевой> // Пpогpессивные технологии и фоpмиpование pыноч. отношений в обществ. питании : сборник науч. тp. - Харьков, 1992 | |
|---|