2024 |
1 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Інжиніринговий підхід до створення інноваційної технології виробництва ферментованного продукту [Текст] / Г. А. Селютіна, В. В. Церковний, Я. С. Пальваль> // Scientific achievements of contemporary society : proceedings of the V International scientific and practical conference. - London : CPN Publishing Group, 2024. - P. 298-301 | |
---|
2 | > Коваленко, Є. О. Інноваційна технологія виробництва ферментованого продукту [Текст] / Є. О. Коваленко ; наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 51 | Повний текст |
---|
3 | > Валивецька, К. М. Дослідження безпечності овочевої сировини при виробництві салатної продукції [Текст] / К. М. Валивецька ; наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 140 | Повний текст |
---|
4 | > Ребрик, К. В. Технологія цукатів із редьки стабільного кольору, високої якості та рівня безпеки [Текст] / Г. А. Селютіна, К. В. Ребрик, Н. О. Горшкова> // European congress of scientific achievements : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 2-4 груд. 2024 р. - 2024. - P. 166-167 | |
---|
5 | > Ребрик, К. В. Технологія цукатів із редьки стабільного кольору, високої якості та рівня безпеки [Текст] / К. В. Ребрик, В. О. Хижняк ; наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 80 | Повний текст |
---|
6 | > Інноваційні види сиркових виробів для оздоровчого харчування з використанням натуральних плодоовочевих добавок [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, Г. А. Селютіна, В. В. Церковний> // Science and technology: challenges, prospects and innovations : Proceedings of the V International scientific and practical conference. - Osaka : CPN Publishing Group, 2024. - P. 197-202 | |
---|
7 | > Чмуль, Н. А. Використання наповнювачів з рослинної сировини в технології морозива оздоровчого призначення [Текст] / Н. А. Чмуль, Д. Кравчук ; наук. керівник Г. А. Селютіна> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали ювілейної 90 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 250 | |
---|
8 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Безвідходні технології продуктів з рослинної сировини та молока [Текст] : конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Г. А. Селютіна, А. М. Одарченко. - Харьков : Форт, 2024. - 83 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
9 | > Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2024. - 27 с. - Б. ц. | |
---|
10 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2024. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
11 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Контроль якості та безпеки продукції галузі [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Г. А. Селютіна, А. М. Одарченко. - Харків : Форт, 2024. - 94 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
12 | > Selyutina, Galina. Formulation of safe products from fruit and vegetables raw materials for healthy nutrition [Text] / G. Selyutina> // Innovation in modern science. European Science : monographic series. - Karlsruhe : ScientificWorld-NetAkhatAV, 2024. - P. 8-46. - DOI https://doi.org/10.30890/2709-2313.2024-30-00-018. - | Повний текст |
---|
13 | > Інноваційна технологія молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчування [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва, О. С. Дзюба> // Topical aspects of modern scientific research : Proceedings of V International Scientific and Practical Conference. - Tokyo, 2024 | |
---|
14 | > Інноваційна технологія порошкоподібних білкових напоїв для відновлення сил в екстремальних умовах [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, Г. А. Селютіна, Л. О. Чуйко, Д. В. Савченко> // Innovative development of science, technology and education : Proceedings of IV International Scientific and Practical Conference. - Vancouver, 2024 | |
---|
15 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Контроль якості та безпеки свіжих овочів під час отримання продуктів для оздоровлення населення [Текст] / Г. А. Селютіна, К. В. Ребрик, Н. О. Горшкова> // Current trends in scientific research development : Proceedings of the V International scientific and practical conference. - Boston : CPN Publishing Group, 2024. - P. 319-322 | |
---|
16 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Формування безпечних продуктів із плодоовочевої сировини для оздоровчого харчування [Текст] / Г. А. Селютіна> // Innovation in modern science ‘2024 : monographic series «European Science». - Karlsruhe : ScientificWorld-NetAkhatAV, 2024 | |
---|
17 | > Аналіз небезпечних чинників та критичних точок контролю при виробництві молочно-рослинних десертів [Текст] / В. В. Власова, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, Г. А. Селютіна> // Science and technology: challenges, prospects and innovations : Proceedings of the V International scientific and practical conference. - Osaka : CPN Publishing Group, 2024. - P. 155-160 | |
---|
18 | > Олійник, А. І. Дослідження якості, харчової та біологічної цінності ягідних консервів для оздоровлення населення [Текст] / А. І. Олійник, В. Церковний ; наук. керівник Г. А. Селютіна> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали ювілейної 90 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 249 | |
---|
19 | > Повоєнне відновлення харчової галузі України силами освітян: підготовка та перепідготовка фахівців, розробка та удосконалення технологій, підтримка та супровід підприємств харчового бізнесу [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, Г. А. Селютіна> // Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, 15-16 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 77-78 | Повний текст |
---|
2023 |
20 | > Чмуль, Н. А. Використання рослинної сировини в технології морозива оздоровчого призначення [Текст] / Н. А. Чмуль, В. В. Церковний ; наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 107 | Повний текст |
---|
21 | > Селютіна, Г. А. Розробка режимів стерилізації паст із ревеню та агрусу та вивчення їх якості під час отримання та зберігання [Текст] / Г. А. Селютіна, Д. О. Кравчук, К. В. Ребрик> // Eurasian scientific discussions : Proceedings of the XIII International scientific and practical conference, Barcelona, 22-24 January 2023. - Barcelona, 2023. - P. 174-180 | |
---|
22 | > Розробка інноваційної технології комбінованих оздоровчих напоїв на сколотині з використанням нанодобавок із рослинної сировини [Текст] / В. В. Погарська, Г. А. Селютіна, О. С. Погарський, Л. О. Чуйко, О. С. Дзюба> // Science and innovation of modern world : Proceedings of V International Scientific and Practical Conference, London, 2023. - London : CPN Publishing Group, 2023. - P. 205-212 | |
---|
23 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою «Технологія плодово-ягідних соків та концентрованих продуктів» в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 76 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
24 | > Дослідження якості столового буряка як сировини для консервованих овочевих напівфабрикатів [Текст] / К. В. Ребрик, Д. О. Кравчук ; наук. керівник: Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 97 | Повний текст |
---|
25 | > Нові види морозива з використанням як інновації дрібнодисперсних плодово-ягідних добавок [Текст] / К. В. Ребрик, Д. В. Савченко ; наук. керівник: В. В. Погарська, Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 98 | Повний текст |
---|
26 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою «Технологія концентрованих томатопродуктів» в дистанц. форматі для студентів спец.: 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження, СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 48 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
27 | > Олійник, А. І. Дослідження якості перероблених ягід за якістю та вмістом оздоровчих БАР [Текст] / А. І. Олійник, В. В. Церковний ; наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 94 | Повний текст |
---|
28 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінності [Текст] / Г. А. Селютіна, В. В. Погарська, С. М. Лосєва> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 73-74 | Повний текст |
---|
29 | > Кравчук, Д. Дослідження огірків різних ботанічних сортів як сировини при виробництві консервованих продуктів та салатів [Текст] / Д. Кравчук, К. Ребрик, Г. А. Селютіна> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квіт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 258 | |
---|
30 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою Технологія плодоовочевих сушених та заморожених продуктів в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 31 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
31 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою Технологія вершкового масла, натуральних та плавлених сирів в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 32 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
32 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою Технологія питного молока та вершків в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 60 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
33 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою «Технологія кисломолочних продуктів та технологія морозива» в дистанц. форматі для студентів спец.: 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
34 | > Огірки відкритого та закритого ґрунту як сировина для салатних та консервованих продуктів [Текст] / Г. А. Селютіна, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, Д. О. Кравчук, К. В. Ребрик> // Innovations and prospects in modern science : Proceedings of the 1st International scientific and practical conference, Stockholm, 15-17 January 2023. - Stockholm : SSPG Publish, 2023. - P. 186-191 | |
---|
2022 |
35 | > Онопрієнко, О. О. Вплив технологічних способів обробки картоплі на підвищення її безпечності [Текст] / О. О. Онопрієнко, наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 76 | |
---|
36 | > Дворник, Б. І. Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки [Текст] / Б. І. Дворник, А. О. Решетняк ; наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 69 | |
---|
37 | > Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології освіт. програми Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Факт, 2022. - 105 с. - Б. ц. | |
---|
38 | > Шеін, К. Ю. Вміст БАР у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом [Текст] / К. Ю. Шеін, А. А. Денисенко ; наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 80 | |
---|
2021 |
39 | > Hydrolysis of γ-oryzanol by enzyme preparations [Text] / S. Lehnert [etc.]> // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - P. 239-240 | |
---|
40 | > Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продукту [Текст] / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, Г. А. Селютіна, Т. М. Попова, В. М. Селютін, І. М. Бєляєва> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 199-211 | Повний текст |
---|
41 | > Efficiency criteria for the production of biofortified vegetable products [Text] / A. Dubinina, I. Byelyayeva, G. Selyutina, O. Kruhlova> // New industries, digital economy, society – a projection for the future IV : Book of Abstracts «Angel Kanchev» University of Ruse, November 5-6, 2021. - 2021 | |
---|
42 | > Optimization of the enzymatic hydrolysis of g-oryzanol parameters by Pentopan 500 BG [Text] / S. Lehnert, A. Dubinina, T. Letuta, I. Byelyayeva, T. Popova, G. Selyutina, T. M. Golovko, S. Sorokina> // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition – NUTRICON 2021 : Ohrid, June 9-11, 2021, Book of Abstracts – Kontura, Scopje. - 2021. - С. 241-242 | |
---|
43 | > Hydrolysis of g-oryzanol by enzyme preparations [Text] / S. Lehnert, A. Dubinina, T. Letuta, I. Byelyayeva, T. Popova, G. Selyutina, T. Karbivnycha, V. Akmen> // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition NUTRICON 2021 : Ohrid, June 9-11, 2021, Book of Abstracts – Kontura, Scopje. - 2021. - P. 239-240 | |
---|
44 | > Сучасні тенденції галузі: теорія та практика [Текст] : метод. рек. та завдання для семінар. занять з дисципліни для аспірантів СВО д-р філософії спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 50 с. - Б. ц. | |
---|
45 | > Prerequisites for the use of herbal raw materials extracts in the apricot fruits (prunus armeniaca) storage technology [Text] / A. Dubinina [etc.]> // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - P. 235-236 | |
---|
46 | > Жученко, К. О. Напрямки розвитку вітчизняного макаронного виробництва [Текст] / К. О. Жученко, Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 103 | |
---|
47 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Актуальні аспекти індивідуально-орієнтованого навчання [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Даніела Гагіч Кенерич> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 150-151 | |
---|
48 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Щодо проблем та перспектив розвитку товарознавства [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 41-43 | |
---|
49 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчування [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. В. Щербакова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2 | |
---|
50 | > Optimization of the enzymatic hydrolysis of γ-oryzanol parameters by pentopan 500 bg [Text] / S. Lehnert [etc.]> // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - P. 237-238 | |
---|
51 | > Сучасні тенденції галузі: теорія та практика [Текст] : силабус дисципліни для аспірантів СВО д-р філософії спец. 181 Харчові технології / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - Б. ц. | |
---|
52 | > Ленерт, С. О. Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] / С. О. Ленерт, Т. М. Попова, Г. А. Селютіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 212 | |
---|
53 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Щодо проблем та перспектив розвитку товарознавства [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 41 | |
---|
54 | > Ленерт, С. О. Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] / С. О. Ленерт, Т. М. Попова, Г. А. Селютіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 212-213 | |
---|
55 | > Сучасні тенденції галузі: теорія та практика [Текст] : метод. рек. для самост. роботи з дисципліни для аспірантів СВО д-р філософії спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 31 с. - Б. ц. | |
---|
56 | > Удосконалення технології та моделювання рецептури пасти з ревеню із заданими властивостями [Текст] / Г. М. Селютіна, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, Г. Балабай> // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 30 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 110-112 | |
---|
57 | > Сучасні тенденції галузі: теорія та практика [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для аспірантів СВО д-р філософії спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 48 с. - Б. ц. | |
---|
58 | > Сучасні тенденції галузі: теорія та практика [Текст] : робоча програма для аспірантів СВО д-р філософії спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
59 | > Наука для розвитку [Текст] / А. М. Одарченко, В. В. Погарська, Г. А. Селютіна, О. С. Погарський, С. М. Лосєва> // Агрохарчові біотехнології: синергія науки, освіти, бізнесу та влади : матеріали наук.-практ. форуму, м. Харків, ДБТУ, 24 груд. 2021 р. - 2021 | |
---|
2020 |
60 | > Оптимізація складу пасти з рослинної сировини шляхом математичного моделювання [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. В. Щербакова, Ю. М. Хацкевич, В. М. Селютін> // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. Серія: Техн. науки. - 2020. - Т. 31 (70), № 2. - С. 111-116 | |
---|
61 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Вміст біологічно активних речовин у пастах з ревеню та аґрусу [Текст] / Г. А. Селютіна, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ХДУХТ, 14 трав. 2020 р. - 2020 | |
---|
62 | > The effect of technological parameters on low-salted cucumbers color change under using low-temperature non-brine process of manufacture [Electronic resource] / Antonina Dubinina, Galina Selyutina, T. Shcherbakova, T. Letuta, I. Belyayeva, Yu. Khatskevych, T. Popova, T. Frolova, V. Afanasieva> // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2020. - Vol. 31. - P. 3-7 | Повний текст |
---|
63 | > Щербакова, Т. В. Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якості [Текст] / Т. В. Щербакова, Ю. М. Хацкевич, Г. А. Селютіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 185-186 | |
---|
64 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Вміст біологічно активних речовин у пастах із ревеню й аґрусу [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. В. Щербакова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 167-168 | |
---|
65 | > Хацкевич, Ю. М. Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих [Текст] / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 177-178 | |
---|
66 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Перспективи та завдання інтерактивних методів навчання [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Даніела Гагіч Кенерич> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 236-237 | |
---|
67 | > Розрахунок комплексного показника якості та визначення критеріїв формування якості коренеплодів редьки [Текст] / О. В. Гапонцева, Г. А. Селютіна, Т. М. Летута, О. Є. Скирда, В. О. Віннікова> // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. Серія: Техн. науки. - 2020. - Т. 31 (71), № 3. - С. 96-115 | |
---|
68 | > Хацкевич, Ю. М. Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачів [Текст] / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 113-115 | |
---|
69 | > Міжнародне технічне регулювання [Текст] : навч. посібник у структур.-логіч. схемах / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. М. Летута, О. Є. Скирда, О. В. Гапонцева. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 126 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
70 | > Кладко, Д. А. Оцінка якості та безпеки гранатового соку [Текст] / Д. А. Кладко, наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 131 | |
---|
71 | > Колобова, А. О. Визначення можливих фальсифікацій меду [Текст] / А. О. Колобова, наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 132 | |
---|
72 | >Пат. 142302 Україна, МПК A01F 25/00, A23B 7/154. Плівкове покриття для обробки плодів перцю солодкого перед зберіганням [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, Т. В. Фролова, О. Є. Скирда, Г. А. Селютіна, С. В. Сорокіна ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2019 12140 ; Заявл. 23.12.2019 ; Опубл. 25.05.2020, Бюл. № 10. - 7 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
73 | >Пат. 122757 Україна, МПК A23B 7/154, A23B 7/16. Плівкове покриття для обробки плодів перцю солодкого перед зберіганням [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, Т. В. Фролова, О. Є. Скирда, Г. А. Селютіна, С. В. Сорокіна ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a 2019 12136 ; Заявл. 23.12.2019 ; Опубл. 28.12.2020, Бюл. № 24. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
74 | > Хацкевич, Ю. М. Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованих [Текст] / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 209-218 | |
---|
75 | > Гапонцева, О. В. Сучасні напрями формування професійних компетентностей студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в умовах євроінтеграції [Текст] / О. В. Гапонцева, Т. Стойкова, Г. А. Селютіна> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 35-36 | |
---|
76 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Вміст контамінантів у рослинній сировині [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. М. Попова> // Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнар. конф., м. Львів, 25 верес. 2020 р. - Львів : ЛТЕУ, 2020 | |
---|
2019 |
77 | > Формування якості квашеної редьки [Текст] / О. В. Гапонцева, Г. А. Селютіна, Н. І. Черевична, Ю. М. Хацкевич, В. О. Віннікова> // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія: Технічні науки. - 2019. - № 3. - С. 70-82 | |
---|
78 | > Товарна інформація у структурно-логічних схемах [Текст] : навч. посібник / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна, І. М. Бєляєва, Т. В. Фролова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 150 с. - Б. ц. | |
---|
79 | > Захист прав споживачів [Текст] : навч. посібник у структур.-логіч. схемах для студентів спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Ю. М. Хацкевич, Г. А. Селютіна, О. Є. Скирда, Т. В. Щербакова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 103 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
80 | > Бабій, А. В. Дослідження вмісту фенольних речовин у коренеплодах редьки [Текст] / А. В. Бабій, наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 175 | |
---|
81 | > The effect of technological parameters on color change of low-salt cu-cumbers when using low-temperature-free different method of manufacture [Text] / G. Selyutina, A. Dubinina, T. Shcherbakova, T. Letuta> // Food quality and safity, heals and nutrition. - 2019. - P. 52 | |
---|
2018 |
82 | > Селютина, Галина Анатольевна. Потребительские предпочтения и оценка качества новых цукатов из редьки [Текст] / Г. А. Селютина, О. В. Гапонцева> // Инновационное развитие пищевой, легкой промышленности и индустрии гостеприимства : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Алматы, 25-26 окт. 2018 г. - 2018. - С. 62-64 | |
---|
83 | > Дослідження хімічного складу та оцінка якості редьки різних господарсько-ботанічних сортів [Текст] : монографія / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева, Н. І. Черевична, О. Є. Скирда, І. М. Бєляєва. - Харьков : ХДУХТ, 2018. - 192 с. - Б. ц. | |
---|
84 | > Changes in the nutritive value of the radish of different varieties depending on the storage method [Electronic resource] / Antonina Dubinina, H. Selyutina, T. Letuta, O. Hapontseva, T. Frolova> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 2. - С. 46-53. - DOI 10.15673/fst.v12i2.942. - | Повний текстПовний текст |
---|
85 | > Сhanges in the nutritive value of the radish of different varieties depending on the storage method [Text] / А. Dubinina, G. Selyutina, T. Letuta, O. Hapontseva, T. Frolova.> // Food Science and Technology. - 2018. - № 12. - С. 46-53 | |
---|
86 | > Stabilization of the natural color of sweet рерpеr (Capsicum Annuum L.) during its processing [Electronic resource] / А. Dubinina, T. Letuta, T. Shcherbakova, G. Selyutina, V. Afanasieva, O. Yudicheva, O. Kalashnyk, A. Samoylenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11(96). - С. 15-20. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147768. - | Повний текстПовний текст |
---|
87 | > Управління якістю послуг [Текст] : навч. посібник у структурно-логіч. схемах / О. Є. Скирда, В. О. Віннікова, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева, О. Є. Чатченко, І. М. Бєляєва ; Харків. держ. ун-т хврчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 150 с. - Б. ц. | |
---|
2017 |
88 | > Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color [Electronic resource] / А. Dubinina, G. Selyutina, T. Letuta, T. Shcherbakova, V. Afanasieva> // Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2017. - Vol. 6, Issue 11(90). - С. 66-71. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.117253. - | Повний текстПовний текст |
---|
89 | > Селютін, Віктор Михайлович. Інформатизація як головний чинник інноваційної політики підприємств туризму [Текст] / В. М. Селютін, Г. А. Селютіна> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 450-452 | Повний текст |
---|
90 | > Щербакова, Т. В. Інноваційні процеси у сфері освіти [Текст] / Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 129-131 | |
---|
91 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Науково-дослідна робота студентів як головна складова формування компетентного фахівця [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. В. Щербакова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всекур. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 199-200 | |
---|
92 | > Щербакова, Т. В. Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукції [Текст] / Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 319-320 | Повний текст |
---|
93 | > Визначення якості сметани різних виробників, що реалізується в супермаркетах міста Харкова [Текст] / О. Є. Скирда, Г. А. Селютіна, Н. І. Черевична, Т. М. Попова> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 303-304 | Повний текст |
---|
94 | > Онищенко, А. В. Фальсифікація курячих яєць на споживчому ринку м. Харкова [Електронний ресурс] / А. В. Онищенко, наук. керівник Г. А. Селютіна> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 14 | |
---|
95 | > Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас [Текст] / В. М. Онищенко, Г. А. Селютіна, О. Б. Дроменко, О. В. Онищенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 263-270 | Повний текст |
---|
96 | > Онищенко, А. В. Дослідження якості та безпечності редьки [Текст] / А. В. Онищенко, наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студетів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 200 | |
---|
97 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Вибір виду паковання та розробка дизайну етикетки для нових продуктів переробки редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева> // Таврійський наук. вісник. - 2017. - № 97. - С. 178-183 | |
---|
98 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Сертифікація товарів та послуг [Текст] : навч. посібник / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 285 с. - Б. ц. | |
---|
99 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Твердість рослинної тканини коренеплоду редьки як один з показників її якості [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Виродова> // Areas of Scientific Thought : materials Sheffield, Science and education LTD, XIІ International research and practice conference, December 30, 2016 – January 07, 2017. - 2017. - P. 48-52 | |
---|
100 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Маркетингове обґрунтування доцільності виведення на споживчий ринок нових продуктів переробки редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 211-213 | |
---|
101 | > Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, Ю. М. Хацкевич, О. В. Виродова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1 (25). - С. 346-356 | Повний текст |
---|
102 | > Формування якості маринованої редьки [Текст] / О. В. Гапонцева, Г. А. Селютіна, Н. І. Черевична, Т. В. Щербакова> // Молодий вчений. - 2017. - № 10 (50) | |
---|
103 | > Гапонцева, Оксана Володимирівна. Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів. Галузь знань 18 Виробництво та технології : захищена 29.06.2017 / О. В. Гапонцева ; наук. керівник Г. А. Селютіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 395 с. - Бібліогр.: с. 15-20, 195-223. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
104 | > Гапонцева, Оксана Володимирівна. Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 29.06.2017 / О. В. Гапонцева ; наук. керівник Г. А. Селютіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-18. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
105 | > Обґрунтування доцільності використання йодовмісної добавки в рецептурі пастильних виробів [Текст] / О. О. Соколовська, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна, О. Є. Скирда, А. Гасанова> // ScienceRise. - 2017. - № 5 (34). - С. 66-71 | |
---|
106 | > Лукашевич, В. С. Аналіз асортименту цукатів на ринку України [Текст] / В. С. Лукашевич, наук. керівник Г. А. Селютіна> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 363-368 | |
---|
107 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Cпосіб зниження нітратів та стабілізації пігментного комплексу коренеплодів редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева> // Молодий вчений. - 2017. - № 2 (42). - С. 209-213 | |
---|
108 | >Пат. 118095 Україна, МПК A23L21/12, A23L27/10, A23B7/08. Спосіб виробництва цукатів з редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201700178 ; Заявл. 04.01.2017 ; Опубл. 25.07.2017, Бюл. № 14. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
109 | > Черевична, Н. І. Розробка критеріїв якості коренеплодів редьки для вибору їх напряму [Текст] / Н. І. Черевична, Г. А. Селютіна, О. В. Виродова> // Бъдещите изследвания-2017 : материалы XIІІ Междунар. науч. практ. конф. - София : Бял ГРАД-БР, 2017. - С. 61-64 | |
---|
110 | > Розробка критеріїв якості коренеплодів редьки для вибору їх напряму [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, Н. І. Черевична, А. В. Черевична> // Areas of Scientific Thought : XIШ International research and practice conference materials. - 2017. - P. 12-15 | |
---|
2016 |
111 | > Selyutina, H. Component composition of radish root essential oil [Electronic resource] / H. Selyutina, O. Gapontseva> // Ukrainian Food Journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 4. - С. 653-666. - DOI 10.24263/2304-974X-2016-5-4-5. - | Повний текстПовний текст |
---|
2015 |
112 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Нормативні документи на редьку мариновану, адаптовані до сучасних вимог [Текст] / О. М. Шаніна, Г. А. Селютіна, І. М. Бєляєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 213-214 | |
---|
2014 |
113 | >Пат. 92658 Україна, МПК A23L1/214. Спосіб виробництва продуктів із редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403392 ; Заявл. 03.04.2014 ; Опубл. 26.08.2014, Бюл. № 16. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
114 | >Пат. 92909 Україна, МПК A23L1/221. Спосіб виробництва редьки маринованої [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403388 ; Заявл. 03.04.2014 ; Опубл. 10.09.2014, Бюл. № 17. - 6 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
115 | >Пат. 93231 Україна, МПК A23L1/221. Спосіб виробництва редьки маринованої [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403390 ; Заявл. 03.04.2014 ; Опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
116 | > Энциклопедия питания [Текст] : в 10 т. Т. 3. Характеристика продуктов питания / В. М. Михайлов, А. И. Черевко, А. А. Дубинина, Л. З. Шильман, Г. В. Дейниченко, Г. В. Дюкарева, Г. В. Сырохман, Ю. Н. Хацкевич, Г. А. Селютина, С. А. Ленерт, Т. Е. Летута, И. Ф. Овчинникова, Т. Н. Попова, В. Н. Онищенко, Л. А. Скурихина, И. В. Симакова, В. К. Тимченко, И. Золотухина, В. С. Ольховская, Р. Я. Томашевская, В. А. Винникова. - Харьков : Мир книг, 2014. - 744 с. - Б. ц. | |
---|
117 | >Пат. 92657 Україна, МПК A23L1/23. Спосіб виробництва ферментованої редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403391 ; Заявл. 03.04.2014 ; Опубл. 26.08.2014, Бюл. № 16. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
118 | >Пат. 92910 Україна, МПК A23L1/221. Спосіб виробництва редьки маринованої [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403389 ; Заявл. 03.04.2014 ; Опубл. 10.09.2014, Бюл. № 17. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2013 |
119 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Сучасні підходи до створення безпечної продукції з редьки [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, О. В. Виродова> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013 | |
---|
120 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безросільним способом [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2 ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 104-108 | |
---|
121 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Товарознавча оцінка якості нових сортів огірків, поширених у східній Україні [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 23-24 | |
---|
122 | > Міжнародне технічне регулювання [Текст] : метод. рек. для виконання робіт для студентів за спец.: 7.0305101, 8.03051001 Товарознавство та комерційна діяльність, 7.03051002, 8.03051002 Товарознавство та експертиза в митній справі, 7.03051003, 8.0305100 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Г. А. Селютіна, О. М. Шаніна, В. І. Білоус. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 42 с. - Б. ц. | |
---|
123 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництва [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 65-66 | |
---|
2012 |
124 | > Білоус, Вікторія Іванівна. Споживні властивості свіжих та малосольних огірків, отриманних низькотемпературним безрозсільним способом [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 21.11.2012 / В. І. Білоус ; наук. керівник Г. А. Селютіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 294 с. - Б. ц. | |
---|
125 | > Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт [Текст] : для студентів ф-ту товарознавства і торг. підприємництва за напрямом підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
126 | > Білоус, Вікторія Іванівна. Споживні властивості свіжих та малосольних огірків, отриманних низькотемпературним безрозсільним способом [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 21.11.2012 / В. І. Білоус ; наук. керівник Г. А. Селютіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц. | |
---|
127 | > Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт студентами факультету товарознавства і торговельного підприємництва за напрямом підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" [Текст] / уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
128 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Корисні властивості редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. М. Постнова, О. В. Гапонцева> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 293-294 | |
---|
2010 |
129 | >Пат. 55800 Україна, МПК A23L1/218. Спосіб отримання малосольних огірків [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус, С. О. Ленерт ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201007349 ; Заявл. 14.06.2010 ; Опубл. 27.12.2010, Бюл. № 24. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
130 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 429-435 | |
---|
2009 |
131 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Розробка технічних умов на огірки малосольні відповідно до сучасних вимог [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 18-19 | |
---|
2008 |
132 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Аналіз результативності впровадження КМСОНП на кафедрі товарознавства та експертизи [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 42-43 | |
---|
133 | > Методичні вказівки до виконання та захисту випускних кваліфікаційних робіт [Текст] : для студентів за спец. 8.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 46 с. - Б. ц. | |
---|
2006 |
134 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Дослідження накопичення радіонуклідів у капустяних овочах [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна> // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 133-135 | |
---|
135 | > Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання для самост. роботи студентам спец.: 6.050301 Товарознавство та комерційна діяльність, 6.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: Г. А. Селютіна, Ю. В. Сизих, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 52 с. - Б. ц. | |
---|
136 | > Методичні вказівки до виконання та захисту випускних кваліфікаційних робіт [Текст] : для студентів за спец. 8.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 45 с. - Б. ц. | |
---|
2005 |
137 | > Довідник нормативної документації з дисциплін: "Основи стандартизації, метрології та управління якістю", "Сертифікація", "Охорона довкілля" [Текст] : для студентів товарознав. ф-ту зі спец. 7.050301, 7.050302, 7.050303 / уклад.: О. В. Мячиков, Г. А. Селютіна, М. С. Одарченко. - Харків : ХДУХТ, 2005. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
138 | > Дубинина, Антонина Анатольевна. Органолептические показатели пасты из столовой свеклы [Текст] / А. А. Дубинина, Н. М. Пенкина, Г. А. Селютина> // Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 128-129 | |
---|
139 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Вибір основних параметрів стерилізації та дослідження мікробіологічних показників пасти зі столового буряка [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Н. М. Пенкіна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 298-303 | |
---|
2004 |
140 | > Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів [Текст] : монографія / Л. П. Малюк, А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. М. Шапорова, Л. В. Кононенко. - Київ : Професіонал, 2004. - 160 с. - Б. ц. | |
---|
141 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Покращення споживних властивостей концентрованих томатопродуктів [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. С. Ольховська> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 454-458 | |
---|
142 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Нові продукти харчування зі столового буряку [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Н. М. Пенкіна> // Науковий вісник Полтав. ун-ту спожив. кооперації України. Серія: Техн. науки. - Полтава, 2004. - С. 123-124 | |
---|
143 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Методологічні основи виховної роботи студентів на товарознавчому факультеті [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Р. Я. Томашевська> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 341-346 | |
---|
144 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Вміст радіонуклідів у корнеплодах столового буряку різних ботанічних сортів, районованих у Харківській області [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Н. М. Пенкіна> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 379-382 | |
---|
2003 |
145 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Організація самостійної роботи студентів [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 125-126 | |
---|
2002 |
146 | > Температурний вплив на реологічні характеристики паст із ревеню та аґрусу [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. О. Захаренко, І. Ф. Овчиннікова> // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 87-92 | |
---|
2001 |
147 | > Селютіна, Галина Анатоліївна. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 26.06.2001 / Г. А. Селютіна ; наук. керівник А. А. Дубініна ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 16 с. - Бібліогр.: с. 13-14. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
148 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Математична модель оптимізованого складу пасти з ревеню [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Литвиненко В. І.> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 272-277 | |
---|
1998 |
149 | > Черевко, А. И. О содержании нитратов в овощах [Текст] / А. И. Черевко, А. А. Дубинина, Г. А. Селютина> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 189-191 | |
---|