Селютіна Галина Анатоліївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Олійник, А. І.
Дослідження якості, харчової та біологічної цінності ягідних консервів для оздоровлення населення [Текст] / А. І. Олійник, А. Церковний, Г. А. Селютіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали ювілейної 90 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024
2 Чмуль, Н. А.
Використання наповнювачів з рослинної сировини в технології морозива оздоровчого призначення [Текст] / Н. А. Чмуль, Д. Кравчук, Г. А. Селютіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали ювілейної 90 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024
3
Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2024. - 27 с. - Б. ц.
4 Селютіна, Галина Анатоліївна.
Формування безпечних продуктів із плодоовочевої сировини для оздоровчого харчування [Текст] / Г. А. Селютіна // Innovation in modern science ‘2024 : monographic series «European Science». - Karlsruhe : ScientificWorld-NetAkhatAV, 2024
5 Селютіна, Галина Анатоліївна.
Контроль якості та безпеки продукції галузі [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Г. А. Селютіна, А. М. Одарченко. - Харків : Форт, 2024. - 94 с. - Б. ц.
Повний текст
6 Селютіна, Галина Анатоліївна.
Безвідходні технології продуктів з рослинної сировини та молока [Текст] : конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Г. А. Селютіна, А. М. Одарченко. - Харьков : Форт, 2024. - 83 с. - Б. ц.
Повний текст
7
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2024. - 23 с. - Б. ц.
8 Selyutina, Galina.
Formulation of safe products from fruit and vegetables raw materials for healthy nutrition [Text] / G. Selyutina // Innovation in modern science. European Science : monographic series. - Karlsruhe : ScientificWorld-NetAkhatAV, 2024. - P. 8-46. - DOI https://doi.org/10.30890/2709-2313.2024-30-00-018. -
Повний текст
9
Інноваційна технологія порошкоподібних білкових напоїв для відновлення сил в екстремальних умовах [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, Г. А. Селютіна, Л. О. Чуйко, Д. В. Савченко // Innovative development of science, technology and education : Proceedings of IV International Scientific and Practical Conference. - Vancouver, 2024
10
Повоєнне відновлення харчової галузі України силами освітян: підготовка та перепідготовка фахівців, розробка та удосконалення технологій, підтримка та супровід підприємств харчового бізнесу [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, Г. А. Селютіна // Продовольчі системи України – повоєнне відновлення та забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, 15-16 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024
11
Інноваційна технологія молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчування [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва, О. С. Дзюба // Topical aspects of modern scientific research : Proceedings of V International Scientific and Practical Conference. - Tokyo, 2024
2023
12 Олійник, А. І.
Дослідження якості перероблених ягід за якістю та вмістом оздоровчих БАР [Текст] / А. І. Олійник, В. В. Церковний ; наук. керівник Г. А. Селютіна // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 94
Повний текст
13
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою «Технологія плодово-ягідних соків та концентрованих продуктів» в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 76 с. - Б. ц.
Повний текст
14
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою «Технологія кисломолочних продуктів та технологія морозива» в дистанц. форматі для студентів спец.: 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 30 с. - Б. ц.
15
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою «Технологія концентрованих томатопродуктів» в дистанц. форматі для студентів спец.: 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження, СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 48 с. - Б. ц.
Повний текст
16
Нові види морозива з використанням як інновації дрібнодисперсних плодово-ягідних добавок [Текст] / К. В. Ребрик, Д. В. Савченко ; наук. керівник: В. В. Погарська, Г. А. Селютіна // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 98
Повний текст
17
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою Технологія плодоовочевих сушених та заморожених продуктів в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 31 с. - Б. ц.
Повний текст
18
Дослідження якості столового буряка як сировини для консервованих овочевих напівфабрикатів [Текст] / К. В. Ребрик, Д. О. Кравчук ; наук. керівник: Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 97
Повний текст
19 Кравчук, Д.
Дослідження огірків різних ботанічних сортів як сировини при виробництві консервованих продуктів та салатів [Текст] / Д. Кравчук, К. Ребрик, Г. А. Селютіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квіт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 258
20 Чмуль, Н. А.
Використання рослинної сировини в технології морозива оздоровчого призначення [Текст] / Н. А. Чмуль, В. В. Церковний ; наук. керівник Г. А. Селютіна // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 107
Повний текст
21
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою Технологія вершкового масла, натуральних та плавлених сирів в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 32 с. - Б. ц.
Повний текст
22 Селютіна, Галина Анатоліївна.
Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінності [Текст] / Г. А. Селютіна, В. В. Погарська, С. М. Лосєва // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 73-74
Повний текст
23
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою Технологія питного молока та вершків в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 60 с. - Б. ц.
Повний текст
24 Селютіна, Г. А.
Розробка режимів стерилізації паст із ревеню та агрусу та вивчення їх якості під час отримання та зберігання [Текст] / Г. А. Селютіна, Д. О. Кравчук, К. В. Ребрик // Eurasian scientific discussions : Proceedings of the XIII International scientific and practical conference, Barcelona, 22-24 January 2023. - Barcelona, 2023. - P. 174-180
25
Огірки відкритого та закритого ґрунту як сировина для салатних та консервованих продуктів [Текст] / Г. А. Селютіна, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, Д. О. Кравчук, К. В. Ребрик // Innovations and prospects in modern science : Proceedings of the 1st International scientific and practical conference, Stockholm, 15-17 January 2023. - Stockholm : SSPG Publish, 2023. - P. 186-191
26
Розробка інноваційної технології комбінованих оздоровчих напоїв на сколотині з використанням нанодобавок із рослинної сировини [Текст] / В. В. Погарська, Г. А. Селютіна, О. С. Погарський, Л. О. Чуйко, О. С. Дзюба // Science and innovation of modern world : Proceedings of V International Scientific and Practical Conference, London, 2023. - London : CPN Publishing Group, 2023. - P. 205-212
2022
27
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології освіт. програми Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Факт, 2022. - 105 с. - Б. ц.
28 Онопрієнко, О. О.
Вплив технологічних способів обробки картоплі на підвищення її безпечності [Текст] / О. О. Онопрієнко, наук. керівник Г. А. Селютіна // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 76
29 Шеін, К. Ю.
Вміст БАР у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом [Текст] / К. Ю. Шеін, А. А. Денисенко ; наук. керівник Г. А. Селютіна // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 80
30 Дворник, Б. І.
Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки [Текст] / Б. І. Дворник, А. О. Решетняк ; наук. керівник Г. А. Селютіна // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 69
2021
31
Efficiency criteria for the production of biofortified vegetable products [Text] / A. Dubinina, I. Byelyayeva, G. Selyutina, O. Kruhlova // New industries, digital economy, society – a projection for the future IV : Book of Abstracts «Angel Kanchev» University of Ruse, November 5-6, 2021. - 2021
32 Ленерт, С. О.
Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] / С. О. Ленерт, Т. М. Попова, Г. А. Селютіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 212
33
Optimization of the enzymatic hydrolysis of g-oryzanol parameters by Pentopan 500 BG [Text] / S. Lehnert, A. Dubinina, T. Letuta, I. Byelyayeva, T. Popova, G. Selyutina, T. M. Golovko, S. Sorokina // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition – NUTRICON 2021 : Ohrid, June 9-11, 2021, Book of Abstracts – Kontura, Scopje. - 2021. - С. 241-242
34
Hydrolysis of γ-oryzanol by enzyme preparations [Text] / S. Lehnert [etc.] // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - С. 239-240
35 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Щодо проблем та перспектив розвитку товарознавства [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 41
36
Prerequisites for the use of herbal raw materials extracts in the apricot fruits (prunus armeniaca) storage technology [Text] / A. Dubinina [etc.] // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - P. 235-236
37
Optimization of the enzymatic hydrolysis of γ-oryzanol parameters by pentopan 500 bg [Text] / S. Lehnert [etc.] // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - С. 237-238
38
Hydrolysis of g-oryzanol by enzyme preparations [Text] / S. Lehnert, A. Dubinina, T. Letuta, I. Byelyayeva, T. Popova, G. Selyutina, T. Karbivnycha, V. Akmen // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition NUTRICON 2021 : Ohrid, June 9-11, 2021, Book of Abstracts – Kontura, Scopje. - 2021. - С. 239-240
39 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Щодо проблем та перспектив розвитку товарознавства [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 41-43
40
Сучасні тенденції галузі: теорія та практика [Текст] : силабус дисципліни для аспірантів СВО д-р філософії спец. 181 Харчові технології / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - Б. ц.
41 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Актуальні аспекти індивідуально-орієнтованого навчання [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Даніела Гагіч Кенерич // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 150-151
42 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчування [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. В. Щербакова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2
43 Жученко, К. О.
Напрямки розвитку вітчизняного макаронного виробництва [Текст] / К. О. Жученко, Г. А. Селютіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 103
44 Ленерт, С. О.
Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] / С. О. Ленерт, Т. М. Попова, Г. А. Селютіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 212-213
45
Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продукту [Текст] / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, Г. А. Селютіна, Т. М. Попова, В. М. Селютін, І. М. Бєляєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 199-211
Повний текст
46
Удосконалення технології та моделювання рецептури пасти з ревеню із заданими властивостями [Текст] / Г. М. Селютіна, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, Г. Балабай // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 30 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 110-112
47
Наука для розвитку [Текст] / А. М. Одарченко, В. В. Погарська, Г. А. Селютіна, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Агрохарчові біотехнології: синергія науки, освіти, бізнесу та влади : матеріали наук.-практ. форуму, м. Харків, ДБТУ, 24 груд. 2021 р. - 2021
48
Сучасні тенденції галузі: теорія та практика [Текст] : робоча програма для аспірантів СВО д-р філософії спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц.
49
Сучасні тенденції галузі: теорія та практика [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для аспірантів СВО д-р філософії спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 48 с. - Б. ц.
50
Сучасні тенденції галузі: теорія та практика [Текст] : метод. рек. для самост. роботи з дисципліни для аспірантів СВО д-р філософії спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 31 с. - Б. ц.
51
Сучасні тенденції галузі: теорія та практика [Текст] : метод. рек. та завдання для семінар. занять з дисципліни для аспірантів СВО д-р філософії спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 50 с. - Б. ц.
2020
52 Хацкевич, Ю. М.
Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованих [Текст] / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 209-218
53
Оптимізація складу пасти з рослинної сировини шляхом математичного моделювання [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. В. Щербакова, Ю. М. Хацкевич, В. М. Селютін // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. Серія: Техн. науки. - 2020. - Т. 31 (70), № 2. - С. 111-116
54
The effect of technological parameters on low-salted cucumbers color change under using low-temperature non-brine process of manufacture [Electronic resource] / Antonina Dubinina, Galina Selyutina, T. Shcherbakova, T. Letuta, I. Belyayeva, Yu. Khatskevych, T. Popova, T. Frolova, V. Afanasieva // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2020. - Vol. 31. - P. 3-7
Повний текст
55 Кладко, Д. А.
Оцінка якості та безпеки гранатового соку [Текст] / Д. А. Кладко, наук. керівник Г. А. Селютіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 131
56 Хацкевич, Ю. М.
Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачів [Текст] / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 113-115
57 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Вміст контамінантів у рослинній сировині [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. М. Попова // Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнар. конф., м. Львів, 25 верес. 2020 р. - Львів : ЛТЕУ, 2020
58
Розрахунок комплексного показника якості та визначення критеріїв формування якості коренеплодів редьки [Текст] / О. В. Гапонцева, Г. А. Селютіна, Т. М. Летута, О. Є. Скирда, В. О. Віннікова // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. Серія: Техн. науки. - 2020. - Т. 31 (71), № 3. - С. 96-115
59
Міжнародне технічне регулювання [Текст] : навч. посібник у структур.-логіч. схемах / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. М. Летута, О. Є. Скирда, О. В. Гапонцева. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 126 с. - Б. ц.
Повний текст
60 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Вміст біологічно активних речовин у пастах із ревеню й аґрусу [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. В. Щербакова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 167-168
61 Хацкевич, Ю. М.
Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих [Текст] / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 177-178
62 Гапонцева, О. В.
Сучасні напрями формування професійних компетентностей студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в умовах євроінтеграції [Текст] / О. В. Гапонцева, Т. Стойкова, Г. А. Селютіна // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 35-36
63 Щербакова, Т. В.
Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якості [Текст] / Т. В. Щербакова, Ю. М. Хацкевич, Г. А. Селютіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 185-186
64 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Перспективи та завдання інтерактивних методів навчання [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Даніела Гагіч Кенерич // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 236-237
65 Селютіна, Галина Анатоліївна.
Вміст біологічно активних речовин у пастах з ревеню та аґрусу [Текст] / Г. А. Селютіна, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ХДУХТ, 14 трав. 2020 р. - 2020
66 Колобова, А. О.
Визначення можливих фальсифікацій меду [Текст] / А. О. Колобова, наук. керівник Г. А. Селютіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 132
2019
67
Захист прав споживачів [Текст] : навч. посібник у структур.-логіч. схемах для студентів спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Ю. М. Хацкевич, Г. А. Селютіна, О. Є. Скирда, Т. В. Щербакова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 103 с. - Б. ц.
Повний текст
68
Формування якості квашеної редьки [Текст] / О. В. Гапонцева, Г. А. Селютіна, Н. І. Черевична, Ю. М. Хацкевич, В. О. Віннікова // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія: Технічні науки. - 2019. - № 3. - С. 70-82
69
Товарна інформація у структурно-логічних схемах [Текст] : навч. посібник / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна, І. М. Бєляєва, Т. В. Фролова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 150 с. - Б. ц.
70
The effect of technological parameters on color change of low-salt cu-cumbers when using low-temperature-free different method of manufacture [Text] / G. Selyutina, A. Dubinina, T. Shcherbakova, T. Letuta // Food quality and safity, heals and nutrition. - 2019. - P. 52
71 Бабій, А. В.
Дослідження вмісту фенольних речовин у коренеплодах редьки [Текст] / А. В. Бабій, наук. керівник Г. А. Селютіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 175
2018
72 Селютина, Галина Анатольевна.
Потребительские предпочтения и оценка качества новых цукатов из редьки [Текст] / Г. А. Селютина, О. В. Гапонцева // Инновационное развитие пищевой, легкой промышленности и индустрии гостеприимства : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Алматы, 25-26 окт. 2018 г. - 2018. - С. 62-64
73
Сhanges in the nutritive value of the radish of different varieties depending on the storage method [Text] / А. Dubinina, G. Selyutina, T. Letuta, O. Hapontseva, T. Frolova. // Food Science and Technology. - 2018. - № 12. - С. 46-53
74
Changes in the nutritive value of the radish of different varieties depending on the storage method [Electronic resource] / Antonina Dubinina, H. Selyutina, T. Letuta, O. Hapontseva, T. Frolova // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 2. - С. 46-53. - DOI 10.15673/fst.v12i2.942. -
Повний текстПовний текст
75
Дослідження хімічного складу та оцінка якості редьки різних господарсько-ботанічних сортів [Текст] : монографія / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева, Н. І. Черевична, О. Є. Скирда, І. М. Бєляєва. - Харьков : ХДУХТ, 2018. - 192 с. - Б. ц.
76
Управління якістю послуг [Текст] : навч. посібник у структурно-логіч. схемах / О. Є. Скирда, В. О. Віннікова, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева, О. Є. Чатченко, І. М. Бєляєва ; Харків. держ. ун-т хврчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 150 с. - Б. ц.
77
Stabilization of the natural color of sweet рерpеr (Capsicum Annuum L.) during its processing [Electronic resource] / А. Dubinina, T. Letuta, T. Shcherbakova, G. Selyutina, V. Afanasieva, O. Yudicheva, O. Kalashnyk, A. Samoylenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11(96). - С. 15-20. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147768. -
Повний текстПовний текст
2017
78
Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас [Текст] / В. М. Онищенко, Г. А. Селютіна, О. Б. Дроменко, О. В. Онищенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 263-270
Повний текст
79
Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, Ю. М. Хацкевич, О. В. Виродова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1 (25). - С. 346-356
Повний текст
80
Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color [Electronic resource] / А. Dubinina, G. Selyutina, T. Letuta, T. Shcherbakova, V. Afanasieva // Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2017. - Vol. 6, Issue 11(90). - С. 66-71. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.117253. -
Повний текстПовний текст
81 Селютіна, Галина Анатоліївна.
Твердість рослинної тканини коренеплоду редьки як один з показників її якості [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Виродова // Areas of Scientific Thought : materials Sheffield, Science and education LTD, XIІ International research and practice conference, 30 December 2016 - 07 January 2017. - 2017. - С. 48-52
82 Онищенко, А. В.
Фальсифікація курячих яєць на споживчому ринку м. Харкова [Електронний ресурс] / А. В. Онищенко, наук. керівник Г. А. Селютіна // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 14
83 Щербакова, Т. В.
Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукції [Текст] / Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева // Іноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 319-320
Повний текст
84 Черевична, Н. І.
Розробка критеріїв якості коренеплодів редьки для вибору їх напряму [Текст] / Н. І. Черевична, Г. А. Селютіна, О. В. Виродова // Бъдещите изследвания-2017 : материалы XIІІ Междунар. науч. практ. конф. - София : Бял ГРАД-БР, 2017. - С. 61-64
85 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Науково-дослідна робота студентів як головна складова формування компетентного фахівця [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. В. Щербакова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всекур. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 199-200
86
Формування якості маринованої редьки [Текст] / О. В. Гапонцева, Г. А. Селютіна, Н. І. Черевична, Т. В. Щербакова // Молодий вчений. - 2017. - № 10 (50)
87 Лукашевич, В. С.
Аналіз асортименту цукатів на ринку України [Текст] / В. С. Лукашевич, наук. керівник Г. А. Селютіна // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 363-368
88
Розробка критеріїв якості коренеплодів редьки для вибору їх напряму [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, Н. І. Черевична, А. В. Черевична // Areas of Scientific Thought : XIШ International research and practice conference materials. - 2017. - С. 12-15
89 Селютіна, Галина Анатоліївна.
Вибір виду паковання та розробка дизайну етикетки для нових продуктів переробки редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева // Таврійський наук. вісник. - 2017. - № 97. - С. 178-183
90 Селютін, Віктор Михайлович.
Інформатизація як головний чинник інноваційної політики підприємств туризму [Текст] / В. М. Селютін, Г. А. Селютіна // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 450-452
Повний текст
91 Селютіна, Галина Анатоліївна.
Cпосіб зниження нітратів та стабілізації пігментного комплексу коренеплодів редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева // Молодий вчений. - 2017. - № 2 (42). - С. 209-213
92 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Сертифікація товарів та послуг [Текст] : навч. посібник / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 285 с. - Б. ц.
93Пат. 118095 Україна, МПК A23L21/12, A23L27/10.
Спосіб виробництва цукатів з редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201700178 ; Заявл. 04.01.2017 ; Опубл. 25.07.2017, Бюл. № 14. - Б. ц.
Повний текст
94
Визначення якості сметани різних виробників, що реалізується в супермаркетах міста Харкова [Текст] / О. Є. Скирда, Г. А. Селютіна, Н. І. Черевична, Т. М. Попова // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 303-304
Повний текст
95 Селютіна, Галина Анатоліївна.
Маркетингове обґрунтування доцільності виведення на споживчий ринок нових продуктів переробки редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 211-213
96 Онищенко, А. В.
Дослідження якості та безпечності редьки [Текст] / А. В. Онищенко, наук. керівник Г. А. Селютіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студетів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 200
97
Обґрунтування доцільності використання йодовмісної добавки в рецептурі пастильних виробів [Текст] / О. О. Соколовська, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна, О. Є. Скирда, А. Гасанова // ScienceRise. - 2017. - № 5 (34). - С. 66-71
98 Щербакова, Т. В.
Інноваційні процеси у сфері освіти [Текст] / Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 129-131
2016
99 Selyutina, H.
Component composition of radish root essential oil [Electronic resource] / H. Selyutina, O. Gapontseva // Ukrainian Food Journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 4. - С. 653-666. - DOI 10.24263/2304-974X-2016-5-4-5. -
Повний текстПовний текст
2015
100 Шаніна, Ольга Миколаївна.
Нормативні документи на редьку мариновану, адаптовані до сучасних вимог [Текст] / О. М. Шаніна, Г. А. Селютіна, І. М. Бєляєва // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 213-214
2014
101
Энциклопедия питания [Текст] : в 10 т. Т. 3. Характеристика продуктов питания / В. М. Михайлов, А. И. Черевко, А. А. Дубинина, Л. З. Шильман, Г. В. Дейниченко, Г. В. Дюкарева, Г. В. Сырохман, Ю. Н. Хацкевич, Г. А. Селютина, С. А. Ленерт, Т. Е. Летута, И. Ф. Овчинникова, Т. Н. Попова, В. Н. Онищенко, Л. А. Скурихина, И. В. Симакова, В. К. Тимченко, И. Золотухина, В. С. Ольховская, Р. Я. Томашевская, В. А. Винникова. - Харьков : Мир книг, 2014. - 744 с. - Б. ц.
2013
102 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництва [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 65-66
103 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Сучасні підходи до створення безпечної продукції з редьки [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, О. В. Виродова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013
104 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Товарознавча оцінка якості нових сортів огірків, поширених у східній Україні [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 23-24
105
Міжнародне технічне регулювання [Текст] : метод. рек. для виконання робіт для студентів за спец.: 7.0305101, 8.03051001 Товарознавство та комерційна діяльність, 7.03051002, 8.03051002 Товарознавство та експертиза в митній справі, 7.03051003, 8.0305100 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Г. А. Селютіна, О. М. Шаніна, В. І. Білоус. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 42 с. - Б. ц.
106 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безросільним способом [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2 ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 104-108
2012
107 Селютіна, Галина Анатоліївна.
Корисні властивості редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. М. Постнова, О. В. Гапонцева // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 293-294
108
Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт [Текст] : для студентів ф-ту товарознавства і торг. підприємництва за напрямом підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 23 с. - Б. ц.
109
Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт студентами факультету товарознавства і торговельного підприємництва за напрямом підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" [Текст] / уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 23 с. - Б. ц.
2010
110 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 429-435
2009
111 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Розробка технічних умов на огірки малосольні відповідно до сучасних вимог [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 18-19
2008
112 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Аналіз результативності впровадження КМСОНП на кафедрі товарознавства та експертизи [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 42-43
113
Методичні вказівки до виконання та захисту випускних кваліфікаційних робіт [Текст] : для студентів за спец. 8.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 46 с. - Б. ц.
2006
114
Методичні вказівки до виконання та захисту випускних кваліфікаційних робіт [Текст] : для студентів за спец. 8.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 45 с. - Б. ц.
115
Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання для самост. роботи студентам спец.: 6.050301 Товарознавство та комерційна діяльність, 6.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: Г. А. Селютіна, Ю. В. Сизих, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 52 с. - Б. ц.
116 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Дослідження накопичення радіонуклідів у капустяних овочах [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 133-135
2005
117
Довідник нормативної документації з дисциплін: "Основи стандартизації, метрології та управління якістю", "Сертифікація", "Охорона довкілля" [Текст] : для студентів товарознав. ф-ту зі спец. 7.050301, 7.050302, 7.050303 / уклад.: О. В. Мячиков, Г. А. Селютіна, М. С. Одарченко. - Харків : ХДУХТ, 2005. - 8 с. - Б. ц.
118 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Вибір основних параметрів стерилізації та дослідження мікробіологічних показників пасти зі столового буряка [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Н. М. Пенкіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 298-303
119 Дубинина, Антонина Анатольевна.
Органолептические показатели пасты из столовой свеклы [Текст] / А. А. Дубинина, Н. М. Пенкина, Г. А. Селютина // Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 128-129
2004
120 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Покращення споживних властивостей концентрованих томатопродуктів [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. С. Ольховська // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 454-458
121 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Вміст радіонуклідів у корнеплодах столового буряку різних ботанічних сортів, районованих у Харківській області [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Н. М. Пенкіна // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 379-382
122 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Нові продукти харчування зі столового буряку [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Н. М. Пенкіна // Науковий вісник Полтав. ун-ту спожив. кооперації України. Серія: Техн. науки. - Полтава, 2004. - С. 123-124
123 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Методологічні основи виховної роботи студентів на товарознавчому факультеті [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Р. Я. Томашевська // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 341-346
124
Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів [Текст] : монографія / Л. П. Малюк, А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. М. Шапорова, Л. В. Кононенко. - Київ : Професіонал, 2004. - 160 с. - Б. ц.
2003
125 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Організація самостійної роботи студентів [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 125-126
2002
126
Температурний вплив на реологічні характеристики паст із ревеню та аґрусу [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. О. Захаренко, І. Ф. Овчиннікова // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 87-92
2001
127 Селютіна, Галина Анатоліївна.
Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 26.06.2001 / Г. А. Селютіна ; наук. кер. А. А. Дубініна ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 16 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25396 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-14. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
128 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Математична модель оптимізованого складу пасти з ревеню [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Литвиненко В. І. // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 272-277
1998
129 Черевко, А. И.
О содержании нитратов в овощах [Текст] / А. И. Черевко, А. А. Дубинина, Г. А. Селютина // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 189-191