2024 |
1 | > Біржова діяльність [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: О. І. Хлопоніна-Гнатенко, Г. А. Синицина. - Харків : ДБТУ, 2024. - 50 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Біржовий аналіз [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: О. І. Хлопоніна-Гнатенко, Г. А. Синицина. - Харків : ДБТУ, 2024. - 37 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Theoretical and Practical Aspects of Green Entrepreneurship Development: A Study of Latvia's Experience for Ukraine's Post-war Recovery [Electronic resource] / I. Arbidane, H. Synycyna, D. Odarchenko, K. Kreslins, V. Bartkute-Norkuki> // Video. Technology Resursi - Environment, Technology, Resources : Proceedings of the 15th International Scientific and Practical Conference, June 27-28, 2024. - Rēzekne, 2024. - Vol. 1. - P. 54-60. - DOI 10.17770/etr2024vol1.7999. - | Повний текстПовний текст |
---|
2023 |
4 | > Arbidane, I. Methodological aspects of the formation of an innovative entrepreneurial ecosystem [Text] / I. Arbidane, H. Sinitsyna, O. Fylypenko> // Journal of Regional Economic and Social Development : Rezekne Academy Technologies. - 2023. - Vol. 15 | |
---|
5 | > Theoretical and Methodological Aspects for the Development of a Creative Economy in the Context of the Formation of an Innovative Business Ecosystem [Electronic resource] / I. Arbidane, H. Synycyna, D. Znotina, O. Ruza> // Vide. Tehnologija. Resursi - Environment, Technology, Resources : 14th International Scientific and Practical Conference on Environment. Technology. Resources, ETR 2023, Rezekne, 15-16 June 2023. - Rezekne, 2023. - Vol. 1. - P. 22-28. - DOI 10.17770/etr2023vol1.7312. - | Повний текстПовний текст |
---|
6 | > Филипенко, Олена Михайлівна. Основні тренди та перспективи цифровізації економіки України [Текст] / О. М Филипенко, Г. А. Синицина> // Бізнес Інформ. - 2023. - № 3. - С. 43-50 | |
---|
2022 |
7 | > Fylypenko, Olena. Digital transformation take effect on green business effectiveness [Text] / O. Fylypenko, H. Synytsyna> // Mechanisms for ensuring innovative development of entrepreneurship : monograph. - Tallinn : Teadmus OÜ, 2022. - P. 221-237 | |
---|
2021 |
8 | > Синицина, Галина Анатоліївна. Сучасні підходи до формування ефективної моделі підприємницьких компетенцій [Текст] / Г. А. Синицина> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. третьої Міжнар. наук.- метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 277-279 | |
---|
9 | > Fylypenko, Olena. Ecological and economic development of the enterprise on the basis of the concept of green business [Text] / O. Fylypenko, H. Synytsyna> // Economic security în the context of sustenable development : The collection of the Online International Conference, 2nd edition, December 17, 2021. - Chişinău : ASEM, 2021. - С. 202-208 | |
---|
10 | > Филипенко, Олена Михайлівна. Формування сучасної теорії харчування в контексті продовольчої безпеки [Текст] / О. М Филипенко, Г. А. Синицина> // Управління потенціалом підприємства. - 2021. - № 11. - С. 217-226 | |
---|
11 | >А. с. 103886 Україна Методика формування стратегій залежно від стадії розвитку фінансової кризи на підприємстві [Текст] / О. М Филипенко, Г. А. Синицина ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № с202101991 ; Заявл. 01.04.2021 ; Опубл. 09.04.2021. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
12 | >А. с. 103887 Україна Методика стратегічного аналізу підприємства на основі методу параметричних оцінок [Текст] / Г. А. Синицина, О. М Филипенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № с202101992 ; Заявл. 01.04.2021 ; Опубл. 09.04.2021. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
13 | > Synytsyna, H. Digital Technologies Take Effect on «Green Business» Progress [Text] / H. Synytsyna, O. M. Fylypenko> // Green and blue economy on the threshold of digital change : textbook. - Praha : OKTAN PRINT, 2021. - С. 208-291 | |
---|
14 | > Synytsyna, H. Measures complex formation for the tourist internet portal promotion at the В2В market [Text] / H. Synytsyna, O. M. Fylypenko> // Social and economic aspects of internet services market development : monograph. - Prague : OKTAN PRINT, 2021. - P. 239-249 | |
---|
15 | > Филипенко, Олена Михайлівна. Оцінка фінансового потенціалу підприємств торгівлі [Текст] / О. М Филипенко, Г. А. Синицина> // Сучасний стан та тренди розвитку фінансово-економічних відносин на мікро- та макрорівнях, маркетингові та логістичні стратегії : матеріали II Міжнар. спец. конф., м. Івано-Франківськ, Міжнар. центр наук. дослідж. Google Scholar, ORCID, 11 черв. 2021 р. - Вінниця : Європ. наук. платформа, 2021. - С. 29-32 | |
---|
16 | > Синицина, Галина Анатоліївна. Эколого-экономическое развитие предприятия на основе концепции зеленого бизнеса [Текст] / Г. А. Синицина, Е. М. Филипенко> // Economic security în the context of sustenable development : 2nd edition of the International Conference, Chisinau, December 17, 2021. - Кишинев, 2021. - С. 202-208 | |
---|
17 | > Синицина, Галина Анатоліївна. Цифрова трансформація туристичної галузі України [Текст] / Г. А. Синицина, О. М Филипенко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 112-113 | |
---|
18 | > Програма фахових вступних випробувань за спеціальністю 051 Економіка ступінь магістр [Текст] / авт.-уклад. : О. М Филипенко, Р. М. Бугріменко, Г. А. Синицина. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 38 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2020 |
19 | > Марченко, Д. В. Аналіз розвитку підприємств харчової галузі [Текст] / Д. В. Марченко, наук. керівник Г. А. Синицина> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 32-33 | |
---|
20 | >А. с. 100215 Україна Формування системи функцій підприємств сфери харчування на засадах сталого розвитку [Текст] / Г. А. Синицина ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 101463 ; Заявл. 22.09.2020 ; Опубл. 06.10.2020. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
21 | > Спаський, О. Г. Державне регулювання розвитку аграрного сектору України [Текст] / О. Г. Спаський, наук. керівник Г. А. Синицина> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - 2020. - Ч. 2. - С. 47-48 | |
---|
22 | > Синицина, Галина Анатоліївна. Управління логістичними витратами торговельних мереж в умовах глобалізації [Текст] / Г. А. Синицина> // Маркетинг ХХІ століття: виклики змін : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю заснування каф. маркетингу і комерц. діяльності ХДУХТ, 8-10 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 56-58 | |
---|
23 | > Синицина, Галина Анатоліївна. Теоретичні аспекти функціонування підприємств сфери харчування на засадах сталого розвитку [Текст] / Г. А. Синицина, С. О. Зубков> // Бізнес Інформ. - 2020. - № 3. - С. 208-216 | |
---|
24 | > Крейтусс, І. Світовий досвід використання онлайн-платформ в освітньому процесі [Текст] / І. Крейтусс, Г. А. Синицина> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 63-64 | |
---|
25 | > Синицина, Галина Анатоліївна. Функціонування підприємств сфери харчування в стратегіях сталого розвитку [Текст] / Г. А. Синицина> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 232-233 | |
---|
2019 |
26 | >А. с. 91363 Україна Методика оцінювання ефективності реклами на підприємствах роздрібної торгівлі [Текст] / Г. А. Синицина ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 92564 ; Заявл. 09.07.2019 ; Опубл. 07.08.2019. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
27 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Ринок споживчої упаковки харчових продуктів: проблеми, тенденції розвитку та шляхи [Текст] / В. М. Михайлов, В. А. Гросул, Г. А. Синицина> // Промышленность в фокусе. - 2018. - № 63. - С. 34-36 | |
---|
2017 |
28 | > Адаптаційне управління підприємствами торгівлі: теорія та практика [Текст] : монографія / В. А. Гросул, О. А. Круглова, О. М Филипенко, М. А. Дядюк, Г. А. Синицина, Н. І. Єсінова, С. М. Сукачова-Труніна, С. О. Зубков, Г. С. Баламут, О. Д. Рачкован, О. Д. Тімченко, Л. М. Смокова. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 147 с. - Б. ц. | |
---|
29 | > Оцінка адаптаційного потенціалу підприємств торгівлі [Текст] : монографія / В. А. Гросул, О. А. Круглова, О. М Филипенко, М. А. Дядюк, Г. А. Синицина, Н. І. Єсінова, С. М. Сукачова-Труніна, С. О. Зубков, Г. С. Баламут, О. Д. Рачкован, О. Д. Тімченко, Л. М. Смокова. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 154 с. - Б. ц. | |
---|
30 | > Синицина, Галина Анатоліївна. Маркетингові дослідження як інструмент управління маркетинговими ризиками на ринку лікеро-горілчаних виробів [Текст] / Г. А. Синицина> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 148-149 | Повний текст |
---|
31 | > Твердохліб, Д. О. Ефективність просування споживчих товарів в інтернет-середовищі [Текст] / Д. О. Твердохліб, наук. керівник Г. А. Синицина> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 219-230 | |
---|
32 | > Гросул, Вікторія Анатоліївна. Розвиток професійної компетентності викладачів в умовах імплементації нових стандартів освіти [Текст] / В. А. Гросул, Г. А. Синицина> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 369-370 | |
---|
33 | > Марченко, О. В. Дослідження понятійного апарату інтернет-економіки [Текст] / О. В. Марченко, наук. керівник Г. А. Синицина> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 33 | |
---|
34 | > Синицина, Галина Анатоліївна. Формування системи інтернет-бізнесу підприємства [Текст] / Г. А. Синицина> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 343-344 | |
---|
35 | > Матухно, Л. І. Тенденції розвитку ринку інтернет-торгівлі України [Текст] / Л. І. Матухно, наук. керівник Г. А. Синицина> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 35 | |
---|
36 | > Матвійчук, Ю. Д. Аналіз поняття «електронна комерція» [Текст] / Ю. Д. Матвійчук, наук. керівник Г. А. Синицина> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 34 | |
---|
2015 |
37 | > Савицька, Наталія Леонідівна. Рекламний менеджмент [Текст] : навч. посібник / Н. Л. Савицька, Г. А. Синицина, К. С. Олініченко. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2015. - 169 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2013 |
38 | > Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і пет-тарі [Текст] / Н. В. Дуденко, А. А. Дубініна, Г. А. Синицина, І. М. Беляєва> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2 ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 219-225 | |
---|
2009 |
39 | > Упаковка харчових продуктів із полімерних матеріалів [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Синицина, О. Г. Мошник, Л. В. Кононенко> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 212-214 | |
---|
2007 |
40 | > Санітарно-хімічне дослідження епоксидних покриттів [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Синицина, О. Г. Мошник, Л. В. Кононенко> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 165-166 | |
---|