Синицина Галина Анатоліївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Біржова діяльність [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: О. І. Хлопоніна-Гнатенко, Г. А. Синицина. - Харків : ДБТУ, 2024. - 50 с. - Б. ц.
2
Біржовий аналіз [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: О. І. Хлопоніна-Гнатенко, Г. А. Синицина. - Харків : ДБТУ, 2024. - 37 с. - Б. ц.
3
Theoretical and Practical Aspects of Green Entrepreneurship Development: A Study of Latvia's Experience for Ukraine's Post-war Recovery [Electronic resource] / I. Arbidane, H. Synycyna, D. Odarchenko, K. Kreslins, V. Bartkute-Norkuki // Video. Technology Resursi - Environment, Technology, Resources : Proceedings of the 15th International Scientific and Practical Conference, June 27-28, 2024. - Rēzekne, 2024. - Vol. 1. - P. 54-60. - DOI 10.17770/etr2024vol1.7999. -
Повний текстПовний текст
2023
4 Arbidane, I.
Methodological aspects of the formation of an innovative entrepreneurial ecosystem [Text] / I. Arbidane, H. Sinitsyna, O. Fylypenko // Journal of Regional Economic and Social Development : Rezekne Academy Technologies. - 2023. - Vol. 15
5
Theoretical and Methodological Aspects for the Development of a Creative Economy in the Context of the Formation of an Innovative Business Ecosystem [Electronic resource] / I. Arbidane, H. Synycyna, D. Znotina, O. Ruza // Vide. Tehnologija. Resursi - Environment, Technology, Resources : 14th International Scientific and Practical Conference on Environment. Technology. Resources, ETR 2023, Rezekne, 15-16 June 2023. - Rezekne, 2023. - Vol. 1. - P. 22-28. - DOI 10.17770/etr2023vol1.7312. -
Повний текстПовний текст
6 Филипенко, Олена Михайлівна.
Основні тренди та перспективи цифровізації економіки України [Текст] / О. М Филипенко, Г. А. Синицина // Бізнес Інформ. - 2023. - № 3. - С. 43-50
2022
7 Fylypenko, Olena.
Digital transformation take effect on green business effectiveness [Text] / O. Fylypenko, H. Synytsyna // Mechanisms for ensuring innovative development of entrepreneurship : monograph. - Tallinn : Teadmus OÜ, 2022. - P. 221-237
2021
8 Синицина, Галина Анатоліївна.
Сучасні підходи до формування ефективної моделі підприємницьких компетенцій [Текст] / Г. А. Синицина // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. третьої Міжнар. наук.- метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 277-279
9 Fylypenko, Olena.
Ecological and economic development of the enterprise on the basis of the concept of green business [Text] / O. Fylypenko, H. Synytsyna // Economic security în the context of sustenable development : The collection of the Online International Conference, 2nd edition, December 17, 2021. - Chişinău : ASEM, 2021. - С. 202-208
10 Филипенко, Олена Михайлівна.
Формування сучасної теорії харчування в контексті продовольчої безпеки [Текст] / О. М Филипенко, Г. А. Синицина // Управління потенціалом підприємства. - 2021. - № 11. - С. 217-226
11А. с. 103886 Україна
Методика формування стратегій залежно від стадії розвитку фінансової кризи на підприємстві [Текст] / О. М Филипенко, Г. А. Синицина ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № с202101991 ; Заявл. 01.04.2021 ; Опубл. 09.04.2021. - 2 с. - Б. ц.
12А. с. 103887 Україна
Методика стратегічного аналізу підприємства на основі методу параметричних оцінок [Текст] / Г. А. Синицина, О. М Филипенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № с202101992 ; Заявл. 01.04.2021 ; Опубл. 09.04.2021. - 2 с. - Б. ц.
13 Synytsyna, H.
Digital Technologies Take Effect on «Green Business» Progress [Text] / H. Synytsyna, O. M. Fylypenko // Green and blue economy on the threshold of digital change : textbook. - Praha : OKTAN PRINT, 2021. - С. 208-291
14 Synytsyna, H.
Measures complex formation for the tourist internet portal promotion at the В2В market [Text] / H. Synytsyna, O. M. Fylypenko // Social and economic aspects of internet services market development : monograph. - Prague : OKTAN PRINT, 2021. - P. 239-249
15 Филипенко, Олена Михайлівна.
Оцінка фінансового потенціалу підприємств торгівлі [Текст] / О. М Филипенко, Г. А. Синицина // Сучасний стан та тренди розвитку фінансово-економічних відносин на мікро- та макрорівнях, маркетингові та логістичні стратегії : матеріали II Міжнар. спец. конф., м. Івано-Франківськ, Міжнар. центр наук. дослідж. Google Scholar, ORCID, 11 черв. 2021 р. - Вінниця : Європ. наук. платформа, 2021. - С. 29-32
16 Синицина, Галина Анатоліївна.
Эколого-экономическое развитие предприятия на основе концепции зеленого бизнеса [Текст] / Г. А. Синицина, Е. М. Филипенко // Economic security în the context of sustenable development : 2nd edition of the International Conference, Chisinau, December 17, 2021. - Кишинев, 2021. - С. 202-208
17 Синицина, Галина Анатоліївна.
Цифрова трансформація туристичної галузі України [Текст] / Г. А. Синицина, О. М Филипенко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 112-113
18
Програма фахових вступних випробувань за спеціальністю 051 Економіка ступінь магістр [Текст] / авт.-уклад. : О. М Филипенко, Р. М. Бугріменко, Г. А. Синицина. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 38 с. - Б. ц.
Повний текст
2020
19 Марченко, Д. В.
Аналіз розвитку підприємств харчової галузі [Текст] / Д. В. Марченко, наук. керівник Г. А. Синицина // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 32-33
20А. с. 100215 Україна
Формування системи функцій підприємств сфери харчування на засадах сталого розвитку [Текст] / Г. А. Синицина ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 101463 ; Заявл. 22.09.2020 ; Опубл. 06.10.2020. - 2 с. - Б. ц.
21 Спаський, О. Г.
Державне регулювання розвитку аграрного сектору України [Текст] / О. Г. Спаський, наук. керівник Г. А. Синицина // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - 2020. - Ч. 2. - С. 47-48
22 Синицина, Галина Анатоліївна.
Управління логістичними витратами торговельних мереж в умовах глобалізації [Текст] / Г. А. Синицина // Маркетинг ХХІ століття: виклики змін : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю заснування каф. маркетингу і комерц. діяльності ХДУХТ, 8-10 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 56-58
23 Синицина, Галина Анатоліївна.
Теоретичні аспекти функціонування підприємств сфери харчування на засадах сталого розвитку [Текст] / Г. А. Синицина, С. О. Зубков // Бізнес Інформ. - 2020. - № 3. - С. 208-216
24 Крейтусс, І.
Світовий досвід використання онлайн-платформ в освітньому процесі [Текст] / І. Крейтусс, Г. А. Синицина // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 63-64
25 Синицина, Галина Анатоліївна.
Функціонування підприємств сфери харчування в стратегіях сталого розвитку [Текст] / Г. А. Синицина // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 232-233
2019
26А. с. 91363 Україна
Методика оцінювання ефективності реклами на підприємствах роздрібної торгівлі [Текст] / Г. А. Синицина ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 92564 ; Заявл. 09.07.2019 ; Опубл. 07.08.2019. - 2 с. - Б. ц.
2018
27 Михайлов, Валерій Михайлович.
Ринок споживчої упаковки харчових продуктів: проблеми, тенденції розвитку та шляхи [Текст] / В. М. Михайлов, В. А. Гросул, Г. А. Синицина // Промышленность в фокусе. - 2018. - № 63. - С. 34-36
2017
28
Адаптаційне управління підприємствами торгівлі: теорія та практика [Текст] : монографія / В. А. Гросул, О. А. Круглова, О. М Филипенко, М. А. Дядюк, Г. А. Синицина, Н. І. Єсінова, С. М. Сукачова-Труніна, С. О. Зубков, Г. С. Баламут, О. Д. Рачкован, О. Д. Тімченко, Л. М. Смокова. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 147 с. - Б. ц.
29
Оцінка адаптаційного потенціалу підприємств торгівлі [Текст] : монографія / В. А. Гросул, О. А. Круглова, О. М Филипенко, М. А. Дядюк, Г. А. Синицина, Н. І. Єсінова, С. М. Сукачова-Труніна, С. О. Зубков, Г. С. Баламут, О. Д. Рачкован, О. Д. Тімченко, Л. М. Смокова. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 154 с. - Б. ц.
30 Синицина, Галина Анатоліївна.
Маркетингові дослідження як інструмент управління маркетинговими ризиками на ринку лікеро-горілчаних виробів [Текст] / Г. А. Синицина // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 148-149
Повний текст
31 Твердохліб, Д. О.
Ефективність просування споживчих товарів в інтернет-середовищі [Текст] / Д. О. Твердохліб, наук. керівник Г. А. Синицина // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 219-230
32 Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Розвиток професійної компетентності викладачів в умовах імплементації нових стандартів освіти [Текст] / В. А. Гросул, Г. А. Синицина // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 369-370
33 Марченко, О. В.
Дослідження понятійного апарату інтернет-економіки [Текст] / О. В. Марченко, наук. керівник Г. А. Синицина // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 33
34 Синицина, Галина Анатоліївна.
Формування системи інтернет-бізнесу підприємства [Текст] / Г. А. Синицина // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 343-344
35 Матухно, Л. І.
Тенденції розвитку ринку інтернет-торгівлі України [Текст] / Л. І. Матухно, наук. керівник Г. А. Синицина // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 35
36 Матвійчук, Ю. Д.
Аналіз поняття «електронна комерція» [Текст] / Ю. Д. Матвійчук, наук. керівник Г. А. Синицина // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 34
2015
37 Савицька, Наталія Леонідівна.
Рекламний менеджмент [Текст] : навч. посібник / Н. Л. Савицька, Г. А. Синицина, К. С. Олініченко. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2015. - 169 с. - Б. ц.
Повний текст
2013
38
Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і пет-тарі [Текст] / Н. В. Дуденко, А. А. Дубініна, Г. А. Синицина, І. М. Беляєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2 ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 219-225
2009
39
Упаковка харчових продуктів із полімерних матеріалів [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Синицина, О. Г. Мошник, Л. В. Кононенко // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 212-214
2007
40
Санітарно-хімічне дослідження епоксидних покриттів [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Синицина, О. Г. Мошник, Л. В. Кононенко // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 165-166