2024 |
1 | > Визначення раціональних параметрів гідромеханічного та гідротермічного оброблення бобових [Текст] / А. Е. Радченко, В. В. Дегтяр, А. О. Пак, О. О. Гринченко> // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 140-річчю НУХТ, 21 трав. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 55-56 | |
---|
2023 |
2 | > Іванків, І. Раціональні режими приготування аквафаби та бобових для використання в закусках емульсійного типу [Текст] / І. Іванків, А. Е. Радченко, О. О. Гринченко> // Період трансформаційних процесів в світовій науці : матеріали Міжнар. наук. конф. - 2023 | |
---|
3 | > Technological and economic aspects of using legumes in food technology: a mini-review [Electronic resource] / V. Dehtiar, A. Radchenko, N. Grynchenko, O. Grinchenko> // Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Vol. 31, Issue 4. - P. 886-896. - DOI 10.15421/jchemtech.v31i4.287753. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
4 | > Янушкевич, О. Innovations in the technology of dairy-based sauces for HoReCa [Text] / О. Янушкевич, А. Радченко, Н. Гринченко> // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23 трав. 2023 p. - Київ : НУХТ, 2023 | |
---|
2022 |
5 | > Improving the food products quality in the hotel and restaurant industry [Electronic resource] / О. Sokolovska, А. Husliev, Y. Biletska, А. Radchenko, O. Skyrda, T. Letuta, T. Frolova, A. Havrysh> // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2022. - Vol. 38. - С. 13-17 | Повний текст |
---|
6 | > Методологія наукових досліджень [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Культура харчування [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Гастрономічна культура як засіб комунікацій [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 14 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Методологія наукових досліджень [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 74 с. - Б. ц. | |
---|
10 | > Культура харчування [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 108 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
11 | > Гастрономічна культура як засіб комунікацій [Текст] : перелік питань для підсумк. контролю з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Гастрономічна культура як засіб комунікацій [Текст] : метод. вказівки та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 56 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
13 | > Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
14 | > Методологія наукових досліджень [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
15 | > Методологія наукових досліджень [Текст] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
16 | > Культура харчування [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
17 | > Методологія наукових досліджень [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
18 | > Методологія наукових досліджень [Текст] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 20 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
19 | > Технологія харчування [Текст] : опорний конспект лекцій з дисц. для студентів спец. 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент організацій та адміністрування» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навч. / С. Б. Омельченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 49 с. - Б. ц. | |
---|
20 | > Радченко, Анна Едуардівна. Особливості технологічного процесу приготування аквафаби [Текст] / А. Е. Радченко, А. В. Дегтяр> // Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів : матеріали ХІ Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., м. Київ, 25 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022 | |
---|
21 | > Технологія харчування [Текст] : пакет візуал. супроводж. дисц. для студентів спец. 073 «Менеджмент» спец. «Менеджмент організацій та адміністрування» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навч. / авт.-уклад. : С. Б. Омельченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 45 с. - Б. ц. | |
---|
2021 |
22 | > Культура харчування [Текст] : метод. рекомендації та завдання для практ. занять з дисц. «Культура харчування» для студентів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навч. / авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 58 с. - Б. ц. | |
---|
23 | > Технологічні аспекти виробництва структурованої кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктів [Текст] / В. О. Біляєв, А. Е. Радченко, В. В. Біленко, В. В. Гринченко> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті євроінтеграції : матеріали Х Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 9-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021 | |
---|
24 | > Social and economic efficiency of implementation of pastile products made from unconventional raw materials in the hospitality field [Текст] / O. Sokolovska, A. Radchenko, Y. Biletska, A. Krivtsova, A. Kornitskaya, T. Afanasieva, O. Bilovska> // Science Rise. - 2021. - № 2 (73). - С. 101-106 | |
---|
25 | > Improving the Food Products Quality in the Hotel and Restaurant Industry [Text] / О. Sokolovska [etc.]> // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition – NUTRICON, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - 2021. - С. 222-223 | |
---|
26 | > Радченко, Анна Едуардівна. Роль инновационных овощных и фруктовых соусов в сбалансированном питании [Текст] / А. Е. Радченко> // INTERNATIONAL FORUM: PROBLEMS AND SCIENTIFIC SOLUTIONS : 8th International Scientific and Practical Conference, Melboutne, 6-8.09.2021. - 2021. - С. 333-337 | |
---|
27 | > Радченко, Анна Едуардівна. Розробка технології яєчно-масляних соусів [Текст] : тези / А. Е. Радченко> // MODERN SCIENTIFIC TRENDS AND STANDARDS : 1st International Scientific and Practical Conference, Santa Rosa, 11-12.10.2021. - 2021. - С. 158-163 | |
---|
28 | > Радченко, Анна Едуардівна. Організація освітнього процесу: можливості індивідуалізації навчання [Текст] / А. Е. Радченко, А. Л. Фощан, А. Н. Новрузов> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 210-211 | |
---|
29 | > Дослідження впливу технологічних чиннників на стабільність гарячих соусів з емульсійною структурою [Текст] / О. І. Янушкевич, А. Е. Радченко, К. Р. Сагайдачна, Н. Г. Гринченко> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті євроінтеграції : матеріали X Міжнар. наук.-техн. конф. м. Київ, 9-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021 | |
---|
30 | > Інноваційний задум кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктів [Текст] / В. О. Біляєв, А. Е. Радченко, Н. Г. Гринченко, О. О. Гринченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 5-6 | |
---|
31 | > Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировини [Текст] / О. І. Янушкевич, А. Е. Радченко, Н. Г. Гринченко, Є. П. Пивоваров> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 33-34 | |
---|
32 | > Михайлова, Марія Володимірівна. Знання іноземної мови як вимога якісної підготовки фахівців маркетингу [Текст] / М. В. Михайлова, А. Е. Радченко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 265-266 | |
---|
33 | > Development and formation of student competencies for the hotel and restaurant sphere with distance learning [Текст] / Anna Radchenko, T. Amiraslanov, G. Dyukareva, L. Bilenko, A. Islamova> // Science Rise. - 2021. - № 2 (73). - С. 65-71 | |
---|
34 | > Радченко, Анна Едуардівна. Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатів [Текст] / А. Е. Радченко, С. Л. Юрченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 177-187 | |
---|
35 | > Все про алкогольні напої [Текст] : навч. посібник / Н. І. Черевична, Л. О. Радченко, О. В. Гапонцева, А. Е. Радченко. - Харків : ХТЕК КНТЕУ, 2021. - 198 с. - Б. ц. | |
---|
2020 |
36 | > Competency-based approach in higher education: competency-based model of engineer for the food industry [Text] / A. Radchenko, G. Dykareva, T. Afanasyeva, S. Yakubyan, S. Karapandzha> // ScienceRise. - 2020. - № 3 (68). - С. 58-65 | |
---|
37 | > Маренич, Вікторія Михайлівна. Діджиталізація навчального процесу в коледжі – шлях до самостійного життя покоління «Z» [Текст] / В. М. Маренич, Л. О. Радченко, А. Е. Радченко> // Інформаційно-ресурсне забезпечення освітнього процесу в умовах діджиталізації суспільства : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Київ. - Київ : Наук.-метод. центр ВФПО, 2020 | |
---|
38 | > Радченко, Анна Едуардівна. Місце маркетингової парадигми в концепції розвитку системи освіти в Україні [Текст] / А. Е. Радченко, Н. М. Кривошеєва, Д. Щебликін> // Освітній простір в контексті суспільних трансформацій: виклики сьогодення та пріоритети розвитку : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. науковців, викладачів, аспірантів та фахівців-практиків, м. Харків, 27 трав. 2020 р. - Харків : ХТЕК КНТЕУ, 2020. - С. 110-112 | |
---|
39 | > Радченко, Анна Эдуардовна. Развитие ключевых компетентностей – основное направление в формировании современного инженера-технолога пищевой индустрии [Текст] / А. Э. Радченко, Г. И. Дюкарева> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 300-301 | |
---|
2019 |
40 | > Development of peanut quality criteria for determination of its rational use [Electronic resource] / S. Lehnert, O. Khomenko, Antonina Dubinina, L. Malyuk, O. Skyrda, Anna Radchenko> // Science and Innovation. - 2019. - Vol. 15, Issue 5. - P. 23-33. - DOI 10.15407/scine15.05.023. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
2018 |
41 | > Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська, А. Е. Радченко, Я. О. Білецька. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 131 с. - Б. ц. | |
---|
42 | > Studying the complex of biologically active substances in spicy vegetables and designing the nanotechnologies for cryosupplements and nanoproducts with health benefits [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O. Cherevko, V. Pavliuk, L. Radchenko, E. Dudnyk, A. Radchenko, T. Kolomiets> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 4, Issue 11-94. - С. 6 - 14. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.133819. - | Повний текстПовний текст |
---|
43 | > The study of bas complex in chlorophyllcontaining vegetables and development of healthimproving nanoproducts by a deep processing method [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Mikhaylov, O. Bessarab, L. Radchenko, A. Pogarskiy, O. Telenkov, A. Radchenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, No. 11(92). - P. 48-56. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.127158. - | Повний текстПовний текст |
---|
44 | > Elaboration of the new method of conserving volatile aromatic substances of spicy vegetables at creating healhy cruo-supplements [Text] / V. Pogarskaya, R. Pavlyuk, O. Cherevko, V. Pavlyuk, L. Radchenko, O. Dudnyk, T. Kolomiets, A. Radchenko, O. Pogarskiy> // Eureka: Life Sciences. - 2018. - Issue 4. - P. 20-27 | |
---|
45 | > Development of a new method of storage and maximum separation of chlorophils from chlorophylcon-taining vegetables at reception of healthfull nanoproducts [Text] / V. Mikhaylov, R. Pavliuk, V. Pogarska, O. Bessarab, L. Radchenko, O. Pogarskiy, A. Radchenko> // Eureka: Life Sciences. - 2018. - Issue 2. - С. 47-54 | |
---|
46 | > Формування якості зефіру з еламіном та вітаміном С [Текст] : монографія / Я. О. Белецька, Г. І. Дюкарева, А. Е. Радченко, О. О. Соколовська. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 176 с. - Б. ц. | |
---|
47 | > Changes in the Quality Indicators of Peanut Butter Pastes During Storage [Text] / S. Lehnert, L. Malyuk, A. Dubinina, O. Khomenko, A. Radchenko, E. Sokolovskaya> // Commodity Science – Traditions And Actuality. - 2018. - С. 254-260 | |
---|
48 | > Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом [Текст] : монографія / Г. І. Дюкарева, А. Е. Радченко, О. О. Соколовська, Я. О. Білецька. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 138 с. - Б. ц. | |
---|
49 | > Зміна якості питного коров’ячого молока під час зберігання залежно від виду упаковки [Текст] / Д. В. Бувожонова ; наук. керівник А. Е. Радченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 143 | |
---|
50 | > Маркетингові дослідження тари для жировмісних продуктів [Текст] / А. О. Бойко ; наук. керівник А. Е. Радченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 141 | |
---|
51 | > Інноваційні технології натуральних продуктів для здорового харчування – соусів-дресінгів з використанням кріодобавок із пряних овочів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, К. В. Дудник, А. Е. Радченко, Л. М. Біленко, Т. В. Котюк> // ScienceRise. - 2018. - № 5 (46). - С. 48-52 | |
---|
52 | > Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, К. В. Дудник, Т. В. Котюк, А. Е. Радченко, Л. М. Біленко> // ScienceRise. - 2018. - № 5 (46). - С. 41-47 | |
---|
2017 |
53 | > Зміна кольоропараметричних характеристик пастили зі зменшеною часткою цукру білого та збагачених йодом [Текст] / А. А. Дубініна, О. О. Соколовська, А. Е. Радченко, Г. І. Дюкарева> // Молодий вчений. - 2017. - № 12 (52) | |
---|