Радченко Анна Едуардівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Визначення раціональних параметрів гідромеханічного та гідротермічного оброблення бобових [Текст] / А. Е. Радченко, В. В. Дегтяр, А. О. Пак, О. О. Гринченко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 140-річчю НУХТ, 21 трав. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 55-56
2023
2 Іванків, І.
Раціональні режими приготування аквафаби та бобових для використання в закусках емульсійного типу [Текст] / І. Іванків, А. Е. Радченко, О. О. Гринченко // Період трансформаційних процесів в світовій науці : матеріали Міжнар. наук. конф. - 2023
3
Technological and economic aspects of using legumes in food technology: a mini-review [Electronic resource] / V. Dehtiar, A. Radchenko, N. Grynchenko, O. Grinchenko // Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Vol. 31, Issue 4. - P. 886-896. - DOI 10.15421/jchemtech.v31i4.287753. -
Повний текстПовний текстПовний текст
4 Янушкевич, О.
Innovations in the technology of dairy-based sauces for HoReCa [Text] / О. Янушкевич, А. Радченко, Н. Гринченко // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23 трав. 2023 p. - Київ : НУХТ, 2023
2022
5
Improving the food products quality in the hotel and restaurant industry [Electronic resource] / О. Sokolovska, А. Husliev, Y. Biletska, А. Radchenko, O. Skyrda, T. Letuta, T. Frolova, A. Havrysh // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2022. - Vol. 38. - С. 13-17
Повний текст
6
Методологія наукових досліджень [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 12 с. - Б. ц.
7
Культура харчування [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц.
8
Гастрономічна культура як засіб комунікацій [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 14 с. - Б. ц.
9
Методологія наукових досліджень [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 74 с. - Б. ц.
10
Культура харчування [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 108 с. - Б. ц.
Повний текст
11
Гастрономічна культура як засіб комунікацій [Текст] : перелік питань для підсумк. контролю з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 8 с. - Б. ц.
12
Гастрономічна культура як засіб комунікацій [Текст] : метод. вказівки та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 56 с. - Б. ц.
Повний текст
13
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
14
Методологія наукових досліджень [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
15
Методологія наукових досліджень [Текст] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц.
16
Культура харчування [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
17
Методологія наукових досліджень [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 8 с. - Б. ц.
18
Методологія наукових досліджень [Текст] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 20 с. - Б. ц.
Повний текст
19
Технологія харчування [Текст] : опорний конспект лекцій з дисц. для студентів спец. 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент організацій та адміністрування» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навч. / С. Б. Омельченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 49 с. - Б. ц.
20 Радченко, Анна Едуардівна.
Особливості технологічного процесу приготування аквафаби [Текст] / А. Е. Радченко, А. В. Дегтяр // Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів : матеріали ХІ Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., м. Київ, 25 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022
21
Технологія харчування [Текст] : пакет візуал. супроводж. дисц. для студентів спец. 073 «Менеджмент» спец. «Менеджмент організацій та адміністрування» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навч. / авт.-уклад. : С. Б. Омельченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 45 с. - Б. ц.
2021
22
Культура харчування [Текст] : метод. рекомендації та завдання для практ. занять з дисц. «Культура харчування» для студентів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навч. / авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 58 с. - Б. ц.
23
Технологічні аспекти виробництва структурованої кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктів [Текст] / В. О. Біляєв, А. Е. Радченко, В. В. Біленко, В. В. Гринченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті євроінтеграції : матеріали Х Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 9-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021
24
Social and economic efficiency of implementation of pastile products made from unconventional raw materials in the hospitality field [Текст] / O. Sokolovska, A. Radchenko, Y. Biletska, A. Krivtsova, A. Kornitskaya, T. Afanasieva, O. Bilovska // Science Rise. - 2021. - № 2 (73). - С. 101-106
25
Improving the Food Products Quality in the Hotel and Restaurant Industry [Text] / О. Sokolovska [etc.] // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition – NUTRICON, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - 2021. - С. 222-223
26 Радченко, Анна Едуардівна.
Роль инновационных овощных и фруктовых соусов в сбалансированном питании [Текст] / А. Е. Радченко // INTERNATIONAL FORUM: PROBLEMS AND SCIENTIFIC SOLUTIONS : 8th International Scientific and Practical Conference, Melboutne, 6-8.09.2021. - 2021. - С. 333-337
27 Радченко, Анна Едуардівна.
Розробка технології яєчно-масляних соусів [Текст] : тези / А. Е. Радченко // MODERN SCIENTIFIC TRENDS AND STANDARDS : 1st International Scientific and Practical Conference, Santa Rosa, 11-12.10.2021. - 2021. - С. 158-163
28 Радченко, Анна Едуардівна.
Організація освітнього процесу: можливості індивідуалізації навчання [Текст] / А. Е. Радченко, А. Л. Фощан, А. Н. Новрузов // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 210-211
29
Дослідження впливу технологічних чиннників на стабільність гарячих соусів з емульсійною структурою [Текст] / О. І. Янушкевич, А. Е. Радченко, К. Р. Сагайдачна, Н. Г. Гринченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті євроінтеграції : матеріали X Міжнар. наук.-техн. конф. м. Київ, 9-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021
30
Інноваційний задум кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктів [Текст] / В. О. Біляєв, А. Е. Радченко, Н. Г. Гринченко, О. О. Гринченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 5-6
31
Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировини [Текст] / О. І. Янушкевич, А. Е. Радченко, Н. Г. Гринченко, Є. П. Пивоваров // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 33-34
32 Михайлова, Марія Володимірівна.
Знання іноземної мови як вимога якісної підготовки фахівців маркетингу [Текст] / М. В. Михайлова, А. Е. Радченко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 265-266
33
Development and formation of student competencies for the hotel and restaurant sphere with distance learning [Текст] / Anna Radchenko, T. Amiraslanov, G. Dyukareva, L. Bilenko, A. Islamova // Science Rise. - 2021. - № 2 (73). - С. 65-71
34 Радченко, Анна Едуардівна.
Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатів [Текст] / А. Е. Радченко, С. Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 177-187
35
Все про алкогольні напої [Текст] : навч. посібник / Н. І. Черевична, Л. О. Радченко, О. В. Гапонцева, А. Е. Радченко. - Харків : ХТЕК КНТЕУ, 2021. - 198 с. - Б. ц.
2020
36
Competency-based approach in higher education: competency-based model of engineer for the food industry [Text] / A. Radchenko, G. Dykareva, T. Afanasyeva, S. Yakubyan, S. Karapandzha // ScienceRise. - 2020. - № 3 (68). - С. 58-65
37 Маренич, Вікторія Михайлівна.
Діджиталізація навчального процесу в коледжі – шлях до самостійного життя покоління «Z» [Текст] / В. М. Маренич, Л. О. Радченко, А. Е. Радченко // Інформаційно-ресурсне забезпечення освітнього процесу в умовах діджиталізації суспільства : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Київ. - Київ : Наук.-метод. центр ВФПО, 2020
38 Радченко, Анна Едуардівна.
Місце маркетингової парадигми в концепції розвитку системи освіти в Україні [Текст] / А. Е. Радченко, Н. М. Кривошеєва, Д. Щебликін // Освітній простір в контексті суспільних трансформацій: виклики сьогодення та пріоритети розвитку : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. науковців, викладачів, аспірантів та фахівців-практиків, м. Харків, 27 трав. 2020 р. - Харків : ХТЕК КНТЕУ, 2020. - С. 110-112
39 Радченко, Анна Эдуардовна.
Развитие ключевых компетентностей – основное направление в формировании современного инженера-технолога пищевой индустрии [Текст] / А. Э. Радченко, Г. И. Дюкарева // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 300-301
2019
40
Development of peanut quality criteria for determination of its rational use [Electronic resource] / S. Lehnert, O. Khomenko, Antonina Dubinina, L. Malyuk, O. Skyrda, Anna Radchenko // Science and Innovation. - 2019. - Vol. 15, Issue 5. - P. 23-33. - DOI 10.15407/scine15.05.023. -
Повний текстПовний текстПовний текст
2018
41
Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська, А. Е. Радченко, Я. О. Білецька. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 131 с. - Б. ц.
42
Studying the complex of biologically active substances in spicy vegetables and designing the nanotechnologies for cryosupplements and nanoproducts with health benefits [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O. Cherevko, V. Pavliuk, L. Radchenko, E. Dudnyk, A. Radchenko, T. Kolomiets // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 4, Issue 11-94. - С. 6 - 14. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.133819. -
Повний текстПовний текст
43
The study of bas complex in chlorophyllcontaining vegetables and development of healthimproving nanoproducts by a deep processing method [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Mikhaylov, O. Bessarab, L. Radchenko, A. Pogarskiy, O. Telenkov, A. Radchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, No. 11(92). - P. 48-56. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.127158. -
Повний текстПовний текст
44
Elaboration of the new method of conserving volatile aromatic substances of spicy vegetables at creating healhy cruo-supplements [Text] / V. Pogarskaya, R. Pavlyuk, O. Cherevko, V. Pavlyuk, L. Radchenko, O. Dudnyk, T. Kolomiets, A. Radchenko, O. Pogarskiy // Eureka: Life Sciences. - 2018. - Issue 4. - P. 20-27
45
Development of a new method of storage and maximum separation of chlorophils from chlorophylcon-taining vegetables at reception of healthfull nanoproducts [Text] / V. Mikhaylov, R. Pavliuk, V. Pogarska, O. Bessarab, L. Radchenko, O. Pogarskiy, A. Radchenko // Eureka: Life Sciences. - 2018. - Issue 2. - С. 47-54
46
Формування якості зефіру з еламіном та вітаміном С [Текст] : монографія / Я. О. Белецька, Г. І. Дюкарева, А. Е. Радченко, О. О. Соколовська. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 176 с. - Б. ц.
47
Changes in the Quality Indicators of Peanut Butter Pastes During Storage [Text] / S. Lehnert, L. Malyuk, A. Dubinina, O. Khomenko, A. Radchenko, E. Sokolovskaya // Commodity Science – Traditions And Actuality. - 2018. - С. 254-260
48
Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом [Текст] : монографія / Г. І. Дюкарева, А. Е. Радченко, О. О. Соколовська, Я. О. Білецька. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 138 с. - Б. ц.
49
Зміна якості питного коров’ячого молока під час зберігання залежно від виду упаковки [Текст] / Д. В. Бувожонова ; наук. керівник А. Е. Радченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 143
50
Маркетингові дослідження тари для жировмісних продуктів [Текст] / А. О. Бойко ; наук. керівник А. Е. Радченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 141
51
Інноваційні технології натуральних продуктів для здорового харчування – соусів-дресінгів з використанням кріодобавок із пряних овочів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, К. В. Дудник, А. Е. Радченко, Л. М. Біленко, Т. В. Котюк // ScienceRise. - 2018. - № 5 (46). - С. 48-52
52
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, К. В. Дудник, Т. В. Котюк, А. Е. Радченко, Л. М. Біленко // ScienceRise. - 2018. - № 5 (46). - С. 41-47
2017
53
Зміна кольоропараметричних характеристик пастили зі зменшеною часткою цукру білого та збагачених йодом [Текст] / А. А. Дубініна, О. О. Соколовська, А. Е. Радченко, Г. І. Дюкарева // Молодий вчений. - 2017. - № 12 (52)