Радченко Анна Едуардівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Revealing the effect of hydrothermal processing of legumes on the accumulation of dry matter in aquafaba [Electronic resource] / O. Hrynchenko, V. Dehtiar, A. Radchenko, A. Pak, I. Smetanska, F. Percevoy // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 5, Issue 11-131. - P. 51-61. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.313890. -
Повний текстПовний текст
2
Development of lentil aquafaba-based emulsions with the addition xanthan gum or corn starch for food technology applications [Text] / V. Dehtiar, A. Sachko, A. Radchenko, О. Grynchenko, S. Gubskyi // The Future of Technology, Sustainability, and Nutrition in the Food Domain : Proceedings of the 5th International Electronic Conference on Foods, October 28-30, 2024. - Basel : MDPI, 2024. - P. 18
3 Дегтяр, В. В.
Технологічні аспекти виробництва закусок з емульсійною структурою на основі гороху та аквафаби [Текст] / В. В. Дегтяр, А. Е. Радченко // Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості : матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-техн. конф., присвяч. 140-річниці НУХТ, 17-18.10.2024 р. - 2024
4 Славінський, Ю. Ю.
Перспективи використання нетрадиційної сировини в рецептурі хліба [Текст] / Ю. Ю. Славінський, наук. керівник А. Е. Радченко // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених. Держ. біотехнол. ун-т, 07.11.2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 132
5 Дегтяр, В. В.
Технологічні аспекти виробництва закусок з емульсійною структурою на основі бобової сировини та аквафаби [Текст] / В. В. Дегтяр, А. Е. Радченко // Інновації та технології в сфері послуг і харчування. - 2024. - № 4 (14)
6 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Дизайн та декорування страв [Текст] : силабус дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / С. Л. Юрченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 3 с. - Б. ц.
7
Дизайн та декорування страв [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: С. Л. Юрченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 13 с. - Б. ц.
8
Дослідження реологічних показників соусів на основі молочної сировини [Текст] / О. І. Янушкевич, А. Е. Радченко, А. І. Маринін, Н. Г. Гринченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-техн. конф. присвяч. 140-річниці НУХТУ, м. Київ, 21 листоп. 2024 р. - Київ, 2024. - С. 266-267
9
Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукції [Текст] / О. О. Гринченко, А. Л. Фощан, Н. Г. Гринченко, А. Е. Радченко // Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, 15-16 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 71-74
Повний текст
10
Технологія веганських та вегетаріанських харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт з дисципліни для здобувачів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 13 с. - Б. ц.
11
Закономірності дифузійних процесів під час перероблення бобових [Текст] / А. Е. Радченко, В. В. Дегтяр, А. О. Пак, О. О. Гринченко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : XIII Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 140-річчю НУХТ. - Київ : НУХТ, 2024
12 Дегтяр, В. В.
Вплив гідротермічного оброблення бобових на накопичення сухих речовин в аквафабі [Текст] / В. В. Дегтяр, А. Е. Радченко // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 07.11.2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 8
13
Технології харчової продукції з регульованим нутрієнтним складом для забезпечення стійкості продовольчої системи [Текст] : звіт про наук.-дослідну роботу (остаточний) / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, А. Л. Фощан, Є. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва, А. Е. Радченко, А. М. Діхтярь, В. С. Семененко, В. В. Дегтяр, Н. Г. Гринченко, О. І. Янушкевич. - Харків : ДБТУ, 2024. - 142 с. - Б. ц.
Повний текст
14 Семеніста, О. Д.
Тенденції розвитку ринку печива: сучасні інновації та перспективи [Текст] / О. Д. Семеніста, наук. керівник А. Е. Радченко // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених. Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 86
15 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Дизайн та декорування страв [Текст] : перелік питань до підсумк. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / С. Л. Юрченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 7 с. - Б. ц.
16
Influence of oil content and different thickeners on microstructure and rheological characteristics of food emulsions based on aquafaba beans [Text] / V. Dehtiar, A. Radchenko, A. Sachko, О. Grynchenko, S. Gubskyi // Proceedings of the 5th International Electronic Conference on Applied Sciences, December 4-6, 2024. - Basel : MDPI, 2024. - P. 562
Повний текст
17 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Дизайн та декорування страв [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / С. Л. Юрченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 12 с. - Б. ц.
18 Радченко, Анна Едуардівна.
Технологічні аспекти використання бобових у технології харчової продукції з емульсійною структурою» [Текст] / А. Е. Радченко, В. В. Дегтяр // Responsible production and consumption: realization in new generations of food products : scientific monograph. - Riga : Baltija Publishing, 2024. - P. 90-158
19
Визначення раціональних параметрів гідромеханічного та гідротермічного оброблення бобових [Текст] / А. Е. Радченко, В. В. Дегтяр, А. О. Пак, О. О. Гринченко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 140-річчю НУХТ, 21 трав. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 55-56
20 Sokolovska, O.
Trends in the development of the restaurant industry in Kharkiv [Text] / O. Sokolovska, A. Radchenko, A. Pashchenko // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 170-183
21 Радченко, Анна Едуардівна.
Технологія веганських та вегетаріанських харчових продуктів [Текст] : силабус дисципліни для здобувачів спец. 241 Готельно-ресторанна справа РВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 4 с. - Б. ц.
22 Радченко, Анна Едуардівна.
Вплив дисперсного складу гороху та аквафаби на органолептичні показники закусок [Текст] / А. Е. Радченко, В. В. Дегтяр, О. О. Гринченко // MDPI in 4th International Electronic Conference on Applied Sciences session Food Science and Technology : матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-техн. конф., присвяч. 140-річниці НУХТУ, 21.11.2024. - 2024
23 Radchenko, Anna.
Technological parametrs of halva with isomalt and maltitol [Text] / A. Radchenko, O. Sokolovska // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 6-17
24 Радченко, Анна Едуардівна.
Технологія майонезу з рослинними замінниками яєць [Текст] / А. Е. Радченко, Н. В. Шокотько // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали 11 Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 140-річниці НУХТ, 7.10.2024 р. - 2024. - С. 11
25 Соколовська, О. О.
Упровадження міжнародного досвіду в розвиток винного туризму в Україні [Текст] / О. О. Соколовська, А. Е. Радченко, А. О. Пащенко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 17
2023
26 Іванків, І.
Сучасні тенденції в технології виробництва закусок [Текст] / І. Іванків ; наук. керівник А. Е. Радченко // Міжнародна наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2023
27 Radchenko, Anna.
Justification of the expediency of introducing vegetable purees as a fat substitute in biscuit products [Text] / A. Radchenko, D. Devyatka // Інноваційний розвиток харчової, легкої промисловості та індустрії гостинності : Міжнар. наук.-практ. конф., Алматинський техн. ун-т. - Алмати, 2023
28 Янушкевич, О.
Innovations in the technology of dairy-based sauces for HoReCa [Text] / О. Янушкевич, А. Радченко, Н. Гринченко // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23 трав. 2023 p. - Київ : НУХТ, 2023
29 Іванків, І.
Раціональні режими приготування аквафаби та бобових для використання в закусках емульсійного типу [Текст] / І. Іванків, А. Е. Радченко, О. О. Гринченко // Період трансформаційних процесів в світовій науці : матеріали Міжнар. наук. конф. - 2023
30 Radchenko, Anna.
Ways to expand the assortment of vegetable-bean snacks with emulsion structure [Text] / A. Radchenko, V. Degtyar // Інноваційний розвиток харчової, легкої промисловості та індустрії гостинності : Міжнар. наук.-практ. конф., Алматинський техн. ун-т. - Алмати, 2023
31
Культура харчування [Текст] : пакет тест. завдань до підсумк. та поточ. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 241 Готельно-ресторанна справа РВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2023. - 22 с. - Б. ц.
32
Технологічні та економічні аспекти застосування бобових в технологіях харчової продукції: міні-огляд [Текст] / В. Дегтяр, А. Радченко, Н. Гринченко, О. Гринченко // Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Т. 31, № 4
33
Technological and economic aspects of using legumes in food technology: a mini-review [Electronic resource] / V. Dehtiar, A. Radchenko, N. Grynchenko, O. Grinchenko // Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Vol. 31, Issue 4. - P. 886-896. - DOI 10.15421/jchemtech.v31i4.287753. -
Повний текстПовний текстПовний текст
34 Радченко, Анна Едуардівна.
Актуальність використання цукрозамінників в технології халви [Текст] / А. Е. Радченко, В. Г. Петренко // Topical aspects of modern scientific research : ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., CPN Publishing Group. - 2023
2022
35 Радченко, Анна Едуардівна.
Методологія наукових досліджень [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 74 с. - Б. ц.
36 Радченко, Анна Едуардівна.
Культура харчування [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 108 с. - Б. ц.
Повний текст
37
Гастрономічна культура як засіб комунікацій [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 14 с. - Б. ц.
38
Методологія наукових досліджень [Текст] : метод. рек. та завдання для лаб. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц.
39
Методологія наукових досліджень [Текст] : метод. вказівки до самост. вивч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 20 с. - Б. ц.
Повний текст
40
Технологія харчування [Текст] : опорний конспект лекцій з дисц. для студентів спец. 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент організацій та адміністрування» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навч. / С. Б. Омельченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 49 с. - Б. ц.
41 Радченко, Анна Едуардівна.
Методологія наукових досліджень [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 8 с. - Б. ц.
42 Радченко, Анна Едуардівна.
Методологія наукових досліджень [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 12 с. - Б. ц.
43
Технологія харчування [Текст] : пакет візуал. супроводж. дисц. для студентів спец. 073 «Менеджмент» спец. «Менеджмент організацій та адміністрування» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навч. / авт.-уклад. : С. Б. Омельченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 45 с. - Б. ц.
44 Радченко, Анна Едуардівна.
Особливості технологічного процесу приготування аквафаби [Текст] / А. Е. Радченко, А. В. Дегтяр // Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів : матеріали ХІ Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., м. Київ, 25 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022
45
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
46
Гастрономічна культура як засіб комунікацій [Текст] : метод. вказівки та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 56 с. - Б. ц.
Повний текст
47 Радченко, Анна Едуардівна.
Культура харчування [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
48
Гастрономічна культура як засіб комунікацій [Текст] : перелік питань для підсумк. контролю з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 8 с. - Б. ц.
49 Радченко, Анна Едуардівна.
Методологія наукових досліджень [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
50
Культура харчування [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц.
51
Improving the food products quality in the hotel and restaurant industry [Electronic resource] / О. Sokolovska, А. Husliev, Y. Biletska, А. Radchenko, O. Skyrda, T. Letuta, T. Frolova, A. Havrysh // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2022. - Vol. 38. - С. 13-17
Повний текст
2021
52 Радченко, Анна Едуардівна.
Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатів [Текст] / А. Е. Радченко, С. Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 177-187
53
Все про алкогольні напої [Текст] : навч. посібник / Н. І. Черевична, Л. О. Радченко, О. В. Гапонцева, А. Е. Радченко. - Харків : ХТЕК КНТЕУ, 2021. - 198 с. - Б. ц.
54
Improving the Food Products Quality in the Hotel and Restaurant Industry [Text] / О. Sokolovska [etc.] // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition – NUTRICON, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Scopje, 2021. - P. 222-223
55
Культура харчування [Текст] : метод. рекомендації та завдання для практ. занять з дисципліни Культура харчування для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 58 с. - Б. ц.
56 Радченко, Анна Едуардівна.
Розробка технології яєчно-масляних соусів [Текст] : тези / А. Е. Радченко // MODERN SCIENTIFIC TRENDS AND STANDARDS : 1st International Scientific and Practical Conference, Santa Rosa, 11-12.10.2021. - 2021. - С. 158-163
57 Радченко, Анна Едуардівна.
Роль инновационных овощных и фруктовых соусов в сбалансированном питании [Текст] / А. Е. Радченко // INTERNATIONAL FORUM: PROBLEMS AND SCIENTIFIC SOLUTIONS : 8th International Scientific and Practical Conference, Melboutne, 6-8.09.2021. - 2021. - С. 333-337
58
Development and formation of student competencies for the hotel and restaurant sphere with distance learning [Текст] / Anna Radchenko, T. Amiraslanov, G. Dyukareva, L. Bilenko, A. Islamova // Science Rise. - 2021. - № 2 (73). - С. 65-71
59
Social and economic efficiency of implementation of pastile products made from unconventional raw materials in the hospitality field [Текст] / O. Sokolovska, A. Radchenko, Y. Biletska, A. Krivtsova, A. Kornitskaya, T. Afanasieva, O. Bilovska // Science Rise. - 2021. - № 2 (73). - С. 101-106
60
Інноваційний задум кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктів [Текст] / В. О. Біляєв, А. Е. Радченко, Н. Г. Гринченко, О. О. Гринченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 5-6
61
Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировини [Текст] / О. І. Янушкевич, А. Е. Радченко, Н. Г. Гринченко, Є. П. Пивоваров // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 33-34
62 Радченко, Анна Едуардівна.
Організація освітнього процесу: можливості індивідуалізації навчання [Текст] / А. Е. Радченко, А. Л. Фощан, А. Н. Новрузов // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 210-211
63
Технологічні аспекти виробництва структурованої кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктів [Текст] / В. О. Біляєв, А. Е. Радченко, В. В. Біленко, В. В. Гринченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті євроінтеграції : матеріали Х Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 9-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021
64
Дослідження впливу технологічних чиннників на стабільність гарячих соусів з емульсійною структурою [Текст] / О. І. Янушкевич, А. Е. Радченко, К. Р. Сагайдачна, Н. Г. Гринченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті євроінтеграції : матеріали X Міжнар. наук.-техн. конф. м. Київ, 9-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021
65 Михайлова, Марія Володимірівна.
Знання іноземної мови як вимога якісної підготовки фахівців маркетингу [Текст] / М. В. Михайлова, А. Е. Радченко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 265-266
2020
66 Маренич, Вікторія Михайлівна.
Діджиталізація навчального процесу в коледжі – шлях до самостійного життя покоління «Z» [Текст] / В. М. Маренич, Л. О. Радченко, А. Е. Радченко // Інформаційно-ресурсне забезпечення освітнього процесу в умовах діджиталізації суспільства : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Київ. - Київ : Наук.-метод. центр ВФПО, 2020
67 Радченко, Анна Эдуардовна.
Развитие ключевых компетентностей – основное направление в формировании современного инженера-технолога пищевой индустрии [Текст] / А. Э. Радченко, Г. И. Дюкарева // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 300-301
68
Competency-based approach in higher education: competency-based model of engineer for the food industry [Text] / A. Radchenko, G. Dykareva, T. Afanasyeva, S. Yakubyan, S. Karapandzha // ScienceRise. - 2020. - № 3 (68). - С. 58-65
69 Радченко, Анна Едуардівна.
Місце маркетингової парадигми в концепції розвитку системи освіти в Україні [Текст] / А. Е. Радченко, Н. М. Кривошеєва, Д. Щебликін // Освітній простір в контексті суспільних трансформацій: виклики сьогодення та пріоритети розвитку : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. науковців, викладачів, аспірантів та фахівців-практиків, м. Харків, 27 трав. 2020 р. - Харків : ХТЕК КНТЕУ, 2020. - С. 110-112
70Пат. 145640 Україна, МПК A01F 25/00, A23B 7/154.
Плівкове покриття для обробки плодів абрикоса перед зберіганням [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, В. В. Новікова, І. М. Бєляєва, В. В. Колесник, К. В. Сподар, А. Е. Радченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2020 04718 ; Заявл. 24.07.2020 ; Опубл. 28.12.2020, Бюл. № 24. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
2019
71
Development of peanut quality criteria for determination of its rational use [Electronic resource] / S. Lehnert, O. Khomenko, Antonina Dubinina, L. Malyuk, O. Skyrda, Anna Radchenko // Science and Innovation. - 2019. - Vol. 15, Issue 5. - P. 23-33. - DOI 10.15407/scine15.05.023. -
Повний текстПовний текстПовний текст
2018
72
Формування якості зефіру з еламіном та вітаміном С [Текст] : монографія / Я. О. Белецька, Г. І. Дюкарева, А. Е. Радченко, О. О. Соколовська. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 176 с. - Б. ц.
73
Studying the complex of biologically active substances in spicy vegetables and designing the nanotechnologies for cryosupplements and nanoproducts with health benefits [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O. Cherevko, V. Pavliuk, L. Radchenko, E. Dudnyk, A. Radchenko, T. Kolomiets // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 4, Issue 11-94. - С. 6 - 14. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.133819. -
Повний текстПовний текст
74
Changes in the Quality Indicators of Peanut Butter Pastes During Storage [Text] / S. Lehnert, L. Malyuk, A. Dubinina, O. Khomenko, A. Radchenko, E. Sokolovskaya // Commodity Science – Traditions And Actuality. - 2018. - С. 254-260
75
Elaboration of the new method of conserving volatile aromatic substances of spicy vegetables at creating healhy cruo-supplements [Text] / V. Pogarskaya, R. Pavlyuk, O. Cherevko, V. Pavlyuk, L. Radchenko, O. Dudnyk, T. Kolomiets, A. Radchenko, O. Pogarskiy // Eureka: Life Sciences. - 2018. - Issue 4. - P. 20-27
76
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, К. В. Дудник, Т. В. Котюк, А. Е. Радченко, Л. М. Біленко // ScienceRise. - 2018. - № 5 (46). - С. 41-47
77
Інноваційні технології натуральних продуктів для здорового харчування – соусів-дресінгів з використанням кріодобавок із пряних овочів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, К. В. Дудник, А. Е. Радченко, Л. М. Біленко, Т. В. Котюк // ScienceRise. - 2018. - № 5 (46). - С. 48-52
78
Маркетингові дослідження тари для жировмісних продуктів [Текст] / А. О. Бойко ; наук. керівник А. Е. Радченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 141
79
Зміна якості питного коров’ячого молока під час зберігання залежно від виду упаковки [Текст] / Д. В. Бувожонова ; наук. керівник А. Е. Радченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 143
80
Development of a new method of storage and maximum separation of chlorophils from chlorophylcon-taining vegetables at reception of healthfull nanoproducts [Text] / V. Mikhaylov, R. Pavliuk, V. Pogarska, O. Bessarab, L. Radchenko, O. Pogarskiy, A. Radchenko // Eureka: Life Sciences. - 2018. - Issue 2. - С. 47-54
81
The study of bas complex in chlorophyllcontaining vegetables and development of healthimproving nanoproducts by a deep processing method [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Mikhaylov, O. Bessarab, L. Radchenko, A. Pogarskiy, O. Telenkov, A. Radchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, No. 11(92). - P. 48-56. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.127158. -
Повний текстПовний текст
82
Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська, А. Е. Радченко, Я. О. Білецька. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 131 с. - Б. ц.
83
Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом [Текст] : монографія / Г. І. Дюкарева, А. Е. Радченко, О. О. Соколовська, Я. О. Білецька. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 138 с. - Б. ц.
2017
84
Зміна кольоропараметричних характеристик пастили зі зменшеною часткою цукру білого та збагачених йодом [Текст] / А. А. Дубініна, О. О. Соколовська, А. Е. Радченко, Г. І. Дюкарева // Молодий вчений. - 2017. - № 12 (52)