| 2025 |
| 1 | > Practical English communication skills [Електронний ресурс] : метод. рек. до вивч. дисципліни для студентів 1 курсу спец. 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм, другий освіт. рівень магістр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Л. А. Подворна [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2025. - 106 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 2 | > English for professionals in the field of food technologу (Англійська мова для професіоналів у сфері харчових технологій) [Електронний ресурс] : метод. рек. для читання за фахом і завдання для самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. О. Колесник. - Харків : [б. в.], 2025. - 86 с. - Бібліогр.: с. 85. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 3 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Лексичний підхід у викладанні англійської мови [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Закарпатські філологічні студії. - 2025. - № 39 (25) | |
|---|
| 4 | > Фахова іноземна комунікація та галузевий переклад [Електронний ресурс] : метод. вказівки та тест. завдання для контролю знань з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2025. - 108 с. : табл. - Бібліогр.: с. 107. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 5 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Інтегрований підхід до вивчення іноземної мови [Текст] / Л. А. Подворна> // Інноваційні технології і методика викладання гуманітарних дисциплін: теорія і практика технічних закладів вищої освіти : збірник наук. ст. за матеріалами II Всеукр. наук.-практ. конф. з проблем вищ. освіти з міжнар. участю, Харків. нац. автомоб.-дорож. ун-т, 15 квіт. 2025 р. - Харків : ХНАДУ, 2025 | |
|---|
| 2024 |
| 6 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Багатомовність як інструмент євроінтеграції [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності в умовах європейської інтеграції : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 18 жовт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 138-139 | Повний текст |
|---|
| 7 | > Nesterenko, B. English and social mobility [Text] / B. Nesterenko ; scientific supervisor: L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 37-38 | |
|---|
| 8 | > Sharavin, I. English as a tool for education and innovation [Text] / I. Sharavin ; scientific supervisor: I. Udovenko, L. Podvorna> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 61-62 | Повний текст |
|---|
| 9 | > Kutsenko, M. The impact of English on international business [Text] / M. Kutsenko ; scientific supervisor: I. Udovenko, L. Podvorna> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 318 | Повний текст |
|---|
| 10 | > Lebid, V. The digital divide and English access [Text] / V. Lebid ; scientific supervisor: I. Udovenko, L. Podvorna> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 318-319 | Повний текст |
|---|
| 11 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Тандем-технології: сучасні підходи до вивчення іноземних мов [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Стратегії розвитку та пріоритетні завдання філологічних наук : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 25-26 жовт. 2024 р. - Запоріжжя-Торунь : Liha-Pres, 2024 | |
|---|
| 12 | > Dreval, D. Cultural exchange and English [Text] / D. Dreval ; scientific supervisor: I. Udovenko, L. Podvorna> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 314-315 | Повний текст |
|---|
| 13 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Практичні навички комунікації іноземною мовою [Текст] : силабус з дисципліни з підгот. здобувачів другого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Л. А. Подворна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 8 с. - Б. ц. | |
|---|
| 14 | > English for agrifood tech professionals (Англійська мова для професіоналів у сфері агрохарчових технологій) [Текст] : метод. рек. для студентів 4 курсу першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / авт.-уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 110 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 15 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Іноземна мова (за професійним спрямуванням) [Текст] : силабус дисципліни з підгот. здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 242 Туризм / Л. А. Подворна, О. М. Муравйова, М. І. Крупей. - Харків : ДБТУ, 2024. - 8 с. - Б. ц. | |
|---|
| 16 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Іноземна мова для професійної комунікацї [Текст] : силабус дисципліни з підгот. здобувачив 2 (магістер.) рівня для спец. 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка / Л. А. Подворна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 8 с. - Б. ц. | |
|---|
| 17 | > Муравйова, Олена Миколаївна. Програма вступного іспиту (співбесіди) з іноземних мов [Текст] : для вступників на перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти на основі повної загал. серед. / О. М. Муравйова, Л. А. Подворна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 44 с. - Б. ц. | |
|---|
| 18 | > Білінгвальне навчання у міжнародній практиці [Текст] / А. О. Колесник, О. М. Муравйова, В. О. Архипова, Н. А. Скриннік, Л. А. Подворна> // Наукові інновації та передові технології. Серія: Педагогіка. - 2024. - № 5 (33). - С. 1140-1149 | |
|---|
| 19 | > Quantum English («Квантова англійська») [Текст] : метод. рек. з англ. мови для студентів 4 курсу спец. 123 Комп'ютерна інженерія, 125 Кібербезпека та захист інформації та 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / авт.-уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 124 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 20 | > Teaching foreign languages in aggregated small academic groups of different specialities as a part of structural consolidation within Ukrainian educational system [Текст] / A. Kolesnyk, V. Arkhypova, O. Manuyenkova, L. Podvorna, O. Muraviova> // Science and education as the basis for the modernization of the world order : monographic series «European Science». - Karlsruhe, 2024. - Book 35, Pt. 4. - Р. 95-104. - DOI https://doi.org/10.30890/2709-2313.2024-35-00-014. - | Повний текст |
|---|
| 2023 |
| 21 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням) [Текст] : силабус дисциліни з підгот. здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 242 Туризм / Л. А. Подворна, М. І. Крупей. - Харків : ДБТУ, 2023. - 8 с. - Б. ц. | |
|---|
| 22 | > Ділові переговори [Текст] : метод. рекомендації з англ. мови для студентів усіх спец. / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 90 с. - Б. ц. | |
|---|
| 23 | > Liscovska, D. Language as a mirror of culture [Text] / D. Liscovska ; scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 383-384 | Повний текст |
|---|
| 24 | > Культура наукової англійської мови [Текст] : робоча програма для слухачів наук. курсів / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 7 с. - Б. ц. | |
|---|
| 25 | > Методичні рекомендації для слухачів наукових курсів «Культура наукової англійської мови» [Текст] / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 116 с. - Б. ц. | |
|---|
| 26 | > Golubnychy, B. Foreign language in the business world [Text] / B. Golubnychy ; scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 368-369 | Повний текст |
|---|
| 27 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Іноземна мова [Текст] : силабус з дисципліни для спец. 192 Будівництво та цивільна інженерія / Л. А. Подворна. - Харків : ДБТУ, 2023. - 4 с. - Б. ц. | |
|---|
| 28 | > Ivanchenko, O. Speaking a foreighn language as an important skill in the professional activity [Text] / O. Ivanchenko ; scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 375-376 | Повний текст |
|---|
| 29 | > Udovenko, I. The commodification of culture and tourism [Text] / I. Udovenko, L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 228-230 | Повний текст |
|---|
| 30 | > Tokar, S. The relevance of a foreign language in the business world [Text] / S. Tokar ; scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 396-397 | Повний текст |
|---|
| 31 | > Культура наукової англійської мови [Текст] : метод. рек. для слухачів наук. курсів / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 116 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 32 | > Тандем-технології як інноваційні технології навчання іноземних мов [Текст] / А. О. Колесник, Л. А. Подворна, І. В. Удовенко, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова> // Сучасні дослідження з іноземної філології. - 2023. - № 2 (24). - С. 317-325 | |
|---|
| 33 | > Особливості викладання іноземної мови в умовах дистанційного навчання [Текст] / А. О. Колесник, І. В. Удовенко, О. О. Мануєнкова, Л. А. Подворна, О. М. Муравйова> // Сучасні дослідження з іноземної філології : збірник наук. пр. - 2023. - № 5 (23) | |
|---|
| 34 | > Podvorna, L. Principals of creation of electronic textbooks for higher educational establishments [Text] / L. Podvorna> // Science, Education, Innovation: Topical Issues and Modern Aspects : Scientific Collection «InterConf», Tallinn, February 16-18, 2023. - Tallinn, 2023. - С. 130-136 | |
|---|
| 35 | > Gerasymchuk, M. The aspect of learning a foreign language as a factor increasing the competitiveness of a specialist [Text] / M. Gerasymchuk ; scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 365-366 | Повний текст |
|---|
| 36 | > Piskun, K. The importance of foreign language in ensuring effective communication in international business [Text] / K. Piskun ; scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 389-390 | Повний текст |
|---|
| 2022 |
| 37 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Особливості професійно-орієнтованого навчання іноземної мови студентів економічного профілю [Текст] / Л. А. Подворна> // Сучасні проблеми викладання іноземних мов у закладах освіти : матеріали Міжнар. наук.-метод. семінару, м. Харків, 21 січ. 2022 р. - Харків : ХНАДУ, 2022 | |
|---|
| 38 | > Методичні рекомендації з підготовки до Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з англійської мови для студентів 4 курсу усіх спеціальностей [Текст] / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 90 с. - Б. ц. | |
|---|
| 39 | > Grida, N. The main factors of a foreing language as a competitivness today [Text] / N. Grida, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 127-128 | |
|---|
| 40 | > Розробка програм вступного іспиту (співбесіди) з англійської, німецької та французької мов [Текст] : для вступників на перший (бакалавр.) рівень вищої освіти на основі пов. загал. серед. освіти / уклад.: О. М. Муравйова, Л. А. Подворна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 51 с. - Б. ц. | |
|---|
| 41 | > Kopytsia, A. The competitive advance of foreign languages [Text] / A. Kopytsia, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 134-136 | |
|---|
| 42 | > Kovaleva, M. Features of hr management digitalization [Text] / M. Kovaleva, scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Держ. біотехнол. ун-т, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 185 | |
|---|
| 43 | > Netipa, B. The role of foreign language in the modern world [Text] / B. Netipa, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 140-142 | |
|---|
| 44 | > Chelombitko, P. International economic relations [Text] / P. Chelombitko, scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Держ. біотехнол. ун-т, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 215-216 | |
|---|
| 45 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Формування професійної компетентності студентів в умовах електронного навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 10 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 467-469 | |
|---|
| 46 | > Dmytrenko, A. Analysis of the practice of decision-making on the formation of a project financing system [Text] / A. Dmytrenko, scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Держ. біотехнол. ун-т, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 218-219 | |
|---|
| 47 | > Bondarenko, A. Marketing aspects of management entrepreneurial activity [Text] / A. Bondarenko, scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Держ. біотехнол. ун-т, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 217-218 | |
|---|
| 48 | > Naprasnyk, M. Digital and Internet marketing [Text] / M. Naprasnyk, scientific supervisor : L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Держ. біотехнол. ун-т, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 227 | |
|---|
| 49 | > Zhilkov, H. The effect of income changes on consumer choices [Text] / H. Zhilkov, scientific supervisor : L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Держ. біотехнол. ун-т, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 219-220 | |
|---|
| 50 | > Yeremyeyeva, D. Prospects of the development of modern management [Text] / D. Yeremyeyeva, scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Держ. біотехнол. ун-т, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 182 | |
|---|
| 51 | > Друга іноземна мова [Текст] : розробка силабусу з дисципліни для спец. 242 Туризм / уклад. Л. А. Подворна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 4 с. - Б. ц. | |
|---|
| 52 | > Tkachenko, C. Importance of English in our life [Text] / C. Tkachenko, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 146-147 | |
|---|
| 2021 |
| 53 | > Zhovtun, A. Text massaging for marketing agencies [Text] / A. Zhovtun, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 231 | |
|---|
| 54 | > Seredenko, N. Restaurant business [Text] / N. Seredenko, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 266 | |
|---|
| 55 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Роль інформаційно-комунікаційних технологій в рішенні задач індивідуалізації і диференціації навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 258-259 | |
|---|
| 56 | > Gushchina, I. Prospects of hospitality industry development [Текст] / I. Gushchina, наук. керівник : I. Udovenko, Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 227 | |
|---|
| 57 | > Fomina, O. Innovation management [Text] / O. Fomina ; scientific supervisor: I. Udovenko, L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Держ. біотехнол. ун-т, 22 жовт. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 246-248 | |
|---|
| 58 | > Shestopalov, A. Advertising in marketing [Text] / A. Shestopalov, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 284 | |
|---|
| 59 | > Fomina, O. Advertising for restaurants [Text] / O. Fomina, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 279 | |
|---|
| 60 | > Seredina, A. Hotel business in a pandemic [Text] / A. Seredina, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 267 | |
|---|
| 61 | > Мова соціокультурного середовища в галузі економіки, менеджменту та готельно-ресторанної справи [Текст] : навч.-метод. посібник для інозем. студентів 4 курсу / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна, М. І. Крупей. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 168 с. - Б. ц. | |
|---|
| 62 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Реалізація змішаного навчання у ЗВО [Текст] / Л. А. Подворна> // Іноземні мови у вищій освіті: лінгвістичні, психолого-педагогічні та методичні перспективи : матеріали V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. - Харків : НЮУ ім. Ярослава Мудрого, 2021. - С. 280-285 | |
|---|
| 63 | > Glazunova, Ya. Nutritional supplements [Текст] / Ya. Glazunova, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 222 | |
|---|
| 64 | > Romanyuk, L. Robotization in restaurants [Text] / L. Romanyuk, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 262 | |
|---|
| 65 | > Podvorna, L. Innovative technologies in high school education [Text] / L. Podvorna> // Theoretical and practical scientific achievements: research and results of their implementation : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International Scientific and Theoretical Conference, Pisa. - 2021. - Vol. 3. - С. 95-99 | |
|---|
| 66 | > Pritula, L. Importance of communication in advertising business [Text] / L. Pritula, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 259 | |
|---|
| 67 | > Удовенко, Інна Володимирівна. QR-код у методиці змішаного навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 91-92 | |
|---|
| 68 | > Kutsenko, V. Economic models and Maths [Text] / V. Kutsenko, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 241 | |
|---|
| 69 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Інструментарій та вимоги до студента й викладача в разі застосування змішаного навчання іноземних мов [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 222-223 | |
|---|
| 70 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Розробка e-learning на основі електронної платформи е-Front [Текст] / Л. А. Подворна> // Від е-learning до управління знаннями: теорія, практика, перспективи : збірник тез доп. на Всеукр. наук.-метод. семінарі з елементами вебінару, м. Харків, Харків. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2021. - С. 31-32 | |
|---|
| 71 | > Мова професійного середовища в галузі економіки, менеджменту та готельно-ресторанної справи [Текст] : навч.-метод. посібник для інозем. студентів 4 курсу / В. Л. Борисова, А. О. Колесник, М. І. Крупей, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 168 с. - Б. ц. | |
|---|
| 72 | > Podvorna, L. The topical issues of the blended learning technology application in the process of foreign language teaching [Text] / L. Podvorna> // The driving force of science and trends in its development : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International Scientific and Theoretical Conference. - Coventry, 2021. - Vol. 3. - P. 129-133 | |
|---|
| 2020 |
| 73 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Шляхи удосконалення викладання іноземної мови для студентів економічних спеціальностей [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23 квіт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 263-265 | |
|---|
| 74 | > Shevchenko, I. Top 5 unusual Seoul hotels [Text] / I. Shevchenko, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 378 | |
|---|
| 75 | > Tesmenetska, K. Greek cuisine [Text] / K. Tesmenetska, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 362 | |
|---|
| 76 | > Sureyi, K. Italian cuisine [Текст] / K. Sureyi, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 359 | |
|---|
| 77 | > Veretennikova, A. Spanish cuisine [Text] / A. Veretennikova, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 248 | |
|---|
| 78 | > Podvorna, L. Approches innovantes pour évaluer la qualité de service dans le secteur de restauration [Text] / L. Podvorna, R. Shvachko> // Сучасні тенденції у науці : збірник студент. наук. пр. ХНУ ім. В. Н. Каразіна. - Харків, 2020. - С. 95-99 | |
|---|
| 79 | > Borisenko, V. Scientific and practical importance of trace elements [Text] / V. Borisenko, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 243 | |
|---|
| 80 | > Podvorna, L. Ways of independent work activation in foreign language teaching [Text] / L. Podvorna> // Освіта і суспільство V : збірник наук. пр. - Ополє : Вид-во Вищої школи управління і адміністрації в Ополє, 2020. - С. 142-148 | |
|---|
| 81 | > Удовенко, Інна Володимирівна. «Le Français» Французька мова як друга іноземна для студентів економічних спеціальностей [Текст] : навч.-метод. посібник / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 144 с. - Б. ц. | |
|---|
| 82 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Навчально-методичний посібник «Le Français» Французька мова як друга іноземна для студентів економічних спеціальностей» [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 144 с. - Б. ц. | |
|---|
| 83 | > Gladkova, O. Chinese cuisine [Text] / O. Gladkova, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 253 | |
|---|
| 84 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Сучасні методи використання змішаного навчання під час вивчення іноземної мови у ЗВО [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Маркетинг ХХІ століття: виклики змін : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю заснування каф. маркетингу і комерц. діяльності ХДУХТ, 8-10 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 271-273 | |
|---|
| 85 | > Seredenko, N. Symbolic consumption [Text] / N. Seredenko, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 350 | |
|---|
| 86 | > Fomina, O. Development of service enterprises: problems and decisions [Electronic resource] / O. Fomina, scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 23 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 190-192 | |
|---|
| 87 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Реалізація синергетичного підходу у викладанні іноземних мов [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 326-327 | |
|---|
| 88 | > Seredyna, A. The current state of coffee house in Ukraine [Text] / A. Seredyna, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 351 | |
|---|
| 89 | > Goldun, M. New concepts in the restaurant business: gourmet market and eco-restaurant [Text] / M. Goldun, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 255 | |
|---|
| 90 | > Gushchina, I. Culture of consumption as a way of full life [Text] / I. Gushchina, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 262 | |
|---|
| 91 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Застосування моделі blended learning під час викладання курсу «Іноземна мова за професійним спрямуванням» [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 220-221 | |
|---|
| 92 | > Romanyuk, L. Hotel personnel management [Text] / L. Romanyuk, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 342 | |
|---|
| 93 | > Rudenko , D. Dish mills as the most attractive advertising in restaurant buisness [Text] / D. Rudenko , scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 344 | |
|---|
| 94 | > Rzayeva, A. French cuisine [Text] / A. Rzayeva, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 341 | |
|---|
| 95 | > Romanyuk, L. Hotel personnel management [Text] / L. Romanyuk, scientific supervisor : L. Malyuk, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 201 | |
|---|
| 96 | > Mys’ko, Yu. Top 5 ukrainian restaurant in USA [Text] / Yu. Mys’ko, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 310 | |
|---|
| 97 | > Netrebina, N. Modern restaurants and tourist trends [Text] / N. Netrebina, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 317 | |
|---|
| 98 | > Dubinets’, V. Marketing mix [Text] / V. Dubinets’, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 266 | |
|---|
| 99 | > Zhalnina, D. Top 5 unusual hotels in the world [Text] / D. Zhalnina, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 278 | |
|---|
| 100 | > Guriev, V. Сoncept of needs in the structure of philosophy [Text] / V. Guriev, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 260 | |
|---|
| 101 | > Goncharova, Yu. Major breakthroughs of innovative technologies in the hotel industry [Text] / Yu. Goncharova, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 257 | |
|---|
| 102 | > Goncharenko, A. Georgian cuisine [Text] / A. Goncharenko, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 256 | |
|---|
| 2019 |
| 103 | > Bubenets, D. Italian cuisine [Text] / D. Bubenets, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 344 | |
|---|
| 104 | > Bondarenko, I. British cuisine [Text] / I. Bondarenko, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 343 | |
|---|
| 105 | > Dautova, A. How to attract customers to a restaurant? [Text] / A. Dautova, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 366 | |
|---|
| 106 | > Goncharova, Yu. The top 4 restaurant innovations [Text] / Yu. Goncharova, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 357 | |
|---|
| 107 | > Hushchina, I. Features of behavior of service personnel [Text] / I. Hushchina, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 365 | |
|---|
| 108 | > Voronenko, Ya. The introduction of robots in the restaurant bussiness [Text] / Ya. Voronenko, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 350 | |
|---|
| 109 | > Hlushchenko, V. Chocolate [Text] / V. Hlushchenko, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 355 | |
|---|
| 110 | > Gladkova, O. French cuisine [Text] / O. Gladkova, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 354 | |
|---|
| 111 | > Методичні рекомендації з розвитку навичок писемного та усного мовлення з другої іноземної мови (французька) для студентів економічних спеціальностей. Ч. 2 [Текст] / уклад.: І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 50 с. - Б. ц. | |
|---|
| 112 | > Vishnevsky, M. Culinary master class as a presentation of goods and services of restaurants [Text] / M. Vishnevsky, scientific supervisor L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 348 | |
|---|
| 2018 |
| 113 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Контрастивний підхід у викладанні французької мови як другої іноземної [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : тези ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 230-231 | Повний текст |
|---|
| 114 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Вивчення іноземної мови як засобу міжкультурної комунікації під час підготовки майбутніх маркетологів [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 240-242 | Повний текст |
|---|
| 115 | > Муравйова, Олена Миколаївна. Використання оптимізованих віртуальних моделей під час викладання іноземної мови [Текст] / О. М. Муравйова, Л. А. Подворна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 229-230 | Повний текст |
|---|
| 116 | > Методичні рекомендації з розвитку навичок писемного та усного мовлення з другої іноземної мови (французька) для студентів економічних спеціальностей [Текст] / уклад.: І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 90 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2017 |
| 117 | > Гутовська, А. І. Бізнес-план ресторану [Текст] / А. І. Гутовська, наук. керівник Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 390 | |
|---|
| 118 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Засоби смислового виділення у французькій мові [Текст] / Л. А. Подворна> // Мова та література у полікультурному просторі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 10-11 лют. 2017 р. - Львів : Логос, 2017. - С. 137-139 | |
|---|
| 119 | > Заморіна, Ю. Ю. Методологія та інструменти шести сигм [Текст] / Ю. Ю. Заморіна, наук. керівник Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 395 | |
|---|
| 120 | > Марцин, Є. А. Найкраща у світі жінка-шеф – 2016 [Текст] / Є. А. Марцин, наук. керівник Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 427 | |
|---|
| 121 | > Трансформація картини світу студентів-іноземців у процесі міжкультурної адаптації в країні навчання [Текст] / А. О. Борисова, А. М. Большакова, О. М. Білик, А. О. Колесник, В. О. Архипова, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна. - Харків : Лідер, 2017. - 192 с. - Б. ц. | |
|---|
| 122 | > Назаренко, С. В. Топ-5 ресторанних технологій на 2017 рік [Текст] / С. В. Назаренко, наук. керівник Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 437 | |
|---|
| 123 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Інформаційно-комунікаційні технології та їх роль у викладанні іноземної мови [Текст] / Л. А. Подворна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 288-289 | |
|---|
| 124 | > Тіщенко, М. В. Інтерактивні технології – майбутнє ресторанного бізнесу [Текст] / М. В. Тіщенко, наук. керівник Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 469 | |
|---|
| 125 | > Тоцька, Є. О. Цікаві факти про какао [Текст] / Є. О. Тоцька, наук. керівник Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 471 | |
|---|
| 126 | > Чернуха, Я. О. Найдорожчі готелі світу [Текст] / Я. О. Чернуха, наук. керівник Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 488 | |
|---|
| 127 | > Швачко, Р. С. Квантова левітація – майбутнє в ресторанному бізнесі [Текст] / Р. С. Швачко, наук. керівник Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 494 | |
|---|
| 128 | > Арделян, М. В. Сучасні інтерактивні технології у формуванні англомовної професійно орієнтованої лексичної компетентності студентів [Текст] / М. В. Арделян, Л. А. Подворна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 252-253 | |
|---|
| 129 | > Арделян, М. В. Проблема міжкультурної комунікації в навчанні іноземних мов [Текст] / М. В. Арделян, І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 254-255 | |
|---|
| 130 | > Арделян, М. В. Формування кореляційного зв’язку між предикативними частинами просторово-ототожнювальних [Текст] / М. В. Арделян, Л. А. Подворна> // Нове та традиційне у дослідженнях сучасних представників філологічних наук : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 лют. 2017 р. - Одеса : Південноукр. орг. «Центр філол. дослідж.», 2017. - С. 6-9 | |
|---|
| 131 | > Рибальченко, А. А. Нейролінгвістичне програмування як мистецтво та наука досконалості [Текст] / А. А. Рибальченко, наук. керівник Л. А. Подворна> // Інформаційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 453 | |
|---|
| 132 | > Арделян, М. В. Інтернет у навчанні усним видам мовної діяльності [Текст] / М. В. Арделян, Л. А. Подворна> // Сучасні наукові дослідження представників філологічних наук та їхній вплив на розвиток мови і літератури : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 7-8 квіт. 2017 р. - Львів : Логос, 2017. - С. 127-128 | |
|---|
| 133 | > Сіманович, Ю. О. Унікальні готельні послуги [Текст] / Ю. О. Сіманович, наук. керівник Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 461 | |
|---|
| 134 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Використання хмарних технологій у навчанні [Текст] / Л. А. Подворна> // Філологічні науки: сучасні тенденції та фактори розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, Південноукр. орг. «Центр філол. дослідж.», 27-28 січ. 2017 р. - Одеса, 2017. - С. 106-107 | |
|---|
| 135 | > Заводяна, М. В. Навчання персоналу ресторану [Текст] / М. В. Заводяна, наук. керівник Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 393 | |
|---|
| 136 | > Байрачна, М. А. Що розкаже про ваш характер ваш офісний стіл [Текст] / М. А. Байрачна, Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 371 | |
|---|
| 137 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Використання блог технологій у навчанні іноземних мов [Текст] / Л. А. Подворна> // Інноваційні методи викладання іноземних мов у немовних вищих навчальних закладах : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 26 квіт. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 59-60 | |
|---|
| 138 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Формування вмінь аудіювання під час самостійної роботи студентів із використанням технічних засобів навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 370-377 | Повний текст |
|---|
| 139 | > Вороненко, Я. Ю. Тенденції ресторанного господарства [Текст] / Я. Ю. Вороненко, наук. керівник Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 384 | |
|---|
| 2015 |
| 140 | > Муравйова, Олена Миколаївна. Історія викладання іноземних мов у Великобританії [Текст] / О. М. Муравйова, М. В. Кондратенко, Л. А. Подворна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 2. - С. 323-324 | Повний текст |
|---|
| 141 | > Подворна, Людмила Анатоліївна. Характер і класифікація англійських запозичень у французькій мові [Текст] / Л. А. Подворна, М. В. Кондратенко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 2. - С. 331-332 | Повний текст |
|---|
| 2014 |
| 142 | > Кондратенко, М. В. Інтерактивні технології навчання термінологічної лексики студентів економічних спеціальностей [Текст] / М. В. Кондратенко, Л. А. Подворна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу : тези ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 26 верес. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 123-124 | Повний текст |
|---|
| 2010 |
| 143 | > Lyabach, V. Sport nutrition [Text] / V. Lyabach ; scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 2. - С. 362 | |
|---|
| 144 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Інноваційні методи навчання іноземних мов у вищій школі в контексті гуманістичної спрямованості навчального процесу [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 253-254 | |
|---|
| 145 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Комунікативна компетенція в іншомовному читанні (з використанням комп'ютерних технологій) [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 751-757 | Повний текст |
|---|
| 2004 |
| 146 | > Власенко, Е. А. Оптимізація організації навчального процесу з іноземної мови [Текст] / Е. А. Власенко, О. О. Мануєнкова, Л. А. Подворна> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 2, Т. 2. - С. 191-198 | |
|---|