Подворна Людмила Анатоліївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Lebid, V.
The digital divide and English access [Text] / V. Lebid ; scientific supervisor: L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 319-320
2 Dreval, D.
Cultural exchange and English [Text] / D. Dreval ; scientific supervisor: L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 314-315
3 Kutsenko, M.
The impact of English on international business [Text] / M. Kutsenko ; scientific supervisor: L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 318-319
4 Удовенко, Інна Володимирівна.
Багатомовність як інструмент євроінтеграції [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності в умовах європейської інтеграції : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 18 жовт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 138-139
Повний текст
5 Удовенко, Інна Володимирівна.
Тандем-технології: сучасні підходи до вивчення іноземних мов [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Стратегії розвитку та пріоритетні завдання філологічних наук : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 25-26 жовт. 2024 р. - Запоріжжя-Торунь : Liha-Pres, 2024
6 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Практичні навички комунікації іноземною мовою [Текст] : силабус з дисципліни з підгот. здобувачів другого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Л. А. Подворна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 8 с. - Б. ц.
7
English for agrifood tech professionals (Англійська мова для професіоналів у сфері агрохарчових технологій) [Текст] : метод. рек. для студентів 4 курсу першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / авт.-уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 110 с. - Б. ц.
Повний текст
8 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) [Текст] : силабус дисципліни з підгот. здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 242 Туризм / Л. А. Подворна, О. М. Муравйова, М. І. Крупей. - Харків : ДБТУ, 2024. - 8 с. - Б. ц.
9 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Іноземна мова для професійної комунікацї [Текст] : силабус дисципліни з підгот. здобувачив 2 (магістер.) рівня для спец. 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка / Л. А. Подворна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 8 с. - Б. ц.
10 Муравйова, Олена Миколаївна.
Програма вступного іспиту (співбесіди) з іноземних мов [Текст] : для вступників на перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти на основі повної загал. серед. / О. М. Муравйова, Л. А. Подворна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 44 с. - Б. ц.
11
Білінгвальне навчання у міжнародній практиці [Текст] / А. О. Колесник, О. М. Муравйова, В. О. Архипова, Н. А. Скриннік, Л. А. Подворна // Наукові інновації та передові технології. Серія: Педагогіка. - 2024. - № 5 (33). - С. 1140-1149
12
Quantum English («Квантова англійська») [Текст] : метод. рек. з англ. мови для студентів 4 курсу спец. 123 Комп'ютерна інженерія, 125 Кібербезпека та захист інформації та 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / авт.-уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 124 с. - Б. ц.
Повний текст
13 Nesterenko, B.
English and social mobility [Text] / B. Nesterenko ; scientific supervisor: L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 37-38
14 Sharavin, I.
English as a tool for education and innovation [Text] / I. Sharavin ; scientific supervisor: L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 61-62
2023
15
Методичні рекомендації для слухачів наукових курсів «Культура наукової англійської мови» [Текст] / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 116 с. - Б. ц.
16 Piskun, K.
The importance of foreign language in ensuring effective communication in international business [Text] / K. Piskun ; scientific supervisor L. Podvorna // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 389-390
Повний текст
17 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням) [Текст] : силабус дисциліни з підгот. здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 242 Туризм / Л. А. Подворна, М. І. Крупей. - Харків : ДБТУ, 2023. - 8 с. - Б. ц.
18 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Іноземна мова [Текст] : силабус з дисципліни для спец. 192 Будівництво та цивільна інженерія / Л. А. Подворна. - Харків : ДБТУ, 2023. - 4 с. - Б. ц.
19 Tokar, S.
The relevance of a foreign language in the business world [Text] / S. Tokar ; scientific supervisor L. Podvorna // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 396-397
Повний текст
20 Ivanchenko, O.
Speaking a foreighn language as an important skill in the professional activity [Text] / O. Ivanchenko ; scientific supervisor L. Podvorna // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 375-376
Повний текст
21 Golubnychy, B.
Foreign language in the business world [Text] / B. Golubnychy ; scientific supervisor L. Podvorna // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 368-369
Повний текст
22 Udovenko, I.
The commodification of culture and tourism [Text] / I. Udovenko, L. Podvorna // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 228-230
Повний текст
23 Liscovska, D.
Language as a mirror of culture [Text] / D. Liscovska ; scientific supervisor L. Podvorna // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 383-384
Повний текст
24
Культура наукової англійської мови [Текст] : метод. рек. для слухачів наук. курсів / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 116 с. - Б. ц.
Повний текст
25
Тандем-технології як інноваційні технології навчання іноземних мов [Текст] / А. О. Колесник, Л. А. Подворна, І. В. Удовенко, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова // Сучасні дослідження з іноземної філології. - 2023. - № 2 (24). - С. 317-325
26 Podvorna, L.
Principals of creation of electronic textbooks for higher educational establishments [Text] / L. Podvorna // Science, Education, Innovation: Topical Issues and Modern Aspects : Scientific Collection «InterConf», Tallinn, February 16-18, 2023. - Tallinn, 2023. - С. 130-136
27
Особливості викладання іноземної мови в умовах дистанційного навчання [Текст] / А. О. Колесник, І. В. Удовенко, О. О. Мануєнкова, Л. А. Подворна, О. М. Муравйова // Сучасні дослідження з іноземної філології : збірник наук. пр. - 2023. - № 5 (23)
28
Культура наукової англійської мови [Текст] : робоча програма для слухачів наук. курсів / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 7 с. - Б. ц.
29 Gerasymchuk, M.
The aspect of learning a foreign language as a factor increasing the competitiveness of a specialist [Text] / M. Gerasymchuk ; scientific supervisor L. Podvorna // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 365-366
Повний текст
30
Ділові переговори [Текст] : метод. рекомендації з англ. мови для студентів усіх спец. / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 90 с. - Б. ц.
2022
31 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Особливості професійно-орієнтованого навчання іноземної мови студентів економічного профілю [Текст] / Л. А. Подворна // Сучасні проблеми викладання іноземних мов у закладах освіти : матеріали Міжнар. наук.-метод. семінару, м. Харків, 21 січ. 2022 р. - Харків : ХНАДУ, 2022
32
Друга іноземна мова [Текст] : розробка силабусу з дисципліни для спец. 242 Туризм / уклад. Л. А. Подворна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 4 с. - Б. ц.
33
Розробка програм вступного іспиту (співбесіди) з англійської, німецької та французької мов [Текст] : для вступників на перший (бакалавр.) рівень вищої освіти на основі пов. загал. серед. освіти / уклад.: О. М. Муравйова, Л. А. Подворна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 51 с. - Б. ц.
34
Методичні рекомендації з підготовки до Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з англійської мови для студентів 4 курсу усіх спеціальностей [Текст] / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 90 с. - Б. ц.
35 Yeremyeyeva, D.
Prospects of the development of modern management [Electronic resource] / D. Yeremyeyeva, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 182-184
36 Zhilkov, H.
The effect of income changes on consumer choices [Electronic resource] / H. Zhilkov, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 219-220
37 Bondarenko, A.
Marketing aspects of management entrepreneurial activity [Electronic resource] / A. Bondarenko, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 217-218
38 Dmytrenko, A.
Analysis of the practice of decision-making on the formation of a project financing system [Electronic resource] / A. Dmytrenko, scientific supervisor L. Podvorna // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 218-219
39 Kovaleva, M.
Features of hr management digitalization [Text] / M. Kovaleva, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 185
40 Chelombitko, P.
International economic relations [Electronic resource] / P. Chelombitko, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 215-216
41 Kopytsia, A.
The competitive advance of foreign languages [Text] / A. Kopytsia, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 134-136
42 Grida, N.
The main factors of a foreing language as a competitivness today [Text] / N. Grida, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 127-128
43 Tkachenko, C.
Importance of English in our life [Text] / C. Tkachenko, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 146-147
44 Netipa, B.
The role of foreign language in the modern world [Text] / B. Netipa, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 140-142
45 Naprasnyk, M.
Digital and Internet marketing [Text] / M. Naprasnyk, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 227-228
46 Удовенко, Інна Володимирівна.
Формування професійної компетентності студентів в умовах електронного навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 10 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 467-469
2021
47 Romanyuk, L.
Robotization in restaurants [Text] / L. Romanyuk, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 262
48 Удовенко, Інна Володимирівна.
Роль інформаційно-комунікаційних технологій в рішенні задач індивідуалізації і диференціації навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 258-259
49 Podvorna, L.
The topical issues of the blended learning technology application in the process of foreign language teaching [Text] / L. Podvorna // The driving force of science and trends in its development : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International Scientific and Theoretical Conference. - Coventry, 2021. - Vol. 3. - P. 129-133
50 Podvorna, L.
Innovative technologies in high school education [Text] / L. Podvorna // Theoretical and practical scientific achievements: research and results of their implementation : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International Scientific and Theoretical Conference, Pisa. - 2021. - Vol. 3. - С. 95-99
51 Gushchina, I.
Prospects of hospitality industry development [Текст] / I. Gushchina, наук. керівник : I. Udovenko, Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 227
52 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Реалізація змішаного навчання у ЗВО [Текст] / Л. А. Подворна // Іноземні мови у вищій освіті: лінгвістичні, психолого-педагогічні та методичні перспективи : матеріали V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. - Харків : НЮУ ім. Ярослава Мудрого, 2021. - С. 280-285
53 Glazunova, Ya.
Nutritional supplements [Текст] / Ya. Glazunova, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 222
54
Мова соціокультурного середовища в галузі економіки, менеджменту та готельно-ресторанної справи [Текст] : навч.-метод. посібник для інозем. студентів 4 курсу / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна, М. І. Крупей. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 168 с. - Б. ц.
55 Удовенко, Інна Володимирівна.
QR-код у методиці змішаного навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 91-92
56 Zhovtun, A.
Text massaging for marketing agencies [Text] / A. Zhovtun, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 231
57 Удовенко, Інна Володимирівна.
Інструментарій та вимоги до студента й викладача в разі застосування змішаного навчання іноземних мов [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 222-223
58 Kutsenko, V.
Economic models and Maths [Text] / V. Kutsenko, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 241
59 Pritula, L.
Importance of communication in advertising business [Text] / L. Pritula, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 259
60 Fomina, O.
Innovation management [Electronic resource] / O. Fomina, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 22 жовт. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 246-247
61 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Розробка e-learning на основі електронної платформи е-Front [Текст] / Л. А. Подворна // Від е-learning до управління знаннями: теорія, практика, перспективи : збірник тез доп. на Всеукр. наук.-метод. семінарі з елементами вебінару, м. Харків, Харків. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2021. - С. 31-32
62 Fomina, O.
Advertising for restaurants [Text] / O. Fomina, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 279
63 Seredenko, N.
Restaurant business [Text] / N. Seredenko, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 266
64 Seredina, A.
Hotel business in a pandemic [Text] / A. Seredina, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 267
65 Shestopalov, A.
Advertising in marketing [Text] / A. Shestopalov, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 284
66
Мова професійного середовища в галузі економіки, менеджменту та готельно-ресторанної справи [Текст] : навч.-метод. посібник для інозем. студентів 4 курсу / В. Л. Борисова, А. О. Колесник, М. І. Крупей, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 168 с. - Б. ц.
2020
67 Удовенко, Інна Володимирівна.
Шляхи удосконалення викладання іноземної мови для студентів економічних спеціальностей [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23 квіт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 263-265
68 Fomina, O.
Development of service enterprises: problems and decisions [Electronic resource] / O. Fomina, scientific supervisor L. Podvorna // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 23 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 190-192
69 Shevchenko, I.
Top 5 unusual Seoul hotels [Text] / I. Shevchenko, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 378
70 Romanyuk, L.
Hotel personnel management [Text] / L. Romanyuk, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 342
71 Tesmenetska, K.
Greek cuisine [Text] / K. Tesmenetska, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 362
72 Удовенко, Інна Володимирівна.
Реалізація синергетичного підходу у викладанні іноземних мов [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 326-327
73 Rzayeva, A.
French cuisine [Text] / A. Rzayeva, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 341
74 Sureyi, K.
Italian cuisine [Текст] / K. Sureyi, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 359
75 Romanyuk, L.
Hotel personnel management [Text] / L. Romanyuk, scientific supervisor : L. Malyuk, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 201
76 Mys’ko, Yu.
Top 5 ukrainian restaurant in USA [Text] / Yu. Mys’ko, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 310
77 Rudenko , D.
Dish mills as the most attractive advertising in restaurant buisness [Text] / D. Rudenko , scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 344
78 Dubinets’, V.
Marketing mix [Text] / V. Dubinets’, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 266
79 Удовенко, Інна Володимирівна.
Навчально-методичний посібник «Le Français» Французька мова як друга іноземна для студентів економічних спеціальностей» [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 144 с. - Б. ц.
80 Удовенко, Інна Володимирівна.
Застосування моделі blended learning під час викладання курсу «Іноземна мова за професійним спрямуванням» [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 220-221
81 Удовенко, Інна Володимирівна.
Сучасні методи використання змішаного навчання під час вивчення іноземної мови у ЗВО [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Маркетинг ХХІ століття: виклики змін : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю заснування каф. маркетингу і комерц. діяльності ХДУХТ, 8-10 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 271-273
82 Veretennikova, A.
Spanish cuisine [Text] / A. Veretennikova, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 248
83 Gladkova, O.
Chinese cuisine [Text] / O. Gladkova, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 253
84 Borisenko, V.
Scientific and practical importance of trace elements [Text] / V. Borisenko, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 243
85 Podvorna, L.
Approches innovantes pour évaluer la qualité de service dans le secteur de restauration [Text] / L. Podvorna, R. Shvachko // Сучасні тенденції у науці : збірник студент. наук. пр. ХНУ ім. В. Н. Каразіна. - Харків, 2020. - С. 95-99
86 Podvorna, L.
Ways of independent work activation in foreign language teaching [Text] / L. Podvorna // Освіта і суспільство V : збірник наук. пр. - Ополє : Вид-во Вищої школи управління і адміністрації в Ополє, 2020. - С. 142-148
87 Удовенко, Інна Володимирівна.
«Le Français» Французька мова як друга іноземна для студентів економічних спеціальностей [Текст] : навч.-метод. посібник / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 144 с. - Б. ц.
88 Zhalnina, D.
Top 5 unusual hotels in the world [Text] / D. Zhalnina, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 278
89 Netrebina, N.
Modern restaurants and tourist trends [Text] / N. Netrebina, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 317
90 Gushchina, I.
Culture of consumption as a way of full life [Text] / I. Gushchina, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 262
91 Goncharova, Yu.
Major breakthroughs of innovative technologies in the hotel industry [Text] / Yu. Goncharova, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 257
92 Guriev, V.
Сoncept of needs in the structure of philosophy [Text] / V. Guriev, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 260
93 Goncharenko, A.
Georgian cuisine [Text] / A. Goncharenko, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 256
94 Goldun, M.
New concepts in the restaurant business: gourmet market and eco-restaurant [Text] / M. Goldun, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 255
95 Seredenko, N.
Symbolic consumption [Text] / N. Seredenko, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 350
96 Seredyna, A.
The current state of coffee house in Ukraine [Text] / A. Seredyna, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 351
2019
97
Методичні рекомендації з розвитку навичок писемного та усного мовлення з другої іноземної мови (французька) для студентів економічних спеціальностей. Ч. 2 [Текст] / уклад.: І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 50 с. - Б. ц.
98 Dautova, A.
How to attract customers to a restaurant? [Text] / A. Dautova, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 366
99 Bondarenko, I.
British cuisine [Text] / I. Bondarenko, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 343
100 Goncharova, Yu.
The top 4 restaurant innovations [Text] / Yu. Goncharova, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 357
101 Gladkova, O.
French cuisine [Text] / O. Gladkova, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 354
102 Hushchina, I.
Features of behavior of service personnel [Text] / I. Hushchina, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 365
103 Vishnevsky, M.
Culinary master class as a presentation of goods and services of restaurants [Text] / M. Vishnevsky, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 348
104 Hlushchenko, V.
Chocolate [Text] / V. Hlushchenko, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 355
105 Bubenets, D.
Italian cuisine [Text] / D. Bubenets, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 344
106 Voronenko, Ya.
The introduction of robots in the restaurant bussiness [Text] / Ya. Voronenko, scientific supervisor L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 350
2018
107
Методичні рекомендації з розвитку навичок писемного та усного мовлення з другої іноземної мови (французька) для студентів економічних спеціальностей [Текст] / уклад.: І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 90 с. - Б. ц.
2017
108 Марцин, Є. А.
Найкраща у світі жінка-шеф – 2016 [Текст] / Є. А. Марцин, наук. керівник Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 427
109 Заморіна, Ю. Ю.
Методологія та інструменти шести сигм [Текст] / Ю. Ю. Заморіна, наук. керівник Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 395
110 Рибальченко, А. А.
Нейролінгвістичне програмування як мистецтво та наука досконалості [Текст] / А. А. Рибальченко, наук. керівник Л. А. Подворна // Інформаційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 453
111 Назаренко, С. В.
Топ-5 ресторанних технологій на 2017 рік [Текст] / С. В. Назаренко, наук. керівник Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 437
112 Удовенко, Інна Володимирівна.
Формування вмінь аудіювання під час самостійної роботи студентів із використанням технічних засобів навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 370-377
Повний текст
113 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Засоби смислового виділення у французькій мові [Текст] / Л. А. Подворна // Мова та література у полікультурному просторі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 10-11 лют. 2017 р. - Львів : Логос, 2017. - С. 137-139
114 Чернуха, Я. О.
Найдорожчі готелі світу [Текст] / Я. О. Чернуха, наук. керівник Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 488
115 Вороненко, Я. Ю.
Тенденції ресторанного господарства [Текст] / Я. Ю. Вороненко, наук. керівник Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 384
116 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Інформаційно-комунікаційні технології та їх роль у викладанні іноземної мови [Текст] / Л. А. Подворна // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 288-289
117 Арделян, М. В.
Проблема міжкультурної комунікації в навчанні іноземних мов [Текст] / М. В. Арделян, І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 254-255
118 Арделян, М. В.
Інтернет у навчанні усним видам мовної діяльності [Текст] / М. В. Арделян, Л. А. Подворна // Сучасні наукові дослідження представників філологічних наук та їхній вплив на розвиток мови і літератури : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 7-8 квіт. 2017 р. - Львів : Логос, 2017. - С. 127-128
119 Арделян, М. В.
Формування кореляційного зв’язку між предикативними частинами просторово-ототожнювальних [Текст] / М. В. Арделян, Л. А. Подворна // Нове та традиційне у дослідженнях сучасних представників філологічних наук : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 лют. 2017 р. - Одеса : Південноукр. орг. «Центр філол. дослідж.», 2017. - С. 6-9
120 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Використання хмарних технологій у навчанні [Текст] / Л. А. Подворна // Філологічні науки: сучасні тенденції та фактори розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, Південноукр. орг. «Центр філол. дослідж.», 27-28 січ. 2017 р. - Одеса, 2017. - С. 106-107
121 Заводяна, М. В.
Навчання персоналу ресторану [Текст] / М. В. Заводяна, наук. керівник Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 393
122 Тоцька, Є. О.
Цікаві факти про какао [Текст] / Є. О. Тоцька, наук. керівник Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 471
123 Гутовська, А. І.
Бізнес-план ресторану [Текст] / А. І. Гутовська, наук. керівник Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 390
124 Тіщенко, М. В.
Інтерактивні технології – майбутнє ресторанного бізнесу [Текст] / М. В. Тіщенко, наук. керівник Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 469
125 Байрачна, М. А.
Що розкаже про ваш характер ваш офісний стіл [Текст] / М. А. Байрачна, Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 371
126 Сіманович, Ю. О.
Унікальні готельні послуги [Текст] / Ю. О. Сіманович, наук. керівник Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 461
127 Арделян, М. В.
Сучасні інтерактивні технології у формуванні англомовної професійно орієнтованої лексичної компетентності студентів [Текст] / М. В. Арделян, Л. А. Подворна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 252-253
128 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Використання блог технологій у навчанні іноземних мов [Текст] / Л. А. Подворна // Інноваційні методи викладання іноземних мов у немовних вищих навчальних закладах : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 26 квіт. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 59-60
129 Швачко, Р. С.
Квантова левітація – майбутнє в ресторанному бізнесі [Текст] / Р. С. Швачко, наук. керівник Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 494
130
Трансформація картини світу студентів-іноземців у процесі міжкультурної адаптації в країні навчання [Текст] / А. О. Борисова, А. М. Большакова, О. М. Білик, А. О. Колесник, В. О. Архипова, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна. - Харків : Лідер, 2017. - 192 с. - Б. ц.