Пузік Людмила Михайлівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Втрати маси коренеплодів буряка столового під час зберігання залежно від структури м’якуша коренеплоду [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, В. А. Бондаренко, Д. В. Чуйко // Інститут овочівництва і баштанництва НААН. - Вінниця : ТВОРИ, 2024. - Вип. 75. - С. 76-85
2 Пузік, Людмила Михайлівна.
Якість і логістика при переробці та зберіганні плодів та овочів [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник для самост. (дистанц.) вивч. дисципліни здобувачами освіт. рівня магістр вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 203 Садівництво та виноградарство / Л. М. Пузік ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 160 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47243 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 156-157. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
3 Пузік, Людмила Михайлівна.
Сучасний стан органічного овочівництва [Текст] / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш // Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф., 17 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 44-47
4 Пузік, Людмила Михайлівна.
Безпека продукції харчової галузі [Електронний ресурс] : навчально-метод. посібник для самост. вивч. дисципліни для здобувачів освіт. рівня магістр вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології / Л. М. Пузік. - Харків : [б. в.], 2024. - 117 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48046 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 114-115. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
5
Determining the effect of treatment with antimicrobial substances before storage on the preservation of lemons [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, N. Kyriukhina, L. Terokhina, I. Ketskalo, S. Kondratenko, V. Voitsekhivskyi // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 1, Issue 11(127). - P. 64-72. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.298641. -
Повний текстПовний текст
6
Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки [Текст] : метод. рек. для самост. роботи з дисципліни зі студентами освіт. рівня підгот. магістр, спец. 181 Харчові технології, освіт. програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси / уклад. : Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2024. - 34 с. - Б. ц.
Повний текст
7
Безпека продукції галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 52 с. - Б. ц.
8
Effectiveness of protective edible coatings to extend shelf lives of fresh fruits and vegetables [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, N. Didukh, I. Semenenko // Ecology, Biotechnology, Agriculture and Forestry in the 21st century: problems and solutions : monograph. - Tallinn : Teadmus OÜ, 2024. - Р. 177-184
Повний текст
9 Пузік, Людмила Михайлівна.
Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки [Текст] : лаб. практикум з дисципліни для студентів напряму підгот. 181 Харчові технології, освітня програма Технологія зернопродуктів та зернові ресурси, за освіт. рівнем магістр / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2024. - 94 с. - Б. ц.
Повний текст
10Пат. 155305 Україна, МПК A23B 7/00, A23B 7/14.
Спосіб післязбиральної обробки плодів лимона антимікробним препаратом декасан [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко, Н. О. Дідух, В. В. Кецкало, В. І. Войцехівський ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202302807 ; Заявл. 09.06.2023 ; Опубл. 14.02.2024, Бюл. № 7. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
2023
11
Integrity of winter garlic depending on varietal characteristics, packaging and antimicrobial treatment [Text] / L. Pusik, V. Bondarenko, V. Pusik, H. Yarovyi // Modern trends in agricultural science: problems and solutions : monograph. - Tallinn : Teadmus OÜ, 2023. - P. 90-101
Повний текст
12 Пузік, Людмила Михайлівна.
Збереженість коренеплодів Дайкону залежно від способу пакування [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік // Наукові підсумки 2023 року : зб. наук. тез XІІ наук. конф. - Харків : Техн. центр, 2023. - С. 20
13 Пузік, Людмила Михайлівна.
Дослідження природних втрат маси картоплі під час зберігання [Текст] / Л. М. Пузік, А. В. Чернятін // Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва : матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29-30 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 166-168
Повний текст
14 Пузік, Людмила Михайлівна.
Ріст і розвиток артишоку посівного (cynara scolymus) умовах відкритого ґрунту, залежно від особливостей сорту [Текст] / Л. М. Пузік, Н. О. Дідух, В. А. Бурякова // Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва : матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29-30 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 168-171
Повний текст
15 Pusik, Ludmila.
Winter garlic bulb weight loss during storage depends on protective coatings [Text] / L. Pusik, V. Pusik // Vegetable and Melon Growing. - 2023. - Vol. 73. - P. 89-95. - DOI https://doi.org/10.32717/0131-0062-2023-73-89-96. -
Повний текст
16
Investigation of weight loss of napa cabbage depending on the type of packaging and head weight [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, V. Sievidov, I. Semenenko // Scientific Horizons. - 2023. - Vol. 26, Issue 3. - P. 58-69. - DOI 10.48077/scihor3.2023.58. -
Повний текстПовний текст
17
Товарознавство плодоовочевої продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, О. В. Куц, В. А. Бондаренко, C. O. Щербина. - Вінниця : ТОВ «Твори», 2023. - 370 с. - Б. ц.
18 Пузік, Людмила Михайлівна.
Втрата маси цибулин часнику озимого під час зберігання залежно від обробки захисним покриттям [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік // Овочівництво і баштанництво : міжвід. темат. наук. збірник. - 2023. - Вип. 73. - С. 73-83
19 Yarovyi, Hryhorii.
The tomato yield depending on the method of plant formation [Text] / S. Stankevych, O. Mandych // Modern trends in agricultural science: problems and solutions : monograph. - Tallinn : Teadmus OÜ, 2023. - P. 102-112
Повний текст
2022
20 Пузік, Людмила Михайлівна.
Порівняльна характеристика кулінарних властивостей картоплі [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік // Овочівництво і баштанництво : міжвід. темат. наук. збірник. - 2022. - Вип. 72. - С. 79-89. - DOI https://doi.org/10.32717/0131-0062-2022-72-79-88. -
Повний текст
21 Пузік, Л. М.
Оцінка екологічних питань під час планування та прийняття рішень щодо соціально-економічного розвитку громади Богодухівського району Харківської області [Текст] / Л. М. Пузік, Д. Таран // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об’єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. здобув. вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 4 листоп. 2022 р. - Харків, 2022. - С. 162-167
22 Пузік, Л. М.
Втрата маси цибулин часнику, оброблених парафіновмістним покриттям під час зберігання [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік // Наукові підсумки 2021 року : збірка наук. праць наук. конф., м. Харків, 2022 р. - Харків : Технол. центр, 2022
23 Пузік, Л. М.
Товарна якість кукурудзи цукрової раннього строку достигання [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Теоретичні і практичні аспекти розвитку галузі овочівництва в сучасних умовах : матеріли VI міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 09 листоп. 2022 р. / Харків, Інститут овочівництва і баштанництва НААН. - Вінниця : ТОВ «ТВОРИ», 2022. - С. 37–38
24
Determining carrot preservation depending on the root qualityand and size, as well as on storage techniques [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gaevaya, N. Kyruchina, O. Kuts, G. Slobodianyk, O. Nakloka // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 1, Issue 11 (115). - С. 26-32. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.251785. -
Повний текстПовний текст
25
Research of garlic preservation depending on treatment with hydrophobic protective coatings and growth-inhibiting substances [Text] / V. Pusik, L. Pusik, V. Bondarenko, L. Gaevaya, N. Kyruchina, О. Kuts, G. Slobodianyk, О. Nakloka // EUREKA: Life Sciences. - 2022. - № 1. - С. 3-10. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002285 . -
Повний текст
26 Пузік, Людмила Михайлівна.
Поточний стан післязбиральних обробок для підтримки якості і скорочення втрат плодоовочевої продукції [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік // Овочівництво і баштанництво : збірник наук. пр. - Харків, 2022. - Вип. 70. - С. 97-110
27 Пузік, Людмила Михайлівна.
Урожайність та якість буряка столового в богарних умовах залежно від особливостей сорту [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Овочівництво і баштанництво : наук. збірник. - Харків, 2022. - Вип. 71
28 Пузік, Людмила Михайлівна.
Особливості колекційних зразків нуту для вибору цінних джерел у селекції [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, А. Є. Тітова // Інженерія природокористування. - 2022. - № 1(23). - С. 18–28. - DOI https://doi.org/10.5281/zenodo.6807597. -
Повний текст
29 Пузік, Людмила Михайлівна.
Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна сортів пшениці мякої озимої [Електронний ресурс] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, Т. В. Гавриш // Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. ювіл. річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, м. Харків, 29-30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 244-247
Повний текст
30 Пузік, Л. М.
Якість буряка столового з циліндричною формою коренеплоду залежно від особливостей сорту в богарних умовах [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Овочівництво і баштанництво : міжвідомчий тематич. наук. збірник / Інститут овочівництва і баштанництва НААН. - Вінниця : ТОВ «ТВОРИ», 2022. - Вип. 71. - С. 59–66. - DOI https://doi.org/10.32717/0131-0062-2022-71-59-66. -
Повний текст
31 Пузік, Л. М.
Порівняльна оцінка збереженості капусти пекінської залежно від способу пакування та величини головки [Електронний ресурс] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко, Л. О. Гайова // Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, м. Харків, 29-30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 241-244
Повний текст
32 Пузик, Л. М.
Ризики впливу на здоров‘я населення під час державного планування можливості реконструкції автомобільної дороги загального користування державного значення [Текст] / Л. М. Пузик, К. Сокирко // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об’єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. здобув. вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 4 листоп. 2022 р. - Харків, 2022. - С. 156-162
33 Пузік, Л. М.
Екологічний стан м. Харкова та Харківської області [Текст] / Л. М. Пузік, Ю. Даниленко // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об’єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. здобув. вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 4 листоп. 2022 р. - Харків, 2022. - С. 153-156
2021
34
Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва [Текст] : метод. рек. для практ. занять з дисципліни студентам напряму підгот. 201 Агрономія, 101 Екологія за освітнім рівнем бакалавр / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Л. М. Пузік. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 67 с. - Б. ц.
Повний текст
35
Investigation of carrot food value depending on sort peculiarities and its change at storage [Text] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gayova, N. Kyruchina, H. Slobodyanyk, S. Shchetyna, M. Shchetyna, L. Kononenko // Eureka: Life Sciences. - 2021. - № 1. - С. 17-24. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2020.001588. -
Повний текст
36 Пузік, Людмила Михайлівна.
Види втрат капусти брюсельської під час зберігання [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, В. А. Бондаренко // Інженерія природокористування. - 2021. - № 1 (19). - С. 16-26.
37 Мусієнко, В.
Світова практика щодо контролю та поліпшення якості харчової продукції [Текст] / В. Мусієнко, Л. М. Пузік // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об’єктах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 2-3 листоп. 2021 р. - 2021. - С. 161-165
38 Пузік, Людмила Михайлівна.
Встановлення якості моркви залежно від величини партії і об’єднаної проби [Текст] / Л. М. Пузік // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 283-285
39 Черних, А.
Методологічна основа контролю якості харчової продукції [Текст] / А. Черних, Л. М. Пузік // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об’єктах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 2-3 листоп. 2021 р. - 2021. - С. 183-188
40 Харченко, Л.
Вхідний контроль сировини, матеріалів, засобів індивідуального захисту – запорука якості готової продукції, безпеки праці [Текст] / Л. Харченко, Л. М. Пузік // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об’єктах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 2-3 листоп. 2021 р. - 2021. - С. 99-104
41 Інгурян, Д.
Правова основа контролю якості харчової продукції [Текст] / Д. Інгурян, Л. М. Пузік // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об’єктах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 2–3 листоп. 2021 р. - 2021. - С. 137-140
42 Любимова, Ніна Олександрівна.
Вирішення проблеми декарбонізації при використанні біомаси енергетичних культур [Текст] / Н. О. Любимова, В. К. Пузік, Л. М. Пузік // Євроінтеграція екологічної політики України : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Одеса, 20 жовт. 2021 р. - Одеса, 2021. - С. 120-125
43 Багрій, В. В.
Екологічні умови вирощування капусти брюссельської [Текст] / В. В. Багрій, наук. керівник Л. М. Пузік // Молодь і технічний прогрес в АПВ. Інноваційні розробки в аграрній сфері : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 17-18 трав. 2021 р. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - Т. 2. - С. 226-229
44 Lyubymova, Nina.
Improving the quality control of agricultural products as a component of its quality management [Text] / N. Lyubymova, V. Pusik, L. Pusik // Інженерія природокористування. - 2021. - № 3 (21). - С. 110-116
45
Вивчення колекції капусти як вихідного матеріалу для селекції [Текст] / Н. О. Кирюхіна, Л. М. Пузік, В. К. Пузік, В. А. Бондаренко // Інженерія природокористування. - 2021. - № 4 (22). - С. 21-26
46 Пузік, Людмила Михайлівна.
Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни «Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва» для студентів напряму підготовки 201 «Агрономія», 101 «Екологія» за освітнім рівнем «бакалавр» [навч. посібник] / Л. М. Пузік. - Харків : [б. и.], 2021. - 67 с. - Б. ц.
47
Організація контролю викидів енергопідприємств при біоконверсії відходів сільськогосподарської продукції [Текст] / Н. О. Любимова, В. К. Пузік, Л. М. Пузік, А. П. Горбанев, О. В. Вотченко // Інженерія природокористування. - 2021. - № 2 (21). - С. 60-71.
48 Пузік, Людмила Михайлівна.
Урожайність часнику озимого залежно від сортових особливостей [Текст] / Л. М. Пузік, А. В. Власенко // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 312-313
49 Пузік, Володимир Кузьмич.
Перспективи використання нетрадиційних зернових культур [Текст] / В. К. Пузік, Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Молодь і технічний прогрес в АПВ. Інноваційні розробки в аграрній сфері : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - Т. 2. - С. 277-280. - Бібліогр.: с. 279-280
50 Любимова, Нина Александровна.
План контроля выбросов при реконструкции теплоэлектростанций [Текст] / Н. А. Любимова, В. К. Пузик, Л. М. Пузик // Євроінтеграція екологічної політики України : матеріали III Всеукр. наук.-практ. конф., м. Одеса, 20-22 жовт. 2021 р. - Одеса, 2021. - С. 229-234.
51
Influence of freezing on changes in the structure of black currant fruits [Text] / N. Osokina, K. Kostetska, O. Herasymchuk, H. Tkachenko, H. Podpriatov, L. Pusik, N. Falendysh, I. Bobel, K. Belinska // Science Rise: Innovative technologies in industry. - 2021. - № 2 (73). - С. 31-39. - DOI https://doi.org/10.21303/2313-8416.2021.001811. -
Повний текст
52 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Розробка технології кексів з додаванням гелю насіння чіа [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Д. Д. Ніколаєнко, Л. М. Пузік // Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, ІІ тур : 15 лют. 2022 р. - 2021
53
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : метод. вказівки для самост. роботи з дисципліни для студентів напряму підгот. 201 Агрономія спец. 201 Агрономія за освіт. рівнем бакалавр / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Л. М. Пузік. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 43 с. - Б. ц.
Повний текст
54
Development of Temperature Regime of Storage of Frozen Black Currant [Electronic resource] / N. Osokina, K. Kostetska, O. Herasymchuk, H. Tkachenko, H. Podpriatov, L. Pusik, N. Falendysh, I. Bobel, K. Belinska // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 2. - P. 33-40. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.230139. -
Повний текстПовний текст
55
Crop capacity and quality of soybean grain depending on seed sowing rate and width of inter-rows [Electronic resource] / A. Rozhkov, L. Karpuk, Ludmila Pusik, O. Mikheieva, M. Kulyk, V. Filon, M. Shevchenko, O. Romanov, L. Herman, V. Mikheiev, D. Shmaiun. // Psychology and education. - 2021. - Vol. 58. - С. 3282-3299.
Повний текст
56
Influence of form and size of a root on the storage life of kitchen beetroot [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gayova, N. Lyubymova, G. Sukhova, N. Didukh, G. Slobodianyk // EUREKA: Life Sciences. - 2021. - № 2. - С. 65-72. - DOI 10.21303/2504-5695.2021.001756. -
Повний текстПовний текст
57
Сучасний стан застосування біопрепаратів для післязбиральної обробки плодів і овочів [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, Є. А. Криштоп, В. А. Бондаренко // Овочівництво і баштанництво : міжвідом. темат. наук. збірник Ін-та овочівництва і баштанництва НААН. - Вінниця : ТОВ «ТВОРИ», 2021. - Вип. 69. - С. 120-130
58
Determining the effect of treating table beet with biopreparations before storage on its preservation [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gayova, N. Lyubymova, G. Sukhova, N. Didukh, G. Slobodyanyk // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 2. - P. 23-32. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.229084. -
Повний текстПовний текст
59
Організація контролю викидів енергопідприємств при біоконверсії відходів сільськогосподарської продукції [Текст] / Н. О. Любимова, В. К. Пузік, Л. М. Пузік, А. П. Горбаньов, О. В. Вотченко // Оптимізація технічних та технологічних систем агровиробництва : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф., м. Харків, 29-30 квіт. 2021 р. - Харків, 2021. - С. 23
2020
60 Пузік, Людмила Михайлівна.
Статистичні методи оцінки природної втрати маси харчових продуктів [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік // Інженерія природокористування. - 2020. - №. 1 (15). - С. 72-81.
61 Любимова, Нина Александровна.
План контроля выбросов при реконструкции теплоэлектростанций [Текст] / Н. А. Любимова, В. К. Пузик, Л. М. Пузик // Євроінтеграція екологічної політики України : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Одеса, 23 жовт. 2020 р. - Одеса, 2020. - С. 229-234.
62 Пузік, Людмила Михайлівна.
Енергоощадна технологія вирощування картоплі [Текст] / Л. М. Пузік, В. С. Сапа // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об'єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 5-6 листоп. 2020 р. - Харків : ХНАДУ, 2020. - С. 30-32.
63 Пузік, Людмила Михайлівна.
Врожайність капусти брюссельської залежно від погодних умов вегетаційнолго періоду, схеми розміщення і строків вершкування рослин [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, В. А. Бондаренко // Інженерія природокористування. - 2020. - № 4 (14). - С. 25-31
64 Пузік, Людмила Михайлівна.
Цвітна капуста в Лівобережному Лісостепу [Текст] : стаття / Л. М. Пузік, Л. О. Гайова // Плантатор. - 2020. - № 4. - С. 27-29.
65
Ефективна технологія вирощування насіння буряка столового [Текст] : монографія / О. Д. Вітанов, О. М. Могильна, О. В. Романов, Є. В. Томах, О. В. Куль, Г. І. Яровий, Є. О. Духін, Л. М. Пузік, А. О. Рожков , Т. А. Романова, О. М. Брагін, Р. П. Рудь, Л. М. Урюпіна. - Вінниця : ТОВ "Нілан" ЛТД, 2020. - 275 с. - Б. ц.
66 Пузік, Людмила Михайлівна.
Екологічна безпечність технологій вирощування соняшнику [Текст] : стаття / Л. М. Пузік, Т. Ощаднюк // Молодь і технічний прогрес в АПВ. Інноваційні розробки в аграрній сфері : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 7-8 трав. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - Т. 2. - С. 250-252.
Повний текст
67
Сучасні технології овочівництва закритого і відкритого ґрунту [Текст] : лаб. практикум для проведення лаб.-практ. занять зі студентами спец. 201 Агрономія ден. форми навчання ОКР бакалавр / Л. М. Пузік [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 129 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 108-110 (25 назв). - ISBN 978-617-619-240-4 : Б. ц.
Повний текст
68 Любимова, Ніна Олександрівна.
Екологічна доцільність використання опалого листя у пеллетному виробництві [Текст] / Н. О. Любимова, В. К. Пузік, Л. М. Пузік // Альтернативні джерела енергії, енергозбереження та екологічні аспекти в аграрному секторі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 трав. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - С. 32-34.
69 Любимова, Ніна Олександрівна.
Екологічний аспект контролю якості обробітку ґрунту [Текст] / Н. О. Любимова, В. К. Пузік, Л. М. Пузік // Альтернативні джерела енергії, енергозбереження та екологічні аспекти в аграрному секторі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 трав. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - С. 36-39.
70 Любимова, Ніна Олександрівна.
Профілактика пожеж при проведенні сільськогосподарських робіт [Текст] / Н. О. Любимова, В. К. Пузік, Л. М. Пузік // Альтернативні джерела енергії, енергозбереження та екологічні аспекти в аграрному секторі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 трав. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - С. 27-32.
71
Збереженість часнику озимого залежно від погодних умов вегетаційного періоду, сортових особливостей та способу пакування [Текст] / Л. М. Пузік, Г. І. Яровий, О. І. Філімонова, Л. О. Гайова // Овочівництво і баштанництво : міжвідом. темат. наук. зб. - Харків, 2020. - Вип. 68. - С. 80-89.
72
Research of preservation of the brussls sprouts depending on the protection of antimicrobic action preparations before storage [Text] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gaevaya, N. Kyruchina, H. Slobodyanyk, S. Shehetyna, M. Shehetyna, L. Kononenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies Technology and Equipment of Food Production. - 2020. - Vol. 6, Issue 12 (108)
73
Врожайність та якість гібридів капусти цвітної залежно від застосування регуляторів росту рослин [Текст] / Л. М. Пузік, Л. О. Гайова, Н. О. Дідух, О. В. Гудим // Вісник ХНАУ ім. В. В. Докучаєва. Серія: Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво. - Харків, 2020. - № 1-2. - С. 34-44
74 Пузік, Людмила Михайлівна.
Екологічна безпечність вирощування соняшнику [Текст] / Л. М. Пузік, Т. Ощаднюк, Д. А. Оцапюк // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об'єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 5-6 листоп. 2020 р. - Харків : ХНАДУ, 2020. - С. 72-75.
75 Пузік, Людмила Михайлівна.
Урожайність та фізичні властивості буряка столового за різних строків сівби [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Інженерія природокористування. - 2020. - № 4 (18). - С. 47-52
76 Пузік, Людмила Михайлівна.
Екологічний аспект контролю якості пивоварного ячменю [Текст] / Л. М. Пузік, А. Будник // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об'єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 5-6 листоп. 2020 р. - Харків : ХНАДУ, 2020. - С. 77-80.
77 Пузік, Людмила Михайлівна.
Вплив екологічних факторів на ріст і розвиток рослин часнику озимого [Текст] / Л. М. Пузік, Б. Захаренко // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об'єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 5-6 листоп. 2020 р. - Харків : ХНАДУ, 2020. - С. 70-72.
78
Вплив погодних умов вегетаційного періоду, строків посадки та особливостей сорту на ріст, розвиток рослин часнику озимого [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, М. П. Артьомов, Л. О. Гайова, О. І. Філімонова // Інженерія природокористування. - 2020. - № 2 (16). - С. 19-24.
79 Пузік, Людмила Михайлівна.
Екологічна доцільність використання біопрепаратів для боротьби з шкідниками хлібних запасів [Текст] / Л. М. Пузік, А. Савченко // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об'єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 5-6 листоп. 2020 р. - Харків : ХНАДУ, 2020. - С. 75-77.
80
Studying the Preservation of Brussels Sprout Depending on its Treatment With Antimicrobial Preparations Before Storage [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gaevaya, N. Kyruchina, H. Slobodyanyk, S. Shchetyna, M. Shchetyna, L. Kononenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 6. - С. 52-59. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.216431. -
Повний текстПовний текст
81 Пузік, Людмила Михайлівна.
Екологічна безпека післязбиральної доробки зерна [Текст] / Л. М. Пузік, Г. А. Целищев // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об'єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 5-6 листоп. 2020 р. - Харків : ХНАДУ, 2020. - С. 192-198.
82 Пузік, Людмила Михайлівна.
Оцінка збереженості овочевої продукції за функцією бажаності Харрінгтона [Текст] : стаття / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Овочiвництво та баштанництво : міжвідом. темат. наук. зб. - Харків : Плеяда, 2020. - № 67. - С. 73-80.
83
Вплив температури зберігання та сортових особливостей на кулінарні властивості картоплі [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, Г. М. Постнов, Н. О. Ільїна // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, № 11 (107). - P. 43-53.
Повний текст
84
Investigation of potato storage quality depending on variety peculiarities [Text] / L. Pusik, V. Pusik, H. Postnov, I. Safronska, N. Ilina, N. Lyubymova, G. Sukhova, Y. Hrynova // EUREKA: Life Sciences (Food Science and Technology). - 2020. - № 6. - С. 23-31.
Повний текст
85
Урожайність і якість гібридів капусти цвітної залежно від застосування регуляторів росту рослин [Текст] / Л. М. Пузік, Л. О. Гайова, Н. О. Дідух, О. В. Гудим // Вісник Харків. нац. аграр. ун-ту ім. В. В. Докучаєва. Серія: Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво. - 2020. - № 1-2. - С. 34-44
86
Preservation of winter garlic depending on the elements of postharvest treatment [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, O. Postnova, I. Safronska, V. Chervonyi, V. Mohutova, A. Kaliuzhniy // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 2, Issue 11-104. - С. 24-32. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.200842. -
Повний текстПовний текст
87
Research of winter garlic storage depending on the elements of the post-harvest refinement [Text] / L. Pusik, V. Pusik, O. Postnova, I. Safronska, V. Chervonyi, V. Mohutova, O. Kaliuzhniy // Technology audit and hroduction reserves Chemical engineering. - 2020. - Vol. 1, № 3 (51). - P. 18-24.
Повний текст
88
Conservation of winter garlic, depending on the elements of the post-collection [Text] / L. Pusik, V. Pusik, О. Postnova, I. Safronska, V. Chervonyi, V. Mohutova, O. Kaliuzhniy // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 2, Issue 11 (104). - С. 24-33.
Повний текст
89
The Effect Of Storing Temperature And Variety Features On The Culinary Properties Of Potato [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, H. Postnov, I. Safronska, N. Ilina, N. Lyubymova, G. Sukhova, Y. Hrynova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 11-107. - P. 43-53. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.214930. -
Повний текстПовний текст
2019
90 Пузік, Людмила Михайлівна.
Кореляційна залежність біометричних показників капусти цвітної від умов вегетаційного періоду [Текст] / Л. М. Пузік, Л. О. Гайова // Інженерія природокористування. - 2019. - № 1 (11). - С. 31-37. - Бібліогр.: с. 35-36.
91
Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" [Текст] : метод. вказівки до її виконання студентами другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 201 Агрономія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Л. М. Пузік [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 48 с. - Б. ц.
Повний текст
92 Пузік, Людмила Михайлівна.
Врожайність та збереженність картоплі залежно від сортових особливостей [Текст] / Л. М. Пузік, Н. О. Любимова, М. П. Артьомов // Trends in Science and Tehnology : RS Global International, Scientific and Practical Conference. - Warsaw, 2019. - Vol. 1. - С. 29-35.
93
Агрономія [Текст] : метод. вказівки до виконання кваліфікац. роботи для студентів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (або заоч.) форми навчання спец. 201 Агрономія / уклад.: Л. М. Пузік [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 44 с. - Б. ц.
94 Пузік, Людмила Михайлівна.
Пивоварні властивості зерна ячменю ярого за різних умов зберігання [Текст] / Л. М. Пузік // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 148-153. - Бібліогр. наприкінці ст.
Повний текст
95
Construction of the algorithm for assessing the environmental safety of galvanic sludges [Electronic resource] / V. Datsenko, N. L. Khimenko, L. Egorova, Y. Svishchova, O. Dubyna, O. Budvytska, N. A. Lyubymova, V. P. Pasternak, Ludmila Pusik // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 6: Issue 10-102. - С. 42-48. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.188251. -
Повний текстПовний текст
96 Любимова, Нина Александровна.
План контроля дымовых газов энергопредприятий с учетом нарушений стационарности выбросов [Текст] / Н. А. Любимова, В. К. Пузик, Л. М. Пузик // Інженерія природокористування . - 2019. - № 3. - С. 3-11.
97 Пузик, Владимир Кузьмич.
Последовательный контроль сельскохозяйственной продукции [Текст] / В. К. Пузик, Л. М. Пузик, Н. А. Любимова // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. Техн. науки. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 199 : Механізація с.-г. вир-ва. - С. 332-345. - Библиогр. в конце ст.
98
Prevention of Economic Losses with the help of the System of Control of Saving and Storing Bulk Cargoes in the Process of Train Movement [Text] / V. Sakhatsky, N. Lyubymova, V. Puzik, L. Pusik, E. Chepusenko // International Transport Infrastructure, Industrial Centers and Corporate Logistics : Fifteenth Scientific and Practical International Conference. - Kharkiv : KhNAU, 2019. - Vol. 67. - С. 1-6.
99
Предотвращение экономических потерь с помощью системы контроля сохранности наливных грузов в процессе движения поезда [Текст] / Н. А. Любимова, В. К. Пузик, Л. М. Пузик, В. Д. Сахацкий, Е. А. Чепусенко // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали 15 наук.-практ. Міжнар. конф., м. Харків, УкрДУЗТу, 6-8 черв. 2019 р. - Харків : ХНАУ, 2019. - Ч. 1. - С. 90-92.
100
Preservation of parsnip root vegetable depending on the degree of ripeness, varietal features and storage techniques [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, N. Lyubymova, V. Bondarenko, A. Rozhov, O. Sergienko, S. Denisenko, L. Kononenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 1, Issue 11-97. - С. 34-41. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.155313. -
Повний текстПовний текст
101
Екологія [Текст] : метод. вказівки до виконання кваліфікац. роботи для студентів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (або заоч.) форми навчання спец. 101 Екологія / авт.-уклад.: Л. М. Пузік [и др.]. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 46 с. - Б. ц.
102
Studying the loss of mass by cauliflower depending on agrobiological factors, varietal features, and package technique [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Vlasovets, L. Gaevaya, A. Rozhkov, N. Lyubymova, I. Safronska, O. Romanashenko, Ye. Kryshtop, E. Hryn // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 2, Issue 11-98. - С. 22-31. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.162072. -
Повний текстПовний текст
103
Study of mass losses of cauliflower at storage depending on a packing way technique [Text] / L. Pusik, V. Puzik, V. Vlasovets, N. Lyubymova, L. Gayova, A. Rozhkov, I. Safronska, O. Romanashenko, Y. Kryshtop, E. Gryn // Eureca: Life Science. - 2019. - № 2. - P. 3-11.
104
Study of the influence of the ripeness degree of parsnip roots and storage method on their preservation [Text] / L. Pusik, V. Pusik, N. Lyubymova, V. Bondarenko, A. Rozhkov, O. Sergienko, S. Denisenko, L. Kononenko // Eureka: Life Sciences. - 2019. - № 1. - С. 12-20
2018
105
Study into formation of nutritional value of cauliflower depending on the agri­biological factors [Electronic resource] / V. K. Pusik, N. A. Pusik, N. A. Lyubymova, V. Bondarenko, L. Gaevaya, O. Sergienko, O. Romanov, L. Gryn, L. Kononenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - С. 29-35. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147748. -
Повний текстПовний текст
106
Investigation of the influence of weather conditions of the vegetational period for the formation of the nutrient value of caulieflower [Text] / V. Pusik, N. Pusik, V. Lyubymova, L. Bondarenko, O. Gaevaya, O. Sergienko, L. Romanov, L. Grin // Eureka: Life Sciences. - 2018. - No. 6. - С. 61-68
107 Пузік, Володимир Кузьмич.
Інноваційні підходи екологічної освіти [Текст] / В. К. Пузік, Л. М. Пузік, Н. О. Любимова // Екологія та природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 110-річчю заснування Екол. коледжу Львів. нац. аграр. ун-ту, 4 жовт. 2018 р. - Львів, 2018. - С. 139-141.
108 Пузік, Людмила Михайлівна.
Господарсько-товарознавча оцінка та конкурентоспроможність сортів капусти білоголовки [Текст] / Л. М. Пузік // World Science. - 2018. - Vol. 13: April, № 4 (32). - P. 4-9
109
Research into preservation of broccoli depending on the treatment with antimicrobic preparations before storage [Electronic resource] / V. K. Pusik, N. A. Pusik, L. Lyubymova, V. Bondarenko, L. Gaevaya // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 4, Issue 11-94. - P. 20-28. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.140064. -
Повний текстПовний текст
110
Investigations of the influence of antimicrobial preparations on the shelf life of broccoli cabbage [Text] / L. Pusik, V. Pusik, N. Lyubymova, V. Bondarenko, L. Gaevaya // Eureka: Life Sciences. - 2018. - No. 4. - P. 13-19.
111
Analysis of bakery properties of grain of new varieties and lines of wheat spelts [Text] / N. Osokina, V. Liubych, L. Novak, T. Pushkariova-Bezdil, O. Priss, V. Verkholantseva, O. Hryhorenko, V. Pusik, L. Pusik // Eureka: Life Sciences. - 2018. - № 2. - С. 41-46
112 Пузік, Людмила Михайлівна.
Екологічні умови вирощування капусти цвітної [Текст] / Л. М. Пузік, Л. О. Гайова // World Science. - 2018. - Vol. 4, № 6 (34). - P. 32-36.
113 Пузик, Людмила Михайловна.
Сохраняемость позднеспелых гибридов капусты цветной в зависимости от способа упаковки [Текст] / Л. М. Пузик, Л. Гаевая // Вестник Белорус. гос. с.-х. акад. - 2018. - № 3. - С. 125-129.
114 Пузік, Людмила Михайлівна.
Показники якості зерна тритикале ярого [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, А. О. Рожков // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків, 2018. - Вип. 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 105-113.
Повний текст
115 Пузік, Володимир Кузьмич.
Коефіцієнт фенотипічної та агрономічної стабільності нуту до шкідників [Текст] / В. К. Пузік, Л. М. Пузік, А. Є. Тітова // World Science. - 2018. - Vol. 13: April, № 4 (32). - P. 9-14.
116
Использование последовательного контроля для повышения конкурентоспособности сельскохозяйственной продукции [Текст] : тези доп. / В. К. Пузик, Л. М. Пузик, Н. А. Любимова, О. В. Панкова // Технології та інфраструктура транспорту : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., м. Харків, 14-16 трав. 2018 р. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - Ч. 2. - С. 198-200.
117
Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain [Text] / N. Osokina, V. Lyubich, L. Novak, T. Pushkariova-Bezdil, O. Priss, V. Verkholantseva, O. Hryhorenko, V. Pusik, L. Pusik // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2: Technology and equipment of food production, Issue 11-92. - P. 39-47. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.126372. -
Повний текстПовний текст
118 Пузік, Людмила Михайлівна.
Порівняння способів зберігання капусти броколі [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаpенко // Збірник наук. праць ЛНАУ. - 2018. - С. 32-35.
119 Пузік, Людмила Михайлівна.
Екологічні умови вирощування капусти брюсельської [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // WORLD SCIENCE. - 2018. - Vol. 2, № 1 (29). - P. 4-10.
120Пат. 125052 Україна, МПК A23B7/04.
Спосіб зберігання капусти цвітної [Текст] / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко ; власник Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - № u201712260 ; Заявл. 11.12.2017 ; Опубл. 25.04.2018, Бюл. № 8. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
121 Пузік, Людмила Михайлівна.
Сортові ресурси часнику в Україні [Текст] / Л. М. Пузік // Вісник ХНАУ ім. В. В. Докучаєва. Серія: Рослинництво, селекція і насінництво, овочівництво. - Харків, 2018. - № 1. - С. 95-107.
122 Пузік, Людмила Михайлівна.
Ефективність зберігання капусти броколі залежно від виду пакування [Електронний ресурс] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаpенко, А. Г. Тернавський // Біоресурси і природокористування. - 2018. - Т. 10, № 3-4. - С. 126-129.
Повний текст
123 Пузік, Людмила Михайлівна.
Ріст, розвиток і формування товарного врожаю пізньостиглих гібридів капусти цвітної у Лівобережному Лісостепу України [Електронний ресурс] / Л. М. Пузік, Л. О. Гайова // Біоресурси і природокористування. - 2018. - № 5 (75)
Повний текст
124
Application of the sequential control for increasing competitiveness of agricultural products [Electronic resource] / V. K. Pusik, Ludmila Pusik, N. A. Lyubymova, Oksana Pankova, V. D. Sakhatsky // International Journal of Engineering & Technology. - 2018. - Vol. 7, Issue 4.3 : Special Issue 3. - С. 507 - 513.
Повний текст
2017
125
Методичні рекомендації до підготовки звіту з виробничої практики [Текст] : для студентів агрон. ф-ту за спец. 201 Агрономія / уклад.: Л. М. Пузік [та ін.]. - Харків : ХНАУ ім. В. В. Докучаєва, 2017. - 9 с. - Б. ц.
126
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. [текст] : метод. вказівки до написання курс. роботи для студентів спец. 201 Агрономія / уклад.: Л. М. Пузік, А. В. Бондарев, В. А. Бондаренко. - Харків : ХНАУ ім. В. В. Докучаєва, 2017. - 40 с. - Б. ц.
127 Пузік, Людмила Михайлівна.
Методологія управління якістю продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко, Т. А. Романова. - Харків : ХНАУ ім. В. В. Докучаєва, 2017. - 226 с. - Б. ц.
128 Пузік, Людмила Михайлівна.
Збереженість ранньостиглих гібридів капусти цвітної залежно від способу пакування [Текст] / Л. М. Пузік, Л. О. Гайова // Вісник ХНАУ ім. В. В. Докучаєва. Серія: Рослинництво, селекція і насінництво, овочівництво. - Харків : ХНАУ, 2017. - № 1. - С. 92-99.
129 Пузік, Людмила Михайлівна.
Удосконалення методики визначення ефірного числа в ефірній олії часнику [Текст] / Л. М. Пузік, О. Ф. Чечуй // Вісник ХНАУ ім. В. В. Докучаєва. Серія: Рослинництво, селекція і насінництво, овочівництво. - Харків : ХНАУ ім. В. В. Докучаєва, 2017. - № 1. - С. 70-76.
130 Пузік, Людмила Михайлівна.
Методологія управління якістю продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко, Т. А. Романова ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2017. - 228 с. - Бібліогр.: с. 211-217. - ISBN 978-617-7256-70-9 : Б. ц.
131 Пузік, Людмила Михайлівна.
Комплексний експертний показник оцінки якості зерна [Текст] / Л. М. Пузік // Вісник ХНАУ ім. В. В. Докучаєва. Серія: Рослинництво, селекція і насінництво, овочівництво. - Харків : ХНАУ, 2017. - № 1. - С. 53-59.
132
Методичні вказівки до написання дипломної роботи [Електронний ресурс] : для студентів освіт. ступеня магістр спец.: 201 Агрономія, 203 Садівництво та виноградарство / Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва ; авт.-уклад.: О. В. Романов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2017. - 44 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4701 (Репозитарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
133 Пузік, Людмила Михайлівна.
Якісні характеристики зерна тритикале ярого [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, А. О. Рожков // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 67-71. - Бібліогр. наприкінці ст.
134Пат. 115536 Україна, МПК (2017.01) А01С 21/00 С09К 17/00 А01В 79/02 (2006.01) А01N 37/00.
Спосіб вирощування буряку столового з використанням органічного добрива Агровіт-Кор / І. М. Гордієнко, С. О. Щербина, С. М. Даценко, Л. М. Пузік ; власник: Ін-т овочівництва і баштанництва НААН України. - № u 2016 08889 ; Заявл. 18.08.2016 ; Опубл. 25.04.2017, Бюл. № 8. - Б. ц.
135
Методичні рекомендації до написання дипломної роботи [Текст] : для студентів освіт. ступеня магістр спец. 201 Агрономія і 203 Садівництво та виноградарство / уклад.: О. В. Романов [та ін.]. - Харків : ХНАУ, 2017. - 44 с. - Б. ц.
2016
136
Програми навчальних дисциплін для підготовки фахівців ОС „Бакалавр” напрям 6.090101 „Агрономія” спеціальності „Плодоовочівництво і виноградарство” у вищих навчальних закладах 3-4 рівнях акредитації [Текст] / уклад.: Г. І. Яровий [та ін.]. - Харків : ХНАУ ім. В. В. Докучаєва, 2016. - 63 с. - Б. ц.
137
Дослідна справа в агрономії [Текст] : навч. посіб. : у 2 кн. Кн. 2. Статистична обробка результатів агрономічних досліджень / А. О. Рожков [та ін.] ; за ред. д-ра с.-г. наук, проф. А. О. Рожкова ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН. - Харків : Майдан, 2016. - 342 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 312 (17 назв). - ISBN 978-966-372-644-1 : Б. ц.
Повний текст
138
Дослідна справа в агрономії [Текст] : навч. посібник: у 2 кн. Кн. 1. Теоретичні аспекти дослідної справи / А. О. Рожков, Л. М. Пузік, С. М. Каленська, Л. М. Пузік, С. I. Попов, Н. М. Музафаров, В. Я. Бухало, Є. А. Криштоп. - Харків : Майдан, 2016. - 314 с. - Б. ц.
Повний текст
139
Насіннєва продуктивність капусти білоголової пізньостиглої та використання добрив [Текст] : монографія / Т. А. Романова [та ін.] ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, Ін-т овочівництва і баштанництва Нац. акад. аграр. наук України. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2016. - 174 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 147-173 (276 назв). - ISBN 978-617-7256-32-7 : Б. ц.
2015
140
Управління продуктивністю посівів пшениці твердої ярої в Лівобережному та Північному лісостепу України [Текст] : монографія / В. К. Пузік, С. М. Каленська, Л. М. Пузік, М. А. Бобро, О. В. Чигрин, Т. В. Антал. - Харків : Майдан, 2015. - 435 с. - Б. ц.
141
Орієнтована професійна програма підвищення кваліфікації для спеціалістів державного контролю якості насіння та садивного матеріалу в сфері насінництва [Текст] : метод. вказівки / уклад.: А. О. Рожков [та ін.]. - Київ : Аграрна освіта, 2015. - 22 с. - Б. ц.
142
Прогнозування збереженості якості плодоовочевої продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. А. Колтунов, І. М. Гордієнко, А. О. Рожков. - Харків : [б. и.], 2015. - 197 с. - Б. ц.
143 Пузік, Людмила Михайлівна.
Технологія переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, А. О. Рожков ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : Майдан, 2015. - 415 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 410-411 (24 назви). - ISBN 978-966-372-604-5 : Б. ц.
144
Орієнтована професійна програма підвищення кваліфікації для фахівців з контролю якості та безпеки зерна і продуктів його переробки [Текст] : метод. вказівки / уклад.: А. О. Рожков [та ін.]. - Київ : Аграрна освіта, 2015. - 18 с. - Б. ц.
145
Методичні вказівки щодо складання навчально-методичних комплексів дисциплін [Текст] / уклад.: В. К. Пузік [та ін.]. - Харків : ХНАУ, 2015. - 34 с. - Б. ц.
146
Капустяні овочі. Технологія вирощування і зберігання [Текст] : колект. монографія / Л. М. Пузік [та ін.] ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : Вид. Іванченко І. С., 2015. - 374 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 357-371 (178 назв). - ISBN 978-617-7033-89-8 : Б. ц.
2014
147 Пузік, Людмила Михайлівна.
Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Науковий збірник Ін-ту овочівництва і баштанництва. - Харків : Ін-т овочівництва і баштанництва, 2014. - Вип. 60. - С. 226-231
Повний текст
148
Формування продуктивності тритикале ярого в Лівобережному Лісостепу України [Текст] : монографія / А. О. Рожков, В. К. Пузік, С. М. Каленська, М. А. Бобро, Л. М. Пузік. - Харків : Майдан, 2014. - 340 с. - Б. ц.
149 Дідух, Наталія Олександрівна.
Кореляційна залежність урожайності кукурудзи цукрової від погодних умов вегетаційного періоду [Текст] / Н. О. Дідух, Л. М. Пузік, Т. Г. Ткаченко // Вісник Харків. нац. аграр. ун-ту ім. В. В. Докучаєва. - Харків, 2014. - № 8. - С. 44-48
2013
150Пат. 83674 Україна, МПК A23B7/04.
Спосіб зберігання капусти броколі [Текст] / Л. М. Пузік ; власник Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - № u201303300 ; Заявл. 18.03.2013 ; Опубл. 25.09.2013, Бюл. № 18. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
151 Пузік, Людмила Михайлівна.
Вибір кращих сортів та гібридів кукурудзи цукрової методом багатокритеріальної оптимізації [Текст] / Л. М. Пузік, Н. О. Дідух // Вісник Харків. нац. аграр. ун-ту ім. В. В. Докучаєва. Серія: Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво. - Харків, 2013. - № 9. - С. 17-26
152 Пузік, Людмила Михайлівна.
Збереження корнеплодів пастернаку залежно від умов зберігання [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Таврійский державний університет. - Мелітополь, 2013. - С. 172-176
Повний текст
153Пат. 85489 Україна, МПК A01D45/00.
Спосіб визначення ступеня стиглості коренеплодів пастернак [Текст] / Л. М. Пузік ; власник Харків. нац. аграрн. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - № u201305007 ; Заявл. 18.04.2013 ; Опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
154 Пузік, Людмила Михайлівна.
Технологія зберігання і переробки зерна [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : Точка, 2013. - 312 с. : iл. - Бібліогр.: с. 307-308. - ISBN 978-617-669-113-6 : Б. ц.
155 Пузік, Людмила Михайлівна.
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : лаборатор. практикум / Л. М. Пузік ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : ХНАУ, 2013. - 151 с. - Бібліогр.: с. 140. - Б. ц.
2012
156 Пузік, Людмила Михайлівна.
Роль логістики у збереженності овочевої продукції [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Технічні науки. Сільськогосподарські науки. Економічні науки : збірник наук. пр. - Харків : ХНАУ, 2012. - № 12. - С. 188-191
Повний текст
2011
157 Пузік, Людмила Михайлівна.
Конкурентоспроможність сортів гарбузових овочів [Електронний ресурс] / Л. М. Пузік, В. А. Колтунов // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 47-48
Повний текст
2010
158 Романов, Олексій Васильович.
Особливості організації та вдосконалення науково-дослідної роботи студентів та практичної підготовки фахівців спецільності “Плодоовочівництво та винорадарство” [Текст] / О. В. Романов, Л. М. Пузік, В. В. Леус // Тези 18 наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників агроун-ту, м. Харків. - 2010. - С. 82-84
159Пат. 49082 Україна, МПК G01N33/02.
Спосіб визначення вмісту хімічного складу у плодах кабачка [Текст] / Л. М. Пузік ; власник Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - № u200912342 ; Заявл. 30.11.2009 ; Опубл. 12.04.2010, Бюл. № 7. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
160Пат. 49265 Україна, МПК A01F25/00.
Спосіб зберігання плодів гарбузових рослин [Текст] / Л. М. Пузік ; власник Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - № u200910907 ; Заявл. 29.10.2009 ; Опубл. 26.04.2010, Бюл. № 8. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
161Пат. 49264 Україна, МПК A01C1/00 A01F25/00.
Спосіб дозарювання дині [Текст] / Л. М. Пузік ; власник Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - № u200910903 ; Заявл. 29.10.2009 ; Опубл. 26.04.2010, Бюл. № 8. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
162Пат. 54797 Україна, МПК G01N9/00 A01G9/00.
Спосіб визначення ступеня стиглості дині [Текст] / Л. М. Пузік ; власник Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - № u201005972 ; Заявл. 18.05.2010 ; Опубл. 25.11.2010, Бюл. № 22. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
163 Пузік, Людмила Михайлівна.
Наукове обґрунтування та розробка заходів подовження строків споживання плодів гарбузових рослин [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра с.-г. наук : за спец. 06.01.15 Первинна обробка продуктів рослинництва : захищена 12.10.2010 / Л. М. Пузік ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2010. - 40 с. - Б. ц.
2005
164 Пузік, Людмила Михайлівна.
Конкурентоспроможність вітчизняних сортів дині [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік // Вісник ХНАУ ім. В. В. Докучаєва. Серія: Економіка АПК і природокористування. - Харків : ХНАУ, 2005. - № 3. - С. 123-130
2004
165
Програма виробничої практики для студентів 4 курсу агрономічного факультету (агрономів-плодоовочівників і виноградарів) [Текст] / уклад.: О. С. Болотських [та ін.]. - Харків : ХНАУ ім. В. В. Докучаєва, 2004. - 16 с. - Б. ц.
166 Пузік, Людмила Михайлівна.
Вплив івіну на урожайність дині [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік // Вісник Сум. нац. аграр. ун-ту. - Суми : СНАУ, 2004. - № 6. - С. 91-93
1996
167
Электрофоретический спектр легкорастворимых белков в семенах твердой и мягкой яровой пшеницы [Текст] / В. К. Пузик, Л. М. Пузик, Е. П. Тонкая, О. Л. Москаленко // Матеріали наук. конф., присвяч. 180-річчю ХДАУ ім. В. В. Докучаєва. - Харків : ХДАУ, 1996. - Вип. 2. - С. 11
168 Пузік, Людмила Михайлівна.
Вплив способу пакування на збереженість капусти броколі [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Science Review. - Vol. 2, № 7/7. - С. 13-19.