| 2025 |
| 1 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Мікрохвильове концентрування та сушіння суміші зелені пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 170-171 | |
|---|
| 2 | > Теплове обладнання підприємств харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування. Ч. 2. Обладнання за видами виробництв / авт.-уклад.: А. О. Шевченко, О. А. Маяк, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2025. - 47 с. - Б. ц. | |
|---|
| 3 | > Розробка комплексу технологічного обладнання для хлібопекарського виробництва [Текст] / О. І. Бабанова, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. Д. Косточка, Н. Ю. Бондаренко> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 91 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 7-11 квіт. 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - Ч. 2. - С. 15 | |
|---|
| 4 | > Modeling of a static mixer in biotechnology production [Text] / A. Shevchenko, S. Prasol, Yu. Dolomakin, O. Babanova> // Технічний прогрес в АПК : матеріали ХХ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 21-22 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 416-418 | |
|---|
| 5 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Теплове обладнання підприємств харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування. Ч. 1. Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії / А. О. Шевченко, В. М. Михайлов, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2025. - 82 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 6 | > Сучасні технології та обладнання для виробництва харчових продуктів швидкого приготування та консервованих овочевих продуктів [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Д. Ю. Бондаренко, С. В. Пушкаш> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XXI Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 10-11 квіт. 2025 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2025. - С. 103-104 | Повний текст |
|---|
| 7 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Теплове обладнання підприємств харчових виробництв [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування. Ч. 2. Обладнання за видами виробництв / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. А. Маяк ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025. - 86 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 8 | > Визначення теплофізичних властивостей суміші подрібнених коренів пряних овочів [Текст] / О. І. Бабанова, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, М. О. Кайол> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 91 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 7-11 квіт. 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - С. 20 | |
|---|
| 2024 |
| 9 | > Механіка рідин та газів в галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : [б. в.], 2024. - 29 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 10 | > Розрахунок обладнання для механічної обробки молока та молокопродуктів [Текст] : метод. вказівки для виконання практ. роботи з дисципліни Техніка харчових виробництв малого та середнього бізнесу для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / авт.-уклад.: В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 29 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 11 | > Застосування способу електроконтактного нагрівання в обладнанні для підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст] / І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов> // Наукові здобутки молоді – вирішенню про-блем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Нац. ун-т харч. технологій, 11-12 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - Ч. 3. - С. 283 | |
|---|
| 12 | > Технічний аудит і сертифікація обладнання ПХВ [Текст] : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / авт.-уклад.: С. В. Прасол, А. О. Шевченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 25 с. - Б. ц. | |
|---|
| 13 | > Установка для радіаційного охолодження зефіру [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2024. - С. 69 | |
|---|
| 14 | > Механіка рідин та газів в галузі [Текст] : метод. вказівки до практ. та лаб. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 131 Прикладна механіка, 133 Галузеве машинобудування, у 3 ч. Ч. 3. Гідравлічні машини та пристрої / авт.-уклад.: А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц. | |
|---|
| 15 | > Механіка рідин та газів в галузі [Текст] : метод. вказівки до практ. та лаб. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 131 Прикладна механіка, 133 Галузеве машинобудування, у 3 ч. Ч. 1. Фізичні властивості рідин. Гідростатика краплинних рідин / авт.-уклад.: В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 44 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 16 | > Технічний аудит і сертифікація обладнання ПХВ [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування, у 2 ч. Ч. 1 / авт.-уклад.: С. В. Прасол, А. О. Шевченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 50 с. - Б. ц. | |
|---|
| 17 | > Технічний аудит і сертифікація обладнання ПХВ [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування, у 2 ч. Ч. 2 / авт.-уклад.: С. В. Прасол, А. О. Шевченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц. | |
|---|
| 18 | > Механіка рідин і газів в галузі [Текст] : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / авт.-уклад.: А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 28 с. - Б. ц. | |
|---|
| 19 | > Babanova, O. Rational current frequency for elctric contact heating of minced meat products [Text] / O. Babanova, A. Shevchenko, S. Prasol> // Modern Technologies in the Food Industry – 2024 : Proceedings of the International Conference, Chisinau, October 17-18, 2024. - 2024. - P. 34 | |
|---|
| 20 | > Технічне переоснащення апаратурно-технологічної лінії виробництва варених ковбас за використання куттера Л5-ФКМ [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, З. О. Краснов> // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 15 жовт. 2024 р. - Полтава : ПДАУ, 2024. - С. 166-168 | |
|---|
| 21 | > Михайлов, Б. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва консервованої квасолі [Текст] / Б. В. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 21-22 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 383-387 | |
|---|
| 22 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Аналіз властивостей матеріалів електродів для електроконтактної обробки харчових продуктів та середовищ [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Матеріали та технології в інженерії (MTІ-2024): інженерія, матеріали, технології, транспорт : зб. наук. доп. Міжнар. конф., 14-16 трав. 2024 р. - Луцьк : Вежа-Друк, 2024. - С. 190-192 | |
|---|
| 23 | > Розробка пристрою із комбінованим способом жарення кулінарних виробів для підприємств HoReCa [Текст] / О. І. Бабанова, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов> // Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості : програма та матеріали ІІ форуму, 17-18 жовт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 75-77 | |
|---|
| 24 | > Результати досліджень глибини проникнення НВЧ-поля подрібненої суміші на основі пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, А. А. Семенов, С. В. Пушкаш> // Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 26-27 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 527-528 | Повний текст |
|---|
| 25 | > Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Теплообмінні процеси / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2024. - 153 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 26 | > Виробництво продукції на основі рослинної сировини з використанням мікрохвильової вакуумної обробки [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, А. О. Григоренко> // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 05-29 лют. 2024 р. - Запоріжжя : ТДАТУ, 2024 | Повний текст |
|---|
| 27 | > Прасол, Світлана Володимирівна. Технічний аудит і сертифікація обладнання ПХВ [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заочн. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / С. В. Прасол, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 70 с. - Б. ц. | |
|---|
| 28 | > Бабанова, О. І. Кінетика вакуумного НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння пряної сировини [Текст] / О. І. Бабанова, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 13 Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., 17 верес. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 133-135 | |
|---|
| 29 | > Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів, що навчаються за спец. 131 Прикладна механіка. Ч. 1 / В. М. Михайлов, О. А. Маяк, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 96 с. - Б. ц. | |
|---|
| 30 | > Розробка дослідної установки для охолодження зефіру [Текст] / О. І. Бабанова, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Нац. ун-т харч. технологій, 11-12 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - Ч. 2. - С. 24 | |
|---|
| 31 | >Пат. 155679 Україна, МПК A23B7/005, A23L5/30. Пристрій для замочування квасолі [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202304350 ; Заявл. 14.09.2023 ; Опубл. 27.03.2024, Бюл. № 13. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 32 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Механіка рідин і газів в галузі [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / А. О. Шевченко, О. А. Маяк, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 92 с. - Б. ц. | |
|---|
| 33 | > Механіка рідин та газів в галузі [Текст] : метод. вказівки до практ. та лаб. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 131 Прикладна механіка, 133 Галузеве машинобудування, у 3 ч. Ч. 2. Основи кінематики та динаміки рідини / авт.-уклад.: А. О. Шевченко, В. М. Михайлов, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 50 с. - Б. ц. | |
|---|
| 34 | > Інженерні рішення в обладнанні для виробництва харчової продукції [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов, О. І. Бабанова> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 146-155 | |
|---|
| 35 | > Встановлення глибини проникнення електромагнітного поля та раціональної товщини шару подрібнених пряних овочів для НВЧ-обробки [Текст] / С. В. Прасол, А. О. Шевченко, О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов> // Технологія – 2024 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24 трав. 2024 р. - Київ : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2024. - С. 189-190 | |
|---|
| 36 | > Design of a new film with predefined properties based on chitosan [Electronic resource] / A. Dubinina, V. Zaytseva, S. Lehnert, A. Vindyk, O. Cherevko, L. Tatar, O. Skyrda, S. Prasol> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. Seria: Technology organic and inorganic substances. - 2024. - Vol. 5, Issue 6 (131). - P. 34-44. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.313889. - | Повний текстПовний текст |
|---|
| 37 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії [Текст] : конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування. Ч. 1. Основи та організація проектування підприємств харчової індустрії / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 70 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 38 | > Особливості технологічних процесів з електроконтактним нагріванням у харчових виробництвах [Текст] / О. І. Бабанова, Б. В. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Д. Ю. Бондаренко> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнар. наук.-техн. конф., 21 листоп. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 19-21 | |
|---|
| 39 | > Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м’ясопереробної промисловості [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова> // Інформаційні технології у сучасному світі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 22 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 255-257 | Повний текст |
|---|
| 40 | > Застосування інноваційної технології отримання функціональних продуктів харчування на основі рослинної сировини [Текст] / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Вісник Сумського нац. аграр. ун-у. Серія: Механізація та автоматизація виробн. процесів. - Суми : Гельветика, 2024. - Вип. 4 (54). - С. 16-21 | |
|---|
| 2023 |
| 41 | >Пат. 152811 Україна, МПК A23B 7/005, A23B 7/06. Спосіб виробництва консервованої квасолі [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202203667 ; Заявл. 03.10.2022 ; Опубл. 12.04.2023, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 42 | > Automated Control of the Gear Profile for the Gerotor Hydraulic Machine [Electronic resource] / S. Kiurchev, M. A. Abdullo, T. Vlasenko, S. Prasol, V. Verkholantseva> // Lecture Notes in Mechanical Engineering : 4th Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes, InterPartner 2022, Odesa, September 6-9, 2022. - Odesa, 2023. - P. 32-43. - DOI 10.1007/978-3-031-16651-8_4. - | Повний текстПовний текст |
|---|
| 43 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Обладнання для переробки рослинної сировини з електроконтактним нагріванням [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов> // Технічний прогрес в АПВ : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 9-10 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 285-288 | Повний текст |
|---|
| 44 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Проектування пристрою для замочування квасолі тепловим методом з електроконтактним нагріванням робочого агенту [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов> // Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 листоп. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 543-546 | Повний текст |
|---|
| 45 | > Дослідження комбінованого процесу ІЧ-жаріння у газових середовищах та його технологічних режимів [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, М. С. Каверін> // Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 листоп. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 535-537 | Повний текст |
|---|
| 46 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Оптимізація технологічних параметрів розподілу теплової енергії за іч-обробки у газовому середовищі [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : тези Міжнар. наук.-практ. конф., 19 груд. 2023 р. - Полтава : ПДАА, 2023 | |
|---|
| 47 | > Дослідження радіаційно-конвективного сушіння зефіру на пектині [Текст] / В. О. Демченко, Д. В. Блищик ; наук. керівник: А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 26 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 67-68 | Повний текст |
|---|
| 48 | > Розробка технологогічних прийомів жарення м'ясних кулінарних виробів за умов електроконтактного нагрівання для підприємств харчування сфери гостинності [Текст] / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів IV Міжнар. наук.-практ. конф., 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 64-66 | |
|---|
| 49 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Дослідження інтенсифікації процесу сушіння зефіру з використанням осцилюючого НВЧ-нагрівання [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко> // Технологія-2023 : матеріали XХVІ Міжнар. наук.-техн. конф., 26 трав. 2023 р. - Київ : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2023. - С. 70 | |
|---|
| 50 | > Використання НВЧ-нагрівання за умов вакуумування при виробництві харчової продукції на основі пряних овочів [Текст] / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Г. О. Биканов, М. С. Каверін> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнар. наук.-техн. конф., 7 листоп. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 303-305 | |
|---|
| 51 | > Перспективи способу жарення продукції з електроконтактним нагріванням на підприємствах HoReCa [Текст] / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 105-106 | |
|---|
| 52 | > Дослідження процесу замочування бобів квасолі за умов гарячого методу з електроконтактним нагріванням [Текст] / О. І. Бабанова, Б. В. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 03-07 квіт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - Ч. 2. - С. 34 | |
|---|
| 53 | > Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування суміші коренів пряних овочів [Текст] / О. О. Гончаров, В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Молода наука – роботизація і нано-технології сучасного машинобудування : збірник наук. пр. Міжнар. молодіж. наук.-техн. конф., 12-14 квіт. 2023 р. - Краматорськ : ДДМА, 2023. - С. 61-67 | |
|---|
| 54 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Забезпечення переробки квасолі у консервовану продукцію із удосконаленням процесу замочування [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов> // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф., 01-24 листоп. 2023 р. - Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. - С. 6 | Повний текст |
|---|
| 55 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Розробка технології виробництва консервованої квасолі [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 10 листоп. 2023 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2023. - С. 190-191 | |
|---|
| 2022 |
| 56 | > Дослідження та визначення раціональних режимів охолодження для прискорення процесу структуроутворення зефіру [Текст] / О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов, В. О. Демченко, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ХІ Міжнар. наук.-техн. конф., 08 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 202-204 | |
|---|
| 57 | > Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробки січеного м’ясного напів-фабрикату [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова> // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 42-45 | |
|---|
| 58 | > Devising a technique or manufacturing canned beans with soaking under the conditions of electrical contact heating [Electronic resource] / O. Mykhailova, A. Shevchenko, O. Mayak, B. Mikhailov, S. Prasol> // Eastern-European Journal of Enterprise. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - С. 16-23. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.270802. - | Повний текстПовний текст |
|---|
| 59 | > Інноваційна технологія виробництва консервованої квасолі [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов, О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов> // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали XI Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022 | |
|---|
| 60 | > Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022 | |
|---|
| 61 | > Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов, К. Ю. Чайка, А. О. Лахтін> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022 | |
|---|
| 62 | > Automated Control of the Gear Profile for the Gerotor Hydraulic Machine: Lecture Notes in Mechanical Engineering [Text] / T. Vlasenko, S. Kiurchev, M. Abdullo, S. Prasol, V. Verkholantseva> // Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes. - 2022. - Vol. 7, № 1. - С. 32-43. - DOI 10.1007/978-3-031-16651-8_4. - | Повний текст |
|---|
| 2021 |
| 63 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Фізична модель електромагнітного поля за об’ємом харчового продукту довільної форми [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 169 | |
|---|
| 64 | > Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко, С. О. Прасол> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 60-61 | |
|---|
| 65 | > Обґрунтування фізичної моделі взаємодії електромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми [Текст] / О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, С. О. Прасол> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнар. наук.-техн. конф., м. Харків, 09-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 236-238 | |
|---|
| 66 | > Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 3. Технології виробництва кулінарних м’ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 172 с. - Б. ц. | |
|---|
| 67 | > Прасол, Світлана Володимирівна. Визначення показників інтенсивності мікрохвильової обробки [Текст] / С. В. Прасол, Т. В. Орлова, С. О. Прасол> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 178 | |
|---|
| 68 | > Perspectives of vegetable pressed skins processing and use in food industry [Text] / O. Cherevko, V. Mikhaylov, O. Mayak, A. Shevchenko, S. Prasol, A. Sardarov> // Eureka: Life Siences. - 2021. - № 1. - С. 37-43 | |
|---|
| 69 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Проектування індивідуально-орієнтованої організації навчання в закладі вищої освіти [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 186-187 | |
|---|
| 70 | > Обґрунтування фізичної моделі взаємодії електромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми [Текст] / О. В. Бабанова, І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, С. О. Прасол> // Наукові праці НУХТ. - Київ : НУХТ, 2021. - № 6, Т. 27. - С. 99-106 | |
|---|
| 2020 |
| 71 | > Дослідження режимів процесу структуроутворення [Текст] / В. О. Демченко, Р. Л. Нестреляй, Д. С. Сулім ; наук. керівник: А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 194 | |
|---|
| 72 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Дослідження діелектричних властивостей модельних сумішей із пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 282 | |
|---|
| 73 | > Теплофізичні властивості модельних сумішей подрібнених коренів пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, І. Г. Бабанов> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 213-214 | |
|---|
| 74 | > Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування суміші подрібнених коренів пряних овочів [Текст] / О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, К. А. Купцова, І. В. Коваленко> // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 24 листоп. 2020 р. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 90-91 | |
|---|
| 75 | > Дослідження процесу сушіння зефіру радіаційно-конвективним способом з використанням НВЧ-нагрівання [Текст] / І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко> // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan Print s.r.o., 2020. - С. 83-84 | |
|---|
| 76 | > Гузенко, Віталій Вікторович. Дотримання академічної доброчесності в освітній та науковій роботі університету [Текст] / В. В. Гузенко, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Академічна доброчесність: виклики сучасності : збірник наук. есе учасників дистанц. етапу наук. стажування для освітян, м. Варшава, 28.09 – 06.11.2020 р. - 2020. - С. 54-58 | |
|---|
| 77 | > Дослідження діелектричних властивостей модельних сумішей із пряних овочів [Текст] / К. А. Купцова, А. С. Синяк, Н. Є. Качан ; наук. керівник: В. М. Михайлов, С. В. Прасол> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 205 | |
|---|
| 78 | > Influence of microwave treatment on quality parameters of snacks food. Impact issuees [Electronic resource] / A. Goszkiewicz, E. Kochanska, K. Korczak, S. Prasol> // Acta Innovations. - 2020. - Issue 36. - С. 64 - 80. - DOI 10.32933/ActaInnovations.36.6. - | Повний текстПовний текст |
|---|
| 79 | > Розроблення експериментальних установок з електроконтактним нагріванням для дослідження процесів оброблення кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, М. М. Дерваль> // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 24 листоп. 2020 р. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 29-30 | |
|---|
| 80 | > Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагрівання [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 118-131 | |
|---|
| 81 | > Характеристика процесу сушіння пастило-мармеладних виробів за умов інфрачервоного випромінювання [Текст] / І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 191-192 | |
|---|
| 82 | > Компетентнісний підхід до організації синергетичних методів навчання у вищій освіті [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 274-275 | |
|---|
| 83 | > Devising Manufacturing Techniques for Making Culinary Meals Using Vegetable Concentrates [Electronic resource] / V. Mikhaylov, O. A. Mayak, A. O. Shevchenko, S. Prasol> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 6. - С. 45 - 51. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.218482. - | Повний текстПовний текст |
|---|
| 84 | >Пат. 140797 Україна, МПК A23L 5/10, A23L 5/30. Спосіб приготування рулету з морського окуня [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2019 08876 ; Заявл. 22.07.2019 ; Опубл. 10.03.2020, Бюл. № 5. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 2019 |
| 85 | > Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за НВЧ-нагрівання в умовах вакуумування [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 21-22 | Повний текст |
|---|
| 86 | > Розробка комбінованих способів теплової обробки напівфабрикатів на основі сільськогосподарської сировини [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 4-6 верес. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 144-145 | |
|---|
| 87 | > Комбіновані способи теплової обробки харчових напівфабрикатів [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 129-131 | |
|---|
| 88 | > НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші зелені пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, О. П. Вельмісов> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 11-12 квіт. 2019 р. - Київ : НУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 26 | |
|---|
| 89 | > Дослідження електрофізичних методів обробки харчових напівфабрикатів [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, Полтавський ун-т економіки і торгівлі, 18 квіт. 2019 р. - Полтава : ПУЕТ, 2019. - С. 5-7 | |
|---|
| 90 | > Енерго- та ресурсоефективний процес виробництва концентратів із рослинної сировини [Текст] / О. П. Вельмісов, К. А. Купцова, М. В. Образцов ; наук. керівник: В. М. Михайлов, С. В. Прасол> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 252 | |
|---|
| 91 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Визначення глибини проникнення електромагнітного поля та раціональної товщини шару подрібнених пряних овочів для НВЧ-обробки [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 225-226 | |
|---|
| 92 | > Розроблення технологічного процесу виробництва м'ясних січених напівфабрикатів за умов ІЧ-нагрівання в газовому середовищі [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, І. В. Бабкіна, С. В. Прасол> // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2019. - Т. 25, № 5. - С. 51-55 | |
|---|
| 93 | > Упровадження в навчальний процес технологій із застосуванням інформаційних ресурсів [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя каф. устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва, м. Харків, 23-24 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 76-77 | |
|---|
| 94 | >Пат. 136723 Україна, МПК A23L 5/10, A23L 5/30. Спосіб приготування запіканки манної [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. В. Прасол, В. В. Лой ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2019 03151 ; Заявл. 29.03.2019 ; Опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 2018 |
| 95 | > Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини [Текст] / І. Г. Бабанов, В. О. Потапов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - Т. 23, № 5, Ч. 1. - С. 80-86 | |
|---|
| 96 | > Дослідження теплової обробки дріжджового тіста в умовах електроконтактного нагрівання [Текст] / І. Г. Бабанов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, Нац. ун-т харч. технологій, 23-24 квіт. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 30 | |
|---|
| 97 | > Визначення комплексу показників для прогнозування кінетики тепло- і масообмінної обробки рослинної суміші в НВЧ-полі [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 23-24 квіт. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 27 | |
|---|
| 98 | > Study into the influence of operating processing parameters on qualitative characteristics of the carrot concentrated product [Electronic resource] / A. Sardarov, O. A. Mayak, A. O. Shevchenko, S. Prasol, G. Shershnev> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 5, Issue 11. - С. 55 - 62. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.143408. - | Повний текстПовний текст |
|---|
| 99 | >Пат. 130911 Україна, МПК A23L5/10, A23L5/30. Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. П. Вельмісов, В. А. Купцова, В. В, Міщенко, О. С. Трохименко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201808018 ; Заявл. 18.07.2018 ; Опубл. 26.12.2018, Бюл. № 24. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 100 | > Дослідження якості продукції, виробленої за технологією інфрачервоного нагрівання в середовищі двоокису вуглецю [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, С. М. Козін, К. В. Мірошник> // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвуз. наук.-практ. семінару, Полтавський ун-т економіки і торгівлі, 19 квіт. 2018 р. - Полтава : ПУЕТ, 2018. - С. 8-10 | |
|---|
| 101 | >Пат. 130578 Україна, МПК A23L5/10, A23L5/30. Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201807552 ; Заявл. 05.07.2018 ; Опубл. 10.12.2018, Бюл. № 23. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 102 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Розробка комбінованого способу ІЧ-обробки напівфабрикатів у газовому середовищі з підвищеним вмістом двоокису вуглецю [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді : тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 258 | |
|---|
| 103 | > Дослідження електричних показників і кінетики температури під час електроконтактної обробки напівфабрикатів [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. В. Прасол, І. Г. Бабанов> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 179-189 | Повний текст |
|---|
| 104 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Інтенсифікація НВЧ-обробки під час виробництва концентратів із пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді : тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 249 | |
|---|
| 105 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості харчової продукції з пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 338-340 | |
|---|
| 106 | > Використання електроконтактного нагрівання в процесах та апаратах харчової промисловості [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євро-інтеграції : програма та тези матеріалів VІІ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 6-7 листоп. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - С. 58-60 | |
|---|
| 107 | > Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумування [Текст] / В. М. Михайлов, О. В. Хареба, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, К. В. Мирошник> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 187-196 | Повний текст |
|---|
| 2017 |
| 108 | > Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, С. І. Ялинич> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 322-334 | Повний текст |
|---|
| 109 | > Удосконалення технології екстрагування зрідженими газами рослинної сировини для отримання однорідних стабільних ліпофільних комплексів із заданим нативним складом [Текст] / В. М. Михайлов, Ю. П. Тимошенко, Л. О. Чуйко, С. В. Прасол> // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, № 4. - P. 63-67 | |
|---|
| 110 | > Бабкіна, І. В. Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочів [Текст] / І. В. Бабкіна, С. В. Прасол> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 125-126 | Повний текст |
|---|
| 111 | > Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини [Текст] / І. Г. Бабанов, В. О. Потапов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, С. І. Ялинич> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 15 | |
|---|
| 112 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Якість продукції на основі рослинної сировини, обробленої в умовах НВЧ-поля [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 170-171 | Повний текст |
|---|
| 1990 |
| 113 | > Пивоваров, Павел Петрович. Низкотемпературное сгущение биологической жидкости криля [Текст] / П. П. Пивоваров, С. В. Прасол, И. Н. Фомина> // Современные аспекты индустриализации общественного питания : сборник науч. тр. Харьков. гос. ун-та питания и торговли. - Харьков : ХГУПТ, 1990. - С. 42-43 | |
|---|
|
| 114 | > Технологія виробництва пасти на основі пряних овочів та дослідження якісних показників продукції [Текст] / О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 12 Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., 20 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ. - С. 136-138 | |
|---|
|
| 115 | > Застосування електрофізичних методів обробки харчової рослинної сировини в сучасних технологіях, установках та пристроях [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова> // Вісник Уманського нац. ун-ту садівництва. - Умань : Гельветика. - Вип. 1. - С. 82-88 | |
|---|