2024 |
1 | > Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Теплообмінні процеси / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2024. - 153 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2 | > Технічний аудит і сертифікація обладнання ПХВ [Текст] : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / авт.-уклад.: С. В. Прасол, А. О. Шевченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 25 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії [Текст] : конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування. Ч. 1. Основи та організація проектування підприємств харчової індустрії / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 70 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
4 | > Розрахунок обладнання для механічної обробки молока та молокопродуктів [Текст] : метод. вказівки для виконання практ. роботи з дисципліни Техніка харчових виробництв малого та середнього бізнесу для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / авт.-уклад.: В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 29 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
5 | > Технічний аудит і сертифікація обладнання ПХВ [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування, у 2 ч. Ч. 1 / авт.-уклад.: С. В. Прасол, А. О. Шевченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 50 с. - Б. ц. | |
---|
6 | > Технічний аудит і сертифікація обладнання ПХВ [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування, у 2 ч. Ч. 2 / авт.-уклад.: С. В. Прасол, А. О. Шевченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Механіка рідин та газів в галузі [Текст] : метод. вказівки до практ. та лаб. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 131 Прикладна механіка, 133 Галузеве машинобудування, у 3 ч. Ч. 3. Гідравлічні машини та пристрої / авт.-уклад.: А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Механіка рідин та газів в галузі [Текст] : метод. вказівки до практ. та лаб. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 131 Прикладна механіка, 133 Галузеве машинобудування, у 3 ч. Ч. 1. Фізичні властивості рідин. Гідростатика краплинних рідин / авт.-уклад.: В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 44 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
9 | > Прасол, Світлана Володимирівна. Технічний аудит і сертифікація обладнання ПХВ [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заочн. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / С. В. Прасол, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 70 с. - Б. ц. | |
---|
10 | > Механіка рідин та газів в галузі [Текст] : метод. вказівки до практ. та лаб. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 131 Прикладна механіка, 133 Галузеве машинобудування, у 3 ч. Ч. 2. Основи кінематики та динаміки рідини / авт.-уклад.: А. О. Шевченко, В. М. Михайлов, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 40 с. - Б. ц. | |
---|
11 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Механіка рідин і газів в галузі [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / А. О. Шевченко, О. А. Маяк, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 92 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів, що навчаються за спец. 131 Прикладна механіка. Ч. 1 / В. М. Михайлов, О. А. Маяк, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 96 с. - Б. ц. | |
---|
13 | > Механіка рідин і газів в галузі [Текст] : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / авт.-уклад.: А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 28 с. - Б. ц. | |
---|
14 | >Пат. 155679 Україна, МПК A23B7/005, A23L5/30. Пристрій для замочування квасолі [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202304350 ; Заявл. 14.09.2023 ; Опубл. 27.03.2024, Бюл. № 13. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2023 |
15 | >Пат. 152811 Україна, МПК A23B 7/005, A23B 7/06. Спосіб виробництва консервованої квасолі [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202203667 ; Заявл. 03.10.2022 ; Опубл. 12.04.2023, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
16 | > Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування суміші коренів пряних овочів [Текст] / О. О. Гончаров, В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Молода наука – роботизація і нано-технології сучасного машинобудування : збірник наук. пр. Міжнар. молодіж. наук.-техн. конф., 12-14 квіт. 2023 р. - Краматорськ : ДДМА, 2023. - С. 61-67 | |
---|
17 | > Використання НВЧ-нагрівання за умов вакуумування при виробництві харчової продукції на основі пряних овочів [Текст] / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Г. О. Биканов, М. С. Каверін> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнар. наук.-техн. конф., 7 листоп. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 303-305 | |
---|
18 | > Automated Control of the Gear Profile for the Gerotor Hydraulic Machine [Electronic resource] / S. Kiurchev, M. A. Abdullo, T. Vlasenko, S. Prasol, V. Verkholantseva> // Lecture Notes in Mechanical Engineering : 4th Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes, InterPartner 2022, Odesa, September 6-9, 2022. - Odesa, 2023. - P. 32-43. - DOI 10.1007/978-3-031-16651-8_4. - | Повний текстПовний текст |
---|
19 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Забезпечення переробки квасолі у консервовану продукцію із удосконаленням процесу замочування [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов> // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф., 01-24 листоп. 2023 р. - Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. - С. 6 | Повний текст |
---|
20 | > Дослідження комбінованого процесу ІЧ-жаріння у газових середовищах та його технологічних режимів [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, М. С. Каверін> // Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 листоп. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 535-537 | Повний текст |
---|
21 | > Розробка технологогічних прийомів жарення м'ясних кулінарних виробів за умов електроконтактного нагрівання для підприємств харчування сфери гостинності [Текст] / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів IV Міжнар. наук.-практ. конф., 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 64-66 | |
---|
22 | > Дослідження процесу замочування бобів квасолі за умов гарячого методу з електроконтактним нагріванням [Текст] / О. І. Бабанова, Б. В. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 03-07 квіт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - Ч. 2. - С. 34 | |
---|
23 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Розробка технології виробництва консервованої квасолі [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 10 листоп. 2023 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2023. - С. 190-191 | |
---|
24 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Оптимізація технологічних параметрів розподілу теплової енергії за іч-обробки у газовому середовищі [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : тези Міжнар. наук.-практ. конф., 19 груд. 2023 р. - Полтава : ПДАА, 2023 | |
---|
25 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Проектування пристрою для замочування квасолі тепловим методом з електроконтактним нагріванням робочого агенту [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов> // Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 листоп. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 543-546 | Повний текст |
---|
26 | > Перспективи способу жарення продукції з електроконтактним нагріванням на підприємствах HoReCa [Текст] / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 105-106 | |
---|
27 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Дослідження інтенсифікації процесу сушіння зефіру з використанням осцилюючого НВЧ-нагрівання [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко> // Технологія-2023 : матеріали XХVІ Міжнар. наук.-техн. конф., 26 трав. 2023 р. - Київ : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2023. - С. 70 | |
---|
28 | > Дослідження радіаційно-конвективного сушіння зефіру на пектині [Текст] / В. О. Демченко, Д. В. Блищик ; наук. керівник: А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 67-68 | Повний текст |
---|
29 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Обладнання для переробки рослинної сировини з електроконтактним нагріванням [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов> // Технічний прогрес в АПВ : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 9-10 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 285-288 | Повний текст |
---|
2022 |
30 | > Automated Control of the Gear Profile for the Gerotor Hydraulic Machine: Lecture Notes in Mechanical Engineering [Text] / T. Vlasenko, S. Kiurchev, M. Abdullo, S. Prasol, V. Verkholantseva> // Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes. - 2022. - Vol. 7, № 1. - С. 32-43. - DOI 10.1007/978-3-031-16651-8_4. - | Повний текст |
---|
31 | > Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов, К. Ю. Чайка, А. О. Лахтін> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022 | |
---|
32 | > Інноваційна технологія виробництва консервованої квасолі [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов, О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов> // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали XI Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022 | |
---|
33 | > Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022 | |
---|
34 | > Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробки січеного м’ясного напів-фабрикату [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова> // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 42-45 | |
---|
35 | > Дослідження та визначення раціональних режимів охолодження для прискорення процесу структуроутворення зефіру [Текст] / О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов, В. О. Демченко, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ХІ Міжнар. наук.-техн. конф., 08 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 202-204 | |
---|
36 | > Devising a technique or manufacturing canned beans with soaking under the conditions of electrical contact heating [Electronic resource] / O. Mykhailova, A. Shevchenko, O. Mayak, B. Mikhailov, S. Prasol> // Eastern-European Journal of Enterprise. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - С. 16-23. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.270802. - | Повний текстПовний текст |
---|
2021 |
37 | > Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко, С. О. Прасол> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 60-61 | |
---|
38 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Проектування індивідуально-орієнтованої організації навчання в закладі вищої освіти [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 186-187 | |
---|
39 | > Обґрунтування фізичної моделі взаємодії електромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми [Текст] / О. В. Бабанова, І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, С. О. Прасол> // Наукові праці НУХТ. - Київ : НУХТ, 2021. - № 6, Т. 27. - С. 99-106 | |
---|
40 | > Perspectives of vegetable pressed skins processing and use in food industry [Text] / O. Cherevko, V. Mikhaylov, O. Mayak, A. Shevchenko, S. Prasol, A. Sardarov> // Eureka: Life Siences. - 2021. - № 1. - С. 37-43 | |
---|
41 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Фізична модель електромагнітного поля за об’ємом харчового продукту довільної форми [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 169 | |
---|
42 | > Прасол, Світлана Володимирівна. Визначення показників інтенсивності мікрохвильової обробки [Текст] / С. В. Прасол, Т. В. Орлова, С. О. Прасол> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 178 | |
---|
43 | > Обґрунтування фізичної моделі взаємодії електромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми [Текст] / О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, С. О. Прасол> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнар. наук.-техн. конф., м. Харків, 09-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 236-238 | |
---|
44 | > Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 3. Технології виробництва кулінарних м’ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 172 с. - Б. ц. | |
---|
2020 |
45 | > Розроблення експериментальних установок з електроконтактним нагріванням для дослідження процесів оброблення кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, М. М. Дерваль> // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 24 листоп. 2020 р. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 29-30 | |
---|
46 | > Дослідження діелектричних властивостей модельних сумішей із пряних овочів [Текст] / К. А. Купцова, А. С. Синяк, Н. Є. Качан ; наук. керівник: В. М. Михайлов, С. В. Прасол> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 205 | |
---|
47 | > Теплофізичні властивості модельних сумішей подрібнених коренів пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, І. Г. Бабанов> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 213-214 | |
---|
48 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Дослідження діелектричних властивостей модельних сумішей із пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 282 | |
---|
49 | > Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагрівання [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 118-131 | |
---|
50 | > Дослідження режимів процесу структуроутворення [Текст] / В. О. Демченко, Р. Л. Нестреляй, Д. С. Сулім ; наук. керівник: А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 194 | |
---|
51 | > Influence of microwave treatment on quality parameters of snacks food. Impact issuees [Electronic resource] / A. Goszkiewicz, E. Kochanska, K. Korczak, S. Prasol> // Acta Innovations. - 2020. - Issue 36. - С. 64 - 80. - DOI 10.32933/ActaInnovations.36.6. - | Повний текстПовний текст |
---|
52 | > Гузенко, Віталій Вікторович. Дотримання академічної доброчесності в освітній та науковій роботі університету [Текст] / В. В. Гузенко, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Академічна доброчесність: виклики сучасності : збірник наук. есе учасників дистанц. етапу наук. стажування для освітян, м. Варшава, 28.09 – 06.11.2020 р. - 2020. - С. 54-58 | |
---|
53 | > Дослідження процесу сушіння зефіру радіаційно-конвективним способом з використанням НВЧ-нагрівання [Текст] / І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко> // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan Print s.r.o., 2020. - С. 83-84 | |
---|
54 | > Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування суміші подрібнених коренів пряних овочів [Текст] / О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, К. А. Купцова, І. В. Коваленко> // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 24 листоп. 2020 р. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 90-91 | |
---|
55 | > Компетентнісний підхід до організації синергетичних методів навчання у вищій освіті [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 274-275 | |
---|
56 | > Характеристика процесу сушіння пастило-мармеладних виробів за умов інфрачервоного випромінювання [Текст] / І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 191-192 | |
---|
57 | > Devising Manufacturing Techniques for Making Culinary Meals Using Vegetable Concentrates [Electronic resource] / V. Mikhaylov, O. A. Mayak, A. O. Shevchenko, S. Prasol> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 6. - С. 45 - 51. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.218482. - | Повний текстПовний текст |
---|
2019 |
58 | > Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за НВЧ-нагрівання в умовах вакуумування [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 21-22 | Повний текст |
---|
59 | > Розробка комбінованих способів теплової обробки напівфабрикатів на основі сільськогосподарської сировини [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 4-6 верес. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 144-145 | |
---|
60 | > Комбіновані способи теплової обробки харчових напівфабрикатів [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 129-131 | |
---|
61 | > НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші зелені пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, О. П. Вельмісов> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 11-12 квіт. 2019 р. - Київ : НУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 26 | |
---|
62 | > Дослідження електрофізичних методів обробки харчових напівфабрикатів [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 18 квіт. 2019 р. - Полтава : ПУЕТ, 2019. - С. 5-7 | |
---|
63 | > Енерго- та ресурсоефективний процес виробництва концентратів із рослинної сировини [Текст] / О. П. Вельмісов, К. А. Купцова, М. В. Образцов ; наук. керівник: В. М. Михайлов, С. В. Прасол> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 252 | |
---|
64 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Визначення глибини проникнення електромагнітного поля та раціональної товщини шару подрібнених пряних овочів для НВЧ-обробки [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 225-226 | |
---|
65 | > Розроблення технологічного процесу виробництва м'ясних січених напівфабрикатів за умов ІЧ-нагрівання в газовому середовищі [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, І. В. Бабкіна, С. В. Прасол> // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2019. - Т. 25, № 5. - С. 51-55 | |
---|
66 | > Упровадження в навчальний процес технологій із застосуванням інформаційних ресурсів [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя каф. устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва, м. Харків, 23-24 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 76-77 | |
---|
2018 |
67 | > Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини [Текст] / І. Г. Бабанов, В. О. Потапов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - Т. 23, № 5, Ч. 1. - С. 80-86 | |
---|
68 | > Дослідження теплової обробки дріжджового тіста в умовах електроконтактного нагрівання [Текст] / І. Г. Бабанов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, Нац. ун-т харч. технологій, 23-24 квіт. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 30 | |
---|
69 | > Визначення комплексу показників для прогнозування кінетики тепло- і масообмінної обробки рослинної суміші в НВЧ-полі [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 23-24 квіт. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 27 | |
---|
70 | >Пат. 130578 Україна, МПК A23L5/10, A23L5/30. Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201807552 ; Заявл. 05.07.2018 ; Опубл. 10.12.2018, Бюл. № 23. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
71 | > Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумування [Текст] / В. М. Михайлов, О. В. Хареба, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, К. В. Мирошник> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 187-196 | |
---|
72 | > Study into the influence of operating processing parameters on qualitative characteristics of the carrot concentrated product [Electronic resource] / A. Sardarov, O. A. Mayak, A. O. Shevchenko, S. Prasol, G. Shershnev> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 5, Issue 11. - С. 55 - 62. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.143408. - | Повний текстПовний текст |
---|
73 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Розробка комбінованого способу ІЧ-обробки напівфабрикатів у газовому середовищі з підвищеним вмістом двоокису вуглецю [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді : тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 258 | |
---|
74 | > Дослідження якості продукції, виробленої за технологією інфрачервоного нагрівання в середовищі двоокису вуглецю [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, С. М. Козін, К. В. Мірошник> // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 19 квіт. 2018 р. - Полтава : ПУЕТ, 2018. - С. 8-10 | |
---|
75 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Інтенсифікація НВЧ-обробки під час виробництва концентратів із пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді : тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 249 | |
---|
76 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості харчової продукції з пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 338-340 | |
---|
77 | > Використання електроконтактного нагрівання в процесах та апаратах харчової промисловості [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євро-інтеграції : програма та тези матеріалів VІІ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 6-7 листоп. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - С. 58-60 | |
---|
78 | >Пат. 130911 Україна, МПК A23L5/10, A23L5/30. Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. П. Вельмісов, В. А. Купцова, В. В, Міщенко, О. С. Трохименко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201808018 ; Заявл. 18.07.2018 ; Опубл. 26.12.2018, Бюл. № 24. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
79 | > Дослідження електричних показників і кінетики температури під час електроконтактної обробки напівфабрикатів [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. В. Прасол, І. Г. Бабанов> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 179-189 | |
---|
2017 |
80 | > Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, С. І. Ялинич> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 322-334 | Повний текст |
---|
81 | > Удосконалення технології екстрагування зрідженими газами рослинної сировини для отримання однорідних стабільних ліпофільних комплексів із заданим нативним складом [Текст] / В. М. Михайлов, Ю. П. Тимошенко, Л. О. Чуйко, С. В. Прасол> // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, № 4. - P. 63-67 | |
---|
82 | > Бабкіна, І. В. Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочів [Текст] / І. В. Бабкіна, С. В. Прасол> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 125-126 | Повний текст |
---|
83 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Якість продукції на основі рослинної сировини, обробленої в умовах НВЧ-поля [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 170-171 | Повний текст |
---|
84 | > Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини [Текст] / І. Г. Бабанов, В. О. Потапов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, С. І. Ялинич> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 15 | |
---|
1990 |
85 | > Пивоваров, Павел Петрович. Низкотемпературное сгущение биологической жидкости криля [Текст] / П. П. Пивоваров, С. В. Прасол, И. Н. Фомина> // Современные аспекты индустриализации общественного питания : сборник науч. тр. - Харьков : ХДУХТ, 1990. - С. 42-43 | |
---|
|
86 | > Технологія виробництва пасти на основі пряних овочів та дослідження якісних показників продукції [Текст] / О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 12 Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., 20 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ. - С. 136-138 | |
---|