Пивоваров Павло Петрович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2023
1
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : силабус навч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: П. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко. - Харків : [б. в.], 2023. - 1 с. - Б. ц.
2
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: П. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко. - Харків : [б. в.], 2023. - 24 с. - Б. ц.
2022
3
Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посібник для студентів і аспірантів спец. 181 Харчові технології, у 2 ч. Ч 2 / Ф. В. Перцевой, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, П. В. Гурський, Н. Г. Гринченко, О. Ю. Нагорний. - Херсон : Олді+, 2022. - 352 с. - Б. ц.
4
Методологія наукових досліджень [Текст] : для студентів і аспірантів спец. 181 Харчові технології / В. І. Ладика, Л. З. Шильман, Ф. В. Перцевой, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко. - Херсон : Олді Плюс, 2022. - 292 с. - Б. ц.
5
Тheoretical basics of food technologies [Text] : syllabus of the educational component / comp.: P. Pyvovarov, O. Nagornyi. - Kharkiv : [s. n.], 2022. - 6 p. - Б. ц.
6
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 23 с. - Б. ц.
7
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 314 с. - Б. ц.
Повний текст
8
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
9
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 117 с. - Б. ц.
2021
10
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : навч. програма дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» СВО магістр ден. та заоч. форми навч. / П. П. Пивоваров, М. Л. Серік, О. В. Котляр, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 18 с. - Б. ц.
11
Дісертаційна робота [Текст] : навч. посібник для випускників освіт. ступеня «Доктор філософії» спец. 181 «Харчові технології» / під заг. ред. Ладики В. І. - Суми : СНАУ, 2021. - 450 с. - Б. ц.
12
Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, О. Ю. Мельник, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова, С. Б. Омельченко, С. П. Боковець, А. М. Діхтярь. - Харків : Діса плюс, 2021. - 204 c. - Б. ц.
13
Parameters of Granulated Filler [Text] / N. Grynchenko, O. Tishchenko, О. Grynchenko, P. Pyvovarov // Life sciences. - 2021. - № 2. - С. 29-38
14
Study of properties of wheat germins and meals and their use in the production of dietary hardtacks [Text] / P. Pyvovarov, T. Cheremska, M. Kolesnikova, S. Iurchenko, S. Andreieieva // Science Rise. - 2021. - № 4 (75). - С. 39-47
15
Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, О. Ю. Мельник, О. В. Котляр, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, С. С. Андрєєва. - Харків : Діса плюс, 2021. - 292 c. - Б. ц.
16
Substantiating The Removal Of Fat In The Technology Of Obtaining Wheat Germ And Devising Technology For Making Cookies Containing It [Electronic resource] / P. Pyvovarov, T. Cheremska, M. Kolesnikova, S. Iurchenko, S. Andreieieva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 4, Issue 11-112. - С. 33 - 41. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.237938. -
Повний текстПовний текст
17
Методологія наукових досліджень [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 Харчові технології, у 2 ч. Ч 2 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, Л. З. Шильман, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, П. В. Гурський, Н. Г. Гринченко, О. Ю. Нагорний, С. Б. Омельченко. - Херсон : Олді+, 2021. - 222 с. - Б. ц.
18
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» СВО магістр ден. та заоч. форми навч. / П. П. Пивоваров, М. Л. Серік, О. В. Котляр, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 32 с. - Б. ц.
19
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : метод. рекомендації та завдання для лаборатор. та практ. занять дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» СВО магістр ден. та заоч. форми навч. / авт.-уклад. : М. Л. Серік, О. В. Котляр, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 34 с. - Б. ц.
2020
20
Devising the technological principles for making a granulated filler obtained through ionotropic gelation [Electronic resource] / N. Grynchenko, O. Tishchenko, Olga Grinchenko, P. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 2, Issue 11-104. - С. 13 - 23. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.200098. -
Повний текстПовний текст
21
Investigation of Safety and Quality Parameters of Granulated Filler [Text] / N. Grynchenko, O. Tishchenko, О. Grynchenko, P. Pyvovarov // Eureca: Life sciences. - 2020. - № 2. - С. 29-38
22 Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукції [Текст] / Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 15-16
2019
23 Адамова, К. О.
Обґрунтування технології кулінарних страв із використанням капсульованих напівфабрикатів [Текст] / К. О. Адамова, О. В. Котляр ; наук. керівник П. П. Пивоваров // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 4
24
Використання сировини – донора іонів кальцію в технологіях структурованих харчових систем [Текст] / Г. І. Бондаренко, консультант: Є. О. Яранцева, О. Ю. Нагорний ; наук. керівник: П. П. Пивоваров, О. П. Тищенко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 7
2018
25 Grynchenko, Nataliya.
Analysis of background and development of technological principles of milk processing by coupsulation [Electronic resource] / N. Grynchenko, P. Pyvovarov, O. Nagornyi // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 3, Issue 11-93. - С. 17 - 24. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.133365. -
Повний текстПовний текст
26
Development of technology for the production of semifinished products with an emulsion structure based on the decalcified dairy raw materials [Electronic resource] / N. Grynchenko, D. Tiutiukova, P. Pyvovarov, O. Nagornyi // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, Issue 11-92. - P. 4-10. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.127113. -
Повний текстПовний текст
27
A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginatecalcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product [Electronic resource] / O. P. Neklesa, Y. Yarantseva, Oleg Kotlyar, Olga Grinchenko, P. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, Issue 11-92. - С. 29 - 38. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.126363. -
Повний текстПовний текст
28Пат. 117548 Україна, МПК A23C19/076, A23C23/00, A23P10/30.
Спосіб отримання капсульованого м’якого сиру [Текст] / П. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко ; власник П. П. Пивоваров. - № a201707474 ; Заявл. 14.07.2017 ; Опубл. 10.08.2018, Бюл. № 15. - 5 с. - Б. ц.
Повний текст
29Пат. 117549 Україна, МПК A23C23/00, A23P10/30.
Спосіб комплексної переробки молока у капсулу та харчовий капсульований продукт [Текст] / П. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко ; власник П. П. Пивоваров. - № a201707482 ; Заявл. 14.07.2017 ; Опубл. 10.08.2018, Бюл. № 15. - Б. ц.
Повний текст
30Пат. 117927 Україна, МПК B01J13/02, A23P10/30.
Спосіб виробництва емульсійної системи з гідролізатом колагену з риби [Текст] / П. П. Пивоваров, О. П. Тищенко, В. С. Вовк ; власник П. П. Пивоваров. - № a201512372 ; Заявл. 14.12.2015 ; Опубл. 25.10.2018, Бюл. № 20. - 5 с. - Б. ц.
Повний текст
31Пат. 130927 Україна, МПК A23C19/055, A23L33/00.
Спосіб одержання напівфабрикату сирно-емульсійного [Текст] / Н. Г. Грабар, П. П. Пивоваров, Д. О. Тютюкова, А. П. Листопад ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201808354 ; Заявл. 30.07.2018 ; Опубл. 26.12.2018, Бюл. № 24. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
32
Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та технологічні властивості напівфабрикатів з сиру кисломолочного [Текст] / Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Д. О. Тютюкова, Р. В. Плотнікова // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2 (12). - С. 204-215
33
Development of a Model of Technological System of Semi-Finished Products With Emulsion Paste Structure [Text] / N. Grynchenko, D. Tyutyukova, P. Pyvovarov, O. Nagornyi // Eureca: Life Sciences. - 2018. - С. 19-27
34
Technology of structured food products by using method of ionotropic jelly formation [Text] : monograph / Y. Pyvovarov, О. Grynchenko, P. Pyvovarov, O. Neklesa. - Kharkiv : Kharkiv State University of Food Technology , 2018. - 224 p. - Б. ц.
35
Аналіз технологій виробництва соусів, у тому числі дресингів, як передумова інноваційного задуму нової продукції [Текст] / В. В. Юрченко, Ю. А. Савіна, Д. Ю. Колодяжна ; наук. керівник: Є. О. Яранцева, П. П. Пивоваров // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 213-222
36 Grynchenko, N.
Development of Technological Decisions on Production of Capsulated Products Basedon Dairy Raw Materials [Text] / N. Grynchenko, P. Pyvovarov, O. Nagornyi // Eureca: Life sciences. - 2018. - P. 18-24
37
Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії [Текст] : монографія / Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, О. Ю. Рябець, Р. Ю. Плотнікова. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 116 с. - Б. ц.
38
Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістр [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, Н. В. Чорна, О. Ю. Нагорний, С. Л. Юрченко, О. Ю. Рябець, А. Б. Горальчук. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 118 с. - Б. ц.
39
Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст] : навч. посібник / Л. О. Радченко, П. П. Пивоваров, О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, А. М. Ніколаєнко-Ломакіна. - Харків : Світ книг, 2018. - 287 с. - ISBN 978-966-2678-05-5 :
40 Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Технологія продукту капсульованого на основі сироватки молочної [Текст] / Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, Б. Б. Ботштейн // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. Серія: Техн. науки. - 2018. - Т. 29 (68), № 3. - С. 143-149
2017
41 Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти [Текст] / Н. Г. Гринченко, Д. О. Тютюкова, П. П. Пивоваров // Харчова наука і технологія: науково-виробничий журнал. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 57-68
42 Grynchenko, Nataliya.
Study of quality indicators of fermented-milk cheese obtained from skimmed milk at a controlled content of calcium [Electronic resource] / N. Grynchenko, D. Tiutiukova, P. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 6, Issue 11(90). - С. 11-21. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.117136. -
Повний текстПовний текст
43
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : пакети контрол. завдань для комплекс. перевірки знань студентів з дисципліни для здобувачів ступеню вищ. освіти бакалавр, спец. 181 Харчові технології / уклад.: П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 47 с. - Б. ц.
44 Grynchenko, Nataliya.
Study into qualitative indicators of cottage cheese received from skim milk with regulated calcium content [Text] / N. Grynchenko, D. Tyutyukova, P. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 5, No. 6 (90). - P. 125-128
45 Potapov, Volodymyr.
Investigation of the kinetic model for the process of liquid drops formation in the form of capsule [Text] / V. Potapov, P. Pyvovarov, О. Neklesа // Eureca: Life sciences. - 2017. - № 2. - P. 3-14
46 Неклеса, О. П.
Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції [Текст] / О. П. Неклеса, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 16-20
47
Перспективи використання альгінату натрію в технологіях напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів [Текст] / П. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Є. О. Коротаєва, В. С. Вовк // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 33-34
48 Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Дослідження дисперсності сиру кисломолочного нежирного у взаємозв’язку з вмістом кальцію у вихідній сировині [Текст] / Н. Г. Гринченко, Д. О. Тютюкова, П. П. Пивоваров // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 237-238
49 Пивоваров, Павло Петрович.
Механізм підготовки фахівців із вищою освітою в Україні та проблема формування у них «особистості-спеціаліста» [Текст] / П. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Є. О. Коротаєва // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 284-285
50
Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій [Текст] / К. Б. Нечепуренко, Б. О. Старостенко, О. С. Аштаєв, П. П. Пивоваров, Н. В. Дуденко // ScienceRise. - 2017. - № 5 (34). - С. 62-66
51 Grynchenko, Nataliya.
Study of influence of calcium content in milk on quality indicators of cottage cheese [Text] / N. Grynchenko, D. Tyutyukova, P. Pyvovarov // Eureca: Life sciences. - 2017. - № 2. - P. 3-14
52
Технология кулинарной продукции: [Текст] : энциклопедия питания в 10 т. Т. 7 / В. С. Артеменко, О. А. Гринченко, Г. В. Дейниченко, А. А. Дубинина, Н. В. Дуденко, Л. П. Малюк, Л. Ф. Павлоцкая, П. П. Пивоваров, О. В. Самохвалова, Л. А. Скурихина. - Харьков : Мир книг, 2017. - 543 с. - Б. ц.
53
Перспективи використання наповнювачів у капсульованій формі в технологіях кулінарної продукції закладів ресторанного господарства [Текст] / К. В. Костигов ; наук. керівник: П. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Є. О. Коротаєва // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 24-25
54
Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридів [Текст] / О. П. Неклеса, Є. О. Яранцева, П. П. Пивоваров, В. С. Вовк, К. В. Костигов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 64-76
Повний текст
55
Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, О. Ю. Нагорний. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 156 с. - Б. ц.
56
Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції [Текст] / Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 103-117
Повний текст
57
Випускна бакалаврська робота [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, О. Ю. Нагорний. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 156 с. - Б. ц.
58
Процессы, происходящие в продуктах при их обработке [Текст] : энциклопедия питания в 10 т. Т. 6 / П. П. Пивоваров, Шильман Л. З., Ф. В. Перцевой, А. И. Мглинец, Т. В. Бреславец, Н. Г. Гринченко, Н. В. Федак, О. В. Самохвалова, О. В. Котляр. - Харьков : Мир книг, 2017. - 547 с. - Б. ц.
59 Grynchenko, Nataliya.
Modification of the structure and functional-technological properties of casein: scientific and applied aspects [Electronic resource] / N. Grynchenko, D. Tyutyukova, P. Pyvovarov // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2017. - Vol. 11, Issue 1
Повний текст
60
Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації [Текст] : монографія / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 130 с. - Б. ц.
61
Перспективи використання капсульованих наповнювачів у складі начинок для кондитерських виробів [Текст] / наук. керівник : П. П. Пивоваров, О. П. Неклеса // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 8
62 Potapov, Volodymyr.
Analysis of kinetics pattern in the formation and separation of a drop of fluid in the form of a capsule [Electronic resource] / V. A. Potapov, O. Neklesa, P. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 32-40. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98537. -
Повний текстПовний текст
2016
63 Plotnikova, Raisa.
Study of influence of technological factors on the sorption of ionized calcium from skimmed milk by sodium alginate [Electronic resource] / R. Plotnikova, N. Grynchenko, P. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 5, Issue 11(83). - P. 32-39. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.81413. -
Повний текстПовний текст
64 Діхтярь, Альона Миколаївна.
Дослідження впливу олії соняшникової високоолеїнового типу на структурно-механічні властивості заварного тіста та випечених з нього напівфабрикатів [Текст] / А. М. Діхтярь, П. П. Пивоваров, Н. В. Федак // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 63, Вип. 3. - С. 6-10
2015
65 Мороз, О. В.
Використання плодоовочевої сировини в технології гранульованих напівфабрикатів для солодких страв [Текст] / О. В. Мороз, П. П. Пивоваров // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 27-28
66 Пивоваров, Павло Петрович.
Використання технології структурованих емульсій у складі посічених виробів [Текст] / П. П. Пивоваров, К. Б. Нечепуренко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 38-39
67
Modeling of low calorie pectin-based product composition [Electronic resource] / N. Kondratjuk, T. Stepanova, P. Pyvovarov, Y. Pyvovarov // Ukrainian Food Journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 1. - С. 40-48.
Повний текст
68 Пивоваров, Павло Петрович.
Шляхи вдосконалення технологій соусів солодких на основі молочної сировини [Текст] / П. П. Пивоваров, Т. В. Трощій, О. М. Роповка // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 40-41
69
Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної палички [Текст] / Н. В. Кондратюк, В. Л. Большакова, Є. П. Пивоваров, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 50-58
70 Пивоваров, Павло Петрович.
Функціонально-технологічні властивості капсульованої олії [Текст] / П. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Є. О. Коротаєва // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 42-44
71
The study of functional-technological properties of encapsulated vegetable oils [Electronic resource] / E. Korotayeva, O. Neklesa, O. Grinchenko, P. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2015. - Vol. 6, Issue 10. - P. 16-23. - DOI 10.15587/1729-4061.2015.56198. -
Повний текстПовний текст
2014
72 Нечепуренко, К. Б.
Використання емульсій на основі альгінатів у виробництві м'ясних січених виробів [Текст] / К. Б. Нечепуренко, наук. керівник П. П. Пивоваров // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 31
73 Шевцов, А. В.
Теоретичні аспекти використання жирових сумішей у технології капсулювання [Текст] / А. В. Шевцов, наук. керівник П. П. Пивоваров // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 51
74 Жайворонок, М. О.
Перспективи використання вторічної молочної сировини в технології капсульованої продукції [Текст] / М. О. Жайворонок, наук. керівник П. П. Пивоваров // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 9
2013
75
Энциклопедия питания [Текст] : в 10 т. Т. 1-2. Организм человека и питание / В. М. Михайлов, А. И. Черевко, В. Г. Горбань, Н. В. Дуденко, М. Б. Колесникова, А. И. Мглинец, Л. Ф. Павлоцкая, П. П. Пивоваров, М. Л. Серик, Л. З. Шильман. - Харьков : Мир книг, 2013. - 353 с. - Б. ц.
76 Коротаєва, Є. О.
Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків [Текст] / Є. О. Коротаєва, П. П. Пивоваров, О. П. Неклеса // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2-х ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 84-89
77
Роль практичної підготовки студентів у формуванні сучасних фахівців ресторанної індустрії [Текст] / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва- запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 9-10
78 Плотнікова, Р. В.
Обґрунтування рецептурного складу напівфабрикатів для десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини [Текст] / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 103-104
2012
79 Мороз, О. В.
Використання змішаного гелеутворення в технології створення капсульованих і гранульованих продуктів [Текст] / О. В. Мороз, П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 56-57
80 Горальчук, А. Б.
Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу [Текст] / А. Б. Горальчук, Т. В. Трощій, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 10-18
81 Нечепуренко, К. Б.
Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій [Текст] / К. Б. Нечепуренко, Є. О. Коротаєва, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 362-366
82 Нечепуренко, К. Б.
Дослідження технології термостабільних твердих ємульсій [Текст] / К. Б. Нечепуренко, П. П. Пивоваров // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 14-16 листоп. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 37-38
83 Нечепуренко, К. Б.
Дослідження стійкості термостабільних твердих емульсій [Текст] / К. Б. Нечепуренко, П. П. Пивоваров // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 64-65
84
Перспективи використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства [Текст] / О. В. Мороз, В. О. Процик, Є. П. Пивоваров, П. П. Пивоваров // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 33-34
85 Пивоваров, Павло Петрович.
Сучасні підходи до виробництва м'якого морозива у закладах ресторанного господарства [Текст] / П. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко, Р. В. Плотнікова // Торгівля та готельно-ресторанний бізнес:інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.) канд. екон. наук, проф., заслуженого діяча вищої школи Української РСР Бережного І. Г., 20 квіт. 2012 р. у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 229-230
86 Плотнікова, Р. В.
Обґрунтування технологічних параметрів отримання напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини [Текст] / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 80-81
87 Плотнікова, Р. В.
Технологія напівфабрикатів дерертної продукції на основі молочної сировини з регульованим сольовим складом з використанням стабілізаційних систем [Текст] / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 17-18
88
Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 "Технології харчування", 8.05170113 "Технології в ресторанному господарстві" відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу [Текст] / Л. М. Крайнюк, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, Н. В. Федак // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 406-407
89 Трощій, Т. В.
Розробка технології паштетів м'ясних із використанням капсульованих соусів [Текст] / Т. В. Трощій, П. П. Пивоваров // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 96-98
90
Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 "Технології харчування", 8.05170113 "Технології в ресторанному господарстві", відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу [Текст] / Л. М. Крайнюк, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, Н. В. Федак // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 406-407
91 Пивоваров, Павло Петрович.
Використання структурованих продуктів в технологіях продукції закладів ресторанного господарства [Текст] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, О. В. Мороз // Торгівля та готельно-ресторанний бізнес:інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.) канд. екон. наук, проф., заслуженого діяча вищої школи Української РСР Бережного І. Г., 20 квіт. 2012 р. у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 233-234
2011
92 Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Технологія напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини [Текст] / Н. Г. Гринченко, Р. В. Плотнікова, П. П. Пивоваров // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 26
93 Тютюкова, Д. О.
Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюванню [Текст] / Д. О. Тютюкова, П. П. Пивоваров, О. Ю. Нагорний // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 50
94 Ключко, В. О.
Використання механічних методів модифікацій для покращення технологічних властивостей структурованих продуктів [Текст] / В. О. Ключко, П. П. Пивоваров, О. Ю. Нагорний // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 28
95 Пивоваров, Павло Петрович.
Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізіко-технологічні характеристики альгінатних капсул [Текст] / П. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 303-309
96 Пивоваров, Павло Петрович.
Вивчення дії молекулярних розчинів та електролітів на склад альгінатних оболонок [Текст] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 63
97
Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання [Текст] : монографія / В. М. Михайлов, П. П. Пивоваров, О. О. Грінченко, С. В. Іванов, А. О. Коваленко, Є. П. Пивоваров, В. В. Зайцев, Ю. Г. Абсалямов, А. В. Зайцев, М. О. Янчева. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 444 с. - Б. ц.
98 Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини [Текст] / Н. Г. Гринченко, Р. В. Плотнікова, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 3-9
99
Теоретичні та практичні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія / В. М. Михайлов, П. П. Пивоваров, О. О. Грінченко, М. І. Погожих, М. О. Янчева, А. В. Зайцев, Н. Г. Грінченко. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 254 с. - Б. ц.
100 Нечепуренко, К. Б.
Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридів [Текст] / К. Б. Нечепуренко, Є. П. Пивоваров // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 39
2010
101
Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів [Текст] / В. М. Михайлов, П. П. Пивоваров, А. А. Коваленко, О. П. Неклеса // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 107-114
102 Мостова, Л. М.
Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу [Текст] / Л. М. Мостова, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 23-40
103 Плотнікова, Р. В.
Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу [Текст] / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 94-99
104 Мороз, О. В.
Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворення [Текст] / О. В. Мороз, П. П. Пивоваров // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків, 20 квіт. 2010 р. у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 31
105 Пивоваров, Павло Петрович.
Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів [Текст] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, В. О. Ключко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 3-11
106 Янчева, Ліана Миколаївна.
Інноваційні підходи до формування фахівця нового покоління з напряму підготовки "Харчові технології та інженерія" [Текст] / Л. М. Янчева, Л. М. Крайнюк, П. П. Пивоваров // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців.Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VIII Всеукр. наук.-метод. конф., 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 9-13
107 Захаренко, Віталій Олександрович.
Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 26.05.2010 / В. О. Захаренко ; наук. конс. П. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2010. - 34 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25434 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 25-30. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
108
Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу [Текст] / Л. М. Мостова, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 24-30
2009
109 Пивоваров, Павел Петрович.
К вопросу повышения уровня экспертизы пористых пищевых продуктов [Текст] / П. П. Пивоваров, В. А. Захаренко, В. А. Потапов // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування ф-ту товарознавства, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 247-252
2008
110 Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 26.06.2008 / А. Б. Горальчук ; наук. кер. П. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31309 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
111 Сабадош, Г. О.
Аналітичне обґрунтування використання карагінанів у складі молочних десертів [Текст] / Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 40-46
112
Дослідження впливу технологічних чинників на реологічні властивості гелів карагінану [Текст] / Г. О. Сабодаш, О. С. Єфремова, А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 160-161
113 Пивоваров, Павло Петрович.
Роль пористості у формуванні тварознавчих показників харчових продуктів [Текст] / П. П. Пивоваров, В. О. Захаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 481-490
114 Зіборова, Л. Г.
Дослідження змін формуючих властивостей жирового середовища в технології термоекструдованої гранульованої кулінарної продукції [Текст] / Л. Г. Зіборова, Ю. М. Виноходова, П. П. Пивоваров // Вісник Донец. держ. ун-ту економіки і торговлі ім. Туган-Барановського : науковий журн. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2008. - С. 66-72
115 Пивоваров, Павло Петрович.
Дослідження змін якісного стану жирового середовища за умов термічного впливу в температурному режимі термоекструзійного гранулювання білкових продуктів [Текст] / П. П. Пивоваров, Л. Г. Зіборова // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 149-150
116 Горальчук, А. Б.
Дослідження впливу технологічних чинників на фунціонально-технологічні властивості м'яких сирів [Текст] / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 27-34
2007
117 Пивоваров, Павло Петрович.
Вплив продуктів екстракції на формуючу здатність жирового середовища в процесі отримання термоекструдованої гранульованої кулінарної продукції [Текст] / П. П. Пивоваров, Л. Г. Зіборова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 263-268
118 Пивоваров, Павло Петрович.
Шляхи модифікації фаршевих систем у технології виробництва реструктурованої рибної продукції [Текст] / П. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 11-18
119 Пивоваров, Павло Петрович.
Характеристика та принципи підбору гелеутворювачів у технології структурованої продукції [Текст] / П. П. Пивоваров, В. А. Большакова, Н. Г. Гринченко // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 60-61
120 Горальчук, А. Б.
Дослідження технологічних властивостей пектинових речовин у технології гарячих емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 11-12
121 Ільчакова, Ж. О.
Дослідження структурно-механічних властивостей структурної основи пюреподібних закусок із квасолі [Текст] / Ж. О. Ільчакова, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 25-26
122 Горальчук, А. Б.
Зміна амінокислотного та жирно-кислотного складу емульсійних соусів на основі овочевої сировини в ході технологічної обробки [Текст] / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 100-106
123 Пестина, А. А.
Теоретический расчет растворимости альгината натрия в зависимости от pH [Текст] / А. А. Пестина, П. П. Пивоваров // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 266-267
124 Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 17.05.2007 / Т. В. Трощий ; наук. кер. П. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 22 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26619 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16-18. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
125 Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 18.05.2007 / Н. Г. Гринченко ; наук. кер. П. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 21 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27546 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16-18. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2006
126 Зіборова, Л. Г.
Вивчення формуючої здатності жирового середовища для отримання продуктів методом термоекструзії [Текст] / Л. Г. Зіборова, П. П. Пивоваров // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 158-160
127 Трощій, Т. В.
Шляхи розвитку технології гарнірів для перших страв [Текст] / Т. В. Трощій, П. П. Пивоваров, Б. Б. Ботштейн // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 473-475
128 Пивоваров, Павел Петрович.
Антарктический криль: история, результаты исследований и перспективы [Текст] / П. П. Пивоваров // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 363-367
129
Моделювання складу гарячих закусок з використанням методів системного аналізу [Текст] / Ж. О. Ільчакова, О. П. Пивоварова, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 243-248
130 Горальчук, А. Б.
Автоматизована обробка експериментальних даних реологічних характеристик соусів [Текст] / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 37-42
131 Горальчук, А. Б.
Дослідження впливу гідротермічної обробки на функціонально-технологічні властивості овочевої сировини [Текст] / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров, В. С. Лебедев // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 75-77
132 Зіборова, Л. Г.
Шляхи вдосконалення технології гранульованих продуктів на основі яєць, отриманих методом термоформування в олії [Текст] / Л. Г. Зіборова, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 11-16
133
Перспективи створення кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна [Текст] / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак, Т. В. Трощій, П. П. Пивоваров // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 485-487
134 Трощій, Т. В.
Оптимізація технологічного процесу виробництва термоформованих гарнирів методом математичного моделювання [Текст] / Т. В. Трощій, В. В. Полевич, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 147-153
135 Гринченко, Ольга Олексіївна.
Перспективи використання декстринів проргощених зерен пшениці і жита під час виробництва емульсійних систем [Текст] / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, Л. М. Мостова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 53-56
136
Перспективи використання бобових у технології пюреподіної кулінарної продукції [Текст] / Ж. О. Ільчакова, З. В. Кучерук, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 167-172
137 Горальчук, А. Б.
Вивчення впливу рецептурних компонентів на реологічні властивості емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2006. - С. 136-141
2005
138 Гринченко, Ольга Олексіївна.
Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 08.12.2005 / О. О. Гринченко ; наук. конс. П. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2005. - 35 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26659 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 25-31. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
139 Пивоваров, Павло Петрович.
Використання плодово-овочевих пюре в якості стабілізатора в технології емульсійних соусів [Текст] / П. П. Пивоваров, А. Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 127-131
2004
140 Пивоваров, Павло Петрович.
Розробка технології структурованих виробів на основі рибної сировини [Текст] / П. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 56-64
141 Пивоваров, Павло Петрович.
Теоретичне обґрунтування методу створення реструктурованих овоче-фруктових наповнювачів [Текст] / П. П. Пивоваров, Г. О. Пестіна // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 8-11
142
Перспективи розширення асортименту соусів на основі молочної сировини [Текст] / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, О. Ю. Авдєєва, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської наук.-практ. конф. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 260-262
2003
143
Ферментативний гідроліз білків зародка пшениці у складі екструдованих продуктів [Текст] / П. П. Пивоваров, В. О. Коваленко, Т. В. Трощій, Л. Д. Унгурян // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 8-16
144
Дослідження процесів гідрації полісахаридів для використання в технології емульсійних соусів на основі сумішей сухих функціональних [Текст] / Л. М. Крайнюк, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, В. С. Кривич // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 82-88
145
Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов [Text] : монография / Ф. В. Перцевой, А. Л. Фощан, Ю. А. Савгира, О. А. Гринченко, П. П. Пивоваров, А. И. Дорошенко. - Днепропетровск : Пороги, 2003. - 201 с. - Б. ц.
146
Использование простых эфиров целлюлозы в технологии взбивных изделий [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, С. Л. Юрченко, В. В. Полевич // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 178-185
147 Пивоваров, Павло Петрович.
Дослідження впливу рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості десертів на основі карагінанів [Текст] / П. П. Пивоваров, Г. О. Сабадош, Н. Г. Гринченко // Вісник Харків. держ. техн. у-ту с.-го. господарства. - Харків : ХДТУСГ, 2003. - С. 81-85
148 Пивоваров, Павло Петрович.
Вплив технологічних факторів на структурно-механічні властивості реструктурованих рибних напівфабрикатів [Текст] / П. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 185-192
149 Пивоваров, Павло Петрович.
Перспективи використання гелеутворюючих полісахаридів у технології реструктурованої рибної продукції [Текст] / П. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 46-48
2002
150 Пивоваров, Павло Петрович.
Вітамінний склад десертних кремів [Текст] / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Л. Н. Мостова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 29-33
151 Пивоваров, Павло Петрович.
Ідентифікація метилцелюлози [Текст] / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Л. В. Кононенко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 386-391
152
Дослідження критичної концентрації гелеутворення каррагінанів з метою розробки десертної продукції [Текст] / П. П. Пивоваров, Ю. М. Хацкевич, О. С. Мостепанюк, Н. Г. Гринченко // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 68-70
153 Пивоваров, Павло Петрович.
Амінокислотний склад термоформованої продукції на основі зародка пшениці [Текст] / П. П. Пивоваров, Т. В. Трощій // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 376-386
154 Крайнюк, Л. М.
Розробка технології та вивчення хімічного складу напівфабрикату глива звичайна термооброблена [Текст] / Л. М. Крайнюк, П. П. Пивоваров, Н. І. Мячикова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 23-29
155 Пивоваров, Павло Петрович.
Вітамінний та мінеральний склад сухих сніданків на основі зародка пшениці [Текст] / П. П. Пивоваров, Т. В. Трощій // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 7-9
2001
156 Юрченко, Светлана Леонидовна.
Условия стабилизации агрегатного состояния растворов метилцеллюлозы [Текст] / С. Л. Юрченко, О. А. Гринченко, П. П. Пивоваров // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 46-51
157
Використання модифікованих полісахаридів у технології термостабільних фруктових начинок [Текст] / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, К. К. Блага, Ж. О. Ільчакова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 59-65
1999
158 Пивоваров, Павел Петрович.
О функционально-технологических свойствах быстрорастворимого желатина, используемого в технологии производства сладких блюд [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, Б. Б. Ботштейн // Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків, 1999. - С. 9-11
159 Крайнюк, Л. Н.
Влияние технологических факторов на свойства криогелей изолированных белков гидробионтов для производства продуктов-аналогов [Текст] / Л. Н. Крайнюк, Т. В. Бреславец, П. П. Пивоваров // Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків, 1999. - С. 263-267
160
Технология безалкогольных негазированных напитков на основе растительного сырья [Текст] / О. В. Жулинская, М. Б. Колесникова, О. А. Гринченко, П. П. Пивоваров // Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків, 1999. - С. 52-55
161 Колеснікова, Марина Борисівна.
Емульгуючі та стабілізуючі властивості полісахаридів і їх використання в технології емульсійних соусів [Текст] / М. Б. Колеснікова, Л. М. Крайнюк, П. П. Пивоваров // Вісник Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 1999. - С. 97-103
162 Пивоваров, Павло Петрович.
Перспективи використання модифікованих крохмалів у технологіях соусов емульсійного типу [Текст] / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Л. М. Мостова // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 1999. - С. 271-274
163 Колеснікова, Марина Борисівна.
Комплексне використання полісахаридів у технологічному процесі виробництва майонезів [Текст] / М. Б. Колеснікова, Л. М. Крайнюк, П. П. Пивоваров // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 1999. - С. 286-290
164 Гринченко, Ольга Олексіївна.
Вивчення особливостей поведінки розчинення метилцелюлози з метою її використання при виробництві солодких страв з пінною структурою [Текст] / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, С. Л. Юрченко // Вісник Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 1999. - С. 134-138
165 Большакова, Вікторія Анатоліївна.
Емульсійні властивості пористих систем, отриманих з рослинної сировини [Текст] / В. А. Большакова, О. О. Грінченко, П. П. Пивоваров // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 1999. - С. 300-304
166 Пивоваров, Павел Петрович.
Влияние продуктов гидролиза крахмала на стабильность эмульсий [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, Л. Н. Мостовая // Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків, 1999. - С. 12-14
1998
167 Пивоваров, Павло Петрович.
Дослідження стабілізуючої дії білково-крохмальних пористих систем [Текст] / П. П. Пивоваров, В. А. Большакова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 177-179
168 Пивоваров, Павел Петрович.
Использование многофункциональных сухих смесей для производства сладких блюд [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, С. Л. Юрченко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 38-40
1997
169 Пивоваров, Павел Петрович.
Использование сухих концентратов для приготовления сладких блюд [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, С. Л. Юрченко // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 23-24
170 Пивоваров, Павел Петрович.
Разработка технологии соусов типа майонез [Текст] / П. П. Пивоваров, Л. Н. Крайнюк, М. Б. Колесникова // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 20-22
1990
171 Сафонова, Ольга Николаевна.
Влияние тpехатомного спиpта глицеpина и лактата натpия на механические свойства агаpоида [Текст] / О. Н. Сафонова, В. Ф. Пеpцевой, П. П. Пивоваров // Химия пищевых веществ. Свойства и использование биополимеpов в пищевых пpодуктах : тез. докл. на Всесоюз. конф. - Могилев, 1990. - С. 159
172 Пивоваров, Павел Петрович.
Исследования реологических свойст белково-жировых эмульсий [Текст] / П. П. Пивоваров, Ю. Н. Хацкевич, Л. Н. Крайнюк // Современные аспекты индустриализации общественного питания : сборник науч. тр. - Харьков : ХДУХТ, 1990. - С. 48-51
173 Пивоваров, Павел Петрович.
Технология получения гранулированных продуктов на основе яиц сельскохозяйственной птицы [Текст] / П. П. Пивоваров, З. И. Кучерук // Современные аспекты индустриализации общественного питания : сборник науч. тр. - Харьков : ХГУПТ, 1990. - С. 22-24
174 Пивоваров, Павел Петрович.
Низкотемпературное сгущение биологической жидкости криля [Текст] / П. П. Пивоваров, С. В. Прасол, И. Н. Фомина // Современные аспекты индустриализации общественного питания : сборник науч. тр. - Харьков : ХДУХТ, 1990. - С. 42-43
1989
175 Нагорный, В. М.
К вопросу о хранимости витаминизированных соусов индустриального производства [Текст] / В. М. Нагорный, П. П. Пивоваров // Проблемы индустриализации общественного питания страны : тезисы докл. 2 Всесоюз. науч. конф., 12-14 дек. 1989 г. - Харьков, 1989. - С. 136-137
176
Взбитые десертные изделия пониженной калорийности [Текст] / С. В. Журавлев, М. М. Калакура, П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко // Проблемы индустриализации общественного питания страны : тезисы докл. 2 Всесоюз. науч. конф., г. Харьков, 12-14 дек. 1989 г. - Харьков, 1989. - С. 146
177 Хацкевич, Ю. Н.
Влияние пищевых добавок на реологические свойства криогелей изолированных белков гидробионтов [Текст] / Ю. Н. Хацкевич, Л. Н. Крайнюк, П. П. Пивоваров // Проблемы индустриализации общественного питания страны : тезисы докл. 2-й Всесоюзной науч. конф., 12-14 дек. 1989 г. - Харьков, 1989. - С. 572-573
178
Десертные полуфабрикаты высокой степени готовности на основе метилцеллюлозы и овощей [Текст] / П. П. Пивоваров, В. Х. Бердичевский, М. М. Калакура, О. А. Гринченко // Проблемы индустриализации общественного питания страны : тезисы докл. 2 Всесоюз. науч. конф., г. Харьков, 12-14 дек. 1989 г. - Харьков, 1989. - С. 144-145
179 Пивоваров, Павел Петрович.
Новый способ хранения очищенного картофеля [Текст] / П. П. Пивоваров, В. Х. Бердичевский, Ф. В. Перцевой // Проблемы индустриализации общественного питания страны : тезисы докл. 2-й Всесоюзной науч. конф., 12-14 дек. 1989 г. - Харьков, 1989. - С. 127-128