2024 |
1 | > Попова, Вікторія Олександрівна. Вплив технології копчення на безпечність харчових продуктів тваринництва та рибництва [Текст] / В. О. Попова> // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків, 2024. - С. 151-155 | Повний текст |
---|
2 | > Попова, Вікторія Олександрівна. Сучасні аспекти розвитку козівництва [Текст] / В. Попова> // Innovations in education: prospects and challenges of today : II International Scientific and Practical Conference, Sofia, January 16-19, 2024 . - 2024. - P. 15-18 | |
---|
3 | > Popova, Viktoriia. Development of technology for the production of cooked-smoked poultry products in small enterprises [Text] / V. Popova> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 17-26 | Повний текст |
---|
2023 |
4 | > Попова, Вікторія Олександрівна. Молочне козівництво в європейських країнах [Текст] / В. О. Попова> // Сучасні тенденції розвитку галузі тваринництва: світовий та національний виміри : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Ін-т свинарства і агропром. вир-ва НААН, 07.12.2023. - Полтава, 2023. - С. 207-210 | |
---|
5 | > Popova, Viktoriia. Basic principles of organic goat breeding [Text] / V. Popova> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., м. Харків, 27-28 квіт. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 197-199 | Повний текст |
---|
6 | > Popova, Viktoriia. Current state of the beef cattle industry and beef market in Ukraine [Text] / V. Popova> // Science and Education in Progress : III International Scientific and Practical Conference, Dublin, December 26-28, 2023. - 2023. - P. 258-262 | |
---|
7 | > Popova, Viktoriia. Advantages and directions of use of goat manure [Text] / V. Popova> // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 104-106 | Повний текст |
---|
2022 |
8 | > Попова, Вікторія Олександрівна. Козівництво – водночас легка та важка галузь тваринництва України [Текст] / В. О. Попова> // Розвиток галузі тваринництва в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнар. інтернет-конф., м. Полтава, 4 листоп. 2022 р. - 2022. - С. 99-102 | |
---|
2021 |
9 | > Попова, Вікторія Олександрівна. Інновації виробництва екологічно безпечного козинячого молока та його переробки за рахунок використання біогазової установки [Текст] / В. О. Попова, Н. А. Сиромятникова> // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 21 груд. 2021 р. - Полтава, 2021 | |
---|
10 | > Попова, Вікторія Олександрівна. Аспекти використання низькосортної сировини при переробці свинини [Текст] / В. О. Попова> // Сучасний стан свинарства : матеріали міжвуз. наук.-практ. інтернет-конф., смт Мала Данилівка, 18-19 трав. 2021 р. - 2021. - С. 41-43. | |
---|
11 | > Попова, Вікторія Олександрівна. Оптимізація технології гарячого копчення риби в умовах дрібних підприємств [Текст] / В. О. Попова, Н. А. Сиромятникова> // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Житомир, 13-14 трав. 2021 р. - Житомир, 2021. - С. 107-110. | |
---|
12 | > Попова, Вікторія Олександрівна. Родинна ферма – один із напрямків розвитку козівництва в Україні [Текст] / В. О. Попова, В. Г. Прудніков, О. І. Колісник> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2021. - № 8. - С. 46-51. | |
---|