Пілюгіна Інна Сергіївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Засядьвовк, А.
SMART-освіта в Україні: переваги і недоліки [Текст] / А. Засядьвовк ; наук. керівник І. С. Пілюгіна // Creative business management and implementation of new ideas : XIX Міжнар. наук.-практ. конф., 14-17 трав. 2024 р. - Таллінн, 2024. - P. 162-164
2 Новікова, Вікторія Євгеніївна.
Елементарна хімія [Текст] : навч.-метод. посібник для інозем. студентів / В. Є. Новікова, І. С. Пілюгіна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 135 с. - Б. ц.
3Пат. 157199 Україна, МПК A23B4/00, A23B4/023, A23B4/06.
Спосіб гіпотермічного зберігання прісноводних риб [Текст] / О. В. Фалько, В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, І. С. Пілюгіна, Л. А. Сіротенко, В. К. Клочков, В. В. Чижевський ; власник: Ін-т проблем кріобіології і кріомедицини нац. акад. наук України, Ін-т сцинтиляційних матеріалів нац. акад. наук України, Держ. біотехнол. ун-т. - № u202305517 ; Заявл. 17.11.2023 ; Опубл. 18.09.2024, Бюл. № 38. - 5 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
4 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Хімія [Текст] : навч.-метод. посібник для інозем. здобувачів освіти. Ч. 1. Загальна хімія / І. С. Пілюгіна, А. О. Борисова, О. Ф. Аксьонова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 167 с. - Б. ц.
Повний текст
2023
5
Low-Temperature Extraction of Lipid Fractions from Vegetable Raw Materials Using Liquefied Freons [Electronic resource] / O. Osetskyi, S. Sevastianov, V. Yevlash, V. Potapov, I. Piliugina, D. Bilyi // Problems of Cryobiology and Cryomedicine. - 2023. - Vol. 33, Issue 1. - P. 38-49. - DOI 10.15407/cryo33.01.038. -
Повний текстПовний текст
6
Дисперсні харчові системи [Текст] : силабус з дисципліни / уклад. І. С. Пілюгіна. - Харків : ДБТУ, 2023. - 2 с. - Б. ц.
7
Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби та вміст аміно-аміачного азоту при гіпотермічному зберіганні [Текст] / В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, І. С. Пілюгіна, О. В. Фалько, В. В. Чижевський // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2023. - Т. 29, № 5. - С. 100-110
8
Use opportunities of hydrated fullerene nanoparticles for hypothermic storage of industrial oysters [Text] / O. Falko, V. Chizhevskiy, O. Ponomarenko, V. Yevlash, I. Piliugina, S. Gubsky // The 4th International Online Conference on Nanomaterials, May 5-19, 2023. - Basel : MDPI, 2023
9 Artamonova, Maiia Vladimirovna.
Improvement of the technology of marshmallow with the addition of plant raw materials [Electronic resource] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Aksonova // Acta Innovations. - 2023. - Vol. 2023, Issue 48. - P. 38-47. - DOI 10.32933/ActaInnovations.48.3. -
Повний текстПовний текст
10 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Сучасний стан і перспективи використання рослинних порошків у технології пастильних виробів [Текст] / І. С. Пілюгіна // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023
Повний текст
11 Шаповалова, А. Г.
Аналіз технологічних підходів до виготовлення безглютенового брауні [Текст] / А. Г. Шаповалова ; наук. керівник І. С. Пілюгіна // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 135
Повний текст
12
Some Rheological and Organoleptic Properties of the Biscuit Dough with Cacao and Carob Flour [Text] / S. Boruk, I. Winkler, O. Romanovska, I. Piliugina // Food and Environment Safety . - 2023. - Vol. 22, Issue 4. - P. 228-237
13
Основи хімічного аналізу харчової сировини і харчових продуктів [Текст] : силабус з дисципліни / уклад. І. С. Пілюгіна. - Харків : ДБТУ, 2023. - 2 с. - Б. ц.
2022
14
Changes in Quality Characteristics of Crassostrea gigas Oysters during Hypothermic Storage [Text] / О. Falko, V. Evlash, I. Piliugina, L. Gazzavi-Rogozina, V. Chizhevskiy // Journal of Drug Delivery and Therapeutics. - 2022. - Vol. 12, № 2. - С. 58-62
15 Борук, С. Д.
Вплив цукрів на реологічну поведінку дисперсних систем на основі пшеничного борошна [Текст] / С. Д. Борук, І. С. Пілюгіна // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 30 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022
16
Technology of cryosublimation fractionation in the production of biologically active liquor-table waters [Text] / O. Osetsky, S. Sevastianov, V. Potapov, D. Bilyi, I. Piliugina // Cold in biology and medicine: current problems in cryobiology, transplantology, and biotechnology : 46th Annual International Conference of Young Scientists, Kharkiv, The Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine of the NAS of Ukraine, May, 25, 2022. - 2022. - С. 40
17
Determination of energy value and vitamin composition of dietary supplements based on malt extracts «Polysol» [Text] / V. Yevlash, N. Murlykina, O. Aksonova, I. Piliugina // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2022. - Ч. 1. - С. 3-4
18 Борук, С. Д.
Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на кероб [Текст] / С. Д. Борук, І. С. Пілюгіна // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 98
19
The most sensitive parameter for quality assessment in Crassostrea Gigas oysters during hypothermic storage [Text] / О. Falko, V. Evlash, I. Piliugina, V. Chyzhevskyi // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20 трав. 2022 р. - Харків : НФаУ, 2022. - С. 14-15
20
Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин [Текст] : монографія / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, Л. В. Газзаві-Рогозіна, С. М. Губський, О. І. Упатова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 371 с. - Б. ц.
21
Low temperatyre extraction of lipid fractions from vegetable raw materials using liquid chladones [Text] / O. Osetskiy, S. Sevastyanov, V. Potapov, D. Bilyi, V. Evlash, I. Piliugina // Problems of Cryobiology and Cryomedicine. - 2022. - Vol. 4
22
Загальна хімія [Текст] : навч. посіб. для іноземних студентів, підготовчих ф-тів англійської форми навч. / О. Ф. Аксьонова, А. О. Борисова, О. М. Білик, Д. О. Торяник, І. С. Пілюгіна, І. Г. Євсеєнко. - Харків : ХДАК, 2022. - 114 с. - Б. ц.
23
GENERAL CHEMISTRY. Загальна хімія [Текст] : навч. посібник для інозем. студентів підгот. ф-тів англ. форми навчання / О. Ф. Аксьонова, А. О. Борисова, О. М. Білик, Д. О. Торяник, І. С. Пілюгіна, І. Г. Євсеєнко. - Харків : ХДАК, 2022. - 114 с. - Б. ц.
2021
24 Євлаш, Вікторія Владленівна.
Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів [Електронний ресурс] : навч. посібник-практикум / В. В. Євлаш, І. С. Пілюгіна, Л. В. Газзаві-Рогозіна. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Б. ц.
25
Analysis of chlorodifluoromethane extract of bay leaf by gas chromatography with different kinds of detection [Electronic resource] / V. V. Evlach, V. O. Potapov, I. S. Piliugina, G. S. Vlasenko, D. V. Bilyi // Journal of chemistry and technologies. - 2021. - Vol. 29, Issue 2. - С. 321-330. - DOI 10.15421/jchemtech.v29i2.233858. -
Повний текстПовний текстПовний текст
26
Application of the microwave field in jelly products technology [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash, O. Aksonova, N. Murlykina, I. Pilyugina // Technology Audit and Production Reserves. - 2021. - Vol. 2, № 3 (58) : Chemical Engineering. - С. 6-13. - DOI DOI: 10.15587/2706-5448.2021.226429. -
Повний текст
27 Гришко, С. І.
Перспективи використання амаранту і плодів ріжкового дерева в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів [Текст] / С. І. Гришко, І. С. Пілюгіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 55
28
Analysis of Chlorodifluoromethane extract of bay leaf by Gaschromatography with different kinds of detection [Text] / V. Evlash, V. Potapov, I. Piliugina, G. Vlasenko, D. Bilyi // Journal of Chemistry and Technologies. - 2021. - Vol. 29, Issue 2. - С. 321-330
29
Харчова хімія. Розд. 1 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. підгот. та виконання лаб. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Основи хімічного аналізу харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б в.], 2021. - 75 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 75. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
30
Харчова хімія. Мінеральні речовини [Електронний ресурс] : навч. посібник / кол. авт. : О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Л. В. Кононенко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2021. - 192 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 188-190. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
31
Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол» [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 65-66
32 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Доцільність застосування портфоліо в організації індивідуальної освітньої діяльності здобувачів освіти [Текст] / І. С. Пілюгіна, О. В. Добровольська // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 202-203
33
Food safety and HACCP system in the multi-berry blended juice production [Text] / L. Kassymbekova, G. Alibekov, E. Orymbetova, I. Gabrilyants, I. Piliugina, N. Murlykina // Industrial Technology and Engineering. - 2021. - Vol. 1, № 38
34
Харчова хімія. Мінеральні речовини [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Л. В. Кононенко. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Б. ц.
35
Використання комплексного драглеутворювача в технології торта «Шоколадно-зефірний» [Текст] / В. В. Євлаш, А. Л. Фощан, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, О. Ф. Аксьонова // Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - Вип. 21, Т. 1. - С. 200-208. - DOI https://doi.org/10.31388 /2078-0877-2021-21-1-200-208. -
Повний текст
36 Artamonova, Maya.
Study of properties of jelly-fruit marmalade with herbal additives [Electronic resource] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Aksonova // Innovations in life sciences. Series: BIO Web Conferences : 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01003. - DOI 10.1051/bioconf/20213001003. -
Повний текстПовний текст
37
Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст] : навч. посібник-практикум / В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, І. С. Пілюгіна, Л. І. Сєногонова. - Харків : Світ книг, 2021. - 131 с. - Б. ц.
2020
38
Розробка та оцінка якості желе, збагаченого аскорбіновою кислотою [Текст] / В. В. Євлаш, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, О. В. Добровольська // Науковий вісник Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - Вип. 20, т. 2. - С. 159-167
39 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Оцінка конкурентоспроможності маршмелоу з антоціановими добавками [Текст] / І. С. Пілюгіна, М. В. Артамонова // Science, engineering and technology: global trends, problems and solutions : proceedings of International scientific and practical conference, September 25-26, 2020. - Prague : Baltija Publishing, 2020. - С. 80-84
40 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технология фруктово-желейного мармелада повышенной пищевой ценности [Текст] / М. В. Артамонова, И. С. Пилюгина, Е. Ф. Аксенова // Кадры для АПК : материалы Междунар. науч.-практ. конф. по вопросам подгот. кадров для науч. обеспечения развития АПК, включая ветеринарию, г. Белгород, 12-13 нояб. 2020 г. - Белгород : НИУ БелГУ, 2020. - С. 260-261
41 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Вплив споживчих переваг на формування асортименту маршмелоу [Текст] / І. С. Пілюгіна, О. В. Жегус // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 123-124
42 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологія мармеладу желейно-фруктового підвищеної харчової цінності [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, І. С. Пілюгіна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 115 с. - Б. ц.
43 Жегус, Олена Валентинівна.
Маркетингове забезпечення комерціалізації інноваційних харчових продуктів [Текст] / О. В. Жегус, І. С. Пілюгіна, В. І. Пилипенко // Розроблення механізму комерціалізації інноваційної продукції : кол. монографія. - Суми : Триторія, 2020. - С. 214-232
44 Ткаченко, О. В.
Дослідження сорбційних властивостей маршмелоу на основі кокосового цукру та фруктози [Текст] / О. В. Ткаченко, наук. керівник І. С. Пілюгіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 83
45 Фалуніна, М. С.
Визначення фізико-хімічних показників якості маршмелоу на основі кокосового цукру та фруктози під час зберігання [Текст] / М. С. Фалуніна, М. В. Титаренко ; наук. керівник І. С. Пілюгіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 85
46
Формування компетентностей майбутніх товарознавців під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйних та вибухових речовин» [Текст] / І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, К. А. Уразбаєва, Р. С. Алібеков // Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку : матеріали IІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Старобільськ, 26-27 листоп. 2020 р. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - С. 271-275
47 Білан, Д. Д.
Перспективи використання кокосового цукру в технології зефіру [Текст] / Д. Д. Білан, наук. керівник І. С. Пілюгіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 68-69
48 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологія маршмелоу підвищеної харчової цінності [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Шматченко. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 160 с. - Б. ц.
49
Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг [Текст] / В. В. Євлаш, Я. Коралевські, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, О. В. Добровольська, С. М. Губський, І. С. Пілюгіна // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 238-239
2019
50 Євлаш, Вікторія Владленівна.
Дослідження властивостей желе, збагаченого аскорбіновою кислотою під час зберігання [Текст] / В. В. Євлаш, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк // Науковий вісник Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2019. - Вип. 9, т. 1
51
Study of the foaming properties of gelatin with solubilized substances for the production of marshmallows [Electronic resource] / I. S. Piliugina, M. V. Artamonova, N. Murlykina, Olena Shydakova-Kameniuka // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2019. - Vol. 13, Issue 1. - С. 90-97. - DOI 10.15673/fst.v13i1.1335. - . -
Повний текстПовний текст
52
Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять студ. освіт. ступеня магістр спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. прогр. «Дієтичне харчування та харчова безпека» / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: М. Л. Серік [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 54 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
53 Артамонова, Майя Володимирівна.
Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу [Текст] : кол. монографія / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Шматченко. - Харків : Світ книг, 2019. - Б. ц.
2018
54 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 12.12.2018 / І. С. Пілюгіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-19. - Б. ц.
2017
55
Изучение антиоксидантов в криодобавках из моркови, тыквы, облепихи и суданской розы [Текст] / Е. Ф. Аксенова, И. С. Пилюгина, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. III Междунар. науч.-практ. конф., 23-24 марта 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 129-131
56 Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Досвід співпраці вищих навчальних закладів зі спеціалізованими класами ЗОШ [Текст] / Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, О. І. Упатова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 274-275
57
A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage [Electronic resource] / M. V. Artamonova, I. S. Piliugina, O. Samokhvalova, N. Murlykina, A. A. Kravchenko, Iryna Fomina, A. Grigorenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 3, Issue 11 (87). - С. 23-30. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.103857. -
Повний текстПовний текстПовний текст
58
Studying the properties of marshmallow with the Sudanese rose and black chokeberry dyes upon storage [Text] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Samokhvalova, N. Murlykina, О. Kravchenko, І. Fomina, А. Grigorenko // EUREKA: Life Sciences. - 2017. - Vol. 3. - P. 15-23
59
Оцінювання біологічної цінності кріас-порошку із суданської троянди за наявністю флавоноїдів методом тонкошарової хроматографії [Текст] / наук. керівник : О. Ф. Аксьонова, М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 132
60 Борисова, А. А.
Совершенствование качества подготовки иностранных студентов подготовительных факультетов по русскому языку и химии с учетом межпредметных связей [Текст] / А. А. Борисова, И. С. Пилюгина, Е. Ф. Аксенова // Викладання мов у вищих навчальних закладах на сучасному етапі. Міжпредметні зв’язки : тези ХХІ Міжнар. наук.-практ. конф., 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХНУ iм. В. Н. Каpазiна, 2017. - С. 18-20
61
Дослідження особливостей складу кріодобавок із суданської троянди та шипшини [Текст] / І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, Д. О. Торяник // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 97-102
62Пат. 114348 Україна, МПК C09H9/04, A23J3/06.
Спосіб отримання порошку желатину з солюбілізованими речовинами [Текст] / І. С. Пілюгіна, М. В. Артамонова, Є. М. Якушенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201608383 ; Заявл. 29.07.2016 ; Опубл. 10.03.2017, Бюл. № 5. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
63 Артамонова, Майя Володимирівна.
Вплив натуральних барвників антоціанової природи на мікробіологічну стабільність маршмелоу [Текст] / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Б. О. Старостенко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 292-293
64
Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищенної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження [Текст] / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова, А. Л. Фощан, Н. О. Отрошко, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, І. С. Вовчинський, О. М. Калугін // Наукові пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - Т. 23, № 5. - С. 115-123
65 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Дослідження впливу натуральних барвників антоціанової природи на структурно-механічні показники маршмелоу [Текст] / І. С. Пілюгіна, М. В. Артамонова, Н. О. Отрошко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 312-313
66 Аксьонова, Олена Федорівна.
Оцінювання біологічної цінності кріас-порошку із суданської троянди методом тонкошарової хроматографії [Текст] / О. Ф. Аксьонова, М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 290-291
67 Семенов, С. О.
Сучасний стан використання рослинних кріопорошків у технологіях харчових продуктів [Текст] / С. О. Семенов, наук. керівник : М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 83
68
Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів [Електронний ресурс] : метод. вказ. до самост. підготовки та викон. лаборатор. робіт для студ. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Ч. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: І. С. Пілюгіна, Н. О. Отрошко. - Харків : [б. в.], 2017. - 87 с. - Б. ц.
Повний текст
69
Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження [Текст] / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова, А. Л. Фощан, Н. О. Отрошко, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, І. С. Вовчинський, О. М. Калугін // Наукові праці 199 нац ун-т харчових технологій. - Київ, 2017. - Т. 23, № 5. - С. 115-123
2016
70
Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавками [Текст] / С. М. Губский, М. В. Артамонова, И. С. Пилюгина, Н. В. Шматченко, Л. В. Деримедведь // Вестник ПГФА. - Пермь : ПГФА, 2016. - № 18. - С. 72-75
Повний текст
71
Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow [Electronic resource] / S. Gubskyi, M. Artamonova, N. Shmatchenko, I. Piliugina, O. Aksonova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 4, Issue 11(82). - С. 43-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.73546. -
Повний текстПовний текстПовний текст
72
Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу [Текст] / С. М. Губський, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова // Східно-європейський журнал передових технологій. - 2016. - № 11 (82), Т. 4. - С. 43-50
Повний текст
73
Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками [Текст] : колект. монографія. / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Шматченко, С. М. Губський. - Харків : Світ книг, 2016. - 117-142 с. - Б. ц.
Повний текст
74
Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технології, енергоефективної переробки, зберігання та маркетингу [Текст] : колект. монографія / М. В. Артамонова, О. П. Афанасьєва, С. М. Губський, В. В. Євлаш, О. В. Жегус, К. Р. Касабова, С. М. Костенко, С. В. Нікітін, Л. Ф. Павлоцька, І. С. Пілюгіна, В. О. Потапов, Н. Л. Савицька, Н. В. Шматченко. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 546 с. - Б. ц.
2015
75 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Вплив екстрактів натуральних барвників антоціанової природи на піноутворювальну здатність желатину [Текст] / І. С. Пілюгіна, М. В. Артамонова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 290-291
2014
76 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат рослинних добавок із троянди [Текст] / І. С. Пілюгіна, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х частинах : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 279-280
77 Артамонова, Майя Володимирівна.
Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди [Текст] / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Т. О. Кузнецова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 323-330
2013
78 Артамонова, Майя Володимирівна.
Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди [Текст] / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. С. Іванова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 2. - С. 185-191
2012
79 Артамонова, Майя Володимирівна.
Удосконалення якості драглеподібної десертної продукції [Текст] / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Ю. О. Савгіра // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х частинах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ. 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 403-404
2011
80 Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Дослідження барбітуратів і бензодіазепінів під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин» [Електронний ресурс] / Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, О. Г. Уклеїна // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 191-192
Повний текст
81 Савгіра, Ю. О.
Одержання сухої желатини з солюбілізованою соняшниковою олією [Електронний ресурс] / Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна, Т. О. Кузнецова // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 187-188
Повний текст