Погарський Олексій Сергійович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Нові продукти для оздоровчого харчування [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи за темою: Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2024. - 30 с. - Б. ц.
Повний текст
2
Нові продукти для оздоровчого харчування [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи за темою: Харчові добавки: доцільність застосування в продуктах оздоровчого харчування для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2024. - 23 с. - Б. ц.
Повний текст
3
Технологія сиркових десертів оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації добавок із антоціанвмісної сировини [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, С. М. Лосєва, Д. О. Кравчук // Global science: prospects and innovations : Proceedings of VІ International Scientific and Practical Conference. - Liverpool, 2024
4
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2024. - 23 с. - Б. ц.
5
Інноваційна технологія порошкоподібних білкових напоїв для відновлення сил в екстремальних умовах [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, Г. А. Селютіна, Л. О. Чуйко, Д. В. Савченко // Innovative development of science, technology and education : Proceedings of IV International Scientific and Practical Conference. - Vancouver, 2024
6
Інноваційна технологія молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчування [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва, О. С. Дзюба // Topical aspects of modern scientific research : Proceedings of V International Scientific and Practical Conference. - Tokyo, 2024
7
Технології продуктів оздоровчого харчування [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою: Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2024. - 27 с. - Б. ц.
Повний текст
8 Лугова, М. І.
Рослинні напої як альтернатива натуральному молоку [Текст] / М. І. Лугова, О. С. Погарський, В. В. Погарська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали ювілейної 90 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024
9
Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2024. - 27 с. - Б. ц.
10
Повоєнне відновлення харчової галузі України силами освітян: підготовка та перепідготовка фахівців, розробка та удосконалення технологій, підтримка та супровід підприємств харчового бізнесу [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, Г. А. Селютіна // Продовольчі системи України – повоєнне відновлення та забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, 15-16 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024
2023
11 Погарська, Вікторія Вадимівна.
Каротиноїди плодів та овочів і функціональні оздоровчі продукти з їх використанням [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський // Science and education as the basis for the modernization of the world order: Innovative technology, Computer science, Security : monographic series «European Science». - Karlsruhe : ScientificWorld-NetAkhatAV, 2023. - Book 25, Pt. 1
12
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою Технологія питного молока та вершків в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 60 с. - Б. ц.
Повний текст
13
Технологія продуктів оздоровчого харчування [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи за темою «БАД із продуктів бджільництва для оздоровчого харчування» для студентів спец. 181 Харчові технології освіт. програми Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 28 с. - Б. ц.
Повний текст
14 Погарська, Вікторія Вадимівна.
Розробка інноваційної технології оздоровчих сокових напоїв на основі високовітамінних дрібнодисперсних добавок із плодоовочевої сировини [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 59-60
Повний текст
15
Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчування [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 63-64
Повний текст
16
Технології продуктів оздоровчого харчування [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування» для студентів спец. 181 Харчові технології освіт. програми Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 24 с. - Б. ц.
Повний текст
17 Дзюба, Олег Анатолійович.
Інноваційна технологія оздоровчих напоїв на сколотині із застосуванням кріозаморожених добавок із рослинної сировини [Текст] / О. А. Дзюба, А. О. Решетняк, О. С. Погарський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квіт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 257
18
Розробка плодоовочевих начинок високої біологічної цінності та кондитерських виробів оздоровчого спрямування з їх використанням [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнародна наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 55-56
Повний текст
19
Антоціанові та хлорофілвмісні добавки-наповнювачі для отримання натуральних десертів високої біологічної цінності оздоровчого призначення [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Вісник Львів. торг.-екон. ун-ту. - Львів, 2023. - Вип. 36
20
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою «Технологія плодово-ягідних соків та концентрованих продуктів» в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 76 с. - Б. ц.
Повний текст
21
Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавки [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва, С. М. Лосєва // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 57-58
Повний текст
22
Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва, С. М. Лосєва // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 65-66
Повний текст
23
Огірки відкритого та закритого ґрунту як сировина для салатних та консервованих продуктів [Текст] / Г. А. Селютіна, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, Д. О. Кравчук, К. В. Ребрик // Innovations and prospects in modern science : Proceedings of the 1st International scientific and practical conference, Stockholm, 15-17 January 2023. - Stockholm : SSPG Publish, 2023. - P. 186-191
24 Лугова, М. І.
Аналіз технологій та якості альтернативних натуральному молоку рослинних напоїв [Текст] / М. І. Лугова ; наук. керівник О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 32
Повний текст
25
Технологічні прийоми збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів при отриманні оздоровчих продуктів [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва, О. С. Дзюба // Scientific progress: innovations, achievements and prospects : Proceedings of the 4th International scientific and practical conference, Munich, January 9-11, 2023. - Munich : MDPC Publishing, 2023. - P. 207-210
26
Study of the content of biologically active phytocomponents in chlorophyll-containing vegetables - raw materials for obtaining cryofrozen products and supplements [Text] / V. Pogarskaya, O. Pogarskiy, S. Loseva, O. Zhuba // Innovations and prospects in modern science : Proceedings of the 1st International scientific and practical conference, Stockholm, 15-17 January 2023. - Stockholm : SSPG Publish, 2023. - P. 161-163
27
Інноваційна технологія сокових напоїв для оздоровчого харчування [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, А. А. Лопатюк // Scientific research in the modern world : Proceedings of III International Scientific and Practical Conference, Toronto, 2023. - Toronto : CPN Publishing Group, 2023. - P. 229-236
28
Розробка нового покоління десертів – бланманже для оздоровчого харчуван-ня з використанням як інновації дрібнодисперсних плодоовочевих добавок [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва, В. В. Пікатова // Science and technology: problems, prospects and innovations : Proceedings of IV International Scientific and Practical Conference, Osaka, 2023. - Osaka : CPN Publishing Group, 2023. - P. 195-202
29
Розробка інноваційної технології комбінованих оздоровчих напоїв на сколотині з використанням нанодобавок із рослинної сировини [Текст] / В. В. Погарська, Г. А. Селютіна, О. С. Погарський, Л. О. Чуйко, О. С. Дзюба // Science and innovation of modern world : Proceedings of V International Scientific and Practical Conference, London, 2023. - London : CPN Publishing Group, 2023. - P. 205-212
30
Новий напрямок глибокої переробки сировини [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва, С. М. Лосєва // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 4-5 груд. 2023 р. - Полтава : ПУЕТ, 2023. - С. 102
31
Розробка нового покоління десертів – бланманже для оздоровчого харчування з використанням як інновації дрібнодисперсних плодоовочевих добавок [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва, В. В. Пікатова // Science and technology: problems, prospects and innovations : Proceedings of IV International Scientific and Practical Conference, Osaka, 18-20 January 2023. - Osaka : CPN Publishing Group, 2023. - P. 187-195
32
Заморожені дрібнодисперсні напівфабрикати із пряних овочів з високим вмістом БАР [Текст] / М. Ю. Хижняк, О. І. Пономаренко ; наук. керівник: В. В. Погарська, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 63
Повний текст
33
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою Технологія плодоовочевих сушених та заморожених продуктів в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 31 с. - Б. ц.
Повний текст
34
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою Технологія вершкового масла, натуральних та плавлених сирів в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 32 с. - Б. ц.
Повний текст
35
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою «Технологія концентрованих томатопродуктів» в дистанц. форматі для студентів спец.: 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження, СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 48 с. - Б. ц.
Повний текст
36 Погарська, Вікторія Вадимівна.
Інноваційна технологія сиркових десертів для оздоровчого харчування з використанням дрібнодисперсних плодоовочевих кріодобавок [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 61-62
Повний текст
37
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою «Технологія кисломолочних продуктів та технологія морозива» в дистанц. форматі для студентів спец.: 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 30 с. - Б. ц.
38 Лугова, М. І.
Дослідження альтернативних натуральному коров’ячому молоку інноваційних видів рослинного молока [Текст] / М. І. Лугова, В. В. Погарська, О. С. Погарський // Modern research in science and education : Proceedings of IV International Scientific and Practical Conference. - Chicago, 2023. - P. 285-290
2022
39 Перевозник, Н. О.
Розробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчування [Текст] / Н. О. Перевозник, наук. керівник : В. В. Погарська, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 77
Повний текст
40 Дзюба, О. С.
Розробка технології швидко відновлюваних овочевих сумішей для військовослужбовців [Текст] / О. С. Дзюба, наук. керівник : В. В. Погарська, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 70
41
Каротиноїдні та антоціанові начинки для отримання нового покоління вафельних кондитерських виробів оздоровчого спрямування [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Вісник Львів. торг.-екон. ун-ту. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - Вип. 32. - С. 67-75. - DOI https://doi.org/10.36477/2522-1221-2022-32-09. -
Повний текст
42 Овчаренко, В. А.
Нові види десертів для оздоровчого харчування [Текст] / В. А. Овчаренко, наук. керівник : В. В. Погарська, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 75
Повний текст
43
Технології продуктів функціонального призначення з рослинної сировини та молока [Текст] : метод. вказівки для виконання лаборатор. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології освіт. програми Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу СВО «магістр» / В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва, С. М. Лосєва. - Харків : Факт, 2022. - 24 с. - Б. ц.
44
Технології продуктів з лікарсько-технічної сировини [Текст] : метод. вказівки для виконання лаборатор. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу СВО магістр / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Факт, 2022. - 46 с. - Б. ц.
Повний текст
45 Дзюба, О. С.
Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення [Текст] / О. С. Дзюба, наук. керівник : В. В. Погарська, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 71
Повний текст
46
Технологія продуктів оздоровчого харчування [Текст] : метод. вказівки для виконання лаборатор. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології освіт. програми Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Факт, 2022. - 40 с. - Б. ц.
2021
47 Нагубнєв, М. О.
Вивчення впливу процесів паротермічної обробки та механолізу за умови використання сучасного обладнання на ферментативні процеси у хлорофіловмісній сировині [Текст] / М. О. Нагубнєв, О. С. Погарський, Р. Ю. Павлюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 80-81
Повний текст
48
Devising Nanotechnology For Vegetable Cryofrozen Enrichers With Biocomponents And The Natural Protein Healthy Snacks Containing Them [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, О. Yurieva, А. Pogarskiy, N. Maksymova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 2, № 11(110). - P. 15-22. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.230165. -
Повний текстПовний текст
49
Пряні овочі: вивчення комплексу бар, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарства [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, К. В. Дудник, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, К. С. Балабай // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 96-97
Повний текст
50 Онопрієнко, О. О.
Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на БАР хлорофіловмісних овочів під час переробки [Текст] / О. О. Онопрієнко, О. С. Погарський, Р. Ю. Павлюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 84-85
Повний текст
51
Розробка нанотехнології білкових добавок із нуту в легкозасвоюваній формі – основи для оздоровчих продуктів [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 108-109
Повний текст
52
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнання [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 100-101
Повний текст
53
Технологія кріозаморожених хлорофілвмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. М. Михайлов, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 89-90
54
Розробка нанотехнології комбінованих молочно-рослинних закусок для оздоровчого харчування [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, Т. С. Абрамова, О. С. Погарський, С. М. Лосєва, Г. М. Селютіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 2 (34). - С. 42-56
55
Development of a new method of production of vegetable cryofrozen enrichments using cryo- and mechanodestruction processes [Text] / V. Pogarska, O. Yurieva, O. Pogarskiy, K. Balabai, N. Maksymova // Eureka: Life Sciences. - 2021. - № 3. - P. 46-52
56
Наука для розвитку [Текст] / А. М. Одарченко, В. В. Погарська, Г. А. Селютіна, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Агрохарчові біотехнології: синергія науки, освіти, бізнесу та влади : матеріали наук.-практ. форуму, м. Харків, ДБТУ, 24 груд. 2021 р. - 2021
57
Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси в хлорофілвмісних овочах з використанням сучасного обладнання [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. М. Михайлов, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 87-88
58
Розробка нового покоління вафельних кондитерських виробів з використанням рослинних фіто компонентів [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : тези доп. I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 30 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 97-100
59 Павлюк, Р. Ю.
Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. М. Михайлов, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 85-86
60 Ніколенко, А. М.
Нове слово про хлорофіловмісні овочі як джерело комплексу БАР для зміцнення імунітету [Текст] / А. М. Ніколенко, О. С. Погарський, Р. Ю. Павлюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 82-83
Повний текст
61
Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофілвмісних овочів при отриманні оздоровчих нанопродуктів [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський, В. М. Михайлов, Р. Ю. Павлюк // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 113-114
62
Розробка нанотехнології кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Бессараб, К. С. Балабай, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 93-95
63
Розробка зеленого наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, К. С. Балабай, Н. П. Максимова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 98-99
Повний текст
64
Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофілвмісних овочах при розробці нанотехнології кріозамороженної продукціїї із них [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, А. М. Ніколенко, С. М. Лосєва // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 102-103
65
Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням кріообробки сирної маси та плодоовочевих добавок [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : тези доп. I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 30 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 101-104
66
Удосконалення технології та моделювання рецептури пасти з ревеню із заданими властивостями [Текст] / Г. М. Селютіна, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, Г. Балабай // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 30 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 110-112
67
Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Бессараб, К. С. Балабай, О. С. Погарський, Т. С. Абрамова, О. О. Юр'єва, Т. В. Кравчук, С. М. Лосєва. - Харків : Факт, 2021. - 253 с. - (Інновації при переробці плодів, овочів і молока в оздоровчі продукти). - Б. ц.
Повний текст
68
Холодильна технологія [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : Форт, 2021. - 44 с. - Б. ц.
Повний текст
69
Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, К. В. Дудник, О. С. Погарський, К. С. Балабай, Н. П. Максимова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 104-105
Повний текст
70
Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, С. М. Лосєва, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 106-107
Повний текст
71
Нове слово в технології ресторанної оздоровчої продукції із каротинвмісних овочів з використанням сучасного обладнання [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, С. М. Лосєва, Н. П. Максимова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 110-112
2020
72
Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, Словенії [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, К. С. Балабай, Н. П. Максимова, С. М. Лосєва, Т. В. Котюк, О. С. Погарський // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 87-93
73
Розробка нового способу та нанотехнологій виробництва рослиних добавок із нуту для виготовлення оздоровчих продуктів [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Т. В. Котюк, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, К. С. Балабай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32), Ч. 1. - С. 7-23
Повний текст
74
Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 126-128
Повний текст
75 Погарський, Олексій Сергійович.
Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів [Текст] / О. С. Погарський, В. М. Михайлов, Р. Ю. Павлюк // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 130-132
76
Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. В. Котюк, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 103-104
Повний текст
77 Павлюк, Р. Ю.
Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із них [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, А. М. Ніколенко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 110-112
Повний текст
78
Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан [Текст] / Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова, С. М. Лосєва, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 105-106
Повний текст
79 Павлюк, Р. Ю.
Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. М. Михайлов, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 112-114
80 Максимова, Н. П.
Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового буряку [Текст] / Н. П. Максимова, О. С. Погарський, В. Д. Пеліванова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 85-86
Повний текст
81
Кріомеханохімія біополімерів в нанотехнологіях оздоровчих продуктів [Текст] : кол. монографія / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Бессараб, К. С. Балабай, О. С. Погарський, Т. С. Абрамова, Н. П. Максимова, С. М. Лосєва, О. О. Юр'єва, Т. В. Котюк. - Харків : Факт, 2020. - 251 с. - Б. ц.
82 Близнюкова, В. С.
Кріогенна технологія заморожених хлорофіловмісних овочів [Текст] / В. С. Близнюкова, наук. керівник : Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 88-89
Повний текст
83 Кобченко, Т. С.
Виготовлення низькокалорійних наносорбетів для здорового харчування із зелених овочів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням експрес-методу [Текст] / Т. С. Кобченко, наук. керівник : Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 102
Повний текст
84 Ніколенко, А. М.
Визначення у хлорофіловмісних овочах комплексу БАР оздоровчої дії [Текст] / А. М. Ніколенко, наук. керівник : Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 112
Повний текст
85
Development of Nanotechnology for Processing Chickpeas into Protein Plant Supplements and Their Use to Obtain A New Generation of Confectionery [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, T. Kotuyk, A. Pogarskiy, K. Balabai // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 6, No. 11 (108). - P. 27-36. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.217928. -
Повний текстПовний текст
86
Development of nanotechnology for processing chickpea into protein vegetable additives and new generation of confectionery products with their use [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, Т. Kotyuk, O. Pogarskiy, K. Balabai // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 6, № 11 (108). - P. 27-36. - DOI https://doi.org/10.15587/1729-4061.2020.217928. -
Повний текст
2019
87
Investigation of cryomechanochemistry processes in the development of nanotechnologies of supplements prepared from chlorofill containing vegetables and discovery of hidden chlorophyll forms [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, A. Pogarskiy, E. Dudnyk, S. Loseva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 6, Issue 11 (102). - P. 57-65. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.185215. -
Повний текстПовний текст
88
Development of new method of production of healthfull cryofrozen nanoadditives from chlorophyl-containing vegetables using processes of cryomechanical [Text] / V. Pogarska, O. Pogarskiy, R. Pavlyuk, E. Dudnyk, S. Loseva // EUREKA: Life Sciences. - 2019. - Issue 6. - P. 44-49
89
Development of healthy sour-milk beverages with the use of natural plant nanoadditives [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, K. Balabai, T. Kravchuk, O. Pogarskiy // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2019. - Vol. 13, Issue 4. - С. 127-137. - DOI 10.15673/fst.v13i4.1566. -
Повний текстПовний текст
90
Процеси кріомеханохімії та кріомеханодеструкції при переробці хлорофілвмісних овочів в оздоровчі нанопродукти [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, К. В. Дудник, Т. В. Котюк, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30), Ч. 1. - С. 167-183
91
Development of nanotechnologies for curd desserts and fruit and vegetable cryoadditives for their preparation as bas enrichers, structure-forming agents, and colorants [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, K. Balabai, A. Pogarskiy, T. Stukonozhenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 3, Issue 11-99. - P. 13 - 22. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.169646. -
Повний текстПовний текст
92
Новації науковців харківщини – кулінарам світу. Нове слово в кулінарії [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, С. М. Лосєва, О. С. Погарський // Міжнародний фестиваль ресторанних технологій «BestCookFest-Podillia». Світові тенденції та національні приорітети : інформ.-довідк. видання. - Харків : ХТЕК КНТЕУ, 2019. - С. 89-100
93
Процеси кріомеханохімії та кріомеханодеструкції під час переробки хлорофіловмісних овочів у оздоровчі нанопродукти [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, О. В. Дудник, Т. В. Котюк, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 167-183
94
Кріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азоту [Текст] / В. М. Михайлов, Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 84-85
Повний текст
95 Михайлов, Валерій Михайлович.
Вплив паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси в хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання [Текст] / В. М. Михайлов, Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 82-83
Повний текст
96 Павлюк, Р. Ю.
Стабілізація хлорофілу та інших БАР під час отримання наноструктурованих порошків із зелені селери та базиліку [Текст] / Р. Ю. Павлюк, С. М. Лосєва, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 76-77
Повний текст
97
Development of nanotechnologies of curd desserts, fruit and vegetable additives for their preparation as brewing agents,structures and colorants [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, K. Balabai, O. Pogarskiy, T. Stukonozhenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 3, № 11(99). - P. 13-22. - DOI https://doi.org/10.15587/1729-4061.2019.169646. -
Повний текст
98 Лосєва, Світлана Михайлівна.
Вивчення вмісту біологічно активних речовин салатної продукції індау посівного, вирощеного за різними технологіями [Текст] / С. М. Лосєва, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 3 квіт. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 151
99 Погарська, Вікторія Вадимівна.
Розробка кріогенної технології та дослідження якості заморожених хлорофіловмісних овочів [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 3 квіт. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 153
100 Павлюк, Р. Ю.
Експрес-метод виготовлення наносорбетів для здорового харчування із зелених овочів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням рідкого азоту [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 3 квіт. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 152
101
Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. занять / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, Т. С. Пономаренко, К. С. Балабай, О. С. Погарський, Т. В. Котюк, К. В. Дудник. - Харків : Форт, 2019. - 26 с. - Б. ц.
102
Сировинні ресурси технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. занять для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, Т. С. Пономаренко, К. С. Балабай, О. С. Погарський, Т. В. Котюк, К. В. Дудник. - Харків : Форт, 2019. - 43 с. - Б. ц.
103
Development of sour-milk healthy beverages with the use of natural herbal nanoadditives with unique characteristics [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, K. Balabai, T. Kravchuk, O. Pogarskiy // Food Science and Technology. - 2019. - Vol. 13, Issue 4. - P. 127-137. - DOI https://doi.org/10.15673/fst.v13i4.1566. -
Повний текст
104
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів зрослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, Т. С. Пономаренко, О. С. Погарський. - Харків : Форт, 2019. - 20 с. - Б. ц.
105 Павлюк, Р. Ю.
Технологія наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. м. Харків, 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 94
106
Development of the new production method of healthful cryofrozen nanoadditives of chlorophyll-containing vegetables using cryomechanical processes [Text] / V. Pogarska, R. Pavlyuk, O. Pogarskiy, O. Dudnyk, S. Loseva // Eureka: Life Sciences. - 2019. - № 6. - P. 44-49. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.001065. -
Повний текст
107
Нанотехнології "NatureSuperFood" для здорового харчування [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, В. А. Павлюк, О. С. Бессараб, Н. М. Тимофєєва, К. С. Балабай, О. С. Погарський [та ін.]. - Харків : Факт, 2019. - 487 с. - (Інновації при переробці плодів, овочів, грибів та бобових на великих підприємствах та в ресторанному господарстві). - Б. ц.
108
Development of new method of production of healthful cottage cheese desserts with using vegetable additives in the form of cryopastes and extracts [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, O. Pogarskiy, K. Balabai, T. Stukonozhenko // EUREKA: Life Sciences. - 2019. - Issue 3. - P. 54-61
2018
109
Development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy food [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, Т. Kotyuk, E. Dudnyk, O. Pogarskiy, S. Loseva // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1(27), Ч. 1. - С. 7-21
Повний текст
110
Development of a new method of storage and maximum separation of chlorophils from chlorophylcontaining vegetables at reception of healthfull nanoproducts [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Mikhaylov, O. Bessarab, L. Radchenko, O. Pogarskiy // Eureka: Life Sciences. - 2018. - Issue 2. - P. 47-54
111
Проектування підприємств галузі [Текст] : робоча програма з дисципліни / уклад.: Т. А. Стуконоженко, О. С. Погарський. - Харків : Форт, 2018. - 24 с. - Б. ц.
112
Проектування технологічних ліній галузі з основами САПР [Текст] : робоча програма з дисципліни / уклад.: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський. - Харків : Форт, 2018. - 20 с. - Б. ц.
113
The development of new method of production of healthful ice-cream-sorbet from fruits and vegetables with a record content of BAS [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Pavlyuk, O. Pogarskiy, J. Kakadiy, T. Stukonozhenko, O. Telenkov // Eureka: Life Sciences. - 2018. - Issue 6. - P. 33-40
114
Elaboration of the new method of conserving volatile aromatic substances of spicy vegetables at creating healhy cruo-supplements [Text] / V. Pogarskaya, R. Pavlyuk, O. Cherevko, V. Pavlyuk, L. Radchenko, O. Dudnyk, T. Kolomiets, A. Radchenko, O. Pogarskiy // Eureka: Life Sciences. - 2018. - Issue 4. - P. 20-27
115
Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" – плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактики [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, В. А. Павлюк, О. Є. Тельонков, О. С. Погарський, Ю. П. Какадій, Т. А. Стуконоженко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 7-31
Повний текст
116
The development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for company of restaurant business for healthy food [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, O. Pogarskiy, Т. Kotuyk, E. Dudnyk, S. Loseva // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 7-21
117
Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, К. В. Дудник, Т. В. Котюк, О. С. Погарський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 134-147
Повний текст
118
Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР плодів та овочів при отриманні оздоровчих нанопродуктів [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Ю. П. Какадий, О. С. Погарський, Т. А. Стуконоженко, О. Є. Тельонков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць, ХДУХТ, м. Харків, 2018 р. - 2018. - Вип. 1 (27), Ч. 1. - С. 78-96
119
Комплексна переробка ВМР [Текст] : навч. посібник / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. А. Берестова, О. С. Погарський. - Харків : Факт, 2018. - 108 с. - Б. ц.
120 Михайлов, Валерій Михайлович.
Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні процеси у хлорофіловмісній сировині з використанням сучасного обладнання [Текст] / В. М. Михайлов, Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 151-153
121 Павлюк, Р. Ю.
Дослідження комплексу БАР хлорофілвмісних овочів та розробка оздоровчих нанопродуктів методом глибокої переробки [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 160-161
122
Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування [Текст] / В. М. Михайлов, Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. Є. Тельонков, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 55-78
123
Development of a new method of storage and maximum separation of chlorophils from chlorophylcon-taining vegetables at reception of healthfull nanoproducts [Text] / V. Mikhaylov, R. Pavliuk, V. Pogarska, O. Bessarab, L. Radchenko, O. Pogarskiy, A. Radchenko // Eureka: Life Sciences. - 2018. - Issue 2. - С. 47-54
124
The study of bas complex in chlorophyllcontaining vegetables and development of healthimproving nanoproducts by a deep processing method [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Mikhaylov, O. Bessarab, L. Radchenko, A. Pogarskiy, O. Telenkov, A. Radchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, No. 11(92). - P. 48-56. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.127158. -
Повний текстПовний текст
125
Development of the nanotechnology for wellness products "NatureSuperFood" fruit and vegetable ice­cream sorbets with a record content of biologically active substances [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, A. Pogarskiy, I. Kakadii, T. Stukonozhenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - P. 59-68. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.148071. -
Повний текстПовний текст
126
Development of nanotechnologies of improving products “NatureSuperFood” – fruit and vegetable ise-sorbettes with record content of biologically active substances [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, A. Pogarskiy, І. Kakadiy, T. Stukonozhenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, № 11(96). - С. 59-68
2017
127 Павлюк, Р. Ю.
Вплив кріогенного «шокового» заморожування на БАР при переробці хлорофілвмісних овочів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Якубів, О. С. Погарський // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Міжнар. наук.-техн. конф., присвяч. 40-вій річниці створення Проблем. наук.-дослід. лаб. НУХТ м. Київ, 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 138
128
Вплив неферментативного каталізу на активацію гетерополісахаридбілкових нанокомплексів при розробці нанотехнологій плодоовочевих добавок [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, К. С. Балабай, Т. А. Стуконоженко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Міжнар. наук.-техн. конф., присвяч. 40-вій річниці створення Проблем. наук.-дослід. лаб. НУХТ м. Київ, 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 130
129
Розробка нового покоління оздоровчих нанонапоїв збагачених каротиноїдними, хлорофілвмісними, антоціановими нанодобавками [Text] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, Л. М. Біленко, Ю. П. Какадій, А. Е. Гасанова, Т. А. Стуконоженко // ScienceRise : Scientific Journal. - 2017. - № 5 (34). - P. 45-51
130 Павлюк, Р. Ю.
Дослідження впливу процесів паротермічної обробки та механолізу на ферментативні процеси в хлорофілвмісній сировині [Текст] / Р. Ю. Павлюк, К. М. Тельнова, О. С. Погарський // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Міжнар. наук.-техн. конф., присвяч. 40-вій річниці створення Проблем. наук.-дослід. лаб. НУХТ м. Київ, 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 131
131 Павлюк, Р. Ю.
Хлорофілвмісні овочі як джерело комплексу БАР оздоровчої дії [Текст] / Р. Ю. Павлюк, Д. Ю. Богданов, О. С. Погарський // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Міжнар. наук.-техн. конф., присвяч. 40-вій річниці створення Проблем. наук.-дослід. лаб. НУХТ м. Київ, 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 97
132
The natural health-giving fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restourant business, tourism and fitness [Text] / V. Pogarskaya, R. Pavlyuk, R. Tauber, O. Kovinko, T. Borowy, O. Pogarskiy, I. Kakadii, T. Stukonozhenko // Współczesne problemy w turystyce i rekreacji. - 2017. - No. 16. - S. 283-294
133
Development of the extraction method of inactive forms of pectin substances from fruits to easy- digestible active form during the obtaining of nanofood [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O. Pogarskiy, I. Kakadii, T. Stukonozhenkо // EUREKA: Life Sciences. - 2017. - № 6. - P. 57-64
134
Unique method of extraction of inactive forms of pectin substances from fruits to easy-digestible active form during the obtaining of nanofood [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, I. Kakadii, O. Pogarskiy // EUREKA: Life Sciences. - 2017
135
Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Р. Д. Таубер, О. С. Бессараб, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва [та ін.]. - Харків : Факт, 2017. - 380 с. - (Інновації при переробці плодів, овочів і молока). - Б. ц.
136
Сокові нанонапої для оздоровчого харчування збагачених каротиноїдними, антоціановими і хлорофілвмісними рослинними нанодобавками [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, Ю. П. Какадій, Т. А. Стуконоженко // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - 2017. - № 5 (4). - P. 84-89
137
Энциклопедия питания [Текст] : монография. Т. 5. Биологически активные добавки / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарская, В. А. Павлюк, В. В. Яницкий, А. А. Берестовая, Т. Н. Коломиец, Н. Ф. Максимова, С. М. Лосева, Е. В. Дудник, Е. С. Балабай, Т. С. Маципура, А. С. Погарский, Ю. П. Какадий. - Харьков : Мир книг, 2017. - 406 с. - Б. ц.
138
Технологія консервованих продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізація Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу / уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : Форт, 2017. - 24 с. - Б. ц.
139
Вплив механолізу на активацію важкорозчинних нанокомплексів гетерополісахаридів при розробці нанотехнологій рослинних добавок [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, К. С. Балабай, О. С. Погарський, Т. А. Стуконоженко, Ю. П. Какадій // Наукові пр. Нац. ун-ту харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - Т. 23, № 5 (2). - С. 149-161
140
Нове покоління натуральних оздоровчих нанонапоїв із фруктів, ягід та овочів для закладів швидкого харчування [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, Ю. П. Какадій, К. С. Балабай, Т. А. Стуконоженко // Міжнародний кулінарний фестиваль у Харкові. KazanFireFest-2017. Кулінарні традиції та сучасні пріоритети в Україні, Європі та світі : інформ.-довідк. видання. - Харків : ХТЕК КНТЕУ, 2017. - С. 60-72
141 Павлюк, Р. Ю.
Вивчення якості заморожених хлорофіловмісних овочів із використанням рідкого та газоподібного азоту [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 137-139
142
Розробка нового покоління оздоровчих нанонапоїв, збагачених каротиноїдами, хлорофілвмісними, антоціановими нанодобавками [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. М. Біленко, О. С. Погарський, Ю. П. Какадій, А. Гасанова // ScienceRise. - 2017. - № 5 (34). - С. 45-52
143
Технологія консервованих продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу / уклад.: Ю. П. Какадій, Т. В. Котюк, О. С. Погарський. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 25 с. - Б. ц.
Повний текст
144
Пакування харчових продуктів [Текст] : робоча програма з дисципліни / авт.-уклад.: Т. А. Стуконоженко, Г. В. Кіпенко, О. С. Погарський. - Харків : Форт, 2017. - 28 с. - Б. ц.
145
Сокові нанонапої для оздоровчого харчування, збагачені каротиноїдними, антоціановими та хлорофіловмісними рослинними добавками [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, Ю. П. Какадій, Т. А. Стуконоженко // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 84-88
146
Influence of the processes of steam-thermal cryogenic treatmentand mechanolysis on biopolymers and biologically active substances in the course of ob-taining health promoting nanoproducts [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, I. Kakadii, O. Pogarskiy, T. Stukonozhenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 6, Issue 11(90). - P. 41-47. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.117654. -
Повний текстПовний текст
147 Михайлов, Валерій Михайлович.
Розробка наноїжі із заморожених і свіжих хлорофіловмісних овочів для здорового харчування [Текст] / В. М. Михайлов, Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 107-108
148
Комплексна переробка ВМР [Текст] : робоча програма з дисципліни / авт.-уклад.: В. В. Погарська, А. А. Берестова, О. С. Погарський. - Харків : Форт, 2017. - 20 с. - Б. ц.
149
Розробка нових видів булочок для сендвічів для здорового харчування, вітамінізованих каротиноїдними рослинними нанодобавками [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. М. Біленко, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, А. Гасанова // ScienceRise. - 2017. - № 5 (34). - С. 52-58
150
The of complex effect of mechanolysis, steam-thermal and cryogenic treatment on the biopolimers and biologically active substances during the obtaining of healthful nanoproducts [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, I. Kakadii, O. Pogarskiy, T. Stukonozhenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6
151
Natural healthful fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restaurant business, tourism and fitness [Text] / V. Pogarska, V. Mykhailov, O. Poharskii, K. Balabai, I. Kakadii, T. Stukonozhenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 21-36
Повний текст
152
Сенсаційні факти та відкриття прихованих форм БАР та пектинових речовин в плодах та овочах в кулінарії оздоровчих харчових продуктів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Р. Д. Таубер, Т. Боровий, О. С. Погарський // Współczesne problemy w turystyce i rekreacji. - 2017. - № 16. - S. 265-283
2016
153 Павлюк, Р. Ю.
Кріогенне «шокове» заморожуванння хлорофілвмісних овочів та отримання добавок з рекордним вмістом хлорофілу та каротиноїдів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. А. Каплун, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 173
154
Cryogenic technology of freezing of chlorophyll-containing vegetables with the use of liquid and gaseous nitrogen [Text] / R. Pavlyuk, A. Bessarab, A. Pogarskiy, H. Kaplun, O. Anyshkevich // Food Science for Well-being : 8th Central European Congress on Food, 23-26 May 2016. - Kyiv, 2016. - P. 177
155 Павлюк, Р. Ю.
Молекулярна технологія виготовлення наноморозива для здорового харчування із зелених овочів для підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. А. Анушкевич, О. С. Погарський // Наукова робота молоді – ефективна освіта, сильне суспільство : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Харків, Харків. торг.-екон. коледж, 22 берез. 2016 р. - Харків : КНТЕУ, 2016
156
Нове слово в технології отримання харчових продуктів із зернобобових, овочів та грибів з рекордними характеристиками [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. В. Котюк, О. С. Погарський, Т. С. Маціпура // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Вип. 2. - С. 98-111
Повний текст
157
Технологія наноструктурованих рослинних добавок з використанням неферментативного біокаталізу – механолізу біополімерів (гетерополісахаридів і білку) [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, Т. В. Котюк, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Вип. 1. - С. 42-52
158
Технологія сорбетів для оздоровчого харчування з використанням замороженних міксів із фруктів та овочів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, А. А. Берестова, О. С. Погарський, С. М. Лосєва // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2016 р. - Харьков : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 165
159
The influence of mechanolysis on the activaton of nanocomplexes of heteropolysaccharides and proteins of plant biosystems in developing of nanotechnologies [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, Т. Kotuyk, O. Pogarskiy, S. Loseva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 3, Issue 11(81). - P. 33-40. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.70996. -
Повний текстПовний текстПовний текст
160
Механохімічні процеси при розробці нанотехнології білкових добавок із гороху в легко-засвоюваній формі [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, Т. В. Котюк, Т. С. Маціпура // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. : ХДУХТ, 2016. - Вип. 2. - С. 111-127
161
Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюсельської з рекордним вмістом хлорофілів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. А. Каплун, О. С. Погарський, С. М. Лосєва, О. А. Анушкевич // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2016 р. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 167
162
Вплив процесів механолізу на активацію нано-комплексів гетерополісахаридів з білками плодів при розробці нанотехнологій [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. Є. Тельонков, Т. А. Стуконоженко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2016. - С. 28-45
163
Нове слово в технології отримання наноїжі на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Р. Д. Таубер, Н. М. Тимофєєва, О. С. Погарський, А. Е. Гасанова // Міжнародний Кулінарний Фестиваль у Харкові. AgroCookFest-2016. Світові тенденції та національні пріоритети : інформ.-довідк. видання. - Харків : ХТЕК КНТЕУ, 2016. - С. 94-111
164 Павлюк, Р. Ю.
Експрес - метод виготовлення наноморозива для здорового харчування із зелених овочів на підприємствах ресторанного бізнесу [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 172
2015
165
The new in freezing tecnology of chlorophyll-containing vegetables with record characteristics [Text] / R. Pavluk, A. Pogarskiy, O. Kaplun, A. Borysova, S. Loseva // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Вип. 2. - С. 29-39
Повний текст
166
Інновації в здоровому харчуванні для підприємств ресторанного бізнесу: кріообробка сировини та молекулярні технології [Текст] / В. В. Кись, О. С. Погарський ; наук. керівник: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 155-156
Повний текст
167
Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, О. А. Каплун, С. М. Лосєва // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6/10 (78). - С. 42-47. - DOI 10.15587/1729-4061.2015.56111. -
Повний текстПовний текстПовний текст
168 Погарський, Олексій Сергійович.
Кріогенна технологія та якість нових заморожених продуктів із хлорофіловмісної капусти [Текст] / О. С. Погарський ; наук. керівник: Р. Ю. Павлюк, Л. М. Соколова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 176
Повний текст
169 Павлюк, Р. Ю.
Кріогенна технологія заморованння хлорофілвмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу [Текст] / Р. Ю. Павлюк, К. О. Шеремет, О. С. Погарський // Наукова робота молоді – ефективна освіта, сильне суспільство : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Харків, Харків. торг.-екон. коледж, 22 берез. 2016 р.