Пономаренко Тетяна Сергіївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2021
1
Холодильна технологія [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : Форт, 2021. - 44 с. - Б. ц.
Повний текст
2
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнання [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 100-101
Повний текст
2019
3
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів зрослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, Т. С. Пономаренко, О. С. Погарський. - Харків : Форт, 2019. - 20 с. - Б. ц.
4
Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. занять / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, Т. С. Пономаренко, К. С. Балабай, О. С. Погарський, Т. В. Котюк, К. В. Дудник. - Харків : Форт, 2019. - 26 с. - Б. ц.
5
Сировинні ресурси технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. занять для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, Т. С. Пономаренко, К. С. Балабай, О. С. Погарський, Т. В. Котюк, К. В. Дудник. - Харків : Форт, 2019. - 43 с. - Б. ц.
6
Технологічний семінар: основні формули розрахунків в консервному виробництві [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології спеціаліз. Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу. Ч. 1. Харчові технології переробки плодів і овочів / авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко. - Харків : Форт, 2019. - 28 с. - Б. ц.
Повний текст