2021 |
1 | > Холодильна технологія [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : Форт, 2021. - 44 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2 | > Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнання [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 100-101 | Повний текст |
---|
2019 |
3 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів зрослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, Т. С. Пономаренко, О. С. Погарський. - Харків : Форт, 2019. - 20 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. занять / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, Т. С. Пономаренко, К. С. Балабай, О. С. Погарський, Т. В. Котюк, К. В. Дудник. - Харків : Форт, 2019. - 26 с. - Б. ц. | |
---|
5 | > Сировинні ресурси технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. занять для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, Т. С. Пономаренко, К. С. Балабай, О. С. Погарський, Т. В. Котюк, К. В. Дудник. - Харків : Форт, 2019. - 43 с. - Б. ц. | |
---|
6 | > Технологічний семінар: основні формули розрахунків в консервному виробництві [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології спеціаліз. Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу. Ч. 1. Харчові технології переробки плодів і овочів / авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко. - Харків : Форт, 2019. - 28 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|