| 2025 | 
| 1 | >    Innovative technologies in  equinery [Text] / V. Prudnikov, S. Nagornij, S. Kosenko, V. Slynko> // Scientific and Technical Bulletin of Livestock farming institute of NAAS. - 2025. - Issue 133. - P. 108-121 |  | 
|---|
| 2 | > Прудніков, Василь Григорович.  Особливості багатоплідності маток та збереженості молодняку дикої європейської свині [Текст] / В. Г. Прудніков, О. Б. Шевченко, Р. О. Шевченко> // Збереження локальних порід сільськогосподарських тварин: виклик сучасності на шляху до сталого розвитку та різноманіття : матеріали наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня затв. лебедин. породи, 11 черв. 2025 р. - Суми, 2025. - С. 55-58 |  | 
|---|
| 3 | >    До питання динаміки  маси тіла свині дикої в умовах лісового господарства [Текст] / В. Г. Прудніков, О. Б. Шевченко, Р. О. Шевченко, Л. М. Момот> // Актуальні проблеми тваринництва та інноваційні шляхи їх вирішення в сучасних умовах : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 22-23 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 16-17 |  | 
|---|
| 4 | >    Моделювання підхідів у  виробництві яловичини [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 14-15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 335-336 |  | 
|---|
| 5 | >    Багатоплідность свиноматок свині  дикої як фактор збереження чисельності популяції [Текст] / В. Г. Прудніков, О. Б. Шевченко, Р. О. Шевченко, Л. М. Момот> // Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва  : матеріали доп. Всеукр. наук.-практ. конф. із міжнар. участю, Миколаїв. нац. аграр. ун-т, 23-24 квіт. 2025 р. - Миколаїв : МНАУ, 2025. - С. 40-42 |  | 
|---|
| 6 | >    Фактори кормовиробництва в  умовах змін клімату  [Текст] / О. І. Колісник, С. А. Михальченко, В. Г. Прудніков, Р. Батир> // Науково-технічний бюл. Ін-ту тваринництва НААН. - 2025. - № 133. - С. 19-33 |  | 
|---|
| 7 | >    Енергоощадна технологія молочного  скотарства за використання швіцької худоби [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук> // Актуальні проблеми тваринництва та інноваційні шляхи їх вирішення в сучасних умовах : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 22-23 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 142-143 |  | 
|---|
| 8 | >    Фактори ефективності галузі  скотарства в кризових умовах війни [Текст] / О. О. Красноруцький, О. І. Колісник, С. А. Михальченко, В. Г. Прудніков, Р. Батир> // Науково-технічний бюл. Ін-ту тваринництва НААН. - 2025. - № 132. - С. 56-73 |  | 
|---|
| 9 | >    Інноваційні технології у  конярстві [Текст] / В. Г. Прудніков, С. А. Нагорний, С. Косенко, В. Слинько> // Науково-технічний бюл. Ін-ту тваринництва НААН. - 2025. - № 133. - С. 108-121 |  | 
|---|
| 10 | > Антонюк, Т. А.  Ефективність використання пряно-ароматичних рослинних інгредієнтів у технології напівкопчених ковбас [Текст] / Т. А. Антонюк, В. Г. Прудніков> // Наукові і технологічні виклики тваринництва у ХХІ столітті : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 95-річчю від дня народж. д-ра с.-г. наук, проф., акад. УААН Г. О. Богданова, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, 6-7 берез. 2025 р. - Київ : НУБіП України, 2025. - С. 44-48 |  | 
|---|
| 11 | >    Склад молочного білка  у корів різних генетичних груп [Текст] / І. Ластовська, О. Борщ, В. Г. Прудніков, М. Матвеєм> // Технологія вир-ва та перероб. продукції тваринництва : збірник наук. пр. Білоцерків. нац. аграр. ун-ту. - Біла Церква, 2025. - № 1 |  | 
|---|
| 12 | >    Показники розвитку виробництва  яловичини в Україні [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук> // Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації аграрного виробництва : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 жовт. 2024 р. - Ломжа – Миколаїв : MANS w Łomży, 2025. - С. 121-129 |  | 
|---|
| 13 | >    Організація молочного скотарства  за розведення тварин швіцької породи та оригінальних технологічних рішень  [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Г. Л. Лисенко, А. І. Дидикіна> // Збереження локальних порід сільськогосподарських тварин: виклик сучасності на шляху до сталого розвитку та біорізноманіття : матеріали наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня затв. лебединської породи,  11 черв. 2025 р. - Суми, 2025. - С. 62-64 |  | 
|---|
| 14 | >    Інноваційні підходи до  виробництва свинини [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, А. І. Дидикіна, К. К. Бойко> // Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва  : матеріали доп. Всеукр. наук.-практ. конф. із міжнар. участю, Миколаїв. нац. аграр. ун-т, 23-24 квіт. 2025 р. - Миколаїв : МНАУ, 2025. - С. 25-26 |  | 
|---|
| 15 | >    Вплив окремих паратипових  чинників на продуктивність молодняку абердин-ангуської породи в пасовищний період [Текст] / Ю. І. Криворучко, В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, С. А. Нагорний, І. В. Корх> // Розведення і генетика тварин : темат. наук. збірник. - Київ, 2025. - Вип. 69. - С. 55-62 |  | 
|---|
| 2024 | 
| 16 | >    Племінні ресурси молочного  скотарства України  [Текст] / Ю. І. Криворучко, С. А. Нагорний, В. Г. Прудніков, О. Н. Скляренко, І. В. Корх> // Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2024. - Вип. 75 (1). - С. 144-156 |  | 
|---|
| 17 | >    Особливості формування будови  тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекції [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Ю. І. Криворучко, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна, С. А. Нагорний> // Ветеринарія, технології твваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 9-16 | Повний текст | 
|---|
| 18 | >    Особливості реалізації продуктивних  якостей свиней за їх інтенсивного використання [Текст] / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Боднарчук> // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва  в умовах сучасних викликів  : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 112-114 | Повний текст | 
|---|
| 19 | >    Відтворювальні якості та  рівень їх фенотипної консолідації у свиноматок великої білої породи французької селекції різних типів адаптації [Текст] / В. І. Халак, В. Г. Прудніков, О. М. Бордун, О. В. Хмельова, О. В. Яновська> // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків, 2024. - С. 49-53 | Повний текст | 
|---|
| 20 | >    Органолептичні показники снеків  із м’яса равлика [Текст] / Г. Л. Лисенко, В. Г. Прудніков, А. Л. Леппа, І. М. Гейда> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування  : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 208-210 | Повний текст | 
|---|
| 21 | >    Відтворювальні якості свиноматок  великої білої породи французької селекції та результати їх оцінки за деякими полікомпонентними селекційними індексами [Текст] / В. І. Халак, О. В. Хмельова, В. Г. Прудніков, Т. М. Данілова, О. М. Бордун, М. О. Ільченко> // Хімія, біотехнологія, екологія та освіта : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 15-16 трав. 2024 р. - Полтава, 2024. - С. 202-208 |  | 
|---|
| 22 | >    Результати оцінки молодняку  свиней великої білої породи за відгодівельними та мʼясними якостями з використанням деяких математичних моделей оціночних індексів [Текст] / В. І. Халак, Б. В. Гутий, В. Г. Прудніков, В. М. Волощук, В. М. Бордун, В. В. Семенцов> // Науковий вісник Львів. нац. ун-ту вет. медицини та біологій ім. С. З. Ґжицького. Серія: Сільськогосподарські науки. - Львів, 2024. - Т. 26, № 100. - С. 131-136. - DOI 10.32718/nvlvet‐a10020. -  | Повний текст | 
|---|
| 23 | > Прудніков, Василь Григорович.  Двадцятирічний досвід ведення м'ясного скотарства: підсумки, перспективи [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Ю. І. Криворучко> // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків, 2024. - Т. 1. - С. 108-110 | Повний текст | 
|---|
| 24 | >    Cow behaviour and  milk yield during different categories temperature-humidity indices [Electronic resource] / O. Borshch, S. Ruban, O. Borshch, M. Matvieiev, V. Prudnikov, O. Sobolev, V. Bilkevych, M. Fedorchenko> // Revista de Investigaciones Veterinarias del Peru. - 2024. - Vol. 35, Issue 1. - Ст. e25305. - DOI 10.15381/rivep.v35i1.25305. -  | Повний текстПовний текст | 
|---|
| 25 | >    Особливості створення молочного  стада швіцької породи [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, І. М. Гейда, А. І. Дидикіна> // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків, 2024. - С. 119-121 | Повний текст | 
|---|
| 26 | >    Реконструкція, модернізація та  експлуатація приміщень для вирощування свиней [Текст] / О. І. Колісник, К. К. Бойко, В. Г. Прудніков, А. Л. Леппа> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування  : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 222-224 | Повний текст | 
|---|
| 27 | >    Особливості формування будови  тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекціїЇ [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Ю. І. Криворучко, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна, С. А. Нагорний> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 9-16 |  | 
|---|
| 2023 | 
| 28 | >    Науково-практичні розробки і  їх місце в сучасній технології виробництва яловичини [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна> // Інтеграція наукового потенціалу України в галузі тваринництва в європейський простір : Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених та спеціалістів, Ін-т свинарства і агропром. вир-ва, 3 листоп. 2023 р. - Полтава, 2023. - С. 76-78 |  | 
|---|
| 29 | > Колісник, Олександр Іванович.  Динаміка якісного складу туш абердин-ангуської худоби за вітчизняної селекції [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, І. М. Боднарчук> // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 70-71 | Повний текст | 
|---|
| 30 | > Прудніков, Василь Григорович.  Технологія м’ясного скотарства за зміни кліматичних умов [Текст] / В. Г. Прудніков, А. І. Дидикіна> // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 7-8 | Повний текст | 
|---|
| 31 | > Прудніков, Василь Григорович.  Освітлення у виробничи приміщеннях свинокомплексу [Текст] / В. Г. Прудніков, К. С.  Ковренкова> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 27-28 квіт. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 241-242 |  | 
|---|
| 32 | > Прудніков, Василь Григорович.  Вплив змін клімату на окремі елементи технології м’ясного скотарства [Текст] / В. Г. Прудніков, Ю. І. Криворучко, А. І. Дидикіна> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 27-28 квіт. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 233-234 | Повний текст | 
|---|
| 33 | >    Показники розвитку виробництва  яловичини в Україні [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна> // Тваринництво степу України. - Дніпро : ДУ «Ін-т зерн. культур Нац. акад. аграр. наук України», 2023 |  | 
|---|
| 34 | >    Сучасний стан генофонду  худоби м’ясних порід в Україні [Текст] / Ю. І. Криворучко, С. А. Нагорний, В. Г. Прудніков, І. В. Корх> // Розведення і селекція тварин : міжвідом. темат. наук. збірник. - Київ, 2023. - Вип. 65. - С. 57-64 |  | 
|---|
| 35 | >    Ergonomic and economic  indicators of milk production using different cow milking technologies [Text] / O. V. Borshch, V. Prudnikov, O. O. Borshch, L. Kosior> // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2023. - № 1. - С. 6-12 |  | 
|---|
| 36 | > Колісник, Олександр Іванович.  Формування стада абердин-ангуської м’ясної худоби бажаного типу  [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, І. М. Боднарчук> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 27-28 квіт. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 232-233 | Повний текст | 
|---|
| 2022 | 
| 37 | >    Biochemical changes during  heat stress in productive animals with an emphasis on the antioxidant defense system [Electronic resource] / D. Mylostуva, V. H. Prudnikov, O. Kolisnyk,  A. Lykhach,  N. Begma,  O. Kalinichenko, O. Khmeleva, R. Sanzhara,  O. Izhboldina,  R. Mylostyvyi> // Journal of Animal Behaviour and Biometeorology. - 2022. - Vol. 10, Issue 1. - Ст. 2209. - DOI 10.31893/jabb.22009. -  | Повний текстПовний текстПовний текст | 
|---|
| 2021 | 
| 38 | >    Influence of keeping  technology on the weight gain of the Aberdeen-Angus breed young animals in the colostrum period [Electronic resource] /  A. I. Dydykina, V. H. Prudnikov, O. I. Kolisnyk, Y. O. Vasylieva, А. Paliy, Anatoliy Paliy, A. M. Petrov> // Ukrainian journal of ecology. - 2021. - Vol. 11, Issue 2 : Special issue SI. - С. 27-32. - DOI 10.15421/2021_66. -  | Повний текстПовний текст | 
|---|
| 39 | >    Продукти бджільництва: технологія  отримання, оцінка якості, сфери застосування [Текст] : навч.-метод. посібник / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда, К. Д. Бучковська. - Харків : ФОП Леонов Д. С., 2021. - 224. с. - Б. ц. |  | 
|---|
| 40 | > Попова, Вікторія Олександрівна.  Родинна ферма – один із напрямків розвитку козівництва в Україні [Текст] / В. О. Попова, В. Г. Прудніков, О. І. Колісник> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2021. - № 8. - С. 46-51. |  | 
|---|
| 41 | >    The use of  nanobiomaterials in veterinary reproductology [Electronic resource] / P. Skljarov, S. Fedorenko, S. Naumenko , V. Onyshchenko, M. Ivanchenko, V. Klochkov, S. Yefimova, V. Prudnikov, Yu. Malyukin> // Nanosistemi, Nanomateriali, Nanotehnologii. - 2021. - Vol. 19, Issue 2. - С. 445-473. | Повний текст | 
|---|
| 2019 | 
| 42 | >    Preconditions for eco-friendly  milk production on the modern dairy complexes [Electronic resource] / A. Palii, A. V. Nanka, O. Naumenko, V. G. Prudnikov, А. Paliy> // Ukrainian Journal of Ecology. - 2019. - Vol. 9, Issue 1. - С. 56-62. | Повний текст | 
|---|
| 43 | >    Investigation of the  microclimate of poultry houses and chemical composition of poultry litter, depending on the time of its accumulation in the cage batteries [Electronic resource] / А. Paliy, O. Naumenko, O. I. Shkromada, L. A. Tarasenko, K. A. Rodionova, O. L. Nechyporenko, V. V. Nechyporenko, L. Y. Ulko, K. Ishchenko, V. G. Prudnikov, A. P. Paliy, A. V. Berezovskiy> // Ukrainian Journal of Ecology. - 2019. - Vol. 9, Issue 3. - С. 272-279. | Повний текст | 
|---|
| 44 | >    Ресурсозаощаджуюча технологія м'ясного  скотарства на Харківщині [Текст]  / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, Ю. І. Криворучко, С. А. Нагорний> // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : збірник наук. пр. Міжнар. наук.-практ. конф., Житомир. нац. агроекол. ун-т, 16-17 трав. 2019 р. - Житомир, 2019. - С. 57-61. |  | 
|---|
| 2018 | 
| 45 | >    Developing a technology  for making goat's cottage cheese using the preparation yodkazeine [Electronic resource] / T. Ryzhkova, G. Dyukareva, V. Prudnikov, I. Honcharova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 5, Issue 11. - P. 45-54. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.143101. -  | Повний текстПовний текст | 
|---|
| 46 | >    Development of contage  cheese tenology using whey broth of linder flowers [Text] / T. Ryzhkova, G. Dyukareva, V. Prudnikov, I. Honcharova> // EUREKA: Life Sciences. - 2018. - № 5. - P. 44-54. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2018.00712. -  | Повний текст | 
|---|
| 47 | >    Development of cottage  cheese technology using whey broth of linder flowers [Text] / T. Ryzhkova, G. Dukareva, V. Prudnikov, I. Honcharova> // EUREKA: Life Sciences. - 2018. - № 5. - С. 44-54 |  | 
|---|
| 48 | >    Особливості технології цілорічного  утримання м'ясної худоби абердин-ангуської породи без приміщень в умовах різких змін клімату [Текст]  / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, Ю. І. Криворучко, С. А. Нагорний> // Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти : зб. тез Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 13-14 берез. 2018 р. - 2018. - С. 162-165. |  | 
|---|
| 49 | >    Характеристика організаційно-технологічних умов  при утриманні м'ясних корів абердин-ангуської породи в стійловий період без використання приміщень [Текст]  / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, Ю. І. Криворучко, С. А. Нагорний> // Вісник Полтавської державної академії. - 2018. - № 1. - С. 97-100. |  | 
|---|
| 2017 | 
| 50 | >Пат. 116739 Україна, МПК A01K1/015 A01K67/02 .     Спосіб утримання абердино-ангуських  корів [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков ; власник  Харків. держ. зоовет. акад. - № u201608496 ; Заявл. 02.08.2016 ; Опубл. 12.06.2017, Бюл. № 11. - 4 с. - Б. ц. |  | 
|---|
| 2013 | 
| 51 | >Пат. 76476 Україна, МПК A01K67/02.     Спосіб прогнозування молочної  продуктивності мікропопуляції корів української чорно-рябої молочної породи [Текст] / В. М. Горєлова, В. Г. Прудніков, Е. М. Доротюк. - № u201206052 ; Заявл. 21.05.2012 ; Опубл. 10.01.2013, Бюл. № 1. - 7 с. - Б. ц. |  | 
|---|
| 2012 | 
| 52 | > Бондаренко, Т. А.  Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C [Текст] / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова, В. Г. Прудніков> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Вип. 2. - С. 198-205 | Повний текст | 
|---|
| 2010 | 
| 53 | > Бондаренко, Т. А.  Використання Еламіну в раціонах харчування населення України [Текст] / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова, В. Г. Прудніков> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2010. - № 2 (12). - С. 326-332 | Повний текст | 
|---|
| 54 | > Головко, Валерий Алексеевич.  Витаминная активность козьего молока и сыров, выработанных на его основе [Текст] / В. А. Головко, Т. Н. Рыжкова, В. Г. Прудников> // Инновационные пути в разработке ресурсосберегающих технологий производства и переработки сельскохозяйственной продукции : материалы междунар. науч.-практ. конф. Волгоград. гос. техн. ун-ту. - Волгоград, 2010. - С. 66-68 |  | 
|---|
| 2009 | 
| 55 | >Пат. 44881 Україна, МПК A01K67/00.     Спосіб визначення оптимального  віку забою бичків абердин-ангуської породи з прогнозованим економічним ефектом [Текст] / Е. М. Доротюк, В. Г. Прудніков, О. І. Колісник ; власник  Харків. держ. зоовет. акад. - № a200906882 ; Заявл. 01.07.2009 ; Опубл. 26.10.2009, Бюл. № 20. - 8 с. - Б. ц. |  | 
|---|
| 2005 | 
| 56 | >    Молочність м’ясних корів  – головний фактор ефективності м’ясного скотарства [Текст] / І. І. Гончарова, Е. Н. Доротюк, В. Г. Прудніков, В. М. Труш> // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : збірник наук. пр. Харків. держ. зоовет. акад. - Харків : РВВ ХДЗВА, 2005. - Вип. 12 (36), ч. 1. - С. 152-157 |  | 
|---|
| 2004 | 
| 57 | >    Механiзацiя виpобничих пpоцесiв  у тваpинництвi [Текст] : базова контpолююча пpогpама атестацiї випускникiв ОКР "Бакалавp" зі спец. "Зооiнженеpiя" / уклад.: Є. З. Петруша, В. Г. Прудніков, В. В. Боцман. - Харків : РВВ ХДЗВА, 2004. - 15 с. - Б. ц. |  | 
|---|
| 2003 | 
| 58 | >    Технологiя пpоектування пiдпpиємств  з пеpеpобки пpодуктiв тваpинництва [Текст] : робоча пpогpама для магiстpiв напpямку "Технологiя" / уклад.: Є. З. Петруша, В. Г. Прудніков. - Харків : РВВ ХДЗВА, 2003. - 13 с. - Б. ц. |  | 
|---|
 | 
| 59 | >    Cow Behaviour and  Milk Yield during Different Categories Temperature-Humidity Indices: Impact of Temperature humidity indexes on cows' behaviour and yield  [Text] / O. O. Borshch, S. Ruban, O. V. Borshch, М. Matvieiev, V. Prudnikov, O. Sobolev, V. Bilkevych, M. Fedorchenko> // Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú  |  | 
|---|