2024 |
1 | > Єрмоленко, О. В. Інноваційні рішення низько-температурної обробки харчової продукції [Текст] / О. В. Єрмоленко, наук. керівник О. В. Петренко> // Стан, досягнення і перспективи холодильної техніки і технології : матеріали Всеукр. наук.-техн. конф. молодих вчених та здобувачів вищ. освіти, 16-17 квіт. 2024 р. - Одеса : ОНТУ, 2024. - С. 22-24 | |
---|
2 | > Доленко, О. С. Використання чилерів в системах охолодження та кондиціонування харчової та переробної промисловості [Текст] / О. С. Доленко, наук. керівник О. В. Петренко> // Молодь і індустрія 4,0 в ХХІ столітті : матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 264 | |
---|
3 | > Товстик, О. С. Перспективи та проблеми використання cучасних холодильних агентів в холодильній та кліматичній індустріях [Текст] / О. С. Товстик, наук. керівник О. В. Петренко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 2 квітня 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 197 | Повний текст |
---|
4 | > Петренко, Олена Володимирівна. Підвищення ефективності систем холодопостачання із поєднанням зворотних та прямих енергетичних циклів [Текст] / О. В. Петренко, А. М. Деркач> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 262 | Повний текст |
---|
5 | > Ворона, Д. С. Огляд сучасних методів швидкого заморожування харчових продуктів [Текст] / Д. С. Ворона, наук. керівник О. В. Петренко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 2 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 178 | Повний текст |
---|
6 | > Єрмоленко, О. В. Комбіноване заморожування харчової продукції з застосуванням акустичних хвиль [Текст] / О. В. Єрмоленко, наук. керівник О. В. Петренко> // Молодь і індустрія 4,0 в ХХІ столітті : матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 265 | |
---|
7 | > Виробнича ремонтно-монтажна практика [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 142 Енергетичне машинобудування / авт.-уклад.: Є. М. Якушенко, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк. - Харків : [б. в.], 2024. - 46 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
8 | > Petrenko, Olena. Determination of hydraulic losses during the flow of secondary coolants in refrigeration systems [Text] / O. Petrenko, E. Biletsky> // Kazakhstan-Refrigeration 2024 : Proceeding of the Conference, April 26, 2024. - Алматы : АТУ, 2024. - P. 41-47 | |
---|
9 | > Петренко, Олена Володимирівна. Інноваційні рішення низькотемпературних технологій обробки харчової сировини як фактор підвищення харчової безпеки [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, М. М. Смілик> // Відповідальне виробництво та споживання: реалізація в нових поколіннях харчової продукції : кол. монографія. - Riga : Baltija Publishing, 2024. - С. 672-695 | |
---|
10 | > Забезпечення сталості холодильного ланцюга в сучасних умовах стану енергетики та агропродовольчого сектору [Текст] / О. В. Петренко, В. О. Потапов, С. В. Анашкін, М. М. Смілик> // Продовольчі системи України – повоєнне відновлення та забезпечення Сталого розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, 15-16 трав. 2024. р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 213-214 | |
---|
11 | > Petrenko, Olena. Perspectives of using modern secondary coolants [Text] / O. Petrenko, D. Semeniuk, M. Smilyk> // Kazakhstan-Refrigeration 2024 : Proceeding of the Conference, April 26, 2024. - Алматы : АТУ, 2024. - P. 41-47 | |
---|
12 | > Семененко, Д. О. Особливості проектування систем охолодження з насосною подачою робочої речовини [Текст] / Д. О. Семененко, наук. керівник О. В. Петренко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 2 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 195 | |
---|
2023 |
13 | > Штепа, Р. В. Аналіз сучасних проміжних холодоносіїв для холодильних систем непрямого охолодження [Текст] / Р. В. Штепа, наук. керівник О. В. Петренко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф., 11 квіт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 170 | |
---|
14 | > Навчально-ознайомча практика [Текст] : метод. вказівки до виконання індивід. завдання: Мій план навчання в університеті, для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм здобуття освіти спец. 142 Енергетичне машинобудування / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. О. В. Петренко. - Харків : [б. в.], 2023. - 19 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
15 | > Холодильна техніка та технологія [Текст] : метод. вказівки до виконання розрахунк.-граф. роботи за темою: Розрахунок циклу одноступеневої парової холодильної машини, визначення параметрів холодоагенту. Добір компресора та конденсатора, для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм здобуття освіти спец. 131 Прикладна механіка / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. О. В. Петренко. - Харків : [б. в.], 2023. - 35 с. - Б. ц. | |
---|
16 | > Петренко, Олена Володимирівна. Дослідження кінетики сушіння продуктів переробки томатів [Текст] / О. В. Петренко, В. О. Потапов> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 35-36 | |
---|
17 | > Biletsky, Eduard. Method for calculating the dissipation energy during the flow of generalized-displaced fluid in the channels of technological equipmen [Electronic resource] / E. V. Biletsky, E. V. Petrenko, D. P. Semeniuk> // Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Vol. 31, Issue 2. - P. 376-384. - DOI 10.15421/jchemtech.v31i2.277115. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
18 | > Гаврилов, В. К. Перспективи та проблеми використання мікроканальних випарників в холодильній індустрії [Текст] / В. К. Гаврилов, наук. керівник О. В. Петренко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 158 | |
---|
19 | > Лагодич, В. Д. Каскадні системи холодопостачання на СО2 для підприємств продуктового рітейлу [Текст] / В. Д. Лагодич, наук. керівник О. В. Петренко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф., 11 квіт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 160 | |
---|
20 | > Petrenko, Olena. Modern ways of transformation of refrigeration systems of retail enterprises of Ukraine [Text] / O. Petrenko, D. Semeniuk, E. Biletsky> // Kazakhstan-Refrigeration 2023 : Proceeding of the Conference. - Алмати : АТУ, 2023. - P. 41-47 | |
---|
21 | > Petrenko, Olena. Some aspects determination of heat exchange characteristics during the flow of non-Newtonian fluids [Text] / O. Petrenko, E. Biletsky> // Chemical Technology and Engineering. - 2023. - P. 89-92 | |
---|
22 | > Петренко, Олена Володимирівна. Застосування системного підходу під час моделювання, як засіб підвищення ефективності систем холодопостачання [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали І Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 19-20 квіт. 2023 р. - Полтава : ПДАУ, 2023. - С. 62-65 | |
---|
23 | > Петренко, Олена Володимирівна. Основні тренди систем холодопостачання підприємств харчової та переробної галузі [Текст] / О. В. Петренко, В. Д. Лагодич> // Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті : ХІХ Міжнар. форум молоді, 6-7 квіт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 255 | |
---|
24 | > Петренко, Олена Володимирівна. Транскритичні холодильні системи на СО2, особливості схемних рішень [Текст] / О. В. Петренко, В. Д. Лагодич> // Стан, досягнення і перспективи холодильної техніки і технології : Всеукр. наук.-техн. конф. аспірантів та здобувачів вищ. освіти, 19-20 квіт. 2023 р. - Одеса : ОНТУ, 2023. - С. 27-30 | |
---|
25 | > Холодильна техніка та технологія [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання розрахунк.-граф. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 131 Прикладна механіка. Тема. Розрахунок циклу одноступеневої парової холодильної машини, визначення параметрів холодоагенту. Добір компресора та конденсатора / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. О. В. Петренко. - Харків : [б. в.], 2023. - 35 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33675 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 25. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
26 | > Петренко, Олена Володимирівна. Деякі аспекти моделювання систем охолодження та кондиціонування [Текст] / О. В. Петренко, Е. В. Білецький> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : Міжнар. наук.-практ. конф, 9 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 213-214 | |
---|
27 | > Навчально-ознайомча практика [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання індивід. завдання: Мій план навчання в університеті для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 142 Енергетичне машинобудування / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. О. В. Петренко. - Харків : [б. в.], 2023. - 19 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33674 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 18. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
28 | > Петренко, Олена Володимирівна. Схемні рішення холодильних систем з акумуляцією холоду [Текст] / О. В. Петренко, І. К. Бакуменко> // Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті : ХІХ Міжнар. форум молоді, 6-7 квіт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 254 | |
---|
29 | > Петренко, Олена Володимирівна. Інформаційно-комп’ютерне забезпечення інженерної діяльності [Текст] : навч.-метод. посіб. для самост. (дистанц.) вивчення дисципліни здобувачами другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання, спец. 133 Галузеве машинобудування / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко. - Харків : ДБТУ, 2023. - 203 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
30 | > Виробнича конструкторська практика [Текст] : метод. вказівки / авт.-уклад.: Д. П. Семенюк, О. В. Петренко. - Харків : ДБТУ, 2023. - 18 с. - Б. ц. | |
---|
31 | > Петренко, Олена Володимирівна. Енергоефективні та ресурсозбережні технології акумуляції холоду в холодильних системах [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, М. М. Смілик> // Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : scientific monograph. - Riga : Baltija Publishing, 2023. - P. 672-695 | |
---|
2022 |
32 | > Якушенко, Євген Миколайович. Застосування e-Learning при викладанні дисциплін: термодинаміка, теплотехніка та електротехніка [Текст] / Є. М. Якушенко, Д. П. Семенюк, О. В. Петренко> // Управління та інновації в освіті: досвід, проблеми та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Одеса : Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, 2022. - С. 121-123 | |
---|
33 | > Петренко, Олена Володимирівна. Роль інформаційних технологій при викладанні технічних дисциплін [Текст] / О. В. Петренко, Е. В. Білецький> // Інформаційні технології та менеджмент у вищій освіті та науці : матеріали Міжнар. наук. конф. - Фергана : Baltija Publishing, 2022. - С. 29-32 | |
---|
34 | > Білецький, Е. В. Деякі аспекти моделювання течії неньютонівських матеріалів в каналах хіміко-технологічного обладнання [Текст] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко> // Автоматизація, електроніка, інформаційно-вимірювальні технології: освіта, наука, практика : матеріли IV Міжнар. наук.-техн. конф. - Харків : НТУ «ХПІ», 2022. - С. 143-144 | |
---|
35 | > Петренко, Олена Володимирівна. Застосування системного підходу при моделюванні систем охолодження та кондиціонування [Електронний ресурс] / О. В. Петренко, Е. В. Білецький> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 груд. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 160-161 | Повний текст |
---|
36 | > Білецький, Е. В. Особливості моделювання течії бінгамовського баротропного матеріалу в каналах складної геометрії шнекових машин [Текст] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 53-56 | |
---|
37 | > Петренко, Олена Володимирівна. Використання прикладних комп’ютерних програм при викладанні дисциплін холодильного циклу [Текст] / О. В. Петренко, Е. В. Білецький> // Управління та інновації в освіті: досвід, проблеми та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Одеса : Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, 2022. - С. 109-111 | |
---|
38 | > Biletsky, E. V. Simulation of the flow of viscous-plastic barotropic compressible material in channels of complex geometry [Electronic resource] / E. V. Biletsky, O. Petrenko, D. Semeniuk> // Journal of Chemistry and Technologies. - 2022. - Vol. 30, Issue 2. - С. 275-284. - DOI 10.15421/jchemtech.v30i2.255960. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
39 | > Петренко, Олена Володимирівна. Термодинамічний аналіз циклів одноступеневих парокомпресійних холодильних машин [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк. - Харків : ДБТУ, 2022. - 36 с. - Б. ц. | |
---|
40 | > Петренко, Олена Володимирівна. Історія інженерної діяльності [Текст] / О. В. Петренко, Є. М. Якушенко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 28 с. - Б. ц. | |
---|
41 | > Шершень, Б. В. Особливості вибору холодильного обладнання для роздрібної торгівлі [Текст] / Б. В. Шершень, наук. керівник О. В. Петренко> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 111-113 | |
---|
42 | > Історія інженерної діяльності [Електронний ресурс] : метод. рек. для самост. роботи студ. з дисц. за спец. 142 Енергетичне машинобудування перш. (бакалавр.) рівня освіти ден. та заоч. форм навч. / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Петренко, Є. М. Якушенко. - Харків : [б. в.], 2022. - 57 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
43 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Обладнання для холодильної та електромагнітної обробки харчових продуктів [Електронний ресурс] : навч. посібник : у 2 ч. Ч. 1 / Д. П. Семенюк, О. В. Петренко, Є. М. Якушенко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 184 с. : рис. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5008 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 182-183. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
44 | > Петренко, Олена Володимирівна. Деякі аспекти інтенсифікації теплообміну в апаратах для заморожування багатокомпонентних харчових сумішей [Текст] / О. В. Петренко, Б. В. Шершень> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 111-113 | |
---|
2021 |
45 | > Мироненко, О. К. Вплив низьких температур на біологічні об‘єкти [Текст] / О. К. Мироненко, наук. керівник О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 206 | |
---|
46 | > Heat exchange equation during the flow of non-newtonian liquids in technological equipment channels [Electronic resource] / E. V. Biletsky, I. M. Ryshchenko, E. V. Petrenko, D. P. Semeniuk> // Journal of chemistry and technologies. - 2021. - Vol. 29, Issue 2. - С. 254-264. - DOI 10.15421/jchemtech.v29i2.229829. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
47 | > Петренко, Олена Володимирівна. Формування компетенцій професійної самоосвіти майбутніх фахівців [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, В. О. Потапов> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 208-209 | |
---|
48 | > Гаврилов, В. К. Проектні рішення централізованих холодильних систем [Текст] / В. К. Гаврилов, наук. керівник О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 198 | |
---|
49 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Холодильне обладнання [Текст] : підручник / Д. П. Семенюк, О. В. Петренко. - Харків : Світ книг, 2021. - 633 с. - Б. ц. | |
---|
50 | > Петренко, Олена Володимирівна. Новітні дослідження в технології кондиціонування повітря [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 185-187 | |
---|
51 | > Петренко, Олена Володимирівна. Тенденції енергоефективних рішень теплообмінного обладнання в холодильній індустрії [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 173-175 | |
---|
52 | > Білецький, Е. В. Організація самостійної роботи студентів за допомогою web-інструментів [Текст] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 120-121 | |
---|
53 | > Петренко, Олена Володимирівна. Збагачення харчових продуктів лікопіном: переваги та перспективи [Текст] / О. В. Петренко, В. В. Євлаш> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 153-155 | |
---|
54 | > Петренко, Олена Володимирівна. Модель течії узагальнено-зрушеної рідини в пласкому каналі з поздовжньопоперечними граничними умовами [Текст] / О. В. Петренко, Е. В. Білецький, М. В. Стрельчук> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 143-144 | |
---|
55 | > Мощенко, А. С. Евтектичні холодильні системи, перспективи та переваги [Текст] / А. С. Мощенко ; наук. керівник: О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 208 | |
---|
56 | > Білецький, Е. В. Деякі аспекти побудови інформаційно-освітнього середовища [Текст] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 27-29 | |
---|
57 | > Баженов, Д. Д. Енергоефективні холодильні системи [Текст] / Д. Д. Баженов, наук. керівник О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 194 | |
---|
58 | > Степанов, О. В. Випарне охолодження – екологічний підхід в кліматичній індустрії [Текст] / О. В. Степанов ; наук. керівник: О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 214 | |
---|
59 | > Петренко, Олена Володимирівна. Прогресивні технології зберігання фруктів та овочів [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 187-189 | |
---|
60 | > Петренко, Олена Володимирівна. Перспективи використання лікопіну для збагачення харчових продуктів [Текст] / О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 58 | |
---|
61 | > Семенов, А. А. Сучасні напрямки використання машин стірлінга помірного холоду [Текст] / А. А. Семенов, наук. керівник О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 213 | |
---|
2020 |
62 | > Білецький, Е. В. Сучасні напрями модернізації інженерної освіти [Текст] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 23-24 | |
---|
63 | > Biletsky, E. V. Determination of heat transfer coefficients during the flow of non-newtonian fluids in pipes and channels of chemical process equipment [Electronic resource] / E. V. Biletsky, E. V. Petrenko, D. P. Semeniuk> // Journal of Chemistry and Technologies. - 2020. - Vol. 28, Issue 1. - С. 88 - 99. - DOI 10.15421/082010. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
64 | > Перспективи застосування систем активної вентиляції регулюючого та модифікованого газового середовища для промислового зберігання плодоовочевої продукції [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий, М. М. Цуркан, В. В. Павленко, В. В. Глушенко, Д. П. Семенюк, О. В. Петренко, Є. М. Якушенко, Ф. У. Шингізов, Д. М. Хамітова, С. У. Єркебаєва, Д. В. Білта> // Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : кол. монографія. - Харків : НАНГУ, 2020. - С. 482 | |
---|
65 | > Бойко, Д. В. Умови функціонування безперервного холодильного ланцюга [Текст] / Д. В. Бойко, наук. керівник О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 230 | |
---|
66 | > Кропивницький, М. О. Особливості розрахунку холодильних систем з акумуляцією холоду [Текст] / М. О. Кропивницький, наук. керівник О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 238 | |
---|
67 | > Семенов, А. А. Транскритичні бустерні холодильні системи [Текст] / А. А. Семенов, наук. керівник О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 250 | |
---|
68 | > Смородський, А. В. Енергоефективні рішення складських приміщень підприємств ритейлу [Текст] / А. В. Смородський, наук. керівник О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 251 | |
---|
69 | > Білецький, Е. В. Методика інженерних розрахунків теплообмінних параметрів течії бінгамівських рідин [Текст] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 193-194 | |
---|
70 | > Петренко, Олена Володимирівна. Аспекти ціннісно-компетентнісного підходу в сучасній вищій освіті [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 288-289 | |
---|
71 | > Шершень, Б. В. Заморожування харчових продуктів в умовах підвищеного тиску [Текст] / Б. В. Шершень, наук. керівник О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 259 | |
---|
72 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Тенденції розвитку холодильного обладнання для харчових виробництв [Текст] / Д. П. Семенюк, О. В. Петренко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 235-236 | |
---|
73 | > Чиненов, О. В. Особливості застосування холодильних систем з акумуляторами холоду «вода–лід» [Текст] / О. В. Чиненов, наук. керівник О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 256 | |
---|
74 | > Ширкєєва, Т. Є. Особливості розрахунку тривалості заморожування харчових продуктів з неоднорідною багатошаровою структурою [Текст] / Т. Є. Ширкєєва, наук. керівник О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 260 | |
---|
75 | > Билецкий, Е. М. Расчет теплообмена при течении неньютоновских материалов [Текст] / Е. М. Билецкий, Е. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Казахстан – холод 2020 : сборник докл. Междунар. науч.-техн. конф., Алматы, АТУ, 04-05 марта 2020 г. - 2020. - С. 9-14 | |
---|
2019 |
76 | > Biletsky, E. V. Modeling of the viscoplastic flow of a bingam fluid with transverse circulation in a rectangular channel of a worm machine [Electronic resource] / E. V. Biletsky, E. V. Petrenko, D. P. Semeniuk> // Journal of Chemistry and Technologies. - 2019. - Vol. 27, Issue 2. - С. 212 - 222. - DOI 10.15421/081921. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
77 | > Білецький, Е. В. Кріоконцентрування харчової сировини гранульованим діоксидом вуглецю [Текст] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 3-4 | Повний текст |
---|
78 | > Холодильні машини та установки. Дипломне проектування [Електронний ресурс] : навч. посіб. / О. В. Петренко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 176 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4477 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
79 | > Білецький, Е. В. Аспекти визначення гідравлічних опорів степеневих рідин [Текст] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 143-145 | |
---|
80 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Технологічне холодильне обладнання [Електронний ресурс] : навч. посіб. : у 2 ч. Ч. 2 / Д. П. Семенюк, О. В. Петренко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 308 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4474 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2018 |
81 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Технологічне холодильне обладнання [Електронний ресурс] : навч. посіб. : у 2 ч. Ч. 1 / Д. П. Семенюк, О. В. Петренко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 241 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4778 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2017 |
82 | > Романов, О. О. Шляхи підвищення енергоефективності холодильної техніки супермаркетів [Текст] / О. О. Романов, наук. керівник О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 398 | |
---|
83 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Технологічне холодильне обладнання. Розрахунки [Текст] : навч. посібник / Д. П. Семенюк, О. В. Петренко. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 181 с. - Б. ц. | |
---|
84 | > Потапов, Володимир Олексійович. Особливості формування освітньо-професійних програм підготовки фахівців в умовах компетентністного підходу до вищої освіти [Текст] / В. О. Потапов, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 300-301 | |
---|
85 | > Белецкий, Э. В. Моделирование течения степенных жидкостей в системах хладоснабжения [Текст] / Э. В. Белецкий, Е. В. Петренко> // Казахстан-Холод : сборник докл. Междунар. науч.-техн. конф., 15-16 марта 2017 г. - Алматы : АТУ, 2017. - С. 19-22 | |
---|
86 | > Конструктивні особливості транскритичних бустерних холодильних систем [Текст] / В. О. Потапов, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, Д. В. Білий> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 156-167 | Повний текст |
---|
87 | > Білецький, Е. В. Упровадження технологій іноваційної освіти в навчальний процес [Текст] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 163-164 | |
---|
88 | > Петренко, Олена Володимирівна. Транскритичні холодильні установки у системах холодопостачання торговельних підприємств [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Сучасні проблеми холодильної техніки та технології : тези доп. XI Міжнар. наук.-техн. конф., 21-22 верес. 2017 р. - Одеса : ОНАХТ, 2017. - С. 167-169 | |
---|
89 | > Білецький, Е. В. Визначення гідравлічних опорів течії степеневих рідин [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 7-8 | |
---|
90 | > Петренко, Олена Володимирівна. Сучасні вторинні теплохолодоносії для систем холодопостачання підприємств переробної та харчової галузі [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 39-40 | |
---|
91 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Технологічне холодильне обладнання. Розрахунки [Електронний ресурс] : навч. посібник / Д. П. Семенюк, О. В. Петренко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 173 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4484 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
92 | > Шершньов, Г. Г. Тепловий насос із використанням двоокису вуглецю як холодоагенту [Текст] / Г. Г. Шершньов, наук. керівник : Д. П. Семенюк, О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 402 | |
---|
93 | > Шкарубський, Д. О. Вплив переохолодження холодоагенту на ефективність роботи холодильної установки [Текст] / Д. О. Шкарубський, наук. керівник : О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 404 | |
---|
94 | > Білецький, Е. В. Теоретична модель течії степеневих рідин у системах холодильної та кліматичної індустрій [Текст] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 240-241 | |
---|
95 | > Петренко, Олена Володимирівна. Особливості систем холодопостачання на СО2 для підприємств торгівлі [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, І. Р. Діц> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 270-271 | |
---|
96 | > Осика, М. С. Енергозбереження в холодильному циклі з інтелектуальними контролерами [Текст] / М. С. Осика, наук. керівник : О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 397 | |
---|
97 | > Діц, І. Р. Сучасні холодильні системи на СО2 для торговельних підприємств: проблеми та переваги [Текст] / І. Р. Діц, наук. керівник : О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 389 | |
---|
98 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Холодильне обладнання [Електронний ресурс] : підручник / Д. П. Семенюк, О. В. Петренко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 604 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4479 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
99 | > Авдоченко, О. Д. Холодоагенти майбутнього [Текст] / О. Д. Авдоченко, наук. керівник : Д. П. Семенюк, О. В. Петренко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 382 | |
---|
100 | > Потапов, Володимир Олексійович. Перспективи застосування транскритичних систем холодопостачання на СО2 для підприємств рітейлу [Текст] / В. О. Потапов, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Холод в енергетиці і на транспорті : збірник наук. пр. IV Міжнар. наук.-техн. конф., 12-13 жовт. 2017 р. - Миколаїв : НУК, 2017. - С. 329-332 | |
---|
2012 |
101 | > Петренко, Олена Володимирівна. Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 29.03.2012 / А. В. Петренко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18. - Б. ц. | |
---|
102 | > Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 1. Підвищення ефективності жарильного обладання з використанням кремнійорганічних речовин / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, В. О. Потапов, О. В. Петренко. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 152 с. - Б. ц. | |
---|
2011 |
103 | > Петренко, Олена Володимирівна. Сучасні напрямки енергозбереження в галузі харчових індустрій [Текст] / О. В. Петренко, Є. М. Якушенко, К. К. Василець> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-прак. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 48-49 | |
---|