Полупан Валентин Вадимович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Товари особистого призначення [Текст] : метод. рекомендації з виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 58 с. - Б. ц.
2 Акмен, Вікторія Олександрівна.
Актуальність удосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанної індустрії [Електронний ресурс] / В. О. Акмен, В. В. Полупан, М. А. Вовк // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 418
Повний текст
3 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства [Електронний ресурс] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. К. Пенкін // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 444
Повний текст
4 Tezcan, E.
Improvement of business processes of the hotel enterprise [Electronic resource] / E. Tezcan, V. Polupan, V. Kolesnyk // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 415
Повний текст
5 Полупан, Валентин Вадимович.
Конспект лекцій «Luxury сервіс» [Текст] : для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Полупан, В. В. Колесник. - Харків : ДБТУ, 2024. - 98 с. - Б. ц.
6 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Управління якістю ресурсного забезпечення, сервісу та послуг у ресторанному бізнесі [Текст] / В. В. Полупан, А. К. Пенкін // Економіка та суспільство. - 2024. - № 60
7
Стандартизація, метрологія та сертифікація [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 120 с. - Б. ц.
8 Буштаков, І. С.
Актуальність і шляхи підвищення харчової цінності макаронних виробів [Текст] / І. С. Буштаков ; наук. керівник: В. В. Колесник, В. В. Полупан // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 14
Повний текст
9
Якість як основа виробництва дитячого мила [Текст] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, В. В. Полупан, В. В. Колесник // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів XІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2024 р. - Харків : НТУ «ХПІ», 2024. - С. 75-78
10 Пенкін, Андрій Костянтинович.
Алгоритм послідовності вибору ефективних методів менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства [Текст] / А. К. Пенкін, В. В. Колесник, В. В. Полупан // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : тези ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 листоп. 2024 р. - Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2024. - С. 804-807
11 Делегойдін, К. К.
Удосконалення споживних властивостей мила туалетного рідкого [Текст] / К. К. Делегойдін ; наук. керівник В. В. Полупан // Підприємництво та торгівля : матеріали І туру Всеукр. конкурсу студент. наук. робіт з галузей знань, спец. у 2023-2024 навч. р. - 2024
12 Скриннік, Вікторія Ігорівна.
Український ринок гостинності в умовах воєнного стану та його ревіталізація [Текст] / В. І. Скриннік, В. В. Полупан // Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, 15-16 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 137-138
Повний текст
13 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Менеджмент персоналу готелю як запорука ефективної діяльності [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. К. Пенкін // Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 07 черв. 2024 р. - Харків, 2024. - С. 370-372
Повний текст
14 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Шляхи підвищення ефективності управління закладами гостинності [Текст] / В. В. Полупан, А. К. Пенкін // Наукові записки Львів. ун-ту бізнесу та права. Серія: Економічна. Юридична. - Львів, 2024. - Вип. 40. - С. 98-104
15Пат. 155817 Україна, МПК A23C21/08.
Спосіб виробництва добавки молочно-рослинної [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, О. В. Веретенніков, С. В. Веретенніков ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202305644 ; Заявл. 23.11.2023 ; Опубл. 10.04.2024, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
16
Удосконалення якості та розширення асортименту молочної продукції за рахунок додавання овочевої сировини [Текст] : монографія / С. В. Сорокіна, М. С. Одарченко, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко, Н. М. Пенкіна, А. І. Кудряшов, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 219 с. - Б. ц.
Повний текст
17 Пенкін, Андрій Костянтинович.
Сучасні тенденції та стратегії розвитку індустрії гостинності [Текст] / А. К. Пенкін, В. В. Колесник, В. В. Полупан // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : тези доп. XІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 140-річчю НУХТ, м. Київ, 21 трав. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 135-136
18
Features of the development strategy of the hospitality industry in modern conditions [Text] / V. Kolesnyk, V. Polupan, N. Penkina, S. Sorokina, V. Akmen // Scientific Journal of Polonia University. - 2024. - Vol. 63, No. 2. - P. 156-162. - DOI https://doi.org/10.23856/6319. -
Повний текст
19 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Актуальність та шляхи реалізації стратегічного менеджменту в індустрії гостинності [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. К. Пенкін // Фізичне виховання, безпека життєдіяльності і сучасні технології виробництва : зб. тез І Всеукр. наук.-практ. конф., 21 берез. 2024 р. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. - С. 237-240
20
Теоретичні основи товарознавства [Текст] : навч. посіб. до самост. вивч. та виконання лаб. завдань з дисципліни / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 328 с. - Б. ц.
21
Дослідження смакових переваг споживачів щодо збагачених снєків і сухих сніданків [Текст] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : зб. наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 196-212
Повний текст
22
Basic principles of a systematic approach to the production of pasta products with improved edible properties [Text] / І. Bushtakov, А. Penkin, V. Kolesnyk, V. Polupan // Scientific achievements of contemporary society : the 4th International scientific and practical conference, November 7-9, 2024. - London : Cognum Publishing House, 2024. - P. 247-277
23 Полупан, Валентин Вадимович.
Особливості розвитку ринку, імпорту, експорту паперових виробів санітарно-гігієнічного призначення [Електронний ресурс] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. Є. Самохіна // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 534-535
Повний текст
24 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Наукове обґрунтування нових технологічних рішень із використання молочної сироватки в алкогольних напоях [Електронний ресурс] / Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, С. В. Веретенніков // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 531
Повний текст
25 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини [Електронний ресурс] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, І. С. Буштаков // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 513
Повний текст
2023
26Пат. 154553 Україна, МПК A23C19/06.
Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами [Текст] / О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, Є. Б. Соколова, Д. М. Одарченко, О. В. Нєміріч, Л. Є. Мамченко, В. В. Полупан, О. І. Скирда ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202301822 ; Заявл. 19.04.2023 ; Опубл. 22.11.2023, Бюл. № 47. - 5 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
27Пат. 154260 Україна, МПК C11D 17/08, C11D 17/04.
Рідке мило-скраб з антибактеріальними властивостями [Текст] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, С. В. Сорокіна, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкин, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова, О. Є. Носуля, О. О. Черножук ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202301997 ; Заявл. 27.04.2023 ; Опубл. 25.10.2023, Бюл. № 43. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
28Пат. 152525 Україна, МПК C12G3/00.
Спосіб виробництва горілки [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. М. Одарченко, А. К. Пенкін, Т. В. Карбівнича ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202107049 ; Заявл. 09.12.2021 ; Опубл. 08.03.2023, Бюл. № 10. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
29Пат. 154042 Україна, МПК C12G 3/06, C12G 3/055, C12G 3/055.
Спосіб виробництва горілки особливої [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, С. В. Сорокіна, А. К. Пенкін, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202300181 ; Заявл. 19.01.2023 ; Опубл. 04.10.2023, Бюл. № 40. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
30
Research of biotechnological potential of milk whey and prospects for its use in beverages [Text] / N. Penkina, V. Kolesnyk, V. Polupan, A. Penkin, S. Veretennikov, O. Veretennikov // Moderní aspekty vědy: XXXV : Díl mezinárodní kolektivní monografie, Mezinárodní Ekonomický Institut s.r.o. - 2023. - S. 94-103
31 Полупан, Валентин Вадимович.
Інноваційні технології діяльності закладу ресторанного господарства в сучасних умовах [Текст] / В. В. Полупан, Б. С. Івашенко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 404-405
32 Полупан, Валентин Вадимович.
Аналіз та оцінка інноваціних методів підвищення якості обслуговування в ресторанній галузі [Текст] / В. В. Полупан, А. К. Пенкін, А. С. Семейкіна // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 414-415
33 Полупан, Валентин Вадимович.
Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари) [Текст] : тести для поточ. контролю знань здобувачів ден. та заоч. форм навчання першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 66 с. - Б. ц.
Повний текст
34 Polupan, V.
Modern trends in the development of the Ukrainian market of organic food products [Text] / V. Polupan, Y. Synko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 446
35 Полупан, Валентин Вадимович.
Стратегії розвитку та управління в готельному бізнесі [Текст] / В. В. Полупан, А. О. Тресін // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 406-407
36 Полупан, Валентин Вадимович.
Сучасні стратегії розвитку ресторанного бізнесу [Текст] / В. В. Полупан, А. О. Гриценко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 402-403
37 Полупан, Валентин Вадимович.
Особливості світового ринку органічних харчових продуктів [Текст] / В. В. Полупан, О. В. Терновий // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 509-510
38 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Сучасна тактика проведення та використання судово-товарознавчої експертизи [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, К. Желюк // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 505-506
39 Носирєв, О. О.
Тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні [Текст] / О. О. Носирєв, В. В. Полупан // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 35-36
40
Economic prospects and scientific substantiation of the production of innovative alcoholic drinks [Text] / V. Kolesnyk, V. Polupan, S. Sorokina, A. Penkin // Global Scientific Trends: Economics and Public Administration. - 2023. - Vol. 4. - P. 44-53
41
Застосування рослинної біосировини для виробництва туалетного мила з покращеними споживчими властивостями [Текст] / С. В. Сорокіна, В. В. Колесник, В. О. Акмен, В. В. Полупан, О. Є. Носуля // Хімія, Біо- і Фармтехнології, Екологія та Економіка в Харчовій, Косметичній та Фармацевтичній Промисловості : зб. матеріалів XІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2023 р. - Харків : НТУ «ХПІ» , 2023. - С. 175-178
42 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Перспективи виробництва органічних харчових продуктів [Текст] / Д. М. Одарченко, В. В. Полупан, В. В. Гринько // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 501-502
43
Митна логістика [Текст] : тестові завдання для перевірки знань студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 61 с. - Б. ц.
44 Delehoidin, K.
The relevance of the development of organic food production in Ukraine [Text] / K. Delehoidin, V. Polupan // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 441
45
Митна логістика [Текст] : метод. вказівки для виконання практ. завдань студентами ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля спеціалізації Товарознавство та експертиза в митній справі / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 68 с. - Б. ц.
46
Prospective technologies of industrial processing of whey from sour milk cheese [Text] / V. Kolesnyk, V. Polupan, N. Penkina, A. Penkin, S. Veretennikov, O. Veretennikov // Moderní aspekty vědy: XXXVIII : Díl mezinárodní kolektivní monografie, Mezinárodní Ekonomický Institut s.r.o. - 2023. - S. 158-168
47
Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво та торгівля / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 115 с. - Б. ц.
48
Митна логістика [Текст] : метод. рекомендації для самост. вивч. тем дисципліни студентами ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 28 с. - Б. ц.
49 Tezcan, E.
Features of providing the competitiveness of modern hotel services [Text] / E. Tezcan, V. Polupan, I. Oliinykova // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 347-348
50 Пенкін, Андрій Констянтинович.
Кадрове забезпечення як запорука розвитку індустрії гостинності в Україні [Текст] / А. К. Пенкін, В. В. Полупан, І. П. Ленська // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 378-379
2022
51 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Перспективи розширення асортименту панчішно-шкарпеткових виробів за рахунок використання ароматизатору [Текст]. Ч. 2 / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан // Наука, освіта, технології і суспільство: тенденції, виклики, перспективи : зб. тез доповідей міжнар. наук.-практ. конф., Житомир, 12 листопада 2022 р.: у 2 ч. - Житомир : ЦФЕНД, 2022. - С. 48-49
52 Tezcan, E.
Trends in the global hotel business of the luxury segment [Text] / E. Tezcan, V. Polupan // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 304
53 Tezcan, E.
Тrends in the global hotel business of the luxury segment [Text] / E. Tezcan, V. Polupan // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 304
54
Use of non-traditional raw materials in the production of low-alcohol drinks [Текст] / S. Sorokina, V. Kolesnik, V. Akmen, V. Polupan // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій і косметичній промисловості : зб. матеріалів X Міжнар. наук.-практ. конф., 18–19 жов. 2022 р. - Харків, 2022. - С. 11-13
55 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Удосконалення споживчих властивостей парфумерно-косметичних товарів [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, А. І. Кудряшов // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 426
Повний текст
56
Психологічні підходи до сприйняття студентами навчальної інформації під час дистанційного освітнього процесу [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник тез наук.-метод. доп. - Одеса : Південноукр. центр проф. розвитку кер. та фах. соц. сфери ун-ту Ушинського, 2022
57
Investigation of the effectiveness of using whey powder to reduce the toxicity of the water/alcohol mixture [Text] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, С. В. Сорокіна, А. М. Одарченко, А. К. Пенкін // Харчова наука і технологія. - 2022. - Т. 16, Вип. 2. - С. 60-67
58
Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring [Text] / V. Kolesnyk, S. Sorokina, N. Penkina, V. Polupan, A. Penkin // Improvement of scientific approaches to the development of engineering : collective monograph. - Boston : Primedia eLaunch, 2022. - С. 307-316
Повний текст
59
Investigation of the effectiveness of using whey powder to reduce the toxicity of the water/alcohol mixture [Electronic resource] / V. Kolesnyk, N. Penkina, V. Polupan, S. Sorokina, D. Odarchenko // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 71-77. - DOI 10.15673/fst.v16i2.2364. -
Повний текстПовний текст
60
Використання нетрадиційної сировини під час виробництва слабоалкогольних напоїв [Текст] / С. В. Сорокіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. О. Акмен, Н. М. Пенкіна // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки. - Херсон : Видавн. дім "Гельветика", 2022. - Вип. 5
61
Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring [Text] / V. Kolesnik, S. Sorokina, N. Penkina, V. Polupan, A. K. Penkin // Improvement of scientific approaches to the development of engineering : Babyak V. - etc. - Іnternational Science Group. - Boston : Primedia eLaunch, 2022. - С. 307-317
Повний текст
62 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Одяго-взуттєві товари [Текст] : підручник для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 451 с. - Б. ц.
63 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Атомно-абсорбційний аналіз сухого залишку спиртів, як метод контролю якості алкогольної продукції [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, В. В. Полупан // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 343-345
64
Математичне моделювання рецептурного складу композицій для лікеро-горілчаних виробів зі зниженим токсичним ефектом [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, Д. М. Одарченко, А. К. Пенкін // Science, innovation and education: Problems and prospects : VII International Scientific and Practical Conference, February, 9-11, 2022. - 2022. - С. 122-130
65 Полупан, Валентин Вадимович.
Судово-товарознавча експертиза [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / В. В. Полупан, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 76 с. - Б. ц.
66Пат. 151452 Україна, МПК A61K 8/00, A61Q19/00.
Спосіб отримання крем-скрабу для шкіри "делікат-органік" [Текст] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, В. О. Бердова, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. В. Середенко ; Власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202107222 ; Заявл. 13.12.2021 ; Опубл. 27.07.2022, Бюл. № 30. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
2021
67 Головко, Микола Павлович.
Міжнародне співробітництво як складова сучасної інформаційно-освітньої моделі вищої освіти [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 134-135
68 Полупан, Валентин Вадимович.
Митна логістика [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ДБТУ, 2021. - 96 с. - Б. ц.
69 Нестеренко, А. В.
Технологічні особливості виробництва міцних алкогольних напоїв [Текст] / А. В. Нестеренко ; наук. керівник В. В. Полупан // Всеукраїнська наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. - Харків, 2021
70 Фоміна, Н. О.
Стан виробництва і перспективи розвитку косметичної промисловості в Україні [Текст] / Н. О. Фоміна ; наук. керівник В. В. Полупан // Всеукраїнська наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. - Харків, 2021
71 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатору для паперу [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 224-225
72
Особливості збагачення хлібобулочних виробів засвоюваними сполуками йоду [Текст] / В. В. Полупан [та ін.] // Recent advances in scientific world : I International Scientific and Practical Conference, Monterrey, Mexico, December 18-19, 2021. - Monterrey, 2021. - P. 98-105
73
Судово-товарознавча експертиза [Електронний ресурс] : комплекс. контрол. завдання для перевірки знань студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність спеціалізації Товарознавство та експертиза в митній справі / уклад.: Т. М. Головко, М. П. Головко, В. В. Полупан. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 36 с. - Б. ц.
Повний текст
74 Головко, Микола Павлович.
Дослідження прогнозованої стійкості та якості розроблених настоянок у процесі зберігання [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна // Наукові праці Нац. ун-ту харчування та торгівлі. - Київ : НУХТ, 2021. - Т. 27, № 1. - С. 168-181
75 Головко, Микола Павлович.
Новітні тенденції виробництва засобів для миття посуду та математичне моделювання їх складу [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 85–93
76
Розширення асортименту лікеро-горілчаних виробів зі зниженим токсичним ефектом на основі маркетингових досліджень [Текст] / В. В. Колесник [та ін.] // Topical tendencies of science and practice : Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Edmonton, December 07-10, 2021. - Edmonton, 2021. - P. 475-480
2020
77 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Системний підхід у вищій школі як вагомий чинник розвитку освіти і науки України [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 61-62
78 Головко, Микола Павлович.
Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральної [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 143-144
79 Тарак, А. В.
Аналіз ринку синтетичних мийних засобів [Текст] / А. В. Тарак, наук. керівник : В. В. Полупан, М. П. Головко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 163
80
The influence of plant raw materials on the alcohol infusions quality [Text] / I. Dubovkina [et al.] // Ukrainian Journal of Food Science. - 2020. - Vol. 8, Issue 2. - P. 207-218
81 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Розширення асортименту косметичних засобів за рахунок використання перетинок волоського горіха [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 149-150
82 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Оцінка якості білих вин – запорука виключення їх фальсифікації [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 153-154
83
Визначення комплексного показника якості деяких сортів перцю солодкого [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. О. Бобровська // The world of science and innovation : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Лондон, 11-13 листоп. 2020 р. - 2020. - С. 85-92
84 Polupan, V.
Influence of Different Concentrations of Legume Flour on the Volume of Extracted Whey in Sour Milk Product [Text] / V. Polupan, Y. Biletska, M. Bakirov // Technology Аudit and Production Reserves. - 2020. - № 4/3 (54). - С. 50-52
85 Синиця, М. П.
Дослідження якості штучного хутра з використанням профільного методу [Текст] / М. П. Синиця, наук. керівник В. В. Полупан // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 159-160
86
Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage [Electronic resource] / Y. Biletska, G. Djukareva, A. Nekos, A. Husliev, A. Krivtsova, M. Bakirov, V. Polupan, V. Onyshchenko, E. Sokolova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 11-107. - С. 54 - 61. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.215019. -
Повний текстПовний текст
2019
87
Непродовольчі товари. Культурно-побутові, галантерейні та декоративно-прикладні товари [Текст] : навч. посіб. з лаб. завданнями / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, В. О. Захаренко, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 225 с. - Б. ц.
Повний текст
2018
88Пат. 128772 Україна, МПК C11D17/08.
Рідке мило-скраб [Текст] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, М. П. Бакіров, А. Г. Сенатосенко ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803091 ; Заявл. 26.03.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
89
Роль судової товарознавчої експертизи в розслідуванні злочинів [Текст] / К. Л. Асеведо Єспіно ; наук. керівник В. В. Полупан // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 175
90
Товари особистого призначення [Текст] : навч. посібник / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, С. В. Сорокіна. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 264 с. - Б. ц.
91Пат. 128835 Україна, МПК A61K8/00, A61Q19/00.
Скраб для очищення шкіри [Текст] / В. О. Захаренко, В. В. Полупан, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803901 ; Заявл. 11.04.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
92
Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, А. Г. Сенатосенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 356-364
Повний текст
2017
93 Сєнік, В. В.
Дослідження якості імпортних засобів для гоління [Текст] / В. В. Сєнік, наук. керівник В. В. Полупан // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 241
94 Поночовний, Д. І.
Напрями розвитку українського ринку картонно-паперової продукції [Електронний ресурс] / Д. І. Поночовний, наук. керівник В. В. Полупан // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 60
95
Quality assessment and justification of the storage time of protein – mineral additave [Text] / M. Serik, V. Polupan, M. Bakirov, V. Kolesnyk, N. Penkina // The scientific heritage. - 2017. - No. 11 (11), Pt. 1. - С. 78-82
96 Котляр, С. С.
Вплив митного регулювання на зовнішньоекономічну діяльність підприємств в Україні [Текст] / С. С. Котляр, наук. керівник В. В. Полупан // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 230
97 Підгірний, С. С.
Інструментарій державного регулювання зовнішньоекономічної діяльності в Україні [Текст] / С. С. Підгірний, наук. керівник В. В. Полупан // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 237
98 Бакіров, М. П.
Практичні складові та шляхи вдосконалення навчальної діяльності [Текст] / М. П. Бакіров, М. П. Головко, В. В. Полупан // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 155-156
99 Сопіна, К. О.
Роль увізного мита в розвитку українського виробництва [Текст] / К. О. Сопіна, наук. керівник В. В. Полупан // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 245
100 Ткаченко, О. Ю.
Митний тариф як чинник захисту від демпінгу [Текст] / О. Ю. Ткаченко, наук. керівник В. В. Полупан // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 248
101 Головко, Микола Павлович.
Мікробіологічна стабільність м’ясних посічених виробів із використанням ДБМ під час зберігання [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 182-183
102 Манаєва, В. В.
Сучасний ринок косметичних товарів в Україні [Електронний ресурс] / В. В. Манаєва, наук. керівник В. В. Полупан // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 52
103 Обушенко, Р. В.
Сучасні підходи до формування споживних властивостей ціаноакрилатних клеїв [Електронний ресурс] / Р. В. Обушенко, наук. керівник В. В. Полупан // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 56
104 Сенатосенко, А. Г.
Експертиза якості мила рідкого [Текст] / А. Г. Сенатосенко, наук. керівник В. В. Полупан // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 240
105 Полупан, Валентин Вадимович.
Ефективність роботи студентів із нормативно-законодавчою базою – запорука формування сучасного фахівця [Текст] / В. В. Полупан, М. П. Головко, М. П. Бакіров // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 292-293
106
Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан // Соціально-економічні проблеми і держава: Наукові праці НУХТ. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 200-207
2016
107
Обґрунтування технології виробництва J-Se функціональної добавки у вигляді порошку [Текст] / М. І. Погожих, Т. М. Головко, В. В. Полупан, М. П. Бакіров, Л. О. Пархоменко // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 179-189
108
Митний контроль за переміщенням фізичних осіб через митний кордон України [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: М. П. Головко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 61 с. - Б. ц.
2015
109
Митна логістика [Текст] : метод. вказівки та тематика контр. робіт із дисципліни для студентів заоч. від-ня освіт.-кваліф. рівня магістр спец. 8.03051.02 Товарознавство та експертиза в митній справі / М. П. Головко, О. О. Гринченко, В. В. Полупан, В. О. Акмен. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 24 с. - Б. ц.
110 Головко, Микола Павлович.
Покращення якісних характеристик м'ясних посічених виробів [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 157-158
111 Головко, Микола Павлович.
Мультимедійні презентації Microsoft Power Point у викладанні дисципліни «митне регулювання» [Текст] / М. П. Головко, Т. М. Головко, В. В. Полупан // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу : матеріали ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 верес. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 165-166
112
Quality assessment by the functional indicators of minced meat product using protein-mineral additive [Text] / M. Golovko, T. Golovko, M. Serik, V. Polupan // Ukrainian Journal of Food Science. - 2015. - № 3. - P. 70-78
2014
113
Micro structural characteristics of minced meat products from use of protein-mineral additive [Electronic resource] / M. Golovko, M. Serik, T. Golovko, V. Polupan // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, № 2. - P. 236-242
Повний текст
114
Wpływ półfabrykat białko-mineralny na stabilność mikrobiologiczną mięso siekane produkty [Text] / M. Golovko, T. Golovko, M. Serik, V. Polupan // Nauka i studia. - 2014. - Vol. 14 (124), № 2. - P. 101-107
115 Головко, Тетяна Миколаївна.
Використання веб-технологій у викладанні на кафедрі товарознавства в митній справі [Текст] / Т. М. Головко, В. В. Полупан // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу : тези ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., 26 верес. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 68-69
116 Головко, Микола Павлович.
М'ясні посічені вироби, збалансовані за хімічним складом [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 178-179
117
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, М. П. Головко, Т. М. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан, М. П. Бакіров. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 165 с. - Б. ц.
2013
118Пат. 85582 Україна, МПК A23L1/31.
Спосіб виготовлення м'ясних січевих виробів [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан, М. П. Бакіров ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201306530 ; Заявл. 27.05.2013 ; Опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
119Пат. 84583 Україна, МПК A23L1/24.
Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, М. П. Бакіров, В. В. Полупан ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201306531 ; Заявл. 27.05.2013 ; Опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
120
М'ясні посічені вироби із використання напівфабрикату білково-мінерального [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, Л. Г. Овсяннікова, В. В. Полупан // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 135-136
121Пат. 85583 Україна, МПК A23L1/24.
Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу [Текст] / І. В. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201306531 ; Заявл. 27.05.2013 ; Опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2012
122 Головко, Тетяна Миколаївна.
Наукове обґрунтування технології білково-мінерального напівфабрикату оздоровчого призначення [Текст] / Т. М. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан // Обладнання та технології харч. вир-в : темат. збірник наук. пр. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - Вип. 29. - С. 250-256
123
Наукове обґрунтування технології білково-мінерального напівфабрикату оздоровчого призначення [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полевич, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан // Обладнання та технології харч. вир-в : темат. збірник наук. пр. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - Вип. 29. - С. 250-256
124 Головко, Микола Павлович.
Дослідження вологозв'язуючих властивостей м'ясних фаршів із використанням напівфабрикату білково-мінерального [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 18. жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 28-29
125 Головко, Микола Павлович.
Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв'язуючі властивості м'ясних фаршів [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Вип. 1 (15). - С. 154-160
Повний текст
2011
126 Полупан, Валентин Вадимович.
Актуальність використання кальцієбілкових комплексів у технології м'ясних посічених виробів [Текст] / В. В. Полупан, М. П. Головко, М. Л. Серік // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. . - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 135
127 Головко, Микола Павлович.
Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 90-96
128
Технічне регулювання (Основи стандартизації, метрології та управління якістю) [Текст] : практикум для студентів напрямку підгот. 030510 Товарознавство та торгівельне підприємництво / М. П. Головко, Т. М. Головко, О. В. М’ячиков, В. В. Полупан. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 189 с. - Б. ц.
129 Головко, Микола Павлович.
Наукові основи технології виробництва рослинних вершків [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 23
130 Головко, Микола Павлович.
Наукове обґрунтування сорбцій колагеном свинячої шкіри іонів кальцію та магнію [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет- конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 131-132
Повний текст
2010
131Пат. 51898 Україна, МПК A23C13/00.
Спосіб одержання сметани функціонального призначення [Текст] / О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, А. М. Чуйко, В. В. Полупан. - № u201000003 ; Заявл. 11.01.2010 ; Опубл. 10.08.2010, Бюл. № 15. - 2 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
132
Scientific and practical aspects of the preparation of sauces with high nutritional qualities [Text] / M. Bakirov, V. Polupan, S. Yacoubian, T. Golovko // Sciences of Europe. - Vol. 1, No. 16 (16). - С. 65-68