2024 |
1 | > Стандартизація, метрологія та сертифікація [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 120 с. - Б. ц. | |
---|
2 | >Пат. 155817 Україна, МПК A23C21/08. Спосіб виробництва добавки молочно-рослинної [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, О. В. Веретенніков, С. В. Веретенніков ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202305644 ; Заявл. 23.11.2023 ; Опубл. 10.04.2024, Бюл. № 15. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
3 | > Полупан, Валентин Вадимович. Конспект лекцій «Luxury сервіс» [Текст] : для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Полупан, В. В. Колесник. - Харків : ДБТУ, 2024. - 98 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Товари особистого призначення [Текст] : метод. рекомендації з виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 58 с. - Б. ц. | |
---|
5 | > Удосконалення якості та розширення асортименту молочної продукції за рахунок додавання овочевої сировини [Текст] : монографія / С. В. Сорокіна, М. С. Одарченко, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко, Н. М. Пенкіна, А. І. Кудряшов, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 219 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2023 |
6 | > Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво та торгівля / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 115 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Митна логістика [Текст] : метод. рекомендації для самост. вивч. тем дисципліни студентами ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 28 с. - Б. ц. | |
---|
8 | >Пат. 154260 Україна, МПК C11D 17/08, C11D 17/04. Рідке мило-скраб з антибактеріальними властивостями [Текст] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, С. В. Сорокіна, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкин, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова, О. Є. Носуля, О. О. Черножук ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202301997 ; Заявл. 27.04.2023 ; Опубл. 25.10.2023, Бюл. № 43. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
9 | >Пат. 154553 Україна, МПК A23C19/06. Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами [Текст] / О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, Є. Б. Соколова, Д. М. Одарченко, О. В. Нєміріч, Л. Є. Мамченко, В. В. Полупан, О. І. Скирда ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202301822 ; Заявл. 19.04.2023 ; Опубл. 22.11.2023, Бюл. № 47. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
10 | >Пат. 154042 Україна, МПК C12G 3/06, C12G 3/055, C12G 3/055. Спосіб виробництва горілки особливої [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, С. В. Сорокіна, А. К. Пенкін, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202300181 ; Заявл. 19.01.2023 ; Опубл. 04.10.2023, Бюл. № 40. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
11 | > Митна логістика [Текст] : метод. вказівки для виконання практ. завдань студентами ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля спеціалізації Товарознавство та експертиза в митній справі / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 68 с. - Б. ц. | |
---|
12 | >Пат. 152525 Україна, МПК C12G3/00. Спосіб виробництва горілки [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. М. Одарченко, А. К. Пенкін, Т. В. Карбівнича ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202107049 ; Заявл. 09.12.2021 ; Опубл. 08.03.2023, Бюл. № 10. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
13 | > Полупан, Валентин Вадимович. Митна логістика [Текст] : комплексні контрол. завдання для перевірки знань студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля / В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 61 с. - Б. ц. | |
---|
14 | > Полупан, Валентин Вадимович. Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари) [Текст] : тести для поточ. контролю знань здобувачів ден. та заоч. форм навчання першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 66 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2022 |
15 | > Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring [Text] / V. Kolesnik, S. Sorokina, N. Penkina, V. Polupan, A. K. Penkin> // Improvement of scientific approaches to the development of engineering : Babyak V. - etc. - Іnternational Science Group. - Boston : Primedia eLaunch, 2022. - С. 307-317 | Повний текст |
---|
16 | > Полупан, Валентин Вадимович. Судово-товарознавча експертиза [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / В. В. Полупан, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 76 с. - Б. ц. | |
---|
17 | > Використання нетрадиційної сировини під час виробництва слабоалкогольних напоїв [Текст] / С. В. Сорокіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. О. Акмен, Н. М. Пенкіна> // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки. - Херсон : Видавн. дім "Гельветика", 2022. - Вип. 5 | |
---|
18 | >Пат. 151452 Україна, МПК A61K 8/00, A61Q19/00. Спосіб отримання крем-скрабу для шкіри "делікат-органік" [Текст] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, В. О. Бердова, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. В. Середенко ; Власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202107222 ; Заявл. 13.12.2021 ; Опубл. 27.07.2022, Бюл. № 30. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
19 | > Психологічні підходи до сприйняття студентами навчальної інформації під час дистанційного освітнього процесу [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан> // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник тез наук.-метод. доп. - Одеса : Південноукр. центр проф. розвитку кер. та фах. соц. сфери ун-ту Ушинського, 2022 | |
---|
20 | > Use of non-traditional raw materials in the production of low-alcohol drinks [Текст] / S. Sorokina, V. Kolesnik, V. Akmen, V. Polupan> // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій і косметичній промисловості : зб. матеріалів X Міжнар. наук.-практ. конф., 18–19 жов. 2022 р. - Харків, 2022. - С. 11-13 | |
---|
21 | > Investigation of the effectiveness of using whey powder to reduce the toxicity of the water/alcohol mixture [Text] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, С. В. Сорокіна, А. М. Одарченко, А. К. Пенкін> // Харчова наука і технологія. - 2022. - Т. 16, Вип. 2. - С. 60-67 | |
---|
22 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Удосконалення споживчих властивостей парфумерно-косметичних товарів [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, А. І. Кудряшов> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 426 | Повний текст |
---|
23 | > Investigation of the effectiveness of using whey powder to reduce the toxicity of the water/alcohol mixture [Electronic resource] / V. Kolesnyk, N. Penkina, V. Polupan, S. Sorokina, D. Odarchenko> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 71-77. - DOI 10.15673/fst.v16i2.2364. - | Повний текстПовний текст |
---|
24 | > Tezcan, E. Trends in the global hotel business of the luxury segment [Text] / E. Tezcan, V. Polupan> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 304 | |
---|
25 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Перспективи розширення асортименту панчішно-шкарпеткових виробів за рахунок використання ароматизатору [Текст]. Ч. 2 / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан> // Наука, освіта, технології і суспільство: тенденції, виклики, перспективи : зб. тез доповідей міжнар. наук.-практ. конф., Житомир, 12 листопада 2022 р.: у 2 ч. - Житомир : ЦФЕНД, 2022. - С. 48-49 | |
---|
26 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Одяго-взуттєві товари [Текст] : підручник для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 451 с. - Б. ц. | |
---|
27 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Атомно-абсорбційний аналіз сухого залишку спиртів, як метод контролю якості алкогольної продукції [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, В. В. Полупан> // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 343-345 | |
---|
28 | > Математичне моделювання рецептурного складу композицій для лікеро-горілчаних виробів зі зниженим токсичним ефектом [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, Д. М. Одарченко, А. К. Пенкін> // Science, innovation and education: Problems and prospects : VII International Scientific and Practical Conference, February, 9-11, 2022. - 2022. - С. 122-130 | |
---|
29 | > Tezcan, E. Тrends in the global hotel business of the luxury segment [Text] / E. Tezcan, V. Polupan> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 304 | |
---|
30 | > Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring [Text] / V. Kolesnyk, S. Sorokina, N. Penkina, V. Polupan, A. Penkin> // Improvement of scientific approaches to the development of engineering : collective monograph. - Boston : Primedia eLaunch, 2022. - С. 307-316 | Повний текст |
---|
2021 |
31 | > Головко, Микола Павлович. Міжнародне співробітництво як складова сучасної інформаційно-освітньої моделі вищої освіти [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 134-135 | |
---|
32 | > Особливості збагачення хлібобулочних виробів засвоюваними сполуками йоду [Текст] / В. В. Полупан [та ін.]> // Recent advances in scientific world : I International Scientific and Practical Conference, Monterrey, Mexico, December 18-19, 2021. - Monterrey, 2021. - P. 98-105 | |
---|
33 | > Нестеренко, А. В. Технологічні особливості виробництва міцних алкогольних напоїв [Текст] / А. В. Нестеренко ; наук. керівник В. В. Полупан> // Всеукраїнська наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. - Харків, 2021 | |
---|
34 | > Судово-товарознавча експертиза [Електронний ресурс] : комплекс. контрол. завдання для перевірки знань студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність спеціалізації Товарознавство та експертиза в митній справі / уклад.: Т. М. Головко, М. П. Головко, В. В. Полупан. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 36 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
35 | > Полупан, Валентин Вадимович. Митна логістика [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ДБТУ, 2021. - 96 с. - Б. ц. | |
---|
36 | > Фоміна, Н. О. Стан виробництва і перспективи розвитку косметичної промисловості в Україні [Текст] / Н. О. Фоміна ; наук. керівник В. В. Полупан> // Всеукраїнська наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. - Харків, 2021 | |
---|
37 | > Головко, Микола Павлович. Новітні тенденції виробництва засобів для миття посуду та математичне моделювання їх складу [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 85–93 | |
---|
38 | > Розширення асортименту лікеро-горілчаних виробів зі зниженим токсичним ефектом на основі маркетингових досліджень [Текст] / В. В. Колесник [та ін.]> // Topical tendencies of science and practice : Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Edmonton, December 07-10, 2021. - Edmonton, 2021. - С. 475-480 | |
---|
39 | > Головко, Микола Павлович. Дослідження прогнозованої стійкості та якості розроблених настоянок у процесі зберігання [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна> // Наукові праці Нац. ун-ту харчування та торгівлі. - Київ : НУХТ, 2021. - Т. 27, № 1. - С. 168-181 | |
---|
40 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатору для паперу [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 224-225 | |
---|
2020 |
41 | > Тарак, А. В. Аналіз ринку синтетичних мийних засобів [Текст] / А. В. Тарак, наук. керівник : В. В. Полупан, М. П. Головко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 163 | |
---|
42 | > Синиця, М. П. Дослідження якості штучного хутра з використанням профільного методу [Текст] / М. П. Синиця, наук. керівник В. В. Полупан> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 159-160 | |
---|
43 | > Визначення комплексного показника якості деяких сортів перцю солодкого [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. О. Бобровська> // The world of science and innovation : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Лондон, 11-13 листоп. 2020 р. - 2020. - С. 85-92 | |
---|
44 | > Polupan, V. Influence of Different Concentrations of Legume Flour on the Volume of Extracted Whey in Sour Milk Product [Text] / V. Polupan, Y. Biletska, M. Bakirov> // Technology Аudit and Production Reserves. - 2020. - № 4/3 (54). - С. 50-52 | |
---|
45 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Системний підхід у вищій школі як вагомий чинник розвитку освіти і науки України [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 61-62 | |
---|
46 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Оцінка якості білих вин – запорука виключення їх фальсифікації [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 153-154 | |
---|
47 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Розширення асортименту косметичних засобів за рахунок використання перетинок волоського горіха [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 149-150 | |
---|
48 | > Головко, Микола Павлович. Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральної [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 143-144 | |
---|
49 | > The influence of plant raw materials on the alcohol infusions quality [Text] / I. Dubovkina [et al.]> // Ukrainian Journal of Food Science. - 2020. - Vol. 8, Issue 2. - С. 207-218 | |
---|
50 | > Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage [Electronic resource] / Y. Biletska, G. Djukareva, A. Nekos, A. Husliev, A. Krivtsova, M. Bakirov, V. Polupan, V. Onyshchenko, E. Sokolova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 11-107. - С. 54 - 61. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.215019. - | Повний текстПовний текст |
---|
2019 |
51 | > Непродовольчі товари: культурно-побутові, галантерейні та декоративно-прикладні товари [Текст] : навч. посібник з лаборатор. завданнями / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, В. О. Захаренко, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 225 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
52 | > Роль судової товарознавчої експертизи в розслідуванні злочинів [Текст] / К. Л. Асеведо Єспіно ; наук. керівник В. В. Полупан> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 175 | |
---|
53 | > Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, А. Г. Сенатосенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 356-364 | Повний текст |
---|
54 | >Пат. 128772 Україна, МПК C11D17/08. Рідке мило-скраб [Текст] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, М. П. Бакіров, А. Г. Сенатосенко ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803091 ; Заявл. 26.03.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
55 | > Товари особистого призначення [Текст] : навч. посібник / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, С. В. Сорокіна. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 264 с. - Б. ц. | |
---|
56 | >Пат. 128835 Україна, МПК A61K8/00, A61Q19/00. Скраб для очищення шкіри [Текст] / В. О. Захаренко, В. В. Полупан, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803901 ; Заявл. 11.04.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2017 |
57 | > Ткаченко, О. Ю. Митний тариф як чинник захисту від демпінгу [Текст] / О. Ю. Ткаченко, наук. керівник В. В. Полупан> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 248 | |
---|
58 | > Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан> // Соціально-економічні проблеми і держава: Наукові праці НУХТ. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 200-207 | |
---|
59 | > Полупан, Валентин Вадимович. Ефективність роботи студентів із нормативно-законодавчою базою – запорука формування сучасного фахівця [Текст] / В. В. Полупан, М. П. Головко, М. П. Бакіров> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 292-293 | |
---|
60 | > Бакіров, М. П. Практичні складові та шляхи вдосконалення навчальної діяльності [Текст] / М. П. Бакіров, М. П. Головко, В. В. Полупан> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 155-156 | |
---|
61 | > Поночовний, Д. І. Напрями розвитку українського ринку картонно-паперової продукції [Електронний ресурс] / Д. І. Поночовний, наук. керівник В. В. Полупан> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 60 | |
---|
62 | > Обушенко, Р. В. Сучасні підходи до формування споживних властивостей ціаноакрилатних клеїв [Електронний ресурс] / Р. В. Обушенко, наук. керівник В. В. Полупан> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 56 | |
---|
63 | > Головко, Микола Павлович. Мікробіологічна стабільність м’ясних посічених виробів із використанням ДБМ під час зберігання [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 182-183 | |
---|
64 | > Сопіна, К. О. Роль увізного мита в розвитку українського виробництва [Текст] / К. О. Сопіна, наук. керівник В. В. Полупан> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 245 | |
---|
65 | > Сєнік, В. В. Дослідження якості імпортних засобів для гоління [Текст] / В. В. Сєнік, наук. керівник В. В. Полупан> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 241 | |
---|
66 | > Сенатосенко, А. Г. Експертиза якості мила рідкого [Текст] / А. Г. Сенатосенко, наук. керівник В. В. Полупан> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 240 | |
---|
67 | > Підгірний, С. С. Інструментарій державного регулювання зовнішньоекономічної діяльності в Україні [Текст] / С. С. Підгірний, наук. керівник В. В. Полупан> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 237 | |
---|
68 | > Котляр, С. С. Вплив митного регулювання на зовнішньоекономічну діяльність підприємств в Україні [Текст] / С. С. Котляр, наук. керівник В. В. Полупан> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 230 | |
---|
69 | > Quality assessment and justification of the storage time of protein – mineral additave [Text] / M. Serik, V. Polupan, M. Bakirov, V. Kolesnyk, N. Penkina> // The scientific heritage. - 2017. - No. 11 (11), Pt. 1. - С. 78-82 | |
---|
70 | > Манаєва, В. В. Сучасний ринок косметичних товарів в Україні [Електронний ресурс] / В. В. Манаєва, наук. керівник В. В. Полупан> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 52 | |
---|
2016 |
71 | > Митний контроль за переміщенням фізичних осіб через митний кордон України [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: М. П. Головко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 61 с. - Б. ц. | |
---|
72 | > Обґрунтування технології виробництва J-Se функціональної добавки у вигляді порошку [Текст] / М. І. Погожих, Т. М. Головко, В. В. Полупан, М. П. Бакіров, Л. О. Пархоменко> // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 179-189 | |
---|
2015 |
73 | > Головко, Микола Павлович. Мультимедійні презентації Microsoft Power Point у викладанні дисципліни «митне регулювання» [Текст] / М. П. Головко, Т. М. Головко, В. В. Полупан> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу : матеріали ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 верес. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 165-166 | |
---|
74 | > Quality assessment by the functional indicators of minced meat product using protein-mineral additive [Text] / M. Golovko, T. Golovko, M. Serik, V. Polupan> // Ukrainian Journal of Food Science. - 2015. - № 3. - P. 70-78 | |
---|
75 | > Митна логістика [Текст] : метод. вказівки та тематика контр. робіт із дисципліни для студентів заоч. від-ня освіт.-кваліф. рівня магістр спец. 8.03051.02 Товарознавство та експертиза в митній справі / М. П. Головко, О. О. Гринченко, В. В. Полупан, В. О. Акмен. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
76 | > Головко, Микола Павлович. Покращення якісних характеристик м'ясних посічених виробів [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 157-158 | |
---|
2014 |
77 | > Головко, Тетяна Миколаївна. Використання веб-технологій у викладанні на кафедрі товарознавства в митній справі [Текст] / Т. М. Головко, В. В. Полупан> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу : тези ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., 26 верес. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 68-69 | |
---|
78 | > Micro structural characteristics of minced meat products from use of protein-mineral additive [Electronic resource] / M. Golovko, M. Serik, T. Golovko, V. Polupan> // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, № 2. - P. 236-242 | Повний текст |
---|
79 | > Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, М. П. Головко, Т. М. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан, М. П. Бакіров. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 165 с. - Б. ц. | |
---|
80 | > Головко, Микола Павлович. М'ясні посічені вироби, збалансовані за хімічним складом [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 178-179 | |
---|
81 | > Wpływ półfabrykat białko-mineralny na stabilność mikrobiologiczną mięso siekane produkty [Text] / M. Golovko, T. Golovko, M. Serik, V. Polupan> // Nauka i studia. - 2014. - Vol. 14 (124), № 2. - P. 101-107 | |
---|
2013 |
82 | >Пат. 85582 Україна, МПК A23L1/31. Спосіб виготовлення м'ясних січевих виробів [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан, М. П. Бакіров ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201306530 ; Заявл. 27.05.2013 ; Опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22. - 1 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
83 | >Пат. 84583 Україна, МПК A23L1/24. Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, М. П. Бакіров, В. В. Полупан ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201306531 ; Заявл. 27.05.2013 ; Опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22. - 1 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
84 | > М'ясні посічені вироби із використання напівфабрикату білково-мінерального [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, Л. Г. Овсяннікова, В. В. Полупан> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 135-136 | |
---|
2012 |
85 | > Наукове обґрунтування технології білково-мінерального напівфабрикату оздоровчого призначення [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полевич, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан> // Обладнання та технології харч. вир-в : темат. збірник наук. пр. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - Вип. 29. - С. 250-256 | |
---|
86 | > Головко, Тетяна Миколаївна. Наукове обґрунтування технології білково-мінерального напівфабрикату оздоровчого призначення [Текст] / Т. М. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан> // Обладнання та технології харч. вир-в : темат. збірник наук. пр. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - Вип. 29. - С. 250-256 | |
---|
87 | > Головко, Микола Павлович. Дослідження вологозв'язуючих властивостей м'ясних фаршів із використанням напівфабрикату білково-мінерального [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 18. жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 28-29 | |
---|
88 | > Головко, Микола Павлович. Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв'язуючі властивості м'ясних фаршів [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Вип. 1 (15). - С. 154-160 | Повний текст |
---|
2011 |
89 | > Головко, Микола Павлович. Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 90-96 | |
---|
90 | > Полупан, Валентин Вадимович. Актуальність використання кальцієбілкових комплексів у технології м'ясних посічених виробів [Текст] / В. В. Полупан, М. П. Головко, М. Л. Серік> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. . - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 135 | |
---|
91 | > Головко, Микола Павлович. Наукові основи технології виробництва рослинних вершків [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 23 | |
---|
92 | > Головко, Микола Павлович. Наукове обґрунтування сорбцій колагеном свинячої шкіри іонів кальцію та магнію [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет- конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 131-132 | Повний текст |
---|
93 | > Технічне регулювання (Основи стандартизації, метрології та управління якістю) [Текст] : практикум для студентів напрямку підгот. 030510 Товарознавство та торгівельне підприємництво / М. П. Головко, Т. М. Головко, О. В. М’ячиков, В. В. Полупан. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 189 с. - Б. ц. | |
---|
|
94 | > Scientific and practical aspects of the preparation of sauces with high nutritional qualities [Text] / M. Bakirov, V. Polupan, S. Yacoubian, T. Golovko> // Sciences of Europe. - Vol. 1, No. 16 (16). - С. 65-68 | |
---|