| 2025 |
| 1 | > Аналіз сучасного стану та перспектив розвитку готельної індустрії в м. Харкові [Текст] / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, А. К. Пенкін, К. С. Піскун> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2025. - Вип. 1 (37). - С. 151-162 | |
|---|
| 2 | > «LUXURY-СЕРВІС» [Текст] : навч. посібник для здобувачів 2 магістер. рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Полупан, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен. - Харків : ДБТУ, 2025. - 250 с. - Б. ц. | |
|---|
| 3 | > Судова товарознавча експертиза [Текст] : метод. вказівки для проведення лаб. занять, для здобувачів 2 (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2025. - 56 с. - Б. ц. | |
|---|
| 4 | > Стандартизація, метрологія та сертифікація [Текст] : метод. вказівки для практ. занять з дисципліни для здобувачів ден. та заоч. форм навчання першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: В. В. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2025. - 65 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2024 |
| 5 | > Substantiation of the dairy-plant additives technology for use in functional products [Electronic resource] / V. Kolesnyk, V. Polupan, N. Penkina, S. Sorokina, A. Penkin, I. Bushtakov, O. Veretennikov> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2024. - Vol. 18, Issue 4. - P. 63-73. - DOI 10.15673/fst.v18i4.3145. - | Повний текстПовний текст |
|---|
| 6 | > Управління інноваційними технологіями з метою підвищення конкурентноспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : звіт про наук.-дослідну роботу (остаточний) / Н. М. Пенкіна, Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, В. В. Колесник, В. В. Полупан, К. В. Калєнік, В. І. Скриннік, А. К. Пенкін, О. В. Веретенніков, С. В. Веретенніков. - Харків : ДБТУ, 2024. - 115 с. - Б. ц. | Повний текст |
|---|
| 7 | > Basic principles of a systematic approach to the production of pasta products with improved edible properties [Text] / І. Bushtakov, А. Penkin, V. Kolesnyk, V. Polupan> // Scientific achievements of contemporary society : the 4th International scientific and practical conference, November 7-9, 2024. - London : Cognum Publishing House, 2024. - P. 247-277 | |
|---|
| 8 | > Пенкін, Андрій Костянтинович. Сучасні тенденції та стратегії розвитку індустрії гостинності [Текст] / А. К. Пенкін, В. В. Колесник, В. В. Полупан> // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : тези доп. XІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 140-річчю НУХТ, м. Київ, 21 трав. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 135-136 | |
|---|
| 9 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Актуальність та шляхи реалізації стратегічного менеджменту в індустрії гостинності [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. К. Пенкін> // Фізичне виховання, безпека життєдіяльності і сучасні технології виробництва : зб. тез І Всеукр. наук.-практ. конф., 21 берез. 2024 р. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. - С. 237-240 | |
|---|
| 10 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства [Електронний ресурс] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. К. Пенкін> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 444 | Повний текст |
|---|
| 11 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Менеджмент персоналу готелю як запорука ефективної діяльності [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. К. Пенкін> // Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 07 черв. 2024 р. - Харків, 2024. - С. 370-372 | Повний текст |
|---|
| 12 | > Татар, Лариса Василівна. Європейські стандарти управління персоналом як запорука успішного розвитку підприємства [Текст] / Л. В. Татар, А. К. Пенкін> // Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 07 черв. 2024 р. - Харків, 2024. - С. 423-424 | Повний текст |
|---|
| 13 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Шляхи підвищення ефективності управління закладами гостинності [Текст] / В. В. Полупан, А. К. Пенкін> // Наукові записки Львів. ун-ту бізнесу та права. Серія: Економічна. Юридична. - Львів, 2024. - Вип. 40. - С. 98-104 | |
|---|
| 14 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Управління якістю ресурсного забезпечення, сервісу та послуг у ресторанному бізнесі [Текст] / В. В. Полупан, А. К. Пенкін> // Економіка та суспільство. - 2024. - № 60 | |
|---|
| 15 | > Пенкін, Андрій Костянтинович. Алгоритм послідовності вибору ефективних методів менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства [Текст] / А. К. Пенкін, В. В. Колесник, В. В. Полупан> // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : тези ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 листоп. 2024 р. - Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2024. - С. 804-807 | |
|---|
| 16 | > Стандартизація, метрологія та сертифікація [Текст] : метод. вказівки та індивідуал. завдання для самост. роботи здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: В. В. Полупан [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц. | |
|---|
| 17 | > Судово-товарознавча експертиза [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачами другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 48 с. - Б. ц. | |
|---|
| 18 | > Судова товарознавча експертиза [Текст] : метод. вказівки та індивідуал. завдання для самост. роботи здобувачів 2 (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Полупан [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 37 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2022 |
| 19 | > Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring [Text] / V. Kolesnik, S. Sorokina, N. Penkina, V. Polupan, A. K. Penkin> // Improvement of scientific approaches to the development of engineering : Babyak V. - etc. - Іnternational Science Group. - Boston : Primedia eLaunch, 2022. - С. 307-317 | Повний текст |
|---|
| 20 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Результати дослідження вмісту токсичних речовин у спиртових настоях для подальшого виробництва лікеро-горілчаних виробів [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, А. І. Кудряшов> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 401-402 | Повний текст |
|---|