Постнов Геннадій Михайлович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2021
1
Організація обслуговування споживачів у ресторані [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 7 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 5 с. - Б. ц.
2
Визначення харчової цінності добового раціону харчування [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 6 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 15 с. - Б. ц.
3
Моделювання виробничого процесу закладу ресторанного господарства [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 9 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 17 с. - Б. ц.
4
Вивчення порядку розробки рецептур та складання технологічних схем виробництва кулінарної продукції [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 8 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 10 с. - Б. ц.
5
Органолептичний аналіз і комплексна оцінка якості харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 1 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 11 с. - Б. ц.
6
Технологія страв і кулінарних виробів із смажених, тушкованих і запечених овочів, плодів, грибів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 11 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 12 с. - Б. ц.
7
Технологія страв і кулінарних виробів з м'яса, м'ясопродуктів і птиці [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 13 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 12 с. - Б. ц.
8
Визначення технологічних властивостей та фізіологічної ролі білку харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до виконання лаб. роботи № 3 для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 6 с. - Б. ц.
9
Технологія холодних страв і закусок [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 14 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц.
10
Технологія борошняних напівфабрикатів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 15 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц.
11
Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : зб. тестів для поточ. і підсумк. контролю знань для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм / О. М. Постнова [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 60 с. - Б. ц.
12 Постнова, Ольга Миколаївна.
Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм / О. М. Постнова, І. М. Фоміна, Г. М. Постнов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 127 с. : рис. - Б. ц.
13
Удосконалення способу отримання рибного бульону зі ставкової риби [Текст] / М. М. Максименко, А. В. Гулий ; наук. керівник: Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивна техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (29). - С. 177-186
14
Вивчення властивостей та аналіз складу харчових жирів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 5 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 6 с. - Б. ц.
15
Технологія супів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 12 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 9 с. - Б. ц.
16
Вивчення особливостей будови та властивостей крохмалю [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 4 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 3 с. - Б. ц.
17
Технологія соусів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 10 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 13 с. - Б. ц.
18
Оцінка сенсорної чутливості дегустатора [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 2 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 7 с. - Б. ц.
2020
19 Постнова, Ольга Миколаївна.
Використання біологічного потенціалу гібриду високоцукрової кукурудзи в технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / О. М. Постнова, Г. М. Постнов, І. А. Величко // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Харків, 17 груд. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020
20 Постнов, Геннадій Михайлович.
Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової риби [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. О. Старков // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 223-224
21
Дослідження ефективності процесу ультразвукової екстракції дикорослої сировини від величини гідромодуля і частоти хвиль [Текст] / Г. М. Постнов, О. М. Постнова, В. М. Червоний, Н. О. Афукова // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. - С. 119-120
22 Постнов, Геннадій Михайлович.
Сучасні інформаційно-комунікаційні технології в освіті [Текст] / Г. М. Постнов, О. М. Постнова, В. М. Червоний // Управління якістю підготовки фахівців : матеріали ХХV Міжнар. наук.-метод. конф., м. Одеса, 27 трав. 2020 р. - Одеса : ОДАБА, 2020. - Т. 1. - С. 213-214
23 Постнов, Геннадий Михайлович.
Развитие креативного мышления студентов во время самостоятельной работы [Текст] / Г. М. Постнов, О. Н. Постнова, В. Н. Червоный // Качество подготовки специалистов в техническом университете: проблемы, перспективы, инновационные подходы : материалы V Междунар. науч.-метод. конф., г. Могилев, Учреждение образования «Могилев. гос. ун-т продовольствия», 19-20 нояб. 2020 г. - 2020. - С. 271-272
24
The Effect Of Storing Temperature And Variety Features On The Culinary Properties Of Potato [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, H. Postnov, I. Safronska, N. Ilina, N. Lyubymova, G. Sukhova, Y. Hrynova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 11-107. - P. 43-53. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.214930. -
Повний текстПовний текст
25 Постнов, Геннадий Михайлович.
Текущий контроль знаний как активный метод обучения [Текст] / Г. М. Постнов, О. Н. Постнова, В. Н. Червоный // Перспективы развития высшей школы : материалы XIII Междунар. науч.-метод. конф. - Гродно : ГГАУ, 2020. - С. 63-66
26 Червоний, Віталій Миколайович.
Шляхи підвищення ресурсо- і енергоефективності роботи закладів ресторанного господарства [Текст] / В. М. Червоний, В. І. Горбенко, Г. М. Постнов // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 30-31
27
Організація системи рекуперації теплоти для використання в закладах ресторанного господарства [Текст] / Д. В. Горєлков, Г. М. Постнов, І. В. Нечипоренко, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 85-94
28
Investigation of potato storage quality depending on variety peculiarities [Text] / L. Pusik, V. Pusik, H. Postnov, I. Safronska, N. Ilina, N. Lyubymova, G. Sukhova, Y. Hrynova // EUREKA: Life Sciences (Food Science and Technology). - 2020. - № 6. - С. 23-31.
Повний текст
29 Софіна, Ю. В.
Удосконалення способу підготовки зерна до помелу [Текст] / Ю. В. Софіна, Є. А. Чорногор ; наук. керівник: Г. М. Постнов, О. М. Постнова // Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХI сторіччі : матеріали XVI Міжнар. форуму молоді, м. Харків, 25-26 берез. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ , 2020. - С. 138.
30 Постнов, Геннадій Михайлович.
Сучасні інформаційно-комунікаційні технології в освіті [Текст] / Г. М. Постнов, О. М. Постнова, В. М. Червоний // Управління якістю підготовки фахівців : матеріали ХХV Міжнар. наук.-метод. конф., м. Одеса, 27 травня 2020 р. - Одеса : ОДБА, 2020. - С. 119-121.
31
Вплив температури зберігання та сортових особливостей на кулінарні властивості картоплі [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, Г. М. Постнов, Н. О. Ільїна // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, № 11 (107). - P. 43-53.
Повний текст
32 Постнов, Геннадий Михайлович.
Развитие креативного мышления студентов во время самостоятельной работы [Текст] / Г. М. Постнов, О. Н. Постнова, В. Н. Червоный // Качество подготовки специалистов в техническом университете: проблемы, перспективы, инновационные подходы : материалы ХIII Междунар. науч.-метод. конф., 19-20 нояб. 2020 г. - Могилев : Могилев. гос. ун-т, 2020
33
Дослідження ефективності процесу ультразвукової екстракції дикорослої сировини від величини гідромодуля і частоти хвиль [Текст] / Г. М. Постнов, О. М. Постнова, В. М. Червоний, Н. О. Афукова // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Кривий Ріг, 24 квіт. 2020 р . - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2020. - С. 223-225.
34
Влияние величины гидромодуля на эффективность процесса ультразвуковой экстракции дикорастущего сырья [Текст] / В. Н. Червоный, Д. В. Дмитревский, Н. А. Афукова, Г. М. Постнов // Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалы XXIII Междунар. науч.-практ. конф., г. Гродно, 5 июня 2020 г. - Гродно : Гродн. гос. аграр. ун-т, 2020. - С. 324-326.
35
Дослідження ефективності використання відновленого ультразвуком молока під час виробництва сиру кисломолочного [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, Д. В. Горєлков, О. М. Постнова, К. О. Самойчук // Збірник наук. праць Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - Вип. 20, т. 1. - С. 151-158
36 Постнов, Геннадий Михайлович.
Текущий контроль знаний как активный метод обучения [Текст] / Г. М. Постнов, В. Н. Постнова, Л. М. Червоный // Перспективы развития высшей школы : материалы ХIII Междунар. науч.-метод. конф., г. Гродно, 28-29 мая 2020 г. - Гродно : Гродн. гос. аграр. ун-т, 2020. - С. 53-56.
37
Влияние величины гидромодуля на эффективность процесса ультразвуковой экстракции дикорастущего сырья [Текст] / В. Н. Червоный, Д. В. Дмитревский, Н. А. Афукова, Г. М. Постнов // Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалы ХХIII Междунар. науч.-практ. конф. - Гродно : ГГАУ, 2020. - С. 324-325
38
Исследование влияния ультразвука в процессе приготовления бульонов из прудовой рыбы [Текст] / В. Н. Червоный, Д. В. Горелков, В. А. Старков, Г. М. Постнов // Техника и технология пищевых производств : материалы ХIII Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, УО «Могилев. гос. ун-т продовольствия», 23-24 апр. 2020 г., в 2 т. - Могилев : МГУП, 2020. - Т. 2. - С. 47-48
39
Исследование влияния ультразвука в процессе приготовления бульонов из прудовой рыбы [Текст] / В. Н. Червоный, Д. В. Горелков, В. А. Старков, Г. М. Постнов // Техника и технология пищевых производств : материалы ХIII Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 23-24 апр. 2020 г. - Могилев : МГУП, 2020. - Т. 2. - С. 47-48.
40 Постнов, Геннадій Михайлович.
Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової риби [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. О. Старков // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 213-215.
2019
41
Інноваційний спосіб відновлення сухого молока [Текст] : тези / Г. М. Постнов, В. Ф. Могутова, В. М. Червоний, О. М. Постнова // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., Варна, 17-19 верес. 2019 р. - Варна, 2019. - С. 146-148.
42 Постнов, Геннадий Михайлович.
Использование водно-жировых эмульсий в производстве хлебо-булочных изделий [Текст] / Г. М. Постнов, О. М. Постнова, В. Н. Червоный // Безопасность продовольственных продуктов, ресурсы, эффективность энергозберегающих инновационных технологий : сборник тр. Междунар. науч.-техн. конф., Наманганский инженерно-строит. ин-т. - 2019. - С. 72-76
43
Дослідження процесу варіння рибного бульйону з кісткових анатомічних частин ставкової риби [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, А. Стремоухова, В. О. Старков, О. М. Постнова // Праці ТДАТУ. - Мелітополь, 2019. - Т. 19, № 3. - С. 55-64
44 Постнов, Геннадій Михайлович.
Обґрунтування процесу відновлення сухого молока як фактору якості продукції [Текст] / Г. М. Постнов, В. Ф. Могутова // Збірник матеріалів звітної наук.-практ. конф. Луган. нац. аграр. ун-ту. - Старобільськ : ЛНАУ, 2019. - С. 62-64
45 Постнов, Геннадій Михайлович.
Проектування цеху з безвідходної переробки ставкової риби [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. О. Старков // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали 3 Міжнар. наук.-практ. конф., ХДУХТ. - Харків-Кирилівка : ХДУХТ-ТДАУ, 2019. - С. 153-155
46 Постнов, Геннадій Михайлович.
Використання дуальної освіти для підготовки інженерів харчової індустрії та сфери гостинності [Текст] / Г. М. Постнов, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., ХДУХТ. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 152-153
47 Постнов, Геннадий Михайлович.
Современные информационно-коммуникационные технологии в образовании [Текст] / Постнов Г. М., В. Ф. Могутова, Н. А. Афукова // Перспективы развития высшей школы : матеріали ХII Міжнар. наук. -практ. конф. - Гродно : ГГАУ, 2019. - С. 367-369
48
Development ultrasonic homogenizer [Text] : тези / Postnov H., V. Chervonyi, V. Mogutova, O. Postnova // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф. - Варна, 2019. - С. 162-164
Повний текст
49 Постнов, Геннадій Михайлович.
Апаратурне оформлення способу виробництва рибних бульйонів на основі ставкової риби [Текст] : тези / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали наук.-практ. конф. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 239-240
50 Постнов, Геннадій Михайлович.
Дослідження якісних показників процесу відновлення сухого молока [Текст] : тези / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 30
Повний текст
51
Инновационное оборудование для интенсификации переработки дикорастущего сырья с использованием ультразвука [Текст] / Постнов Г. М., Н. О. Афукова, В. Н. Червоний, К. Е. Семикоз // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сб. статей IV Междунар. науч.- практ. конф. - Минск : БГАТУ, 2019. - С. 73-76
52 Постнов, Геннадій Михайлович.
Переваги використання безвідходної технології переробки ставкової риби [Текст] : тези / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. О. Старков // Сучасні напрямки технології та процесів переробних і харчових виробництв : матеріали XX Міжнар. наук.-практ. конф., 8 листоп. 2019 р. - Харків : ХНТУСГ, 2019. -?
53 Постнов, Геннадій Михайлович.
Оцінка якості молока [Текст] : метод. вказівки до лаборатор. робіт з дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів» / Г. М. Постнов. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 14 с. - Б. ц.
54
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : навч.-метод. посібник / Г. М. Постнов, В. Ф. Могутова, Н. О. Афукова, К. П. Сільченко. - Харків : Факт, 2019. - 98 с. - Б. ц.
55 Постнов, Геннадій Михайлович.
Технологія мяса [Текст] : робоча програма навч. дисципліни / Г. М. Постнов, К. П. Сільченко. - Харків : [б. и.], 2019. - 12 с. - Б. ц.
56
Технологічна майстерність [Текст] : зб. тестових завдань для поточ. та підсум. контролю знань студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. форми навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Г. М. Постнов, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 32 с. - Б. ц.
Повний текст
57
Исследование процесса восстановления сухого молока при гомогенизации ультразвуком [Текст] / Постнов Г. М., В. Н. Червоний, Д. В. Горелков, Д. В. Дмитриевский // Современные технологии сельскохозяйственного производства : сб. науч. статей XXII Междунар. науч.- практ. конф. - Гродно : ГГАУ, 2019. - С. 154-156
58 Постнов, Геннадій Михайлович.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : робоча програма навч. дисципліни / Г. М. Постнов, К. П. Сільченко. - Харків : [б. в.], 2019. - 16 с. - Б. ц.
59
Проблемы практического профессионального воспитания будущих специалистов [Текст] / Постнов Г. М., Н. А. Афукова, В. Н. Червоний, О. Н. Постнова // Перспективы развития высшей школы : материалы ХII Междунар. науч.-практ. конф., Гроднен. гос. аграр. ун-т. - Гродно : ГГАУ, 2019. - С. 97-100
60
Проектування підприємств галузі [Текст] : робоча програма навч. дисципліни / уклад.: Г. М. Постнов, К. П. Сільченко. - Харків : [б. в.], 2019. - 9 с. - Б. ц.
61 Постнов, Геннадій Михайлович.
Монтаж і ремонт обладнання галузі [Текст] : робоча програма навч. дисципліни / Г. М. Постнов, В. Ф. Могутова, К. П. Сільченко. - Харків : [б. и.], 2019. - 8 с. - Б. ц.
62 Постнов, Геннадій Михайлович.
Технологічне обладнання [Текст] : робоча програма навч. дисципліни / Г. М. Постнов, К. П. Сільченко. - Харків : [б. в.], 2019. - 14 с. - Б. ц.
2018
63
Спосіб отримання рибного бульйону з кісткових анатомічних частин ставкової риби з використанням ультразвуку [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко, А. В. Гулий // Праці Таврійського держ. агротехнолог. ун-ту. - Мелітополь : ТДАУ, 2018. - Вип. 18, Т. 1. - С. 51-58
64
Перспективи використання технології глибокої переробки ставкової риби [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко, А. В. Гулий, О. О. Удовенко, А. І. Апанасенко // Обладнання та технології харчових виробництв. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2018. - Вип. 37
65
Практична підготовка студентів як складова дуальної освіти [Текст] : тези / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, Д. В. Горєлков, О. М. Постнова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Огранізація системи взаємодії "Вища освіта – ринок праці" : XV Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 28.09.2018 р. - Харків, 2018. - С. 69-79
66 Постнов, Геннадій Михайлович.
Математичне моделювання процесу зберігання суміші для м’якого морозива, що отримана за допомогою ультразвуку [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. М. Постнова // Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Мелітополь, Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Д. Моторного, 7-8 черв. 2018 р. - Мелітополь-Кирилівка : ТДАТУ, 2018. - С. 57-58
67 Постнов, Геннадій Михайлович.
Математичне моделювання процесу зберігання суміші для м'якого морозива, що отримана за допомогою ультразвуку [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. М. Постнова // Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Мелітополь – Кирилівка, ТДАТУ, 7-8 черв. 2018 р. - Мелітополь-Кирилівка, 2018. - С. 57-58.
68 Постнов, Геннадий Михайлович.
Информация образования как составляющая совершенствования учебного процесса и повышения его качества [Текст] / Г. М. Постнов, В. Н. Червоный, О. Н. Постнова // Перспективы развития высшей школы : XI Междунар. науч.-метод. конф., г. Гродно, ГГАУ, 2018 г. - Гродно, 2018. - С. 398-400.
69
Удосконалення способу отримання рибного бульйону зі ставкової риби [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко, А. В. Гулий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 177-186
Повний текст
2017
70 Постнов, Геннадій Михайлович.
Перспективи промислового соління ставкової риби для реалізації процесу її сушіння [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 55-56
71 Постнов, Геннадий Михайлович.
Ультразвуковое оборудование для получения высокоэнергетических водно-жировых эмульсий в хлебопекарной промышленности [Текст] / Г. М. Постнов, В. Н. Червоный // Применение безотходной и экологически чистой технологии в пищевой и химической технологии : материалы республ. конф. - Наманган : Наманганский инженерно-педагог. ин-т, 2017. - С. 150-152
72 Гулий, А. В.
Напрями вдосконалення переробки ставкової риби [Текст] / А. В. Гулий, наук. керівник : Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. . - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 305
73 Челомбітько, В. О.
Аналіз застосування емульсій у хлібопекарній галузі [Текст] / В. О. Челомбітько, наук. керівник : Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 360
74 Постнов, Геннадій Михайлович.
Особливості викладання технічно спрямованих дисциплін для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи [Текст] / Г. М. Постнов, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 395-396
75 Постнов, Геннадій Михайлович.
Застосування інтерактивних методів навчання в сучасному університеті [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. В. Червоний // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 296-297
76 Постнов, Геннадій Михайлович.
Визначення раціональних параметрів ефективності процесу ультразвукової гомогенізації молока [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. М. Постнова // Матеріали XX наук. конф. ТНТУ ім. І. Пулюя. - Тернопіль : ТНТУ, 2017. - С. 205
77
Интенсификация внутреннего массопереноса ультразвуком при посоле прудовой рыбы [Текст] / Г. М. Постнов, В. Н. Червоный, Н. П. Головко, А. В. Гулый, Н. М. Максименко // Техника и технология пищевых производств : тезисы докл. ХI Междунар. науч.-техн. конф. - Могилев : УО «Могилев. гос. ун-т продовольствия», 2017. - С. 245
78
Разработка перспективных направлений переработки прудовой рыбы [Текст] / Г. М. Постнов, В. Н. Червоный, А. В. Гулый, Н. М. Максименко // Применение безотходной и экологически чистой технологии в пищевой и химической технологии : материалы республ. конф. - Наманган : Наманганский инженерно-педагог. ин-т, 2017. - С. 148-149
79 Постнов, Геннадий Михайлович.
Определение силы связи чешуя-кожа для тушек карпа и толстолобика [Текст] / Г. М. Постнов, В. Н. Червоный, В. А. Старков // Совершенствование технологии в условиях современного производства и пути повышения их экономической эффективности : материалы республ. конф. - Наманган : Наманганский инженерно-педагог. ин-т, 2017. - С. 510-513
80 Постнов, Геннадій Михайлович.
Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировини [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 175-176
Повний текст
81 Постнов, Геннадій Михайлович.
Аналіз технічних рішень для промислового соління ставкової риби [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 272-273
82 Постнов, Геннадій Михайлович.
Інноваційні аспекти виробництва хлібобулочних виробів із використанням ультразвуку [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. О. Челомбітько // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 173-174
Повний текст
83 Максименко, М. М.
Використання електрофізичних методів для отримання рибних бульйонів зі ставкової риби [Текст] / М. М. Максименко, наук. керівник Г. М. Постнов // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 327
84
Експериментальна оцінка техніко-експлуатаційних параметрів ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. А. Чеканов // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1 (84). - С. 109-115
85 Постнов, Геннадий Михайлович.
Использование ультразвуковых волн в технологии получения водно жировых эмульсий для хлебопекарной отрасли [Текст] / Г. М. Постнов, В. Н. Червоный, В. А. Челомбитько // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. Междунар. науч.-практ. конф. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 157-159
86
Удосконалення способу отримання водножирових емульсій для змащування хлібопекарських форм [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. М. Постнова, В. О. Челомбітько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 186-193
Повний текст
87
Теоретичне та експериментальне визначення раціональної тривалості ультра-звукової обробки для отримання водно-жирових емульсій [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. О. Старков // Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2017. - Вип. 17, Т. 1. - С. 34-40
88 Коренець, Ю. М.
Механізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'яса [Текст] / Ю. М. Коренець, Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 155-156
Повний текст
89 Постнов, Геннадій Михайлович.
Безвідходні технології переробки ставкової риби [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 171-172
Повний текст
90
Удосконалення процесу тендеризації м’яса за 198 допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1 (84). - С. 101-108
91
Дослідження показників якості водно-жирнової емульсії для хлібопекарного виробництва [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. О. Челомбітько, О. М. Постнова // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 71-74. - Бібліогр. наприкінці ст.
92
Практичне впровадження інноваційних розробок [Текст] : навч.-метод. посіб. для самостійного вивчення навч. дисц. для студентів спец. 133 Галузеве машинобудування, ступінь підготовки магістр / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Н. О. Афукова, В. М. Червоний. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 138 с. - Б. ц.
93
Наскрізна програма практик студентів [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для організації, проведення та підведення підсумків усіх видів практики студентів ФОТС спец. 131 Прикладна механіка та 133 Галузеве машинобудування / Г. В. Дейниченко, Н. О. Афукова, Г. М. Постнов, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. В. Дуб, Л. М. Солончук, В. М. Червоний, В. В. Чаговець. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 74 с. - Б. ц.
2016
94 Шипко, А. Н.
Разработка ультразвукового оборудования для гомогенизации молока [Текст] / А. Н. Шипко, Г. М. Постнов, В. Н. Червоный // Совершенствование технологии в условиях современного производства и пути повышения их экономической эффективности : материалы республ. конф. - Наманган : Наманганский инженерно-педагог. ин-т, 2016. - С. 507-510
95 Старков, В. А.
Эффективность ультразвукового воздействия на процесс получения водно-жировых эмульсий [Текст] / В. А. Старков, Г. М. Постнов, В. Н. Червоный // Совершенствование технологии в условиях современного производства и пути повышения их экономической эффективности : материалы республ. конф. - Наманган : Наманганский инженерно-педагог. ин-т, 2016. - С. 499-500
2015
96 Постнов, Геннадій Михайлович.
Дослідження впливу ультразвукової обробки на збільшення тривалості зберігання суміші для виготовлення м'якого морозива [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 256-257
2014
97 Постнов, Геннадій Михайлович.
Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від луски [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, А. В. Зубрєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 134-141
98 Постнов, Геннадій Михайлович.
Перспективи використання ультразвукової обробки під час виробництва майонезів [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 257-259
99 Постнов, Геннадій Михайлович.
Інноваційний спосіб отримання майонезу [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. Ю. Василенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 147
2013
100 Постнов, Геннадий Михайлович.
Беляев М. И. навсегда останется в нашей памяти [Текст] / Г. М. Постнов, Н. И. Есинова, О. Н. Постнова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 30-31
101Пат. 77577 Україна, МПК A22C17/00.
Пристрій для знезараження м'ясної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Д. А. Нечипоренко, В. М. Червоний, В. А. Яременко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201207409 ; Заявл. 18.06.2012 ; Опубл. 25.02.2013, Бюл. № 4. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
102Пат. 77889 Україна, МПК A23L1/24.
Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Д. П. Крамаренко, І. М. Галяпа, В. М. Червоний ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201211346 ; Заявл. 01.10.2012 ; Опубл. 25.02.2013, Бюл. № 4. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
103 Постнов, Геннадій Михайлович.
Обґрунтування способу очищення риби від луски з використанням ультразвуку [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, А. В. Зубрєв // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 372-373
104Пат. 82315 Україна, МПК A23B4/015.
Спосіб попередньої обробки риби перед консервуванням [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв, Е. В. Беспалов ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201302357 ; Заявл. 25.02.2013 ; Опубл. 25.07.2013, Бюл. № 14. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
105
Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв, О. В. Беспалов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2-х ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 165-171
2012
106 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Розвиток креативного мислення студентів під час виконання самостійної роботи [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 380-381
107 Постнов, Геннадій Михайлович.
Експериментальне дослідження впливу характеристик ультразвукових хвиль на зміну температури жирової сировини [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 367-368
108 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Еспериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 107-112
2011
109 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода - м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 182-187
110 Постнов, Геннадій Михайлович.
Аналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробки [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 54
111 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода – м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 182-187
112 Червоний, Віталій Миколайович.
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 27.04.2011 / В. М. Червоний ; наук. кер. Г. М. Постнов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30877 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
113 Чеканов, Микола Анатолійович.
Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 25.03.2011 / М. А. Чеканов ; наук. кер. Г. М. Постнов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30878 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2010
114 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Практична підготовка магістрів у світлі рішень Болонського процесу [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців.Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VIII Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 173-174
115 Постнов, Геннадій Михайлович.
Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 175-179
116 Постнов, Геннадій Михайлович.
Визначення раціональних параметрів процесу ультразвукового емульгування [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Сучасні проблеми техніки та технології харчових виробництв, ресторанного бізнесу та торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування ф-ту обладнання та технічного сервісу, 18 листоп. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 116-117
2009
117 Постнов, Геннадій Михайлович.
Визначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини [Текст] / Г. М. Постнов, А. О. Пак, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2009. - Вип. 1. - С. 518-523.
118 Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Застосування методу експертної оцінки при ідентифікації товарів, які переміщуються через митний кордон України [Текст] / С. В. Сорокіна, Г. М. Постнов, А. М. Одарченко // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 289-290
2008
119 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Упровадження інноваційних технологій навчання під час самостійної роботи студентів [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. О. Єфімова, Г. М. Постнов // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод.конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 185-186
120 Постнов, Геннадій Михайлович.
Особливості отримання емульсійних систем за допомогою ультразвукових коливань [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 355-356
121 Постнов, Геннадій Михайлович.
Особливості отримання жирових емульсій за допомогою ультразвуку та їх використання [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 214-219
122 Постнов, Геннадій Михайлович.
Особливості оцінки якості водно-жирових емульсій, що були отримані з використанням ультразвуку [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 215-220
123 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Впровадження наукових розробок кафедри устаткування підприємств харчування в навчальний процес [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. О. ЄфІмова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 90-91
2007
124 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Практичні рекомендації щодо технічного забезпечення підприємств ресторанного господарства [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. О. ЄфІмова // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 221-222
125 Постнов, Геннадій Михайлович.
Теоретичне обгрунтування використання ультразвуку для отримання емульсій [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 324-328
2006
126
Вплив ультразвукової обробки на продукти харчування [Текст] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, Д. А. Нечипоренко, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 220-224
127
Определение структурно-механических свойств мяса с высоким содержанием соединительной ткани, обработанного ультразвуком [Текст] / Постнов Г. М., Н. А. Чеканов, В. Н. Червонный, Д. В. Нечипоренко // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 385-387
128 Постнов, Геннадій Михайлович.
Підвищення ККД ультрозвукового аппарата для розм'якшення м'ясної сировини [Текст] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний // Одеська національна академія харчових технологій : наукові пр. - Одеса : ТЕС, 2006. - С. 136
129 Дейниченко, Григорий Викторович.
Анализ рынка технологического оборудования для шведского стола [Текст] / Г. В. Дейниченко, Постнов Г. М., В. А. Ефимова // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 105-107
130 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Аналіз ринку та критерії вибору професійних мікрохвильових печей [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. О. ЄфІмова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 205-210
2005
131 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Особливості проведення переддипломної дослідницької практики магістрів за спеціальності "Обладнання переробних і харчових виробництв" [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Впровадження інформаційних технологій – новий етап розвитку системи вищої освіти : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 14 річниці незалежності України, м. Харків, 30 листоп. 2005 р. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 105-108
132
Автоматизоване проектування ультразвукової коливальної системи за допомогою графічно-розрахункового пакету SOLIDWORKS [Текст] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний, Д. А. Нечипоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 256-260
133 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Аналіз ринку сучасного устаткування для підприємств торгівлі та харчування [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. О. ЄфІмова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 69-76
2004
134 Постнов, Геннадій Михайлович.
Перспективи розвитку технологій для переробки сої [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Д. В. Горєлков // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2004. - С. 153-156
135 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Школа кураторства в студентському житті [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. О. Єфімова, Г. М. Постнов // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 363-368
136 Постнов, Геннадій Михайлович.
Спосіб виробництва кулінарних виробів з сушеного картопляного пюре [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 117-120
2003
137
Технології натуральних кулінарних виробів з м'яса птиці та дослідження їх якості [Текст] / Г. М. Постнов, О. І. Черевко, О. М. Постнова, Н. І. Єсінова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 72-78
138 Постнов, Геннадій Михайлович.
Практична підготовка студентів на студентському навчально-виробничому комерційному підприємстві з перерробки птиці, створеному М.І. Беляєвим [Текст] / Г. М. Постнов, Н. І. Єсінова, О. М. Постнова // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 11-12
2002
139
Науково-технічне забезпечення при вивченні устаткування підприємств харчування [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. О. Єфімова, В. І. Шепєлєва, Л. Г. В'юницька, Т. В. Оніпко, Н. М. Карпенко, Т. П. Іващенко // Науково-методичні проблеми управління якістю освітньої діяльності : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., м. Полтава, 22-24 трав. 2002 р. - Полтава : ПУСКУ, 2002. - С. 119-120
140
Про вдосконалення знань технічних дисциплін [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. О. ЄфІмова, Г. М. Постнов, Г. І. Шалько // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, м. Харків, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 479-481
141 Постнов, Геннадій Михайлович.
Технологія овочевих напівфабрикатів високого ступеня готовності [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 141-148
142 Постнов, Геннадій Михайлович.
Дослідження способу відновлення сушених продуктів харчування [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 73-78
143 Постнов, Геннадій Михайлович.
Спосіб відновлення сушених кулінарних виробів [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 35-36
2001
144 Пронін, Ігор Олексійович.
Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 22.03.2001 / І. О. Пронін ; наук. кер. Г. М. Постнов ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 14 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26178 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 10-11. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
145 Постнов, Геннадій Михайлович.
Технологія м'ясних напівфабрикатів швидкого приготування [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва // Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., Харьков, 28 февр. - 1 марта 2001 г. - Харьков : ХДУХТ, 2001. - С. 56-57
1997
146
Гидротермический способ отделения мяса от кости малоценных частей сельскохозяйственной птицы [Текст] / Постнов Г. М., Н. И. Есинова, О. Н. Постнова, А. В. Ярославский // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - 1997. - Ч. 1. - С. 216-218
1994
147 Постнов, Геннадий Михайлович.
Исследования массовой доли токсичных элементов в сушеных изделиях из отварного мяса птицы и овощей [Текст] / Постнов Г. М., Н. И. Погожих, Н. И. Есинова // Перспективы развития массового питания и торговли в условиях перехода к рыночной экономике : тезисы докл. Междунар. конф., г. Харьков, 17-19 мая 1994 г. - Харьков : ХГУПТ, 1994. - С. 63-64
148 Погожих, Е. И.
Особенности технологии сушеных быстроприготавливаемых продуктов из мяса птицы и овощей [Текст] / Е. И. Погожих, Постнов Г. М., Н. И. Есинова // Перспективы развития массового питания и торговли в условиях перехода к рыночной экономике : тезисы докл. Междунар. конф., 17-19 мая 1994 г. - Харьков : ХДУХТ, 1994. - С. 64-65
149
Разработка новой технологии корма для домашних животных (кошек и собак) из продуктов переработки птицы с добавками [Текст] / Постнов Г. М., Н. И. Есинова, О. Н. Постнова, А. Н. Петров // Перспективы развития массового питания и торговли в условиях перехода к рыночной экономике : тезисы докл. Междунар. конф., г. Харьков, 17-19 мая 1994 г. - Харьков : ХДУХТ, 1994. - С. 55-56
1989
150 Постнов, Геннадий Михайлович.
Технология приготовления рулетов и окорочков из нестандартной индейки [Текст] / Г. М. Постнов, Н. И. Єсинова // Проблемы индустриализации общественного питания страны : тезисы докл. 2 Всесоюз. науч. конф., г. Харьков, 12-14 дек. 1989 г. - Харьков, 1989. - С. 93-94
1988
151 Беляев, М. И.
Анализ современных технологии производства мяса птицы и разработка глубокой технологии его переработки в кулинарную продукцию - путь снижения затрат топливно-энергетических ресурсов [Текст] / М. И. Беляев, Постнов Г. М., А. И. Черевко // Топливно-энергетические ресурсы в торговле и их рациональное использование : сборник науч. тр. - Харьков : ХИОП, 1988. - С. 77-95
152 Постнов, Геннадій Михайлович.
Спосіб отримання кулінарних виробів з сушеного картопляного пюре [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків. - С. 64