Потапов Володимир Олексійович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2023
1 Потапов, Володимир Олексійович.
Теоретичний аналіз процесу кріосублімаційного фракціонування біоматеріалів [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий // Сучасні проблеми холодильної техніки та технології : тези доп. XIV Всеукр. наук.-техн. конф., 21-22 верес. 2023 р. - Одеса : ОНТУ, 2023. - С. 12-15
2 Петренко, Олена Володимирівна.
Дослідження кінетики сушіння продуктів переробки томатів [Текст] / О. В. Петренко, В. О. Потапов // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 35-36
3 Потапов, Володимир Олексійович.
Вплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясі [Текст] / В. О. Потапов, О. С. Мольський // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 41-42
4 Потапов, Володимир Олексійович.
Особливості процесу сумблімаційного сушіння рослинної сировини [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий, А. В. Смородський // Стан, досягнення і перспективи холодильної техніки і технології : Всеукр. наук.-техн. конф. аспірантів та здобувачів вищ. освіти, м. Одеса, 19-20 квіт. 2023 р. - Одеса : ОНТУ, 2023. - С. 12-14
5 Потапов, Володимир Олексійович.
Особливості технологічного процесу кріосумблімаційного сушіння рослинної сировини [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий // Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали І Всеукр. наук.- практ. інтернет-конф., м. Полтава, 19-20 квіт. 2023 р. - Полтава : ПДАУ, 2023. - С. 65-68
6 Мольський, О. С.
Підвищення продуктивності та енергоефективності холодильних машин [Текст] / О. С. Мольський, В. О. Потапов // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : Міжнар. наук.-практ. конф., 9 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 209-210
7 Потапов, Володимир Олексійович.
Особливості технології зберігання плодоовочевої продукції в регульованому газовому середовищі [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий, В. В. Міщенко // Еколого-енергетичні проблеми сучасності: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-техн. конф., м. Одеса, 13-14 квіт. 2023 р. - Одеса : ОНТУ, 2023. - С. 81-82
8 Смілик, Максим Михайлович.
Експериментальне дослідження зберігання продукту в польових умовах із застосуванням акумуляторів холоду [Текст] / М. М. Смілик, В. О. Потапов, І. О. Кузнецов // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : Міжнар. наук.-практ. конф., 9 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 225-226
9 Потапов, Володимир Олексійович.
Перспективи технології зберігання плодів у регульованому газовому середовищі [Текст] / В. О. Потапов, І. К. Бакуменко // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : Міжнар. наук.-практ. конф., 9 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 217-218
10
Low-Temperature Extraction of Lipid Fractions from Vegetable Raw Materials Using Liquefied Freons [Electronic resource] / O. Osetskyi, S. Sevastianov, V. Yevlash, V. Potapov, I. Piliugina, D. Bilyi // Problems of Cryobiology and Cryomedicine. - 2023. - Vol. 33, Issue 1. - P. 38-49. - DOI 10.15407/cryo33.01.038. -
Повний текстПовний текст
11 Potapov, Volodymyr.
Prospects for the Application of Chladone Extraction in the Food Industry [Text] / V. Potapov, D. Bilyi // Kazakhstan-Refrigeration 2023 : Proceeding of the Conference. - Алмати : АТУ, 2023. - P. 78-80
12 Потапов, Володимир Олексійович.
Проблеми підбору хладогенту на сьогодення [Текст] / В. О. Потапов, О. С. Мольський // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : ХІХ Міжнар. форум молоді, 6-7 квіт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 253
2022
13 Смілик, Максим Михайлович.
Розробка експериментальної холодильної установки для зберігання в польових та військових умовах [Електронний ресурс] / М. М. Смілик, В. О. Потапов // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 груд. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 166-167
Повний текст
14
Determination of heat transfer mechanisms during vacuum drying of solid-moist and liquid-viscous materials [Electronic resource] / B. Abdizhapparova, V. Potapov, N. Khanzharov, A. Shingisov, B. Khanzharova // Eastern European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - С. 6-15. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.268241. -
Повний текстПовний текст
15 Foshchan, Andriy.
Mathematical modelling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of polysaccharide and protein origins [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash, V. Potapov // Food science and technology. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 46-54. - DOI https://doi.org/10.15673/fst.v16i2.2371. -
Повний текст
16
Low temperatyre extraction of lipid fractions from vegetable raw materials using liquid chladones [Text] / O. Osetskiy, S. Sevastyanov, V. Potapov, D. Bilyi, V. Evlash, I. Piliugina // Problems of Cryobiology and Cryomedicine. - 2022. - Vol. 4
17 Foshchan, Andriy.
Mathematical modeling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of polysaccharide and protein origins [Electronic resource] / A. Foshchan, V. Yevlash, V. Potapov // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 46-54. - DOI 10.15673/fst.v16i2.2371. -
Повний текстПовний текст
18
Technology of cryosublimation fractionation in the production of biologically active liquor-table waters [Text] / O. Osetsky, S. Sevastianov, V. Potapov, D. Bilyi, I. Piliugina // Cold in biology and medicine: current problems in cryobiology, transplantology, and biotechnology : 46th Annual International Conference of Young Scientists, Kharkiv, The Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine of the NAS of Ukraine, May, 25, 2022. - 2022. - С. 40
2021
19
Современное моделирование технологических процессов перерабатывающих производств [Текст] : учебник / В. А. Потапов, Р. С. Алибеков, К. А. Уразбаева, А. Р. Бахтыбекова. - Алматы : New book, 2021. - 192 с. - Б. ц.
20
Modern modeling of technological processes of processing industries [Text] : nextbook / V. Potapov, R. Alibekov, K. Urazbayeva, A. Bakhtybekova. - Almaty : СyberSmith, 2021. - 180 p. - Б. ц.
21 Мольський, О. С.
Проблеми ефективного заморожування курячих субпродуктів в Україні [Текст] / О. С. Мольський, В. О. Потапов // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф, м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 179-180
22 Потапов, Володимир Олексійович.
Експериментальне визначення кількості механічно-вільної вологи в томатних вичавках [Текст] / В. О. Потапов, І. П. Педорич // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 181-182
23 Смілик, М. В.
Аналіз впливу режимів роботи холодильної системи на її енергоспоживання [Текст] / М. В. Смілик, В. О. Потапов // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 183-184
24 Петренко, Олена Володимирівна.
Формування компетенцій професійної самоосвіти майбутніх фахівців [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, В. О. Потапов // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 208-209
25 Потапов, Володимир Олексійович.
Порівняння аналітичних моделей для визначення частки вимороженої вологи [Текст] / В. О. Потапов, О. С. Мольський, М. М. Смілик // Сучасні проблеми холодильної техніки та технології : збірник тез доп. XIII Всеукр. наук.-техн. конф., м. Одеса, 23-25 верес. 2021 р. - Одеса : ОНТУ, 2021. - С. 51-53
26 Бакуменко, І. К.
Підвищення енергоефективності холодильного обладнання з системою моніторингу і керування ADAP-KOOL [Текст] / І. К. Бакуменко, наук. керівник В. О. Потапов // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 195
27 Вагін, Є. Г.
Підвищення ефективності холодильних установок з регенеративним теплообмінником скидної теплоти [Текст] / Є. Г. Вагін, наук. керівник В. О. Потапов // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 197
28
Analysis of chlorodifluoromethane extract of bay leaf by gas chromatography with different kinds of detection [Electronic resource] / V. V. Evlach, V. O. Potapov, I. S. Piliugina, G. S. Vlasenko, D. V. Bilyi // Journal of chemistry and technologies. - 2021. - Vol. 29, Issue 2. - С. 321-330. - DOI 10.15421/jchemtech.v29i2.233858. -
Повний текстПовний текстПовний текст
29 Шевцов, М. О.
Аналіз джерел скидної теплоти в системах охолодження та вентиляції [Текст] / М. О. Шевцов, наук. керівник В. О. Потапов // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 217
30
Study of drying kinetics of wild plant Salicornia Europaea L [Text] / V. Evlash, V. Potapov, A. Singissov, N. Khanzharov, S. Erkebayeva // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 23 листоп. 2021 р. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2021. - С. 76-78
31
Researching of thermophysical characteristics of muscle and fatty tissue in the process of freezing-defrosting [Text] / O. Dromenko, V. Potapov, M. Yancheva, V. Bolshakova, V. Onyshchenko, A. Inzhiyants // Food Science and Technology. - 2021
32
Research Into the Thermophysical Characteristics of Muscle and Adipose Tissues in the Freezing-Thawing Process [Electronic resource] / Olena Dromenko, V. A. Potapov, M. Yancheva, V. Onishchenko, V. Bolshakova, A. Inzhyyants // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2021. - Vol. 15, Issue 3. - С. 40-51. - DOI 10.15673/fst.v15i3.2120. -
Повний текстПовний текст
33
Immunohystochemical Markers of Endometrial Proliferation Activity in Premenopausal Women With Normal Menstrual Cycle [Electronic resource] / O. Gromova, V. Potapov, D. Khaskhachykh, O. Finkova, O. Haponova, H. Kukina, K. Penner // World of Medicine and Biology. - 2021. - Vol. 75, Issue 1. - P. 42-46. - DOI 10.26724/2079-8334-2021-1-75-42-46. -
Повний текстПовний текст
34
Analysis of Chlorodifluoromethane extract of bay leaf by Gaschromatography with different kinds of detection [Text] / V. Evlash, V. Potapov, I. Piliugina, G. Vlasenko, D. Bilyi // Journal of Chemistry and Technologies. - 2021. - Vol. 29, Issue 2. - С. 321-330
2020
35 Шубін, В. А.
Аналіз обладнання камери з регульованим газовим середовищем [Текст] / В. А. Шубін, наук. керівник В. О. Потапов // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 263
36 Ярмак, Ю. М.
Експериментальна установка для визначення ефективної теплоємності під час заморожування [Текст] / Ю. М. Ярмак, наук. керівник В. О. Потапов // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 264
37
Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавків [Текст] / В. О. Потапов, В. В. Євлаш, Р. С. Алибеков, І. П. Педорич // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 225-226
38 Потапов, Володимир Олексійович.
Характеристика жидких отходов брожения и их переработки [Текст] / В. О. Потапов, І. П. Педорич // Зерновая отрасль: состояние и перспективы развития : материалы Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 70-летию акад. Нац. акад. наук Респ. Казахстан Изтаева Ауелбека Изтаевича, 28 февр. 2020 г. - Алматы : АТУ, 2020. - С. 101-103
39
Mathematical modelling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of various origins [Text] / A. Foshchan, A. Hryhorenko, V. Potapov, V. Yevlash // Ukrainian Food Journal. - 2020
40
Thea application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables [Text] / V. Samylik, A. Helikh, N. Bolgova, V. Potapov, S. Sabadaeh // Eastern European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 3, № 11 (105). - С. 13-20
41
The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables [Electronic resource] / M. Samilyk, A. Helikh, N. Bolgova, V. A. Potapov, S. Sabadash // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 3, Issue 11-105. - С. 13 - 20. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.204664. -
Повний текстПовний текст
42 Петровський, С. В.
Експериментальні дослідження питомої теплоємності м’яса під час заморожування [Текст] / С. В. Петровський, наук. керівник В. О. Потапов // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 248
43 Субота, О. А.
Порівняння енергоефективності фізичних методів консервування харчових продуктів [Текст] / О. А. Субота, наук. керівник В. О. Потапов // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 254
44
Перспективи застосування систем активної вентиляції регулюючого та модифікованого газового середовища для промислового зберігання плодоовочевої продукції [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий, М. М. Цуркан, В. В. Павленко, В. В. Глушенко, Д. П. Семенюк, О. В. Петренко, Є. М. Якушенко, Ф. У. Шингізов, Д. М. Хамітова, С. У. Єркебаєва, Д. В. Білта // Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : кол. монографія. - Харків : НАНГУ, 2020. - С. 482
2019
45 Потапов, Владимир Алексеевич.
Преимущества холодильных систем на двуокиси углерода в пищевой индустрии [Текст] / В. А. Потапов, Д. В. Белый // Микроклимат и холод. Природные хладагунты. - 2019. - № 2 (34). - С. 28-31
46 Потапов, Володимир Олексійович.
Технологія нанесення гідрофобного покриття на масообмінні модулі сушарок для сушіння рослинної сировини [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко, Є. Ю. Стоян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 95-102
47
Comprehensive analysis of food production efficiency using nanoparticles of nutritional supplements on the basis of oxides of two and three valence iron "Magnetofood" [Electronic resource] / O. Kruhlova, T. Yevlash, V. Yevlash, I. Tsykhanovska, V. A. Potapov // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 2. - С. 400-416. - DOI 10.24263/2304-974X-2019-8-2-17. -
Повний текстПовний текстПовний текст
48 Янчева, Марина Олександрівна.
Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування [Текст] / М. О. Янчева, В. О. Потапов, О. Б. Дроменко // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 69-70
Повний текст
49
Холодильні машини та установки. Дипломне проектування [Електронний ресурс] : навч. посіб. / О. В. Петренко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 176 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4477 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
50 Potapov, Volodymyr.
Experimental study of bayleaf fluocarbon refrigerant extraction [Electronic resource] / V. A. Potapov, D. V. Biliy // Problems of Cryobiology and Cryomedicine. - 2019. - Vol. 29, Issue 2. - С. 176. - DOI 10.15407/cryo29.02.176. -
Повний текстПовний текст
51 Потапов, Володимир Олексійович.
Аналіз кінетики хімічних реакцій з метою обґрунтування якості харчових продуктів [Текст] / В. О. Потапов, Д. П. Семенюк // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 47-48
Повний текст
52 Валяєв, В. С.
Перспективи холодильних систем на двоокису вуглецю в харчовій індустрії [Текст] / В. С. Валяєв, наук. керівник В. О. Потапов // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 314
2018
53
Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems [Electronic resource] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. Potapov, O. Grinchenko, T. Zhelieva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 1, Issue 11-91. - P. 50-55. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.120793. -
Повний текстПовний текстПовний текст
54 Потапов, Володимир Олексійович.
Імітаційне моделювання температурної кінетики інфрачервоного жарення м’ясних напівфабрикатів [Текст] / В. О. Потапов, С. М. Костенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 197-204
Повний текст
55 Потапов, Владимир Алексеевич.
Аналіз сировини процесів та обладнання для отримання харчових порошків [Текст] / В. А. Потапов, В. В. Євлаш, І. П. Педорич // Удосконалення процесів і обладнання харчових та хімічних виробництв : збірник наук. пр. до ХVІІ Міжнар. наук. конф., м. Одеса, Одес. нац. ун-т харчових технологій, 3-8 верес. 2018 р. - Одеса : ОНАХТ, 2018. - С. 149-152
56 Потапов, Владимир Алексеевич.
Проблемы и перспективы применения транскритических холодильных систем в Украине [Текст] / В. А. Потапов, Е. В. Петренко, Д. П. Семенюк // Казахстан – холод 2018 : сборник докл. Междунар. науч.-техн. конф., г. Алматы, Алмат. технол. ун-т, 15-16 марта 2018 г. - Алматы : АТУ, 2018. - С. 126-131
57 Потапов, Володимир Олексійович.
Імітаційне моделювання процесів та апаратів інфрачервоного жарення м’ясних напівфабрикатів [Текст] / В. О. Потапов, С. М. Костенко, І. П. Педорич // Вісник Нац. техн. ун-ту «ХПІ». Серія: Системний аналіз, управління та інформаційні технології. - Харків : НТУ «ХПІ» , 2018. - № 35 (1311). - С. 71-77
58
Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини [Текст] / І. Г. Бабанов, В. О. Потапов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - Т. 23, № 5, Ч. 1. - С. 80-86
59
Розрахунок процесу шокового заморожування харчових продуктів [Текст] / В. В. Старченко ; наук. керівник: В. О. Потапов, Д. П. Семенюк // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 181-191
60
Технологія бутербродної продукції на основі квасолі [Текст] / Д. О. Харьковщенко ; наук. керівник О. О. Гринченко ; консультант В. О. Потапов // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 322-330
61 Potapov, V.
Analysis of equipment for producing powdered food products [Text] / V. Potapov, A. Borysova, I. Pedorych // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 136-148
Повний текст
62 Потапов, Владимир Алексеевич.
Аналитическая модель доли вымороженной воды в пищевых продуктах [Текст] / В. А. Потапов, Д. П. Семенюк, О. О. Романов // Казахстан – холод 2018 : сборник докл. Междунар. науч.-техн. конф., г. Алматы, Алмат. технол. ун-т, 15-16 марта 2018 г. - Алматы : АТУ, 2018. - С. 132-137
63Пат. 2789 Казахстан, МПК .
Экструзионная белково-минеральная добавка из отходов животного и растительного происхождения [Текст] / Г. Р. Тастанбекова, В. В. Евлаш, Ж. А. Паржанов, В. А. Потапов, Р. Ф. Алтынбеков, М. Е. Телеген, Д. К. Ибрагимов ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Опубл. 21.05.2018, Бюл. № 18. - Б. ц.
64 Потапов, Владимир Алексеевич.
Перспективы применений двуокиси углерода в современных холодильных системах [Текст] / В. А. Потапов, Д. В. Белый // Удосконалення процесів і обладнання харчових та хімічних виробництв : збірник наук. пр. ХVІІ Міжнар. наук. конф., м. Одеса, Одес. нац. ун-т харч. технологій, 3-8 верес. 2018 р. - Одеса : ОНАХТ, 2018. - С. 189-191
65
Study of influence of freezing-defrosting on thermophysical properties of meat systems [Text] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. Potapov, O. Grinchenko, T. Zhelieva // EUREKA: Life Sciences. - 2018. - Issue 1. - P. 32-38
Повний текст
66Пат. 116922 Україна, МПК B29C47/36, B29B 7/80, B01F 15/02, B01F 15/06, F28D 3/02, F28F 5/06.
Одношнековий екструдер для виробництва полімерних матеріалів з теплообмінним пристроєм [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201605933 ; Заявл. 01.06.2016 ; Опубл. 25.05.2018, Бюл. № 10. - 5 с. - Б. ц.
Повний текст
67
Теоретичне та експериментальне обґрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених [Текст] : монографія / М. О. Янчева, О. О. Гринченко, В. О. Потапов, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 116 с. - Б. ц.
Повний текст
2017
68 Потапов, Володимир Олексійович.
Аналіз способів сушіння для отримання порошкоподібних харчових продуктів [Текст] / В. О. Потапов, І. П. Педорич // Chemical Technology and Engineering (Хімічна технологія та інженерія) : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26–30 черв. 2017 р. - Львів : Львів. політехніка, 2017
69 Потапов, Володимир Олексійович.
Масообмінний модуль для реалізації процесу сушіння рослинної сировини [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко, Є. Ю. Стоян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 178-185
Повний текст
70 Потапов, Володимир Олексійович.
Теорія і техніка сушіння термолабільної сировини в установках змішаного енергопідводу [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 138-139
71 Янчева, Марина Олександрівна.
Фізико-математична модель кристалізації колоїдних капілярно-пористих систем в процесі заморожування [Текст] / М. О. Янчева, В. О. Потапов, О. О. Гринченко // Холод в енергетиці і на транспорті : збірник наук. пр. IV Міжнар. наук.-техн. конф. 12-13 жовт. 2017 р. - Миколаїв : НУК, 2017. - С. 326-329
72 Potapov, Volodymyr.
Investigation of the kinetic model for the process of liquid drops formation in the form of capsule [Text] / V. Potapov, P. Pyvovarov, О. Neklesа // Eureca: Life sciences. - 2017. - № 2. - P. 3-14
73
Моделювання плину білково-мінеральної кормової суміші у шнековому каналі екструдера [Текст] / В. О. Потапов, В. В. Євлаш, Ж. А. Паржанов, Г. Р. Тастанбекова, М. Є. Толеген // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 156-169
74
Конструктивні особливості транскритичних бустерних холодильних систем [Текст] / В. О. Потапов, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, Д. В. Білий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 156-167
Повний текст
75 Потапов, Володимир Олексійович.
Перспективи застосування транскритичних систем холодопостачання на СО2 для підприємств рітейлу [Текст] / В. О. Потапов, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк // Холод в енергетиці і на транспорті : збірник наук. пр. IV Міжнар. наук.-техн. конф., 12-13 жовт. 2017 р. - Миколаїв : НУК, 2017. - С. 329-332
76 Потапов, Володимир Олексійович.
Вдосконалена методика розрахунку процесу швидкого заморожування [Текст] / В. О. Потапов, Д. П. Семенюк // Холод в енергетиці і на транспорті : збірник наук. пр. IV Міжнар. наук.-техн. конф., 12-13 жовт. 2017 р. - Миколаїв : НУК, 2017. - С. 324-326
77Пат. 121298 Україна, МПК A47J37/06.
Апарат із відбивачем для інфрачервоного жарення м’ясних напівфабрикатів [Текст] / С. М. Костенко, В. О. Потапов, І. П. Педорич ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201706805 ; Заявл. 30.06.2017 ; Опубл. 27.11.2017, Бюл. № 22. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
78
Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини [Текст] / І. Г. Бабанов, В. О. Потапов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, С. І. Ялинич // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 15
79 Грицюта, Є. С.
Енергоефективне сушіння під тиском у замкненому циклі [Текст] / Є. С. Грицюта, наук. керівник В. О. Потапов // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 387
80 Потапов, Володимир Олексійович.
Кінетика температури м’ясних напівфабрикатів під час інфрачервоного жарення [Текст] / В. О. Потапов, С. М. Костенко // Technology and Engineering (Хімічна технологія та інженерія) : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26-30 черв. 2017 р. - Львів : Львів. політехніка, 2017. - С. 170-171
81 Потапов, Владимир Алексеевич.
К расчету эффективной удельной теплоемкости в процессе замораживания [Текст] / В. А. Потапов, Д. П. Семенюк, Е. С. Грицюта // Казахстан-Холод 2017 : сборник докл. Междунар. науч.-техн. конф., 15-16 мар. 2017 г. - Алматы : АТУ, 2017. - С. 207-211
82 Потапов, Володимир Олексійович.
Теорія і техніка сушіння термолабільної сировини в установках змішаного енергопідводу [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко // Наукові праці. - Київ : НУХТ, 2017. - Т. 23, № 5, Ч. 1. - С. 55-64
83 Евлаш, Виктория Владленовна.
Инновационная технология и техника переработки пищевой крови в диетическую добавку [Текст] / В. В. Евлаш, В. А. Потапов // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. III Междунар. науч.-практ. конф., 23-24 марта 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 372-374
84 Потапов, Владимир Алексеевич.
Обоснование рационального режима сушки при производстве диетической добавки «Нутрио-гем» [Текст] / В. А. Потапов, В. В. Евлаш, Н. М. Цуркан // Современные энерго - и ресурсосберегающие технологии СЭТТ − 2017 : сборник науч. тр. VI Междунар. науч.-техн. симпозиума, форума «Первые Междунар. Косыгинские чтения», 11-12 окт., 2017 г. - М. : ФГБОУ ВО «РГУ им. А. Н. Косыгина», 2017. - Т. 2. - С. 268-272
85 Евлаш, Виктория Владленовна.
Исследования химического состава и функционально-технологических свойств экструдированного ядра подсолнечника [Текст] / В. В. Евлаш, В. А. Потапов, С. В. Никитин // Інноваційні енерготехнології : збірник наук. пр. VI Міжнар. наук.-практ. конф., 4-8 верес. 2017 р. - Одеса : ОНАХТ, 2017. - С. 164-168
86
Use of food production waste in fodder products. Overview of problems and solutions [Text] / V. Potapov, V. Yevlash, Zh. Parzhanov, G. Tastanbekova, S. Khamzayeva, М. Tolegen // Industrial Technology and Engineering. - 2017. - No. 1 (22). - С. 73-83
87 Євлаш, Вікторія Владленівна.
Порівняння ефективного ультразвукового і низькотемпературного гемолізу еритроцитів крові [Текст] / В. В. Євлаш, М. І. Погожих, В. О. Потапов // Сучасні проблеми холодильної техніки та технології : матеріали XІ Міжнар. наук.-техн. конф., 21-22 верес. 2017 р. - Одеса : ОНАХТ, 2017. - С. 210-212
88 Potapov, Volodymyr.
Analysis of kinetics pattern in the formation and separation of a drop of fluid in the form of a capsule [Electronic resource] / V. A. Potapov, O. Neklesa, P. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 32-40. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98537. -
Повний текстПовний текст
89 Потапов, Володимир Олексійович.
Вибір раціональних параметрів устаткування для сушіння під тиском [Текст] / В. О. Потапов, О. Ю. Гриценко // Холод в енергетиці і на транспорті : збірник наук. пр. IV Міжнар. наук.-техн. конф., 12-13 жовт. 2017 р. - Миколаїв : НУК, 2017. - С. 332-334
90 Потапов, Володимир Олексійович.
Застосування теорії термодинаміки фазових переходів для розрахунку процесу заморожування [Текст] / В. О. Потапов, Д. П. Семенюк // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 278-279
91 Потапов, Володимир Олексійович.
Імітаційне моделювання як елемент підготовки фахівців з енерго-машинобудування [Текст] / В. О. Потапов, С. М. Костенко, І. П. Педорич // Модернізація вищої освтіи та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 298-299
92 Потапов, Володимир Олексійович.
Особливості формування освітньо-професійних програм підготовки фахівців в умовах компетентністного підходу до вищої освіти [Текст] / В. О. Потапов, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 300-301
93 Потапов, Володимир Олексійович.
Розробка тепломасообмінного модуля для проведення процесу сушіння [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 63-64
94
Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництв [Текст] / В. О. Потапов, О. А. Маяк, С. М. Костенко, А. М. Сардаров // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 89-90
Повний текст
95
Імітаційне моделювання процесу вібровакуумного сушіння [Текст] / В. О. Потапов, О. А. Маяк, С. М. Костенко, А. М. Сардаров // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 59-60
96 Потапов, Володимир Олексійович.
Аналіз перспективних напрямів отримання порошків харчових продуктів [Текст] / В. О. Потапов, І. П. Педорич // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 61-62
97 Прокопенко, М. Ю.
Сучасні рішення з підвищення енергоефективності холодильного обладнання харчових виробництв і торгівлі [Текст] / М. Ю. Прокопенко, В. О. Потапов // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 14-15
98 Потапов, Володимир Олексійович.
Дослідження процесу сушіння макаронних виробів із додаванням кріопаст із моркви та гарбуза [Текст] / В. О. Потапов, Н. В. Гревцева, Д. О. Набоков // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 57-58
99 Потапов, Володимир Олексійович.
Системно-динамічна оцінка апарата АРЖМ-0.07-1 [Текст] / В. О. Потапов, С. М. Костенко, І. П. Педорич // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 276-277
100 Потапов, Володимир Олексійович.
Теплообмін кремнійорганічної рідини під час вимушеного руху [Текст] / В. О. Потапов, В. В. Качалов // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 274-275
101
Перспективи використання концентрату насіння соняшника в технологіях кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] / В. В. Євлаш, В. О. Потапов, Н. О. Отрошко, С. П. Нікітін // Chemical Technology and Engineering (Хімічна технологія та інженерія) : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-30 черв. 2017 р. - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2017. - С. 174-175
102 Потапов, Володимир Олексійович.
Дослідження процесу фільтраційного сушіння під дією високого тиску [Текст] / В. О. Потапов, О. Ю. Гриценко // Сучасні проблеми холодильної техніки та технології : збірник тез доп. XI Між нар. наук.-техн. конф., 21-21 верес. 2017 р. - Одеса : ОНАХТ, 2017. - С. 208-210
2016
103
Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технології, енергоефективної переробки, зберігання та маркетингу [Текст] : колект. монографія / М. В. Артамонова, О. П. Афанасьєва, С. М. Губський, В. В. Євлаш, О. В. Жегус, К. Р. Касабова, С. М. Костенко, С. В. Нікітін, Л. Ф. Павлоцька, І. С. Пілюгіна, В. О. Потапов, Н. Л. Савицька, Н. В. Шматченко. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 546 с. - Б. ц.
104 Семенюк, Дмитро Павлович.
Торговельне обладнання [Електронний ресурс] : підручник. Ч. 1 / Д. П. Семенюк, В. О. Потапов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 447 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4525 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
105
Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. І. Погожих [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 234 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4518 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
106
Analytical study of the bending of isotropic plates, inhomogeneous in thickness [Electronic resource] / V. Plevako, V. A. Potapov, V. Kucenko, I. Lebedinec, I. Pedorych // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 4, Issue 7(82). - С. 10-16. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.75052. -
Повний текстПовний текст
107 Семенюк, Дмитро Павлович.
Торговельне обладнання [Електронний ресурс] : підручник. Ч. 2 / Д. П. Семенюк, В. О. Потапов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 332 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4507 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
108
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ ІІІ "Культурно-побутові та галантерейні товари" [Текст] : метод. вказівки та завдання до комплекс. контролю знань студентів напряму підгот. 030510 Товарознавство та торговельне підприємництво / В. О. Захаренко, М. П. Головко, В. О. Акмен, В. О. Потапов. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 60 с. - Б. ц.
109Пат. 112597 Україна, МПК B29B7/82 B29C47/00.
Одношнековий екструдер для виробництва полімерних матеріалів з теплообмінним пристроєм [Текст] / В. О. Потапов. - № u201605930 ; Заявл. 01.06.2016 ; Опубл. 12.26.2016, Бюл. № 24. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
2015
110
Study of moisture structurization and binding form changes in pectin gels by differential scanning calorimetry [Electronic resource] / I. Krapivnytska, V. Potapov, P. Gurskyi, F. Pertsevyi // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2015. - Vol. 1, Issue 6. - P. 48-52. - DOI 10.15587/1729-4061.2015.37358. -
Повний текстПовний текст
2014
111
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Text] : монографія / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, І. В. Бабкіна, В. О. Потапов, С. В. Михайлова. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 118 с. - Б. ц.
112
Фізико-хімічні зміни рослинної сировини під час виробництва концентрованої та сушеної продукції [Текст] / В. М. Михайлов, В. О. Потапов, І. В. Бабкіна, С. В. Михайлова, А. О. Шевченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ. - Київ : НУХТ, 2014. - С. 96-98
113
Substantiation of a physical model of electromagnetic field interaction with a food product of an arbitrary form [Text] / V. Mikhaylov, V. Potapov, S. Mykhailova, A. Borisova // Acta Mechanika Slovaca by Faculty of Mechanical Engineering : International Journal of Engineering. - 2014. - Vol. 19, № 1. - С. 12-18
114
Influence of emulsion systems of cryoprotective action on thermophysical properties of meat systems [Electronic resource] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. A. Potapov, O. Grinchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 3, Issue 10. - С. 34-39. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.24867. -
Повний текстПовний текст
115 Михайлова, Світлана Володимирівна.
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 21.05.2014 / С. О. Михайлова ; наук. кер. В. О. Потапов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 23 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц.
2013
116 Михайлов, Валерій Михайлович.
Обґрунтування фізичної моделі поширення електромагнітного поля за об'ємом харчових напівфабрикатів довільної форми [Текст] / В. М. Михайлов, В. О. Потапов, С. В. Михайлова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 360-361
117
Development of the Plant for the Concentration (Drying) of Food Systems with the Use of Microwave Heating and Vacuumizing [Text] / V. Mikhaylov, V. Potapov, I. Babkina , S. Mykhailova, A. Borysova // Transactions of the Universities of Kosice. - Kosice, 2013. - № 4. - С. 19-22
118
Системний взаємозв’язок визначальних чинників при НВЧ-нагріві харчових продуктів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Є. С. Щепа, В. О. Потапов // Збірник наук. пр. молодих учених, аспірантів та студентів. - Одеса : ОНАХТ, 2013. - С. 123-125
2012
119
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 1. Підвищення ефективності жарильного обладання з використанням кремнійорганічних речовин / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, В. О. Потапов, О. В. Петренко. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 152 с. - Б. ц.
120 Михайлов, Валерій Михайлович.
Раціональні параметри НВЧ-обробки пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, В. О. Потапов, С. В. Михайлова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 357-358
121
Діелектричні характеристики сумішей з пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, В. О. Потапов, Ю. І. Єфремов, С. В. Михайлова // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2012. - Вип. 29, Т. 2. - С. 105-110
122 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Технології мультимедія як інструмент освіти [Текст] / А. А. Дубініна, В. О. Потапов, О. О. Хоменко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 390-391
2011
123
Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини [Текст] / Ю. І. Єфремов, В. О. Потапов, М. С. Одарченко, С. В. Михайлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 200-206
124 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. О. Потапов, О. Г. Терешкін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 152-159
2010
125
Факультет обладнання та технічного сервісу Харківського державного університету харчування та торгівлі: минуле, теперішнє, майбутнє [Текст] / О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, Л. К. Карпенко, Г. В. Дейниченко, М. І. Погожих, В. О. Потапов, Л. В. Кіптела, І. М. Бєляєва, Т. М. Афоніна, В. Г. Компанцева. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 104 с. - Б. ц.
2009
126 Пивоваров, Павел Петрович.
К вопросу повышения уровня экспертизы пористых пищевых продуктов [Текст] / П. П. Пивоваров, В. А. Захаренко, В. А. Потапов // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування ф-ту товарознавства, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 247-252
2008
127
Модель динаміки процесу заморожування харчової сировини [Текст] / В. О. Потапов, Ю. І. Єфремов, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко // Вісник Херсон. нац. техн. ун-ту. - Херсон : ХНТУ, 2008. - № 1 (30). - С. 383-386
128
Модель кинетики тепломассопереноса в процессе СВЧ-обработки пищевого сырья [Текст] / В. А. Потапов, Ю. И. Ефремов, Н. С. Одарченко, А. Н. Одарченко // Вісник Херсон. нац. техн. ун-ту . - Херсон : ХНТУ, 2008. - № 1 (30). - С. 387-391
129 Потапов, Володимир Олексійович.
Моделювання технологічних процесів харчових виробництв [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. О. Потапов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 149 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4570 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
130 Потапов, Володимир Олексійович.
Порівняння методів аналізу тензиметричних даних для визначення фізичних показників якості продовольчих товарів [Текст] / В. О. Потапов, А. А. Дубініна, Т. М. Летута // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 508-516
2007
131 Потапов, Володимир Олексійович.
Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 18.05.2007 / В. О. Потапов ; наук. конс. М. І. Погожих ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 36 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26075 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 27-31. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2005
132 Погожих, Микола Іванович.
Упровадження інтерактивних технологій в навчальний процес з фундаментальних дисциплін [Текст] / М. І. Погожих, В. О. Потапов, М. М. Цуркан // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Впровадження інформаційних технологій - новий етап розвитку системи вищої освіти : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 14 річниці незалежності України, 30 листоп. 2005 р. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 8-12
2004
133
Розробка методики та програмного комплексу для визначення теплового стану кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, М. С. Синєкоп, В. О. Потапов, Б. В. Ляшенко // Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2004. - № 2 (8). - С. 30-32
2003
134 Цуркан, М. М.
Комп'ютерний лабораторний практикум з фізики [Текст] / М. М. Цуркан, М. І. Погожих, В. О. Потапов // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 89-90
2001
135 Погожих, Николай Иванович.
Влияние параметров потока сушильного агента и функциональной емкости на кинетику СТП-сушки [Текст] / Н. И. Погожих, В. А. Потапов, А. С. Сомов // Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 февр. - 1 марта 2001 г. - Харьков : ХГУПТ, 2001. - С. 153-155
1998
136 Погожих, Николай Иванович.
Распределение статистического давления на поверхности функциональной емкости при СТП-сушке [Текст] / Н. И. Погожих, В. А. Потапов, А. С. Сомов // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 140-143
137 Цуркан, Н. М.
Анализ кинетики СТП-сушки при переменных режимах [Текст] / Н. М. Цуркан, В. А. Потапов, Н. И. Погожих // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 117-120
1997
138 Погожих, Николай Иванович.
Исследования сушки материалов смешанным теплоподводом вблизи критических режимов [Текст] / Н. И. Погожих, В. А. Потапов, Н. М. Цуркан // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 343-346
139 Черевко, А. И.
Влияние степени заполнения функциональных емкостей на производительность процесса СТП-сушки [Текст] / А. И. Черевко, Н. И. Погожих, В. А. Потапов // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 157-161