2024 |
1 | > Потапов, Володимир Олексійович. Високоефективна заморозка курячих субпродуктів [Текст] / В. О. Потапов, О. С. Мольський> // Стан досягнення і перспективи холодильної техніки та технології : збірник доп. наук.-техн. конф. молодих вчених та здобувачів вищ. освіти. - Одеса : ОНТУ, 2024. - С. 30 | |
---|
2 | > Потапов, Володимир Олексійович. Перспективи зберігання плодів в регульованому газовому середовищі [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : матеріали V Всеукр. наук-практ. конф., м. Київ, 18-19 квіт. 2024 р. - Вінниця : ТВОРИ, 2024. - С. 82-84 | |
---|
3 | > Потапов, Володимир Олексійович. Особливості процесу примусового охолодження плодоовочевої продукції [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий> // Стан досягнення і перспективи холодильної техніки та технології : збірник доп. наук.-техн. конф. молодих вчених та здобувачів вищ. освіти. - Одеса : ОНТУ, 2024. - С. 27-29 | |
---|
4 | > Забезпечення сталості холодильного ланцюга в сучасних умовах стану енергетики та агропродовольчого сектору [Текст] / О. В. Петренко, В. О. Потапов, С. В. Анашкін, М. М. Смілик> // Продовольчі системи України – повоєнне відновлення та забезпечення Сталого розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, 15-16 трав. 2024. р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 213-214 | |
---|
5 | > Потапов, Володимир Олексійович. Перспективи застосування кріогенної технології розпилювання для охолодження енергетичного устаткування аерокосмічних апаратів [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий> // Авіація, промисловість, суспільство : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кременчук, 16 трав. 2024 р. - Харків : ХНУВС, 2024. - С. 144-147 | |
---|
6 | > Potapov, Volodymyr. Prospects for applying heat recovery for heating water in an industrial refrigeration system [Text] / V. Potapov, D. Bilyi> // Kazakhstan-Refrigeration 2024 : Proceeding of the Conference, April 26, 2024. - Алматы : АТУ, 2024. - P. 64-69 | |
---|
7 | > Потапов, Володимир Олексійович. Теоретичні та практичні аспекти застосування мікрохвильового та інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях [Текст] : монографія / В. О. Потапов, В. І. Жила. - Харків : ДБТУ, 2024. - 136 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
8 | > Гідрогазодинаміка [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт, для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 142 Енергетичне машинобудування. Ч. 1 / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. О. Потапов, Д. В. Білий. - Харків : [б. в.], 2024. - 55 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
9 | > Потапов, Володимир Олексійович. Перспективи використання надкритичної СО2 екструзії в харчовій промисловості [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий> // Інноваційні аспекти систем безпеки праці, цивільного захисту та захисту інтелектуальної власності : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 27-28 берез. 2024 р. - Полтава : ПДАУ, 2024. - С. 151-152 | |
---|
10 | > Потапов, Володимир Олексійович. Дослідження процесу заморожування курячих субпродуктів [Текст] / В. О. Потапов, О. С. Мольський, С. О. Колеснік> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 268 | Повний текст |
---|
2023 |
11 | > Потапов, Володимир Олексійович. Особливості процесу сумблімаційного сушіння рослинної сировини [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий, А. В. Смородський> // Стан, досягнення і перспективи холодильної техніки і технології : Всеукр. наук.-техн. конф. аспірантів та здобувачів вищ. освіти, м. Одеса, 19-20 квіт. 2023 р. - Одеса : ОНТУ, 2023. - С. 12-14 | |
---|
12 | > Потапов, Володимир Олексійович. Теоретичний аналіз процесу кріосублімаційного фракціонування біоматеріалів [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий> // Сучасні проблеми холодильної техніки та технології : тези доп. XIV Всеукр. наук.-техн. конф., 21-22 верес. 2023 р. - Одеса : ОНТУ, 2023. - С. 12-15 | |
---|
13 | > Петренко, Олена Володимирівна. Дослідження кінетики сушіння продуктів переробки томатів [Текст] / О. В. Петренко, В. О. Потапов> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 35-36 | |
---|
14 | > Потапов, Володимир Олексійович. Вплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясі [Текст] / В. О. Потапов, О. С. Мольський> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 41-42 | |
---|
15 | > Потапов, Володимир Олексійович. Особливості технологічного процесу кріосумблімаційного сушіння рослинної сировини [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий> // Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали І Всеукр. наук.- практ. інтернет-конф., м. Полтава, 19-20 квіт. 2023 р. - Полтава : ПДАУ, 2023. - С. 62-68 | |
---|
16 | > Low-Temperature Extraction of Lipid Fractions from Vegetable Raw Materials Using Liquefied Freons [Electronic resource] / O. Osetskyi, S. Sevastianov, V. Yevlash, V. Potapov, I. Piliugina, D. Bilyi> // Problems of Cryobiology and Cryomedicine. - 2023. - Vol. 33, Issue 1. - P. 38-49. - DOI 10.15407/cryo33.01.038. - | Повний текстПовний текст |
---|
17 | > Мольський, О. С. Підвищення продуктивності та енергоефективності холодильних машин [Текст] / О. С. Мольський, В. О. Потапов> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : Міжнар. наук.-практ. конф., 9 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 209-210 | |
---|
18 | > Потапов, Володимир Олексійович. Особливості технології зберігання плодоовочевої продукції в регульованому газовому середовищі [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий, В. В. Міщенко> // Еколого-енергетичні проблеми сучасності: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-техн. конф., м. Одеса, 13-14 квіт. 2023 р. - Одеса : ОНТУ, 2023. - С. 81-82 | |
---|
19 | > Смілик, Максим Михайлович. Експериментальне дослідження зберігання продукту в польових умовах із застосуванням акумуляторів холоду [Текст] / М. М. Смілик, В. О. Потапов, І. О. Кузнецов> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 9 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 225-226 | Повний текст |
---|
20 | > Потапов, Володимир Олексійович. Перспективи технології зберігання плодів у регульованому газовому середовищі [Текст] / В. О. Потапов, І. К. Бакуменко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : Міжнар. наук.-практ. конф., 9 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 217-218 | |
---|
21 | > Потапов, Володимир Олексійович. Проблеми підбору хладогенту на сьогодення [Текст] / В. О. Потапов, О. С. Мольський> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : ХІХ Міжнар. форум молоді, 6-7 квіт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 253 | |
---|
22 | > Potapov, Volodymyr. Prospects for the Application of Chladone Extraction in the Food Industry [Text] / V. Potapov, D. Bilyi> // Kazakhstan-Refrigeration 2023 : Proceeding of the Conference. - Алмати : АТУ, 2023. - P. 78-80 | |
---|
2022 |
23 | > Determination of heat transfer mechanisms during vacuum drying of solid-moist and liquid-viscous materials [Electronic resource] / B. Abdizhapparova, V. Potapov, N. Khanzharov, A. Shingisov, B. Khanzharova> // Eastern European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - С. 6-15. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.268241. - | Повний текстПовний текст |
---|
24 | > Technology of cryosublimation fractionation in the production of biologically active liquor-table waters [Text] / O. Osetsky, S. Sevastianov, V. Potapov, D. Bilyi, I. Piliugina> // Cold in biology and medicine: current problems in cryobiology, transplantology, and biotechnology : 46th Annual International Conference of Young Scientists, Kharkiv, The Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine of the NAS of Ukraine, May, 25, 2022. - 2022. - С. 40 | |
---|
25 | > Foshchan, Andriy. Mathematical modeling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of polysaccharide and protein origins [Electronic resource] / A. Foshchan, V. Yevlash, V. Potapov> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 46-54. - DOI 10.15673/fst.v16i2.2371. - | Повний текстПовний текст |
---|
26 | > Low temperatyre extraction of lipid fractions from vegetable raw materials using liquid chladones [Text] / O. Osetskiy, S. Sevastyanov, V. Potapov, D. Bilyi, V. Evlash, I. Piliugina> // Problems of Cryobiology and Cryomedicine. - 2022. - Vol. 4 | |
---|
27 | > Foshchan, Andriy. Mathematical modelling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of polysaccharide and protein origins [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash, V. Potapov> // Food science and technology. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 46-54. - DOI https://doi.org/10.15673/fst.v16i2.2371. - | Повний текст |
---|
28 | > Смілик, Максим Михайлович. Розробка експериментальної холодильної установки для зберігання в польових та військових умовах [Електронний ресурс] / М. М. Смілик, В. О. Потапов> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 груд. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 166-167 | Повний текст |
---|
2021 |
29 | > Бакуменко, І. К. Підвищення енергоефективності холодильного обладнання з системою моніторингу і керування ADAP-KOOL [Текст] / І. К. Бакуменко, наук. керівник В. О. Потапов> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 195 | |
---|
30 | > Шевцов, М. О. Аналіз джерел скидної теплоти в системах охолодження та вентиляції [Текст] / М. О. Шевцов, наук. керівник В. О. Потапов> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 217 | |
---|
31 | > Потапов, Володимир Олексійович. Порівняння аналітичних моделей для визначення частки вимороженої вологи [Текст] / В. О. Потапов, О. С. Мольський, М. М. Смілик> // Сучасні проблеми холодильної техніки та технології : збірник тез доп. XIII Всеукр. наук.-техн. конф., м. Одеса, 23-25 верес. 2021 р. - Одеса : ОНТУ, 2021. - С. 51-53 | |
---|
32 | > Петренко, Олена Володимирівна. Формування компетенцій професійної самоосвіти майбутніх фахівців [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, В. О. Потапов> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 208-209 | |
---|
33 | > Смілик, М. В. Аналіз впливу режимів роботи холодильної системи на її енергоспоживання [Текст] / М. В. Смілик, В. О. Потапов> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 183-184 | |
---|
34 | > Потапов, Володимир Олексійович. Експериментальне визначення кількості механічно-вільної вологи в томатних вичавках [Текст] / В. О. Потапов, І. П. Педорич> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 181-182 | |
---|
35 | > Мольський, О. С. Проблеми ефективного заморожування курячих субпродуктів в Україні [Текст] / О. С. Мольський, В. О. Потапов> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф, м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 179-180 | |
---|
36 | > Modern modeling of technological processes of processing industries [Text] : nextbook / V. Potapov, R. Alibekov, K. Urazbayeva, A. Bakhtybekova. - Almaty : СyberSmith, 2021. - 180 p. - Б. ц. | |
---|
37 | > Современное моделирование технологических процессов перерабатывающих производств [Текст] : учебник / В. А. Потапов, Р. С. Алибеков, К. А. Уразбаева, А. Р. Бахтыбекова. - Алматы : New book, 2021. - 192 с. - Б. ц. | |
---|
38 | > Вагін, Є. Г. Підвищення ефективності холодильних установок з регенеративним теплообмінником скидної теплоти [Текст] / Є. Г. Вагін, наук. керівник В. О. Потапов> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 197 | |
---|
39 | > Analysis of chlorodifluoromethane extract of bay leaf by gas chromatography with different kinds of detection [Electronic resource] / V. V. Evlach, V. O. Potapov, I. S. Piliugina, G. S. Vlasenko, D. V. Bilyi> // Journal of chemistry and technologies. - 2021. - Vol. 29, Issue 2. - С. 321-330. - DOI 10.15421/jchemtech.v29i2.233858. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
40 | > Study of drying kinetics of wild plant Salicornia Europaea L [Text] / V. Evlash, V. Potapov, A. Singissov, N. Khanzharov, S. Erkebayeva> // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 23 листоп. 2021 р. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2021. - С. 76-78 | |
---|
41 | > Researching of thermophysical characteristics of muscle and fatty tissue in the process of freezing-defrosting [Text] / O. Dromenko, V. Potapov, M. Yancheva, V. Bolshakova, V. Onyshchenko, A. Inzhiyants> // Food Science and Technology. - 2021 | |
---|
42 | > Analysis of Chlorodifluoromethane extract of bay leaf by Gaschromatography with different kinds of detection [Text] / V. Evlash, V. Potapov, I. Piliugina, G. Vlasenko, D. Bilyi> // Journal of Chemistry and Technologies. - 2021. - Vol. 29, Issue 2. - С. 321-330 | |
---|
43 | > Research Into the Thermophysical Characteristics of Muscle and Adipose Tissues in the Freezing-Thawing Process [Electronic resource] / Olena Dromenko, V. A. Potapov, M. Yancheva, V. Onishchenko, V. Bolshakova, A. Inzhyyants> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2021. - Vol. 15, Issue 3. - С. 40-51. - DOI 10.15673/fst.v15i3.2120. - | Повний текстПовний текст |
---|
44 | > Immunohystochemical Markers of Endometrial Proliferation Activity in Premenopausal Women With Normal Menstrual Cycle [Electronic resource] / O. Gromova, V. Potapov, D. Khaskhachykh, O. Finkova, O. Haponova, H. Kukina, K. Penner> // World of Medicine and Biology. - 2021. - Vol. 75, Issue 1. - P. 42-46. - DOI 10.26724/2079-8334-2021-1-75-42-46. - | Повний текстПовний текст |
---|
2020 |
45 | > Перспективи застосування систем активної вентиляції регулюючого та модифікованого газового середовища для промислового зберігання плодоовочевої продукції [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий, М. М. Цуркан, В. В. Павленко, В. В. Глушенко, Д. П. Семенюк, О. В. Петренко, Є. М. Якушенко, Ф. У. Шингізов, Д. М. Хамітова, С. У. Єркебаєва, Д. В. Білта> // Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : кол. монографія. - Харків : НАНГУ, 2020. - С. 482 | |
---|
46 | > Субота, О. А. Порівняння енергоефективності фізичних методів консервування харчових продуктів [Текст] / О. А. Субота, наук. керівник В. О. Потапов> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 254 | |
---|
47 | > Thea application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables [Text] / V. Samylik, A. Helikh, N. Bolgova, V. Potapov, S. Sabadaeh> // Eastern European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 3, № 11 (105). - С. 13-20 | |
---|
48 | > Потапов, Володимир Олексійович. Характеристика жидких отходов брожения и их переработки [Текст] / В. О. Потапов, І. П. Педорич> // Зерновая отрасль: состояние и перспективы развития : материалы Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 70-летию акад. Нац. акад. наук Респ. Казахстан Изтаева Ауелбека Изтаевича, 28 февр. 2020 г. - Алматы : АТУ, 2020. - С. 101-103 | |
---|
49 | > Mathematical modelling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of various origins [Text] / A. Foshchan, A. Hryhorenko, V. Potapov, V. Yevlash> // Ukrainian Food Journal. - 2020 | |
---|
50 | > Ярмак, Ю. М. Експериментальна установка для визначення ефективної теплоємності під час заморожування [Текст] / Ю. М. Ярмак, наук. керівник В. О. Потапов> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 264 | |
---|
51 | > Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавків [Текст] / В. О. Потапов, В. В. Євлаш, Р. С. Алибеков, І. П. Педорич> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 225-226 | |
---|
52 | > The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables [Electronic resource] / M. Samilyk, A. Helikh, N. Bolgova, V. A. Potapov, S. Sabadash> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 3, Issue 11-105. - С. 13 - 20. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.204664. - | Повний текстПовний текст |
---|
53 | > Шубін, В. А. Аналіз обладнання камери з регульованим газовим середовищем [Текст] / В. А. Шубін, наук. керівник В. О. Потапов> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 263 | |
---|
54 | > Петровський, С. В. Експериментальні дослідження питомої теплоємності м’яса під час заморожування [Текст] / С. В. Петровський, наук. керівник В. О. Потапов> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 248 | |
---|
2019 |
55 | > Холодильні машини та установки. Дипломне проектування [Електронний ресурс] : навч. посіб. / О. В. Петренко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 176 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4477 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
56 | > Potapov, Volodymyr. Experimental study of bayleaf fluocarbon refrigerant extraction [Electronic resource] / V. A. Potapov, D. V. Biliy> // Problems of Cryobiology and Cryomedicine. - 2019. - Vol. 29, Issue 2. - С. 176. - DOI 10.15407/cryo29.02.176. - | Повний текстПовний текст |
---|
57 | > Янчева, Марина Олександрівна. Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування [Текст] / М. О. Янчева, В. О. Потапов, О. Б. Дроменко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 69-70 | Повний текст |
---|
58 | > Потапов, Володимир Олексійович. Аналіз кінетики хімічних реакцій з метою обґрунтування якості харчових продуктів [Текст] / В. О. Потапов, Д. П. Семенюк> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 47-48 | Повний текст |
---|
59 | > Потапов, Володимир Олексійович. Технологія нанесення гідрофобного покриття на масообмінні модулі сушарок для сушіння рослинної сировини [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко, Є. Ю. Стоян> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 95-102 | |
---|
60 | > Валяєв, В. С. Перспективи холодильних систем на двоокису вуглецю в харчовій індустрії [Текст] / В. С. Валяєв, наук. керівник В. О. Потапов> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 314 | |
---|
61 | > Потапов, Владимир Алексеевич. Преимущества холодильных систем на двуокиси углерода в пищевой индустрии [Текст] / В. А. Потапов, Д. В. Белый> // Микроклимат и холод. Природные хладагунты. - 2019. - № 2 (34). - С. 28-31 | |
---|
62 | > Comprehensive analysis of food production efficiency using nanoparticles of nutritional supplements on the basis of oxides of two and three valence iron "Magnetofood" [Electronic resource] / O. Kruhlova, T. Yevlash, V. Yevlash, I. Tsykhanovska, V. A. Potapov> // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 2. - С. 400-416. - DOI 10.24263/2304-974X-2019-8-2-17. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
2018 |
63 | > Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems [Electronic resource] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. Potapov, O. Grinchenko, T. Zhelieva> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 1, Issue 11-91. - P. 50-55. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.120793. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
64 | > Потапов, Владимир Алексеевич. Проблемы и перспективы применения транскритических холодильных систем в Украине [Текст] / В. А. Потапов, Е. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Казахстан – холод 2018 : сборник докл. Междунар. науч.-техн. конф., г. Алматы, Алмат. технол. ун-т, 15-16 марта 2018 г. - Алматы : АТУ, 2018. - С. 126-131 | |
---|
65 | > Технологія бутербродної продукції на основі квасолі [Текст] / Д. О. Харьковщенко ; наук. керівник О. О. Гринченко ; консультант В. О. Потапов> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 322-330 | |
---|
66 | > Потапов, Володимир Олексійович. Імітаційне моделювання температурної кінетики інфрачервоного жарення м’ясних напівфабрикатів [Текст] / В. О. Потапов, С. М. Костенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 197-204 | Повний текст |
---|
67 | > Розрахунок процесу шокового заморожування харчових продуктів [Текст] / В. В. Старченко ; наук. керівник: В. О. Потапов, Д. П. Семенюк> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 181-191 | |
---|
68 | > Potapov, V. Analysis of equipment for producing powdered food products [Text] / V. Potapov, A. Borysova, I. Pedorych> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 136-148 | Повний текст |
---|
69 | > Study of influence of freezing-defrosting on thermophysical properties of meat systems [Text] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. Potapov, O. Grinchenko, T. Zhelieva> // EUREKA: Life Sciences. - 2018. - Issue 1. - P. 32-38 | Повний текст |
---|
70 | > Теоретичне та експериментальне обґрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених [Текст] : монографія / М. О. Янчева, О. О. Гринченко, В. О. Потапов, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 116 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
71 | > Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини [Текст] / І. Г. Бабанов, В. О. Потапов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко> // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - Т. 23, № 5, Ч. 1. - С. 80-86 | |
---|
72 | >Пат. 116922 Україна, МПК B29C47/36, B29B 7/80, B01F 15/02, B01F 15/06, F28D 3/02, F28F 5/06. Одношнековий екструдер для виробництва полімерних матеріалів з теплообмінним пристроєм [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201605933 ; Заявл. 01.06.2016 ; Опубл. 25.05.2018, Бюл. № 10. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
73 | > Потапов, Владимир Алексеевич. Перспективы применений двуокиси углерода в современных холодильных системах [Текст] / В. А. Потапов, Д. В. Белый> // Удосконалення процесів і обладнання харчових та хімічних виробництв : збірник наук. пр. ХVІІ Міжнар. наук. конф., м. Одеса, Одес. нац. ун-т харч. технологій, 3-8 верес. 2018 р. - Одеса : ОНАХТ, 2018. - С. 189-191 | |
---|
74 | > Потапов, Володимир Олексійович. Імітаційне моделювання процесів та апаратів інфрачервоного жарення м’ясних напівфабрикатів [Текст] / В. О. Потапов, С. М. Костенко, І. П. Педорич> // Вісник Нац. техн. ун-ту «ХПІ». Серія: Системний аналіз, управління та інформаційні технології. - Харків : НТУ «ХПІ» , 2018. - № 35 (1311). - С. 71-77 | |
---|
75 | > Потапов, Владимир Алексеевич. Аналитическая модель доли вымороженной воды в пищевых продуктах [Текст] / В. А. Потапов, Д. П. Семенюк, О. О. Романов> // Казахстан – холод 2018 : сборник докл. Междунар. науч.-техн. конф., г. Алматы, Алмат. технол. ун-т, 15-16 марта 2018 г. - Алматы : АТУ, 2018. - С. 132-137 | |
---|
76 | > Потапов, Владимир Алексеевич. Аналіз сировини процесів та обладнання для отримання харчових порошків [Текст] / В. А. Потапов, В. В. Євлаш, І. П. Педорич> // Удосконалення процесів і обладнання харчових та хімічних виробництв : збірник наук. пр. до ХVІІ Міжнар. наук. конф., м. Одеса, Одес. нац. ун-т харчових технологій, 3-8 верес. 2018 р. - Одеса : ОНАХТ, 2018. - С. 149-152 | |
---|
77 | >Пат. 2789 Казахстан, МПК . Экструзионная белково-минеральная добавка из отходов животного и растительного происхождения [Текст] / Г. Р. Тастанбекова, В. В. Евлаш, Ж. А. Паржанов, В. А. Потапов, Р. Ф. Алтынбеков, М. Е. Телеген, Д. К. Ибрагимов ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Опубл. 21.05.2018, Бюл. № 18. - Б. ц. | |
---|
2017 |
78 | >Пат. 121298 Україна, МПК A47J37/06. Апарат із відбивачем для інфрачервоного жарення м’ясних напівфабрикатів [Текст] / С. М. Костенко, В. О. Потапов, І. П. Педорич ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201706805 ; Заявл. 30.06.2017 ; Опубл. 27.11.2017, Бюл. № 22. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
79 | > Грицюта, Є. С. Енергоефективне сушіння під тиском у замкненому циклі [Текст] / Є. С. Грицюта, наук. керівник В. О. Потапов> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 387 | |
---|
80 | > Потапов, Володимир Олексійович. Теорія і техніка сушіння термолабільної сировини в установках змішаного енергопідводу [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко> // Наукові праці. - Київ : НУХТ, 2017. - Т. 23, № 5, Ч. 1. - С. 55-64 | |
---|
81 | > Потапов, Владимир Алексеевич. К расчету эффективной удельной теплоемкости в процессе замораживания [Текст] / В. А. Потапов, Д. П. Семенюк, Е. С. Грицюта> // Казахстан-Холод 2017 : сборник докл. Междунар. науч.-техн. конф., 15-16 мар. 2017 г. - Алматы : АТУ, 2017. - С. 207-211 | |
---|
82 | > Потапов, Владимир Алексеевич. Обоснование рационального режима сушки при производстве диетической добавки «Нутрио-гем» [Текст] / В. А. Потапов, В. В. Евлаш, Н. М. Цуркан > // Современные энерго - и ресурсосберегающие технологии СЭТТ − 2017 : сборник науч. тр. VI Междунар. науч.-техн. симпозиума, форума «Первые Междунар. Косыгинские чтения», 11-12 окт., 2017 г. - М. : ФГБОУ ВО «РГУ им. А. Н. Косыгина», 2017. - Т. 2. - С. 268-272 | |
---|
83 | > Евлаш, Виктория Владленовна. Инновационная технология и техника переработки пищевой крови в диетическую добавку [Текст] / В. В. Евлаш, В. А. Потапов> // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. III Междунар. науч.-практ. конф., 23-24 марта 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 372-374 | |
---|
84 | > Евлаш, Виктория Владленовна. Исследования химического состава и функционально-технологических свойств экструдированного ядра подсолнечника [Текст] / В. В. Евлаш, В. А. Потапов, С. В. Никитин> // Інноваційні енерготехнології : збірник наук. пр. VI Міжнар. наук.-практ. конф., 4-8 верес. 2017 р. - Одеса : ОНАХТ, 2017. - С. 164-168 | |
---|
85 | > Use of food production waste in fodder products. Overview of problems and solutions [Text] / V. Potapov, V. Yevlash, Zh. Parzhanov, G. Tastanbekova, S. Khamzayeva, М. Tolegen> // Industrial Technology and Engineering. - 2017. - No. 1 (22). - С. 73-83 | |
---|
86 | > Potapov, Volodymyr. Analysis of kinetics pattern in the formation and separation of a drop of fluid in the form of a capsule [Electronic resource] / V. A. Potapov, O. Neklesa, P. Pyvovarov> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 32-40. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98537. - | Повний текстПовний текст |
---|
87 | > Потапов, Володимир Олексійович. Масообмінний модуль для реалізації процесу сушіння рослинної сировини [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко, Є. Ю. Стоян> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 178-185 | Повний текст |
---|
88 | > Конструктивні особливості транскритичних бустерних холодильних систем [Текст] / В. О. Потапов, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, Д. В. Білий> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 156-167 | Повний текст |
---|
89 | > Моделювання плину білково-мінеральної кормової суміші у шнековому каналі екструдера [Текст] / В. О. Потапов, В. В. Євлаш, Ж. А. Паржанов, Г. Р. Тастанбекова, М. Є. Толеген> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 156-169 | |
---|
90 | > Potapov, Volodymyr. Investigation of the kinetic model for the process of liquid drops formation in the form of capsule [Text] / V. Potapov, P. Pyvovarov, О. Neklesа> // Eureca: Life sciences. - 2017. - № 2. - P. 3-14 | |
---|
91 | > Янчева, Марина Олександрівна. Фізико-математична модель кристалізації колоїдних капілярно-пористих систем в процесі заморожування [Текст] / М. О. Янчева, В. О. Потапов, О. О. Гринченко> // Холод в енергетиці і на транспорті : збірник наук. пр. IV Міжнар. наук.-техн. конф. 12-13 жовт. 2017 р. - Миколаїв : НУК, 2017. - С. 326-329 | |
---|
92 | > Потапов, Володимир Олексійович. Вибір раціональних параметрів устаткування для сушіння під тиском [Текст] / В. О. Потапов, О. Ю. Гриценко> // Холод в енергетиці і на транспорті : збірник наук. пр. IV Міжнар. наук.-техн. конф., 12-13 жовт. 2017 р. - Миколаїв : НУК, 2017. - С. 332-334 | |
---|
93 | > Потапов, Володимир Олексійович. Розробка тепломасообмінного модуля для проведення процесу сушіння [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 63-64 | |
---|
94 | > Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництв [Текст] / В. О. Потапов, О. А. Маяк, С. М. Костенко, А. М. Сардаров> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 89-90 | Повний текст |
---|
95 | > Імітаційне моделювання процесу вібровакуумного сушіння [Текст] / В. О. Потапов, О. А. Маяк, С. М. Костенко, А. М. Сардаров> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 59-60 | |
---|
96 | > Потапов, Володимир Олексійович. Аналіз перспективних напрямів отримання порошків харчових продуктів [Текст] / В. О. Потапов, І. П. Педорич> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 61-62 | |
---|
97 | > Прокопенко, М. Ю. Сучасні рішення з підвищення енергоефективності холодильного обладнання харчових виробництв і торгівлі [Текст] / М. Ю. Прокопенко, В. О. Потапов> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 14-15 | |
---|
98 | > Потапов, Володимир Олексійович. Дослідження процесу сушіння макаронних виробів із додаванням кріопаст із моркви та гарбуза [Текст] / В. О. Потапов, Н. В. Гревцева, Д. О. Набоков> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 57-58 | |
---|
99 | > Потапов, Володимир Олексійович. Застосування теорії термодинаміки фазових переходів для розрахунку процесу заморожування [Текст] / В. О. Потапов, Д. П. Семенюк> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 278-279 | |
---|
100 | > Потапов, Володимир Олексійович. Системно-динамічна оцінка апарата АРЖМ-0.07-1 [Текст] / В. О. Потапов, С. М. Костенко, І. П. Педорич> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 276-277 | |
---|
101 | > Потапов, Володимир Олексійович. Теплообмін кремнійорганічної рідини під час вимушеного руху [Текст] / В. О. Потапов, В. В. Качалов> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 274-275 | |
---|
102 | > Потапов, Володимир Олексійович. Теорія і техніка сушіння термолабільної сировини в установках змішаного енергопідводу [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 138-139 | |
---|
103 | > Потапов, Володимир Олексійович. Імітаційне моделювання як елемент підготовки фахівців з енерго-машинобудування [Текст] / В. О. Потапов, С. М. Костенко, І. П. Педорич> // Модернізація вищої освтіи та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 298-299 | |
---|
104 | > Потапов, Володимир Олексійович. Вдосконалена методика розрахунку процесу швидкого заморожування [Текст] / В. О. Потапов, Д. П. Семенюк> // Холод в енергетиці і на транспорті : збірник наук. пр. IV Міжнар. наук.-техн. конф., 12-13 жовт. 2017 р. - Миколаїв : НУК, 2017. - С. 324-326 | |
---|
105 | > Потапов, Володимир Олексійович. Особливості формування освітньо-професійних програм підготовки фахівців в умовах компетентністного підходу до вищої освіти [Текст] / В. О. Потапов, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 300-301 | |
---|
106 | > Потапов, Володимир Олексійович. Аналіз способів сушіння для отримання порошкоподібних харчових продуктів [Текст] / В. О. Потапов, І. П. Педорич> // Chemical Technology and Engineering (Хімічна технологія та інженерія) : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26–30 черв. 2017 р. - Львів : Львів. політехніка, 2017 | |
---|
107 | > Потапов, Володимир Олексійович. Перспективи застосування транскритичних систем холодопостачання на СО2 для підприємств рітейлу [Текст] / В. О. Потапов, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк> // Холод в енергетиці і на транспорті : збірник наук. пр. IV Міжнар. наук.-техн. конф., 12-13 жовт. 2017 р. - Миколаїв : НУК, 2017. - С. 329-332 | |
---|
108 | > Потапов, Володимир Олексійович. Дослідження процесу фільтраційного сушіння під дією високого тиску [Текст] / В. О. Потапов, О. Ю. Гриценко> // Сучасні проблеми холодильної техніки та технології : збірник тез доп. XI Між нар. наук.-техн. конф., 21-21 верес. 2017 р. - Одеса : ОНАХТ, 2017. - С. 208-210 | |
---|
109 | > Потапов, Володимир Олексійович. Кінетика температури м’ясних напівфабрикатів під час інфрачервоного жарення [Текст] / В. О. Потапов, С. М. Костенко> // Technology and Engineering (Хімічна технологія та інженерія) : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26-30 черв. 2017 р. - Львів : Львів. політехніка, 2017. - С. 170-171 | |
---|
110 | > Перспективи використання концентрату насіння соняшника в технологіях кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] / В. В. Євлаш, В. О. Потапов, Н. О. Отрошко, С. П. Нікітін> // Chemical Technology and Engineering (Хімічна технологія та інженерія) : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-30 черв. 2017 р. - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2017. - С. 174-175 | |
---|
111 | > Євлаш, Вікторія Владленівна. Порівняння ефективного ультразвукового і низькотемпературного гемолізу еритроцитів крові [Текст] / В. В. Євлаш, М. І. Погожих, В. О. Потапов> // Сучасні проблеми холодильної техніки та технології : матеріали XІ Міжнар. наук.-техн. конф., 21-22 верес. 2017 р. - Одеса : ОНАХТ, 2017. - С. 210-212 | |
---|
112 | > Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини [Текст] / І. Г. Бабанов, В. О. Потапов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, С. І. Ялинич> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 15 | |
---|
2016 |
113 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Торговельне обладнання [Електронний ресурс] : підручник. Ч. 2 / Д. П. Семенюк, В. О. Потапов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 332 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4507 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
114 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Торговельне обладнання [Електронний ресурс] : підручник. Ч. 1 / Д. П. Семенюк, В. О. Потапов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 447 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4525 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
115 | > Analytical study of the bending of isotropic plates, inhomogeneous in thickness [Electronic resource] / V. Plevako, V. A. Potapov, V. Kucenko, I. Lebedinec, I. Pedorych> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 4, Issue 7(82). - С. 10-16. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.75052. - | Повний текстПовний текст |
---|
116 | > Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. І. Погожих [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 234 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4518 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
117 | > Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технології, енергоефективної переробки, зберігання та маркетингу [Текст] : колект. монографія / М. В. Артамонова, О. П. Афанасьєва, С. М. Губський, В. В. Євлаш, О. В. Жегус, К. Р. Касабова, С. М. Костенко, С. В. Нікітін, Л. Ф. Павлоцька, І. С. Пілюгіна, В. О. Потапов, Н. Л. Савицька, Н. В. Шматченко. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 546 с. - Б. ц. | |
---|
118 | > Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ ІІІ "Культурно-побутові та галантерейні товари" [Текст] : метод. вказівки та завдання до комплекс. контролю знань студентів напряму підгот. 030510 Товарознавство та торговельне підприємництво / В. О. Захаренко, М. П. Головко, В. О. Акмен, В. О. Потапов. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 60 с. - Б. ц. | |
---|
119 | >Пат. 112597 Україна, МПК B29B7/82 B29C47/00. Одношнековий екструдер для виробництва полімерних матеріалів з теплообмінним пристроєм [Текст] / В. О. Потапов. - № u201605930 ; Заявл. 01.06.2016 ; Опубл. 12.26.2016, Бюл. № 24. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
120 | >Пат. 108135 Україна, МПК A23L3/40, A23B4/03, A23B7/02. Спосіб сушіння харчових продуктів в тепломасообмінному модулі під дією підвищеного тиску [Текст] / В. О. Потапов, О. В. Петренко, О. Ю. Гриценко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201511184 ; Заявл. 13.11.2015 ; Опубл. 11.07.2016, Бюл. № 13. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2015 |
121 | > Study of moisture structurization and binding form changes in pectin gels by differential scanning calorimetry [Electronic resource] / I. Krapivnytska, V. Potapov, P. Gurskyi, F. Pertsevyi> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2015. - Vol. 1, Issue 6. - P. 48-52. - DOI 10.15587/1729-4061.2015.37358. - | Повний текстПовний текст |
---|
2014 |
122 | > Influence of emulsion systems of cryoprotective action on thermophysical properties of meat systems [Electronic resource] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. A. Potapov, O. Grinchenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 3, Issue 10. - С. 34-39. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.24867. - | Повний текстПовний текст |
---|
123 | > Михайлова, Світлана Володимирівна. Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 21.05.2014 / С. О. Михайлова ; наук. керівник В. О. Потапов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 23 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц. | |
---|
124 | > Substantiation of a physical model of electromagnetic field interaction with a food product of an arbitrary form [Text] / V. Mikhaylov, V. Potapov, S. Mykhailova, A. Borisova> // Acta Mechanika Slovaca by Faculty of Mechanical Engineering : International Journal of Engineering. - 2014. - Vol. 19, № 1. - С. 12-18 | |
---|
125 | > Фізико-хімічні зміни рослинної сировини під час виробництва концентрованої та сушеної продукції [Текст] / В. М. Михайлов, В. О. Потапов, І. В. Бабкіна, С. В. Михайлова, А. О. Шевченко> // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ. - Київ : НУХТ, 2014. - С. 96-98 | |
---|
126 | > Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Text] : монографія / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, І. В. Бабкіна, В. О. Потапов, С. В. Михайлова. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 118 с. - Б. ц. | |
---|
2013 |
127 | > Системний взаємозв’язок визначальних чинників при НВЧ-нагріві харчових продуктів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Є. С. Щепа, В. О. Потапов> // Збірник наук. пр. молодих учених, аспірантів та студентів. - Одеса : ОНАХТ, 2013. - С. 123-125 | |
---|
128 | > Development of the Plant for the Concentration (Drying) of Food Systems with the Use of Microwave Heating and Vacuumizing [Text] / V. Mikhaylov, V. Potapov, I. Babkina , S. Mykhailova, A. Borysova> // Transactions of the Universities of Kosice. - Kosice, 2013. - № 4. - С. 19-22 | |
---|
129 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Обґрунтування фізичної моделі поширення електромагнітного поля за об'ємом харчових напівфабрикатів довільної форми [Текст] / В. М. Михайлов, В. О. Потапов, С. В. Михайлова> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 360-361 | |
---|
2012 |
130 | > Діелектричні характеристики сумішей з пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, В. О. Потапов, Ю. І. Єфремов, С. В. Михайлова> // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2012. - Вип. 29, Т. 2. - С. 105-110 | |
---|
131 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Раціональні параметри НВЧ-обробки пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, В. О. Потапов, С. В. Михайлова> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 357-358 | |
---|
132 | > Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 1. Підвищення ефективності жарильного обладання з використанням кремнійорганічних речовин / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, В. О. Потапов, О. В. Петренко. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 152 с. - Б. ц. | |
---|
133 | > Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Технології мультимедія як інструмент освіти [Текст] / А. А. Дубініна, В. О. Потапов, О. О. Хоменко> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 390-391 | |
---|
2011 |
134 | >Пат. 57028 Україна, МПК A23L1/025. Установка для концентрування (сушіння) харчових систем з використанням НВЧ-нагріву і вакуумування [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, В. О. Потапов, С. В. Михайлова, В. В. Качалов ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201008088 ; Заявл. 29.06.2010 ; Опубл. 10.02.2011, Бюл. № 3. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
135 | > Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини [Текст] / Ю. І. Єфремов, В. О. Потапов, М. С. Одарченко, С. В. Михайлова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 200-206 | |
---|
136 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. О. Потапов, О. Г. Терешкін> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 152-159 | |
---|
137 | >Пат. 63238 Україна, МПК G01N3/00, G01N3/48. Універсальний спосіб визначення механічних властивостей захисно-декоративних покрить [Текст] / О. В. Петренко, Е. В. Білецький, В. О. Потапов ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201013250 ; Заявл. 08.11.2010 ; Опубл. 10.10.2011, Бюл. № 19. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
138 | >Пат. 63790 Україна, МПК A47J37/00. Універсальний жарильний пристрій з непрямим обігрівом [Текст] / О. В. Петренко, Е. В. Білецький, В. О. Потапов ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201102082 ; Заявл. 22.02.2011 ; Опубл. 25.10.2011, Бюл. № 20. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2010 |
139 | > Факультет обладнання та технічного сервісу Харківського державного університету харчування та торгівлі: минуле, теперішнє, майбутнє [Текст] / О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, Л. К. Карпенко, Г. В. Дейниченко, М. І. Погожих, В. О. Потапов, Л. В. Кіптела, І. М. Бєляєва, Т. М. Афоніна, В. Г. Компанцева. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 104 с. - Б. ц. | |
---|
2009 |
140 | > Пивоваров, Павел Петрович. К вопросу повышения уровня экспертизы пористых пищевых продуктов [Текст] / П. П. Пивоваров, В. А. Захаренко, В. А. Потапов> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування ф-ту товарознавства, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 247-252 | |
---|
2008 |
141 | > Потапов, Володимир Олексійович. Моделювання технологічних процесів харчових виробництв [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. О. Потапов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 149 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4570 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
142 | > Модель динаміки процесу заморожування харчової сировини [Текст] / В. О. Потапов, Ю. І. Єфремов, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко> // Вісник Херсон. нац. техн. ун-ту. - Херсон : ХНТУ, 2008. - № 1 (30). - С. 383-386 | |
---|
143 | > Потапов, Володимир Олексійович. Порівняння методів аналізу тензиметричних даних для визначення фізичних показників якості продовольчих товарів [Текст] / В. О. Потапов, А. А. Дубініна, Т. М. Летута> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 508-516 | |
---|
144 | > Модель кинетики тепломассопереноса в процессе СВЧ-обработки пищевого сырья [Текст] / В. А. Потапов, Ю. И. Ефремов, Н. С. Одарченко, А. Н. Одарченко> // Вісник Херсон. нац. техн. ун-ту . - Херсон : ХНТУ, 2008. - № 1 (30). - С. 387-391 | |
---|
2007 |
145 | > Потапов, Володимир Олексійович. Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 18.05.2007 / В. О. Потапов ; наук. конс. М. І. Погожих ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 36 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26075 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 27-31. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2005 |
146 | > Погожих, Микола Іванович. Упровадження інтерактивних технологій в навчальний процес з фундаментальних дисциплін [Текст] / М. І. Погожих, В. О. Потапов, М. М. Цуркан> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Впровадження інформаційних технологій - новий етап розвитку системи вищої освіти : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 14 річниці незалежності України, 30 листоп. 2005 р. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 8-12 | |
---|
2004 |
147 | > Розробка методики та програмного комплексу для визначення теплового стану кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, М. С. Синєкоп, В. О. Потапов, Б. В. Ляшенко> // Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2004. - № 2 (8). - С. 30-32 | |
---|
2003 |
148 | > Цуркан, М. М. Комп'ютерний лабораторний практикум з фізики [Текст] / М. М. Цуркан, М. І. Погожих, В. О. Потапов> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 89-90 | |
---|
2001 |
149 | > Погожих, Николай Иванович. Влияние параметров потока сушильного агента и функциональной емкости на кинетику СТП-сушки [Текст] / Н. И. Погожих, В. А. Потапов, А. С. Сомов> // Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 февр. - 1 марта 2001 г. - Харьков : ХГУПТ, 2001. - С. 153-155 | |
---|
1998 |
150 | > Погожих, Николай Иванович. Распределение статистического давления на поверхности функциональной емкости при СТП-сушке [Текст] / Н. И. Погожих, В. А. Потапов, А. С. Сомов> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 140-143 | |
---|
151 | > Цуркан, Н. М. Анализ кинетики СТП-сушки при переменных режимах [Текст] / Н. М. Цуркан, В. А. Потапов, Н. И. Погожих> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 117-120 | |
---|
1997 |
152 | > Погожих, Николай Иванович. Исследования сушки материалов смешанным теплоподводом вблизи критических режимов [Текст] / Н. И. Погожих, В. А. Потапов, Н. М. Цуркан > // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 343-346 | |
---|
153 | > Черевко, А. И. Влияние степени заполнения функциональных емкостей на производительность процесса СТП-сушки [Текст] / А. И. Черевко, Н. И. Погожих, В. А. Потапов> // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 157-161 | |
---|