2024 |
1 | > Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту з дисципліни для студентів освіт. ступеня бакалавр спец. 181 Харчові технології ОП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» ОП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» [Текст] / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [и др.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - Б. ц. | |
---|
3 | > Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО магістр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Частина 2 / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [и др.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи здобувачам першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології освіт. програми Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
5 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Хлібопекарська галузь: сучасний стан та перспективи повоєнного розвитку [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. О. Танаскова> // Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, 15-16 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 69-71 | Повний текст |
---|
2023 |
6 | > Глущенко, В. В. Вплив порошку плодів шипшини на якість хліба з пророщеного зерна пшениці [Текст] / В. В. Глущенко ; наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 121 | |
---|
7 | > Борошно з пророщеного зерна пшениці як перспективна сировина для виробництва хліба з підвищеною харчовою цінністю [Текст] / Б. Г. Білаш, Д. О. Бабай, С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 120 | |
---|
8 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Споживча цінність хліба пшеничного з використанням борошна бульб чуфи [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга> // "Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві" та "Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі" : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 33 | |
---|
9 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Гідроколоїди – ключові інгредієнти формування структури безглютенових і безбілкових хлібобулочних виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова> // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 40-42 | |
---|
10 | > Oliinyk, Svitlana. Bread enriched with bioactive compounds from plant-based supplements: antioxidant properties [Text] / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, S. Gubskyi> // Focus on Sustainable Food Systems: Current Trends and Advances : Proceedings of the 4nd International Electronic Conference on Foods, October 15-30, 2023. - Basel : MDPI, 2023 | |
---|
11 | > Перспективність використання порошку керобу в технології здобних сухарних виробів [Текст] / О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Т. О. Онищенко> // Вісник Львів. торг.-екон. ун-ту. Техн. науки. - 2023. - № 36. - С. 12-19 | |
---|
12 | > Ординська, І. А. Порошок з плодів бузини – перспективна збагачувальна сировина для виробництва хлібобулочних виробів оздоровчого призначення [Текст] / І. А. Ординська ; наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 95 | |
---|
13 | > Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи спеціальності 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти «магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» [Текст] / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 39 с. - Б. ц. | |
---|
2022 |
14 | > Оптимізація техніко-технологічних об’єктів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит з дисципліни / авт.-уклад.: С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ДБТУ, 2022. - 42 с. - Б. ц. | |
---|
15 | > Байч, В. С. Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння [Текст] / В. С. Байч, наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 28 | |
---|
16 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Перспективи використання ділової гри «Наукова конференція» під час викладання дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова> // Управління та інновації в освіті: досвід, проблеми та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 27-28 жовт. 2022 р. - 2022. - С. 89-91 | |
---|
17 | > Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО магістр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Ч. 1 / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
18 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга> // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : матеріали тез доп. XІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернігів, 26-27 трав. 2022 р., у 2 т. - Чернігів, 2022. - Т. 1. - С. 245-246 | |
---|
19 | > Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Розділ. Технологія хліба / авт.-уклад. : С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 78 с. - Б. ц. | |
---|
20 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Гальмування процесів черствіння хлібобулочних виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник> // World of Food. - 2022. - лютий. - С. 22-24 | |
---|
21 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Перспективи використання шроту зародків пшениці в технології пряників підвищеної харчової цінності [Текст] / С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, О. І. Болховітіна> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 139-140 | |
---|
22 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга> // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : матеріали тез доп. XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. м. Чернігів, 26-27 трав. 2022 р., у 2-х т. - Чернігів : НУ «Чернігів. політехніка», 2022. - Т. 1. - С. 245-246 | |
---|
23 | > Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного [Текст] / С. В. Недвіга, Л. П. Анпілогова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 33 | |
---|
24 | > Prospects for the use of chufa flour to increase the nutritional value of wheat bread [Text] / S. Oliinyk, G. Stepankova, S. Nedviha, L. Anpilohova> // Proceedings of the 3rd International Electronic Conference on Foods: Food, Microbiome, and Health - A Celebration of the 10th Anniversary of Foods' Impact on Our Wellbeing : 1–15 October, 2022. - Basel : MDPI, 2022 | |
---|
25 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волокон [Текст] / С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків, 2022. - С. 422-423 | |
---|
26 | > Вплив шроту зародків пшениці на формування якості хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова> // «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 159-162 | |
---|
27 | > Samokhvalova, Olga. The use of the wheat germ meal to increase the nutritional value of cupcakes [Text] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk> // Proceedings of the 3rd International Electronic Conference on Foods: Food, Microbiome, and Health - A Celebration of the 10th Anniversary of Foods' Impact on Our Wellbeing : 1-15 October, 2022. - Basel : MDPI, 2022 | |
---|
28 | > Research of the influence of xanthan gum on rheological properties of dough and quality of bread made from sprouted wheat grain [Electronic resource] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, G. Stepankova, O. Shydakova-Kameniuka> // Acta Innovations. - 2022. - Vol. 2022, Issue 45. - С. 62-71. - DOI 10.32933/ActaInnovations.45.6. - | Повний текстПовний текст |
---|
29 | > Бондар, М. С. Щодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хліба [Текст] / М. С. Бондар, наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 29 | |
---|
2021 |
30 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Формування підприємницької компетентності студентів [Текст] / О. В. Самохвалова, О. А. Круглова, С. Г. Олійник> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 275-277 | |
---|
31 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 115-116 | |
---|
32 | > Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2. Технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, З. І. Кучерук, К. Р. Касабова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 192 с. - Б. ц. | |
---|
33 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Вплив шротів зародків вівса і плодів шипшини на зміну показників якості житньо-пшеничного хліба під час зберігання [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька> // Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т. 27, № 5. - С. 154-161 | |
---|
34 | > Обеспечение устойчивого развития хлебопекарной и кондитерской отраслей путем создания новых ресурсосберегающих технологий [Текст] / В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олейник, Н. В. Гревцева, К. Р. Касабова> // Sustainable Development: Modern Theories and Best Practices : Materials of the Monthly International Scientific and Practical Conference, Tallinn, February 24-26, 2021. - Tallinn : Teadmus OÜ, 2021. - С. 38-40 | |
---|
35 | > Samokhvalova, O. Prospects for the use of by-products of oil and wine production in bakery and confectionery technologies [Text] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, N. Grevtseva> // Future Foods and Food Technologies for a Sustainable World : Proceedings of the 2nd International Electronic Conference on Foods, Basel, 15-30 October 2021. - Basel : MDPI, 2021 | |
---|
36 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Наукове обґрунтування сумісного використання шротів зародків вівса та плодів шипшини в технології житньо-пшеничного хліба [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 416-418 | |
---|
37 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Використання загущувачів мікробного походження у технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова> // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 30 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 112-114 | |
---|
38 | > Prospects for use of new sources of dietary fibers in the technology of flour confectionery products [Electronic resource] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, K. Kasabova, G. Stepankova, O. Bolkhovitina> // Innovations in Life Sciences: BIO Web of Conferences : 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01017. - DOI 10.1051/bioconf/20213001017. - | Повний текстПовний текст |
---|
39 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Вплив шротів зародків вівса та плодів шипшини на зміну показників якості житньо-пшеничного хліба під час зберігання [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 9-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 75-77 | |
---|
40 | > Effect Of Microbial Polysaccharides On The Quality Indicators Of Protein-Free And Gluten-Free Products During Storage [Electronic resource] / O. Samokhvalova, Zynovija Kucheruk, Kateryna Kasabova, Svitlana Oliinyk, N. Shmatchenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 1, Issue 11-109. - С. 61 - 68. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.225003. - | Повний текстПовний текст |
---|
41 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Перспективи використання чуфи (cyperus esculentus) у технології хліба пшеничного [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 419-421 | |
---|
2020 |
42 | > Лапицька, Надія Василівна. Удосконалення технологіїї хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня доктора філософії : за спец. 181 Харчові технології / Н. В. Лапицька ; наук. керівники: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 245 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34737 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 8-12, 146-180. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
43 | > Гревцева, Н. В. Роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі [Текст] / Н. В. Гревцева, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник> // Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні Б19 послуги й очікування користувача : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 26-30 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 47-51 | |
---|
44 | > Studying the influence of meats from wheat and oat germs, and rose hips, on the formation of quality of ryewheat dough and bread [Electronic resource] / Svitlana Oliinyk, O. Samokhvalova, N. Lapitska, Zynovija Kucheruk> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 1, Issue 11-103. - Ст. 187944. - С. 59-65. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.187944. - | Повний текстПовний текст |
---|
45 | > Єрмоленко, В. В. Технологія житнього хліба підвищеної харчової цінності з використанням шроту зародків вівса [Текст] / В. В. Єрмоленко, наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 32-33 | |
---|
46 | > Шрот плодів шипшини – перспективна сировина для покращення якості та харчової цінності хліба [Текст] / К. І. Мельник, А. В. Масляннікова, Ю. О. Сологуб ; наук. керівник: С. Г. Олійник, Н. В. Лапицька> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 37-38 | |
---|
47 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджів [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 89-90 | |
---|
48 | > Stepankova, G. Specific features of forming of dough structure with addition of derived products of oat and maize germs [Text] / G. Stepankova, S. Oliinyk> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 59-60 | |
---|
49 | > Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з додаванням продуктів переробки зародків пшениці [Текст] / С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 127-139 | |
---|
50 | > Study of the influence of meals of wheat and oat germs and wild rose fruits on the fermenting microflora activity of rye-wheat dough [Text] / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, N. Lapitskaya, Z. Kucheruk> // "EUREKA: Life Sciences" Food Science and Technology. - 2020. - № 1. - С. 40-47 | |
---|
51 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. В. Гревцева> // Академічна доброчесність: виклики сучасності : збірник наук. есе учасників наук. стажування для освітян, м. Варшава, Польсько-укр. фундація «Ін-т Міжнар. Акад. та Наук. Співпраці», Духов. Акад. Ун-ту Кардинала Стефана Вишинського, Фундація ADD, 2.03-9.04.2020 р. - Варшава, 2020. - С. 137-140 | |
---|
52 | > Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 1. Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, О. А. Маяк, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - 136 с. - Б. ц. | |
---|
53 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. В. Гревцева> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 308-309 | |
---|
2019 |
54 | > Гутовський, П. Ю. Вплив шроту плодів шипшини на показники якості житньо-пшеничного хліба [Текст] / П. Ю. Гутовський, наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - 2019. - Ч. 1. - С. 51 | |
---|
55 | > General and complex problems of technical sciences: experience of EU countries and implementation in the practice of Ukraine [Text] : col. monograph / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, S. Oliinyk, G. Stepankova. - Riga : Baltija Publishing, 2019. - 384 p. - Б. ц. | |
---|
56 | > Білаш, Б. Г. Вплив шроту насіння вівса на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння [Текст] / Б. Г. Білаш, М. С. Ярова ; наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 43 | |
---|
57 | > Щодо можливості застосування сумішей шротів насіння вівса та зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хліба [Текст] / М. М. Бондаренко, Н. В. Лапицька ; наук. керівник: О. І. Сиза, С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 44 | |
---|
58 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житино-пшеничного хліба [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Г. В. Лапицька> // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - Т. 25, № 6 | |
---|
59 | > Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils [Electronic resource] / O. Shydakova-Kameniuka, A. Novik, Y. Zhukov, Y. Matsuk, A. Zaparenko, P. Babich, S. Oliinyk> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 2, Issue 11-98. - С. 56 - 64. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.159983. - | Повний текстПовний текст |
---|
2018 |
60 | > Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних та кондитерських виробів на основі нетрадиційної рослинної сировини [Текст] / В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. В. Гревцева, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько> // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - Т. 24, № 6. - С. 167-173 | |
---|
61 | > Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних та кондитерських виробів на основі нетрадиційної рослинної сировини [Текст] / В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. В. Гревцева, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євро-інтеграції : програма та тези матеріалів VІІ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 6-7 листоп. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - С. 65-66 | |
---|
62 | > Investigation of the properties of marmalade with plant cryoadditives during storage [Electronic resource] / N. Shmatchenko, M. V. Artamonova, O. F. Aksonova, Svitlana Oliinyk> // Journal of food science and technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 1. - С. 82-89. - DOI 10.15673/fst.v12i1.843. - | Повний текстПовний текст |
---|
63 | >Пат. 122638 Україна, МПК A21D13/04, A21D2/00. Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, А. О. Чмух ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201705222 ; Заявл. 29.05.2017 ; Опубл. 25.01.2018, Бюл. № 2. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
64 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Технологія хліба полб’яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів [Текст] : монографія / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. В. Самохвалова. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 139 с. - Б. ц. | |
---|
65 | > Технологія житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення з використанням шроту зародків вівса [Текст] / Б. Г. Білаш, С. С. Сімаченко ; наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 32 | |
---|
2017 |
66 | > Невдачина, Д. О. Вплив шроту зародків вівса на якість пшеничного хліба [Текст] / Д. О. Невдачина, наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 72 | |
---|
67 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Вплив шроту зародків вівса на показники якості житньо-пшеничного хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 151-153 | |
---|
68 | > Самохвалова, Ольга Владимировна. Перспективи використання методу проектів у вищій школі [Текст] / О. В. Самохвалова, М. В. Артамонова, С. Г. Олійник> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 312-313 | |
---|
69 | > Олейник, Светлана Георгиевна. Опыт и перспективы использования продуктов переработки зародышей зерновых культур в технологии хлеба повышенной пищевой ценности [Текст] / С. Г. Олейник, О. В. Самохвалова, Г. В. Степанькова> // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник статей ІІІ Междунар. конф., 23-24 мар. 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 131-133 | |
---|
70 | > Вплив продуктів переробки горіхової сировини на технологічні властивості борошна пшеничного [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко> // Наукові праці НУХТ : збірник наук. пр. - Київ, 2017. - Т. 23, Ч. 1. - С. 183-190 | |
---|
71 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Вплив ферментних препаратів целюладу, ксилоладу й глюкооксидази на процеси дозрівання тіста та якість хліба з цілого зерна [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, Г. В. Степанькова> // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 68-74 | |
---|
72 | > Influence of maize germ oilcake on processes of wheat dough ripening and bread quality and nutritional value [Electronic resource] / G. Stepankova, S. Oliinyk, V. Mikhaylov, O. Neklesa> // Ukrainian Food Journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 1. - С. 28-37. - DOI 10.24263/2304-974X-2017-6-1-5. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
73 | > Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : монографія / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. В. Самохвалова, О. І. Кравченко. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 123 с. - Б. ц. | |
---|
74 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Використання нетрадиційної сировини у технологіях хлібобулочних і кондитерських виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, З. І. Кучерук> // Хлібний та кондитерський бізнес. - 2017. - № 9 (52). - С. 27-30 | |
---|
75 | > Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Кравченко, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. - Харків : ФОП Бровін О.В., 2017. - 572 с. - Б. ц. | |
---|
76 | > Технология кулинарной продукции [Текст] : энциклопедия питания / М. В. Артамонова, Д. О. Бидюк, Н. В. Гревцева, Н. Г. Гринченко, С. В. Журавлев, Е. И. Кравченко, М. Н. Куткина, З. И. Кучерук, А. Н. Макарова, М. В. Обозная, С. Г. Олейник, С. Б. Омельченко, О. В. Самохвалова, И. В. Симакова, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак, Н. В. Чорная, Е. Г. Шидакова-Каменюка, Л. З. Шильман. - Харьков : Мир книг, 2017. - 543 с. - Б. ц. | |
---|
77 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Великодні паски [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник> // Хлебный и кондитерский бизнес. - 2017. - № 3 (46). - С. 23-24 | |
---|
2016 |
78 | > Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality [Electronic resource] / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, A. Zaparenko, E. Shidakova-Kamenyuka, M. Chekanov> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 3, Issue 11(81). - С. 46-53. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.70984. - | Повний текстПовний текст |
---|
79 | > Методологія та організація наукових досліджень [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], 2016. - 186 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6993 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 162-164. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2015 |
80 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. І. Кравченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 86-87 | |
---|
81 | > Михайлов, Валерий Михайлович. Влияние продуктов переработки зародышей овса и кукурузы на качество и пищевую ценность пшеничного хлеба [Текст] / В. М. Михайлов, С. Г. Олейник, Т. В. Степанькова> // Хлебопёк. - 2015. - № 6. - С. 38-40 | |
---|
82 | > The effect of microbial polysaccharides on the properties of wheat flour [Electronic resource] / O. Samokhvalova, Yu. Chemikova, S. Oliinyk, K. Kasabova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2015. - Vol. 6, Issue 10. - С. 11-15. - DOI 10.15587/1729-4061.2015.56177. - | Повний текстПовний текст |
---|
2014 |
83 | > Лисюк, Г. М. Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 7-8 | |
---|
84 | > Степанькова, Галина В'ячеславівна. Особливості формування структури тіста з додаванням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] / Г. В. Степанькова, С. Г. Олійник, М. Т. Малафаєв> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 161-163 | |
---|
85 | > Степанькова, Галина В'ячеславівна. Вибір раціональних дозувань шроту зародків вівса в технології пшеничного хліба [Текст] / Г. В. Степанькова, наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 73 | |
---|
86 | > Осадчук, Ю. С. Вибір раціональних дозувань надцукрової кукурудзи в технології пшеничного хліба [Текст] / Ю. С. Осадчук, наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 75 | |
---|
87 | > Крюкова, М. С. Щодо використання жмиху зародків кукурудзи в технології пшеничного хліба [Текст] / М. С. Крюкова, наук. керівник С. Г. Олійник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 68 | |
---|
88 | > Samokhvalova, Olga. Influence of enriching additives on pastry structure formation and baked muffins [Electronic resource] / O. Samokhvalova, K. Kasabova, S. Oliinyk> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 1, Issue 10. - С. 32-36. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.20024. - | Повний текстПовний текст |
---|
2013 |
89 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Вплив дрібнодиспергованого жмиху зародків кукурудзи на показники якості пшеничного хліба [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 167-168 | |
---|
90 | >Пат. 101791 Україна, МПК A23G3/36. Склад мафінів функціонального призначення [Текст] / К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201209470 ; Заявл. 03.08.2012 ; Опубл. 25.04.2013, Бюл. № 8. - Б. ц. | Повний текст |
---|
91 | >Пат. 84032 Україна, МПК A21D8/02. Спосіб виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, А. В. Ширкін, М. А. Крюкова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201304005 ; Заявл. 01.04.2013 ; Опубл. 10.10.2013, Бюл. № 19. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
92 | >Пат. 83713 Україна, МПК A21D8/02. Спосіб виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, М. М. Івасенко, А. М. Овраменко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201304003 ; Заявл. 01.04.2013 ; Опубл. 25.09.2013, Бюл. № 18. - 1 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
93 | > Лисюк, Г. М. Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Текст] / Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва- запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 26-31 | |
---|
94 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Прискорена технологія пшеничного хліба з використанням спиртового екстракту зародків пшениці [Текст] / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 169-170 | |
---|
2012 |
95 | > Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни "Технологія галузі" [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, О. І. Кравченко> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 423-424 | |
---|
96 | > Лисюк, Г. М. Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениці [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 65-66 | |
---|
97 | > Лисюк, Г. М. Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 67-68 | |
---|
98 | > Лисюк, Г. М. Обґрунтування використання дієтичної добавки "Глюкорн-100"у технології пшеничного хліба [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 403-407 | |
---|
99 | > Лисюк, Г. М. Щодо використання зерна кукурудзи в технології хліба з пшеничного борошна [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 52-53 | |
---|
2011 |
100 | > Руденко, А. І. Щодо оцінки хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з полби [Текст] / А. І. Руденко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 66-67 | |
---|
101 | > Лисюк, Г. М. Досвід використання ділової гри під час викладання дисципліни "Науково-дослідна робота студентів" [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якостю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 30-34 | |
---|
102 | > Лисюк, Г. М. Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Текст] / Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 180-186 | |
---|
103 | >Пат. 65573 Україна, МПК A21D13/08. Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату [Текст] / К. Р. Касабова, С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201106067 ; Заявл. 16.05.2011 ; Опубл. 12.12.2011, Бюл. № 23. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
104 | > Сердюк, Є. Ф. Вплив дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" на харчову цінність пшеничного хліба [Текст] / Є. Ф. Сердюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 78 | |
---|
105 | > Шкляренко, О. В. Полб'яне борошно – перспективний вид хлібопекарської сировини [Текст] / О. В. Шкляренко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 85 | |
---|
106 | > Запаренко, Г. В. Характеристика спельти як альтернативної зернової сировини хлібопекарського виробництва [Текст] / Г. В. Запаренко, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 67 | |
---|
107 | > До питання класифікації продуктів спеціального призначення [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 12-18 | |
---|
108 | > Артамонова, Майя Володимирівна. Методичні підходи до розробки дистанційного курсу дисципліни "Технологія галузі" [Текст] / М. В. Артамонова, С. Г. Олійник, О. В. Нєміріч> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якостю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 139-140 | |
---|
109 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Використання дієтичної добавки "шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. Г. Олійник> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 255-261 | |
---|
110 | >Пат. 65091 Україна, МПК A21D8/02. Спосіб приготування хлібобулочних виробів [Текст] / Г. М. Лисюк, А. І. Руденко, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, О. В. Голік, С. Ю. Діденко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201105683 ; Заявл. 04.05.2011 ; Опубл. 25.11.2011, Бюл. № 22. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2010 |
111 | >Пат. 51504 Україна, МПК A21D8/02. Спосіб виробництва зефіру [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко, П. О. Карпенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200912166 ; Заявл. 26.11.2009 ; Опубл. 26.07.2010, Бюл. № 14. - 3 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
112 | > Лисюк, Г. М. Науково-дослідні аспекти підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" спеціальності "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" [Текст] / Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців.Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VIII Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 336-337 | |
---|
113 | > Щодо розробки технології булочних виробів із використанням дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" [Текст] / О. І. Кравченко, О. С. Кульчій, В. С. Рудченко, С. Г. Олійник> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 58 | |
---|
2009 |
114 | > Лисюк, Г. М. Досвід використання результатів наукових досліджень пд час викладання фахових дисциплін [Текст] / Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали VII Всеукр. наук.-метод. конф., 24 верес. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 412-413 | |
---|
115 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Досвід залучення підприємств хлібопекарської і кондитерської галузей під час викладання дисципліни "Технологія галузі" [Текст] / С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, О. І. Кравченко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали VII Всеукр. наук.-метод. конф., 24 верес. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 420-421 | |
---|
2007 |
116 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Мікробні полісахариди в хлібопеченні [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, З. І. Кучерук> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 69-70 | |
---|
117 | > Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : робочий зошит для проведення лаб. практикуму для студентів інж.-технол. ф-ту спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів, освіт.-кваліф. рівня бакалавр / уклад.: О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка, С. Г. Олійник. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 55 с. - Б. ц. | |
---|
2006 |
118 | > Використання біологічно активної добавки "Глюкорн-100" в технології пшеничного хліба [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко, П. О. Карпенко> // Одеська нац. академія харчових технологій : наукові пр. - 2006. - С. 147-148 | |
---|
119 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Використання мікробних полісахаридів для підвищення якості заварного напівфабрикату [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Ю. О. Смикалова> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 79-83 | |
---|
120 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Використання мікробного полісахариду ксампану для інтенсифікації технології хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник> // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 418-420 | |
---|
121 | >Пат. 71410 Україна, МПК A21D13/08. Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату [Текст] / О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична, С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, Ю. О. Смикалова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 20031212789 ; Заявл. 29.12.2003 ; Опубл. 15.12.2006, Бюл. № 12. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2005 |
122 | > Самохвалова, Ольга Володимирівна. Дослідження впливу технологічних чинників на пінноутворення в яєчно-цукровій масі з ксампаном [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. І. Черевична> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 51-55 | |
---|
123 | > Черникова, Ю. А. Энпосан – стабилизатор структурно-механических свойств мучных кондитерских полуфабрикатов [Текст] / Ю. А. Черникова, О. В. Самохвалова, С. Г. Олейник> // Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 91-92 | |
---|
124 | > Самохвалова, Ольга Владимировна. Использование стабилизирующих свойств ксампана в приготовлении бисквитного теста [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олейник, Н. И. Червичная> // Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 90-91 | |
---|
125 | > Лисюк, Г. М. Упровадження комп'ютерних технологій для удосконалення науково-дослідної роботи на випусковій кафедрі [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Нєміріч> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Впровадження інформаційних технологій – новий етап розвитку системи вищої освіти : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 14 річниці незалежності України, м. Харків, 30 листоп. 2005 р. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 224-227 | |
---|
126 | > Олійник, Світлана Георгіївна. Розробка технології пшеничного хліба з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Текст] / С. Г. Олійник, М. П. Головко, Г. М. Лисюк> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 115-121 | |
---|
2004 |
127 | > Лисюк, Г. М. Особливості організації науково-дослідної роботи студентів на випусковій кафедрі [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 382-386 | |
---|
128 | >Пат. 71413 Україна, МПК A21D13/08. Спосіб виробництва заварного напівфабрикату [Текст] / О. В. Самохвалова, Ю. О. Смикалова, С. Г. Олійник, Н. І. Черевична ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 20031212816 ; Заявл. 29.12.2003 ; Опубл. 15.11.2004, Бюл. № 11. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
129 | > Використання мікробного полісахариду ксампану у виробництві бісквітного напівфабрикату [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. І. Черевична, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко> // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської наук.-практ. конф. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 213-214 | |
---|
2003 |
130 | > Використання мікробних полісахаридів у виробництві заварного напівфабрикату [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Ю. О. Смикалова, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко> // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської наук.-практ. конф. - Полтава : ПУСКУ, 2003. - С. 214-217 | |
---|