2024 |
1 | > Технологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи [Текст] : монографія / С. П. Боковець, О. О. Гринченко, І. М. Сметанська, С. Б. Омельченко, Ф. В. Перцевой. - Харків : Діса+, 2024. - 186 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2 | > Технологія готельно-ресторанної справи [Текст] : пакет тест. завдань до підсумк. та поточ. контролю з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 073 Менеджмент ОПП Менеджмент / авт.-уклад. С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - Б. ц. | |
---|
3 | > Технологія готельно-ресторанної справи [Текст] : тестові завдання до поточ. та підсумк. контролю для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 073 Менеджмент ОПП Менеджмент / авт.-уклад.: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Development of technology for the production of all-purpose buckwheat malt using plasmochemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, I. Haliasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, T. Gontar, O. Osmanova, S. Omelchenko, O. Ashtaiev> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 1, Issue 11 (127). - P. 38-51. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.298797. - | Повний текстПовний текст |
---|
5 | > Технологія готельно-ресторанної справи [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 073 Менеджмент ОПП Менеджмент / авт.-уклад.: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. - Харків : [б. и.], 2024. - 19 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
6 | > Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукції [Текст] / О. В. Котляр, С. Б. Омельченко, Н. В. Федак, Н. В. Чорна, О. О. Лісніченко> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва та торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 61-72 | |
---|
2023 |
7 | > Пивоваров, Павло Петрович. Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : силабус дисципліни (англ.) для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2023. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Технологія готельно-ресторанної справи [Текст] : корот. конспект лекцій або презентації лекцій дисципліни роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 073 Менеджмент ОПП Менеджмент / С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. - Харків : ДБТУ, 2023. - 63 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Investigation of infrared spectra of agar-based gel systems for the production of jelly bars [Electronic resource] / S. Bokovets, F. Pertsevoi, N. Murlykina, I. Smetanska, A. Borankulova, M. Ianchyk, S. Omelchenko, O. Grinchenko, N. Grynchenko, A. Dikhtyar, O. Kotliar, T. Yarmosh> // Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Vol. 31, Issue 1. - P. 92-103. - DOI 10.15421/jchemtech.v31i1.252647. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
10 | > Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа [Електронний ресурс] : монографія / Л. А. Кондрашина [та ін.] ; під ред.: В. І. Ладики, П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. біотехнол. ун-т, Ун-т приклад. наук Вайнштефан-Трисдорф. - Харків : [б. в.], 2023. - 173 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24238 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 149-171 (212 назв). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
11 | > Яцинович, А. М. Обґрунтування технології виробництва напоїв на основі рослинних молочних продуктів [Текст] / А. М. Яцинович ; наук. керівник С. Б. Омельченко> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 73 | |
---|
12 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Використання сухої суміші у рецептурному складі піноподібної десертної продукції (мусів) [Текст] / С. Б. Омельченко> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 45-47 | |
---|
13 | > Максимовська, О. Е. Використання штучного інтелекту при розробленні рецептур на кулінарну продукцію [Текст] / О. Е. Максимовська ; наук. керівник С. Б. Омельченко> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 34 | |
---|
14 | > Обґрунтування технології суміші сухої безглютенової для виготовлення панкейків [Текст] / Н. В. Чорна, С. Б. Омельченко, Н. В. Федак, О. В. Котляр> // Science and Education in Progress : proceedings of the 2nd International, Dublin, June 16-18, 2023. - Dublin, 2023. - № 158. - С. 284-293 | |
---|
15 | > Новікова, А. А. Розроблення проєкту технології парфе на основі вершків зі зниженою жирністю [Текст] / А. А. Новікова ; наук. керівник: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 42 | |
---|
16 | > Обґрунтування вибору основних рецептурних компонентів суміші сухої для виготовлення мусу молочного [Текст] / С. Б. Омельченко, Н. В. Чорна, Н. В. Федак, О. В. Котляр> // International Scientific Discussion: Problems, Tasks and Prospects : Proceedings of the 7th International Scientific and Practical Conference, Brighton, October 19-20, 2023. - Brighton, 2023. - Vol. 175. - P. 277-283 | |
---|
17 | > Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : метод. вказівки для лаб. робіт з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2023. - 50 с. - Б. ц. | |
---|
18 | > Лібіченко, Д. В. Використання сухої суміші у рецептурному складі десертної продукції (мусів) [Текст] / Д. В. Лібіченко ; наук. керівник: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 30 | |
---|
19 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Технологія готельно-ресторанної справи [Текст] : презентація лекцій або презентації лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 073 Менеджмент ОПП Менеджмент / С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2023. - 64 с. - Б. ц. | |
---|
20 | > Постика, І. А. Удосконалення технології суфле за рахунок використання у рецептурному складі сухої суміші [Текст] / І. А. Постика ; наук. керівник С. Б. Омельченко> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 47 | |
---|
21 | > Hrynchenko, Olha. Mechanism for adjusting the strength of interphase adsorption layers of "skimmed milk – surfactant substance" in dessert products [Text] / O. Hrynchenko, A. Borankulova, S. Omel’chenko> // Journal Mechanics & Technologies. - 2023. - № 3 (81): July-September. - P. 18-28 | |
---|
22 | > Яковенко, О. В. Обґрунтування рецептурного складу безлактозного морозива по типу «Семіфредо» [Текст] / О. В. Яковенко ; наук. керівник С. Б. Омельченко> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 70 | |
---|
23 | > Ковальова, К. О. Перспективи використання сухих сумішей у виробництві борошняних кондитерських виробів [Текст] / К. О. Ковальова ; наук. керівник С. Б. Омельченко> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 23 | |
---|
24 | > Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : силабус навч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: П. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко. - Харків : [б. в.], 2023. - 1 с. - Б. ц. | |
---|
25 | > Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: П. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко. - Харків : [б. в.], 2023. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
2022 |
26 | > Технологія харчування [Текст] : опорний конспект лекцій з дисц. для студентів спец. 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент організацій та адміністрування» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навч. / С. Б. Омельченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 49 с. - Б. ц. | |
---|
27 | >Пат. 152033 Україна, МПК A23B4/06, A23L3/36. Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
28 | >Пат. 151800 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200195 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 15.09.2022, Бюл. № 37. - Б. ц. | |
---|
29 | > Харчові технології [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська, М. Л. Серік, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
30 | > Технологія харчування [Текст] : пакет візуал. супроводж. дисц. для студентів спец. 073 «Менеджмент» спец. «Менеджмент організацій та адміністрування» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навч. / авт.-уклад. : С. Б. Омельченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 45 с. - Б. ц. | |
---|
31 | >Пат. 151578 Україна, МПК A23L 21/10. Спосіб отримання пастили білкової [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчих ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106787 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 17.08.2022, Бюл. № 33. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
32 | > Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю [Текст] : метод. рек. та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : С. Л. Юрченко, С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 68 с. - Б. ц. | |
---|
33 | >Пат. 151879 Україна, МПК A23L21/10. Спосіб отримання пастили [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106774 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 28.09.2022, Бюл. № 39. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
34 | >Пат. 152032 Україна, МПК A23B4/06. Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106955 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
35 | >Пат. 151877 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання пастили білкової [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, М. В. Янчик ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106768 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 28.09.2022, Бюл. № 39. - 5 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
36 | > Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate [Text] : monograph / F. Pertsevoy, V. Ladyka, I. Smetanska, D. Bienias, M. Ianchyk, N. Grynchenko, S. Omelchenko, О. Hrynchenko. - Kharkiv : Dissa+, 2022. - 192 с. - Б. ц. | |
---|
37 | > Харчові технології [Текст] : навч. посібник для аспірантів спец. 181. Ч. 2. Сучасні досягнення / В. І. Ладика, Л. З. Шильман, Ф. В. Перцевой, С. Б. Омельченко. - Суми : Олді+, 2022. - 222 с. - Б. ц. | |
---|
38 | > Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. посібник: в 4 ч. Ч. 1. Практика системного підходу в ресторанній індустрії / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 126 с. - Б. ц. | |
---|
39 | > Харчові технології [Текст] : навч. посібник для аспірантів спец. 181. Ч. 1. Методологія наукових досліджень / В. І. Ладика, Л. З. Шильман, Ф. В. Перцевой, С. Б. Омельченко. - Суми : Олді+, 2022. - 352 с. - Б. ц. | |
---|
40 | > Технологія готельно-ресторанної справи [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 073 ОПП Менеджмент першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / уклад. С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
41 | >Пат. 152033 Україна, МПК A23B 4/06, A23L 3/36. Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехнол. ун-т. - № u 2021 06957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022, Бюл. № 42. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
42 | > Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 314 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
43 | > Технологія готельно-ресторанної справи [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 073 ОПП Менеджмент першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц. | |
---|
44 | > Загальна технологія галузі [Текст] : метод. рек. та завдання для лаборатор. та практ. занять з дисципліни для студентів спец. 131 Прикладна механіка ОПП Обладнання переробних та харчових виробництв першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. В. Котляр, С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 90 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
45 | > Технологія готельно-ресторанної справи [Текст] : перелік питань для підсумк. контролю з дисципліни для студентів спец. 073 ОПП Менеджмент першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / уклад. С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 9 с. - Б. ц. | |
---|
46 | > Технологія готельно-ресторанної справи [Текст] : метод. рек. до практ. занять навч. дисципліни студентам першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 073 Менеджмент ОПП Менеджмент / уклад. С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 29 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
47 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Обґрунтування вибору низькомолекулярних ПАР для приготування напівфабрикату суфле [Текст] / С. Б. Омельченко> // Іnternational scientific snnovations in human life : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. конф., 13-15 квіт. 2022 р. - Manchester, 2022. - С. 228-231 | |
---|
48 | > Задоя, О. В. Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин [Текст] / О. В. Задоя, С. Б. Омельченко> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 12 | |
---|
49 | > Scientific and practical aspects of pectin and pectin products [Text] : монография / I. Krapivnytska, V. Ladyka, M. Ianchyk, S. Omelchenko, O. Melnyk, F. Pertsevyi. - Kharkiv : Dissa+, 2022. - 228 с. - Б. ц. | |
---|
2021 |
50 | > Харчові технології [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОП П Харчові технології в ресторанній індустрії, СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська, М. Л. Серік, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2021. - 21 с. - Б. ц. | |
---|
51 | > Development of technology of creams using hydrocolloids [Text] / S. Andreeva, A. Dikhtyar, O. Grinchenko, Y. Pyvovarov, M. Kolesnikova, S. Omelchenko, О. Kotlyar> // EUREKA: Life Sciences. - 2021. - № 6. - P. 34-42. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2021.002187. - | Повний текст |
---|
52 | > Горальчук, А. Б. Обґрунтування використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин у технології молочних коктейлів [Текст] / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 11-12 | |
---|
53 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин в технології суфле [Текст] / С. Б. Омельченко, Д. А. Тимченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 18 | |
---|
54 | > Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, С. Б. Омельченко, О. С. Шульга, П. В. Гурський. - Харків : Діса Плюс, 2021. - 132 с. - Б. ц. | |
---|
55 | > Горальчук, А. Б. Удосконалення рецептурного складу молочних коктейлів [Текст] / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 7-19 | |
---|
56 | > Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, О. Ю. Мельник, О. В. Котляр, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, С. С. Андрєєва. - Харків : Діса плюс, 2021. - 292 c. - Б. ц. | |
---|
57 | > Горальчук, А. Б. Інформаційно-освітнє середовище – як засіб, що використовується для реалізації освітньої діяльності [Текст] / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 35-36 | |
---|
58 | > Обґрунтування технології печива безглютенового на основі суміші борошна ядра соняшнику та кукурудзи [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, С. Б. Омельченко> // Grundlagen der modernen wissenschaftlichen Forschung : der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» zu den Materialien der I internationalen wissenschaftlich praktischen Konferenz, Zürich, 10 September, 2021. - Zürich-Vinnytsia : BOLESWA Publishers & Europäische Wissenschaftsplattform, 2021. - С. 113-119 | |
---|
59 | > Методологія наукових досліджень [Текст] : навч. посібник для студентів і аспірантів спец. 181 Харчові технології, у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, Л. З. Шильман, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, П. В. Гурський, Н. Г. Гринченко, О. Ю. Нагорний, С. Б. Омельченко. - Херсон : Олді+, 2021. - 222 с. - Б. ц. | |
---|
60 | > Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, О. Ю. Мельник, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова, С. Б. Омельченко, С. П. Боковець, А. М. Діхтярь. - Харків : Діса плюс, 2021. - 204 c. - Б. ц. | |
---|
2020 |
61 | > Грабовець, В. П. Дослідження поверхневого натягу систем яєчний білок – поверхнево-активна речовина [Текст] / В. П. Грабовець, С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 230 | |
---|
62 | > Кандауров, Б. Д. Розширення асортименту чізкейків без випікання за рахунок використання нових видів наповнювачів [Текст] / Б. Д. Кандауров, С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 239 | |
---|
63 | > Impact of added food ingredients on foaming and texture of the whipped toppings: a chemometric analysis [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubsky, Svitlana Omel'chenko, O. Riabets, Olga Grinchenko, N. Fedak, Oleg Kotlyar, T. Cheremska, V. Skrynnik> // European Food Research and Technology. - 2020. - Vol. 246, Issue 10. - С. 1955 - 1970. - DOI 10.1007/s00217-020-03547-3. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
64 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Використання олеогелів у технології оздоблювальних напівфабрикатів [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 41-42 | |
---|
65 | > Кир’яченко, С. С. Дослідження впливу цукрів та адгезійних властивостей пектинових гелів [Текст] / С. С. Кир’яченко, С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 231 | |
---|
66 | > Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. . Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, С. Б. Омельченко. - Харків-Суми : ХДУХТ, 2020. - 208 с. - Б. ц. | |
---|
67 | > Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жиру [Текст] / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр, О. Ю. Рябець, Л. А. Головіна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 40-53 | |
---|
68 | > Горальчук, Андрій Богданович. Наукометричні бази в інформаційно-бібліотечному забезпеченні проведення сучасних наукових досліджень [Текст] / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко> // Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні Б19 послуги й очікування користувача : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 26-30 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 41-46 | |
---|
69 | > Семенко, Є. І. Обґрунтування актуальності розробки помадної глазурі для оздоблення сиркових виробів [Текст] / Є. І. Семенко, С. Б. Омельченко> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 241 | |
---|
70 | > Горальчук, Андрій Богданович. Роль ціннісно-компетентнісної синергії в організації освітнього процесу [Текст] / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 43-44 | |
---|
71 | > Шинкарьова, М. В. Обґрунтування рецептурного складу пасти закусочної на основі сквашених вершків з вкористанням капа-карагінану [Текст] / М. В. Шинкарьова, С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 232 | |
---|
72 | > Шкуріна, А. Г. Підвищення показників якості молочних коктейлів [Текст] / А. Г. Шкуріна, С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 233 | |
---|
73 | > Концур, Т. С. Обґрунтування технології виготовлення оздоблювальних напівфабрикатів на основі олеогелів [Текст] / Т. С. Концур, С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 240 | |
---|
74 | > Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназа [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Л. А. Кондрашина, Н. В. Камсуліна, Н. В. Мурликіна, О. Ю. Мельник, С. Б. Омельченко> // Прогресивні техніка та технологія харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 184-198 | |
---|
75 | > Саєнко, Є. Г. Використання олеогелів у технології оздоблювальних напівфабрикатів [Текст] / Є. Г. Саєнко, наук. керівник С. Б. Омельченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 19-20 | |
---|
76 | > Яшина, А. О. Дослідження реологічних властивостей збитої молочної піноподібної продукції з використанням йота-карагінану [Текст] / А. О. Яшина, С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 234-235 | |
---|
2019 |
77 | > Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semifinished flour whipped product under programmed changes in temperature [Electronic resource] / F. V. Pertsevoy, Р. Gurskiy, L. A. Kondrashyna, L. Z. Shilman, O. U. Melnyk, N. Fedak, S. Omel’chenko, V. Kis, І. Lukyanov, T. Mityashkina> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 6: Issue 11-102. - С. 49-56. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.186557. - | Повний текстПовний текст |
---|
2018 |
78 | > Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Ф. В. Перцевой [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 170 с. - Б. ц. | |
---|
79 | > Використання пектинів гелеподібної структури в технології декоративних покриттів для кондитерських виробів [Текст] / Є. В. Васищев ; наук. керівник А. Б. Горальчук ; конс. С. Б. Омельченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 4 | |
---|
2017 |
80 | > Технологія напівфабрикату сухого збивного жировмісного [Текст] : монографія / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко, С. Б. Омельченко. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 138 с. - Б. ц. | |
---|
81 | > Технология кулинарной продукции [Текст] : энциклопедия питания / М. В. Артамонова, Д. О. Бидюк, Н. В. Гревцева, Н. Г. Гринченко, С. В. Журавлев, Е. И. Кравченко, М. Н. Куткина, З. И. Кучерук, А. Н. Макарова, М. В. Обозная, С. Г. Олейник, С. Б. Омельченко, О. В. Самохвалова, И. В. Симакова, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак, Н. В. Чорная, Е. Г. Шидакова-Каменюка, Л. З. Шильман. - Харьков : Мир книг, 2017. - 543 с. - Б. ц. | |
---|
82 | > Кротенко, В. О. Використання напівфабрикату збивного на основі какао-масла як начинки для чізкейків [Текст] / В. О. Кротенко, наук. керівник : С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 26-27 | |
---|
83 | > Скрипка, К. А. Використання слизових субпродуктів у технології паштетів [Текст] / К. А. Скрипка, наук. керівник С. Б. Омельченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 49-50 | |
---|
84 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Використання вторинної сировини у технології паштетів [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., 17-18 жовт. 2017 р. - Харків : ХПІ, 2017. - С. 123-125 | |
---|
85 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Ознайомлення з предметно-орієнтованим методом навчання студентів у ВНЗ: технологія повного засвоєння знань [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 278-279 | |
---|
86 | > Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла [Текст] : монографія / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко, О. О. Гринченко, О. В. Котляр. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 108 с. - Б. ц. | |
---|
87 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Вивчення впливу технологічних чинників на фізико-хімічні показники напівфабрикату збивного з використанням какао-масла [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 31-32 | |
---|
88 | > Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verification [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubskyi, O. Tereshkin, О. Kotlyar, S. Omel'chenko, L. Tovma> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 12-19. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98322. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
89 | >Пат. 112994 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, С. Б. Омельченко, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Д. О. Бідюк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606027 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017. - 6 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
90 | >Пат. 112993 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, С. Б. Омельченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606026 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 1 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
91 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Перспективи використання слизових субпродуктів ІІ категорії в технології паштетів [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 139-142 | Повний текст |
---|
2016 |
92 | > Developing a model of the foam emulsion system and confirming the role of the yield stress shear of interfacial adsorption layers to provide its formation and stability [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Omel’chenko, O. Kotlyar, O. Grinchenko, V. Mikhaylov> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 3, No. 11(81). - С. 11-19. - DOI https://doi.org/10.15587/1729-4061.2016.69384. - | Повний текстПовний текст |
---|
2015 |
93 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 343-352 | |
---|
94 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Визначення раціональних параметрів технологічного процесу виробництва оздоблювальних напівфабрикатів [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 32-34 | |
---|
95 | > Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Ф. В. Перцевой [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 170 с. - Б. ц. | |
---|
2014 |
96 | > Горіченко, Н. В. Роль ПАР у процесах формування міжфазних адсорбційних шарів піноемульсійних продуктів [Текст] / Н. В. Горіченко, А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 5 | |
---|
97 | > Руднєв, А. В. Характеристика української кухні з точки зору національних особливостей [Текст] / А. В. Руднєв, А. В. Макогон, С. Б. Омельченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 39 | |
---|
98 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Вивчення міжфазних адсорбційних шарів з метою розробки технології молочної продукції [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5/11 (71). - С. 46-51. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.28009. - | Повний текстПовний текст |
---|
99 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Обґрунтування рецептурного складу оздоблюючих напівфабрикатов з емульсійною та пінною структурою [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 53-54 | |
---|
100 | > Omelchenko, Svitlana. Argumentation of emulsifier part in the recipe of foam and emulsion dairy products containing vegetable fats [Text] / S. Omelchenko, A. Goralchuk, О. Hrynchenko> // The advanced science journal. - 2014. - № 7. - С. 28-32. - DOI 10.15550/ASJ.2014.07.028. - | Повний текстПовний текст |
---|
101 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Визначення міцності міжфазних адсорбійних шарів у піноемульсійних систем [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 238-241 | |
---|
2013 |
102 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Вплив температури на міцність міжфазних адсорбційних шарів [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 93-94 | |
---|
2012 |
103 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Перспективи використання рослинних вершків [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 68-69 | |
---|
104 | > Горальчук, А. Б. Аналітичне обґрунтування рецептурного складу оздоблюючих напівфабрикатів на основі олії [Текст] / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко> // Торгівля та готельно-ресторанний бізнес:інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.), канд. екон. наук, проф., заслуж. діяча вищ. школи Укр. РСР Бережного І. Г., м. Харків, 20 квіт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 158-159 | |
---|
105 | > Омельченко, Світлана Борисівна. Вплив технологічних чинників на технологічні властивості рослинних вершків [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 27-28 | |
---|
2011 |
106 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Розробка технології фірмових рибних страв із використанням малодослідженої рибної сировини [Текст] / С. Л. Юрченко, С. Б. Омельченко> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 81 | |
---|
107 | > Трощий, Т. В. Перспективні шляхи удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів [Текст] / Т. В. Трощий, І. В. Чоні, С. Б. Омельченко> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 73-74 | |
---|
108 | > Касілова, Л. О. Формування професійних компетенцій у студентів під час вивчення дисципліни "Методи контролю якості харчових продуктів" [Текст] / Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, С. Б. Омельченко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 311-312 | |
---|
109 | > Бенда, М. Ю. Перспективи використання лактози в технології оздоблювальних напівфабрикатів [Текст] / М. Ю. Бенда, Т. В. Трощій, С. Б. Омельченко> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 6 | |
---|
|
110 | > Харчові технології [Текст] : пакет візуал. супроводження дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОП П Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : Т. В. Черемська [та ін.]. - Б. ц. | |
---|