2024 |
1 | > Formation of functional and technological properties of the film from intestinal raw materials during the drying process [Electronic resource] / A. Pak, V. Onishchenko, M. Yancheva, A. Onyshchenko, N. Grynchenko, S. Inzhyyants> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2024. - Vol. 18, Issue 1. - P. 73-83. - DOI 10.15673/fst.v18i1.2850. - | Повний текстПовний текст |
---|
2 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Програма та методичні вказівки до навчальної практики [Текст] : для студентів РВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології харчових виробництв / В. М. Онищенко, В. А. Большакова, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2024. - 19 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Стандартизація, метрологія, сертифікація [Текст] : навч. посібник. Ч. 1. Стандартизація / С. Л. Юрченко, В. М. Онищенко, Т. М. Головко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 106 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового портрету [Текст] / М. І. Погожих, А. О. Пак, В. М. Онищенко, А. В. Пак> // Технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 21-22 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 260-263 | |
---|
5 | > Концептуальні напрями удосконалення технології склеєних кишкових плівок [Текст] / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, А. О. Пак, М. О. Янчева> // Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, 15-16 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 79-80 | Повний текст |
---|
6 | > Devising a technology for obtaining glued sausage casings from intestinal raw materials using electrophoresis [Electronic resource] / A. Pak, V. Onishchenko, M. Yancheva, N. Grynchenko, A. Pak, S. Inzhyyants, A. Onyshchenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 4, Issue 11(130). - P. 67-75. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.308603. - | Повний текстПовний текст |
---|
2023 |
7 | > Development of a method and apparatus for obtaining a multifunctional purpose film from intestinal raw materials [Text] / V. Onishchenko, M. Yancheva, N. Grynchenko, O. Dromenko, A. Pak, S. Inzhyyants, O. Onyshchenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 11 (123). - P. 6-15 | |
---|
8 | > Контроль якості і безпеки продукції галузі [Текст] : тести для самост. підгот. та перевірки знань з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр / авт.-уклад. В. М. Онищенко. - Харків : ДБТУ, 2023. - 19 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Спосіб отримання та міцність армуючого шва склеєних кишкових плівок з використанням локальних електричних струмів та дугового розряду [Електронний ресурс] / А. О. Пак, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, О. В. Онищенко> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 47-49 | Повний текст |
---|
10 | >Пат. 153061 Україна, МПК A23B 4/06, A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 29/00. Спосіб виробництва напівфабрикату м'ясного реструктурованого замороженого [Текст] / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, А. Т. Інжиянц, С. Т. Інжиянц, Т. С. Желєва. - № u202203668 ; Заявл. 03.10.2022 ; Опубл. 17.05.2023, Бюл. № 20. - Б. ц. | Повний текст |
---|
11 | >Пат. 153061 Україна, МПК A23B4/06, A23L13/60, A23L13/40, A23L29/00. Спосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороження [Текст] / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, А. Т. Інжиянц, С. Т. Інжиянц, Т. С. Желєва ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202203668 ; Заявл. 03.10.2022 ; Опубл. 18.05.2023, Бюл. № 20. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
12 | > Дослідження процесу кондуктивного сушіння плівки багатофункціонального призначення із кишкової сировини [Текст] / В. М. Онищенко, М. О. Янчева, А. О. Пак, А. В. Онищенко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 31-32 | Повний текст |
---|
13 | > Розробка апарата для сушіння плівки багатофункціонального призначення із кишкової сировини [Текст] / В. М. Онищенко, А. О. Пак, А. В. Онищенко, С. Т. Інжиянц> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., 8 черв. 2023 р. - Харків : ХДУХТ, 2023. - С. 29-30 | Повний текст |
---|
14 | > Раціональне та ефективне використання сировинних ресурсів у технології смажених ковбасних виробів [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, А. О. Пак> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 91-93 | Повний текст |
---|
15 | > Devising a technique and designing an apparatus for obtaining a multifunctional purpose film from intestinal raw materials [Electronic resource] / A. Pak, V. Onishchenko, M. Yancheva, N. Grynchenko, O. Dromenko, A. Pak, S. Inzhyyants> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 3, Issue 11(123). - P. 6-15. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.279008. - | Повний текстПовний текст |
---|
16 | > Обґрунтування технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленням [Текст] : монографія / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, А. О. Пак, М. О. Янчева. - Харків : ДБТУ, 2023. - 109 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2022 |
17 | >Пат. 152032 Україна, МПК A23B4/06. Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106955 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
18 | >Пат. 152033 Україна, МПК A23B4/06, A23L3/36. Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
19 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках [Текст] / В. М. Онищенко, В. Г. Музика, І. В. Альошичев> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 48 | |
---|
20 | > Обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням [Текст] : монографія / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, А. О. Пак, С. Т. Інжиянц. - Харків : ХДУХТ, 2022. - 105 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
21 | > Improvement of the method of manufacturing semi-finished products of a high degree of readiness from Jerusalem artichoke tubers [Text] / A. Zahorulko, O. Zahorulko, V. Onishchenko, O. Shydakova-Kameniuka, D. Dmytrevskyi, L. Chuiko> // EUREKA: Life Sciences. - 2022. - № 4. - С. 3-9. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002602. - | Повний текст |
---|
22 | >Пат. 152033 Україна, МПК A23B 4/06, A23L 3/36. Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехнол. ун-т. - № u 2021 06957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022, Бюл. № 42. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
23 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Дослідження міцності армуючих швів склеєних кишкових оболонок [Текст] / В. М. Онищенко, А. С. Старченко, Д. С. Фесунов> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 49 | |
---|
24 | > Формування міцності когезійного шва склеєних ковбасних оболонок з яловичої кишкової сировини [Текст] / М. О. Янчева, В. М. Онищенко, С. Т. Інжиянц, О. В. Онищенко> // Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі : матеріали IІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 18 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 94 | |
---|
25 | > Контроль якості і безпеки продукції галузі [Текст] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самост. роботи з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр / уклад. В. М. Онищенко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
2021 |
26 | > Янчева, Марина Олександрівна. Методика викладання навчальної дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» в умовах змішаного навчання [Текст] / М. О. Янчева, В. М. Онищенко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 232-235 | |
---|
27 | > Research Into the Thermophysical Characteristics of Muscle and Adipose Tissues in the Freezing-Thawing Process [Electronic resource] / Olena Dromenko, V. A. Potapov, M. Yancheva, V. Onishchenko, V. Bolshakova, A. Inzhyyants> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2021. - Vol. 15, Issue 3. - С. 40-51. - DOI 10.15673/fst.v15i3.2120. - | Повний текстПовний текст |
---|
28 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Дослідження кінетики маси ковбасних виробів у склеєних кишкових оболонках під час їх виготовлення [Текст] / В. М. Онищенко, А. О. Пак, С. Т. Інжиянц> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : м. Київ, Нац. ун-т харч. технологій, 9-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021 | |
---|
29 | > Researching of thermophysical characteristics of muscle and fatty tissue in the process of freezing-defrosting [Text] / O. Dromenko, V. Potapov, M. Yancheva, V. Bolshakova, V. Onyshchenko, A. Inzhiyants> // Food Science and Technology. - 2021 | |
---|
30 | > Development of an innovative idea for a new product – semi-finished restructured frozen meat products [Text] / O. Dromenko, M. Yancheva, V. Bolshakova, V. Onishchenko, A. T. Inzhiyants> // Strategy of Quality in Industry and Education : Proceedings of the XVІ International Conference, June 2-5, 2021. - Dnipro-Varna : National Metallurgical Academy of Ukraine, Technical University, 2021. - P. 61-65 | |
---|
31 | > Кисленко, Д. О. Актуальність формування захисних властивостей оболонок смажених ковбас [Текст] / Д. О. Кисленко, наук. керівник В. М. Онищенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - 2021. - С. 48 | |
---|
32 | > Шевцова, В. М. Використання склеєних кишкових оболонок у технології смажених ковбас [Текст] / В. М. Шевцова, В. М. Онищенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 54 | |
---|
33 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Формування теплокоагуляційного шва в технології склеєних кишкових ковбасних оболонок [Текст] / В. М. Онищенко, А. О. Пак, С. Т. Інжиянц> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 81-82 | Повний текст |
---|
34 | > Янчева, Марина Олександрівна. Контроль якості м’ясних продуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, В. М. Онищенко, В. А. Большакова. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 142 с. - Б. ц. | |
---|
35 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Використання конструкційно-технологічних прийомів для збільшення механічної міцності склеєних кишкових плівок [Текст] / В. М. Онищенко, А. О. Пак, С. Т. Інжиянц> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021 | |
---|
36 | > Trends for the development of the technologies for semi-finished restructured meat products [Text] / M. Yancheva, О. Б. Дроменко, V. Bolshakova, V. Onishchenko, A. Inzhiyants> // Theory and practice of science: key aspects : Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference, Rome, 7-8.04.2021. - Rome : Scientific Publishing Center «lnterConf», 2021. - № 49, April. - С. 595-601 | |
---|
37 | > Determination of heat transfer coefficient in advanced rotary film evaporator [Text] / A. Zahorulko, O. Zagorulko, M. Serik, V. Onyshchenko, A. Postadzhiev> // Technology Audit and Production Reserves. - 2021. - Vol. 4, № 3 (60). - С. 42-45. - DOI https://doi.org/10.15587/2706-5448.2021.237979. - | Повний текст |
---|
38 | > Большакова, Вікторія Анатоліївна. Обґрунтування маринування під час виготовлення виробів із сушеного м’яса [Текст] / В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 47-48 | |
---|
39 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції. Технічні науки : захищена 29.09.2021 / В. М. Онищенко ; наук. конс. В. М. Михайлов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 43 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49346 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 31-40. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
40 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Дослідження кінетики маси ковбасних виробів у склеєних кишкових оболонках під час їх виготовлення [Текст] / В. М. Онищенко, А. О. Пак, С. Т. Інжиянц> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали та програма Х Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 9-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 179-181 | |
---|
41 | > Investigation of frying process of meat sausages in glued casings from intestinal raw materials [Electronic resource] / V. M. Mikhaylov, V. Onyshchenko, A. Pak, V. Bredykhin, O. Zahorulko> // Ukrainian food journal. - 2021. - Vol. 10, Issue 2. - P. 387-398. - DOI 10.24263/2304-974X-2021-10-2-14. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
42 | > Devising techniques for reinforcing glued sausage casings by using different physical methods [Electronic resource] / V. Onishchenko, A. Pak, A. Goralchuk, L. Shubina, V. Bolshakova, S. Inzhyyants, A. Pak, O. Domanova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 1, Issue 11-109. - С. 6 - 13. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.224981. - | Повний текстПовний текст |
---|
43 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції. Технічні науки : захищена 29.09.2021 / В. М. Онищенко ; наук. конс. В. М. Михайлов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 526 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32662 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-28, 314-365, 512-526. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
44 | >Пат. 148187 Україна, МПК A22C13/00, A22C17/14. Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев [Текст] / В. М. Онищенко, А. О. Пак, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202101369 ; Заявл. 18.03.2021 ; Опубл. 14.07.2021, Бюл. № 29. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
45 | >Пат. 148189 Україна, МПК A22C13/00, A22C17/14. Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок із свинячих черев [Текст] / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц, А. О. Пак ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202101371 ; Заявл. 18.03.2021 ; Опубл. 14.07.2021, Бюл. № 28. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
46 | >Пат. 148188 Україна, МПК A22C13/00, A22C17/14. Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок із свинячих черев [Текст] / В. М. Онищенко, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц, А. О. Пак ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202101370 ; Заявл. 18.03.2021 ; Опубл. 14.07.2021, Бюл. № 28. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
47 | >Пат. 148187 Україна, МПК A22C13/00, A22C17/14. Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок із свинячих черев [Текст] / В. М. Онищенко, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц, А. О. Пак ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202101369 ; Заявл. 18.03.2021 ; Опубл. 14.07.2021, Бюл. № 28. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
48 | >Пат. 148189 Україна, МПК A22C13/00, A22C17/14. Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев [Текст] / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, А. О. Пак, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц ; власник Харків держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202101371 ; Заявл. 18.03.2021 ; Опубл. 14.07.2021, Бюл. № 29. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
49 | >Пат. 148188 Україна, МПК A22C13/00, A22C17/14. Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев [Текст] / В. М. Онищенко, А. О. Пак, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202101370 ; Заявл. 18.03.2021 ; Опубл. 14.07.2021, Бюл. № 29. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2020 |
50 | > Обґрунтування доцільності розробки функціональних м’ясних виробів з використанням псиліуму (Plantago psyllium L.) [Текст] / О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, М. О. Янчева> // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, ТДАТУ ім. Дмитра Моторного, 24 листоп. 2020 р. - 2020 | |
---|
51 | > Шевцова, В. А. Шляхи раціонального використання кишкової сировини [Текст] / В. А. Шевцова, наук. керівник В. М. Онищенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 66 | |
---|
52 | > Завгородній, М. Ю. Формування якості склеєних натуральних оболонок [Текст] / М. Ю. Завгородній, Д. О. Кисленко ; наук. керівник В. М. Онищенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 56 | |
---|
53 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Вплив теплової коагуляції на структурно-механічні властивості склеєних кишкових оболонок [Текст] / В. М. Онищенко, С. Т. Інжиянц> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 42-44 | |
---|
54 | > Большакова, Вікторія Анатоліївна. Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсів [Текст] / В. А. Большакова, В. М. Онищенко, О. Б. Дроменко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 65-66 | |
---|
55 | > Янчева, Марина Олександрівна. Автоматизація технологічних і кваліметричних розрахунків у освітньому процесі [Текст] / М. О. Янчева, В. М. Онищенко> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 352-353 | |
---|
56 | > Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств [Electronic resource] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самостійної роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» ступеня вищої освіти магістр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б. в.], 2020. - 36 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5013 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 36. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
57 | > Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage [Electronic resource] / Y. Biletska, G. Djukareva, A. Nekos, A. Husliev, A. Krivtsova, M. Bakirov, V. Polupan, V. Onyshchenko, E. Sokolova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 11-107. - С. 54 - 61. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.215019. - | Повний текстПовний текст |
---|
2019 |
58 | > Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю [Електронний ресурс] : метод. вказівки до практ. занять і самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології (освіт.-проф. програма Технології харчових продуктів тваринного походження) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б в.], 2019. - 50 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5022 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 49-50. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
59 | > Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбас [Текст] / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, В. А. Большакова, С. Т. Інжиянц> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 156-167 | |
---|
60 | > Організація і технологія інспектування [Текст] : навч. посібник у структур.-логіч. схемах / А. А. Дубініна, В. М. Онищенко, О. В. Гапонцева, І. М. Бєляєва. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 150 с. - Б. ц. | |
---|
61 | > Удосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) [Текст] / В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 47-59 | |
---|
62 | > Головко, С. В. Удосконалення технології склеєних кишкових оболонок [Текст] / С. В. Головко, А. А. Рябенко ; наук. керівник В. М. Онищенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 77 | |
---|
2018 |
63 | > Янчева, Марина Олександрівна. Технологія зберігання, консервування та перероблення м’яса [Текст] : навч. посібник у схемах і таблицях. Ч. 1 / М. О. Янчева, В. А. Большакова, В. М. Онищенко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 112 с. - Б. ц. | |
---|
64 | > Удосконалення рецептурного складу посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) [Текст] / В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 56-67 | Повний текст |
---|
65 | > Товарознавче оцінювання згущеного молока [Текст] / І. А. Брюнін ; наук. керівник В. М. Онищенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 142 | |
---|
66 | > Технологія зберігання, консервування та перероблення м’яса [Текст] : навч. посібник у схемах і таблицях. Ч. 2. Технологія виробництва м’ясних продуктів / М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 104 с. - Б. ц. | |
---|
67 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Оцінка фізико-механічних властивостей склеєних кишкових плівок, пластифікованих гліцерином [Текст] / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 205-214 | |
---|
68 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Визначення міцності зв’язку між шарами та еластичності склеєних кишкових плівок [Текст] / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко> // Вісник нац. техн. ун-ту "Харків. політехн. ін-т". Серія: Нові рішення в сучас. технологіях. - Харків : НТУ «ХПІ», 2018. - № 9 (1285). - С. 212-217 | |
---|
2017 |
69 | > Дроменко, Олена Борисівна. Методичне забезпечення позааудиторної самостійної роботи студентів кафедри технології м’яса [Текст] / О. Б. Дроменко, М. О. Янчева, В. М. Онищенко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 41-42 | |
---|
70 | > Обґрунтування складу емульсійних систем для використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів [Текст] / О. Б. Дроменко, М. О. Янчева, О. О. Гринченко, В. М. Онищенко, В. А. Большакова> // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 30-33 | |
---|
71 | > Формування якості м’яса курки механічного обвалювання [Текст] / В. М. Онищенко, В. А. Большакова, Л. А. Скуріхіна, К. І. Дем’яновська> // Стратегия качества в промышленности и образовании : материалы ХІІІ Междунар. конф., 5-8 июня 2017 г. - Варна : Техн. ун-т, 2017. - С. 119-122 | |
---|
72 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Шляхи зниження ступеня оберненості процесу склеювання–розшарування кишкових оболонок [Текст] / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 99-100 | |
---|
73 | > Скоробогатько, Валентина Іванівна. Товарознавча оцінка якості олії рослинної [Електронний ресурс] / В. І. Скоробогатько, наук. керівник В. М. Онищенко> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 25 | |
---|
74 | > Большакова, Вікторія Анатоліївна. Обґрунтування способів підготовки м’ясної сировини для виробництва сушеного м’яса [Текст] / В. А. Большакова, В. М. Онищенко> // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. семінар, 6 квіт. 2017 р. - Полтава : ПУЕТ, 2017. - С. 7 | |
---|
75 | > Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас [Текст] / В. М. Онищенко, Г. А. Селютіна, О. Б. Дроменко, О. В. Онищенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 263-270 | Повний текст |
---|
76 | > Никірка, В. С. Дослідження асортименту дієтичних хлібців [Текст] / В. С. Никірка, наук. керівник В. М. Онищенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наку.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 199 | |
---|
77 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Актуальність запровадження та методика викладання спецкурсу з розробки нормативної документації на м’ясні продукти [Текст] / В. М. Онищенко, М. О. Янчева> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 391-392 | |
---|
78 | > Щербакова, Т. В. Застосування сучасних методів для кількісного оцінювання кольору фруктової сировини [Текст] / Т. В. Щербакова, В. М. Онищенко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 221-223 | |
---|
79 | > Водопоглинання кишкових плівок, оброблених рослинним дубителем [Текст] / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, В. А. Большакова, А. О. Борисова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 27-34 | Повний текст |
---|
80 | >Пат. 118522 Україна, МПК G01N33/02, A22C17/14. Спосіб визначення міцності зв’язку між шарами склеєних кишкових плівок [Текст] / В. М. Онищенко, В. М. Михайлов, С. В. Головко, С. В. Онищенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201702236 ; Заявл. 10.03.2017 ; Опубл. 10.08.2017, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
81 | > Іллюша, А. Г. Технологія консервів на основі субпродуктів із додаванням рослинної сировини [Текст] / А. Г. Іллюша, наук. керівник В. М. Онищенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 103-104 | |
---|
82 | > Технології зберігання, консервування та переробки м’яса [Текст] : навч. посібник. Ч. 1. Первинна обробка худоби (у схемах і таблицях) / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 114 с. - Б. ц. | |
---|
83 | > Кантемир, Д. В. Технологія антимікробної обробки оболонок напівкопчених ковбас [Текст] / Д. В. Кантемир, наук. керівник В. М. Онищенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 108-109 | |
---|
84 | > Ольховська, В. С. Формування дивергентного мислення в студентів [Текст] / В. С. Ольховська, М. О. Янчева, В. М. Онищенко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 83-84 | |
---|
2016 |
85 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Теоретичні та практичні передумови вдосконалення технології склеєних кишкових оболонок [Текст] / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Вип. 1 (23). - С. 7-15 | |
---|
86 | > Оцінка проникності натуральних ковбасних оболонок [Текст] / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, І. С. Островерх, Л. А. Скоріхіна, В. А. Большакова> // Технологічний аудит та резерви виробництва. - 2016. - № 6/10 (78). - С. 37-41 | |
---|
2015 |
87 | > Onishchenko, Vyacheslav. Improvement of frozen poultry storage technology [Electronic resource] / V. Onishchenko, N. Grynchenko, V. Bolshakova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2015. - Vol. 6, Issue 10. - С. 37-41. - DOI 10.15587/1729-4061.2015.54656. - | Повний текстПовний текст |
---|
2014 |
88 | > Onishchenko, Vyacheslav. Development of protective protein emulsion technology for mechanically deboned poultry meat [Electronic resource] / V. Onishchenko, N. Grynchenko, V. Bolshakova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 6, Issue 10. - P. 50-54. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.30868. - | Повний текстПовний текст |
---|
89 | > Энциклопедия питания [Текст] : в 10 т. Т. 3. Характеристика продуктов питания / В. М. Михайлов, А. И. Черевко, А. А. Дубинина, Л. З. Шильман, Г. В. Дейниченко, Г. В. Дюкарева, Г. В. Сырохман, Ю. Н. Хацкевич, Г. А. Селютина, С. А. Ленерт, Т. Е. Летута, И. Ф. Овчинникова, Т. Н. Попова, В. Н. Онищенко, Л. А. Скурихина, И. В. Симакова, В. К. Тимченко, И. Золотухина, В. С. Ольховская, Р. Я. Томашевская, В. А. Винникова. - Харьков : Мир книг, 2014. - 744 с. - Б. ц. | |
---|
2013 |
90 | >Пат. 79781 Україна, МПК A22C17/14, A22C13/00. Спосіб визначення міцності та подовження натуральних ковбасних оболонок [Текст] / Е. В. Білецький, Л. Ю. Шубіна, О. В. Доманова, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, В. П. Сальніков, І. С. Островерх, О. В. Мержоєва, О. Ф. Москальчук ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201214073 ; Заявл. 12.10.2012 ; Опубл. 25.04.2013, Бюл. № 8. - 1 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2011 |
91 | > Попова, Тетяна Миколаївна. Проблеми впровадження стандартів Болонського процесу на товарознавчому факультеті [Текст] / Т. М. Попова, В. М. Онищенко, Н. І. Черевична> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якостю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 103-104 | |
---|
2010 |
92 | >Пат. 54388 Україна, МПК A22C17/00, A22C13/00. Спосіб визначення ароматопроникності натуральних ковбасних оболонок [Текст] / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева, І. С. Островерх, А. М. Чуйко, В. Г. Шевченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201004445 ; Заявл. 16.04.2010 ; Опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2005 |
93 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 07.12.2005 / В. М. Онищенко ; наук. керівник Л. Ю. Шубіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2005. - 20 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25314 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2003 |
94 | >Пат. 62890 Україна, МПК A22C17/00, A22C13/00. Спосіб підготовки фабрикату кишок з використанням складу для його обробки [Текст] / Л. Ю. Шубіна, В. М. Онищенко, В. С. Крівіч ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 2003043591 ; Заявл. 21.04.2003 ; Опубл. 25.12.2003, Бюл. № 12. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2001 |
95 | > Митна справа [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. робіт студентами товарознав. ф-ту / уклад.: Л. Ю. Шубіна, С. В. Сорокіна, В. М. Онищенко. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - 34 с. - Б. ц. | |
---|
|
96 | > Якісні та кількісні характеристики смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках [Текст] / В. М. Онищенко, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц, Л. Ю. Шубіна> // Праці Тавр. держ. агротехнол. ун-ту ім. Дмитра Моторного. - Мелітополь : ТДАТУ. - Вип. 20, Т. 1. - С. 159-169 | |
---|