2024 |
1 | > Професійна педагогіка [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. А. Золотарьова, В. Є. Новікова, М. С. Пономарьова. - Харків : [б. в.], 2024. - 26 с. : табл. - Бібліогр.: с. 22-24. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2 | > Емоційний інтелект [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. Є. Новікова, М. С. Пономарьова, С. А. Золотарьова. - Харків : [б. в.], 2024. - 32 с. : табл. - Бібліогр.: с. 24-29. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
3 | > Вступ до спеціальності [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник для самост. (дистанц.) вивч. дисципліни студентам першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання, спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. А. Золотарьова, М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова. - Харків : [б. в.], 2024. - 83 с. : табл. - Бібліогр.: с. 77-78. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
4 | > Загальна педагогіка [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. Є. Новікова, С. А. Золотарьова, М. С. Пономарьова. - Харків : [б. в.], 2024. - 23 с. : табл. - Бібліогр.: с. 19-21. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
5 | > Основи освітології [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / упоряд.: М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова, С. А. Золотарьова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 36 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
6 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Елементарна хімія [Текст] : навч.-метод. посібник для інозем. студентів / В. Є. Новікова, І. С. Пілюгіна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 135 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Integration of the educational process in higher education with digital technologies [Electronic resource] / S. Zolotarova, M. Ponomarova, S. Stankevych, V. Novikova, A. Zolotarov> // Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu. - 2024. - Issue 3. - P. 149-156. - DOI 10.33271/nvngu/2024-3/149. - | Повний текстПовний текст |
---|
8 | > Супервізія і коучинг в освіті [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: М. С. Пономарьова, С. А. Золотарьова, В. Є. Новікова. - Харків : [б. в.], 2024. - 40 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48575 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 32-36. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
9 | > Human chemerin induces eryptosis at concentrations exceeding circulating levels [Electronic resource] / M. Tkachenko, A. Onishchenko, L. Tryfonyuk, D. Butov, K. Kot, V. Novikova, L. Fan, V. Prokopiuk, Yu. Kot, A. Tkachenko> // Biocell. - 2024. - Vol. 48, Issue 8. - P. 1197-1208. - DOI 10.32604/biocell.2024.050206. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
2023 |
10 | > Формування стратегії самоуправління самостійною роботою студентів в умовах дистанційного навчання [Текст] / В. Нагаєв, В. Новікова, І. Чалий, Г. Нагаєва> // Пайдея в дзеркалі європоцентричних трансформацій українського культурно-освітнього простору : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 97-річчю з дня народж. Мішеля Фуко, КЗВО «Вінниц. гуманіт.-пед. коледж», КЗВО «Вінниц. акад. неперерв. освіти», ДЗВО «Ун-т менеджменту освіти» НАПН України, 16-17 берез. 2023 р. - Вінниця : Вид-во ТОВ «Друк плюс», 2023. - С. 34-40 | |
---|
11 | > Нагаєв, Віктор Михайлович. Впровадження педагогічної технології управління навчально-творчою діяльністю здобувачів у систему освітнього менеджменту [Текст] / В. М. Нагаєв, Т. М. Герлянд, В. Є. Новікова> // Актуальні проблеми викладання освітніх компонент соціально-гуманітарного спрямування у вищій школі : збірник матеріалів I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Херсон, 15-16 черв. 2023 р. - Херсон : Херсон. держ. морська акад., 2023. - С. 246-254 | |
---|
12 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Збалансоване харчування студентської молоді: результати порівняльного дослідження [Текст] / В. Є. Новікова> // Innovative development of science, technology and education : II International Scientific and Practical Conference, November 16-18, 2023. - Vancouver, 2023 | |
---|
13 | > Пожарицький, О. П. Сучасні прогресивні методи та методики викладання хімічних дисциплін в аграрних вузах [Текст] / О. П. Пожарицький, Л. В. Філіппова, В. Є. Новікова> // Вісник науки та освіти. Серія: Філологія. Педагогіка. Соціологія. Культура і мистецтво. Історія та археологія. - 2023. - № 9 (15). - С. 625-634. - DOI https://doi.org/10.52058/2786-6165-2023-9(15)-625-634. - | Повний текст |
---|
14 | > Strategy Features of Management in Students’ Independent Work during Martial State in Ukraine [Текст] / V. Nagayev, V. Novikova, T. Mitiashkina, S. Minenko> // Tréma [En ligne], Learning and teaching during the war. Ukraine 2022-2023. - 2023. - No. 60. - DOI https://doi.org/10.4000/trema.8415. - | Повний текст |
---|
15 | > Opanasenko, Ya. L’enseignement à distance dans l’enseignement supérieur [Text] / Ya. Opanasenko, V. Novikova> // Éducation et socialization [En ligne]. - 2023. - No. 68. - DOI https://doi.org/10.4000/edso.23390. - | Повний текст |
---|
2022 |
16 | > Conceptual Approaches to Training Specialists Using Multimedia Technologies [Electronic resource] / O. Shchyrbul, V. Babalich, S. Mishyn, V. Novikova, L. Zinchenko, I. Haidamashko, O. Kuchai> // International Journal of Computer Science and Network Security. - 2022. - Vol. 22, Issue 9. - С. 123-130. - DOI 10.22937/IJCSNS.2022.22.9.19. - | Повний текстПовний текст |
---|
17 | > Pedagogical Conditions for the Introduction of Blended Learning Technologies in Ukrainian Higher Education Institutions [Electronic resource] / Y. Boychuk, V. Novikova, Y. Opanasenko, K. Olena, V. Kostina> // Revista Romaneasca Pentru Educatie Multidimensionala. - 2022. - Vol. 14, Issue 3. - С. 32-50. - DOI 10.18662/rrem/14.3/596. - | Повний текстПовний текст |
---|
18 | > Шакула, Олександр Олександрович. Хімія довкілля. Кислотність розчинів електролітів [Текст] : метод. вказ. з дисц. для студентів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти ден. та заоч. форм освіти навч. спец. 101 «Екологія» / О. О. Шакула, В. Є. Новікова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
19 | > Opanasenko, Y. Distance Learning in Higher Education: The Experience of the Covid-19 Pandemic and War in Ukraine [Text] / Y. Opanasenko, V. Novikova> // Educational Challenges : H. S. Skovoroda Kharkiv National Pedagogical University. - 2022. - № 27 (2). - С. 151-168 | |
---|
20 | > Food additive E407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane changes in leukocytes [Text] / Y. Posokhov, O. Onyshchenko, T. Chumachenko, N. Makieieva, Y. Kalashnyk-Vakulenko, H. Polikarpova, V. Novikova, V. Prokopyuk, O. Nakonechna, D. Chumachenko, V. Tkachenko, I. Meniailov, M. Tkachenko, A. Tkachenko> // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. конф,. м. Харків, 18-19 листоп. 2022 р. - 2022. - С. 120-122 | |
---|
21 | > The study of the semi-refined carrageenan (e407a) influence on reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and on leukocyte cell membrane [Text] / Y. Posokhov, O. Onyshchenko, T. Chumachenko, N. Makieieva, Y. Kalashnyk-Vakulenko, H. Polikarpova, V. Novikova, V. Prokopyuk , O. Nakonechna, D. Chumachenko, V. Tkachenko, I. Meniailov, M. Tkachenko, A. Tkachenko> // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. конф,, м. Харків, 18-19 листоп. 2022 р. - 2022. - С. 122-124 | |
---|
22 | > Шакула, Олександр Олександрович. Розчини. Приготування розчинів та визначення їх концентрації [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. «Хімія довкілля» для студентів спец. 101 «Екологія» / О. О. Шакула, В. Є. Новікова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
2021 |
23 | > Шакула, Олександр Олександрович. Хімія [Текст] : робоча програма з дисц. для спец.: 101 «Хімія довкілля», 201 «Агрономія» / О. О. Шакула, В. Є. Новікова. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
24 | > Semi-Refined Carrageenan Attenuates Lipopolysaccharide-Induced Reactive Oxygen Species Production In Peripheral Blood Mononuclear Cells And Cell Membrane Alterations In Leukocytes [Text] / Ye. Posokhov, A. Onishchenko, T. Chumachenko, N. Makieieva, Yu. Kalashnyk-Vakulenko, H. Polikarpova, V. Novikova, V. Prokopyuk, O. Nakonechna, D. Chumachenko, V. Tkachenko, I. Meniailov, M. Tkachenko, A. Tkachenko> // Journal of Pharmacy and Nutrition Sciences. - 2021. - Vol. 11. - С. 175-183 | |
---|
25 | > Шакула, Олександр Олександрович. Загальна хімія [Текст] : робоча програма з дисц. для спец.: 133 «Галузеве машинобудування», «Харчові технології» / О. О. Шакула, В. Є. Новікова. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
26 | > Біохімія. Властивості вітамінів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец.: 181 Харчові технології, 163 Біомедична інженерія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Л. О. Піх, В. Є. Новікова, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 21 с. - Б. ц. | |
---|
27 | > Загальна хімія [Текст] : метод. вказівки до лаборатор. занять з дисципліни для студентів ОКР "бакалавр" за спец.: 181 Харчові технології, 133 Галузеве машинобудування, 151 Автоматизація та комп'ютерноінтегровані технології, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 208 Агроінженерія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
28 | > Шакула, Олександр Олександрович. Класи неорганічних сполук [Текст] : метод. вказ. для студентів спец.: 101 «Екологія» і 201 «Агрономія» / О. О. Шакула, В. Є. Новікова. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
29 | > Канаєва, К. С. Аналіз впливу корозійних процесів на устаткування харчової промисловості та способи захисту від них [Текст] / К. С. Канаєва ; наук. керівник: В. Є. Новікова, Л. О. Піх> // Priority directions of science and technology development : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 21-23 берез. 2021 р. - Київ, 2021. - С. 252-256. | |
---|
30 | > Фізична та колоїдна хімія. Основи термодинаміки і термохімії [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец.: 181 Харчові технології, 201 Агрономія, 101 Екологія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Л. О. Піх, В. Є. Новікова, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 25 с. - Б. ц. | |
---|
31 | > Шакула, Олександр Олександрович. Шипшина і гарбуз у вологому кормі для собак [Текст] / О. О. Шакула, В. Є. Новікова, К. С. Канаєва> // Наукова думка сучасності і майбутнього : матеріали сорок п’ятої Всеукр. практ.-пізнав. конф., м. Дніпро, 30 жовт. 2021 р. - Дніпро, 2021. - С. 53-56 | |
---|
32 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Формування професійної компетентності фахівців харчових і переробних виробництв в умовах дистанційного навчання [Текст] / В. Є. Новікова> // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського. - Одеса, 2021. - № 137, (4 випуск). - С. 38-44 | |
---|
2020 |
33 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Стан сформованості мотиваційно-ціннісної компоненти професійної компетентності фахівців переробних і харчових виробництв [Текст] / В. Є. Новікова> // Науковий вісник. - 2020. - Вип. 1(130). - С. 107-113. | |
---|
34 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Педагогічні умови формування професійної компетентності фахівців переробних і харчових виробництв в процесі вивчення хімічних дисциплін [Текст] / В. Є. Новікова> // Інноваційна педагогіка. - 2020. - Вип. 23, Т. 2. - С. 62-65. | |
---|
35 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Вплив міжпредметних зв’язків на формування професійної компетентності майбутніх фахівців переробних і харчових виробництв [Текст] / В. Є. Новікова> // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Серія: Пед. науки. - 2020. - № 4 (408). - С. 88-95. | |
---|
36 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Методика проведення лабораторних занять із хімії з поточним контролем студентів [Текст] / В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула> // Наукова думка сучасності і майбутнього : матеріали тридцять дев'ятої Всеукр. практ.-пізнав. конф., м. Харків, 9 жовт. 2020 р . - Харків, 2020. - С. 27-29. | |
---|
37 | > Apoptosis and regeneration of hepatocytes in rats orally exposed to caffeinated energy drinks [Electronic resource] / G. Gubina-Vakulyck, T. V. Gorbach, A. I. Onishchenko, V. Novikova, O. A. Nakonechna, N. Tryfonova, T. S. Butova, A. S. Tkachenko> // Comparative Clinical Pathology. - 2020. - Vol. 29, Issue 2. - С. 477-483. - DOI 10.1007/s00580-019-03079-7. - | Повний текстПовний текст |
---|
38 | > Загальна хімія. Лабораторна робота "Кислотність розчинів електролітів" [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять і самост. роботи для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за спец.: 181 Харчові технології, 133 Галузеве машинобудування, 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 208 Агроінженерія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 22 с. - Б. ц. | |
---|
39 | > Dubinina, Antonina. Research of the bactericidal properties and toxicity of compositions for stone fruit preservation [Electronic resource] / Antonina Dubinina, T. Letuta, Viktoria Novikova> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2020. - Vol. 14, Issue 2. - С. 50-57. - DOI 10.15673/fst.v14i2.1721. - | Повний текстПовний текст |
---|
40 | > Біохімія. Амінокислоти та білки [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. та самост. робіт з дисц. для студ. перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец.: 181 Харчові технології, 163 Біомедична інженерія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Л. О. Піх, В. Є. Новікова, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
41 | > Dubinina, A. Research of bactericidal properties and toxicity of compositions for bone fruits preservation [Text] / A. Dubinina, T. Letuta, V. Novikova> // Харчова наука і технологія. - 2020. - С. 50-57 | |
---|
2019 |
42 | > Шакула, Олександр Олександрович. Підгодівля-ласунка для дресирувальних собак [Текст] / О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх> // Наукова думка сучасності і майбутнього : зб. праць Двадцять восьмої всеукр. практ.-пізнавал. конф. - 2019. - С. 29-30 | |
---|
43 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Формування здоров’язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів переробної галузі [Текст] / В. Є. Новікова> // Педагогіка здоров’я : матеріали IХ Всеукр. наук.-практ. конф. - 2019. -? | |
---|
44 | > Спирти, феноли. Їхні властивості [Текст] : метод. вказівки до лабораторної роботи / авт.-уклад.: В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
45 | > Шакула, Олександр Олександрович. Додатковий корм під час дресирування собак [Текст] / О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх> // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : тези доп. XХ Міжнар. наук.-практ. конф., 8 листоп. 2019 р. - Харків : ХНТУСГ, 2019. -? | |
---|
46 | > Будова атома [Текст] : метод. вказівки до лабораторної роботи / авт.-уклад.: В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 20 с. - Б. ц. | |
---|
47 | > Кількісний аналіз. Метод нейтралізації [Текст] : метод. вказівки до лабораторної роботи / авт.-уклад.: В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
48 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Загальна хімія [Текст] : навч.-метод. посіб. до викон. лаборатор. робіт для студ. перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти всіх спец. / В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 74 с. - Б. ц. | |
---|
49 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Дослідження антикорозійного перетворювача іржі для підготовки поверхні обладнання підприємств переробної промисловості [Текст] / В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула> // Наукова думка сучасності і майбутнього : зб. статей Тридцять першої Всеукр. практ.-пізнавал. конф. - 2019. - С. 29-31 | |
---|
50 | > Аналітична хімія. Кількісний аналіз. Метод нейтралізації [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. та самост. робіт з дисц. для студ. перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 22 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
51 | > Гальванічний елемент [Текст] : метод. вказівки / уклад.: В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 21 с. - Б. ц. | |
---|
52 | > Вуглеводи [Текст] : метод. вказівки / уклад.: В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 36 с. - Б. ц. | |
---|
53 | > Електроліз [Текст] : метод. вказівки до лаборатор. занять з дисципліни Загальна хімія / уклад.: О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 20 с. - Б. ц. | |
---|
54 | > Загальна хімія. Лабораторна робота "Електроліз" [Текст] : метод. вказівки для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за спец.: 181 Харчові технології, 133 Галузеве машинобудування, 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 208 Агроінженерія / ХНТУСГ ; авт.-уклад. О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : б. в., 2018. - 18 с. - | |
---|
55 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Озонування як один з способів поліпшення якості комбікормів [Текст] / В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула> // Теорія і практика сучасної науки : зб. статей ІV Міжнар. наук.-практ. конф. - 2018 | |
---|
56 | > Загальна хімія. Лабораторна робота "Хімічні джерела струму" [Текст] : метод. вказівки для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за спец.: 181 Харчові технології, 133 Галузеве машинобудування, 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 208 Агроінженерія / ХНТУСГ ; авт.-уклад. О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : [б .в.], 2018. - 14 с. - | |
---|
57 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Електрохімічна корозія металів [Текст] / В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула> // Наукова думка сучасності і майбутнього : зб. статей. - 2018 | |
---|
58 | > Хімічні джерела струму [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни Загальна хімія / уклад.: О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
59 | > Новикова, Виктория Евгеньевна. Защита от коррозии конструкций и сооружений сельского хозяйства перхлорвинилполиуретановой эмалью [Текст] / В. Е. Новикова, Л. О. Пих, А. А. Шакула> // Наукова думка сучасності і майбутнього : матеріали ХХIV Всеукр. інтернет-конф. - 2018 | |
---|
60 | > Загальна хімія. Лабораторна робота "Корозія металів і методи захисту від корозії" [Текст] : метод. вказівки для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за спец.: 181 Харчові технології, 133 Галузеве машинобудування, 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 208 Агроінженерія / ХНТУСГ ; авт.-уклад. В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : б. в., 2018. - 22 с. - | |
---|
61 | > Корозія металів і методи захисту від корозії [Текст] : метод. вказівки до лаборатор. занять з дисципліни Загальна хімія / уклад.: О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
62 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Тематичний словник з основ "Загальна хімія" [Текст] : навч.-метод. посібник / В. Є. Новікова, Л. О. Піх, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 134 с. - Б. ц. | |
---|
2017 |
63 | > Шакула, Олександр Олександрович. Визначення деяких показників вологого корму для собак з функціональним компонентом – розторопшею плямистою [Текст] / О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх> // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 75-79. | |
---|
64 | > Використання компонентів на основі хітозану в харчовій промисловості [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, В. Є. Новікова, Т. В. Фролова> // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 34-37 | |
---|
65 | > Вологий корм для собак з функціональним компонентом – розторопшою плямистою [Текст] / О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх, Д. О. Бідюк> // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 75-79. - Бібліогр. наприкінці ст. | |
---|
66 | > Шакула, Олександр Олександрович. Визначення деяких показників вологого корму для собак з функціональним компонентом – розторопшею плямистою [Текст] / О. О. Шакула, В. Є. Новікова, Л. О. Піх, Д. О. Бідюк, Ю. Чіранова> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. Харків. держ. зоовет. акад. - Харків : ХДЗВА, 2017. - Вип. 33 (41), ч. 1 : С.-г. науки. - С. 177-184. | |
---|
2012 |
67 | > Елементарна хімія [Текст] = Elementary chemistry : навч. посібник для інозем. студентів / Л. Г. Зайцева, Л. О. Семененко, К. М. Міленіна, Л. О. Піх, Н. М. Тимченко, В. Є. Новікова, М. В. Коц ; ХНТУСГ. - Харків : ХНТУСГ, 2012. - 152 с. : (укр, eng). - ISBN 978-617-619-074-5 : | |
---|
68 | > Мегель, Юрий Евгеньевич. Использование импульсного трансформатора для эффективной связи источника коротких импульсов и антенны [Текст] / Ю. Е. Мегель, Н. В. Полянова, В. Е. Новикова, А. В. Артюшенко> // Системи управління, навігації та зв’язку. - 2012. - Вип. 3(23). - С. 91-93. | |
---|
69 | > Исследование эффективности антикоррозионного преобразователя ржавчины для подготовки поверхности оборудования предприятий перерабатывающей промышленности [Текст] / Л. Г. Зайцева, Е. Н. Миленина, Л. А. Пих, Н. Н. Тимченко, В. Е. Новикова, М. В. Коц> // Вісник Харківського нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків, 2012. - Вип. 131: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 119-123. - Библиогр.: с. 123 | |
---|
2011 |
70 | > Полиуретановая композиция для антикоррозионной защиты оборудования и конструкций предприятий перерабатывающей промышленности [Текст] / Л. Г. Зайцева, К. М. Миленина, Л. А. Пих, Н. Н. Тимченко, В. Е. Новикова, М. В. Коц> // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : матеріали ХІ Міжнар. наук.-прак. конф., м. Харків, 6-7 листоп. 2011 р. - Харків, 2011 | |
---|
71 | > Хімія. Вивчення кінетики реакції гідроліза сахарози [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - Б. ц. | |
---|
72 | > Полиуретановая композиция для антикоррозийной защиты оборудования и конструкций предприятий перерабатывающей промышленности [Текст] / Н. Н. Тимченко, Е. Н. Миленина, Л. А. Пих, В. Е. Новикова, М. В. Коц ; 2 Л. Г. Зайцева> // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка / ХНТУСГ. - Х., 2011. - Вип. 119 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 83-88. - Библиогр.: с. 88 | |
---|
73 | > Хімія. Хімічні джерела струму [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та самост. роботи для студентів інж. спец. ден. та заоч. форм навчання / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
74 | > Електропровідність [Текст] : метод. вказівки для самост. теорет. підгот., виконання домаш. завдання та лаборатор. роботи для студентів інж. спец. оч. та заоч. форм навчання з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
75 | > Органічна хімія. Ліпідні сполуки. Дослідження властивостей жирів та олій [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - Б. ц. | |
---|
76 | > Органічна хімія. Вимірювання оптичної активності оптично дієвих речовин [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та самост роботи для студентів спец. 6.091700 / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - Б. ц. | |
---|
77 | > Органічна хімія. Алкени [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - 1 с. - Б. ц. | |
---|
78 | > Фізична та колоїдна хімія. Вчення про розчини. Властивості та застосування розчинів неелектролітів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та самост. роботи / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
79 | > Аналітична хімія. Визначення тимчасової жорсткості води [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - Б. ц. | |
---|
80 | > Аналітична хімія. Визначення якості кондитерських виробів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - 1 с. - Б. ц. | |
---|
81 | > Полиуретановая композиция для антикоррозионной защиты оборудования и конструкций предприятий перерабатывающей промышленности [Текст] / Л. Г. Зайцева, Н. Н. Тимченко, Е. Н. Миленина, Л. А. Пих, В. Е. Новикова, М. В. Коц> // Вісник Харківського нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - Вип. 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харч. вир-в. - С. 83-88. - Библиогр.: с. 88 | |
---|
2010 |
82 | > Хімія елементів. Елементи 5 групи. Азот [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та домаш. завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 18 с. - Б. ц. | |
---|
83 | > Вчення про розчини. Розчини неелектролітів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та домаш. завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
84 | > Ліпіди [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та домаш. завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 40 с. - Б. ц. | |
---|
85 | > Хімія елементів. Елементи 6 групи. Кисень, сірка [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та домаш. завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 20 с. - Б. ц. | |
---|
86 | > Найважливіші методи виділення і добування органічних речовин у чистому вигляді [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та домаш. завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
87 | > Розчини. Приготування для потреб промисловості та сільськогосподарського виробництва [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та домаш. завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 40 с. - Б. ц. | |
---|
88 | > Окисно-вiдновнi pеакцiї [Текст] : метод. вказiвки до виконання лаб. та домаш. завдань з хiмiї / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 28 с. - Б. ц. | |
---|
89 | > Довідник з неогранічної хімії [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та домаш. завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
90 | > Метод окисню-відновного титрування (оксидиметрія) [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та домаш. завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
2009 |
91 | > Біохімія. Тема: „Ферменти: загальні властивості, класифікація та характеристика окремих представників” [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт та самост. роботи / ХНТУСГ ім. П. Василенка ; С. І. Васильєв, В. М. Дзюба, Л. О. Піх, С. І. Дем'яненко, Л. Г. Зайцева, К. М. Міленіна, В. Є. Новікова, Н. М. Тимченко. - Харків : [б. в.], 2009. - 43 с. - б.ц. | |
---|
2008 |
92 | > Тематичний словник з основ загальної хімії [Текст] / С. І. Васильєв, Н. М. Тимченко, С. I. Дем'яненко, Л. Г. Зайцева, В. М. Дзюба, К. М. Міленіна, Л. О. Піх, В. Є. Новікова. - Харків : ХНТУСГ, 2008. - 50 с. - Б. ц. | |
---|
93 | > Органічна хімія: "Білкові сполуки" [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та домаш. завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2008. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
94 | > Фізична та колоїдна хімія: "Хімічна кінетика та хімічна рівновага" [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та домаш. завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2008. - 20 с. - Б. ц. | |
---|
95 | > Біологічна хімія: "Вуглеводи. Загальні властивості" [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. та домаш. завдань з хімії / уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : [б. и.], 2008. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
2007 |
96 | > Біохімія. Тема: „Амінокислоти та білки” [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт та самост. роботи / ХНТУСГ ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 52 с. - б.ц. | |
---|
2005 |
97 | > Приготування розчинів і визначення їх концентрації [Текст] : метод. вказівки для самост. теорет. підгот., виконання дом. завдання та лаб. робіт з хімії для студентів інж. спец. оч. та заоч. форм навчання / ХНТУСГ ім. П. Василенка ; уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2005. - 21 с. - б.ц. | |
---|
98 | > Методичні вказівки до лабораторних робіт по курсу „Біохімія” для студентів всіх спеціальностей [Текст] / ХНТУСГ ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: С. І. Васильєв [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2005. - 46 с. - б.ц. | |
---|
2004 |
99 | > Изучение возможности использования преобразователей ржавчины для подготовки поверхности под защитное покрытие оборудования конструкций предприятий перерабатывающей промышленности [Текст] / Л. Г. Зайцева, А. В. Солошенко, С. И. Демьяненко, Е. Н. Миленина, В. Н. Дзюба, В. Е. Новикова, Л. А. Пих> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків, 2004. - Вип. 28: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в , Т. 1. - С. 27-34. - Библиогр.: с. 32-34. - ISBN 5-7987-0176-Х | |
---|
100 | > Методические указания к лабоpатоpным занятиям по аналитической химии [Текст]. Ч. II. Количественный анализ / авт.-сост.: А. В. Солошенко [и др.]. - Харьков : [б. и.], 2004. - 85 с. - Б. ц. | |
---|
|
101 | > Новікова, Вікторія Євгеніївна. Хімія [Текст] : навч.-метод. посіб. для викон. самостійних робіт для спец.: 101 «Екологія», 201 «Агрономія» / В. Є. Новікова, О. О. Шакула. - [Б. м.] : Підготовка до видання, Б. г. - Б. ц. | |
---|