2023 |
1 | > Capabilities of wild plant SALICORNIA EUROPAEA application in food technologies [Text] / V. Yevlash, N. Murlykina, O. Aksonova, S. Gubsky> // Traditional meets non-traditional in future food : Abstract book of FoODBALT 2023 16th Baltic Conference on Food Science and Technology. - Jelgava : LBTU, 2023. - Р. 127 | |
---|
2 | > Murlikina, N. Determination of Functional Properties of Acylglycerol Emulsifier Obtained under Mild Conditions [Electronic resource] / N. Murlikina, O. Upatova> // Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 56, Issue 1. - Ст. 159. - DOI 10.3390/ASEC2023-15959. - | Повний текстПовний текст |
---|
3 | > Перспективи використання дієтичної добавки на основі Salicornia Europaea L. в технологіях харчових продуктів [Текст] / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Н. В. Мурликіна> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023 | Повний текст |
---|
4 | > Перспективи використання Salicornia europaea L. у гастрономічному туризмі [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна, С. М. Губський, О. Ф. Аксьонова> // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23-24 трав. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 31-32 | |
---|
5 | > Investigation of infrared spectra of agar-based gel systems for the production of jelly bars [Electronic resource] / S. Bokovets, F. Pertsevoi, N. Murlykina, I. Smetanska, A. Borankulova, M. Ianchyk, S. Omelchenko, O. Grinchenko, N. Grynchenko, A. Dikhtyar, O. Kotliar, T. Yarmosh> // Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Vol. 31, Issue 1. - P. 92-103. - DOI 10.15421/jchemtech.v31i1.252647. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
6 | > Murlykina, Natalia. Determination of functional properties of acylglycerol emulsifier obtained under mild conditions [Text] / N. Murlykina, O. Upatova> // 4th International Electronic Conference on Applied Sciences, October 27 – November 10, 2023. - Basel : MDPI, 2023 | |
---|
2022 |
7 | > Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин [Текст] : монографія / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, Л. В. Газзаві-Рогозіна, С. М. Губський, О. І. Упатова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 371 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Соломенцева, О. В. Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів [Текст] / О. В. Соломенцева, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових і переробних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022 | |
---|
9 | > Murlikina, N. Evaluation of the Oxidative Stability of Emulsifiers of an Acylglicerol Origin [Text] / N. Murlikina, O. Upatova> // Biology and Life Sciences Forum. - 2022. - Вип. 18, № 32 | |
---|
10 | > Соломенцева, О. В. Солодові екстракти на основі гуньби як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів [Текст] / О. В. Соломенцева, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 97 | |
---|
11 | > Development of vitamin D3-fortified dairy sour cream desert [Electronic resource] / O. Aksonova, S. Gubsky, N. Murlikina, N. Otroshko> // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2022. - Vol. 40. - С. 119-131 | Повний текст |
---|
12 | > Хімія та біохімія [Текст] : силабус з дисципліни для спец. 163 Біомедична інженерія / уклад.: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
13 | > Murlikina, N. Evaluation of the Oxidative Stability of Emulsifiers of an Acylglicerol Origin [Text] / N. Murlikina, O. Upatova> // The 3rd International Electronic Conference on Foods, Food, Microbiome, and Health : A Celebration of the 10th Anniversary of Foods’ Impact on Our Wellbeing’, Basel, October 1-15, 2022. - Basel : MDPI, 2022 | |
---|
14 | > Determination of energy value and vitamin composition of dietary supplements based on malt extracts «Polysol» [Text] / V. Yevlash, N. Murlykina, O. Aksonova, I. Piliugina> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2022. - Ч. 1. - С. 3-4 | |
---|
15 | > Харчова хімія. Розділ 2 [Текст] : силабус з дисципліни / уклад. Н. В. Мурликіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
16 | > Біохімія [Текст] : силабус з дисципліни / уклад. Н. В. Мурликіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
2021 |
17 | > Формування загальних компетенцій шляхом проведення тренінгів із медіаграмотності [Текст] / О. Ф. Аксьонова, О. Д. Зіненко, Д. О. Торяник, В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 108-109 | |
---|
18 | > Харчова хімія. Розд. 1 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. підгот. та виконання лаб. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Основи хімічного аналізу харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б в.], 2021. - 75 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 75. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
19 | > Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіях [Текст] / І. О. Тимошенко, О. Ф. Аксьонова, В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 62 | |
---|
20 | > Упатова, Олена Іванівна. Розробка купажованої олії, збалансованої за співвідношенням ω-6:ω-3 жирних кислот [Текст] / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна> // Збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 2(34). - С. 55-69 | |
---|
21 | > Технология диетической добавки «Солевит Mg» и ее использование в рационах питания [Текст] / В. В. Евлаш, Е. Ф. Аксенова, Н. В. Мурлыкина, Л. В. Газзави-Рогозина> // Innоvatiоns in life sсienсes : материалы III Междунар. симпозиума, г. Белгород, 27-28 мая 2021 р. - Белгород : ИД «БелГУ» НИУ «БелГУ», 2021. - С. 309-312 | |
---|
22 | > Мурликіна, Наталя Віталіївна. Перспективна сировина для солодових екстрактів [Текст] / Н. Д. Сабодашко> // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Донецьк, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 30 квіт. 2021 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. - С. 86-87 | |
---|
23 | > Application of the microwave field in jelly products technology [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash, O. Aksonova, N. Murlykina, I. Pilyugina> // Technology Audit and Production Reserves. - 2021. - Vol. 2, № 3 (58) : Chemical Engineering. - С. 6-13. - DOI DOI: 10.15587/2706-5448.2021.226429. - | Повний текст |
---|
24 | > Мурликіна, Наталя Віталіївна. Підвищення виходу ненасичених МАГ, ДАГ у синтезі вітчизняних емульгаторів [Текст] / Н. В. Мурликіна, В. А. Щелкун> // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Донецьк, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 30 квіт. 2021 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. - С. 88 | |
---|
25 | > Харчова хімія. Мінеральні речовини [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Л. В. Кононенко. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Б. ц. | |
---|
26 | > Technology of a dietary supplement “SoleVit Mg” based on Salicornia Europaea L. for use in food technologies [Electronic resource] / V. Evlash, N. Murlykina, O. Aksonova, L. Hazzavi-Rogozina> // BIO Web of Conferences : 3rd International Symposium on Innovations in Life Sciences, ILS 2021, Belgorod, 27-28 May 2021. - Belgorod, 2021. - Vol. 40. - Ст. 02006. - DOI 10.1051/bioconf/20214002006. - | Повний текстПовний текст |
---|
27 | > Салікорнія як потенційний нутрицевтик [Текст] / Н. Д. Сабодашко, Н. В. Мурликіна, В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 59 | |
---|
28 | > Food safety and HACCP system in the multi-berry blended juice production [Text] / L. Kassymbekova, G. Alibekov, E. Orymbetova, I. Gabrilyants, I. Piliugina, N. Murlykina> // Industrial Technology and Engineering. - 2021. - Vol. 1, № 38 | |
---|
29 | > Перспективи використання пажитника сінного в технології продуктів оздоровчої спрямованості [Текст] / О. В. Соломенцева, Н. В. Мурликіна, В. В. Євлаш, О. І. Упатова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 61 | |
---|
30 | > Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол» [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 65-66 | |
---|
31 | > Мурликіна, Наталя Віталіївна. Солодові екстракти на основі сочевиці, нуту, пажитника – як перспективні дієтичні добавки [Текст] / Н. В. Мурликіна, Н. Д. Сабодашко> // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали другої Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, 23 листоп. 2021 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - С. 122-124 | |
---|
32 | > Харчова хімія. Мінеральні речовини [Електронний ресурс] : навч. посібник / кол. авт. : О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Л. В. Кононенко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2021. - 192 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 188-190. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
33 | > Використання комплексного драглеутворювача в технології торта «Шоколадно-зефірний» [Текст] / В. В. Євлаш, А. Л. Фощан, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, О. Ф. Аксьонова> // Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - Вип. 21, Т. 1. - С. 200-208. - DOI https://doi.org/10.31388 /2078-0877-2021-21-1-200-208. - | Повний текст |
---|
2020 |
34 | > Формування компетентностей майбутніх товарознавців під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйних та вибухових речовин» [Текст] / І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, К. А. Уразбаєва, Р. С. Алібеков> // Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку : матеріали IІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Старобільськ, 26-27 листоп. 2020 р. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - С. 271-275 | |
---|
35 | > Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназа [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Л. А. Кондрашина, Н. В. Камсуліна, Н. В. Мурликіна, О. Ю. Мельник, С. Б. Омельченко> // Прогресивні техніка та технологія харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 184-198 | |
---|
36 | > Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetener [Text] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, N. Murlikina> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - P. 7-20 | |
---|
37 | > Основи біохімії та фізіолгії харчування [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій, напрям підгот. 6140101 за спец. 241 Готельно-ресторанна справа, ф-т менеджменту / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Л. Ф. Павлоцька, І. М. Гурікова, Н. В. Мурлиікна . - Харків : [б в.], 2020. - 87 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
38 | > Баган, Д. О. Застосування нетрадиційних прянощів та спецій у технології продуктів оздоровчого призначення [Текст] / Д. О. Баган ; наук. керівник: Н. В. Мурликіна, О. В. Добровольська> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 67-68 | |
---|
39 | > Перспективи використання дієтичних добавок на основі полісолу в технології продуктів оздоровчої спрямованості [Текст] / О. О. Говоруха, Т. М. Колісніченко ; наук. керівник: В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 72 | |
---|
40 | > Перспективи використання оксиду графену під час коригування сольового складу природних вод [Текст] / О. Д. Семениста, Д. В. Самойленко ; наук. керівник: В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 81 | |
---|
41 | > Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг [Текст] / В. В. Євлаш, Я. Коралевські, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, О. В. Добровольська, С. М. Губський, І. С. Пілюгіна> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 238-239 | |
---|
42 | > Упатова, Олена Іванівна. Обґрунтування доцільності використання пектину у складі емульсійних соусів [Текст] / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 46-48 | |
---|
2019 |
43 | > Гончаренко, А. А. Стан і перспективи створення індустрії фортифікованих продуктів в Україні [Текст] / А. А. Гончаренко ; наук. керівник: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 99 | |
---|
44 | > Бугайова, А. В. Використання рослинної добавки «Вакаме» в технології хліба оздоровчого призначення [Текст] / А. В. Бугайова, наук. керівник : Н. В. Мурликіна, В. Г. Горбань> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 97 | |
---|
45 | > Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. освіт. ступеня магістр спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. прогр. «Дієтичне харчування та харчова безпека» / В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 79 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
46 | > Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять студ. освіт. ступеня магістр спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. прогр. «Дієтичне харчування та харчова безпека» / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: М. Л. Серік [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 54 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
47 | > Study of the foaming properties of gelatin with solubilized substances for the production of marshmallows [Electronic resource] / I. S. Piliugina, M. V. Artamonova, N. Murlykina, Olena Shydakova-Kameniuka> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2019. - Vol. 13, Issue 1. - С. 90-97. - DOI 10.15673/fst.v13i1.1335. - . - | Повний текстПовний текст |
---|
2018 |
48 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Загальна хімія [Текст] : навч. посібник / О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 120 с. - Б. ц. | |
---|
49 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Загальна хімія [Електронний ресурс] : навч. посібник для студентів спец.: 131 Прикладна механіка, 142 Енергетичне машинобудування / О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2018. - 74 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4111 (Репозітарій). - ISBN 978-966-405-454-3 : Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2017 |
50 | > Вивчення технологічних властивостей сумішей гідроколоїдів [Текст] / Н. В. Камсуліна, Н. В. Мурликіна, А. І. Бударіна, М. О. Погорєлов, П. О. Бондаренко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 271-284 | Повний текст |
---|
51 | > A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage [Electronic resource] / M. V. Artamonova, I. S. Piliugina, O. Samokhvalova, N. Murlykina, A. A. Kravchenko, Iryna Fomina, A. Grigorenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 3, Issue 11 (87). - С. 23-30. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.103857. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
52 | > Упатова, Олена Іванівна. Вивчення інтервалів переходу забарвлення природного індикатора на основі листя червонокачанної капусти [Текст] / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 330-331 | |
---|
53 | > Органічні речовини сировини та харчових продуктів (спецкурс) [Електронний ресурс] : метод. вказ. та тест. завдання для самост. роботи з дисц. для студ. спец. 181 Харчові технології / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Н. В. Мурликіна, Т. О. Кузнецова. - Харків : [б. в.], 2017. - 66 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
54 | > Мурликіна, Наталя Віталіївна. Вивчення функціональних властивостей емульгаторів ацилгліцеринної природи, виготовлених за м'яких умов [Текст] / Н. В. Мурликіна, О. І. Упатова> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 269-270 | Повний текст |
---|
55 | > Інютіна, Я. А. Вплив фізичних чинників на показники визначення гемового феруму в дієтичних добавках [Текст] / Я. А. Інютіна, наук. керівник : В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 136 | |
---|
56 | > Сірко, А. А. Бензопірен – хіміко-екологічна проблема сучасності [Текст] / А. А. Сірко, наук. керівник : О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 146 | |
---|
57 | > Євлаш, Вікторія Владленівна. Удосконалення методики визначення гемового феруму в дієтичних добавках гемоглобінціанідним методом [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна, В. Г. Панченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 306-307 | |
---|
58 | > Євлаш, Вікторія Владленівна. Дослідження залежності вмісту гемового Феруму в дієтичних добавках від фізичних чинників [Текст] / В. В. Євлаш, В. Г. Панченко, Н. В. Мурликіна> // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-15 берез. 2017 р. - Полтава : ПУЕТ, 2017. - С. 52-53 | |
---|
59 | > Харчова хімія [Електронний ресурс] : метод. вказ. до самост. роботи та викон. лаборатор. робіт з дисц. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б. в.], 2017. - 83 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089 (Репозитарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
60 | > Studying the properties of marshmallow with the Sudanese rose and black chokeberry dyes upon storage [Text] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Samokhvalova, N. Murlykina, О. Kravchenko, І. Fomina, А. Grigorenko> // EUREKA: Life Sciences. - 2017. - Vol. 3. - P. 15-23 | |
---|
61 | > Мурликіна, Наталя Віталіївна. Досвід співпраці вищих навчальних закладів зі спеціалізованими класами ЗОШ [Текст] / Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, О. І. Упатова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 274-275 | |
---|
62 | > Розробка методик визначення функціонально-фізіологічних інгредієнтів − нагальна потреба забезпечення продовольчої безпеки [Електронний ресурс] / Г. В. Дуда ; наук. керівник: О. Ф. Аксьонова, В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 108 | |
---|
2016 |
63 | > Development of the method of determining vitamin C in jelly products with gellants [Text] / A. Foshchan> // Food Science for Well-being : 8th Central European Congress on Food. - Kyiv : NUFT, 2016. - P. 118 | |
---|
64 | > Dikhtyar, A. Research of high oleic sunflower oil properties under the hydrothermal effect [Electronic resource] / A. Dikhtyar, N. Fedak, N. Murlykina> // Ukrainian Food Journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 1. - P. 70-79. | Повний текст |
---|
2015 |
65 | > Основи органічної хімії [Електронний ресурс] : теорія і практикум; навч. посібник / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна, Т. О. Кузнецова, О. Г. Уклеіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2015. - 112 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4140 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 110. - ISBN 978-966-405-384-3 : Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
66 | > Application of infrared spectroscopy for quantitative analysis of new food emulsifiers [Electronic resource] / N. Murlykina, O. Upatova, M. Yancheva, O. Ukleina, M. Murlykina> // Ukrainian Food Journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 2. - С. 299-309. | Повний текст |
---|
2014 |
67 | > Мурликіна, Наталя Віталіївна. Органічна хімія [Електронний ресурс] : навч. посібник; лаб. практ. ; вправи і завдання / Н. В. Мурликіна, О. І. Упатова, О. Г. Уклеіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2014. - 210 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4134 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 207. - ISBN 978-966-405-342-3 : Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
68 | > Murlykina, Natalia. The use of emulsifiers in the technologies of meat products [Electronic resource] / N. Murlykina, M. Yancheva> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 6, Issue 10. - С. 44-49. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.31368. - | Повний текстПовний текст |
---|
2011 |
69 | > Федак, Наталя Василівна. Оптимізація порядку ліквідації академічної заборгованості студентів, які навчаються за кредитно-модульною системою організації навчального процесу [Текст] / Н. В. Федак, Н. В. Мурликіна, С. С. Андрєєва> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 420-421 | |
---|
70 | > Мурликіна, Наталя Віталіївна. Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природи [Електронний ресурс] / Н. В. Мурликіна, О. І. Упатова> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 189-190 | Повний текст |
---|
71 | > Мурликіна, Наталя Віталіївна. Дослідження барбітуратів і бензодіазепінів під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин» [Електронний ресурс] / Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, О. Г. Уклеїна> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 191-192 | Повний текст |
---|
72 | > Романова, І. С. Структурно-механічні властивості м'ясних фаршів із емульгаторами ацилгліцеринової природи [Текст] / І. С. Романова, О. О. Гринченко, Н. В. Мурликіна> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 44 | |
---|
|
73 | > Євлаш, Вікторія Владленівна. Перспективи використання дієтичних добавок з нетрадиційної рослинної сировини у технологіях кондитерських виробів [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництв : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. конф., 20 верес. 2023 р. ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : X Міжнар. наук.-практ. конф., 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 76-79 | |
---|