Мурликіна Наталя Віталіївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2023
1
Capabilities of wild plant SALICORNIA EUROPAEA application in food technologies [Text] / V. Yevlash, N. Murlykina, O. Aksonova, S. Gubsky // Traditional meets non-traditional in future food : Abstract book of FoODBALT 2023 16th Baltic Conference on Food Science and Technology. - Jelgava : LBTU, 2023. - Р. 127
2 Murlikina, N.
Determination of Functional Properties of Acylglycerol Emulsifier Obtained under Mild Conditions [Electronic resource] / N. Murlikina, O. Upatova // Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 56, Issue 1. - Ст. 159. - DOI 10.3390/ASEC2023-15959. -
Повний текстПовний текст
3
Перспективи використання дієтичної добавки на основі Salicornia Europaea L. в технологіях харчових продуктів [Текст] / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Н. В. Мурликіна // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023
Повний текст
4
Перспективи використання Salicornia europaea L. у гастрономічному туризмі [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна, С. М. Губський, О. Ф. Аксьонова // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23-24 трав. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 31-32
5
Investigation of infrared spectra of agar-based gel systems for the production of jelly bars [Electronic resource] / S. Bokovets, F. Pertsevoi, N. Murlykina, I. Smetanska, A. Borankulova, M. Ianchyk, S. Omelchenko, O. Grinchenko, N. Grynchenko, A. Dikhtyar, O. Kotliar, T. Yarmosh // Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Vol. 31, Issue 1. - P. 92-103. - DOI 10.15421/jchemtech.v31i1.252647. -
Повний текстПовний текстПовний текст
6 Murlykina, Natalia.
Determination of functional properties of acylglycerol emulsifier obtained under mild conditions [Text] / N. Murlykina, O. Upatova // 4th International Electronic Conference on Applied Sciences, October 27 – November 10, 2023. - Basel : MDPI, 2023
2022
7
Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин [Текст] : монографія / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, Л. В. Газзаві-Рогозіна, С. М. Губський, О. І. Упатова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 371 с. - Б. ц.
8 Соломенцева, О. В.
Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів [Текст] / О. В. Соломенцева, Н. В. Мурликіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових і переробних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022
9 Murlikina, N.
Evaluation of the Oxidative Stability of Emulsifiers of an Acylglicerol Origin [Text] / N. Murlikina, O. Upatova // Biology and Life Sciences Forum. - 2022. - Вип. 18, № 32
10 Соломенцева, О. В.
Солодові екстракти на основі гуньби як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів [Текст] / О. В. Соломенцева, Н. В. Мурликіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 97
11
Development of vitamin D3-fortified dairy sour cream desert [Electronic resource] / O. Aksonova, S. Gubsky, N. Murlikina, N. Otroshko // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2022. - Vol. 40. - С. 119-131
Повний текст
12
Хімія та біохімія [Текст] : силабус з дисципліни для спец. 163 Біомедична інженерія / уклад.: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц.
13 Murlikina, N.
Evaluation of the Oxidative Stability of Emulsifiers of an Acylglicerol Origin [Text] / N. Murlikina, O. Upatova // The 3rd International Electronic Conference on Foods, Food, Microbiome, and Health : A Celebration of the 10th Anniversary of Foods’ Impact on Our Wellbeing’, Basel, October 1-15, 2022. - Basel : MDPI, 2022
14
Determination of energy value and vitamin composition of dietary supplements based on malt extracts «Polysol» [Text] / V. Yevlash, N. Murlykina, O. Aksonova, I. Piliugina // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2022. - Ч. 1. - С. 3-4
15
Харчова хімія. Розділ 2 [Текст] : силабус з дисципліни / уклад. Н. В. Мурликіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц.
16
Біохімія [Текст] : силабус з дисципліни / уклад. Н. В. Мурликіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц.
2021
17
Формування загальних компетенцій шляхом проведення тренінгів із медіаграмотності [Текст] / О. Ф. Аксьонова, О. Д. Зіненко, Д. О. Торяник, В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 108-109
18
Харчова хімія. Розд. 1 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. підгот. та виконання лаб. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Основи хімічного аналізу харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б в.], 2021. - 75 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 75. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
19
Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіях [Текст] / І. О. Тимошенко, О. Ф. Аксьонова, В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 62
20 Упатова, Олена Іванівна.
Розробка купажованої олії, збалансованої за співвідношенням ω-6:ω-3 жирних кислот [Текст] / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна // Збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 2(34). - С. 55-69
21
Технология диетической добавки «Солевит Mg» и ее использование в рационах питания [Текст] / В. В. Евлаш, Е. Ф. Аксенова, Н. В. Мурлыкина, Л. В. Газзави-Рогозина // Innоvatiоns in life sсienсes : материалы III Междунар. симпозиума, г. Белгород, 27-28 мая 2021 р. - Белгород : ИД «БелГУ» НИУ «БелГУ», 2021. - С. 309-312
22 Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Перспективна сировина для солодових екстрактів [Текст] / Н. Д. Сабодашко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Донецьк, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 30 квіт. 2021 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. - С. 86-87
23
Application of the microwave field in jelly products technology [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash, O. Aksonova, N. Murlykina, I. Pilyugina // Technology Audit and Production Reserves. - 2021. - Vol. 2, № 3 (58) : Chemical Engineering. - С. 6-13. - DOI DOI: 10.15587/2706-5448.2021.226429. -
Повний текст
24 Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Підвищення виходу ненасичених МАГ, ДАГ у синтезі вітчизняних емульгаторів [Текст] / Н. В. Мурликіна, В. А. Щелкун // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Донецьк, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 30 квіт. 2021 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. - С. 88
25
Харчова хімія. Мінеральні речовини [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Л. В. Кононенко. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Б. ц.
26
Technology of a dietary supplement “SoleVit Mg” based on Salicornia Europaea L. for use in food technologies [Electronic resource] / V. Evlash, N. Murlykina, O. Aksonova, L. Hazzavi-Rogozina // BIO Web of Conferences : 3rd International Symposium on Innovations in Life Sciences, ILS 2021, Belgorod, 27-28 May 2021. - Belgorod, 2021. - Vol. 40. - Ст. 02006. - DOI 10.1051/bioconf/20214002006. -
Повний текстПовний текст
27
Салікорнія як потенційний нутрицевтик [Текст] / Н. Д. Сабодашко, Н. В. Мурликіна, В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 59
28
Food safety and HACCP system in the multi-berry blended juice production [Text] / L. Kassymbekova, G. Alibekov, E. Orymbetova, I. Gabrilyants, I. Piliugina, N. Murlykina // Industrial Technology and Engineering. - 2021. - Vol. 1, № 38
29
Перспективи використання пажитника сінного в технології продуктів оздоровчої спрямованості [Текст] / О. В. Соломенцева, Н. В. Мурликіна, В. В. Євлаш, О. І. Упатова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 61
30
Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол» [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 65-66
31 Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Солодові екстракти на основі сочевиці, нуту, пажитника – як перспективні дієтичні добавки [Текст] / Н. В. Мурликіна, Н. Д. Сабодашко // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали другої Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, 23 листоп. 2021 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - С. 122-124
32
Харчова хімія. Мінеральні речовини [Електронний ресурс] : навч. посібник / кол. авт. : О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Л. В. Кононенко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2021. - 192 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 188-190. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
33
Використання комплексного драглеутворювача в технології торта «Шоколадно-зефірний» [Текст] / В. В. Євлаш, А. Л. Фощан, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, О. Ф. Аксьонова // Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - Вип. 21, Т. 1. - С. 200-208. - DOI https://doi.org/10.31388 /2078-0877-2021-21-1-200-208. -
Повний текст
2020
34
Формування компетентностей майбутніх товарознавців під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйних та вибухових речовин» [Текст] / І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, К. А. Уразбаєва, Р. С. Алібеков // Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку : матеріали IІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Старобільськ, 26-27 листоп. 2020 р. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - С. 271-275
35
Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназа [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Л. А. Кондрашина, Н. В. Камсуліна, Н. В. Мурликіна, О. Ю. Мельник, С. Б. Омельченко // Прогресивні техніка та технологія харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 184-198
36
Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetener [Text] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, N. Murlikina // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - P. 7-20
37
Основи біохімії та фізіолгії харчування [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій, напрям підгот. 6140101 за спец. 241 Готельно-ресторанна справа, ф-т менеджменту / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Л. Ф. Павлоцька, І. М. Гурікова, Н. В. Мурлиікна . - Харків : [б в.], 2020. - 87 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
38 Баган, Д. О.
Застосування нетрадиційних прянощів та спецій у технології продуктів оздоровчого призначення [Текст] / Д. О. Баган ; наук. керівник: Н. В. Мурликіна, О. В. Добровольська // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 67-68
39
Перспективи використання дієтичних добавок на основі полісолу в технології продуктів оздоровчої спрямованості [Текст] / О. О. Говоруха, Т. М. Колісніченко ; наук. керівник: В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 72
40
Перспективи використання оксиду графену під час коригування сольового складу природних вод [Текст] / О. Д. Семениста, Д. В. Самойленко ; наук. керівник: В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 81
41
Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг [Текст] / В. В. Євлаш, Я. Коралевські, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, О. В. Добровольська, С. М. Губський, І. С. Пілюгіна // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 238-239
42 Упатова, Олена Іванівна.
Обґрунтування доцільності використання пектину у складі емульсійних соусів [Текст] / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 46-48
2019
43 Гончаренко, А. А.
Стан і перспективи створення індустрії фортифікованих продуктів в Україні [Текст] / А. А. Гончаренко ; наук. керівник: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 99
44 Бугайова, А. В.
Використання рослинної добавки «Вакаме» в технології хліба оздоровчого призначення [Текст] / А. В. Бугайова, наук. керівник : Н. В. Мурликіна, В. Г. Горбань // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 97
45
Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. освіт. ступеня магістр спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. прогр. «Дієтичне харчування та харчова безпека» / В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 79 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
46
Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять студ. освіт. ступеня магістр спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. прогр. «Дієтичне харчування та харчова безпека» / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: М. Л. Серік [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 54 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
47
Study of the foaming properties of gelatin with solubilized substances for the production of marshmallows [Electronic resource] / I. S. Piliugina, M. V. Artamonova, N. Murlykina, Olena Shydakova-Kameniuka // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2019. - Vol. 13, Issue 1. - С. 90-97. - DOI 10.15673/fst.v13i1.1335. - . -
Повний текстПовний текст
2018
48 Аксьонова, Олена Федорівна.
Загальна хімія [Текст] : навч. посібник / О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 120 с. - Б. ц.
49 Аксьонова, Олена Федорівна.
Загальна хімія [Електронний ресурс] : навч. посібник для студентів спец.: 131 Прикладна механіка, 142 Енергетичне машинобудування / О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2018. - 74 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4111 (Репозітарій). - ISBN 978-966-405-454-3 : Б. ц.
Повний текстПовний текст
2017
50
Вивчення технологічних властивостей сумішей гідроколоїдів [Текст] / Н. В. Камсуліна, Н. В. Мурликіна, А. І. Бударіна, М. О. Погорєлов, П. О. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 271-284
Повний текст
51
A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage [Electronic resource] / M. V. Artamonova, I. S. Piliugina, O. Samokhvalova, N. Murlykina, A. A. Kravchenko, Iryna Fomina, A. Grigorenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 3, Issue 11 (87). - С. 23-30. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.103857. -
Повний текстПовний текстПовний текст
52 Упатова, Олена Іванівна.
Вивчення інтервалів переходу забарвлення природного індикатора на основі листя червонокачанної капусти [Текст] / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 330-331
53
Органічні речовини сировини та харчових продуктів (спецкурс) [Електронний ресурс] : метод. вказ. та тест. завдання для самост. роботи з дисц. для студ. спец. 181 Харчові технології / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Н. В. Мурликіна, Т. О. Кузнецова. - Харків : [б. в.], 2017. - 66 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
54 Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Вивчення функціональних властивостей емульгаторів ацилгліцеринної природи, виготовлених за м'яких умов [Текст] / Н. В. Мурликіна, О. І. Упатова // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 269-270
Повний текст
55 Інютіна, Я. А.
Вплив фізичних чинників на показники визначення гемового феруму в дієтичних добавках [Текст] / Я. А. Інютіна, наук. керівник : В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 136
56 Сірко, А. А.
Бензопірен – хіміко-екологічна проблема сучасності [Текст] / А. А. Сірко, наук. керівник : О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 146
57 Євлаш, Вікторія Владленівна.
Удосконалення методики визначення гемового феруму в дієтичних добавках гемоглобінціанідним методом [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна, В. Г. Панченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 306-307
58 Євлаш, Вікторія Владленівна.
Дослідження залежності вмісту гемового Феруму в дієтичних добавках від фізичних чинників [Текст] / В. В. Євлаш, В. Г. Панченко, Н. В. Мурликіна // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-15 берез. 2017 р. - Полтава : ПУЕТ, 2017. - С. 52-53
59
Харчова хімія [Електронний ресурс] : метод. вказ. до самост. роботи та викон. лаборатор. робіт з дисц. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б. в.], 2017. - 83 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089 (Репозитарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
60
Studying the properties of marshmallow with the Sudanese rose and black chokeberry dyes upon storage [Text] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Samokhvalova, N. Murlykina, О. Kravchenko, І. Fomina, А. Grigorenko // EUREKA: Life Sciences. - 2017. - Vol. 3. - P. 15-23
61 Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Досвід співпраці вищих навчальних закладів зі спеціалізованими класами ЗОШ [Текст] / Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, О. І. Упатова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 274-275
62
Розробка методик визначення функціонально-фізіологічних інгредієнтів − нагальна потреба забезпечення продовольчої безпеки [Електронний ресурс] / Г. В. Дуда ; наук. керівник: О. Ф. Аксьонова, В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 108
2016
63
Development of the method of determining vitamin C in jelly products with gellants [Text] / A. Foshchan // Food Science for Well-being : 8th Central European Congress on Food. - Kyiv : NUFT, 2016. - P. 118
64 Dikhtyar, A.
Research of high oleic sunflower oil properties under the hydrothermal effect [Electronic resource] / A. Dikhtyar, N. Fedak, N. Murlykina // Ukrainian Food Journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 1. - P. 70-79.
Повний текст
2015
65
Основи органічної хімії [Електронний ресурс] : теорія і практикум; навч. посібник / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна, Т. О. Кузнецова, О. Г. Уклеіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2015. - 112 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4140 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 110. - ISBN 978-966-405-384-3 : Б. ц.
Повний текстПовний текст
66
Application of infrared spectroscopy for quantitative analysis of new food emulsifiers [Electronic resource] / N. Murlykina, O. Upatova, M. Yancheva, O. Ukleina, M. Murlykina // Ukrainian Food Journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 2. - С. 299-309.
Повний текст
2014
67 Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Органічна хімія [Електронний ресурс] : навч. посібник; лаб. практ. ; вправи і завдання / Н. В. Мурликіна, О. І. Упатова, О. Г. Уклеіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2014. - 210 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4134 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 207. - ISBN 978-966-405-342-3 : Б. ц.
Повний текстПовний текст
68 Murlykina, Natalia.
The use of emulsifiers in the technologies of meat products [Electronic resource] / N. Murlykina, M. Yancheva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 6, Issue 10. - С. 44-49. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.31368. -
Повний текстПовний текст
2011
69 Федак, Наталя Василівна.
Оптимізація порядку ліквідації академічної заборгованості студентів, які навчаються за кредитно-модульною системою організації навчального процесу [Текст] / Н. В. Федак, Н. В. Мурликіна, С. С. Андрєєва // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 420-421
70 Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природи [Електронний ресурс] / Н. В. Мурликіна, О. І. Упатова // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 189-190
Повний текст
71 Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Дослідження барбітуратів і бензодіазепінів під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин» [Електронний ресурс] / Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, О. Г. Уклеїна // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 191-192
Повний текст
72 Романова, І. С.
Структурно-механічні властивості м'ясних фаршів із емульгаторами ацилгліцеринової природи [Текст] / І. С. Романова, О. О. Гринченко, Н. В. Мурликіна // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 44
73 Євлаш, Вікторія Владленівна.
Перспективи використання дієтичних добавок з нетрадиційної рослинної сировини у технологіях кондитерських виробів [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництв : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. конф., 20 верес. 2023 р. ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : X Міжнар. наук.-практ. конф., 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 76-79