Михайлик Володимир Іванович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2021
1 Одарченко, Микола Семенович.
Проектування магазинів та торговельних центрів [Текст] : опор. конспект лекцій для студентів спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / М. С. Одарченко, В. І. Михайлик. - Харків : ДБТУ, 2021. - 175 с. - Б. ц.
2020
2
Вплив процесу бланшування на харчову та біологічну цінність айви [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик // World science: problems, prospects and innovations : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Торонто, 25-27 листоп. 2020. - 2020. - P. 740-744
3 Михайлик, Володимир Іванович.
Кваліметрія в нетрадиційному застосуванні [Текст] / В. І. Михайлик, Л. І. Тренбач // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1: . - С. 253-254
2018
4
Investigation of the influence of the process of freezing on microbiological factors of safety of frozen semi-product for cooking drink smoothie [Text] / D. Odarchenko, A. Odarchenko, E. Sokolova, V. Mikhailik // EUREKA: Life Science. - 2018. - № 2. - С. 62-67. - DOI http://journal.eu-jr.eu/life/article/view/593. -
Повний текст
5
Cryoscopic and microbiological study of the semifinished product for making a smoothie drink [Электронный ресурс] / D. Odarchenko, Andrey Odarchenko, E. Sokolova, V. Mikhailik // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, Issue 11-92. - С. 65 - 69. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.126408. -
Повний текстПовний текст
2017
6
Основы криопрофилактики в системе оздоровительных услуг [Текст] : учеб. пособие / А. П. Старченко, П. В. Волошин, Н. А. Лысенко, В. И. Михайлик, Е. К. Василець. - Харьков : ИПК, 2017. - 42 с. - Б. ц.
7 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Дослідження дисперсного складу фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі [Текст] / Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, В. І. Михайлик // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 275-276
Повний текст
8 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Застосування інтерактивних технологій у сучасній вищій школі [Текст] / Д. М. Одарченко, Л. В. Татар, В. І. Михайлик // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 79-80
9 Михайлик, Володимир Іванович.
Організація форм і методів управління підприємством [Текст] / В. І. Михайлик, С. С. Кравченко // Наукові підходи до оцінки соціально-економічного розвитку країни : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 10-11 листоп. 2017 р. - Одеса, 2017. - С. 53-55
2014
10 Михайлик, Володимир Іванович.
Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукції [Текст] / В. І. Михайлик, К. В. Сподар, К. С. Купрікова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 328-329
11 Одарченко, Андрей Николаевич.
Исследование физического состояния воды в замороженном овощном полуфабрикате для первых блюд [Текст] / А. Н. Одарченко, Т. В. Карбивничая, В. И. Михайлик // Актуальные проблемы качества и конкурентоспособности товаров и услуг : тезисы докл. ІІ Междунар. наук-практ. конф., 12 марта 2014 г. - Набережные Челны : Набережночелнин. гос. торг.-технол. ин-т, 2014. - С. 118-120
12
Споживчі властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик, Є. Б. Соколова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Вип. 2 (20). - С. 230-238
2013
13
Использование электрофизических свойств томатов как сигнатуры в инновационных способах экспертизы пищевых продуктов [Текст] / А. Н. Одарченко, Н. И. Погожих, Д. Н. Одарченко, В. И. Михайлик, Е. В. Сподар // Новое в технике и технологии пищевых производств : тезисы доп. Междунар. науч.-практ. конф., 12 дек. 2013 г. - Белгород, 2013. - С. 278-283
14 Михайлик, Владимир Иванович.
Пищевые добавки в продуктах питания и их влияние на организм человека [Текст] / В. И. Михайлик, Е. В. Сподарь // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 456-457
15 Одарченко, Микола Семенович.
Управлінські рішення та їх роль у сучасній теорії та практиці товарознавства [Текст] / М. С. Одарченко, В. І. Михайлик, А. Г. Абабова // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 121-122
2012
16
Цивільний захист [Текст] : метод. вказівки розрах.-граф. робіт по темі Прогнозування обстановки та планування заходів захисту в зонах радіоактивного, хімічного і біологічного забруднення для студентів всіх спец. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. С. Одарченко, В. І. Михайлик, О. О. Сюсель. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 18 с. - Б. ц.
17
Цивільний захист [Текст] : метод. вказівки до практ. роботи на тему Моніторінг та сценарний аналіз виникнення і розвитку НС для студентів усіх спец. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. С. Одарченко, В. І. Михайлик, О. О. Сюсель. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 38 с. - Б. ц.
2011
18 Одарченко, Андрій Миколайович.
Исследование цветовых характеристик компонентов борщовой заправки колориметрическим методом после замораживания [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик // Проблеми харчових технологій і харчування. Сучасні виклики і перспективи розвитку : VII Міжнар. наук.-практ. конф., 7-9 верес. 2011 р. - Донецьк-Святогірськ, 2011. - С. 261-263
19
Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів [Текст] / А. М. Сесь, В. І. Михайлик, К. К. Василець, Г. Л. Звягінцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 84-89
2010
20 Михайлик, Володимир Іванович.
Сировина та добавки антиоксидантної дії у виробництві печива [Текст] / В. І. Михайлик, А. М. Сесь, Л. В. Даниленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 383-391
2009
21
Дослідження фізичних властивостей листкового тіста при випіканні [Текст] / М. С. Одарченко, А. М. Сесь, В. І. Михайлик, Ю. Ю. Агафонова // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20- річчю з дня заснування товарознавства ф-ту, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 311-313
22
Дослідження фізичних властивостей слоеного тіста при випіканні [Текст] / М. С. Одарченко [та ін.] // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - Вип. 2 (14). - С. 311-313
2008
23 Непочатих, Т. А.
Про стан ринку цукру в Україні [Текст] / Т. А. Непочатих, В. Ф. Бондаренко, В. І. Михайлик // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 287-288
2006
24
Випікання тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів [Текст] / М. С. Одарченко, А. М. Сесь, В. І. Михайлик, О. В. Резвіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 309-313