Маяк Ольга Анатоліївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Дослідження основних властивостей сипких матеріалів [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2024. - 37 с. - Б. ц.
Повний текст
2
Будова і принцип дії машин для очищення зерна від домішок [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц.
Повний текст
3
Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів, що навчаються за спец. 131 Прикладна механіка. Ч. 1 / В. М. Михайлов, О. А. Маяк, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 96 с. - Б. ц.
4 Шевченко, Андрій Олександрович.
Механіка рідин і газів в галузі [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / А. О. Шевченко, О. А. Маяк, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 92 с. - Б. ц.
5
Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до виконання лаб.-практ. заняття за темою «Будова та принцип дії крупорушки для отримання гречаної крупи» / авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц.
6
Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до виконання лаб.-практ. заняття за темою «Дослідження будови сепаратора БСХ-100» / авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 16 с. - Б. ц.
7 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Технологічне обладнання харчових виробництв та галуз [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів, що навчаються за спец. 131 Прикладна механіка / О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2024. - 160 с. - Б. ц.
8
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Теплообмінні процеси / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2024. - 153 с. - Б. ц.
Повний текст
9 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Технологічне обладнання галузі [Текст] : опор. конспект лекцій для студентів, які навчаються за спец. 181 Харчові технології, освіт. програмою Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / О. А. Маяк, А. О. Шевченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 66 с. - Б. ц.
2023
10
Монтаж, ремонт, налагодження обладнання ПХВ [Текст] : навч. посібник / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, О. В. Богомолов, В. В. Бредихін, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко, І. М. Лук‘янов, О. А. Маяк, Б. В. Ляшенко. - Харків : Діса+, 2023. - 320 с. - Б. ц.
2022
11 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Особливості та перспективи використання бананової кожури в агропромислових та харчових виробництвах [Текст] / О. А. Маяк // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-22 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022
12 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Лінія виробництва соняшникової олії високоолеїнового типу [Текст] / О. А. Маяк, А. В. Михайлова // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-22 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022
13Пат. 151799 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк, С. І. Кравченко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - № u202200184 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 2 с. - Б. ц.
14
Devising a technique or manufacturing canned beans with soaking under the conditions of electrical contact heating [Electronic resource] / O. Mykhailova, A. Shevchenko, O. Mayak, B. Mikhailov, S. Prasol // Eastern-European Journal of Enterprise. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - С. 16-23. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.270802. -
Повний текстПовний текст
15 Костенко, Станіслав Миколайович.
Системний аналіз як інструмент сучасного інжинірингу [Текст] / С. М. Костенко, Н. В. Федак, О. А. Маяк // Науковий вісник Тавр. держ. агротехнол. ун-ту ім. Д. Моторного. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2022. - Вип. 12, Т. 1. - С. 28-36
16Пат. 151798 Україна, МПК A23C19/00.
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, Т. І. Маренкова, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200177 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 1 с. - Б. ц.
17Пат. 151800 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200195 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 15.09.2022, Бюл. № 37. - Б. ц.
18 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Вакуумна вібраційна сушарка для сушіння вичавків [Текст] / О. А. Маяк // Тренди LEAN – виробництва та пакування харчових продуктів : матеріали XI Міжнар. спеціалізованої наук.-практ. конф., 25 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022
2021
19 Костенко, Станіслав Миколайович.
Наукова доповідь "Системний аналіз як інструмент сучасного інжинірингу" [Текст] / С. М. Костенко, О. А. Маяк, Н. В. Федак // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, ДБТУ, 10 груд. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021
20
Особливості виробництва харчового загусника на основі альгінату натрію [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Ільєнко, М. О. Коростельов // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 52-55
21
Perspectives of vegetable pressed skins processing and use in food industry [Text] / O. Cherevko, V. Mikhaylov, O. Mayak, A. Shevchenko, S. Prasol, A. Sardarov // Eureka: Life Siences. - 2021. - № 1. - С. 37-43
22 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Використання методології системного аналізу для підготовки фахівців інженерного спрямування [Текст] / О. А. Маяк, С. М. Костенко, Н. В. Федак // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 9-12
23 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Апаратурне оформлення процесу сушіння овочевих вичавків [Текст] / О. А. Маяк, О. І. Кльовін, А. В. Михайлова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 166
24 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Системний аналіз як засіб прогнозування технологічних процесів [Текст] / О. А. Маяк, С. М. Костенко, Н. В. Федак // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 43-46
25 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Апаратурне оформлення процесу уварювання плодоовочевого пюре [Текст] / О. А. Маяк, О. І. Кльовін, А. В. Михайлова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 167
26
Особливості використання плодоовочевих вичавків в харчових продуктах [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Ільєнко, М. О. Коростельов, М. П. Остахов // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 09-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 271-273
2020
27 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Використання вакуумної вібраційної сушарки для переробки овочевих вичавків [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. - С. 108-109
28
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 1. Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, О. А. Маяк, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - 136 с. - Б. ц.
29 Скороходов, Д. С.
Лінія з виробництва овочевих концентратів роздільним способом [Текст] / Д. С. Скороходов, наук. керівник О. А. Маяк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 216
30 Kostenko, S.
Simulation of the radiant heat transfer process in the elements of roasting equipment [Text] / S. Kostenko, N. Fedak, O. Mayak // ScienceRise. - 2020. - С. 80-88
31 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Вплив режимів вібраційного вакуумного сушіння на вміст бета-каротину в морквяних вичавках [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 209-210
32 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Студентоцентроване навчання: основні принципи [Текст] / О. А. Маяк, І. В. Буєрова // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 270-271
33
Devising Manufacturing Techniques for Making Culinary Meals Using Vegetable Concentrates [Electronic resource] / V. Mikhaylov, O. A. Mayak, A. O. Shevchenko, S. Prasol // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 6. - С. 45 - 51. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.218482. -
Повний текстПовний текст
2019
34 Бутко, Д. С.
Імітаційна модель процесу сушіння овочевих вичавків у вібраційній вакуумній сушарці безперервної дії [Текст] / Д. С. Бутко, О. М. Долгінцев ; наук. керівник: О. А. Маяк, С. М. Костенко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 251
35 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировини [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 17-18
Повний текст
36
Експериментальне та імітаційне дослідження теплообміну під час уварювання овочевого соку [Текст] / О. І. Черевко, О. А. Маяк, С. М. Костенко, А. М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 75-85
37
Вакуумна вібраційна сушарка безперервної дії [Текст] / О. І. Черевко, А. М. Сардаров, О. А. Маяк, С. М. Костенко // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 63-64
Повний текст
2018
38
Investigation of the injection process and its simulation modeling [Text] / O. Mayak, A. Sardarov, S. Kostenko, O. Gritsenko, G. Shershnev // Improvement of processes and equipment in food and chemical industries : XVII International scientific conference. - Odesa, 2018. - P. 94-99
39Пат. 129091 Україна, МПК F26B3/092, F26B15/00.
Вібраційна вакуумна сушарка безперервної дії [Текст] / А. М. Сардаров, О. А. Маяк, Г. Г. Шершньов ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201802942 ; Заявл. 23.03.2018 ; Опубл. 25.10.2018, Бюл. № 20. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
40
Дослідження процесу уварювання соку та його імітаційне моделювання [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров, С. М. Костенко, О. Ю. Гриценко // Удосконалення процесів і обладнання харчових та хімічних виробництв : матеріали XVII Міжнар. наук. конф., м. Одеса, Одес. нац. акад. харч. технологій, 3-8 верес. 2018 р. - Одеса : ОНАХТ, 2018. - С. 94-99
41Пат. 118253 Україна, МПК B01F15/06, B01F3/08, B01F3/10.
Пристрій для перемішування та нагрівання в'язких харчових продуктів [Текст] / А. М. Сардаров, О. А. Маяк, С. М. Костенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201505847 ; Заявл. 15.06.2015 ; Опубл. 26.12.2018, Бюл. № 24. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
42
Системно-динамічне моделювання процесу сушіння овочевих вичавок [Текст] / O. Mayak, A. Sardarov, S. Kostenko, G. Shershnev // Strategy of Quality in Industry and Education. - Varna, 2018. - P. 172-175
43 Шершньов, Г. Г.
Розробка конструкції вібраційної вакуумної сушарки безперервної дії для оптимізації процесу сушіння рослинної сировини [Текст] / Г. Г. Шершньов, А. М. Сардаров, О. А. Маяк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 84-та Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, Нац. ун-т харчових технологій, 23-24 квіт. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 204-205
44
Study into the influence of operating processing parameters on qualitative characteristics of the carrot concentrated product [Electronic resource] / A. Sardarov, O. A. Mayak, A. O. Shevchenko, S. Prasol, G. Shershnev // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 5, Issue 11. - С. 55 - 62. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.143408. -
Повний текстПовний текст
2017
45 Волокітін, Р. Т.
Дослідження процесу обсмаження зернової кави. Упровадження нового способу смаження [Текст] / Р. Т. Волокітін, наук. керівник О. А. Маяк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 277
46 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Колометричні методи оцінки якості роздільних концентратів із рослинної сировини [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров, Г. Г. Шершньов // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 260-261
47
Імітаційне моделювання процесу вібровакуумного сушіння [Текст] / В. О. Потапов, О. А. Маяк, С. М. Костенко, А. М. Сардаров // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 59-60
48 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва роздільних концентратів із рослинної сировини [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров, Г. Г. Шершньов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2 (26). - С. 193-200
Повний текст
49 Шершньов, Г. Г.
Обробка рослинної сировини за допомогою низькочастотних коливань [Текст] / Г. Г. Шершньов, наук. керівник : О. А. Маяк, А. М. Сардаров // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 291
50
Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництв [Текст] / В. О. Потапов, О. А. Маяк, С. М. Костенко, А. М. Сардаров // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 89-90
Повний текст
51 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Дослідження режимів сушіння рослинної сировини у вібраційній вакуумній сушарці для контролю якості готового продукту [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров, І. М. Павлюк // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 56-58
52 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Дослідження впливу режимів сушіння вібраційної вакуумної сушарки на колориметричні показники рослинної сировини [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріалів Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 137
53 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Формування професійної компетентності студентів за спеціальністю «Прикладна механіка» [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 67-68
54 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Колометричні методи оцінки якості продуктів рослинного походження [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров, Г. Г. Шершньов // Вісник студент. наук. т-ва «ВАТРА» Вінниц. торг.-екон. ін-ту КНТЕУ. - Вінниця, 2017. - Вип. 40. - С. 169-171
55Пат. 113473 Україна, МПК A23B7/005, A23L2/00.
Спосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировини [Текст] / А. М. Сардаров, О. А. Маяк, В. М. Михайлов, В. І. Маяк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201608400 ; Заявл. 29.07.2016 ; Опубл. 25.01.2017, Бюл. № 2. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
2015
56
Аналіз процесу виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк, А. М. Сардаров // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 274-275
57
Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировини [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк, А. М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - С. 100-107
2013
58 Маяк, В. І.
Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктів [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, О. А. Маяк, А. М. Сардаров // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 35-36
Повний текст
2010
59
Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу [Текст] / Л. М. Мостова, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 24-30
2008
60 Маяк, Ольга Анатоліївна.
Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 23.10.2008 / О. А. Маяк ; наук. кер. О. І. Черевко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26194 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16. - Б. ц.
Повний текстПовний текст