2024 |
1 | > Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до виконання лаб.-практ. заняття за темою «Будова та принцип дії крупорушки для отримання гречаної крупи» / авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Технологічне обладнання харчових виробництв та галуз [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів, що навчаються за спец. 131 Прикладна механіка / О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2024. - 160 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Виробництво та перспективи використання харчових порошків [Текст] / О. А. Маяк, М. О. Василенко, О. Д. Косточка> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 179-187 | |
---|
4 | > Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до виконання лаб.-практ. заняття за темою «Дослідження будови сепаратора БСХ-100» / авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
5 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Технологічне обладнання галузі [Текст] : опор. конспект лекцій для студентів, які навчаються за спец. 181 Харчові технології, освіт. програмою Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / О. А. Маяк, А. О. Шевченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 66 с. - Б. ц. | |
---|
6 | > Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів, що навчаються за спец. 131 Прикладна механіка. Ч. 1 / В. М. Михайлов, О. А. Маяк, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 96 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Шевченко, Андрій Олександрович. Механіка рідин і газів в галузі [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / А. О. Шевченко, О. А. Маяк, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2024. - 92 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Дослідження основних властивостей сипких матеріалів [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2024. - 37 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
9 | > Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Теплообмінні процеси / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2024. - 153 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
10 | > Будова і принцип дії машин для очищення зерна від домішок [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2023 |
11 | > Монтаж, ремонт, налагодження обладнання ПХВ [Текст] : навч. посібник / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, О. В. Богомолов, В. В. Бредихін, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко, І. М. Лук‘янов, О. А. Маяк, Б. В. Ляшенко. - Харків : Діса+, 2023. - 320 с. - Б. ц. | |
---|
2022 |
12 | > Костенко, Станіслав Миколайович. Системний аналіз як інструмент сучасного інжинірингу [Текст] / С. М. Костенко, Н. В. Федак, О. А. Маяк> // Науковий вісник Тавр. держ. агротехнол. ун-ту ім. Д. Моторного. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2022. - Вип. 12, Т. 1. - С. 28-36 | |
---|
13 | >Пат. 151798 Україна, МПК A23C19/00. Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, Т. І. Маренкова, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200177 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
14 | >Пат. 151799 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк, С. І. Кравченко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - № u202200184 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
15 | >Пат. 151800 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200195 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 15.09.2022, Бюл. № 37. - Б. ц. | |
---|
16 | > Devising a technique or manufacturing canned beans with soaking under the conditions of electrical contact heating [Electronic resource] / O. Mykhailova, A. Shevchenko, O. Mayak, B. Mikhailov, S. Prasol> // Eastern-European Journal of Enterprise. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - С. 16-23. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.270802. - | Повний текстПовний текст |
---|
17 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Вакуумна вібраційна сушарка для сушіння вичавків [Текст] / О. А. Маяк> // Тренди LEAN – виробництва та пакування харчових продуктів : матеріали XI Міжнар. спеціалізованої наук.-практ. конф., 25 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022 | |
---|
18 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Лінія виробництва соняшникової олії високоолеїнового типу [Текст] / О. А. Маяк, А. В. Михайлова> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-22 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022 | |
---|
19 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Особливості та перспективи використання бананової кожури в агропромислових та харчових виробництвах [Текст] / О. А. Маяк> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-22 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022 | |
---|
2021 |
20 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Використання методології системного аналізу для підготовки фахівців інженерного спрямування [Текст] / О. А. Маяк, С. М. Костенко, Н. В. Федак> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 9-12 | |
---|
21 | > Perspectives of vegetable pressed skins processing and use in food industry [Text] / O. Cherevko, V. Mikhaylov, O. Mayak, A. Shevchenko, S. Prasol, A. Sardarov> // Eureka: Life Siences. - 2021. - № 1. - С. 37-43 | |
---|
22 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Системний аналіз як засіб прогнозування технологічних процесів [Текст] / О. А. Маяк, С. М. Костенко, Н. В. Федак> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 43-46 | |
---|
23 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Апаратурне оформлення процесу сушіння овочевих вичавків [Текст] / О. А. Маяк, О. І. Кльовін, А. В. Михайлова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 166 | |
---|
24 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Апаратурне оформлення процесу уварювання плодоовочевого пюре [Текст] / О. А. Маяк, О. І. Кльовін, А. В. Михайлова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 167 | |
---|
25 | > Особливості використання плодоовочевих вичавків в харчових продуктах [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Ільєнко, М. О. Коростельов, М. П. Остахов> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 09-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 271-273 | |
---|
26 | > Особливості виробництва харчового загусника на основі альгінату натрію [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Ільєнко, М. О. Коростельов> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 52-55 | |
---|
27 | > Костенко, Станіслав Миколайович. Наукова доповідь "Системний аналіз як інструмент сучасного інжинірингу" [Текст] / С. М. Костенко, О. А. Маяк, Н. В. Федак> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, ДБТУ, 10 груд. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021 | |
---|
2020 |
28 | > Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 1. Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, О. А. Маяк, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - 136 с. - Б. ц. | |
---|
29 | > Kostenko, S. Simulation of the radiant heat transfer process in the elements of roasting equipment [Text] / S. Kostenko, N. Fedak, O. Mayak> // ScienceRise. - 2020. - С. 80-88 | |
---|
30 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Студентоцентроване навчання: основні принципи [Текст] / О. А. Маяк, І. В. Буєрова> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 270-271 | |
---|
31 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Вплив режимів вібраційного вакуумного сушіння на вміст бета-каротину в морквяних вичавках [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 209-210 | |
---|
32 | > Скороходов, Д. С. Лінія з виробництва овочевих концентратів роздільним способом [Текст] / Д. С. Скороходов, наук. керівник О. А. Маяк> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 216 | |
---|
33 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Використання вакуумної вібраційної сушарки для переробки овочевих вичавків [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров> // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. - С. 108-109 | |
---|
34 | > Devising Manufacturing Techniques for Making Culinary Meals Using Vegetable Concentrates [Electronic resource] / V. Mikhaylov, O. A. Mayak, A. O. Shevchenko, S. Prasol> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 6. - С. 45 - 51. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.218482. - | Повний текстПовний текст |
---|
2019 |
35 | > Вакуумна вібраційна сушарка безперервної дії [Текст] / О. І. Черевко, А. М. Сардаров, О. А. Маяк, С. М. Костенко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 63-64 | Повний текст |
---|
36 | > Експериментальне та імітаційне дослідження теплообміну під час уварювання овочевого соку [Текст] / О. І. Черевко, О. А. Маяк, С. М. Костенко, А. М. Сардаров> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 75-85 | |
---|
37 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировини [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 17-18 | Повний текст |
---|
38 | > Бутко, Д. С. Імітаційна модель процесу сушіння овочевих вичавків у вібраційній вакуумній сушарці безперервної дії [Текст] / Д. С. Бутко, О. М. Долгінцев ; наук. керівник: О. А. Маяк, С. М. Костенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 251 | |
---|
2018 |
39 | > Investigation of the injection process and its simulation modeling [Text] / O. Mayak, A. Sardarov, S. Kostenko, O. Gritsenko, G. Shershnev> // Improvement of processes and equipment in food and chemical industries : XVII International scientific conference. - Odesa, 2018. - P. 94-99 | |
---|
40 | > Системно-динамічне моделювання процесу сушіння овочевих вичавок [Текст] / O. Mayak, A. Sardarov, S. Kostenko, G. Shershnev> // Strategy of Quality in Industry and Education. - Varna, 2018. - P. 172-175 | |
---|
41 | > Дослідження процесу уварювання соку та його імітаційне моделювання [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров, С. М. Костенко, О. Ю. Гриценко> // Удосконалення процесів і обладнання харчових та хімічних виробництв : матеріали XVII Міжнар. наук. конф., м. Одеса, Одес. нац. акад. харч. технологій, 3-8 верес. 2018 р. - Одеса : ОНАХТ, 2018. - С. 94-99 | |
---|
42 | > Study into the influence of operating processing parameters on qualitative characteristics of the carrot concentrated product [Electronic resource] / A. Sardarov, O. A. Mayak, A. O. Shevchenko, S. Prasol, G. Shershnev> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 5, Issue 11. - С. 55 - 62. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.143408. - | Повний текстПовний текст |
---|
43 | > Шершньов, Г. Г. Розробка конструкції вібраційної вакуумної сушарки безперервної дії для оптимізації процесу сушіння рослинної сировини [Текст] / Г. Г. Шершньов, А. М. Сардаров, О. А. Маяк> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 84 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, Нац. ун-т харч. технологій, 23-24 квіт. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 204-205 | |
---|
44 | >Пат. 118253 Україна, МПК B01F15/06, B01F3/08, B01F3/10. Пристрій для перемішування та нагрівання в'язких харчових продуктів [Текст] / А. М. Сардаров, О. А. Маяк, С. М. Костенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201505847 ; Заявл. 15.06.2015 ; Опубл. 26.12.2018, Бюл. № 24. - 6 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
45 | >Пат. 129091 Україна, МПК F26B3/092, F26B15/00. Вібраційна вакуумна сушарка безперервної дії [Текст] / А. М. Сардаров, О. А. Маяк, Г. Г. Шершньов ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201802942 ; Заявл. 23.03.2018 ; Опубл. 25.10.2018, Бюл. № 20. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2017 |
46 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Дослідження впливу режимів сушіння вібраційної вакуумної сушарки на колориметричні показники рослинної сировини [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріалів Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 137 | |
---|
47 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Колометричні методи оцінки якості продуктів рослинного походження [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров, Г. Г. Шершньов> // Вісник студент. наук. т-ва «ВАТРА» Вінниц. торг.-екон. ін-ту КНТЕУ. - Вінниця, 2017. - Вип. 40. - С. 169-171 | |
---|
48 | > Волокітін, Р. Т. Дослідження процесу обсмаження зернової кави. Упровадження нового способу смаження [Текст] / Р. Т. Волокітін, наук. керівник О. А. Маяк> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 277 | |
---|
49 | > Шершньов, Г. Г. Обробка рослинної сировини за допомогою низькочастотних коливань [Текст] / Г. Г. Шершньов, наук. керівник : О. А. Маяк, А. М. Сардаров> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 291 | |
---|
50 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Колометричні методи оцінки якості роздільних концентратів із рослинної сировини [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров, Г. Г. Шершньов> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 260-261 | |
---|
51 | > Імітаційне моделювання процесу вібровакуумного сушіння [Текст] / В. О. Потапов, О. А. Маяк, С. М. Костенко, А. М. Сардаров> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 59-60 | |
---|
52 | > Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництв [Текст] / В. О. Потапов, О. А. Маяк, С. М. Костенко, А. М. Сардаров> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 89-90 | Повний текст |
---|
53 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Формування професійної компетентності студентів за спеціальністю «Прикладна механіка» [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 67-68 | |
---|
54 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва роздільних концентратів із рослинної сировини [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров, Г. Г. Шершньов> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2 (26). - С. 193-200 | Повний текст |
---|
55 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Дослідження режимів сушіння рослинної сировини у вібраційній вакуумній сушарці для контролю якості готового продукту [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров, І. М. Павлюк> // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 56-58 | |
---|
56 | >Пат. 113473 Україна, МПК A23B7/005, A23L2/00. Спосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировини [Текст] / А. М. Сардаров, О. А. Маяк, В. М. Михайлов, В. І. Маяк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201608400 ; Заявл. 29.07.2016 ; Опубл. 25.01.2017, Бюл. № 2. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2015 |
57 | > Аналіз процесу виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк, А. М. Сардаров> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 274-275 | |
---|
58 | > Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировини [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк, А. М. Сардаров> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - С. 100-107 | |
---|
2013 |
59 | > Маяк, В. І. Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктів [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, О. А. Маяк, А. М. Сардаров> // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 35-36 | Повний текст |
---|
2011 |
60 | >Пат. 58276 Україна, МПК A23L1/025, A47J37/04. Пристрій комбінованого смаження січених кулінарних виробів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, О. Г. Дьяков, О. А. Маяк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201010660 ; Заявл. 03.09.2010 ; Опубл. 11.04.2011, Бюл. № 7. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2010 |
61 | > Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу [Текст] / Л. М. Мостова, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 24-30 | |
---|
2008 |
62 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 23.10.2008 / О. А. Маяк ; наук. керівник О. І. Черевко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26194 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|