2025 |
1 | > Лебединець, Ігор Володимирович. Прогресивні технології та обладнання для пакування харчових продуктів [Текст] / І. В. Лебединець, О. Д. Косточка> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XXI Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 10-11 квіт. 2025 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2025. - С. 128 | Повний текст |
---|
2 | > Лебединець, Ігор Володимирович. Вдосконалення апаратів для теплової обробки ІЧ-випромінюванням [Текст] / І. В. Лебединець> // Технічний прогрес в АПК : матеріали ХХ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 21-22 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 436-437 | |
---|
3 | > Вступ до фаху та індивідуальна траєкторія навчання [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до виконання практ.о заняття за темою: Переробні і харчові галузі агропромислового комплексу України / авт.-уклад.: О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, І. В. Лебединець. - Харків : ДБТУ, 2025. - 20 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Вступ до фаху та індивідуальна траєкторія навчання [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до виконання практ. заняття за темою: Сировина тваринного походження для переробних і харчових підприємств України / авт.-уклад.: О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, І. В. Лебединець. - Харків : ДБТУ, 2025. - 21 с. - Б. ц. | |
---|
5 | > Вступ до фаху та індивідуальна траєкторія навчання [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до виконання практ. заняття за темою: Рослинна сировина для переробної і харчової промисловості України / авт.-уклад.: О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, І. В. Лебединець. - Харків : ДБТУ, 2025. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
6 | > Вступ до фаху та індивідуальна траєкторія навчання [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до виконання практ. заняття за темою: Основні деталі та вузли машин переробних і харчових виробництв / авт.-уклад.: О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, І. В. Лебединець. - Харків : ДБТУ, 2025. - 28 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Вступ до фаху та індивідуальна траєкторія навчання [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до виконання практ. заняття за темою: Основи технології машинобудування / авт.-уклад.: О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, І. В. Лебединець. - Харків : ДБТУ, 2025. - 25 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Вступ до фаху та індивідуальна траєкторія навчання [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до виконання практ. заняття за темою: Виробництво кави / авт.-уклад.: О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, І. В. Лебединець. - Харків : ДБТУ, 2025. - 22 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Вступ до фаху та індивідуальна траєкторія навчання [Текст] : метод. вказівки з дисципліни до виконання практ. заняття за темою: Правила користування бібліотекою, оформлення практичних та лабораторних робіт / авт.-уклад.: О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, І. В. Лебединець. - Харків : ДБТУ, 2025. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
10 | > Лебединець, Ігор Володимирович. Модернізація робочих органів подрібнювальних машин м’ясопереробної промисловості [Текст] / І. В. Лебединець, А. Г. Склянчук> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XXI Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 10-11 квіт. 2025 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2025. - С. 135 | Повний текст |
---|
2020 |
11 | > Improving the operation of a drum grain dryer with justification of the low-temperature mode parameters [Electronic resource] / V. Pazіuk, V. Dub, O. Tereshkin, A. Zahorulko, I. Lebedynets, D. Pankov> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 8-107. - С. 24 - 30. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.213867. - | Повний текстПовний текст |
---|
2018 |
12 | > Дуб, Володимир Васильович. Підготовка інженерів-механіків харчової промисловості з урахуванням вимог сучасного ринку праці [Текст] / В. В. Дуб, І. В. Лебединець> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : тези ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 143-144 | Повний текст |
---|
13 | > Лебединець, Ігор Володимирович. Використання комп’ютерних програм у процесі графоаналітичних розрахунків механізмів на основі параметричних моделей [Текст] / І. В. Лебединець> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : тези ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 300-301 | Повний текст |
---|
2016 |
14 | > Analytical study of the bending of isotropic plates, inhomogeneous in thickness [Electronic resource] / V. Plevako, V. Potapov, V. Kucenko, I. Lebedinec, I. Pedorych> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 4, Issue 7(82). - P. 10-16. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.75052. - | Повний текстПовний текст |
---|
2015 |
15 | > Угрімов, С. В. Моделювання багатошарових елементів конструкцій об’єктів харчової промисловості за інтенсивних локалізованих навантажень [Текст] / С. В. Угрімов, А. В. Куценко, І. В. Лебединець> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 270-271 | Повний текст |
---|
2005 |
16 | > Обґрунтування можливостей застосування системного підходу до розробки комбінованого процесу ІЧ-жаріння [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, І. В. Лебединець> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 61-69 | |
---|
2004 |
17 | > Черевко, Олександр Іванович. Розробка процесу виробництва м'ясорослинних січених виробів "Санаторні" [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Лебединець> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 1. - С. 296-303 | |
---|
18 | > Вплив харчового кісткового напівфабрикату на технологічні показники термообробки м'ясних січених виробів [Текст] / М. П. Головко, І. В. Лебединець, А. О. Колесник, Д. Є. Подворчан, Т. Л. Колесник> // Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2004. - № 2 (8). - С. 27-29 | |
---|
19 | > Вплив харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) на технологічні показники термообробки м'ясних січених виробів [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, І. В. Лебединець, Д. Є. Подворчан, А. О. Колєснік, В. С. Артеменко, Л. В. Чеканова, В. В. Артеменко> // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., 8-9 квіт. 2004 р. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 244-246 | |
---|
20 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Ефективність термообробки зростає [Текст] / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, І. В. Лебединець> // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 7 (299). - С. 16-17 | |
---|