Лисенко Ганна Леонідівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Органолептичні показники снеків із м’яса равлика [Текст] / Г. Л. Лисенко, В. Г. Прудніков, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 208-210
2
Особливості реалізації продуктивних якостей свиней за їх інтенсивного використання [Текст] / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Боднарчук // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 112-114
Повний текст
3
Оцінка технологічних прийомів у структурі відтворення інтенсивного свинарства [Текст] / К. К. Бойко, Г. Л. Лисенко, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 202-203
4 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Особливості равликівництва у Північній Литві [Текст] / Г. Л. Лисенко // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 147-149
Повний текст
5 Івченко, Я. В.
"Велесова ферма" на Чернігівщині [Текст] / Я. В. Івченко, наук. керівник Г. Л. Лисенко // Розвиток суспільства та науки в умовах цифрової трансформації : матеріали VI Міжнар. студент. наук. конф., м. Івано-Франківськ, ГО «Молодіж. наук. ліга». 31 трав. 2024 р. - Вінниця : ТОВ «УКРЛОГОСГруп», 2024. - С. 287-288
6 Ніколенко, К. С.
Сучасний стан тваринницького комплексу Харківської області [Текст] / К. С. Ніколенко, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квіт. 2024 р. - 2024. - С. 167-171
Повний текст
7
Determination of the antioxidant potential of processing products of osmotically dehydrated chokeberry fruits and beer enriched with them [Electronic resource] / M. Samilyk, Ya. Illiashenko, Ye. Rudichenko, Ye. Yevtushenko, S. Huba, S. Tkachuk, T. Ryzhkova, I. Heida, H. Lysenko, R. Severin // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 2, Issue 11 (128). - P. 26-33. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.301159. -
Повний текстПовний текст
8 Еткало, А. А.
Крафтове виробництво продуктів тваринного походження в Україні [Текст] / А. А. Еткало, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 171-175
Повний текст
2023
9
Раціональні параметри переробки козиного молока на сир кисломолочний [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Modern engineering and innovative technologies. - 2023. - No. 26, Pt. 1. - P. 50-55
10 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Удосконалення технологічних елементів при відгодівлі равликів Нelix аspersa в умовах відкритого ґрунту [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів Держ. біотехнол. ун-ту, 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 97-99
11 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Рослинні культури для вирощування равликів в штучних умовах [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Сучасні тенденції розвитку галузі тваринництва: світовий та національний виміри : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Ін-т свинарства і агропром. вир-ва НААН, 07.12.2023. - Полтава, 2023. - С. 168-170
12 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Поширення равликівництва в Україні [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 27-28 квіт. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 201-203
Повний текст
13 Ільчук, М. С.
Виробництво напівфабрикатів із м’яса птиці в умовах «Аllfein feinkost» (м. Данненберг, Німеччина) [Текст] / М. С. Ільчук, наук. керівник Г. Л. Лисенко // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 114-116
2022
14 Кобцева, Р. Р.
Вплив харчових добавок на якість м’ясних продуктів [Текст] / Р. Р. Кобцева, наук. керівник Г. Л. Лисенко // Сучасні аспекти та перспективні напрямки розвитку науки : матеріали IV Міжнар. студент. наук. конф., м. Ужгород, 9 груд. 2022 р. - Вінниця : ГО «Європ. наук. платформа», 2022. - С. 147-149
15 Гацько, В. В.
Вплив сировини рослинного походження на якість варених ковбас [Текст] / В. В. Гацько, наук. керівник Г. Л. Лисенко // Сучасні аспекти та перспективні напрямки розвитку науки : матеріали III Міжнар. студент. наук. конф., м. Дніпро, 6 трав., 2022 р. - Вінниця : ГО «Європ. наук. платформа», 2022. - С. 125-127
16 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Системи вирощування равликів [Текст] / Г. Л. Лисенко // Collection of theses of scientific and methodical reports of scientific and pedagogical internship, which was organized by „Vasile Goldis” Western University of Arad, Romania, North University Centre of Baia Mare, Romania, Institute of professional development, Slovakia, Association of International Educational аnd Scientific Cooperation, Ukraine, for research and teaching staff of Ukrainian universities on October 3 – November 4, 2022 in educational and scientific institutions of foreign countries. - 2022. - С. 14-18
17 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Підвищення функціональних властивостей крем-меду шляхом збагачення пилком хвойних дерев [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Таврійський наук. вісник. Серія: Сільськогосподарські науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Одеса : Гельветика, 2022. - Вип. 127
18
Покращення якості комбінованого козиного кисломолочного сиру [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 15 груд. 2022 р. - 2022. - С. 82-86
19 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Використання рослинної сировини у виробах сиркових [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Scientific Progressive Methods and Tools : Scientific Collection «InterConf», (112): with the Proceedings of the 1st International Scientific and Practical Conference, Riga, June 16-18, 2022. - Riga : Avots, 2022. - С. 307-312
20
Devising a technique for improving the biological value of A2 milk by adding carrot powder [Electronic resource] / M. Samilyk, R. Tsyrulyk, N. Bolgova, V. Vechorka, T. Ryzhkova, R. Severyn, A. Lysenko, I. Heida // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - С. 44-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.266924. -
Повний текстПовний текст
2021
21
Продукти бджільництва: технологія отримання, оцінка якості, сфери застосування [Текст] : навч.-метод. посібник / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда, К. Д. Бучковська. - Харків : ФОП Леонов Д. С., 2021. - 224. с. - Б. ц.
22 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Розвиток геліцекультури в Харківській області [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : матеріали ІIІ Міжнар. наук.-практ. конф. м. Житомир, 13-14 трав. 2021 р. - Житомир, 2021. - С. 71-75.
23 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Використання фітосировини у виробництві сиркових виробів [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 21 груд. 2021 р. - Полтава, 2021
24 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Сироватковий сир «Ріккота» [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Організація діяльності в агропромисловому комплексі та актуальні питання ветеринарії : матеріали Міжнар. спеціаліз. наук. конф., м. Хмельницький, 5 берез. 2021 р. - Хмельницький, 2021. - С. 44-47.
25 Єфимова, А. В.
Продуктивні та технологічні особливості корів української чорно-рябої молочної породи [Текст] / А. В. Єфимова, наук. керівник Г. Л. Лисенко // Сучасний стан тваринництва : матеріали студент. наук.-практ. інтернет конф.
26 Гончаренко, О. В.
Використання рослинної сировини у виробах сиркових [Текст] / О. В. Гончаренко, наук. керівник : Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда // Сучасний стан тваринництва : матеріали студент. наук.-практ. інтернет конф.