Лисенко Ганна Леонідівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2025
1 Гейда, Ірина Михайлівна.
Вплив стартових культур на якість сирів групи «Паста Філата» [Текст] / І. М. Гейда, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа // Актуальні проблеми тваринництва та інноваційні шляхи їх вирішення в сучасних умовах : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 22-23 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 177-179
2 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Продуктивність і якісний склад туш свиней зарубіжного походження [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, К. К. Бойко // Актуальні проблеми тваринництва та інноваційні шляхи їх вирішення в сучасних умовах : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 22-23 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 172-173
3 Ніколенко, К. С.
Сучасні підходи до оцінки відповідності якості та безпечності м’ясної продукції згідно з європейськими стандартами [Текст] / К. С. Ніколенко, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа // Актуальні проблеми тваринництва та інноваційні шляхи їх вирішення в сучасних умовах : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 22-23 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 185-187
4 Еткало, А. А.
Інновації у вимірювальній техніці для галузі тваринництва [Текст] / А. А. Еткало, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа // Актуальні проблеми тваринництва та інноваційні шляхи їх вирішення в сучасних умовах : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 22-23 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 188-191
5
Організація молочного скотарства за розведення тварин швіцької породи та оригінальних технологічних рішень [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Г. Л. Лисенко, А. І. Дидикіна // Збереження локальних порід сільськогосподарських тварин: виклик сучасності на шляху до сталого розвитку та біорізноманіття : матеріали наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня затв. лебединської породи, 11 черв. 2025 р. - Суми, 2025. - С. 62-64
6 Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Вплив молока кіз, збагаченого йодом, на приріст живої маси козенят [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда // Актуальні проблеми тваринництва та інноваційні шляхи їх вирішення в сучасних умовах : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 22-23 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 143-145
2024
7
Determination of the antioxidant potential of processing products of osmotically dehydrated chokeberry fruits and beer enriched with them [Electronic resource] / M. Samilyk, Ya. Illiashenko, Ye. Rudichenko, Ye. Yevtushenko, S. Huba, S. Tkachuk, T. Ryzhkova, I. Heida, H. Lysenko, R. Severin // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 2, Issue 11 (128). - P. 26-33. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.301159. -
Повний текстПовний текст
8 Воронцов, Д. А.
Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених [Текст] / Д. А. Воронцов ; наук. керівник Г. Л. Лисенко // Модернізація та сучасні українські і світові наукові дослідження : матеріали VII Міжнар. студент. наук. конф., м. Чернігів, ГО «Молодіж. наук. ліга», 6 груд. 2024 р. - Вінниця : ТОВ «УКРЛОГОС Груп», 2024. - С. 211-212
9 Івченко, Я. В.
"Велесова ферма" на Чернігівщині [Текст] / Я. В. Івченко, наук. керівник Г. Л. Лисенко // Розвиток суспільства та науки в умовах цифрової трансформації : матеріали VI Міжнар. студент. наук. конф., м. Івано-Франківськ, ГО «Молодіж. наук. ліга». 31 трав. 2024 р. - Вінниця : ТОВ «УКРЛОГОСГруп», 2024. - С. 287-288
10 Ніколенко, К. С.
Сучасний стан тваринницького комплексу Харківської області [Текст] / К. С. Ніколенко, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квіт. 2024 р. - 2024. - С. 167-171
Повний текст
11
Особливості реалізації продуктивних якостей свиней за їх інтенсивного використання [Текст] / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Боднарчук // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 112-114
Повний текст
12
Органолептичні показники снеків із м’яса равлика [Текст] / Г. Л. Лисенко, В. Г. Прудніков, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 208-210
Повний текст
13
Оцінка технологічних прийомів у структурі відтворення інтенсивного свинарства [Текст] / К. К. Бойко, Г. Л. Лисенко, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 202-203
Повний текст
14 Еткало, А. А.
Крафтове виробництво продуктів тваринного походження в Україні [Текст] / А. А. Еткало, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 171-175
Повний текст
15 Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Аналіз шляхів стабілізації якості сметани [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда // SWorldJournal. - 2024. - Issue 24, Pt. 1. - Р. 30-34
16 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Особливості равликівництва у Північній Литві [Текст] / Г. Л. Лисенко // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 147-149
Повний текст
2023
17 Ільчук, М. С.
Виробництво напівфабрикатів із м’яса птиці в умовах «Аllfein feinkost» (м. Данненберг, Німеччина) [Текст] / М. С. Ільчук, наук. керівник Г. Л. Лисенко // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 114-116
18 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Рослинні культури для вирощування равликів в штучних умовах [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Сучасні тенденції розвитку галузі тваринництва: світовий та національний виміри : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Ін-т свинарства і агропром. вир-ва НААН, 07.12.2023. - Полтава, 2023. - С. 168-170
19 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Поширення равликівництва в Україні [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 27-28 квіт. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 201-203
Повний текст
20 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Удосконалення технологічних елементів при відгодівлі равликів Нelix аspersa в умовах відкритого ґрунту [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів Держ. біотехнол. ун-ту, 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 97-99
21
Раціональні параметри переробки козиного молока на сир кисломолочний [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Modern engineering and innovative technologies. - 2023. - No. 26, Pt. 1. - P. 50-55
2022
22 Гацько, В. В.
Вплив сировини рослинного походження на якість варених ковбас [Текст] / В. В. Гацько, наук. керівник Г. Л. Лисенко // Сучасні аспекти та перспективні напрямки розвитку науки : матеріали III Міжнар. студент. наук. конф., м. Дніпро, 6 трав. 2022 р. - Вінниця : ГО «Європ. наук. платформа», 2022. - С. 125-127
23 Кобцева, Р. Р.
Вплив харчових добавок на якість м’ясних продуктів [Текст] / Р. Р. Кобцева, наук. керівник Г. Л. Лисенко // Сучасні аспекти та перспективні напрямки розвитку науки : матеріали IV Міжнар. студент. наук. конф., м. Ужгород, 9 груд. 2022 р. - Вінниця : ГО «Європ. наук. платформа», 2022. - С. 147-149
24
Devising a technique for improving the biological value of A2 milk by adding carrot powder [Electronic resource] / M. Samilyk, R. Tsyrulyk, N. Bolgova, V. Vechorka, T. Ryzhkova, R. Severyn, A. Lysenko, I. Heida // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - С. 44-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.266924. -
Повний текстПовний текст
25 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Підвищення функціональних властивостей крем-меду шляхом збагачення пилком хвойних дерев [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Таврійський наук. вісник. Серія: Сільськогосподарські науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Одеса : Гельветика, 2022. - Вип. 127
26
Покращення якості комбінованого козиного кисломолочного сиру [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 15 груд. 2022 р. - Полтава, 2022. - С. 82-86
27 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Використання рослинної сировини у виробах сиркових [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Scientific Progressive Methods and Tools : Scientific Collection «InterConf», (112): with the Proceedings of the 1st International Scientific and Practical Conference, Riga, June 16-18, 2022. - Riga : Avots, 2022. - P. 307-312
28 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Системи вирощування равликів [Текст] / Г. Л. Лисенко // Collection of theses of scientific and methodical reports of scientific and pedagogical internship, which was organized by „Vasile Goldis” Western University of Arad, Romania, North University Centre of Baia Mare, Romania, Institute of professional development, Slovakia, Association of International Educational аnd Scientific Cooperation, Ukraine, for research and teaching staff of Ukrainian universities on October 3 – November 4, 2022 in educational and scientific institutions of foreign countries. - 2022. - С. 14-18
2021
29
Продукти бджільництва: технологія отримання, оцінка якості, сфери застосування [Текст] : навч.-метод. посібник / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда, К. Д. Бучковська. - Харків : ФОП Леонов Д. С., 2021. - 224. с. - Б. ц.
30 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Розвиток геліцекультури в Харківській області [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : матеріали ІIІ Міжнар. наук.-практ. конф. м. Житомир, 13-14 трав. 2021 р. - Житомир, 2021. - С. 71-75.
31 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Використання фітосировини у виробництві сиркових виробів [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 21 груд. 2021 р. - Полтава, 2021
32 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Сироватковий сир «Ріккота» [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Організація діяльності в агропромисловому комплексі та актуальні питання ветеринарії : матеріали Міжнар. спеціаліз. наук. конф., м. Хмельницький, 5 берез. 2021 р. - Хмельницький, 2021. - С. 44-47.