Лісніченко Олена Олександрівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Технологія готельно-ресторанної справи [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 073 Менеджмент ОПП Менеджмент / авт.-уклад.: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. - Харків : [б. и.], 2024. - 19 с. - Б. ц.
Повний текст
2
Технологія готельно-ресторанної справи [Текст] : тестові завдання до поточ. та підсумк. контролю для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 073 Менеджмент ОПП Менеджмент / авт.-уклад.: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 23 с. - Б. ц.
3
Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукції [Текст] / О. В. Котляр, С. Б. Омельченко, Н. В. Федак, Н. В. Чорна, О. О. Лісніченко // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва та торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 61-72
4 Лісніченко, Олена Олександрівна.
Впровадження цифрових методів навчання при викладання економічних дисциплін [Текст] / О. О. Лісніченко // Теорія і практика професійного становлення фахівців в інноваційному соціокультурному просторі : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. і молодих учених, 17-18 квіт. 2024 р. - Дніпро : Ун-т ім. Альфреда Нобеля, 2024. - С. 32-35
2023
5
Розширення асортименту кисломолочних продуктів підвищеної харчової цінності та проведення їх товарознавчої оцінки [Текст] / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, О. О. Лісніченко, Л. В. Татар // Вчені записки ТНУ ім. В. І. Вернадського. Серія: Техн. науки. - 2023. - Т. 34 (73), № 2. - С. 78-83
6 Лібіченко, Д. В.
Використання сухої суміші у рецептурному складі десертної продукції (мусів) [Текст] / Д. В. Лібіченко ; наук. керівник: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 30
7
Виробнича практика [Текст] : метод. вказівки до організації та проходження здобувачами другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 073 Менеджмент / авт.-уклад.: Ю. М. Сагачко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 88 с. - Б. ц.
8 Новікова, А. А.
Розроблення проєкту технології парфе на основі вершків зі зниженою жирністю [Текст] / А. А. Новікова ; наук. керівник: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 42
9 Омельченко, Світлана Борисівна.
Технологія готельно-ресторанної справи [Текст] : корот. конспект лекцій або презентації лекцій дисципліни роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 073 Менеджмент ОПП Менеджмент / С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. - Харків : ДБТУ, 2023. - 63 с. - Б. ц.
2022
10
Розробка стратегії вдосконалення системи управління якістю на овочепереробному підприємстві [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі : Серія Технічні науки. - 2022. - Вып. 1. - С. 86-90
11 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Сертифікація систем якості [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 64 с. - Б. ц.
12 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Розробка заходів з удосконалення організації роботи складського господарства роздрібної торговельної мережі [Текст] / Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // International Scientific Innovations in Human Life : XII International Scientific and Practical Conference, Manchester, June 8-10, 2022. - Manchester, 2022. - С. 889-891
13
Товарознавча оцінка якості вершкового масла [Текст] / М. С. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // International Scientific Innovations in Human Life : XII International Scientific and Practical Conference, Manchester, June 8-10, 2022. - Manchester, 2022. - С. 245-248
14
Товарознавча оцінка якості вершкового масла [Текст] / Т. В. Карбівнича, М. С. Одарченко, К. В. Сподар, О. О. Лісніченко // Science, innovations and education: problems and prospects : Proceedings of the 11th International scientific and practical conference, Tokyo, June 1-3, 2022. - Tokyo : CPN Publishing Group, 2022. - С. 273-276
15 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Вміст нітратів у різних сортах капусти [Текст] / Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 397-398
16 Соколова, Євгенія Борисівна.
Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості [Текст] / Є. Б. Соколова, О. О. Лісніченко // Study of world opinion regarding the development of science : IX Міжнар. наук.-практ.конф, 22-25 листоп. 2022 р. - Прага, 2022. - С. 68-70
2021
17
Безпечність товарів [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / уклад.: Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 10 с. - Б. ц.
18
Управління якістю товарів [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спеці. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / уклад.: Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 13 с. - Б. ц.
19 Ковалевська, Надія Сергіївна.
Про екологічну складову сталого розвитку підприємств харчової індустрії [Текст] / Н. С. Ковалевська, О. О. Лісніченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 211
20
Сертифікація систем якості [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / уклад.: Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц.
2020
21 Татар, О. С.
Створення ефективної системи управління якістю продукції на основі інтегративного підходу [Текст] / О. С. Татар, наук. керівник : О. О. Лісніченко, Н. С. Ковалевська // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 178
22 Кучкурда, З. Ю.
Основні показники придатності рослинної сировини до заморожування [Текст] / З. Ю. Кучкурда, наук. керівник : О. О. Лісніченко, Є. Б. Соколова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 173
23 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Управління якістю на підприємствах роздрібної торгівлі [Текст] / Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 249-250
2019
24
Scientific substantiation of the methodology of preparation of quince japanese for analysis and investigation of consumer properties of the products of its recycling [Text] / D. Odarchenko, A. Odarchenko, K. Spodar, O. Lisnichenko // EUREKA: Life Sciences. - 2019. - № 3. - С. 48-53. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00917. -
Повний текст
25 Багінська, А. О.
Дослідження динаміки зміни показників якості курячих яєць під час зберігання [Текст] / А. О. Багінська ; наук. керівник: О. О. Лісніченко, З. П. Карпенко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 232
26
Аналіз організації роботи з підвищення безпечності та конкурентоспроможності продукції на рибопереробному підприємстві [Текст] / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, Є. Б. Соколова, О. О. Лісніченко // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. - 2019. - Т. 30 (69), № 5. - С. 110-113
27 Лісніченко, Олена Олександрівна.
Розробка рецептури плавлених сирів з підвищеною біологічною цінністю за рахунок введення концентрату сироваткового білка [Текст] / О. О. Лісніченко, Є. Б. Соколова, З. П. Карпенко // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. - 2019. - Т. 30 (69), № 4. - С. 98-103
28
Determining the rational modes for lowtemperature storage and for obtaining products of Japanese Quince processing with high consumer properties [Electronic resource] / D. Odarchenko, Andrey Odarchenko, O. Lisnichenko, K. Spodar // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 3, No. 11(99). - С. 23 - 29. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.169350. -
Повний текстПовний текст
2018
29
Управління якістю товарів [Текст] : навч. посібник / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, О. О. Лісніченко, Я. М. Черненко. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 270 с. - Б. ц.
2017
30
Управління якістю товарів [Текст] : навч. посібник / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, О. О. Лісніченко. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 254 с. - Б. ц.
31 Одарченко, Андрій Миколайович.
Біржова діяльність [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, О. О. Лісніченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 95 с. - Б. ц.
Повний текст
2014
32 Лісніченко, Олена Олександрівна.
Управління вартістю підприємства: оцінка та формування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 26.12.2014 / О. О. Лісніченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17. - Б. ц.
33 Лісніченко, Олена Олександрівна.
Управління вартістю підприємства: оцінка та формування [Текст] : дис. ... канд. екон. наук: 08.00.04 / О. О. Лісніченко. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 267 с. - Б. ц.