Леппа Анастасія Львівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Ніколенко, К. С.
Сучасний стан тваринницького комплексу Харківської області [Текст] / К. С. Ніколенко, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квіт. 2024 р. - 2024. - С. 167-171
Повний текст
2
Органолептичні показники снеків із м’яса равлика [Текст] / Г. Л. Лисенко, В. Г. Прудніков, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 208-210
Повний текст
3
Реконструкція, модернізація та експлуатація приміщень для вирощування свиней [Текст] / О. І. Колісник, К. К. Бойко, В. Г. Прудніков, А. Л. Леппа // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 222-224
Повний текст
4 Еткало, А. А.
Крафтове виробництво продуктів тваринного походження в Україні [Текст] / А. А. Еткало, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 171-175
Повний текст
5
Особливості реалізації продуктивних якостей свиней за їх інтенсивного використання [Текст] / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Боднарчук // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 112-114
Повний текст
2023
6 Рубайло, Ю. О.
Вплив різних наповнювачів на якість кисломолочних продуктів [Текст] / Ю. О. Рубайло, наук. керівник А. Л. Леппа // Науковий простір: аналіз, сучасний стан, тренди та перспективи : матеріали IV Всеукр. студент. наук. конф., м. Івано-Франківськ, 15.12.2023. - 2023
7 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Удосконалення технологічних елементів при відгодівлі равликів Нelix аspersa в умовах відкритого ґрунту [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів Держ. біотехнол. ун-ту, 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 97-99
8 Махота, О. А.
Санітарно-гігієнічні показники якості заготівельного молока [Текст] / О. А. Махота, наук. керівник А. Л. Леппа // Розвиток галузі тваринництва: інноваційні проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 лип. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 117-118
Повний текст
9 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Поширення равликівництва в Україні [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 27-28 квіт. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 201-203
Повний текст
10 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Рослинні культури для вирощування равликів в штучних умовах [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Сучасні тенденції розвитку галузі тваринництва: світовий та національний виміри : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Ін-т свинарства і агропром. вир-ва НААН, 07.12.2023. - Полтава, 2023. - С. 168-170
2022
11 Костенко, В. О.
Якість напівфабрикатів посічених м’ясних за використання рослинної сировини [Текст] / В. О. Костенко, наук. керівник А. Л. Леппа // Сучасні аспекти та перспективні напрямки розвитку науки : матеріали III Міжнар. студент. наук. конф., м. Дніпро, 6 трав., 2022 р. - Вінниця : ГО «Європ. наук. платформа», 2022. - С. 135-137
12 Рубайло, Ю. О.
Аналіз технології виробництва кисломолочних продуктів із додаванням меду [Текст] / Ю. О. Рубайло, А. Л. Леппа // Сучасні аспекти та перспективні напрямки розвитку науки : матеріали IV Міжнар. студент. наук. конф., м. Ужгород, 9 груд. 2022 р. - Вінниця : ГО «Європ. наук. платформа», 2022. - С. 145-146
13 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Використання рослинної сировини у виробах сиркових [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Scientific Progressive Methods and Tools : Scientific Collection «InterConf», (112): with the Proceedings of the 1st International Scientific and Practical Conference, Riga, June 16-18, 2022. - Riga : Avots, 2022. - С. 307-312
14 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Підвищення функціональних властивостей крем-меду шляхом збагачення пилком хвойних дерев [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Таврійський наук. вісник. Серія: Сільськогосподарські науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Одеса : Гельветика, 2022. - Вип. 127
2021
15 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Розвиток геліцекультури в Харківській області [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : матеріали ІIІ Міжнар. наук.-практ. конф. м. Житомир, 13-14 трав. 2021 р. - Житомир, 2021. - С. 71-75.
16 Леппа, Анастасія Львівна.
Вплив породи на якісні та технологічні властивості свинини [Текст] / А. Л. Леппа // Сучасний стан свинарства : матеріали Міжвуз. наук.-практ. інтернет-конф., смт Мала Данилівка, 18-19 трав. 2021 р. - 2021. - С. 29-31.
17 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Сироватковий сир «Ріккота» [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Організація діяльності в агропромисловому комплексі та актуальні питання ветеринарії : матеріали Міжнар. спеціаліз. наук. конф., м. Хмельницький, 5 берез. 2021 р. - Хмельницький, 2021. - С. 44-47.
18 Лисенко, Ганна Леонідівна.
Використання фітосировини у виробництві сиркових виробів [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 21 груд. 2021 р. - Полтава, 2021
19 Леппа, Анастасія Львівна.
Обґрунтування ефективної системи вирощування кіз зааненської породи [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.02.04 Технологія виробництва продуктів тваринництва : захищена 12.05.2021 / А. Л. Леппа ; наук. керівник С. Ю. Рубан ; Харків. держ. зооветеринар. акад. - Харків : [б. в.], 2021. - 22 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60187 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 17-19. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
20
Продукти бджільництва: технологія отримання, оцінка якості, сфери застосування [Текст] : навч.-метод. посібник / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда, К. Д. Бучковська. - Харків : ФОП Леонов Д. С., 2021. - 224. с. - Б. ц.
21 Леппа, Анастасія Львівна.
Обґрунтування ефективної системи вирощування кіз зааненської породи [Текст] : автореф. дис. канд. с.-г. наук: 06.02.04 – Технологія виробництва продуктів тваринництва / А. Л. Леппа ; наук. керівник С. Ю. Рубан. - Харків : [б. в.], 2021. - 22 с. - Б. ц.
Повний текст
22 Костюк, О. М.
Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники молочних продуктів [Текст] / О. М. Костюк, наук. керівник А. Л. Леппа // Сучасний стан тваринництва : матеріали студент. наук.-практ. інтернет конф.
23 Луценко, С. В.
Розробка технології варено-копчених ковбас за використання рослинної сировини [Текст] / С. В. Луценко, наук. керівник А. Л. Леппа // Сучасний стан тваринництва : матеріали студент. наук.-практ. інтернет конф.