2024 |
1 | > Ніколенко, К. С. Сучасний стан тваринницького комплексу Харківської області [Текст] / К. С. Ніколенко, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа> // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квіт. 2024 р. - 2024. - С. 167-171 | Повний текст |
---|
2 | > Органолептичні показники снеків із м’яса равлика [Текст] / Г. Л. Лисенко, В. Г. Прудніков, А. Л. Леппа, І. М. Гейда> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 208-210 | Повний текст |
---|
3 | > Реконструкція, модернізація та експлуатація приміщень для вирощування свиней [Текст] / О. І. Колісник, К. К. Бойко, В. Г. Прудніков, А. Л. Леппа> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 222-224 | Повний текст |
---|
4 | > Еткало, А. А. Крафтове виробництво продуктів тваринного походження в Україні [Текст] / А. А. Еткало, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа> // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 171-175 | Повний текст |
---|
5 | > Особливості реалізації продуктивних якостей свиней за їх інтенсивного використання [Текст] / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Боднарчук> // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 112-114 | Повний текст |
---|
2023 |
6 | > Рубайло, Ю. О. Вплив різних наповнювачів на якість кисломолочних продуктів [Текст] / Ю. О. Рубайло, наук. керівник А. Л. Леппа> // Науковий простір: аналіз, сучасний стан, тренди та перспективи : матеріали IV Всеукр. студент. наук. конф., м. Івано-Франківськ, 15.12.2023. - 2023 | |
---|
7 | > Лисенко, Ганна Леонідівна. Удосконалення технологічних елементів при відгодівлі равликів Нelix аspersa в умовах відкритого ґрунту [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда> // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів Держ. біотехнол. ун-ту, 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 97-99 | |
---|
8 | > Махота, О. А. Санітарно-гігієнічні показники якості заготівельного молока [Текст] / О. А. Махота, наук. керівник А. Л. Леппа> // Розвиток галузі тваринництва: інноваційні проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 лип. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 117-118 | Повний текст |
---|
9 | > Лисенко, Ганна Леонідівна. Поширення равликівництва в Україні [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 27-28 квіт. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 201-203 | Повний текст |
---|
10 | > Лисенко, Ганна Леонідівна. Рослинні культури для вирощування равликів в штучних умовах [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа> // Сучасні тенденції розвитку галузі тваринництва: світовий та національний виміри : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Ін-т свинарства і агропром. вир-ва НААН, 07.12.2023. - Полтава, 2023. - С. 168-170 | |
---|
2022 |
11 | > Костенко, В. О. Якість напівфабрикатів посічених м’ясних за використання рослинної сировини [Текст] / В. О. Костенко, наук. керівник А. Л. Леппа> // Сучасні аспекти та перспективні напрямки розвитку науки : матеріали III Міжнар. студент. наук. конф., м. Дніпро, 6 трав., 2022 р. - Вінниця : ГО «Європ. наук. платформа», 2022. - С. 135-137 | |
---|
12 | > Рубайло, Ю. О. Аналіз технології виробництва кисломолочних продуктів із додаванням меду [Текст] / Ю. О. Рубайло, А. Л. Леппа> // Сучасні аспекти та перспективні напрямки розвитку науки : матеріали IV Міжнар. студент. наук. конф., м. Ужгород, 9 груд. 2022 р. - Вінниця : ГО «Європ. наук. платформа», 2022. - С. 145-146 | |
---|
13 | > Лисенко, Ганна Леонідівна. Використання рослинної сировини у виробах сиркових [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда> // Scientific Progressive Methods and Tools : Scientific Collection «InterConf», (112): with the Proceedings of the 1st International Scientific and Practical Conference, Riga, June 16-18, 2022. - Riga : Avots, 2022. - С. 307-312 | |
---|
14 | > Лисенко, Ганна Леонідівна. Підвищення функціональних властивостей крем-меду шляхом збагачення пилком хвойних дерев [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда> // Таврійський наук. вісник. Серія: Сільськогосподарські науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Одеса : Гельветика, 2022. - Вип. 127 | |
---|
2021 |
15 | > Лисенко, Ганна Леонідівна. Розвиток геліцекультури в Харківській області [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа> // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : матеріали ІIІ Міжнар. наук.-практ. конф. м. Житомир, 13-14 трав. 2021 р. - Житомир, 2021. - С. 71-75. | |
---|
16 | > Леппа, Анастасія Львівна. Вплив породи на якісні та технологічні властивості свинини [Текст] / А. Л. Леппа> // Сучасний стан свинарства : матеріали Міжвуз. наук.-практ. інтернет-конф., смт Мала Данилівка, 18-19 трав. 2021 р. - 2021. - С. 29-31. | |
---|
17 | > Лисенко, Ганна Леонідівна. Сироватковий сир «Ріккота» [Текст] / Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа> // Організація діяльності в агропромисловому комплексі та актуальні питання ветеринарії : матеріали Міжнар. спеціаліз. наук. конф., м. Хмельницький, 5 берез. 2021 р. - Хмельницький, 2021. - С. 44-47. | |
---|
18 | > Лисенко, Ганна Леонідівна. Використання фітосировини у виробництві сиркових виробів [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда> // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 21 груд. 2021 р. - Полтава, 2021 | |
---|
19 | > Леппа, Анастасія Львівна. Обґрунтування ефективної системи вирощування кіз зааненської породи [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.02.04 Технологія виробництва продуктів тваринництва : захищена 12.05.2021 / А. Л. Леппа ; наук. керівник С. Ю. Рубан ; Харків. держ. зооветеринар. акад. - Харків : [б. в.], 2021. - 22 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60187 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 17-19. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
20 | > Продукти бджільництва: технологія отримання, оцінка якості, сфери застосування [Текст] : навч.-метод. посібник / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда, К. Д. Бучковська. - Харків : ФОП Леонов Д. С., 2021. - 224. с. - Б. ц. | |
---|
21 | > Леппа, Анастасія Львівна. Обґрунтування ефективної системи вирощування кіз зааненської породи [Текст] : автореф. дис. канд. с.-г. наук: 06.02.04 – Технологія виробництва продуктів тваринництва / А. Л. Леппа ; наук. керівник С. Ю. Рубан. - Харків : [б. в.], 2021. - 22 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
|
22 | > Костюк, О. М. Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники молочних продуктів [Текст] / О. М. Костюк, наук. керівник А. Л. Леппа> // Сучасний стан тваринництва : матеріали студент. наук.-практ. інтернет конф. | |
---|
|
23 | > Луценко, С. В. Розробка технології варено-копчених ковбас за використання рослинної сировини [Текст] / С. В. Луценко, наук. керівник А. Л. Леппа> // Сучасний стан тваринництва : матеріали студент. наук.-практ. інтернет конф. | |
---|