Летута Тетяна Миколаївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Зберігання харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. навч. дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти,спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, Т. М. Летута. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц.
2 Сподар, Катерина Вікторівна.
Програма виробничої практики [Текст] : для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти 3 курсу спец. 076 Підприємництво та торгівля / К. В. Сподар, Т. М. Летута, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц.
3
Удосконалення якості та розширення асортименту молочної продукції за рахунок додавання овочевої сировини [Текст] : монографія / С. В. Сорокіна, М. С. Одарченко, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко, Н. М. Пенкіна, А. І. Кудряшов, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 219 с. - Б. ц.
Повний текст
2023
4
Сучасні технології стабілізації якості винограду протягом зберігання [Електронний ресурс] / Т. М. Летута, В. О. Акмен, А. І. Кудряшов, Т. В. Карбівнича // Science and innovation of modern world. Proceedings : 10th International scientific and practical conference, June 15-17, 2023. - London : United Kingdom, 2023. - Р. 228-234
Повний текст
5
Improving the quality of vegetables and fruits using biofortification strategies [Electronic resource] / A. Dubinina, V. Zaitseva, M. Mardar, T. Kuklina, O. Cherevko, S. Lehnert, T. Letuta, L. V. Tatar // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2023. - Vol. 17, Issue 3. - P. 4-14. - DOI 10.15673/fst.v17i3.2650. -
Повний текстПовний текст
6 Летута, Тетяна Миколаївна.
Пакувальні матеріали і тара [Текст] : курс лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 076 Підприємництво і торгівля / Т. М. Летута, Л. В. Татар. - Харків : ДБТУ, 2023. - 162 с. - Б. ц.
Повний текст
7
Інноваційні технології подієвих заходів [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт навч. дисципліни для здобувачів 2 (магістер.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: Л. В. Татар, Т. М. Летута. - Харків : ДБТУ, 2023. - 13 с. - Б. ц.
8
Інноваційні технології подієвих заходів [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. навч. дисципліни для здобувачів 2 (магістер.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: Л. В. Татар, Т. М. Летута. - Харків : ДБТУ, 2023. - 17 с. - Б. ц.
9Пат. 154552 Україна, МПК A21D 2/36, A21D 13/00.
Спосіб отримання печива пісочного [Текст] / О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, А. В. Гавриш, Н. М. Пенкіна, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, В. В. Колесник, О. Ю. Литвиненко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202301821 ; Заявл. 19.04.2023 ; Опубл. 22.11.2023, Бюл. № 47. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
10
Матеріалознавство та основи виробництва [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. О. Акмен [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 61 с. - Б. ц.
11
Пакувальні матеріали і тара [Текст] : метод. вказівки для самост. вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм здобуття освіти спец. 076 Підприємництво і торгівля / уклад.: Т. М. Летута, Л. В. Татар. - Харків : ДБТУ, 2023. - 41 с. - Б. ц.
Повний текст
2022
12
Фахове вступне випробування [Текст] : програма для здобуття ступеня освіти магістр, на основі освітніх ступенів магістр, спеціаліст, спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / уклад.: Т. М. Летута, В. О. Акмен. - Харків : ДБТУ, 2022. - 20 с. - Б. ц.
13 Летута, Тетяна Миколаївна.
Аналіз міжнародних вимог до якості та безпечності харчових продуктів [Текст] / Т. М. Летута, Т. В. Карбівнича, Н. М. Пенкіна // Modern research in world science : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. конф. 28-30 листоп. - Львів, 2022. - С. 529-536
14
Improving the food products quality in the hotel and restaurant industry [Electronic resource] / О. Sokolovska, А. Husliev, Y. Biletska, А. Radchenko, O. Skyrda, T. Letuta, T. Frolova, A. Havrysh // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2022. - Vol. 38. - С. 13-17
Повний текст
15 Летута, Тетяна Миколаївна.
Розвиток соціальних готелів в індустрії гостинності [Електронний ресурс] / Т. М. Летута, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : зб. тез доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 25 листоп. 2022 р., м. Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», , 2022. - С. 617-620
16 Akmen, Viktoria.
Development of the student's creativity, as a component of innovative technologies for quality training of specialists [Text] / V. Akmen, S. Sorokina, T. Letuta // Вісник Глухівського нац. пед. ун-ту ім. Олександра Довженка. Серія: Пед. науки. - 2022. - Вип. 3 (50). - С. 134-141
17 Летута, Тетяна Миколаївна.
Eкологічні інновації у готельному бізнесі [Текст] / Т. М. Летута, Т. В. Карбівнича, Н. М. Пенкіна // Eurasian scientific discussions : матеріали XI Міжнар. наук.-практ. конф. 21-23 листоп. 2022 року. - Барселона, 2022. - С. 487-491
18 Носуля, О. Є.
Сучасні питання щодо захисту прав споживачів [Електронний ресурс] / О. Є. Носуля, В. О. Акмен, Т. М. Летута // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 418-419
2021
19 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Переваги й актуальність дистанційного навчання [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, П. Р. Венскутоніс // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 146-147
20
Hydrolysis of g-oryzanol by enzyme preparations [Text] / S. Lehnert, A. Dubinina, T. Letuta, I. Byelyayeva, T. Popova, G. Selyutina, T. Karbivnycha, V. Akmen // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition NUTRICON 2021 : Ohrid, June 9-11, 2021, Book of Abstracts – Kontura, Scopje. - 2021. - С. 239-240
21 Летута, Тетяна Миколаївна.
Фальсифікація та ідентифікація кави [Текст] / Т. М. Летута, Л. В. Татар, Т. В. Карбівнича // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : матеріали IІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 листоп. 2021 р. - Полтава-Старобільськ : ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2021. - С. 270
22
Optimization of the enzymatic hydrolysis of γ-oryzanol parameters by pentopan 500 bg [Text] / S. Lehnert [etc.] // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - С. 237-238
23
Improving the Food Products Quality in the Hotel and Restaurant Industry [Text] / О. Sokolovska [etc.] // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition – NUTRICON, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - 2021. - С. 222-223
24 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Щодо проблем та перспектив розвитку товарознавства [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 41-43
25
Prerequisites for the use of herbal raw materials extracts in the apricot fruits (prunus armeniaca) storage technology [Text] / A. Dubinina [etc.] // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - P. 235-236
26 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Майно із підприємництва як модель факультативного навчання в університеті [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. Дамянова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 261
27
Hydrolysis of γ-oryzanol by enzyme preparations [Text] / S. Lehnert [etc.] // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - С. 239-240
28 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Обробка томатних овочів плівкоутворювальними композиціями [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. В. Фролова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 207
29 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Щодо проблем та перспектив розвитку товарознавства [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 41
30
Optimization of the enzymatic hydrolysis of g-oryzanol parameters by Pentopan 500 BG [Text] / S. Lehnert, A. Dubinina, T. Letuta, I. Byelyayeva, T. Popova, G. Selyutina, T. M. Golovko, S. Sorokina // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition – NUTRICON 2021 : Ohrid, June 9-11, 2021, Book of Abstracts – Kontura, Scopje. - 2021. - С. 241-242
31 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Дослідження антимікробних властивостей плівкоутворювальних композицій [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. В. Фролова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 205
32
Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] : підручник / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, С. О. Дубініна, Т. М. Летута, М. О. Науменко. - Київ : Професіонал, 2021. - 238 с. - Б. ц.
33 Фролова , Тетяна Володимирівна.
Удосконалення способів зберігання томатних овочів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 12.05.2021 / Т. В. Фролова ; наук. кер. Т. М. Летута ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - 2021. - 22 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34055 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16-20. -
Повний текстПовний текст
34
Сучасна методологія споживчого дослідження [Текст] / Н. І. Черевична, О. В. Гапонцева, Т. М. Летута, Т. В. Фролова // Modern directions of scientific research development : Proceedings of the 5th International scientific and practical conference, Chicago, 2021. - Chicago : BoScience Publisher, 2021. - С. 871-880
35
Оptimization of the enzymatic hydrolysis of γ-oryzanol parameters by pentopan 500 BG [Text] / T. Golovko, S. Lehnert, A. Dubinina, T. Letuta [etc.] // Congress on food quality and safety, health and nutrition – NUTRICON 2021, June 9-11, 2021. - Ohrid, 2021. - P. 237-238
36
Аналіз надання бортових послуг [Текст] / Н. І. Черевична, О. В. Гапонцева, Т. М. Летута, Т. В. Фролова // Перспективи розвитку сучасної науки та освіти : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 25-26 верес. 2021 р. - Львів : Растр-7, 2021. - С. 11-12
2020
37 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Грибкові захворювання, як основна причина короткого терміну зберігання кісточкових плодів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, В. В. Новікова // Technologie przechjwywania I przerobu produktow rolniczych : XVI Międzynarodowej naukowi-praktycznej konferencji, Naukowa myśl informacyjnej powieki, 7-15.03.2020. - Przemyśl, 2020. - Vol. 6. - С. 46-50
38
Scientific foundations of the integrated use of sweeteners and iodine-containing raw materials in confectionery technology [Electronic resource] / O. Sokolovska, O. Skyrda, O. Chatchenko, T. Letuta, A. Havrysh // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2020. - Vol. 32. - С. 11-16.
Повний текст
39 Dubinina, Antonina.
Research of the bactericidal properties and toxicity of compositions for stone fruit preservation [Electronic resource] / Antonina Dubinina, T. Letuta, Viktoria Novikova // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2020. - Vol. 14, Issue 2. - С. 50-57. - DOI 10.15673/fst.v14i2.1721. -
Повний текстПовний текст
40 Буть, В. А.
Аналіз ринку пастильних виробів України [Текст] / В. А. Буть, наук. керівник Т. М. Летута // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 127
41
Розрахунок комплексного показника якості та визначення критеріїв формування якості коренеплодів редьки [Текст] / О. В. Гапонцева, Г. А. Селютіна, Т. М. Летута, О. Є. Скирда, В. О. Віннікова // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. Серія: Техн. науки. - 2020. - Т. 31 (71), № 3. - С. 96-115
42
Substantiation of the film-forming composition for eggplant fruits treatment before storage [Text] / A. Dubinina, T. Letuta, T. Frolova, O. Skyrda, I. Byelyayeva, T. Popova // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - P. 194-209
43 Летута, Тетяна Миколаївна.
Моніторинг вмісту оксалатів у плодах перцю солодкого [Текст] / Т. М. Летута, Т. В. Фролова, М. О. Ужвій // Efektivní nástroje moderních věd : Materiály XVI Mezinárodní vĕdecko-praktická konference, 22-30 dubna 2020. - Praha : Publishing House «Education and Science», 2020. - Vol. 9. - S. 72-76
44 Dubinina, A.
Research of bactericidal properties and toxicity of compositions for bone fruits preservation [Text] / A. Dubinina, T. Letuta, V. Novikova // Харчова наука і технологія. - 2020. - С. 50-57
45 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Особливості епіфітної мікрофлори кісточкових плодів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, В. В. Новикова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 165-166
46 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Захист плодоовочевих культур від патогенних мікроорганізмів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. В. Фролова // Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнар. конф., м. Львів, 25 верес. 2020 р. - Львів : ЛТЕУ, 2020
47 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Удосконалення способів зберігання овочів із використанням плівкоутворюючих композицій [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. В. Фролова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. VІІІ-ХІІІ
48 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Характеристика збудників захворювання свіжих овочів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. В. Фролова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 163-164
49 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Проблеми розвитку студентського підприємництва [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Ю. Бабіч // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 136-137
50 Летута, Тетяна Миколаївна.
Особливості соціального підприємництва [Текст] / Т. М. Летута, В. І. Скоробогатько, С. Пашова // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 156-157
51
Оптимізація споживних властивостей м’якого морозива [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, І. М. Бєляєва, Т. В. Фролова // Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнар. конф., м. Львів, 25 верес. 2020 р. - Львів : ЛТЕУ, 2020
52
Міжнародне технічне регулювання [Текст] : навч. посібник у структур.-логіч. схемах / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. М. Летута, О. Є. Скирда, О. В. Гапонцева. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 126 с. - Б. ц.
Повний текст
53 Летута, Тетяна Миколаївна.
Аналіз ринку паковання для плодоовочевих культур в Україні [Текст] / Т. М. Летута, Т. В. Фролова, М. О. Ужвій // Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнар. конф., м. Львів, 25 верес. 2020 р. - Львів : ЛТЕУ, 2020
54
The effect of technological parameters on low-salted cucumbers color change under using low-temperature non-brine process of manufacture [Electronic resource] / Antonina Dubinina, Galina Selyutina, T. Shcherbakova, T. Letuta, I. Belyayeva, Yu. Khatskevych, T. Popova, T. Frolova, V. Afanasieva // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2020. - Vol. 31. - P. 3-7
Повний текст
2019
55 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Вплив термінів зберігання на мікробіоту та мікобіоту філосфери плодів томатів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. В. Фролова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 212-220
56 Аксьонов, С. К.
Дослідження нових видів пакувальних матеріалів [Текст] / С. К. Аксьонов, наук. керівник Т. М. Летута // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 174
57
Товарна інформація у структурно-логічних схемах [Текст] : навч. посібник / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна, І. М. Бєляєва, Т. В. Фролова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 150 с. - Б. ц.
58
Мікотоксини в рослинній сировині [Текст] / А. А. Дубініна, С. А. Ленерт, Т. М. Летута, Т. А. Непочатих, І. С. Щербакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 215-228
59 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Моніторинг впливу екстрактів рослинної сировини на збудників хвороб плодів вишні [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, В. В. Новікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 220-232
60
The effect of technological parameters on color change of low-salt cu-cumbers when using low-temperature-free different method of manufacture [Text] / G. Selyutina, A. Dubinina, T. Shcherbakova, T. Letuta // Food quality and safity, heals and nutrition. - 2019. - P. 52
61 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Субхронічне дослідження екстрактів на основі хітозану для кісточкових плодів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, В. В. Новікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 229-239
2018
62 Хацкевич, Ю. М.
Міжнародний консьюмеризм [Текст] : навч. посібник у структурно-логіч. схемах / Ю. М. Хацкевич, Т. М. Летута ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 111 с. - Б. ц.
Повний текст
63
Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцю [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. В. Фролова, К. С. Сібірякова, О. Ю. Гриценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 238-261
Повний текст
64
Проблеми гармонізації вітчизняних стандартів із міжнародними та європейськими та розробка пропозицій щодо їх удосконалення [Текст] / І. В. Гайдук ; наук. керівник Т. М. Летута // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 303-309
65
Аналіз сучасних методів захисту плодоовочевих культур від патогенних мікроорганізмів [Текст] / К. С. Сібірякова ; наук. керівник Т. М. Летута // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 310-322
66
Perspectives of the use of plant raw material extracts for storage of tomatoes [Electronic resource] / Antonina Dubinina, T. Letuta, T. Frolova, H. Selyutina, O. Hapontseva // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 4. - С. 43-51. - DOI 10.15673/fst.v12i4.1181. -
Повний текстПовний текст
67
Сhanges in the nutritive value of the radish of different varieties depending on the storage method [Text] / А. Dubinina, G. Selyutina, T. Letuta, O. Hapontseva, T. Frolova. // Food Science and Technology. - 2018. - № 12. - С. 46-53
68
Stabilization of the natural color of sweet рерpеr (Capsicum Annuum L.) during its processing [Electronic resource] / А. Dubinina, T. Letuta, T. Shcherbakova, G. Selyutina, V. Afanasieva, O. Yudicheva, O. Kalashnyk, A. Samoylenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11(96). - С. 15-20. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147768. -
Повний текстПовний текст
69
Changes in the nutritive value of the radish of different varieties depending on the storage method [Electronic resource] / Antonina Dubinina, H. Selyutina, T. Letuta, O. Hapontseva, T. Frolova // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 2. - С. 46-53. - DOI 10.15673/fst.v12i2.942. -
Повний текстПовний текст
2017
70
Аssessment of Eggplant Varietie’s Quality Spread in Ukraine [Text] / А. Dubinina, G. Deinychenko, T. Letuta, O. Kruhlova // Current Trends in Commodity Science Poznan University of Economics. - 2017
71
Використання компонентів на основі хітозану в харчовій промисловості [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, В. Є. Новікова, Т. В. Фролова // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 34-37
72
Експертиза товарів [Текст] : навч. посібник / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. В. Сорокіна, М. Р. Мардар. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 682 с. - Б. ц.
73
Обґрунтування доцільності використання йодовмісної добавки в рецептурі пастильних виробів [Текст] / О. О. Соколовська, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна, О. Є. Скирда, А. Гасанова // ScienceRise. - 2017. - № 5 (34). - С. 66-71
74 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Аналіз освітніх стандартів європейських країн [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 375-376
75 Летута, Тетяна Миколаївна.
Дослідження мікробіологічних показників якості свіжих овочів [Текст] / Т. М. Летута, Т. В. Фролова, Т. А. Щербак // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 259-260
Повний текст
76 Шеховцова, К. В.
Споживні властивості морозива [Електронний ресурс] / К. В. Шеховцова, наук. керівник Т. М. Летута // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 29
77 Зотова, Ю. О.
Експертиза під час визначення фальсифікації фруктових соків [Текст] / Ю. О. Зотова, наук. керівник Т. М. Летута // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 191
78
The study of beer quality with the reduced toxic effect [Text] / N. Penkina, L. Tatar, V. Kolesnyk, T. Karbivnycha, T. Letuta // EUREKA: Life Science. - 2017. - № 1 (7). - P. 27-43
79 Летута, Тетяна Миколаївна.
Аналіз захворювань томатних овочів, що виникають під час зберігання [Текст] / Т. М. Летута, Т. В. Фролова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 202-203
80
Assessment Eggplant Varieties’ Quality Spread in Ukraine [Text] / А. Dubinina, H. Deynichenko, T. Letuta, O. Kruglova // Current Trends in Commodity Science. Book of Abstracts : 14 th International Commodity Science Conference Poznan University of Economics and Business. - Dolsk, 2017. - P. 69
81
Trends in improving and developing new technologies and equipment for grain storeg and production of mixed fodders [Text] / М. Zlatibor, T. Letuta, A. Gasanova, I. Makarova // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 267-268
82 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Актуальність підготовки фахівців зі спеціалізації «Експертиза товарів та готельно-ресторанних послуг» [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, І. А. Макарова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XVI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 43-44
83
Research into quality of beer with the addition of pine needles extract [Electronic resource] / N. Penkina, L. V. Tatar, V. Kolesnyk, T. Karbivnycha, T. Letuta // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 40-48. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98180. -
Повний текстПовний текст
84
Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color [Electronic resource] / А. Dubinina, G. Selyutina, T. Letuta, T. Shcherbakova, V. Afanasieva // Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2017. - Vol. 6, Issue 11(90). - С. 66-71. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.117253. -
Повний текстПовний текст
85 Летута, Татьяна Николаевна.
Разработка и исследование покрытий для плодоовощной продукции с целью угнетения роста культуры бактерий Bacillus cereus [Текст] / Т. Н. Летута, В. В. Новикова, Т. А. Щербак // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 257-258
Повний текст
86 Щербак, Т. А.
Теплова обробка овочів та її вплив на формування якості готової продукції [Текст] / Т. А. Щербак, наук. керівник Т. М. Летута // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 304-313
2015
87 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Товарознавство продуктів функціонального призначення [Текст] : навч. посібник / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, М. О. Янчева. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 189 с. - Б. ц.
88 Летута, Тетяна Миколаївна.
Вплив естетичних властивостей упаковки товарів на уподобання споживачів [Текст] / Т. М. Летута, А. Е. Гасанова, Д. О. Григорець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 487-494
89 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Використання хітозану у виробництві харчових продуктів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Д. Б. Березовський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 191-192
90 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Перспективи використання "активної упаковки" [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Д. Б. Березовський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 189-190
2014
91 Ольховська, В. С.
Неконтрольований обіг ГМ-продуктів та шляхи запобігання цьому [Текст] / В. С. Ольховська, М. О. Янчева, Т. М. Летута // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 320-321
2013
92
Особливості хімічного складу білих коренеплодів різних господарсько-ботанічних сортів [Текст] : монографія / Л. П. Малюк [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 125 с. - Б. ц.
93
Товарна інформація [Текст] : опор. конспект лекцій для студентів напрямку підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Т. М. Летута, О. С. Круглова, Д. Б. Березовський. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 108 с. - Б. ц.
94
Товарознавство продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. рек. та тестові завдання для поточ. та підсумк. контролю знань студентів з використанням ПЕОМ для студентів за напрямом підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Т. М. Летута [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 44 с. - Б. ц.
95
Товарознавство продуктів функціонального призначення [Текст] : пакет контрол. завдань для комплекс. перевірки знань студентів з дисципліни за напрямом підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Т. М. Летута, Н. І. Черевична, О. В. Гапонцева. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 58 с. - Б. ц.
96
Товарознавство продуктів функціонального призначення [Текст] : пакет контрол. завдань для комплекс. перевірки студентів напряму підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Т. М. Летута, Н. І. Черевична, О. В. Гапонцева. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 56 с. - Б. ц.
97
Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. рек. для виконання лаборатор. занять для студентів ден. від-ня товарознав. ф-ту за напрямом підгот. 030510 Товарознавство та торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Т. М. Летута, Н. І. Черевична, О. В. Гапонцева. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 44 с. - Б. ц.
98
Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 129 с. - Б. ц.
99 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Актуальні тенденції розробки продуктів функціонального призначення на рибній основі [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, О. С. Круглова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 291-292
100 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Маркетингове дослідження попиту та виведення на споживчий ринок нового соусу із солодкого перцю [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, А. А. Кузяхметова // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 17-18
101 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництва [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 65-66
2012
102 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Аналіз впливу обробки на вміст мікотоксинів в овочах [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Віннікова, Т. М. Летута // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 279-280
103
Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт [Текст] : для студентів ф-ту товарознавства і торг. підприємництва за напрямом підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 23 с. - Б. ц.
104 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Самостійна робота студентів як важливий фактор неперервної професійної підготовки фахівців [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Н. В. Дуденко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 386-387
105 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Проблеми впровадження дистанційного навчання [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, В. М. Кобрін // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 388-389
106
Товарознавство продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. рек. та тестові завдання для поточ. та підсумк. контролю знань студентів з використанням ПЕОМ для студентів за напрямом підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Т. М. Летута [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 46 с. - Б. ц.
107
Товарознавство продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. рек. для виконання лаборатор. занять для студентів ден. від-ня товарознав. ф-ту за напрямом підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Т. М. Летута [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 43 с. - Б. ц.
108
Товарознавство продуктів функціонального призначення [Текст] : опор. конспект лекцій для студентів за напрямом підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Т. М. Летута, Н. І. Черевична, О. В. Гапонцева. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 73 с. - Б. ц.
109
Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт студентами факультету товарознавства і торговельного підприємництва за напрямом підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" [Текст] / уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 23 с. - Б. ц.
2011
110 Лисенко, О. В.
Товарознавча експертиза якості мармеладніх виробів [Текст] / О. В. Лисенко, Т. М. Летута // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 222
111 Летута, Тетяна Миколаївна.
Організація науково-дослідної роботи студентів під час вивчення дисципліни "Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення" [Текст] / Т. М. Летута, С. О. Ленерт, А. А. Кузяхметова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 341-342
112 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Показники якості соусів з перцю солодкого [Текст] / А. А. Дубініна, А. А. Кузяхметова, Т. М. Летута // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 20-21
113
Товарознавство (розділ: Харчові продукти) [Текст] : метод. рек. до виконання курс. роботи студентами товарознав. ф-ту за напрямом підгот. 6030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / уклад.: А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Л. А. Скуріхіна. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 50 с. - Б. ц.
114 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого [Електронний ресурс] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, А. А. Кузяхметова // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 13-14
Повний текст
2009
115
Наскрізна програма практичної підготовки [Текст] : для студентів освіт.-кваліфікац. рівнів бакалавр, спеціаліст, магістр з напряму підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво зі спец. Товарознавство та комерційна діяльність / уклад.: А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. М. Попова. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 33 с. - Б. ц.
116
Развитие торговли и товароведения на Слобожанщине [Текст] : монографія / А. И. Черевко, А. А. Дубинина, Т. М. Летута, И. С. Илькив. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 140 с. - Б. ц.
117
Методи визначення фальсифікації товарів. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посібник / А. А. Дубініна [та ін.]. - Київ : Професіонал, 2009. - 336 с. - Б. ц.
118 Кононенко, Л. В.
Роль товарознавства у формуванні професіональних компетенцій бакалаврів [Текст] / Л. В. Кононенко, Т. М. Летута, А. А. Кузяхметова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 103-104
119 Дуденко, Н. В.
Перші паростки комерційної освіти на Слобідській Україні [Текст] / Н. В. Дуденко, Т. М. Летута, А. А. Кузяхметова // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 28-31
120 Дуденко, Н. В.
Торговля на ринках Харківської губернії [Текст] / Н. В. Дуденко, Т. М. Летута, О. М. Постнова // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 32-35
2008
121
Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст] : пакет контрол. завдань для комплекс. перевірки знань студентів напряму підгот. 6.030510 Товарознавство та торговельне підприємництво / уклад.: Т. М. Летута, Н. В. Дуденко, О. С. Круглова. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 98 с. - Б. ц.
122
Методичні вказівки до виконання та захисту випускних кваліфікаційних робіт [Текст] : для студентів за спец. 8.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 46 с. - Б. ц.
123 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Оцінка якості гібридів перцю солодкого [Текст] / А. А. Дубініна, А. А. Кузяхметова, Т. М. Летута // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 328-334
124
Дослідна робота [Текст] : метод. рек. для контролю знань студентів з використанням ПЕОМ для студентів товарознав. ф-ту за напрямом підгот. Товарознавство та торговельне підприємництво / уклад.: Т. М. Летута, Л. В. Берлова, О. С. Круглова. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 39 с. - Б. ц.
125 Летута, Тетяна Миколаївна.
Активізація форм і методів організації навчального процесу [Текст] / Т. М. Летута, Т. М. Попова, О. С. Круглова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 213-214
126 Потапов, Володимир Олексійович.
Порівняння методів аналізу тензиметричних даних для визначення фізичних показників якості продовольчих товарів [Текст] / В. О. Потапов, А. А. Дубініна, Т. М. Летута // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 508-516
2007
127
Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст] : опор. конспект лекцій з навч. дисципліни для студентів спец. 7.050301, 6.050302, 6.050303 / уклад.: Т. М. Летута, Н. В. Дуденко, Беляєва. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 162 с. - Б. ц.
128 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Розподіл солей важких металів по тканинах ріпчастої цибулі різних ботанічних сортів [Текст] / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, Т. М. Летута // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 128-133
129 Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Формування декоративності квіткової продукції під впливом абіотичних чинників на прикладі хлорофітуму [Текст] / С. В. Сорокіна, Т. М. Летута, І. М. Помазан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 259-264
130 Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Формування декоративності квіткової продукції під впливом абіотичних чинників на прикладі хлорофітуму [Текст] / С. В. Сорокіна, Т. М. Летута, І. М. Помазан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007
131 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Дослідження здатності капустяних овочів до накопичування нітратів залежно від сортової специфіки та їх локалізації [Текст] / А. А. Дубініна, В. Ю. Прокудіна, Т. М. Летута // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 228-232
132 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Накопичення токсикантів у перці солодкому [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, А. А. Кузяхметова // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 159-160
2006
133
Методичні вказівки до виконання та захисту випускних кваліфікаційних робіт [Текст] : для студентів за спец. 8.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 45 с. - Б. ц.
134 Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Експертиза якості фарб вітчизняних виробників [Текст] / С. В. Сорокіна, Т. М. Летута, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 414-420
135 Летута, Тетяна Миколаївна.
Розробка нового методу визначення кількісного вмісту соди в молоці [Текст] / Т. М. Летута, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 366-373
136
Дослідна робота [Текст] : опор. конспект лекцій для студентів спец.: 7.050301 Товарознавство та комерційна діяльність, 7.050302 Товарознавство та експертиза в митній справі, 7.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: Н. В. Дуденко, Т. М. Летута, В. С. Ольховська. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 80 с. - Б. ц.
137 Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Наукове обґрунтування вибору одноразової упаковки для дитячих молочних каш [Текст] / С. В. Сорокіна, Т. М. Летута, Р. Я. Томашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 438-442
138 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Дослідження здатності плодів перцю солодкого до накопичування нітратів залежно від сортової специфіки та їх локалізації [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, А. А. Кузяхметова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 299-303
139 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Дослідження накопичення радіонуклідів у капустяних овочах [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 133-135
140 Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Експертиза якості фарб вітчизняних виробників [Текст] / С. В. Сорокіна, Т. М. Летута, В. О. Акмен. - Б. ц.
141 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Локалізація радіонуклідів у ботанічних сортах картоплі [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 126-129