Хоменко Ольга Олексіївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2019
1
Development of peanut quality criteria for determination of its rational use [Electronic resource] / S. Lehnert, O. Khomenko, Antonina Dubinina, L. Malyuk, O. Skyrda, Anna Radchenko // Science and Innovation. - 2019. - Vol. 15, Issue 5. - P. 23-33. - DOI 10.15407/scine15.05.023. -
Повний текстПовний текстПовний текст
2
Quality and Safety of New Blended Oils [Electronic resource] / S. Lehnert, O. Khomenko, Antonina Dubinina, V. Vinnikova, L. V. Tatar // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2019. - Vol. 13, Issue 3. - С. 112-117. - DOI 10.15673/fst.v13i3.1479. -
Повний текстПовний текст
2018
3
Changes in the Quality Indicators of Peanut Butter Pastes During Storage [Text] / S. Lehnert, L. Malyuk, A. Dubinina, O. Khomenko, A. Radchenko, E. Sokolovskaya // Commodity Science – Traditions And Actuality. - 2018. - С. 254-260
4
The study of influence of natural antioxidants on quality of peanut and linseed oil blends during their storage [Electronic resource] / S. Lehnert, A. Dubinina, G. Deynichenko, O. Khomenko, O. Gapontseva, I. Antonyuk, A. Medvedieva, M. Demichkovska, O. Vasylieva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 3, Issue 11-93. - P. 44-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.133433. -
Повний текстПовний текст
2017
5 Сібірякова, К. С.
Дослідження українського ринку рослинних олій [Текст] / К. С. Сібірякова, наук. керівник О. О. Хоменко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 205
6
Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні [Електронний ресурс] / А. А. Дубініна, О. О. Хоменко, С. О. Ленерт, Н. І. Черевична. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 100 с. - Б. ц.
7Пат. 113801 Україна, МПК A23D9/00, C11B5/00.
Купажована олія з рослинним екстрактом [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Г. В. Дейниченко, С. О. Ленерт, О. О. Хоменко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201510160 ; Заявл. 19.10.2015 ; Опубл. 10.03.2017, Бюл. № 5. - 5 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
8
Застосування дескрипторно-профільного методу 119 дегустаційного аналізу під час оцінювання органолептичних показників якості арахісових паст [Текст] / С. А. Ленерт, О. О. Хоменко, Ю. М. Хацкевич, А. А. Дубініна // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 261-262
9Пат. 115174 Україна, МПК A23L25/10.
Арахісова паста [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Г. В. Дейниченко, С. О. Ленерт, О. О. Хоменко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201510159 ; Заявл. 19.10.2015 ; Опубл. 25.09.2017, Бюл. № 18. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2016
10
Development of The Method of Peanuts Detoxification And Improvement of its Digestion [Electronic resource] / A. Dubinina, S. Lenert, O. Khomenko, T. Shcherbakova, L. Maluk // Annals of the university dunarea de jos of galati, fascicle vi-food technology. - 2016. - Vol. 40, Issue 1. - P. 9-22.
Повний текстПовний текст
2015
11 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Оптимізація жирнокислотного складу купажу на основі арахісової олії [Текст] / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, О. О. Хоменко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 195-196
12 Хоменко, Ольга Олексіївна.
Товарознавча оцінка арахісу та вдосконалення споживних властивостей продуктів з нього [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15 / О. О. Хоменко. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 21 с. - Б. ц.
13 Хоменко, Ольга Олексіївна.
Товарознавча оцінка арахісу та вдосконалення споживних властивостей продуктів з нього [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15 / О. О. Хоменко. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 300 с. - Б. ц.
2014
14 Хоменко, Ольга Олексіївна.
Сучасні проблеми перевезення сільськогосподарських вантажів в міжнародному сполученні [Текст] / О. О. Холодова, О. В. Кутья // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ФОП Томенко Ю. І., 2014. - Вип. 147: Деревооброблюв. технології та системотехніка ліс. комплексу. Транспорт. технології. - С. 180-187. - Бібліогр.: с. 186
15 Khomenko, Olga.
Passionate Friendship: the aesthetics of girls' culture in Japan [Electronic resource] / O. Khomenko // Womens History Review. - 2014. - Vol. 23, Issue 1. - P. 153-155. - DOI 10.1080/09612025.2013.803771. -
Повний текстПовний текст
2013
16 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначення [Текст] / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, О. О. Хоменко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 2. - С. 109-116
17 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Система формування інтегрованої інноваційної культури фахівця на різних етапах багатоступеневої освіти [Текст] / А. А. Дубініна, О. О. Хоменко, О. В. Богомолов // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 67-68
18 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Накопичення оксалатів арахісом [Текст] / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, О. О. Хоменко // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 15-16
19 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Дослідження вмісту щавлевої кислоти в різних сортах арахісу, поширеного в Україні [Текст] / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, О. О. Хоменко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 289-290
20 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Товарознавча експертиза макаронних виробів різних виробників, що реалізуються в торговельній мережі Харкова [Текст] / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, О. О. Хоменко // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 19-20
2012
21
Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт [Текст] : для студентів ф-ту товарознавства і торг. підприємництва за напрямом підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 23 с. - Б. ц.
22 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні [Текст] / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, О. О. Хоменко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 422-428
23 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Порівняльна оцінка різних сортів арахісу за вмістом олеїнової кислоти [Текст] / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, О. О. Хоменко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 276-277
24 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Технології мультимедія як інструмент освіти [Текст] / А. А. Дубініна, В. О. Потапов, О. О. Хоменко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 390-391
25
Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт студентами факультету товарознавства і торговельного підприємництва за напрямом підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" [Текст] / уклад.: А. А. Дубініна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 23 с. - Б. ц.
26
Determination of fatty acid composition of peanut of different sorts by the method of gaseous chromatography [Text] / O. Cherevko, L. Yancheva, A. Dubinina, S. Lehnert, O. Khomenko // Technology and Innovation for a Sustainable Future: a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28, 2012. - 2012
2011
27
Продукція функціонального призначення в галузі [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять „Використання продукції функціонального призначення – природних зернових продуктів та житнього солоду в харчуванні людини”, з дисципліни для студентів освіт.-кваліфікац. рівня магістр за спец. 8.051701 Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. О. Хоменко. - Харків : [б. в.], 2011. - 22 с. : табл. - 5.00 грн.
28 Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Дослідження накопичення нітратів арахісом різних сортів [Текст] / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, О. О. Хоменко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 22-23
29
Дистанційне навчання : методика, можливості, переваги і недоліки [Текст] / І. Ф. Овчиннікова, О. О. Хоменко, В. І. Білоус, О. Д. Марченко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 212-213
30
Продукція функціонального призначення в галузі [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять „Використання природних олійних фізіологічно функціональних продуктів та продуктів переробки зерна в харчуванні людини” з дисципліни для студентів освіт.-кваліфікац. рівня магістр за спец. 8.051701 Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. О. Хоменко. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. : табл. - 5.00 грн.
31
Теоретичні основи товарознавства [Текст] : метод. рек. до виконання курс. робіт студентами товарознав. ф-ту за напрямом підгот. 6030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / уклад.: Л. В. Кононенко, Т. В. Щербакова, О. О. Хоменко. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 53 с. - Б. ц.
32 Minowa, Yuko.
Social Change and Gendered Gift-Giving Rituals: A Historical Analysis of Valentine's Day in Japan [Electronic resource] / Y. Minowa, O. Khomenko, R. W. Belk // Journal of Macromarketing. - 2011. - Vol. 31, Issue 1. - С. 44-56. - DOI 10.1177/0276146710375831. -
Повний текстПовний текст
2008
33 Khomenko, Olga.
From mrs. Jones to mrs. Sanyo: women's identity and product advertising in Japan in prewar and postwar home appliances ads, 1931-1965 [Electronic resource] / O. Khomenko // Journal of Macromarketing. - 2008. - Vol. 28, Issue 1. - С. 89-89.
Повний текст