2024 |
1 | > Білінгвальне навчання у міжнародній практиці [Текст] / А. О. Колесник, О. М. Муравйова, В. О. Архипова, Н. А. Скриннік, Л. А. Подворна> // Наукові інновації та передові технології. Серія: Педагогіка. - 2024. - С. 1140-1149 | |
---|
2 | > Ділова англійська мова [Текст] : навч. посіб. для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 205 Лісове господарство / Л. В. Герман, А. О. Колесник, В. О. Шастало, О. В. Логінова, І. В. Шульга, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 138 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
3 | > Анастасьєва, Оксана Анатоліївна. Англійська мова для магістрів [Текст] : навч. посіб. з курсу англ. мови для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти / О. А. Анастасьєва, Є. С. Ємельянова, А. О. Колесник. - Харків : ДБТУ, 2024. - 140 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Quantum English («Квантова англійська») [Текст] : метод. рек. з англ. мови для студентів 4 курсу спец. 123 Комп'ютерна інженерія, 125 Кібербезпека та захист інформації та 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / авт.-уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 124 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
5 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Іноземна мова [Текст] : силабус дисципліни з підгот. здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 9 с. - Б. ц. | |
---|
6 | > Латинсько-український та україно-латинський словник назв рослин та шкідників [Текст] : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 202 Карантин і захист рослин та 201 Агрономія / Л. М. Кібенко, Л. В. Герман, А. О. Колесник, В. О. Шастало. - Харків : ДБТУ, 2024. - 107 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2023 |
7 | > Ділові переговори [Текст] : метод. рекомендації з англ. мови для студентів усіх спец. / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 90 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Assessment of digital maturity, the transformation of business models in the context of digital transformation [Electronic resource] / V. Hrosul, D. Galoyan, T. Mkrtchyan, A. Volosov, H. Balamut, A. Kolesnyk> // Reice-Revista Electronica de Investigacion en Ciencias Economicas. - 2023. - Vol. 11, Issue 21. - P. 81-105. - DOI 10.5377/reice.v11i21.16546. - | Повний текстПовний текст |
---|
9 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Academic Writing [Text] : робоча програма для підгот. здобувачів третього (освіт.-наук.) рівня вищ. освіти / А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2023. - 18 с. - Б. ц. | |
---|
10 | > Герман, Людмила Володимирівна. Іноземна мова (ОК ЗП 3.1) [Текст] : силабус дисципліни для студентів 1 курсу спец. 208 ОПП Агроінженерія, перший (бакалавр.) РВО / Л. В. Герман, А. О. Колесник, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2023. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
11 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Ділова іноземна мова [Текст] : силабус дисципліни з підгот. здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти за спец. 208 Агроінженерія / А. О. Колесник, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2023. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Тандем-технології як інноваційні технології навчання іноземних мов [Текст] / А. О. Колесник, Л. А. Подворна, І. В. Удовенко, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова> // Сучасні дослідження з іноземної філології. - 2023. - № 2 (24). - С. 317-325 | |
---|
13 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Іноземна мова (ОК ЗП 3.3) [Текст] : силабус дисципліни для студентів 4 курсу спец. 208 ОПП Агроінженерія, перший (бакалавр.) РВО / А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2023. - 9 с. - Б. ц. | |
---|
14 | > Методичні рекомендації для слухачів наукових курсів «Культура наукової англійської мови» [Текст] / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 116 с. - Б. ц. | |
---|
15 | > Hrosul, Viktoriia. Digitalization of the agricultural sector: the impact of ICT on the development of enterprises in Ukraine [Electronic resource] / V. Hrosul, O. Kruhlova, A. Kolesnyk> // Agricultural and resource economics-international scientific E-journal. - 2023. - Vol. 9, Issue 4. - P. 119-140. - DOI 10.51599/are.2023.09.04.06. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
16 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Оцінювання готовності адаптації суб’єкта підприємництва до цифрової трансформації [Текст] / А. О. Колесник> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 191-192 | |
---|
17 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Використання інструментів комп’ютерної лінгвістики для вивчення основ перекладу майбутніми фахівцями сфери управління [Текст] / А. О. Колесник, М. І. Крупей, О. М. Муравйова> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 253-255 | Повний текст |
---|
18 | > Особливості викладання іноземної мови в умовах дистанційного навчання [Текст] / А. О. Колесник, І. В. Удовенко, О. О. Мануєнкова, Л. А. Подворна, О. М. Муравйова> // Сучасні дослідження з іноземної філології : збірник наук. пр. - 2023. - № 5 (23) | |
---|
19 | > Культура наукової англійської мови [Текст] : метод. рек. для слухачів наук. курсів / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 116 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
20 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Оцінювання готовності адаптації суб'єкта підприємництва до цифрової трансформації [Текст] / А. О. Колесник> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 191-193 | Повний текст |
---|
21 | > Kalenyk, S. Explore why veganism is kinder to animals, to people and to our planet’s future [Text] / S. Kalenyk ; scientific supervisor: A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 72-74 | Повний текст |
---|
22 | > Дидактичні моделі білінгвального навчання для підготовки фахівців правової галузі в українських університетах [Текст] / А. О. Колесник, О. М. Муравйова, В. О. Архипова, О. О. Мануєнкова, М. І. Крупей> // Наукові інновації та передові технології. Серія: Педагогіка. - 2023. - № 5 (19). - С. 510-519 | |
---|
23 | > Kovaleva, K. History of cheese [Text] / K. Kovaleva ; scientific supervisor: A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 177-179 | Повний текст |
---|
24 | > Культура наукової англійської мови [Текст] : робоча програма для слухачів наук. курсів / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 7 с. - Б. ц. | |
---|
25 | > Герман, Людмила Володимирівна. Особливості процесів термінологізації, транстермінологізації та детермінологізації фахової лексики лісового господарства в аспекті семантичної деривації [Текст] / Л. В. Герман, А. О. Колесник, В. О. Шастало> // Науковий вісник Міжнар. гуманітар. ун-ту. Серія: Філологія. - 2023. - № 61, Т. 1. - С. 37-40 | |
---|
26 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Наукова іноземна мова [Текст] : силабус дисципліни з підгот. здобувачів третього (освіт.-наук.) рівня вищ. освіти за спец. 181 Харчові технології / А. О. Колесник, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2023. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
27 | > Навчальний посібник з англійської мови для здобувачів першого (бакалаврського) освітнього рівня вищої освіти природничих спеціальностей [Текст] / Л. В. Герман, А. О. Колесник, О. М. Муравйова, О. В. Логінова, В. Л. Чорна, І. В. Шульга. - Харків : ДБТУ, 2023. - 153 с. - Б. ц. | |
---|
28 | > Українсько-англійсько-німецький словник агрономічних термінів [Текст] : для студентів І курсу зі спец. 201 Агрономія та 202 Захист і карантин рослин / Л. В. Герман, А. О. Колесник, О. В. Тихоненко, Л. М. Кібенко, І. В. Шульга. - Харків : ДБТУ, 2023. - 102 с. - Б. ц. | |
---|
29 | > Герман, Людмила Володимирівна. Іноземна мова (ОК ЗП 3.1) [Текст] : робоча програма для студентів 1 курсу спец. 208 ОПП Агроінженерія, перший (бакалавр.) РВО / Л. В. Герман, А. О. Колесник, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2023. - 18 с. - Б. ц. | |
---|
30 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Іноземна мова (ОК ЗП 3.3) [Текст] : робоча програма для студентів 4 курсу спец. 208 ОПП Агроінженерія, перший (бакалавр.) РВО / А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2023. - 15 с. - Б. ц. | |
---|
2022 |
31 | > Герман, Людмила Володимирівна. Годоніми-гібридоніми як результат мовної взаємодії [Текст] / Л. В. Герман, А. О. Колесник, В. О. Шастало> // Concepts and use of technologies in practice : Proceedings of V International scientific and practical conference, London, November 28-30, 2022. - 2022. - С. 191-194 | |
---|
32 | > Adaptive Management of Business Entities in the Context of Digitalization of the Economy [Electronic resource] / V. Hrosul, R. Buhrimenko, A. Kolesnyk, P. Smirnova, H. Balamut> // Economic Affairs. - 2022. - Vol. 67, Issue 4. - P. 947-957. - DOI 10.46852/0424-2513.4s.2022.28. - | Повний текстПовний текст |
---|
33 | > Посібник для здобувачів 1(бакалаврського) освітнього рівня вищої освіти спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» [Текст] / Л. В. Герман, А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, І. В. Шульга, Є. Г. Макарська. - Харків : ДБТУ, 2022. - 200 с. - Б. ц. | |
---|
34 | > Kolesnyk, A. Methodological clusters in the formation of professional foreign language competence [Text] / A. Kolesnyk, O. Manuyenkova, O. Muraviova> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 10 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 418-420 | |
---|
35 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Іноземна мова професійного спрямування [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 081 Право, другий (магістер.) РВО / А. О. Колесник, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 4 с. - Б. ц. | |
---|
36 | > Herbin, V. English as global language [Text] / V. Herbin, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 126-127 | |
---|
37 | > Розробка програми вступного іспиту до аспірантури з іноземної мови (англійської, німецької та французької) [Текст] : для спец. 051 Економіка, 071 Облік і оподаткування, 073 Менеджмент, 133 Галузеве машинобудування, 201 Агрономія / уклад.: А. О. Колесник, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
38 | > Англо-український та українсько-англійський словник термінів з екології [Текст] / Л. В. Герман, А. О. Колесник, О. В. Тихоненко, І. Ю. Підгородецька, В. О. Шастало, В. Ю. Кузіна. - Харків : Мадрид, 2022. - 288 с. - Б. ц. | |
---|
39 | > Методичні рекомендації з підготовки до Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з англійської мови для студентів 4 курсу усіх спеціальностей [Текст] / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 90 с. - Б. ц. | |
---|
40 | > Kolesnyk, A. System-cluster modelling of foreign language professional competence [Текст] / A. Kolesnyk, O. Manuyenkova, O. Muraviova> // Культурологія та соціальні комунікації: інноваційні стратегії розвитку : матеріали Міжнар. наук. конф., м. Харків, 17-18 листоп. 2022 р. - Харків : ХДАК, 2022. - С. 425-428 | |
---|
41 | > Урбаноніми-гібридоніми як результат мовної взаємодії [Текст] / Л. В. Герман, А. О. Колесник [та ін.]> // Закарпатські філологічні студії. - 2022. - Вип. 24, Т. 1. - С. 83-88 | |
---|
42 | > Kolesnyk, A. English for specific purposes: public administration [Text] / A. Kolesnyk, O. Timoshchuk, O. V. Potapova. - Харків : ДБТУ, 2022. - 181 p. - Б. ц. | |
---|
43 | > Chub, C. The importance of learning English [Text] / C. Chub, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 151-152 | |
---|
44 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Ділова іноземна мова [Текст] : силабус дисципліни з підгот. бакалаврів за спец. 181 Харчові технології / А. О. Колесник, А. О. Колесник. - Харків : ДБТУ, 2022. - 4 с. - Б. ц. | |
---|
45 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Англійське академічне письмо [Текст] : силабус дисципліни з підгот. здобувачів третього (освіт.-наук.) рівня вищ. освіти на отримання наук. ступеня д-ра філософії (PhD) за спец. 181 Харчові технології / А. О. Колесник, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 4 с. - Б. ц. | |
---|
2021 |
46 | > Leschuk, Ye. Some interesting fact about sommelier profession [Text] / Ye. Leschuk, наук. керівник : A. Kolesnik, O. Manuenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 242 | |
---|
47 | > Mironenko, V. Authentic Ukrainian alcoholic beverages [Text] / V. Mironenko, наук. керівник : A. Kolesnik, O. Manuenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 250 | |
---|
48 | > Nezhurko, P. Smart restaurant innovations [Text] / P. Nezhurko, наук. керівник : A. Kolesnik, O. Manuenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 254 | |
---|
49 | > Onishchenko, T. Main features of Ukrainian cuisine [Text] / T. Onishchenko, наук. керівник : A. Kolesnik, O. Manuenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 255 | |
---|
50 | > Popov, Ya. Common fabric defects and its causes [Text] / Ya. Popov, наук. керівник : А. Kolesnik, O. Manuenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 258 | |
---|
51 | > Slusar, A. Eco-friendly hotels and several important specialties they should have [Text] / A. Slusar, наук. керівник : A. Kolesnik, A. Borisova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 269 | |
---|
52 | > Folunina, M. Dry food products storage [Text] / M. Folunina, наук. керівник : A. Kolesnik, O. Manuenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 278 | |
---|
53 | > Bozhko, Ya. Systems management theory [Text] / Ya. Bozhko, наук. керівник : A. Kolesnik, O. Manuenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 219 | |
---|
54 | > Kolisnyk, E. Tycoons of fast food business [Text] / E. Kolisnyk, наук. керівник : A. Kolesnik, О. Manuenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 238 | |
---|
55 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Використання ментальних завдань під час навчання аудіюванню студентів немовних ЗВО [Текст] / А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 172-173 | |
---|
56 | > Мова соціокультурного середовища в галузі економіки, менеджменту та готельно-ресторанної справи [Текст] : навч.-метод. посібник для інозем. студентів 4 курсу / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна, М. І. Крупей. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 168 с. - Б. ц. | |
---|
57 | > Ivashchenko, A. Mixed economics: advantages and disadvantages [Text] / A. Ivashchenko, наук. керівник : A. Kolesnik, O. Manuenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 234 | |
---|
58 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Технологія навчання іноземної мови студентів немовних ЗВО [Текст] / А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 225-226 | |
---|
59 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Стимулюючі питання та завдання, їх роль у розвитку непідготовленного іноземного мовлення студентів [Текст] / А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 208-209 | |
---|
60 | > Kovalenko, M. Healthy food basics [Text] / M. Kovalenko, наук. керівник : A. Kolesnik, O. Manuenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 237 | |
---|
61 | > Мова професійного середовища в галузі економіки, менеджменту та готельно-ресторанної справи [Текст] : навч.-метод. посібник для інозем. студентів 4 курсу / В. Л. Борисова, А. О. Колесник, М. І. Крупей, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 168 с. - Б. ц. | |
---|
62 | > Methodological approach to matually agreed corporate image management and economic security of entreprise [Text] / I. Rudenko, A. Kolesnyk, D. Darmostuk, T. Bolotova, O. Bogoyavlenskiy, O. Halkina, V. Pustova> // Science Rise. - 2021. - № 2 (73). - С. 53-58 | |
---|
2020 |
63 | > Bocharova, N. Dietary supplement [Text] / N. Bocharova, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 244 | |
---|
64 | > Dzyuba, O. Appetite [Text] / O. Dzyuba, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 264 | |
---|
65 | > Kolobova, A. Protein importance [Text] / A. Kolobova, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 292 | |
---|
66 | > Mironenko, V. Sense of taste [Text] / V. Mironenko ; scientific supervisor: A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 309 | |
---|
67 | > Борисова, А. О. Роль монологічного та діалогічного мовлення під час навчання іноземної мови студентів немовних ЗВО [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 208-209 | |
---|
68 | > "Trade Terms" Effect on the Ukrainian Payment Balance State [Electronic resource] / A. Nepran, I. Rudenko, A. Kolesnyk, T. Kulynych, O. Bogoyavlenskiy> // Financial and credit activity-problems of theory and practice. - 2020. - Vol. 3, Issue 34. - С. 343-350. | Повний текст |
---|
69 | > Tel’na, O. Dietary fiber [Text] / O. Tel’na, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт., 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 361 | |
---|
70 | > Rukia Ahamada Jaye. Comoros islands history and ethnic relations [Text] / Rukia Ahamada Jaye, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 346 | |
---|
71 | > Romashkina, D. Advantages and disadvantages of ice cream to human health [Text] / D. Romashkina, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 343 | |
---|
72 | > Samoylenko, D. Organic food [Text] / D. Samoylenko, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 348 | |
---|
73 | > Khomyns’ka, T. Food safety [Text] / T. Khomyns’ka, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 377 | |
---|
74 | > Trotsko, G. Organic meat [Text] / G. Trotsko, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр.наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 368 | |
---|
75 | > Борисова, А. О. Basics of Management [Text] : навч. посібник для інозем. студентів англ. форми навчання переробл. і доповн. . Ч. 2 / А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. О. Зубков. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 209 с. - Б. ц. | |
---|
76 | > Popov, Ya. Package labeling [Text] / Ya. Popov, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 336 | |
---|
77 | > «Trade terms» effect on the Ukrainian payment balance state [Text] / A. Nepran, I. Rudenko, A. Kolesnyk, T. Kulynych, O. Bogoyavlenskiy> // Financial and credit activity: problems of theory and practice. - 2020. - Vol. 3, № 33. - P. 343-350 | |
---|
78 | > Pavlenko, V. Do people shrink as they age? [Text] / V. Pavlenko, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 327 | |
---|
79 | > Борисова, А. О. Навчання говорінню як одне з найскладніших методологічних завдань під час викладання іноземної мови в немовних ЗВО [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 206-207 | |
---|
80 | > Opdyns’ka, I. Risks and considerations of dark chocolate eating [Text] / I. Opdyns’ka, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 322 | |
---|
81 | > Borysova, A. Listening and speaking as factors for the formation of foreign language speech competences [Text] / A. Borysova, A. Kolesnyk> // Економічні та соціально-орієнтовані питання сучасного світу : матеріали 3 Міжнар. наук. конф., м. Братислава, 17-18 листоп. 2020 р. - 2020 | |
---|
82 | > Борисова, А. О. Практична ціль навчання іноземної мови студентів економічних спеціальностей [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Маркетинг ХХІ століття: виклики змін : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю заснування каф. маркетингу і комерц. діяльності ХДУХТ, 8-10 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 239-240 | |
---|
83 | > Nikolaienko, N. Vegetarian society [Text] / N. Nikolaienko, scientific supervisor A. Kolesnyk> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 318 | |
---|
84 | > Борисова, А. О. Поняття та роль «технології навчання» у викладанні іноземної мови студентам немовних ЗВО [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 188-189 | |
---|
85 | > Kryvulya, O. Some interesting facts about the glycemic index [Text] / O. Kryvulya, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 297 | |
---|
86 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Навчальна мовленнєва ситуація як двигун підвищення ефективності спілкування студентів іноземною мовою [Текст] / А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, І. В. Удовенко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 200-201 | |
---|
87 | > Kas’yanova, A. Phrenology: science or fiction? [Text] / A. Kas’yanova, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 289 | |
---|
88 | > Борисова, А. О. Базові підходи до навчання написанню наукової статті іноземною мовою у методичній науці [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23 квіт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 248-250 | |
---|
89 | > Hlushchenko, B. Michel Montignac diet method [Text] / B. Hlushchenko, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 254 | |
---|
90 | > Ivashchenko, A. Five approaches to organizational design [Electronic resource] / A. Ivashchenko ; scientific supervisor: A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 23 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 163-164 | |
---|
91 | > Beketova, V. Package development [Text] / V. Beketova ; scientific supervisor: A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 233 | |
---|
92 | > Kasyanova, A. Organizational design affecting factors [Electronic resource] / A. Kasyanova ; scientific supervisor: A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 23 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 167-168 | |
---|
93 | > Мова соціокультурного середовища в сфері готельно-ресторанної справи [Текст] : метод. рек. для практ. занять та самост. роботи для студентів-іноземців ф-ту менеджменту / уклад.: О. М. Муравйова, А. О. Колесник, М. І. Крупей. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 88 с. - Б. ц. | |
---|
94 | > Теоретичні питання використання технологій blended learning під час вивчення іноземних мов [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник, І. В. Удовенко, Новрузов Айдин Новруз-огли> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 210-211 | |
---|
95 | > Donchenko, A. Four humours [Text] / A. Donchenko, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 265 | |
---|
96 | > Sufuata Hamadi Jumoi. Comorian culture name and country-study facts [Text] / Sufuata Hamadi Jumoi, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 360 | |
---|
97 | > Борисова, А. О. Роль індивідуалізації у процесі розвитку іншомовних здібностей студентів [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник> // Культурологія та соціальні комунікації: інноваційні стратегії розвитку : матеріали Міжнар. наук. конф., м. Харків, Харків. держ. акад. культури, 26-27 листоп. 2020 р. - Харків : ХДАК, 2020 | |
---|
2019 |
98 | > Hurkina, Z. Candy [Text] / Z. Hurkina, scientific supervisor : A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 364 | |
---|
99 | > Balabai, A. History of chocolate [Text] / A. Balabai ; scientific supervisor: A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 332 | |
---|
100 | > Русский язык в сфере технологии питания (для студентов-иностранцев УНИПТБ) [Текст] : метод. рек. для практ. занятий и самостоят. работы / сост.: Е. Н. Муравьева, А. А. Колесник, М. И. Крупей. - Харьков : ХГУПТ, 2019. - 86 с. - Б. ц. | |
---|
101 | > Vocational Guidance English: Engineering [Text] : навч.-метод. посібник для студентів ден. та заоч. форми навчання за спец. 131 Прикладна механіка. Ч. 2 / А. О. Борисова, А. О. Колесник, В. О. Архипова, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 158 с. - Б. ц. | |
---|
102 | > Zhuchenko, K. Carbohydrates [Text] / K. Zhuchenko, scientific supervisor A. Kolesnyk> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 378 | |
---|
103 | > Vocational Guidance English: Engineering [Text] : навч.-метод. посібник для студентів ден. та заоч. форми навчання за спец. 131 Прикладна механіка. Ч. 1 / А. О. Борисова, А. О. Колесник, В. О. Архипова, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 144 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
104 | > Русский язык в сфере товароведения (для студентов-иностранцев ФУТПТД) [Текст] : метод. рек. для практ. занятий и самостоят. работы / сост.: Е. Н. Муравьова, А. А. Колесник, М. И. Крупей. - Харьков : ХГУПТ, 2018. - 72 с. - Б. ц. | |
---|
105 | > Що вам слід знати про сметану? [Текст] / В. О. Бердова ; наук. керівник: А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 353 | |
---|
106 | > Fundamentals of Scientific Writing [Текст] : навч.-метод. посібник для тренінгу з англ. мови студентів-магістрів екон. спец. / А. О. Борисова, А. О. Колесник, В. О. Архипова, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 127 с. - Б. ц. | |
---|
107 | >А. с. 76532 Україна Методика вибору стратегій зростання торговельних мереж з урахуванням ціннісних пріоритетів [Текст] / С. О. Зубков, А. О. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 77256 ; Заявл. 08.12.2017 ; Опубл. 02.02.2018. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
108 | > Adaptive management of trade enterprises: theory and practice [Text] : monograph / V. Hrosul, A. Balamut, A. Borysova, М. Diadiuk, O. Fylypenko, A. Kolesnyk, O. Kruhlova, I. Milash, O. Muraviova, O. Rachkovan, H. Sinitsyna, A. Strazda, S. Sukachova-Trunina, O. Timchenko, S. Zubkov. - Riga : RISEBA, 2018. - 171 p. - Б. ц. | |
---|
109 | > Як цифровий інвенторний компресор трансформувався в сучасний холодильник? [Текст] / Є. О. Вагин ; наук. керівник: А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 364 | |
---|
110 | > Fundamentals of Scientific Writing [Text] : навч.-метод. посібник для студентів-магістрів екон. спец. / А. О. Борисова, А. О. Колесник, В. О. Архипова, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 186 с. - Б. ц. | |
---|
111 | > Fats and Oils in Industry of Nutrition [Text] / L. Shilman, I. Simakova, R. Perkel, F. Pertsevoy, V. Ladyka, N. Kamsulina, V. Arkhypova, A. Kolesnyk, B. Garntsarek, Z. Garntsarek. - Sumy : Sumy National Agrarian University, 2018. - 232 p. - Б. ц. | |
---|
2017 |
112 | > Чубаков, С. В. Харчування у Великій Британії [Текст] / С. В. Чубаков, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 491 | |
---|
113 | > Фортуна, М. Ю. Їжа, що допомагає очистити печінку [Текст] / М. Ю. Фортуна, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 475 | |
---|
114 | > Кошева, М. В. Шкідлива їжа [Текст] / М. В. Кошева, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 410 | |
---|
115 | > Костанян, М. Г. Токсичне забруднення навколишнього середовища [Текст] / М. Г. Костанян, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 408 | |
---|
116 | > The role of listening comprehension in teaching foreign languages in a non-language higher educational establishment [Text] / A. Borysova, V. Arkhypova, A. Kolesnyk, O. Manuyenkova> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 349-360 | Повний текст |
---|
117 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Мотиваційна забезпеченість під час викладання іноземної мови в немовних ВНЗ [Текст] / А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, В. О. Архипова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 272-273 | |
---|
118 | > Крохін, Р. О. Здорове харчування – це здоров’я та довголіття [Текст] / Р. О. Крохін, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 415 | |
---|
119 | > Мананнікова, А. А. Овочеве харчування [Текст] / А. А. Мананнікова, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 426 | |
---|
120 | > Кібець, Т. М. Чи є користь від жирів? [Текст] / Т. М. Кібець, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 400 | |
---|
121 | > Чучупал, Д. Д. Все, що необхідно знати про стейк [Текст] / Д. Д. Чучупал, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 492 | |
---|
122 | > Abdalkreem, Hatim Zgheel Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residues [Текст] / Hatim Zgheel Abdalkreem, V. Guzenko, A. Kolesnyk> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 24-25 | Повний текст |
---|
123 | > Борисова, А. О. Мовленнєва та немовленнєва поведінка викладача під час навчання іноземної мови [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 260-261 | |
---|
124 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Методика опрацювання активного граматичного мінімуму в процесі навчання іноземної мови [Текст] / А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, В. О. Архипова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 231-232 | |
---|
125 | >Пат. 112993 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, С. Б. Омельченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606026 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 1 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
126 | > Компоненти змісту навчання читанню студентів із рівнем підготовки «Beginners» [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, В. О. Архипова> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 361-369 | Повний текст |
---|
127 | > Борисова, А. О. Web-квест як один із шляхів активізації вивчення іноземної мови в немовних ВНЗ [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 169-170 | |
---|
128 | > Кравченко, С. С. Антибактеріальні якості молока [Текст] / С. С. Кравченко, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 412 | |
---|
129 | > Академічне листування (англійська мова) [Текст] : робоча навч. програма з дисципліни для аспірантів усіх спец. / уклад.: А. О. Борисова, А. О. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
130 | > Секретар, К. І. Політична система Великобританії [Текст] / К. І. Секретар, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 456 | |
---|
131 | > Роль аудіювання під час викладання іноземної мови в умовах немовного ВНЗ (англ. мова) [Текст] / А. О. Борисова, В. О. Архипова, А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 349-360 | |
---|
132 | > Токміленко, Н. М. Харчові добавки для здоров’я [Текст] / Н. М. Токміленко, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 470 | |
---|
133 | > Трансформація картини світу студентів-іноземців у процесі міжкультурної адаптації в країні навчання [Текст] / А. О. Борисова, А. М. Большакова, О. М. Білик, А. О. Колесник, В. О. Архипова, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна. - Харків : Лідер, 2017. - 192 с. - Б. ц. | |
---|
134 | > Алмазіна, Є. О. Цукрове печиво з корицею [Текст] / Є. О. Алмазіна, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 361 | |
---|
135 | > Academic Writing for Post-graduate Students [Text] : навч.-метод. посібник для аспірантів екон. та техн. спец. / А. О. Борисова, А. О. Колесник, В. О. Архипова, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 150 с. - Б. ц. | |
---|
136 | > Павленко, М. В. Хто ви, пане сомельє? [Текст] / М. В. Павленко, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 445 | |
---|
137 | > Попов, В. П. Найкращі (найгірші) кулінарні олії в харчуванні [Текст] / В. П. Попов, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 449 | |
---|
138 | >Пат. 113003 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606060 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 10 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
139 | >Пат. 112991 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ ун-т харчування та торгівлі. - № u201606024 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
140 | >Пат. 112990 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606022 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
141 | > Кльонов, А. В. Управління конкурентоспроможністю: чинники зовнішнього середовища [Текст] / А. В. Кльонов, наук. керівник : А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 403 | |
---|
142 | >Пат. 112994 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, С. Б. Омельченко, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Д. О. Бідюк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606027 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017. - 6 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
143 | >Пат. 112999 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Л. З. Шильман, Л. О. Чуйко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606049 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
144 | >Пат. 112997 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606040 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
145 | >Пат. 113002 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, С. І. Усатюк, Л. О. Чуйко, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606059 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 9 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
146 | >Пат. 113000 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606050 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 7 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
147 | >Пат. 113003 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606060 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 8 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
148 | >Пат. 113004 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606061 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 8 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
149 | > Компоненти змісту навчання читанню студентів з рівнем підготовки «beginners» [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, В. О. Архипова> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 361-369 | |
---|
150 | > Rudenko, I. The essence of the enterprise’s crisis management in the modern economic conditions [Electronic resource] / I. Rudenko, N. Harkusha, A. Kolesnyk> // Економіка та суспільство. - 2017. - № 12 | |
---|
2016 |
151 | > Крутова, А. С. Формалізація термінологічного апарату інтегрованої звітності [Текст] / А. С. Крутова, О. О. Нестеренко, А. О. Колесник> // Незалежний аудитор. - 2016. - № 18 (4). - С. 4-17 | |
---|
2015 |
152 | > Зубков, Сергій Олександрович. Методичний підхід до формування організаційно-економічного механізму мобілізації ресурсного потенціалу підприємства [Текст] / С. О. Зубков, А. О. Колесник> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 137-147 | |
---|
2014 |
153 | > Зубков, Сергій Олександрович. Методичний підхід до вибору корпоративних стратегій торговельних мереж з урахуванням ціннісних пріоритетів [Текст] / С. О. Зубков, А. О. Колесник, Боклі Агу> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 135-147 | |
---|
2013 |
154 | > Borysova, A. Basics of management [Text] : навч. посібник / A. Borysova, A. Kolesnyk, S. Zubkov. - Харків : KSUFTT, 2013. - 205 p. - Б. ц. | |
---|
155 | > Колесник, Т. Л. Вивчення безпеки м’ясних виробів з кістковою добавкою [Текст] / Т. Л. Колесник, А. О. Колесник, Т. М. Головко> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1 (17), Ч. 2. - С. 82-89 | |
---|
2011 |
156 | > Golovko, Mykola. Quality examination of cutlets «zdorov’e» [Electronic resource] / M. P. Golovko, T. L. Kolesnyk, A. О. Kolesnyk> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 61-62 | Повний текст |
---|
157 | > Зубков, Сергій Олександрович. Особливості контролю самостійності виконання студентами індивідуальних завдань [Текст] / С. О. Зубков, А. О. Колесник> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якостю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 307-308 | |
---|
158 | > Зубков, Сергій Олександрович. Управління вартістю торговельної мережі на основі моделі ЕВІТDA [Текст] / С. О. Зубков, А. О. Колесник, А. М. Зюбан> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 305-312 | |
---|
159 | > Зубков, Сергій Олександрович. Динаміка фінансових результатів підприємств торгівлі в умовах кризи [Текст] / С. О. Зубков, А. О. Колесник> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 79-80 | |
---|
2010 |
160 | > Зубков, Сергій Олександрович. Оцінка динаміки розвитку торговельних мереж [Текст] / С. О. Зубков, А. О. Колесник, І. П. Попова> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 251-259 | |
---|
161 | > Зубков, Сергій Олександрович. Дистанційне навчання як спосіб активізації пізнавальної діяльності студентів [Текст] / С. О. Зубков, А. О. Колесник> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців.Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VIII Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 183-184 | |
---|
2009 |
162 | > Зубков, Сергій Олександрович. Теоретичні аспекти визначення політики фінансування необоротних активів суб'єктів господарювання [Текст] / С. О. Зубков, А. О. Колесник> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торлівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 292-299 | |
---|
2008 |
163 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Технологія м’ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 03.04.2008 / А. О. Колесник ; наук. керівник М. П. Головко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31282 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-16. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2006 |
164 | > Використання напівфабрикату кістового харчового під час виробництва січених кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, М. П. Головко, І. В. Лебединець, А. О. Колесник> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - Вип. 2 (4). - С. 253-258 | |
---|