Касабова Катерина Рубенівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Improving the production technique of pat based on multicomponent fruit and berry paste [Electronic resource] / A. Zagorulko, K. Kasabova, A. Zahorulko, O. Shydakova-Kameniuka, N. Ponomarenko, O. Bereza, A. Gromov, I. Kholobtseva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 2, Issue 11 (128). - P. 46-55. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.301651. -
Повний текстПовний текст
2
Виробнича практика [Текст] : програма та метод. вказівки для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти / авт.-уклад. К. Р. Касабова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 21 с. - Б. ц.
3
Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО магістр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Частина 2 / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [и др.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц.
2023
4
Кондитерська майстерність [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів СВО бакалавр (вибірк.) / авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ДБТУ, 2023. - 53 с. - Б. ц.
5 Загорулько, Олексій Євгенович.
Відходи цукрового виробництва як функціональний інгредієнт у технології пісочно-виїмкового печива [Текст] / О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, Т. В. Гавриш // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 4-5 груд. 2023 р. - Полтава : ПУЕТ, 2023. - С. 44-47
6
Удосконалення способу виготовлення функціонального напівфабрикату і кексів на його основі [Текст] / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, К. Р. Касабова // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 7 листоп. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 107-108
7 Лєбєдєва, О. О.
Удосконалення технологій цукрових кондитерських виробів драглеподібної структури [Текст] / О. О. Лєбєдєва, О. Г. Залогіна ; наук. керівник К. Р. Касабова // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. . - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 29
8
Аssessment of the quality of cream-white candy with the addition of fruit and berry paste during storage [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, A. Zahorulko, K. Kasabova, O. Zahorulko // EUREKA: Life Sciences. - 2023. - No. 6. - P. 28-36
9
Assessment of the quality of cream-white candy with the addition of fruit and berry paste during storage [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, A. Zagorulko, K. Kasabova, A. Zahorulko // EUREKA: Life Sciences. - 2023. - No. 6. - P. 28-36. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2023.003193. -
Повний текст
10
Технології східних солодощів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології другого (магістер.) рівня вищ. освіти (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : [б. в.], 2023. - 48 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33977 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 47. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
11Пат. 154228 Україна, МПК A23G 3/34, A23G 3/48.
Спосіб виробництва рахат-лукуму на основі плодоовочевої пасти [Текст] / К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, С. О. Бабаєв ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202300415 ; Заявл. 06.02.2023 ; Опубл. 25.10.2023, Бюл. № 43. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
12
Удосконалення способу виготовлення функціонального напівфабрикату і кексів на його основі [Текст] / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, К. Р. Касабова // Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т. 29, № 5. - С. 119-129
13
Structural and mechanical properties of Turkish delight production using fruit and vegetable paste [Text] / S. Babaiev, K. Kasabova, O. Samokhvalova, O. Shydakova-Kameniuka, A. Zagorulko, A. Zahorulko, N. Budnyk, O. Shkliaiev // EUREKA: Life Sciences. - 2023. - No. 3. - P. 20-26. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2023.002970. -
Повний текст
14
Інноваційні технології продуктів переробки рослинної сировини у кондитерських виробах спеціального призначення [Текст] : монографія / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2023. - 138 с. - Б. ц.
15
Substantiating the technology of cream-whipped candy masses with the addition of berry and fruit paste [Electronic resource] / O. Zagorulko, O. Shydakova-Kameniuka, K. Kasabova, A. Zahorulko, N. Budnyk, I. Kholobtseva, L. Kolianovska, O. Shkliaiev // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 3, Issue 11(123). - P. 50-59. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.279287. -
Повний текстПовний текст
16 Загорулько, Олексій.
Функціональні плодово-ягідні напівфабрикати як сучасна сировина у кондитерських виробах [Текст] / О. Загорулько, А. Загорулько, К. Касабова // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІI Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 170-172
17 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Гідроколоїди – ключові інгредієнти формування структури безглютенових і безбілкових хлібобулочних виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 40-42
18
Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас [Текст] / О. Є. Загорулько, О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова, А. М. Загорулько // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 7 листоп. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 105-106
19 Бабаєв, С. О.
Вплив плодоовочевих паст на структурно-механічні властивості рахат лукуму [Текст] / С. О. Бабаєв ; наук. керівник: О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 118
20
Харчові технології. Практикум [Електронний ресурс] : навч. посібник. Вид. друге, перероб. і доп. / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - 2-ге вид., перероб. и допов. - Харків : ДБТУ, 2023. - 417 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33605 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 408-415. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2022
21
Оцінка якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягіднної пасти [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ХI Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 8 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 228-230
22
Оцінка якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягідної пасти [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнар. наук.-техн. конф., 8 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 298-299
23 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Сучасні тенденції у технології виробництва та зберігання лукуму [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. О. Бабаєв // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем : матеріали тез доп. XІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернігів, 26-27 трав. 2022 р., у 2-х т. - Чернігів : НУ «Чернігів. політехніка», 2022. - Т. 1. - С. 250
24 Babaiev, S.
Application of non-traditional raw materials in production technology of Turkish delight [Text] / S. Babaiev, K. Kasabova, O. Samokhvalova // Proceedings of the 3rd International Electronic Conference on Foods: Food, Microbiome, and Health - A Celebration of the 10th Anniversary of Foods' Impact on Our Wellbeing : 1–15 October, 2022. - Basel : MDPI, 2022
25
Оцінка якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягідної пасти [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Наукові пр. Нац. ун-ту харчових техн. - 2022. - С. 109-120
26
Improvement of lukum technology using a developed multi-component fruit and vegetable paste [Текст] / K. Kasabova, O. Samokhvalova, O. Zahorulko, A. Zahorulko, S. Babaiev, O. Bereza, N. Ponomarenko, H. Tesliuk, V. Yukhno // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, № 11(120). - С. 41-49
27 Samokhvalova, Olga.
The use of the wheat germ meal to increase the nutritional value of cupcakes [Text] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk // Proceedings of the 3rd International Electronic Conference on Foods: Food, Microbiome, and Health - A Celebration of the 10th Anniversary of Foods' Impact on Our Wellbeing : 1-15 October, 2022. - Basel : MDPI, 2022
28
Оцінка якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягідної пасти [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Наукові пр. нац. ун-ту харчових технологій. - 2022. - Т. 28, № 6. - С. 27-35
29
Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО магістр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Ч. 1 / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 32 с. - Б. ц.
30
Improving the production technology of functional paste-like fruit-and-berry semi-finished products [Electronic resource] / O. Zahorulko, A. Zahorulko, K. Kasabova, L. Chuiko, L. Yakovets, A. Pugach, О. Barabolia, V. Lavruk // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 4, Issue 11(118). - С. 43-52. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.262924. -
Повний текстПовний текст
31
Improvement of cupcake technology with the addition of dried beet pomace [Electronic resource] / A. Zagorulko, K. Kasabova, A. Zahorulko, M. Serik, O. Bolkhovitina // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 5, Issue 11(119). - С. 20-28. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.266337. -
Повний текстПовний текст
32
Контроль якості та безпеки продукції галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 32 с. - Б. ц.
33
Improvement of Turkish Delight Production Technology Using a Developed Multi-Component Fruit and Vegetable Paste [Electronic resource] / K. Kasabova, O. Samokhvalova, O. Zagorulko, A. Zahorulko, S. Babaiev, O. Bereza, N. Ponomarenko, H. Tesliuk, V. Yukhno // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - С. 51-59. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.269393. -
Повний текстПовний текст
34
Використання трикомпонентних плодовоягідних паст у технології желейних виробів [Текст] / Б. Р. Гритчин, С. О. Бабаєв, О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 30
35
Improving a tempering machine for confectionery masses [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, K. Kasabova, B. Liashenko, A. Postadzhiev, М. Sashnova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 2, Issue 11 (116). - С. 6-11. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.254873. -
Повний текстПовний текст
36
Удосконалення технології виробництва функціональних плодово-ягідних напівфабрикатів [Текст] / О. Є. Загорулько, О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова // Наукові пр. нац. ун-ту харчових технологій. - 2022. - Т. 28, № 6. - С. 96-107
37
Використання трьохкомпонентних плодовоягідних паст в технології желейних виробів [Текст] / наук. керівник : О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 30
38
Удосконалення тепломасообмінного обладнання переробки рослинної сировини [Текст] / О. Є. Загорулько, О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ХI Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 8 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 308-309
39 Загорулько, Андрій Миколайович.
використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / А. М. Загорулько, К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 137-139
40 Ладика, К. С.
Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку [Текст] / К. С. Ладика, наук. керівник К. Р. Касабова // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матервіали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 32
41
Вплив шроту зародків пшениці на формування якості хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова // «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 159-162
42
Удосконалення технології виробництва функціональних плодово-ягідних напівфабрикатів [Текст] / О. Є. Загорулько, О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнар. наук.-техн. конф., 8 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 43-45
43
Основи технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: К. Р. Касабова [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц.
44 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Застосування цифрових ресурсів для забезпечення якості науково-дослідницької діяльності магістрантів спеціальності 181 Харчові технології в умовах воєнного стану [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова // Управління якістю науково-дослідницької діяльності у закладах вищої та фахової передвищої освіти в умовах воєнних реалій : матеріали Всеукр. наук.-пед. підвищення кваліфікації, 10 трав. – 21 черв. 2022 р. - Одеса : Видавн. дім "Гельветика", 2022. - С. 298-301
2021
45
Prospects for use of new sources of dietary fibers in the technology of flour confectionery products [Electronic resource] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, K. Kasabova, G. Stepankova, O. Bolkhovitina // Innovations in Life Sciences: BIO Web of Conferences : 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01017. - DOI 10.1051/bioconf/20213001017. -
Повний текстПовний текст
46
Improvement of technology of marmalade adding multiple component fruit and berrie paste [Text] / A. Zagorulko, O. Samokhvalova, K. Kasabova, N. Shmatchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, № 11 (114). - С. 6-12
47 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 115-116
48
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2. Технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, З. І. Кучерук, К. Р. Касабова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 192 с. - Б. ц.
49 Samokhvalova, O.
Use of multicomponent fruit and berry paste in the technology of pastilles [Text] / O. Samokhvalova, K. Kasabova // Development of scientific, technological and innovation space in Ukraine and EU countries : monograph. - Riga : Baltija Publishing, 2021. - С. 71-101
50 Samokhvalova, O.
Determination of quality indicators of marmalade with addition of multi-component fruit and berry paste during storage [Text] / O. Samokhvalova, K. Kasabova, N. Shmatchenko // Technology audit and production reserves: Chemical engineering. - 2021. - Vol. 6, № 6 (63)
51
Determination of the comprehensive indicator of pastille with the use of multi-component fruit-berry paste [Text] / K. Kasabova, N. Shmatchenko, A. Zahorulko, O. Zahorulko // Technology Audit and Production Reserves. - 2021. - Vol. 3, № 3 (59). - С. 46-49. - DOI https://doi.org/10.15587/2706-5448.2021.232352. -
Повний текст
52
Effect Of Microbial Polysaccharides On The Quality Indicators Of Protein-Free And Gluten-Free Products During Storage [Electronic resource] / O. Samokhvalova, Zynovija Kucheruk, Kateryna Kasabova, Svitlana Oliinyk, N. Shmatchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 1, Issue 11-109. - С. 61 - 68. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.225003. -
Повний текстПовний текст
53
Improving the marmalade technology by adding a multicomponent fruit-and-berry paste [Electronic resource] / O. Samokhvalova, Kateryna Kasabova, N. Shmatchenko, A. Zagorulko, A. Zahorulko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, Issue 11(114). - С. 6-14. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.245986. -
Повний текстПовний текст
54
Creation of multi-component fruit and vegetable semi-finished products and confectionery on their basis with health properties [Electronic resource] / O. Zahorulko, A. Zahorulko, K. Kasabova, I. Gordijenko // Innovations in Life Sciences : BIO Web Conf. II International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - 2021. - Vol. 30. - Ст. 01024. - DOI 10.1051/bioconf/20213001024. -
Повний текстПовний текст
55 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 63-64
56
Обеспечение устойчивого развития хлебопекарной и кондитерской отраслей путем создания новых ресурсосберегающих технологий [Текст] / В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олейник, Н. В. Гревцева, К. Р. Касабова // Sustainable Development: Modern Theories and Best Practices : Materials of the Monthly International Scientific and Practical Conference, Tallinn, February 24-26, 2021. - Tallinn : Teadmus OÜ, 2021. - С. 38-40
57 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Використання загущувачів мікробного походження у технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 30 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 112-114
58 Касабова, Катерина Рубенівна.
Використання багатокомпонентних плодово-ягідних паст у технологіях пастильно-мармеладних виробів [Текст] / К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Наукові підсумки 2021 року : матеріали X наук. конф., м. Харків. - Харків : Технол. Центр, 2021. - С. 14
59
Improving pastille manufacturing technology using the developed multicomponent fruit and berry paste [Electronic resource] / K. Kasabova, A. Zagorulko, A. Zahorulko, N. Shmatchenko, O. Simakova, I. Goriainova, O. Volodko, D. Mironov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 3, Issue 11-111. - С. 49-56. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.231730. -
Повний текстПовний текст
2020
60
Технологічно-апаратурне вдосконалення процесів виробництва купажованих плодово-ягідних напівфабрикатів [Текст] / В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2020. - Т. 26, № 5. - С. 102-112
Повний текст
61
Удосконалення обладнання для виробництва купажованих плодово-ягідних напівфабрикатів [Текст] / В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова, В. В. Лаврук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 10-11 листоп. 2020 р. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 253-254
62
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 1. Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, О. А. Маяк, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - 136 с. - Б. ц.
63 Kasabova, Kateryna.
Development of a method for producing fruit berry paste and equipment for its implementation [Text] / K. Kasabova, A. Zagorulko, A. Zahorulko // Technology audit and production reserves: Chemical engineering. - 2020. - Vol. 2, № 3 (52). - P. 38-40
Повний текст
64
Технологія виробництва зефіру з використанням плодоовочевої пасти [Текст] / А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, Н. В. Шматченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 54-65
Повний текст
65
Технологія мусових тортів із застосуванням трикомпонентних плодово-ягідних паст [Текст] / К. В. Білозор, А. А. Кошелева, Р. О. Шмадченко ; наук. керівник: К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 27-28
66 Касабова, Катерина Рубенівна.
Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертів [Текст] / К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Н. В. Шматченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 81-82
67
Використання фруктових паст нового покоління у технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / Н. В. Гревцева, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 19-20 трав. 2020 р. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 210
68 Касабова, Катерина Рубеневна.
Реологические и качественные показатели пастилы с добавлением плодово-ягодной пасты [Текст] / К. Р. Касабова, А. Е. Загорулько, А. Н. Загорулько // Техника и технология пищевых производств : материалы ХIII Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 23-24 апр. 2020 г., в 2 т. - Могилев : МГУП, 2020. - Т. 1. - С. 214-215
69
Improvement of a scraper heat exchanger for preheating plant-based raw materials before concentration [Electronic resource] / Kateryna Kasabova, S. Sabadash, V. Mohutova, V. Volokh, A. Poliakov, T. Lazarieva, O. Blahyi, O. Radchuk, V. Lavruk // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 3, Issue 11-105. - С. 6 - 12. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.202501. -
Повний текстПовний текст
70
Improvement of zefir production by addition of the developed blended fruit and vegetable pasteinto its recipe [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, K. Kasabova, N. Shmatchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 2, Issue 11-104. - С. 39-49. - DOI 10.15587/1729-4061.0.185684. -
Повний текстПовний текст
71 Літкевич, Н. В.
Технологія оздоблювального напівфабрикату із використанням плодово-ягідних паст [Текст] / Н. В. Літкевич, К. Р. Касабова // Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, НУЧК ім. Т. Г. Шевченка, 20 листоп. 2020 р. - 2020
72
Іmprovement of a scraper heat exchanger for preheating plant-based raw materials before concentration [Text] / K. Kasabova, S. Sabadash, V. Mogutova, V. Volokh, A. Polyakov, T. Lazar'va, O. Blagiy, O. Radchuk, V. Lavruk // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 3, № 11 (105). - С. 6-12
73
Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертів [Текст] / К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько, Н. В. Шматченко, А. М. Загорулько // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 81-82
74 Касабова, Катерина Рубенівна.
Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) [Текст] / К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 246-247
75 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Наукові основи формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів за вмісту мікробних полісахаридів [Текст] / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, К. Р. Касабова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. XIV-XVI
76
Інноваційні способи виробництва плодово-ягідних напівфабрикатів оздоровчого призначення [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 106-118
Повний текст
77
Спосіб виробництва зефіру з додаванням розробленої плодоовочевої пасти [Текст] / Є. М. Чорненький, М. І. Мельник, А. Ю. Краснокутська, Н. В. Літкевич ; наук. керівник: О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 222
2019
78 Бабаєв, С. О.
Використання плодово-ягідної пасти для виробництва зефіру [Текст] / С. О. Бабаєв, В. А. Гончаренко ; наук. керівник: К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 42
79 Загорулько, Андрей Николаевич.
Использование плодово-ягодной пасты в технологии пастилы [Текст] / А. Н. Загорулько, С. А. Бабаев, К. Р. Касабова // Техника и технология пищевых производств : материалы Междунар. науч. конф. студентов и аспирантов, г. Могилев, 18-19 апр. 2019 г. - Могилев : МГУП, 2019. - С. 203
80
Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздоровчими властивостями [Текст] / В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова, І. О. Гордієнко // Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2019. - Т. 25, № 5. - С. 162-172
81
Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробів [Текст] / Н. В. Шматченко, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 148-157
82
Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортів [Текст] / К. Р. Касабова, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Н. В. Шматченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 95-111
83
Визначення структурно-механічних властивостей та якості пастили з плодово-ягідною пастою [Текст] / К. Р. Касабова, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Н. В. Шматченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 15 трав. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 60-61
84
Flow of microbridpolysaharidiv to the formed structure of blackless and insless-glassed turbousvirobes [Text] / V. Mikhaylov, O. Samokhvalova, Z. Kucheruk, K. Kasabova, O. Simakova, I. Goriainova, A. Rogovaya, I. Choni // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - P. 23-32
85
Impast staduo fmicrobialpolysaccharides on organoleptic and physical and chemical indicators of protein-free and protein-free flour products [Text] / V. Mikhaylov, O. Samokhvalova, Zynovija Kucheruk, K. Kasabova, O. Simakova, I. Goriainova, A. Rogovaya, I. Choni // Eureka: LifeSciences. - 2019. - С. 37-43
86
Influence of microbial polysaccharides on the formation of structure of protein-free and gluten-free flour-based products [Electronic resource] / V. Mykhaylov, O. Samokhvalova, Zynovija Kucheruk, Kateryna Kasabova, O. Simakova, I. Goriainova, A. Rogovaya, I. Choni // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 6, No. 11(102). - С. 23 - 32. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.184464. -
Повний текстПовний текст
87
Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна, Т. М. Брикова. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2019. - 284 с. - Б. ц.
88 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнами [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 51-52
Повний текст
2018
89
Технологія заморожених тортів підвищеної харчової цінності [Текст] / Я. О. Бессараб ; наук. керівник К. Р. Касабова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 31
90Пат. 126754 Україна, МПК A23G3/34.
Спосіб виготовлення збивних цукерок [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201711477 ; Заявл. 23.11.2017 ; Опубл. 10.07.2018, Бюл. № 13. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
91Пат. 126753 Україна, МПК A23G3/52.
Спосіб виготовлення збивних цукерок [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201711469 ; Заявл. 23.11.2017 ; Опубл. 10.07.2018, Бюл. № 13. - 5 с. - Б. ц.
Повний текст
92
The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits [Electronic resource] / T. Brykova, O. Samokhvalova, N. Grevtseva, K. Kasabova, A. Grygorenko // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 2. - С. 33-38. - DOI 10.15673/fst.v12i2.945. -
Повний текстПовний текст
93
Universal Multifunctional Device For Heat And Mass Exchange Processes During Organic Raw Material Processing [Electronic resource] / A. Zagorulko, A. Zahorulko, K. Kasabova, V. Chervonyi, O. Omelchenko, S. Sabadash, N. Zahorko, O. Peniov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 1-96. - С. 47 - 54. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.148443. -
Повний текстПовний текст
94
Виробництво високоякісних трикомпонентних природних напівфабрикатів [Текст] / С. О. Бабаєв, Я. О. Бессараб, В. А. Гончаренко ; наук. керівник: О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 246
95Пат. 124623 Україна, МПК A23G3/54, A23B7/005, A23L33/20.
Склад мафінів оздоровчого призначеня з використанням нетрадиційної рослинної сировини [Текст] / О. В. Cамохвалова, К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201712719 ; Заявл. 21.12.2017 ; Опубл. 10.04.2018, Бюл. № 7. - 5 с. - Б. ц.
Повний текст
96 Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна.
Технология печенья с использованием вторичных продуктов винодельческого и пивоваренного производств [Текст] / Е. Г. Шидакова-Каменюка, Н. В. Гревцева, К. Р. Касабова // Baker & Confectioner. - 2018. - № 3 (15). - С. 47–49
97Пат. 125704 Україна, МПК A23G3/52.
Спосіб виготовлення збивних цукерок [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Cамохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова, Д. О. Якименко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201711468 ; Заявл. 23.11.2017 ; Опубл. 25.05.2018, Бюл. № 11. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
98Пат. 116584 Україна, МПК A21D 2/36, A21D 8/02, A21D 13/80.
Спосіб виробництва печива здобного «Виноградне» [Текст] / О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова, К. Р. Касабова, А. М. Григоренко, А. А. Верешко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a 2016 06386 ; Заявл. 13.06.2016 ; Опубл. 10.04.2018, Бюл. № 7. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
2017
99 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Використання полісахаридів мікробного походження для структурування тістових систем [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 107-112
100
Використання вторинних продуктів виноробного та пивоварного виробництв у технології здобного печива [Текст] / К. Р. Касабова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Омельченко // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2017. - Вип. 36
101 Самохвалова, Ольга Владимировна.
Пути повышения пищевой ценности маффинов [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник статей ІІІ Междунар. конф., 23-24 мар. 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 129-131
102 Гревцева, Н. В.
Використання технологій проектного навчання під час викладання дисциплін навчального плану підготовки бакалавра за спеціальністю 181 «Харчові технології» [Текст] / Н. В. Гревцева, К. Р. Касабова, Н. В. Шматченко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 189-190
103
Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, К. Р. Касабова, Т. М. Брикова // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 291-292
Повний текст
104 Маньковська, Т. В.
Розробка технології безборошняних мафінів на основі шроту зародків пшениці [Текст] / Т. В. Маньковська, наук. керівник К. Р. Касабова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 71
105
Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Кравченко, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. - Харків : ФОП Бровін О.В., 2017. - 572 с. - Б. ц.
2016
106
Харчові технології [Текст] : метод. рек. до самост. вивч. дисципліни для студентів напряму підгот. 6.050502 Інженерна механіка, спец. Обладнання переробних та харчових виробництв / уклад.: Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 63 с. - Б. ц.
107
Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технології, енергоефективної переробки, зберігання та маркетингу [Текст] : колект. монографія / М. В. Артамонова, О. П. Афанасьєва, С. М. Губський, В. В. Євлаш, О. В. Жегус, К. Р. Касабова, С. М. Костенко, С. В. Нікітін, Л. Ф. Павлоцька, І. С. Пілюгіна, В. О. Потапов, Н. Л. Савицька, Н. В. Шматченко. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 546 с. - Б. ц.
2015
108 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Контроль якості та безпека продукції галузі [Текст] : лаборатор. практикум для студентів напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія спец. Технологія хліба, кондитерських, макароних виробів і харчоконцентратів / О. Г. Шидакова-Каменюка, Н. В. Гревцева, К. Р. Касабова. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 29 с. - Б. ц.
109
The effect of microbial polysaccharides on the properties of wheat flour [Electronic resource] / O. Samokhvalova, Yu. Chemikova, S. Oliinyk, K. Kasabova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2015. - Vol. 6, Issue 10. - С. 11-15. - DOI 10.15587/1729-4061.2015.56177. -
Повний текстПовний текст
110 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениці [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 257-267
111 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Дослідження впливу мікробного полісахариду ксампану на властивості безборошняного тіста для мафінів [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х частинах : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 114-116
2014
112 Касабова, Катерина Рубенівна.
Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.05.2014 / К. Р. Касабова ; наук. кер. О. В. Самохвалова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 24 с. - Бібліогр.: с. 19-21. - Б. ц.
113 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберігання [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 221-231
114 Касабова, Катерина Рубенівна.
Вплив шроту зародків пшениці та бурякових волокон на перетравлюваність маффінів [Текст] / К. Р. Касабова, наук. керівник О. В. Самохвалова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 64
115 Samokhvalova, Olga.
Influence of enriching additives on pastry structure formation and baked muffins [Electronic resource] / O. Samokhvalova, K. Kasabova, S. Oliinyk // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 1, Issue 10. - С. 32-36. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.20024. -
Повний текстПовний текст
2013
116Пат. 101791 Україна, МПК A23G3/36.
Склад мафінів функціонального призначення [Текст] / К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201209470 ; Заявл. 03.08.2012 ; Опубл. 25.04.2013, Бюл. № 8. - Б. ц.
Повний текст
117Пат. 81969 Україна, МПК A23G3/34.
Склад мафінів «корисний сніданок» функціонального призначення [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, М. В. Савін, А. В. Зінченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201302532 ; Заявл. 28.02.2013 ; Опубл. 10.07.2013, Бюл. № 13. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
118Пат. 77369 Україна, МПК A23G3/00.
Склад мафінів функціонального призначення [Текст] / К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201209490 ; Заявл. 03.08.2012 ; Опубл. 11.02.2013, Бюл. № 3. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
119 Касабова, Катерина Рубенівна.
Продукти переробки зародку пшениці та бурякового жому - перспективні збагачувальні добавки для кондитерських виробів [Текст] / К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 частинах : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 150-152
2012
120
Упровадження на ринок мафінів підвищеної харчової цінності [Текст] / О. П. Афанасьєва, О. В. Самохвалова, Г. В. Запаренко, К. Р. Касабова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Вип. 1 (15). - С. 388-395
121 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Вплив дієтичної добавки "шрот зародків пшениці харчовий" на зберігання маффінів [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 86-87
122 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Вплив дієтичної добавки "шрот зародків пшениці харчовий" на зберігання маффінів [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х частинах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 86-87
123 Касабова, Катерина Рубенівна.
Дослідження впливу добавок, що містять харчові волокна, на якість маффінів функціонального призначення [Текст] / К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 53-54
2011
124 Касабова, Катерина Рубенівна.
Використання харчових волокон у бісквітних виробах [Текст] / К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 70
125 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Використання дієтичної добавки "шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. Г. Олійник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 255-261