2024 |
1 | > Пилипенко, Р. Р. Формування конкурентоспроможності готелю в умовах економічної нестабільності [Текст] / Р. Р. Пилипенко ; наук. керівник В. В. Колесник> // Фізичне виховання, безпека життєдіяльності і сучасні технології виробництва : збірник тез І Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 21 берез. 2024 р. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. - С. 240-242 | |
---|
2 | > Стандартизація, метрологія та сертифікація [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 120 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Теоретичні основи товарознавства [Текст] : навч. посіб. до самост. вивч. та виконання лаб. завдань з дисципліни / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 328 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини [Електронний ресурс] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, І. С. Буштаков> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 513 | Повний текст |
---|
5 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяків [Електронний ресурс] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, О. В. Веретенніков> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 530 | Повний текст |
---|
6 | > Полупан, Валентин Вадимович. Особливості розвитку ринку, імпорту, експорту паперових виробів санітарно-гігієнічного призначення [Електронний ресурс] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. Є. Самохіна> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 534-535 | Повний текст |
---|
7 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Актуальність та шляхи реалізації стратегічного менеджменту в індустрії гостинності [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. К. Пенкін> // Фізичне виховання, безпека життєдіяльності і сучасні технології виробництва : зб. тез І Всеукр. наук.-практ. конф., 21 берез. 2024 р. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. - С. 237-240 | |
---|
8 | > Дослідження смакових переваг споживачів щодо збагачених снєків і сухих сніданків [Текст] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : зб. наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 196-212 | Повний текст |
---|
9 | > Tezcan, E. Improvement of business processes of the hotel enterprise [Electronic resource] / E. Tezcan, V. Polupan, V. Kolesnyk> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 415 | Повний текст |
---|
10 | >Пат. 155817 Україна, МПК A23C21/08. Спосіб виробництва добавки молочно-рослинної [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, О. В. Веретенніков, С. В. Веретенніков ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202305644 ; Заявл. 23.11.2023 ; Опубл. 10.04.2024, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
11 | > Буштаков, І. С. Актуальність і шляхи підвищення харчової цінності макаронних виробів [Текст] / І. С. Буштаков ; наук. керівник: В. В. Колесник, В. В. Полупан> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 14 | Повний текст |
---|
12 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Управління якістю ресурсного забезпечення, сервісу та послуг у ресторанному бізнесі [Текст] / В. В. Полупан, А. К. Пенкін> // Економіка та суспільство. - 2024. - № 60 | |
---|
13 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Шляхи підвищення ефективності управління закладами гостинності [Текст] / В. В. Полупан, А. К. Пенкін> // Наукові записки Львів. ун-ту бізнесу та права. Серія: Економічна. Юридична. - Львів, 2024. - Вип. 40. - С. 98-104 | |
---|
14 | > Пенкін, Андрій Костянтинович. Сучасні тенденції та стратегії розвитку індустрії гостинності [Текст] / А. К. Пенкін, В. В. Колесник, В. В. Полупан> // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : тези доп. XІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 140-річчю НУХТ, м. Київ, 21 трав. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 135-136 | |
---|
15 | > Пенкін, Андрій Костянтинович. Алгоритм послідовності вибору ефективних методів менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства [Текст] / А. К. Пенкін, В. В. Колесник, В. В. Полупан> // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : тези ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 листоп. 2024 р. - Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2024. - С. 804-807 | |
---|
16 | > Determination the influence of the synthetic antioxidants mixture on the oxidative stability of sunflower oil [Electronic resource] / N. Staroselska, G. Birta, A. Shostia, N. Levoshko, S. Sorokina, V. Akmen, V. Kolesnyk, N. Penkina, V. Dyvak, V. Stets> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 3, Issue 6(129). - P. 14-20. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.304930. - | Повний текстПовний текст |
---|
17 | > Товари особистого призначення [Текст] : метод. рекомендації з виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 58 с. - Б. ц. | |
---|
18 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства [Електронний ресурс] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. К. Пенкін> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 444 | Повний текст |
---|
19 | > Пилипенко, Р. Р. Інноваційні підходи та оцінка ризиків до бізнес-планування готельних комплексів [Текст] / Р. Р. Пилипенко ; наук. керівник В. В. Колесник> // Готельно-ресторанна справа : матеріали І туру Всеукр. конкурсу студент. наук. робіт з галузей знань, спец. у 2023-2024 навч. р. - 2024 | |
---|
20 | > Якість як основа виробництва дитячого мила [Текст] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, В. В. Полупан, В. В. Колесник> // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів XІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2024 р. - Харків : НТУ «ХПІ», 2024. - С. 75-78 | |
---|
21 | > Basic principles of a systematic approach to the production of pasta products with improved edible properties [Text] / І. Bushtakov, А. Penkin, V. Kolesnyk, V. Polupan> // Scientific achievements of contemporary society : the 4th International scientific and practical conference, November 7-9, 2024. - London : Cognum Publishing House, 2024. - P. 247-277 | |
---|
22 | > Управління інноваційними технологіями з метою підвищення конкурентноспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : звіт про наук.-дослідну роботу (остаточний) / Н. М. Пенкіна, Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, В. В. Колесник, В. В. Полупан, К. В. Калєнік, В. І. Скриннік, А. К. Пенкін, О. В. Веретенніков, С. В. Веретенніков. - Харків : ДБТУ, 2024. - 115 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
23 | > Удосконалення якості та розширення асортименту молочної продукції за рахунок додавання овочевої сировини [Текст] : монографія / С. В. Сорокіна, М. С. Одарченко, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко, Н. М. Пенкіна, А. І. Кудряшов, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 219 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
24 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Менеджмент персоналу готелю як запорука ефективної діяльності [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. К. Пенкін> // Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 07 черв. 2024 р. - Харків, 2024. - С. 370-372 | Повний текст |
---|
25 | > Features of the development strategy of the hospitality industry in modern conditions [Text] / V. Kolesnyk, V. Polupan, N. Penkina, S. Sorokina, V. Akmen> // Scientific Journal of Polonia University. - 2024. - Vol. 63, No. 2. - P. 156-162. - DOI https://doi.org/10.23856/6319. - | Повний текст |
---|
26 | > Полупан, Валентин Вадимович. Конспект лекцій «Luxury сервіс» [Текст] : для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Полупан, В. В. Колесник. - Харків : ДБТУ, 2024. - 98 с. - Б. ц. | |
---|
2023 |
27 | > Prospective technologies of industrial processing of whey from sour milk cheese [Text] / V. Kolesnyk, V. Polupan, N. Penkina, A. Penkin, S. Veretennikov, O. Veretennikov> // Moderní aspekty vědy: XXXVIII : Díl mezinárodní kolektivní monografie, Mezinárodní Ekonomický Institut s.r.o. - 2023. - S. 158-168 | |
---|
28 | > Kolesnyk, Victoria. Innovations and craft technologies for horeca [Electronic resource] / V. Kolesnyk, A. Kudryashov, D. Osadcha> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 344-345 | Повний текст |
---|
29 | > Полупан, Валентин Вадимович. Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари) [Текст] : тести для поточ. контролю знань здобувачів ден. та заоч. форм навчання першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 66 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
30 | > Research of biotechnological potential of milk whey and prospects for its use in beverages [Text] / N. Penkina, V. Kolesnyk, V. Polupan, A. Penkin, S. Veretennikov, O. Veretennikov> // Moderní aspekty vědy: XXXV : Díl mezinárodní kolektivní monografie, Mezinárodní Ekonomický Institut s.r.o. - 2023. - S. 94-103 | |
---|
31 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Формування стратегії залучення іноземних інвестицій в сферу індустрії гостинності [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, Д. О. Маркін> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 370-371 | |
---|
32 | > Митна логістика [Текст] : метод. рекомендації для самост. вивч. тем дисципліни студентами ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 28 с. - Б. ц. | |
---|
33 | >Пат. 154260 Україна, МПК C11D 17/08, C11D 17/04. Рідке мило-скраб з антибактеріальними властивостями [Текст] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, С. В. Сорокіна, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкин, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова, О. Є. Носуля, О. О. Черножук ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202301997 ; Заявл. 27.04.2023 ; Опубл. 25.10.2023, Бюл. № 43. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
34 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Система інформаційного забезпечення туризму у цифровій економіці [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, О. В. Яремчук> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 372-373 | |
---|
35 | >Пат. 154042 Україна, МПК C12G 3/06, C12G 3/055, C12G 3/055. Спосіб виробництва горілки особливої [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, С. В. Сорокіна, А. К. Пенкін, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202300181 ; Заявл. 19.01.2023 ; Опубл. 04.10.2023, Бюл. № 40. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
36 | >Пат. 154552 Україна, МПК A21D 2/36, A21D 13/00. Спосіб отримання печива пісочного [Текст] / О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, А. В. Гавриш, Н. М. Пенкіна, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, В. В. Колесник, О. Ю. Литвиненко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202301821 ; Заявл. 19.04.2023 ; Опубл. 22.11.2023, Бюл. № 47. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
37 | > Kolesnyk, Victoria. Improvement of consumer properties of cosmetics [Text] / V. Kolesnyk, A. Penkin, U. Varyokha> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 442-443 | |
---|
38 | > Митна логістика [Текст] : метод. вказівки для виконання практ. завдань студентами ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля спеціалізації Товарознавство та експертиза в митній справі / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 68 с. - Б. ц. | |
---|
39 | > Застосування рослинної біосировини для виробництва туалетного мила з покращеними споживчими властивостями [Текст] / С. В. Сорокіна, В. В. Колесник, В. О. Акмен, В. В. Полупан, О. Є. Носуля> // Хімія, Біо- і Фармтехнології, Екологія та Економіка в Харчовій, Косметичній та Фармацевтичній Промисловості : зб. матеріалів XІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2023 р. - Харків : НТУ «ХПІ» , 2023. - С. 175-178 | |
---|
40 | >Пат. 152525 Україна, МПК C12G3/00. Спосіб виробництва горілки [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. М. Одарченко, А. К. Пенкін, Т. В. Карбівнича ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202107049 ; Заявл. 09.12.2021 ; Опубл. 08.03.2023, Бюл. № 10. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
41 | > Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво та торгівля / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 115 с. - Б. ц. | |
---|
42 | > Митна логістика [Текст] : тестові завдання для перевірки знань студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 61 с. - Б. ц. | |
---|
43 | > Economic prospects and scientific substantiation of the production of innovative alcoholic drinks [Text] / V. Kolesnyk, V. Polupan, S. Sorokina, A. Penkin> // Global Scientific Trends: Economics and Public Administration. - 2023. - Vol. 4. - P. 44-53 | |
---|
2022 |
44 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Атомно-абсорбційний аналіз сухого залишку спиртів, як метод контролю якості алкогольної продукції [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, В. В. Полупан> // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 343-345 | |
---|
45 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Удосконалення виробництва та управління якістю м’ясної продукції з оздоровчими властивостями [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, В. В. Колесник> // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 352-353 | |
---|
46 | > Полупан, Валентин Вадимович. Судово-товарознавча експертиза [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / В. В. Полупан, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 76 с. - Б. ц. | |
---|
47 | >Пат. 151452 Україна, МПК A61K 8/00, A61Q19/00. Спосіб отримання крем-скрабу для шкіри "делікат-органік" [Текст] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, В. О. Бердова, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. В. Середенко ; Власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202107222 ; Заявл. 13.12.2021 ; Опубл. 27.07.2022, Бюл. № 30. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
48 | > Математичне моделювання рецептурного складу композицій для лікеро-горілчаних виробів зі зниженим токсичним ефектом [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, Д. М. Одарченко, А. К. Пенкін> // Science, innovation and education: Problems and prospects : VII International Scientific and Practical Conference, February, 9-11, 2022. - 2022. - С. 122-130 | |
---|
49 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Одяго-взуттєві товари [Текст] : підручник для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 451 с. - Б. ц. | |
---|
50 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Пошук альтернативних абразивних засобів для косметичної галузі, формування якості продукції з їх використанням [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, А. В. Нестеренко> // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матер. Х міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2022 р. - Харків : НТУ "ХПI, 2022. - С. 38-40 | |
---|
51 | > Investigation of the effectiveness of using whey powder to reduce the toxicity of the water/alcohol mixture [Electronic resource] / V. Kolesnyk, N. Penkina, V. Polupan, S. Sorokina, D. Odarchenko> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 71-77. - DOI 10.15673/fst.v16i2.2364. - | Повний текстПовний текст |
---|
52 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Дослідження фізико-хімічних показників якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованого [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, С. О. Кириллова> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 399-400 | |
---|
53 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Перспективи розширення асортименту панчішно-шкарпеткових виробів за рахунок використання ароматизатору [Текст]. Ч. 2 / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан> // Наука, освіта, технології і суспільство: тенденції, виклики, перспективи : зб. тез доповідей міжнар. наук.-практ. конф., Житомир, 12 листопада 2022 р.: у 2 ч. - Житомир : ЦФЕНД, 2022. - С. 48-49 | |
---|
54 | > Використання нетрадиційної сировини під час виробництва слабоалкогольних напоїв [Текст] / С. В. Сорокіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. О. Акмен, Н. М. Пенкіна> // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки. - Херсон : Видавн. дім "Гельветика", 2022. - Вип. 5 | |
---|
55 | > Психологічні підходи до сприйняття студентами навчальної інформації під час дистанційного освітнього процесу [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан> // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник тез наук.-метод. доп. - Одеса : Південноукр. центр проф. розвитку кер. та фах. соц. сфери ун-ту Ушинського, 2022 | |
---|
56 | > Investigation of the effectiveness of using whey powder to reduce the toxicity of the water/alcohol mixture [Text] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, С. В. Сорокіна, А. М. Одарченко, А. К. Пенкін> // Харчова наука і технологія. - 2022. - Т. 16, Вип. 2. - С. 60-67 | |
---|
57 | > Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring [Text] / V. Kolesnyk, S. Sorokina, N. Penkina, V. Polupan, A. Penkin> // Improvement of scientific approaches to the development of engineering : collective monograph. - Boston : Primedia eLaunch, 2022. - С. 307-316 | Повний текст |
---|
58 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Результати дослідженя вмісту токсичних речовин у спиртових настоях для подальшого виробництва лікеро-горілчаних виробів [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, А. І. Кудряшов> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 401-402 | Повний текст |
---|
2021 |
59 | > Карпенко, А. С. Ринок цементу в Україні та особливості експортно-імпортного балансу [Текст] / А. С. Карпенко ; наук. керівник В. В. Колесник> // Всеукраїнська наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. - Харків, 2021 | |
---|
60 | > Сорокіна, Світлана Вікторівна. Дистанційна форма навчання як ефективний інструмент модернізації інноваційних процесів в освіті [Текст] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, В. В. Колесник> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 85-87 | |
---|
61 | > Новіков, Б. Ю. Розвиток ринку засобів для гоління в Україні [Текст] / Б. Ю. Новіков ; наук. керівник В. В. Колесник> // Всеукраїнська наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. - Харків, 2021 | |
---|
62 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатору для паперу [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 224-225 | |
---|
63 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Сучасні аспекти розвитку слабоалкогольної продукції [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, А. К. Пенкін> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 228-229 | |
---|
64 | > Особливості збагачення хлібобулочних виробів засвоюваними сполуками йоду [Текст] / В. В. Полупан [та ін.]> // Recent advances in scientific world : I International Scientific and Practical Conference, Monterrey, Mexico, December 18-19, 2021. - Monterrey, 2021. - P. 98-105 | |
---|
65 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Використання нових видів харчових і біологічно активних добавок під час виробництва настоянок [Текст] / В. В. Колесник> // Судова товарознавча експертиза підакцизних товарів: проблемні питання та шляхи їх вирішення : матеріали наук.-практ. семінару-тренінгу, м. Полтава, 15 квіт. 2021 р. - Полтава, 2021. - С. 24-25 | |
---|
66 | > Головко, Микола Павлович. Новітні тенденції виробництва засобів для миття посуду та математичне моделювання їх складу [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 85–93 | |
---|
67 | > Розширення асортименту лікеро-горілчаних виробів зі зниженим токсичним ефектом на основі маркетингових досліджень [Текст] / В. В. Колесник [та ін.]> // Topical tendencies of science and practice : Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Edmonton, December 07-10, 2021. - Edmonton, 2021. - P. 475-480 | |
---|
68 | > Полупан, Валентин Вадимович. Митна логістика [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ДБТУ, 2021. - 96 с. - Б. ц. | |
---|
69 | > Development of waffle with fat filling using unconventional vegetable raw materials [Text] / O. Haponceva [etc.]> // ScienceRise. - 2021. - № 2. - P. 87-92. - DOI https://doi.org/10.21303/2313-8416.2021.001802. - | Повний текст |
---|
2020 |
70 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Системний підхід у вищій школі як вагомий чинник розвитку освіти і науки України [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 61-62 | |
---|
71 | > Святний, М. В. Дослідження ринку полімерного посуду в Україні [Текст] / М. В. Святний, наук. керівник В. В. Колесник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 157-158 | |
---|
72 | > Черкасов, О. О. Особливості розвитку ринку лакофарбових матеріалів в Україні [Текст] / О. О. Черкасов, наук. керівник В. В. Колесник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 168 | |
---|
73 | > Пенкина, Наталя Михайловна. Актуальность использования растительного сырья для производства слабоалкогольных напитков [Текст] / Н. М. Пенкина, А. К. Пенкин, В. В. Колесник> // Материалы Междунар. науч.-практ. конф. по вопросам подгот. кадров для науч. обеспечения развития АПК, включая ветеринарию, г. Белгород, 12-13 нояб. 2020 г. - 2020. - С. 298-300 | |
---|
74 | > Нікітіна, Н. О. Зразок порівняння для візуального бінарного тестування домішок метилового спирту у спирті етиловому [Текст] / Н. О. Нікітіна, А. О. Бєля, В. В. Колесник> // Хімічні Каразинські читання – 2020 : матеріали ХІІ Всеукр. наук. конф. студентів та аспірантів, м. Харків, 21-23 квіт. 2020 р. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2020. - С. 37-38 | |
---|
75 | > Визначення комплексного показника якості деяких сортів перцю солодкого [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. О. Бобровська> // The world of science and innovation : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Лондон, 11-13 листоп. 2020 р. - 2020. - С. 85-92 | |
---|
76 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Удосконалення якості дитячих товарів особистого призначення [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 151-152 | |
---|
77 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Розширення асортименту косметичних засобів за рахунок використання перетинок волоського горіха [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 149-150 | |
---|
78 | >Пат. 142301 Україна, МПК A01F 25/00, A23B 7/154. Плівкове покриття для обробки плодів томатів перед зберіганням [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, Т. В. Фролова, Ю. М. Хацкевич, Л. В. Татар, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2019 12139 ; Заявл. 23.12.2019 ; Опубл. 25.05.2020, Бюл. № 10. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
79 | > The influence of plant raw materials on the alcohol infusions quality [Text] / I. Dubovkina [et al.]> // Ukrainian Journal of Food Science. - 2020. - Vol. 8, Issue 2. - P. 207-218 | |
---|
80 | >Пат. 122758 Україна, МПК A23B 7/154, A23B 7/16. Плівкове покриття для обробки плодів томатів перед зберіганням [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, Т. В. Фролова, Ю. М. Хацкевич, Л. В. Татар, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a 2019 12138 ; Заявл. 23.12.2019 ; Опубл. 28.12.2020, Бюл. № 24. - 7 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
81 | > Брик, Я. В. Оцінка якості засобів особистої гігієни різних виробників [Текст] / Я. В. Брик, наук. керівник : Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 150-151 | |
---|
82 | >Пат. 145640 Україна, МПК A01F 25/00, A23B 7/154. Плівкове покриття для обробки плодів абрикоса перед зберіганням [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, В. В. Новікова, І. М. Бєляєва, В. В. Колесник, К. В. Сподар, А. Е. Радченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2020 04718 ; Заявл. 24.07.2020 ; Опубл. 28.12.2020, Бюл. № 24. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2019 |
83 | > Бобровська, А. О. Дослідження якості виробів санітарно-гігієнічного призначення [Текст] / А. О. Бобровська ; наук. керівник: М. П. Головко, В. В. Колесник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 202-203 | |
---|
84 | > Непродовольчі товари. Культурно-побутові, галантерейні та декоративно-прикладні товари [Текст] : навч. посіб. з лаб. завданнями / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, В. О. Захаренко, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 225 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2018 |
85 | >Пат. 128835 Україна, МПК A61K8/00, A61Q19/00. Скраб для очищення шкіри [Текст] / В. О. Захаренко, В. В. Полупан, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803901 ; Заявл. 11.04.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
86 | >Пат. 128772 Україна, МПК C11D17/08. Рідке мило-скраб [Текст] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, М. П. Бакіров, А. Г. Сенатосенко ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803091 ; Заявл. 26.03.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
87 | > Товари особистого призначення [Текст] : навч. посібник / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, С. В. Сорокіна. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 264 с. - Б. ц. | |
---|
88 | >Пат. 128814 Україна, МПК A61K8/00, A61Q9/00, A61Q19/00. Косметичний засіб для видалення небажаного волосся [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Т. А. Вішталюк ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803484 ; Заявл. 02.04.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
89 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Формування якостей засобів для видалення небажаного волосся з урахуванням переваг споживачів [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, А. Ю. Снитко> // Nauka I Studia. - 2018. - № 3 (183). - S. 24-30 | |
---|
90 | > Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, А. Г. Сенатосенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 356-364 | Повний текст |
---|
2017 |
91 | > Quality assessment and justification of the storage time of protein – mineral additave [Text] / M. Serik, V. Polupan, M. Bakirov, V. Kolesnyk, N. Penkina> // The scientific heritage. - 2017. - No. 11 (11), Pt. 1. - С. 78-82 | |
---|
92 | > Головко, Николай Павлович. Исследование качества воды для производства ликероводочных изделий [Текст] / Н. П. Головко, Н. М. Пенкина, В. В. Колесник> // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. ІІІ Междунар. науч.-практ. конф., 23-24 марта 2017 г. - Минск, 2017. - С. 385-387 | |
---|
93 | >Пат. 118608 Україна, МПК A47K10/00. Паперові рушники з екстрактом ALOE VERA [Текст] / В. В. Колесник, Д. В. Ходаковська, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201703018 ; Заявл. 30.03.2017 ; Опубл. 10.08.2017, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
94 | >Пат. 119084 Україна, МПК A61K8/00, C11D9/00. Косметичний шампунь [Текст] / Т. М. Головко, В. В. Колесник, Ю. О. Зотова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 20170330 ; Заявл. 30.03.2017 ; Опубл. 11.09.2017, Бюл. № 17. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
95 | > Аспекти якості косметичних шампунів та практичні підходи додавання нових компонентів до їх складу [Текст] / Т. М. Головко, В. В. Колесник, О. Г. Дьяков, Ю. О. Зотова> // Молодий вчений. - 2017. - № 10 | |
---|
96 | > Головко, Микола Павлович. Формування якості та розширення асортименту міцних алкогольних напоїв зниженої токсичної дії [Текст] : монографія / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 147 с. - Б. ц. | |
---|
97 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Багатофункціональна роль освітніх компетентностей [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 280-281 | |
---|
98 | > The study of beer quality with the reduced toxic effect [Text] / N. Penkina, L. Tatar, V. Kolesnyk, T. Karbivnycha, T. Letuta> // EUREKA: Life Science. - 2017. - № 1 (7). - P. 27-43 | |
---|
99 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Вплив маркетингових досліджень на вдосконалення якості дитячих одноразових підгузків [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, К. І. Масловська> // Молодий вчений. - 2017. - № 10 | |
---|
100 | > Головко, Тетяна Миколаївна. Експертиза якості паперових рушників різних виробників [Текст] / Т. М. Головко, В. В. Колесник, Д. В. Ходаковська> // Молодий вчений. - 2017. - № 9 | |
---|
101 | > Снитко, А. Ю. Характеристика мікробіологічних показників засобів для епіляції [Електронний ресурс] / А. Ю. Снитко, наук. керівник В. В. Колесник> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 67 | |
---|
102 | >Пат. 116143 Україна, МПК A61F13/15, A61F13/49. Дитячий одноразовий підгузник з вітамінами «А» та «Е» [Текст] / Н. М. Пенкіна, К. І. Масловська, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201611706 ; Заявл. 21.11.2016 ; Опубл. 10.05.2017, Бюл. № 9. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
103 | > Прикмета, І. В. Роль торгівлі у підвищенні якості вітчизняних товарів [Електронний ресурс] / І. В. Прикмета, наук. керівник : М. П. Головко, В. В. Колесник> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 61 | |
---|
104 | >Пат. 116588 Україна, МПК A61K8/00, A61Q9/00. Композиція для видалення небажаного волосся [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, А. Ю. Снитко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201612881 ; Заявл. 19.12.2016 ; Опубл. 25.05.2017, Бюл. № 10. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
105 | >Пат. 113919 Україна, МПК C12H1/02, C12G3/04. Спосіб виробництва настоянки «Червона легка» ("RED LIGHT") [Текст] / М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. П. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201511724 ; Заявл. 27.11.2015 ; Опубл. 27.03.2017, Бюл. № 6. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
106 | > Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан> // Соціально-економічні проблеми і держава: Наукові праці НУХТ. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 200-207 | |
---|
107 | > Ягдиєв, Б. Д. Дослідження фізико-механічних показників якості штучного хутра [Текст] / Б. Д. Ягдиєв, наук. керівник : М. П. Головко, В. В. Колесник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 253 | |
---|
108 | > Снитко, А. Ю. Товарознавче оцінювання якості засобів для епіляції [Текст] / А. Ю. Снитко, наук. керівник В. В. Колесник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 244 | |
---|
109 | > Research into quality of beer with the addition of pine needles extract [Electronic resource] / N. Penkina, L. V. Tatar, V. Kolesnyk, T. Karbivnycha, T. Letuta> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 40-48. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98180. - | Повний текстПовний текст |
---|
110 | > Головко, Микола Павлович. Використання методу створення спектра флейвору для органолептичної характеристики настоянок [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 178-179 | |
---|
2016 |
111 | > Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : метод. вказівки та завдання щодо виконання лаборатор. робіт з дисципліни напряму підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: О. О. Грінченко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 134 с. - Б. ц. | |
---|
112 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 16.12.2016 / В. В. Колесник ; наук. керівник М. П. Головко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-19. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
113 | >Пат. 106049 Україна, МПК A61F13/15. Спосіб виробництва лікувально-профілактичної гігієнічної прокладки з прополісом [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Г. О. Каламайко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201510947 ; Заявл. 09.11.2015 ; Опубл. 11.04.2016, Бюл. № 7. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
114 | >Пат. 107202 Україна, МПК C12H1/02. Спосіб виробництва настоянки "Помаранчева легка" ("Orange light") [Текст] / М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. П. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201511721 ; Заявл. 27.11.2015 ; Опубл. 25.05.2016, Бюл. № 10. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
115 | >Пат. 107203 Україна, МПК C12H1/02. Спосіб виробництва настоянки "Зелена легка" ("Green light") [Текст] / М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. П. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201511722 ; Заявл. 27.11.2015 ; Опубл. 25.05.2016, Бюл. № 10. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
116 | >Пат. 107204 Україна, МПК C12H1/02. Спосіб виробництва настоянки "Червона легка" ("Red light") [Текст] / М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. П. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201511723 ; Заявл. 27.11.2015 ; Опубл. 25.05.2016, Бюл. № 10. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2015 |
117 | > Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : пакет тест. завдань для заміру поточ. та підсумк. знань для студентів ден. та заоч. форм навчання ф-ту товарознав. і торг. підприємництва ОКР бакалавр напряму підгот. 03.0510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 101 с. - Б. ц. | |
---|
118 | > Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : пакет контр. завдань для комплекс. контролю знань студентів ден. та заоч. форм навчання освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр напряму підгот. 03.0510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 81 с. - Б. ц. | |
---|
119 | > Головко, Микола Павлович. Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми "склад-властивості" [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 151-152 | |
---|
120 | > Головко, Микола Павлович. Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми "склад-властивості" [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 151-152 | |
---|
121 | > Товарознавство одяго-взуттєвих товарів [Текст] : навч. посібник / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Т. М. Головко. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 451 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
122 | > Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів спец.: 7. 03051002, 8.03051002 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 161 с. - Б. ц. | |
---|
2014 |
123 | > The histological features of rat liver during refueling animals ethanol solution with additives [Electronic resource] / M. Golovko, G. Gubin-Vakulik, N. Penkina, V. Kolesnyk> // Ukrainian Food Journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 4. - P. 534-539 | Повний текст |
---|
124 | > Головко, Микола Павлович. Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавками [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 176-177 | |
---|
125 | > Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : метод. вказівки для тест. модул. контролю за допомогою ПЕОМ для студентів спец. 7.03051002, 8.03051002 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, О. Я. Лимар. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 60 с. - Б. ц. | |
---|
126 | >Пат. 92387 Україна, МПК C12H1/02. Спосіб виробництва настоянки «orange light» [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403092 ; Заявл. 27.03.2014 ; Опубл. 11.08.2014, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
127 | > Головко, Микола Павлович. Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавками [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 176-177 | |
---|
128 | >Пат. 92386 Україна, МПК C12H1/02. Спосіб виробництва настоянки "Green Light" [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403091 ; Заявл. 27.03.2014 ; Опубл. 11.08.2014, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
129 | >Пат. 92387 Україна, МПК C12H1/02. Спосіб виробництва настоянки "Orange Light" [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403092 ; Заявл. 27.03.2014 ; Опубл. 11.08.2014, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
130 | >Пат. 92388 Україна, МПК C12H1/02. Спосіб виробництва настоянки "Red Light" [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403093 ; Заявл. 27.03.2014 ; Опубл. 11.08.2014, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2013 |
131 | > Колесник, Вікторія Валентинівна. Товарознавча оцінка якості лікеро-горілчаних виробів [Текст] / В. В. Колесник, М. В. Суркова, К. В. Суркова> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп., 2013 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 259-260 | |
---|
132 | > Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : метод. рек. та тематика контрол. робіт для студентів заоч. форми навчання рівня спец., магістр напряму підгот. 7.030510, 8.030510.02 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 41 с. - Б. ц. | |
---|
133 | > Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : метод. завдання для виконання лаборатор. робіт студентами ден. та зоч. форм навчання рівнів спеціаліст, магістр зі спец. 7.03051002, 8.03051002 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 45 с. - Б. ц. | |
---|
134 | > Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання для самост. роботи студентам ден. та заоч. форм навчання рівнів спец., магістр зі спец. : 7.030510.02, 8.030510.02 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 65 с. - Б. ц. | |
---|
135 | > Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : пакет завдань для комплекс. контролю знань рівнів спец., магістр. зі спец. 7.030510.02, 8.030510.03 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 85 с. - Б. ц. | |
---|
136 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 211-216 | |
---|
137 | > Головко, Микола Павлович. Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 211-216 | |
---|
138 | > Головко, Микола Павлович. Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників якості спиртів різних партій [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 51-52 | |
---|
139 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Дослідження фізико-механічних показників якості бавовняних рушників, які реалізуються на ринку міста Харкова [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 267-268 | |
---|
2012 |
140 | > Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : опор. конспект. лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання напряму підгот. 030510 / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 175 с. - Б. ц. | |
---|
141 | > Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : метод. рек. та тематика контрол. робіт для студентів заоч. від-ня освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр напряму підгот. 030510 Товарознавство та торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 31 с. - Б. ц. | |
---|
142 | > Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання для самост. роботи студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр напряму підгот. 030510 Товарознавство та торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 45 с. - Б. ц. | |
---|
143 | > Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : пакет тест. завдань для заміру поточ. та залишк. знань студентам ден. та заоч. форм навчання освіт.-кваліфікац. рівнів спеціаліст, магістр зі спец. 7.030510.02, 8.030510.02 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, М. П. Головко. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 78 с. - Б. ц. | |
---|
144 | > Головко, Микола Павлович. Товарознавча оцінка якості спиртових розчинів лікарської рослинної сировини [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 251-252 | |
---|
145 | > Головко, Микола Павлович. Способи зниження токсичного ефекту алкоголю на організм [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 164-169 | |
---|
146 | > Головко, Микола Павлович. Товарознавча оцінка якості спиртових розчинів лікарської рослинної сировини [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 251-252 | |
---|
147 | > Експертиза товарів [Текст] : метод. вказівки з підгот., оформлення та захисту курс. роботи з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання товарознав. ф-ту зі спец. 7.030510.02., 8.030510.02 Товарознавство та експертиза в митній справі / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, С. В. Сорокіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 56 с. - Б. ц. | |
---|
2011 |
148 | > Головко, Микола Павлович. Дослідження вмісту флавоноїдів у ягодах, районованих у Східній Україні [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 57-58 | Повний текст |
---|
149 | > Пенкіна, Наталя Михайлівна. Особливості зберігання ювелірних товарів у сучасних умовах [Електронний ресурс] / Н. М. Пенкіна, М. А. Юрченко, В. В. Колесник> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 91-92 | Повний текст |
---|
2008 |
150 | > Товарознавство продовольчих товарів. Розділ: "Плодоовочеві та смакові товари" [Текст] : збірник тестів для контролю знань з використанням ПЕОМ студентами товарознав. ф-ту за напрямом підгот. 030510 Товарознавство та торгівельне підприємство / уклад.: А. А. Дубініна, Ю. К. Кір'яков ; упоряд. В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 80 с. - Б. ц. | |
---|
151 | > Дослідження вмісту оксалатів у ботанічних сртах томатів, районованих у Східній Україні [Текст] / А. А. Дубініна, В. В. Колесник, О. С. Круглова, В. С. Ольховська> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 334-338 | |
---|
152 | > Дослідження вмісту оксалатів у ботанічних сортах томатів, районованих у Східній Україні [Текст] / А. А. Дубініна [та ін.]> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 334-338 | |
---|
2007 |
153 | > Інструментальні методи дослідження сировини та харчових продуктів [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання з використанням ПЕОМ для самост. роботи студентам спец.: 6.050301 Товарознавство та комерційна діяльність, 6.050302 Товарознавство та експертиза в митній справі, 6.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: Ю. В. Сизих, В. В. Колесник, Ю. К. Кір'яков. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 29 с. - Б. ц. | |
---|
2006 |
154 | > Семашко, Лариса Анатоліївна. Товарознавча оцінка якості концентрованих томатопродуктів різних виробників [Текст] / Г. А. Селютина, В. С. Ольховська, В. В. Колесник> // Наукові дослідження – теорія та експеримент 2006 : матеріали другої Міжнар. наук.- практ. конф., м. Полтава, 15-17 трав. 2006 р. - Полтава : ІнтерГрафіка, 2006. - С. 93-97 | |
---|
155 | > Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання для самост. роботи студентам спец.: 6.050301 Товарознавство та комерційна діяльність, 6.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: Г. А. Селютіна, Ю. В. Сизих, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 52 с. - Б. ц. | |
---|