Колесник Вікторія Валентинівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Пилипенко, Р. Р.
Формування конкурентоспроможності готелю в умовах економічної нестабільності [Текст] / Р. Р. Пилипенко ; наук. керівник В. В. Колесник // Фізичне виховання, безпека життєдіяльності і сучасні технології виробництва : збірник тез І Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 21 берез. 2024 р. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. - С. 240-242
2
Стандартизація, метрологія та сертифікація [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 120 с. - Б. ц.
3
Теоретичні основи товарознавства [Текст] : навч. посіб. до самост. вивч. та виконання лаб. завдань з дисципліни / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 328 с. - Б. ц.
4 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини [Електронний ресурс] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, І. С. Буштаков // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 513
Повний текст
5 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяків [Електронний ресурс] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, О. В. Веретенніков // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 530
Повний текст
6 Полупан, Валентин Вадимович.
Особливості розвитку ринку, імпорту, експорту паперових виробів санітарно-гігієнічного призначення [Електронний ресурс] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. Є. Самохіна // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 534-535
Повний текст
7 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Актуальність та шляхи реалізації стратегічного менеджменту в індустрії гостинності [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. К. Пенкін // Фізичне виховання, безпека життєдіяльності і сучасні технології виробництва : зб. тез І Всеукр. наук.-практ. конф., 21 берез. 2024 р. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. - С. 237-240
8
Дослідження смакових переваг споживачів щодо збагачених снєків і сухих сніданків [Текст] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : зб. наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 196-212
Повний текст
9 Tezcan, E.
Improvement of business processes of the hotel enterprise [Electronic resource] / E. Tezcan, V. Polupan, V. Kolesnyk // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 415
Повний текст
10Пат. 155817 Україна, МПК A23C21/08.
Спосіб виробництва добавки молочно-рослинної [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, О. В. Веретенніков, С. В. Веретенніков ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202305644 ; Заявл. 23.11.2023 ; Опубл. 10.04.2024, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
11 Буштаков, І. С.
Актуальність і шляхи підвищення харчової цінності макаронних виробів [Текст] / І. С. Буштаков ; наук. керівник: В. В. Колесник, В. В. Полупан // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 14
Повний текст
12 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Управління якістю ресурсного забезпечення, сервісу та послуг у ресторанному бізнесі [Текст] / В. В. Полупан, А. К. Пенкін // Економіка та суспільство. - 2024. - № 60
13 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Шляхи підвищення ефективності управління закладами гостинності [Текст] / В. В. Полупан, А. К. Пенкін // Наукові записки Львів. ун-ту бізнесу та права. Серія: Економічна. Юридична. - Львів, 2024. - Вип. 40. - С. 98-104
14 Пенкін, Андрій Костянтинович.
Сучасні тенденції та стратегії розвитку індустрії гостинності [Текст] / А. К. Пенкін, В. В. Колесник, В. В. Полупан // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : тези доп. XІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 140-річчю НУХТ, м. Київ, 21 трав. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 135-136
15 Пенкін, Андрій Костянтинович.
Алгоритм послідовності вибору ефективних методів менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства [Текст] / А. К. Пенкін, В. В. Колесник, В. В. Полупан // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : тези ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 листоп. 2024 р. - Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2024. - С. 804-807
16
Determination the influence of the synthetic antioxidants mixture on the oxidative stability of sunflower oil [Electronic resource] / N. Staroselska, G. Birta, A. Shostia, N. Levoshko, S. Sorokina, V. Akmen, V. Kolesnyk, N. Penkina, V. Dyvak, V. Stets // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 3, Issue 6(129). - P. 14-20. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.304930. -
Повний текстПовний текст
17
Товари особистого призначення [Текст] : метод. рекомендації з виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 58 с. - Б. ц.
18 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства [Електронний ресурс] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. К. Пенкін // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 444
Повний текст
19 Пилипенко, Р. Р.
Інноваційні підходи та оцінка ризиків до бізнес-планування готельних комплексів [Текст] / Р. Р. Пилипенко ; наук. керівник В. В. Колесник // Готельно-ресторанна справа : матеріали І туру Всеукр. конкурсу студент. наук. робіт з галузей знань, спец. у 2023-2024 навч. р. - 2024
20
Якість як основа виробництва дитячого мила [Текст] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, В. В. Полупан, В. В. Колесник // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів XІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2024 р. - Харків : НТУ «ХПІ», 2024. - С. 75-78
21
Basic principles of a systematic approach to the production of pasta products with improved edible properties [Text] / І. Bushtakov, А. Penkin, V. Kolesnyk, V. Polupan // Scientific achievements of contemporary society : the 4th International scientific and practical conference, November 7-9, 2024. - London : Cognum Publishing House, 2024. - P. 247-277
22
Управління інноваційними технологіями з метою підвищення конкурентноспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : звіт про наук.-дослідну роботу (остаточний) / Н. М. Пенкіна, Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, В. В. Колесник, В. В. Полупан, К. В. Калєнік, В. І. Скриннік, А. К. Пенкін, О. В. Веретенніков, С. В. Веретенніков. - Харків : ДБТУ, 2024. - 115 с. - Б. ц.
Повний текст
23
Удосконалення якості та розширення асортименту молочної продукції за рахунок додавання овочевої сировини [Текст] : монографія / С. В. Сорокіна, М. С. Одарченко, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко, Н. М. Пенкіна, А. І. Кудряшов, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 219 с. - Б. ц.
Повний текст
24 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Менеджмент персоналу готелю як запорука ефективної діяльності [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. К. Пенкін // Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 07 черв. 2024 р. - Харків, 2024. - С. 370-372
Повний текст
25
Features of the development strategy of the hospitality industry in modern conditions [Text] / V. Kolesnyk, V. Polupan, N. Penkina, S. Sorokina, V. Akmen // Scientific Journal of Polonia University. - 2024. - Vol. 63, No. 2. - P. 156-162. - DOI https://doi.org/10.23856/6319. -
Повний текст
26 Полупан, Валентин Вадимович.
Конспект лекцій «Luxury сервіс» [Текст] : для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Полупан, В. В. Колесник. - Харків : ДБТУ, 2024. - 98 с. - Б. ц.
2023
27
Prospective technologies of industrial processing of whey from sour milk cheese [Text] / V. Kolesnyk, V. Polupan, N. Penkina, A. Penkin, S. Veretennikov, O. Veretennikov // Moderní aspekty vědy: XXXVIII : Díl mezinárodní kolektivní monografie, Mezinárodní Ekonomický Institut s.r.o. - 2023. - S. 158-168
28 Kolesnyk, Victoria.
Innovations and craft technologies for horeca [Electronic resource] / V. Kolesnyk, A. Kudryashov, D. Osadcha // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 344-345
Повний текст
29 Полупан, Валентин Вадимович.
Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари) [Текст] : тести для поточ. контролю знань здобувачів ден. та заоч. форм навчання першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 66 с. - Б. ц.
Повний текст
30
Research of biotechnological potential of milk whey and prospects for its use in beverages [Text] / N. Penkina, V. Kolesnyk, V. Polupan, A. Penkin, S. Veretennikov, O. Veretennikov // Moderní aspekty vědy: XXXV : Díl mezinárodní kolektivní monografie, Mezinárodní Ekonomický Institut s.r.o. - 2023. - S. 94-103
31 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Формування стратегії залучення іноземних інвестицій в сферу індустрії гостинності [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, Д. О. Маркін // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 370-371
32
Митна логістика [Текст] : метод. рекомендації для самост. вивч. тем дисципліни студентами ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 28 с. - Б. ц.
33Пат. 154260 Україна, МПК C11D 17/08, C11D 17/04.
Рідке мило-скраб з антибактеріальними властивостями [Текст] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, С. В. Сорокіна, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкин, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова, О. Є. Носуля, О. О. Черножук ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202301997 ; Заявл. 27.04.2023 ; Опубл. 25.10.2023, Бюл. № 43. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
34 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Система інформаційного забезпечення туризму у цифровій економіці [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, О. В. Яремчук // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 372-373
35Пат. 154042 Україна, МПК C12G 3/06, C12G 3/055, C12G 3/055.
Спосіб виробництва горілки особливої [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, С. В. Сорокіна, А. К. Пенкін, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202300181 ; Заявл. 19.01.2023 ; Опубл. 04.10.2023, Бюл. № 40. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
36Пат. 154552 Україна, МПК A21D 2/36, A21D 13/00.
Спосіб отримання печива пісочного [Текст] / О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, А. В. Гавриш, Н. М. Пенкіна, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, В. В. Колесник, О. Ю. Литвиненко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202301821 ; Заявл. 19.04.2023 ; Опубл. 22.11.2023, Бюл. № 47. - 5 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
37 Kolesnyk, Victoria.
Improvement of consumer properties of cosmetics [Text] / V. Kolesnyk, A. Penkin, U. Varyokha // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 442-443
38
Митна логістика [Текст] : метод. вказівки для виконання практ. завдань студентами ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля спеціалізації Товарознавство та експертиза в митній справі / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 68 с. - Б. ц.
39
Застосування рослинної біосировини для виробництва туалетного мила з покращеними споживчими властивостями [Текст] / С. В. Сорокіна, В. В. Колесник, В. О. Акмен, В. В. Полупан, О. Є. Носуля // Хімія, Біо- і Фармтехнології, Екологія та Економіка в Харчовій, Косметичній та Фармацевтичній Промисловості : зб. матеріалів XІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2023 р. - Харків : НТУ «ХПІ» , 2023. - С. 175-178
40Пат. 152525 Україна, МПК C12G3/00.
Спосіб виробництва горілки [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. М. Одарченко, А. К. Пенкін, Т. В. Карбівнича ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202107049 ; Заявл. 09.12.2021 ; Опубл. 08.03.2023, Бюл. № 10. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
41
Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво та торгівля / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 115 с. - Б. ц.
42
Митна логістика [Текст] : тестові завдання для перевірки знань студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 61 с. - Б. ц.
43
Economic prospects and scientific substantiation of the production of innovative alcoholic drinks [Text] / V. Kolesnyk, V. Polupan, S. Sorokina, A. Penkin // Global Scientific Trends: Economics and Public Administration. - 2023. - Vol. 4. - P. 44-53
2022
44 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Атомно-абсорбційний аналіз сухого залишку спиртів, як метод контролю якості алкогольної продукції [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, В. В. Полупан // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 343-345
45 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Удосконалення виробництва та управління якістю м’ясної продукції з оздоровчими властивостями [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, В. В. Колесник // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 352-353
46 Полупан, Валентин Вадимович.
Судово-товарознавча експертиза [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / В. В. Полупан, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 76 с. - Б. ц.
47Пат. 151452 Україна, МПК A61K 8/00, A61Q19/00.
Спосіб отримання крем-скрабу для шкіри "делікат-органік" [Текст] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, В. О. Бердова, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. В. Середенко ; Власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202107222 ; Заявл. 13.12.2021 ; Опубл. 27.07.2022, Бюл. № 30. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
48
Математичне моделювання рецептурного складу композицій для лікеро-горілчаних виробів зі зниженим токсичним ефектом [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, Д. М. Одарченко, А. К. Пенкін // Science, innovation and education: Problems and prospects : VII International Scientific and Practical Conference, February, 9-11, 2022. - 2022. - С. 122-130
49 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Одяго-взуттєві товари [Текст] : підручник для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 451 с. - Б. ц.
50 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Пошук альтернативних абразивних засобів для косметичної галузі, формування якості продукції з їх використанням [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, А. В. Нестеренко // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матер. Х міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2022 р. - Харків : НТУ "ХПI, 2022. - С. 38-40
51
Investigation of the effectiveness of using whey powder to reduce the toxicity of the water/alcohol mixture [Electronic resource] / V. Kolesnyk, N. Penkina, V. Polupan, S. Sorokina, D. Odarchenko // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 71-77. - DOI 10.15673/fst.v16i2.2364. -
Повний текстПовний текст
52 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Дослідження фізико-хімічних показників якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованого [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, С. О. Кириллова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 399-400
53 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Перспективи розширення асортименту панчішно-шкарпеткових виробів за рахунок використання ароматизатору [Текст]. Ч. 2 / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан // Наука, освіта, технології і суспільство: тенденції, виклики, перспективи : зб. тез доповідей міжнар. наук.-практ. конф., Житомир, 12 листопада 2022 р.: у 2 ч. - Житомир : ЦФЕНД, 2022. - С. 48-49
54
Використання нетрадиційної сировини під час виробництва слабоалкогольних напоїв [Текст] / С. В. Сорокіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. О. Акмен, Н. М. Пенкіна // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки. - Херсон : Видавн. дім "Гельветика", 2022. - Вип. 5
55
Психологічні підходи до сприйняття студентами навчальної інформації під час дистанційного освітнього процесу [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник тез наук.-метод. доп. - Одеса : Південноукр. центр проф. розвитку кер. та фах. соц. сфери ун-ту Ушинського, 2022
56
Investigation of the effectiveness of using whey powder to reduce the toxicity of the water/alcohol mixture [Text] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, С. В. Сорокіна, А. М. Одарченко, А. К. Пенкін // Харчова наука і технологія. - 2022. - Т. 16, Вип. 2. - С. 60-67
57
Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring [Text] / V. Kolesnyk, S. Sorokina, N. Penkina, V. Polupan, A. Penkin // Improvement of scientific approaches to the development of engineering : collective monograph. - Boston : Primedia eLaunch, 2022. - С. 307-316
Повний текст
58 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Результати дослідженя вмісту токсичних речовин у спиртових настоях для подальшого виробництва лікеро-горілчаних виробів [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, А. І. Кудряшов // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 401-402
Повний текст
2021
59 Карпенко, А. С.
Ринок цементу в Україні та особливості експортно-імпортного балансу [Текст] / А. С. Карпенко ; наук. керівник В. В. Колесник // Всеукраїнська наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. - Харків, 2021
60 Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Дистанційна форма навчання як ефективний інструмент модернізації інноваційних процесів в освіті [Текст] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, В. В. Колесник // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 85-87
61 Новіков, Б. Ю.
Розвиток ринку засобів для гоління в Україні [Текст] / Б. Ю. Новіков ; наук. керівник В. В. Колесник // Всеукраїнська наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. - Харків, 2021
62 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатору для паперу [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 224-225
63 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Сучасні аспекти розвитку слабоалкогольної продукції [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, А. К. Пенкін // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 228-229
64
Особливості збагачення хлібобулочних виробів засвоюваними сполуками йоду [Текст] / В. В. Полупан [та ін.] // Recent advances in scientific world : I International Scientific and Practical Conference, Monterrey, Mexico, December 18-19, 2021. - Monterrey, 2021. - P. 98-105
65 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Використання нових видів харчових і біологічно активних добавок під час виробництва настоянок [Текст] / В. В. Колесник // Судова товарознавча експертиза підакцизних товарів: проблемні питання та шляхи їх вирішення : матеріали наук.-практ. семінару-тренінгу, м. Полтава, 15 квіт. 2021 р. - Полтава, 2021. - С. 24-25
66 Головко, Микола Павлович.
Новітні тенденції виробництва засобів для миття посуду та математичне моделювання їх складу [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 85–93
67
Розширення асортименту лікеро-горілчаних виробів зі зниженим токсичним ефектом на основі маркетингових досліджень [Текст] / В. В. Колесник [та ін.] // Topical tendencies of science and practice : Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Edmonton, December 07-10, 2021. - Edmonton, 2021. - P. 475-480
68 Полупан, Валентин Вадимович.
Митна логістика [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ДБТУ, 2021. - 96 с. - Б. ц.
69
Development of waffle with fat filling using unconventional vegetable raw materials [Text] / O. Haponceva [etc.] // ScienceRise. - 2021. - № 2. - P. 87-92. - DOI https://doi.org/10.21303/2313-8416.2021.001802. -
Повний текст
2020
70 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Системний підхід у вищій школі як вагомий чинник розвитку освіти і науки України [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 61-62
71 Святний, М. В.
Дослідження ринку полімерного посуду в Україні [Текст] / М. В. Святний, наук. керівник В. В. Колесник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 157-158
72 Черкасов, О. О.
Особливості розвитку ринку лакофарбових матеріалів в Україні [Текст] / О. О. Черкасов, наук. керівник В. В. Колесник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 168
73 Пенкина, Наталя Михайловна.
Актуальность использования растительного сырья для производства слабоалкогольных напитков [Текст] / Н. М. Пенкина, А. К. Пенкин, В. В. Колесник // Материалы Междунар. науч.-практ. конф. по вопросам подгот. кадров для науч. обеспечения развития АПК, включая ветеринарию, г. Белгород, 12-13 нояб. 2020 г. - 2020. - С. 298-300
74 Нікітіна, Н. О.
Зразок порівняння для візуального бінарного тестування домішок метилового спирту у спирті етиловому [Текст] / Н. О. Нікітіна, А. О. Бєля, В. В. Колесник // Хімічні Каразинські читання – 2020 : матеріали ХІІ Всеукр. наук. конф. студентів та аспірантів, м. Харків, 21-23 квіт. 2020 р. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2020. - С. 37-38
75
Визначення комплексного показника якості деяких сортів перцю солодкого [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. О. Бобровська // The world of science and innovation : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Лондон, 11-13 листоп. 2020 р. - 2020. - С. 85-92
76 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Удосконалення якості дитячих товарів особистого призначення [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 151-152
77 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Розширення асортименту косметичних засобів за рахунок використання перетинок волоського горіха [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 149-150
78Пат. 142301 Україна, МПК A01F 25/00, A23B 7/154.
Плівкове покриття для обробки плодів томатів перед зберіганням [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, Т. В. Фролова, Ю. М. Хацкевич, Л. В. Татар, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2019 12139 ; Заявл. 23.12.2019 ; Опубл. 25.05.2020, Бюл. № 10. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
79
The influence of plant raw materials on the alcohol infusions quality [Text] / I. Dubovkina [et al.] // Ukrainian Journal of Food Science. - 2020. - Vol. 8, Issue 2. - P. 207-218
80Пат. 122758 Україна, МПК A23B 7/154, A23B 7/16.
Плівкове покриття для обробки плодів томатів перед зберіганням [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, Т. В. Фролова, Ю. М. Хацкевич, Л. В. Татар, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a 2019 12138 ; Заявл. 23.12.2019 ; Опубл. 28.12.2020, Бюл. № 24. - 7 с. - Б. ц.
Повний текст
81 Брик, Я. В.
Оцінка якості засобів особистої гігієни різних виробників [Текст] / Я. В. Брик, наук. керівник : Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 150-151
82Пат. 145640 Україна, МПК A01F 25/00, A23B 7/154.
Плівкове покриття для обробки плодів абрикоса перед зберіганням [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, В. В. Новікова, І. М. Бєляєва, В. В. Колесник, К. В. Сподар, А. Е. Радченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2020 04718 ; Заявл. 24.07.2020 ; Опубл. 28.12.2020, Бюл. № 24. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
2019
83 Бобровська, А. О.
Дослідження якості виробів санітарно-гігієнічного призначення [Текст] / А. О. Бобровська ; наук. керівник: М. П. Головко, В. В. Колесник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 202-203
84
Непродовольчі товари. Культурно-побутові, галантерейні та декоративно-прикладні товари [Текст] : навч. посіб. з лаб. завданнями / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, В. О. Захаренко, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 225 с. - Б. ц.
Повний текст
2018
85Пат. 128835 Україна, МПК A61K8/00, A61Q19/00.
Скраб для очищення шкіри [Текст] / В. О. Захаренко, В. В. Полупан, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803901 ; Заявл. 11.04.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
86Пат. 128772 Україна, МПК C11D17/08.
Рідке мило-скраб [Текст] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, М. П. Бакіров, А. Г. Сенатосенко ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803091 ; Заявл. 26.03.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
87
Товари особистого призначення [Текст] : навч. посібник / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, С. В. Сорокіна. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 264 с. - Б. ц.
88Пат. 128814 Україна, МПК A61K8/00, A61Q9/00, A61Q19/00.
Косметичний засіб для видалення небажаного волосся [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Т. А. Вішталюк ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803484 ; Заявл. 02.04.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 3 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
89 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Формування якостей засобів для видалення небажаного волосся з урахуванням переваг споживачів [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, А. Ю. Снитко // Nauka I Studia. - 2018. - № 3 (183). - S. 24-30
90
Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, А. Г. Сенатосенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 356-364
Повний текст
2017
91
Quality assessment and justification of the storage time of protein – mineral additave [Text] / M. Serik, V. Polupan, M. Bakirov, V. Kolesnyk, N. Penkina // The scientific heritage. - 2017. - No. 11 (11), Pt. 1. - С. 78-82
92 Головко, Николай Павлович.
Исследование качества воды для производства ликероводочных изделий [Текст] / Н. П. Головко, Н. М. Пенкина, В. В. Колесник // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. ІІІ Междунар. науч.-практ. конф., 23-24 марта 2017 г. - Минск, 2017. - С. 385-387
93Пат. 118608 Україна, МПК A47K10/00.
Паперові рушники з екстрактом ALOE VERA [Текст] / В. В. Колесник, Д. В. Ходаковська, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201703018 ; Заявл. 30.03.2017 ; Опубл. 10.08.2017, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
94Пат. 119084 Україна, МПК A61K8/00, C11D9/00.
Косметичний шампунь [Текст] / Т. М. Головко, В. В. Колесник, Ю. О. Зотова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 20170330 ; Заявл. 30.03.2017 ; Опубл. 11.09.2017, Бюл. № 17. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
95
Аспекти якості косметичних шампунів та практичні підходи додавання нових компонентів до їх складу [Текст] / Т. М. Головко, В. В. Колесник, О. Г. Дьяков, Ю. О. Зотова // Молодий вчений. - 2017. - № 10
96 Головко, Микола Павлович.
Формування якості та розширення асортименту міцних алкогольних напоїв зниженої токсичної дії [Текст] : монографія / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 147 с. - Б. ц.
97 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Багатофункціональна роль освітніх компетентностей [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 280-281
98
The study of beer quality with the reduced toxic effect [Text] / N. Penkina, L. Tatar, V. Kolesnyk, T. Karbivnycha, T. Letuta // EUREKA: Life Science. - 2017. - № 1 (7). - P. 27-43
99 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Вплив маркетингових досліджень на вдосконалення якості дитячих одноразових підгузків [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, К. І. Масловська // Молодий вчений. - 2017. - № 10
100 Головко, Тетяна Миколаївна.
Експертиза якості паперових рушників різних виробників [Текст] / Т. М. Головко, В. В. Колесник, Д. В. Ходаковська // Молодий вчений. - 2017. - № 9
101 Снитко, А. Ю.
Характеристика мікробіологічних показників засобів для епіляції [Електронний ресурс] / А. Ю. Снитко, наук. керівник В. В. Колесник // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 67
102Пат. 116143 Україна, МПК A61F13/15, A61F13/49.
Дитячий одноразовий підгузник з вітамінами «А» та «Е» [Текст] / Н. М. Пенкіна, К. І. Масловська, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201611706 ; Заявл. 21.11.2016 ; Опубл. 10.05.2017, Бюл. № 9. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
103 Прикмета, І. В.
Роль торгівлі у підвищенні якості вітчизняних товарів [Електронний ресурс] / І. В. Прикмета, наук. керівник : М. П. Головко, В. В. Колесник // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 61
104Пат. 116588 Україна, МПК A61K8/00, A61Q9/00.
Композиція для видалення небажаного волосся [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, А. Ю. Снитко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201612881 ; Заявл. 19.12.2016 ; Опубл. 25.05.2017, Бюл. № 10. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
105Пат. 113919 Україна, МПК C12H1/02, C12G3/04.
Спосіб виробництва настоянки «Червона легка» ("RED LIGHT") [Текст] / М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. П. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201511724 ; Заявл. 27.11.2015 ; Опубл. 27.03.2017, Бюл. № 6. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
106
Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан // Соціально-економічні проблеми і держава: Наукові праці НУХТ. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 200-207
107 Ягдиєв, Б. Д.
Дослідження фізико-механічних показників якості штучного хутра [Текст] / Б. Д. Ягдиєв, наук. керівник : М. П. Головко, В. В. Колесник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 253
108 Снитко, А. Ю.
Товарознавче оцінювання якості засобів для епіляції [Текст] / А. Ю. Снитко, наук. керівник В. В. Колесник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 244
109
Research into quality of beer with the addition of pine needles extract [Electronic resource] / N. Penkina, L. V. Tatar, V. Kolesnyk, T. Karbivnycha, T. Letuta // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 40-48. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98180. -
Повний текстПовний текст
110 Головко, Микола Павлович.
Використання методу створення спектра флейвору для органолептичної характеристики настоянок [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 178-179
2016
111
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : метод. вказівки та завдання щодо виконання лаборатор. робіт з дисципліни напряму підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: О. О. Грінченко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 134 с. - Б. ц.
112 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 16.12.2016 / В. В. Колесник ; наук. керівник М. П. Головко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-19. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
113Пат. 106049 Україна, МПК A61F13/15.
Спосіб виробництва лікувально-профілактичної гігієнічної прокладки з прополісом [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Г. О. Каламайко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201510947 ; Заявл. 09.11.2015 ; Опубл. 11.04.2016, Бюл. № 7. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
114Пат. 107202 Україна, МПК C12H1/02.
Спосіб виробництва настоянки "Помаранчева легка" ("Orange light") [Текст] / М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. П. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201511721 ; Заявл. 27.11.2015 ; Опубл. 25.05.2016, Бюл. № 10. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
115Пат. 107203 Україна, МПК C12H1/02.
Спосіб виробництва настоянки "Зелена легка" ("Green light") [Текст] / М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. П. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201511722 ; Заявл. 27.11.2015 ; Опубл. 25.05.2016, Бюл. № 10. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
116Пат. 107204 Україна, МПК C12H1/02.
Спосіб виробництва настоянки "Червона легка" ("Red light") [Текст] / М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. П. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201511723 ; Заявл. 27.11.2015 ; Опубл. 25.05.2016, Бюл. № 10. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2015
117
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : пакет тест. завдань для заміру поточ. та підсумк. знань для студентів ден. та заоч. форм навчання ф-ту товарознав. і торг. підприємництва ОКР бакалавр напряму підгот. 03.0510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 101 с. - Б. ц.
118
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : пакет контр. завдань для комплекс. контролю знань студентів ден. та заоч. форм навчання освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр напряму підгот. 03.0510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 81 с. - Б. ц.
119 Головко, Микола Павлович.
Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми "склад-властивості" [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 151-152
120 Головко, Микола Павлович.
Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми "склад-властивості" [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 151-152
121
Товарознавство одяго-взуттєвих товарів [Текст] : навч. посібник / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Т. М. Головко. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 451 с. - Б. ц.
Повний текст
122
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів спец.: 7. 03051002, 8.03051002 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 161 с. - Б. ц.
2014
123
The histological features of rat liver during refueling animals ethanol solution with additives [Electronic resource] / M. Golovko, G. Gubin-Vakulik, N. Penkina, V. Kolesnyk // Ukrainian Food Journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 4. - P. 534-539
Повний текст
124 Головко, Микола Павлович.
Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавками [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 176-177
125
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : метод. вказівки для тест. модул. контролю за допомогою ПЕОМ для студентів спец. 7.03051002, 8.03051002 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, О. Я. Лимар. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 60 с. - Б. ц.
126Пат. 92387 Україна, МПК C12H1/02.
Спосіб виробництва настоянки «orange light» [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403092 ; Заявл. 27.03.2014 ; Опубл. 11.08.2014, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
127 Головко, Микола Павлович.
Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавками [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 176-177
128Пат. 92386 Україна, МПК C12H1/02.
Спосіб виробництва настоянки "Green Light" [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403091 ; Заявл. 27.03.2014 ; Опубл. 11.08.2014, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
129Пат. 92387 Україна, МПК C12H1/02.
Спосіб виробництва настоянки "Orange Light" [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403092 ; Заявл. 27.03.2014 ; Опубл. 11.08.2014, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
130Пат. 92388 Україна, МПК C12H1/02.
Спосіб виробництва настоянки "Red Light" [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403093 ; Заявл. 27.03.2014 ; Опубл. 11.08.2014, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2013
131 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Товарознавча оцінка якості лікеро-горілчаних виробів [Текст] / В. В. Колесник, М. В. Суркова, К. В. Суркова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп., 2013 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 259-260
132
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : метод. рек. та тематика контрол. робіт для студентів заоч. форми навчання рівня спец., магістр напряму підгот. 7.030510, 8.030510.02 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 41 с. - Б. ц.
133
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : метод. завдання для виконання лаборатор. робіт студентами ден. та зоч. форм навчання рівнів спеціаліст, магістр зі спец. 7.03051002, 8.03051002 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 45 с. - Б. ц.
134
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання для самост. роботи студентам ден. та заоч. форм навчання рівнів спец., магістр зі спец. : 7.030510.02, 8.030510.02 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 65 с. - Б. ц.
135
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : пакет завдань для комплекс. контролю знань рівнів спец., магістр. зі спец. 7.030510.02, 8.030510.03 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 85 с. - Б. ц.
136 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 211-216
137 Головко, Микола Павлович.
Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 211-216
138 Головко, Микола Павлович.
Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників якості спиртів різних партій [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 51-52
139 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Дослідження фізико-механічних показників якості бавовняних рушників, які реалізуються на ринку міста Харкова [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 267-268
2012
140
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : опор. конспект. лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання напряму підгот. 030510 / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 175 с. - Б. ц.
141
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : метод. рек. та тематика контрол. робіт для студентів заоч. від-ня освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр напряму підгот. 030510 Товарознавство та торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 31 с. - Б. ц.
142
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання для самост. роботи студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр напряму підгот. 030510 Товарознавство та торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 45 с. - Б. ц.
143
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : пакет тест. завдань для заміру поточ. та залишк. знань студентам ден. та заоч. форм навчання освіт.-кваліфікац. рівнів спеціаліст, магістр зі спец. 7.030510.02, 8.030510.02 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, М. П. Головко. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 78 с. - Б. ц.
144 Головко, Микола Павлович.
Товарознавча оцінка якості спиртових розчинів лікарської рослинної сировини [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 251-252
145 Головко, Микола Павлович.
Способи зниження токсичного ефекту алкоголю на організм [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 164-169
146 Головко, Микола Павлович.
Товарознавча оцінка якості спиртових розчинів лікарської рослинної сировини [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 251-252
147
Експертиза товарів [Текст] : метод. вказівки з підгот., оформлення та захисту курс. роботи з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання товарознав. ф-ту зі спец. 7.030510.02., 8.030510.02 Товарознавство та експертиза в митній справі / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, С. В. Сорокіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 56 с. - Б. ц.
2011
148 Головко, Микола Павлович.
Дослідження вмісту флавоноїдів у ягодах, районованих у Східній Україні [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 57-58
Повний текст
149 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Особливості зберігання ювелірних товарів у сучасних умовах [Електронний ресурс] / Н. М. Пенкіна, М. А. Юрченко, В. В. Колесник // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 91-92
Повний текст
2008
150
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ: "Плодоовочеві та смакові товари" [Текст] : збірник тестів для контролю знань з використанням ПЕОМ студентами товарознав. ф-ту за напрямом підгот. 030510 Товарознавство та торгівельне підприємство / уклад.: А. А. Дубініна, Ю. К. Кір'яков ; упоряд. В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 80 с. - Б. ц.
151
Дослідження вмісту оксалатів у ботанічних сртах томатів, районованих у Східній Україні [Текст] / А. А. Дубініна, В. В. Колесник, О. С. Круглова, В. С. Ольховська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 334-338
152
Дослідження вмісту оксалатів у ботанічних сортах томатів, районованих у Східній Україні [Текст] / А. А. Дубініна [та ін.] // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 334-338
2007
153
Інструментальні методи дослідження сировини та харчових продуктів [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання з використанням ПЕОМ для самост. роботи студентам спец.: 6.050301 Товарознавство та комерційна діяльність, 6.050302 Товарознавство та експертиза в митній справі, 6.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: Ю. В. Сизих, В. В. Колесник, Ю. К. Кір'яков. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 29 с. - Б. ц.
2006
154 Семашко, Лариса Анатоліївна.
Товарознавча оцінка якості концентрованих томатопродуктів різних виробників [Текст] / Г. А. Селютина, В. С. Ольховська, В. В. Колесник // Наукові дослідження – теорія та експеримент 2006 : матеріали другої Міжнар. наук.- практ. конф., м. Полтава, 15-17 трав. 2006 р. - Полтава : ІнтерГрафіка, 2006. - С. 93-97
155
Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання для самост. роботи студентам спец.: 6.050301 Товарознавство та комерційна діяльність, 6.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: Г. А. Селютіна, Ю. В. Сизих, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 52 с. - Б. ц.