Колесник Вікторія Валентинівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Товари особистого призначення [Текст] : метод. рекомендації з виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 58 с. - Б. ц.
2Пат. 155817 Україна, МПК A23C21/08.
Спосіб виробництва добавки молочно-рослинної [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, О. В. Веретенніков, С. В. Веретенніков ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202305644 ; Заявл. 23.11.2023 ; Опубл. 10.04.2024, Бюл. № 15. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
3
Determination the influence of the synthetic antioxidants mixture on the oxidative stability of sunflower oil [Electronic resource] / N. Staroselska, G. Birta, A. Shostia, N. Levoshko, S. Sorokina, V. Akmen, V. Kolesnyk, N. Penkina, V. Dyvak, V. Stets // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 3, Issue 6(129). - P. 14-20. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.304930. -
Повний текстПовний текст
4 Полупан, Валентин Вадимович.
Конспект лекцій «Luxury сервіс» [Текст] : для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Полупан, В. В. Колесник. - Харків : ДБТУ, 2024. - 98 с. - Б. ц.
5
Стандартизація, метрологія та сертифікація [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 120 с. - Б. ц.
6
Удосконалення якості та розширення асортименту молочної продукції за рахунок додавання овочевої сировини [Текст] : монографія / С. В. Сорокіна, М. С. Одарченко, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко, Н. М. Пенкіна, А. І. Кудряшов, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 219 с. - Б. ц.
Повний текст
2023
7
Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво та торгівля / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 115 с. - Б. ц.
8
Митна логістика [Текст] : метод. вказівки для виконання практ. завдань студентами ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля спеціалізації Товарознавство та експертиза в митній справі / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 68 с. - Б. ц.
9 Полупан, Валентин Вадимович.
Митна логістика [Текст] : комплексні контрол. завдання для перевірки знань студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля / В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 61 с. - Б. ц.
10 Полупан, Валентин Вадимович.
Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари) [Текст] : тести для поточ. контролю знань здобувачів ден. та заоч. форм навчання першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 66 с. - Б. ц.
Повний текст
11Пат. 154260 Україна, МПК C11D 17/08, C11D 17/04.
Рідке мило-скраб з антибактеріальними властивостями [Текст] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, С. В. Сорокіна, Н. М. Пенкіна, А. К. Пенкин, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова, О. Є. Носуля, О. О. Черножук ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202301997 ; Заявл. 27.04.2023 ; Опубл. 25.10.2023, Бюл. № 43. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
12Пат. 154552 Україна, МПК A21D 2/36, A21D 13/00.
Спосіб отримання печива пісочного [Текст] / О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, А. В. Гавриш, Н. М. Пенкіна, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, В. В. Колесник, О. Ю. Литвиненко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202301821 ; Заявл. 19.04.2023 ; Опубл. 22.11.2023, Бюл. № 47. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
13Пат. 154042 Україна, МПК C12G 3/06, C12G 3/055, C12G 3/055.
Спосіб виробництва горілки особливої [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, С. В. Сорокіна, А. К. Пенкін, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202300181 ; Заявл. 19.01.2023 ; Опубл. 04.10.2023, Бюл. № 40. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
14Пат. 152525 Україна, МПК C12G3/00.
Спосіб виробництва горілки [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. М. Одарченко, А. К. Пенкін, Т. В. Карбівнича ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202107049 ; Заявл. 09.12.2021 ; Опубл. 08.03.2023, Бюл. № 10. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
15
Митна логістика [Текст] : метод. рекомендації для самост. вивч. тем дисципліни студентами ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2023. - 28 с. - Б. ц.
16 Kolesnyk, Victoria.
Innovations and craft technologies for horeca [Electronic resource] / V. Kolesnyk, A. Kudryashov, D. Osadcha // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 344-345
Повний текст
2022
17Пат. 151452 Україна, МПК A61K 8/00, A61Q19/00.
Спосіб отримання крем-скрабу для шкіри "делікат-органік" [Текст] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, В. О. Бердова, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. В. Середенко ; Власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202107222 ; Заявл. 13.12.2021 ; Опубл. 27.07.2022, Бюл. № 30. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
18 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Перспективи розширення асортименту панчішно-шкарпеткових виробів за рахунок використання ароматизатору [Текст]. Ч. 2 / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан // Наука, освіта, технології і суспільство: тенденції, виклики, перспективи : зб. тез доповідей міжнар. наук.-практ. конф., Житомир, 12 листопада 2022 р.: у 2 ч. - Житомир : ЦФЕНД, 2022. - С. 48-49
19
Використання нетрадиційної сировини під час виробництва слабоалкогольних напоїв [Текст] / С. В. Сорокіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. О. Акмен, Н. М. Пенкіна // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки. - Херсон : Видавн. дім "Гельветика", 2022. - Вип. 5
20 Полупан, Валентин Вадимович.
Судово-товарознавча експертиза [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / В. В. Полупан, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 76 с. - Б. ц.
21
Психологічні підходи до сприйняття студентами навчальної інформації під час дистанційного освітнього процесу [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник тез наук.-метод. доп. - Одеса : Південноукр. центр проф. розвитку кер. та фах. соц. сфери ун-ту Ушинського, 2022
22 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Пошук альтернативних абразивних засобів для косметичної галузі, формування якості продукції з їх використанням [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, А. В. Нестеренко // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матер. Х міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2022 р. - Харків : НТУ "ХПI, 2022. - С. 38-40
23 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Дослідження фізико-хімічних показників якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованого [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, С. О. Кириллова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 399-400
24 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Результати дослідженя вмісту токсичних речовин у спиртових настоях для подальшого виробництва лікеро-горілчаних виробів [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, А. І. Кудряшов // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 401-402
Повний текст
25
Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring [Text] / V. Kolesnyk, S. Sorokina, N. Penkina, V. Polupan, A. Penkin // Improvement of scientific approaches to the development of engineering : collective monograph. - Boston : Primedia eLaunch, 2022. - С. 307-316
Повний текст
26 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Одяго-взуттєві товари [Текст] : підручник для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 451 с. - Б. ц.
27 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Удосконалення виробництва та управління якістю м’ясної продукції з оздоровчими властивостями [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, В. В. Колесник // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 352-353
28
Математичне моделювання рецептурного складу композицій для лікеро-горілчаних виробів зі зниженим токсичним ефектом [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, Д. М. Одарченко, А. К. Пенкін // Science, innovation and education: Problems and prospects : VII International Scientific and Practical Conference, February, 9-11, 2022. - 2022. - С. 122-130
29 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Атомно-абсорбційний аналіз сухого залишку спиртів, як метод контролю якості алкогольної продукції [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, В. В. Полупан // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 343-345
30
Investigation of the effectiveness of using whey powder to reduce the toxicity of the water/alcohol mixture [Text] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, С. В. Сорокіна, А. М. Одарченко, А. К. Пенкін // Харчова наука і технологія. - 2022. - Т. 16, Вип. 2. - С. 60-67
2021
31 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатору для паперу [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 224-225
32
Development of waffle with fat filling using unconventional vegetable raw materials [Text] / O. Haponceva [etc.] // ScienceRise. - 2021. - № 2. - С. 87-92. - DOI https://doi.org/10.21303/2313-8416.2021.001802. -
Повний текст
33 Головко, Микола Павлович.
Новітні тенденції виробництва засобів для миття посуду та математичне моделювання їх складу [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 85–93
34
Розширення асортименту лікеро-горілчаних виробів зі зниженим токсичним ефектом на основі маркетингових досліджень [Текст] / В. В. Колесник [та ін.] // Topical tendencies of science and practice : Abstracts of XII International Scientific and Practical Conference, Edmonton, December 07-10, 2021. - Edmonton, 2021. - С. 475-480
35
Особливості збагачення хлібобулочних виробів засвоюваними сполуками йоду [Текст] / В. В. Полупан [та ін.] // Recent advances in scientific world : I International Scientific and Practical Conference, Monterrey, Mexico, December 18-19, 2021. - Monterrey, 2021. - P. 98-105
36 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Використання нових видів харчових і біологічно активних добавок під час виробництва настоянок [Текст] / В. В. Колесник // Судова товарознавча експертиза підакцизних товарів: проблемні питання та шляхи їх вирішення : матеріали наук.-практ. семінару-тренінгу, м. Полтава, 15 квіт. 2021 р. - Полтава, 2021. - С. 24-25
37 Полупан, Валентин Вадимович.
Митна логістика [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ДБТУ, 2021. - 96 с. - Б. ц.
38 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Сучасні аспекти розвитку слабоалкогольної продукції [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, А. К. Пенкін // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 228-229
39 Карпенко, А. С.
Ринок цементу в Україні та особливості експортно-імпортного балансу [Текст] / А. С. Карпенко ; наук. керівник В. В. Колесник // Всеукраїнська наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. - Харків, 2021
40 Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Дистанційна форма навчання як ефективний інструмент модернізації інноваційних процесів в освіті [Текст] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, В. В. Колесник // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 85-87
41 Новіков, Б. Ю.
Розвиток ринку засобів для гоління в Україні [Текст] / Б. Ю. Новіков ; наук. керівник В. В. Колесник // Всеукраїнська наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. - Харків, 2021
2020
42 Пенкина, Наталя Михайловна.
Актуальность использования растительного сырья для производства слабоалкогольных напитков [Текст] / Н. М. Пенкина, А. К. Пенкин, В. В. Колесник // Материалы Междунар. науч.-практ. конф. по вопросам подгот. кадров для науч. обеспечения развития АПК, включая ветеринарию, г. Белгород, 12-13 нояб. 2020 г. - 2020. - С. 298-300
43 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Системний підхід у вищій школі як вагомий чинник розвитку освіти і науки України [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 61-62
44 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Розширення асортименту косметичних засобів за рахунок використання перетинок волоського горіха [Текст] / В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 149-150
45 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Удосконалення якості дитячих товарів особистого призначення [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 151-152
46
The influence of plant raw materials on the alcohol infusions quality [Text] / I. Dubovkina [et al.] // Ukrainian Journal of Food Science. - 2020. - Vol. 8, Issue 2. - С. 207-218
47 Брик, Я. В.
Оцінка якості засобів особистої гігієни різних виробників [Текст] / Я. В. Брик, наук. керівник : Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 150-151
48 Святний, М. В.
Дослідження ринку полімерного посуду в Україні [Текст] / М. В. Святний, наук. керівник В. В. Колесник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 157-158
49 Черкасов, О. О.
Особливості розвитку ринку лакофарбових матеріалів в Україні [Текст] / О. О. Черкасов, наук. керівник В. В. Колесник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 168
50
Визначення комплексного показника якості деяких сортів перцю солодкого [Текст] / В. В. Колесник, В. В. Полупан, Н. М. Пенкіна, А. О. Бобровська // The world of science and innovation : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Лондон, 11-13 листоп. 2020 р. - 2020. - С. 85-92
51 Нікітіна, Н. О.
Зразок порівняння для візуального бінарного тестування домішок метилового спирту у спирті етиловому [Текст] / Н. О. Нікітіна, А. О. Бєля, В. В. Колесник // Хімічні Каразинські читання – 2020 : матеріали ХІІ Всеукр. наук. конф. студентів та аспірантів, м. Харків, 21-23 квіт. 2020 р. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2020. - С. 37-38
2019
52 Бобровська, А. О.
Дослідження якості виробів санітарно-гігієнічного призначення [Текст] / А. О. Бобровська ; наук. керівник: М. П. Головко, В. В. Колесник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 202-203
53
Непродовольчі товари: культурно-побутові, галантерейні та декоративно-прикладні товари [Текст] : навч. посібник з лаборатор. завданнями / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, В. О. Захаренко, В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 225 с. - Б. ц.
2018
54Пат. 128814 Україна, МПК A61K8/00, A61Q9/00, A61Q19/00.
Косметичний засіб для видалення небажаного волосся [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Т. А. Вішталюк ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803484 ; Заявл. 02.04.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 3 с. - Б. ц.
Повний текст
55Пат. 128835 Україна, МПК A61K8/00, A61Q19/00.
Скраб для очищення шкіри [Текст] / В. О. Захаренко, В. В. Полупан, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803901 ; Заявл. 11.04.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
56Пат. 128772 Україна, МПК C11D17/08.
Рідке мило-скраб [Текст] / В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, М. П. Бакіров, А. Г. Сенатосенко ; власник Харків. держ. ун-т харчсування та торгівлі. - № u201803091 ; Заявл. 26.03.2018 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
57 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Формування якостей засобів для видалення небажаного волосся з урахуванням переваг споживачів [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, А. Ю. Снитко // Nauka I Studia. - 2018. - № 3 (183). - S. 24-30
58
Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, А. Г. Сенатосенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 356-364
Повний текст
59
Товари особистого призначення [Текст] : навч. посібник / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, С. В. Сорокіна. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 264 с. - Б. ц.
2017
60 Снитко, А. Ю.
Характеристика мікробіологічних показників засобів для епіляції [Електронний ресурс] / А. Ю. Снитко, наук. керівник В. В. Колесник // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 67
61 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Вплив маркетингових досліджень на вдосконалення якості дитячих одноразових підгузків [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, К. І. Масловська // Молодий вчений. - 2017. - № 10
62
Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан // Соціально-економічні проблеми і держава: Наукові праці НУХТ. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 200-207
63 Головко, Микола Павлович.
Формування якості та розширення асортименту міцних алкогольних напоїв зниженої токсичної дії [Текст] : монографія / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 147 с. - Б. ц.
64
The study of beer quality with the reduced toxic effect [Text] / N. Penkina, L. Tatar, V. Kolesnyk, T. Karbivnycha, T. Letuta // EUREKA: Life Science. - 2017. - № 1 (7). - P. 27-43
65Пат. 116588 Україна, МПК A61K8/00, A61Q9/00.
Композиція для видалення небажаного волосся [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, А. Ю. Снитко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201612881 ; Заявл. 19.12.2016 ; Опубл. 25.05.2017, Бюл. № 10. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
66Пат. 119084 Україна, МПК A61K8/00, C11D9/00.
Косметичний шампунь [Текст] / Т. М. Головко, В. В. Колесник, Ю. О. Зотова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 20170330 ; Заявл. 30.03.2017 ; Опубл. 11.09.2017, Бюл. № 17. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
67Пат. 118608 Україна, МПК A47K10/00.
Паперові рушники з екстрактом ALOE VERA [Текст] / В. В. Колесник, Д. В. Ходаковська, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201703018 ; Заявл. 30.03.2017 ; Опубл. 10.08.2017, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
68Пат. 118608 Україна, МПК A47K10/00.
Паперові рушники з екстрактом алое vera [Текст] / Т. М. Головко, В. В. Колесник, Д. В. Ходаковська ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201703018 ; Заявл. 30.03.2017 ; Опубл. 10.08.2017, Бюл. № 15. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
69 Головко, Тетяна Миколаївна.
Експертиза якості паперових рушників різних виробників [Текст] / Т. М. Головко, В. В. Колесник, Д. В. Ходаковська // Молодий вчений. - 2017. - № 9
70Пат. 113919 Україна, МПК C12H1/02, C12G3/04.
Спосіб виробництва настоянки «Червона легка» ("RED LIGHT") [Текст] / М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. П. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201511724 ; Заявл. 27.11.2015 ; Опубл. 27.03.2017, Бюл. № 6. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
71Пат. 116143 Україна, МПК A61F13/15, A61F13/49.
Дитячий одноразовий підгузник з вітамінами «А» та «Е» [Текст] / Н. М. Пенкіна, К. І. Масловська, В. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201611706 ; Заявл. 21.11.2016 ; Опубл. 10.05.2017, Бюл. № 9. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
72 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Багатофункціональна роль освітніх компетентностей [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 280-281
73 Прикмета, І. В.
Роль торгівлі у підвищенні якості вітчизняних товарів [Електронний ресурс] / І. В. Прикмета, наук. керівник : М. П. Головко, В. В. Колесник // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 61
74
Аспекти якості косметичних шампунів та практичні підходи додавання нових компонентів до їх складу [Текст] / Т. М. Головко, В. В. Колесник, О. Г. Дьяков, Ю. О. Зотова // Молодий вчений. - 2017. - № 10
75 Ягдиєв, Б. Д.
Дослідження фізико-механічних показників якості штучного хутра [Текст] / Б. Д. Ягдиєв, наук. керівник : М. П. Головко, В. В. Колесник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 253
76 Головко, Микола Павлович.
Використання методу створення спектра флейвору для органолептичної характеристики настоянок [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 178-179
77 Снитко, А. Ю.
Товарознавче оцінювання якості засобів для епіляції [Текст] / А. Ю. Снитко, наук. керівник В. В. Колесник // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 244
78
Research into quality of beer with the addition of pine needles extract [Electronic resource] / N. Penkina, L. V. Tatar, V. Kolesnyk, T. Karbivnycha, T. Letuta // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 40-48. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98180. -
Повний текстПовний текст
79 Головко, Николай Павлович.
Исследование качества воды для производства ликероводочных изделий [Текст] / Н. П. Головко, Н. М. Пенкина, В. В. Колесник // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. ІІІ Междунар. науч.-практ. конф., 23-24 марта 2017 г. - Минск, 2017. - С. 385-387
80
Quality assessment and justification of the storage time of protein – mineral additave [Text] / M. Serik, V. Polupan, M. Bakirov, V. Kolesnyk, N. Penkina // The scientific heritage. - 2017. - No. 11 (11), Pt. 1. - С. 78-82
2016
81
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : метод. вказівки та завдання щодо виконання лаборатор. робіт з дисципліни напряму підгот. 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: О. О. Грінченко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 134 с. - Б. ц.
82 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 16.12.2016 / В. В. Колесник ; наук. кер. М. П. Головко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 22 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31308 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 15-19. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2015
83 Головко, Микола Павлович.
Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми "склад-властивості" [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 151-152
84
Товарознавство одяго-взуттєвих товарів [Текст] : навч. посібник / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Т. М. Головко. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 451 с. - Б. ц.
Повний текст
85
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : пакет контр. завдань для комплекс. контролю знань студентів ден. та заоч. форм навчання освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр напряму підгот. 03.0510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 81 с. - Б. ц.
86
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : пакет тест. завдань для заміру поточ. та підсумк. знань для студентів ден. та заоч. форм навчання ф-ту товарознав. і торг. підприємництва ОКР бакалавр напряму підгот. 03.0510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 101 с. - Б. ц.
87 Головко, Микола Павлович.
Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми "склад-властивості" [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 151-152
88
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів спец.: 7. 03051002, 8.03051002 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 161 с. - Б. ц.
2014
89Пат. 92387 Україна, МПК C12H1/02.
Спосіб виробництва настоянки «orange light» [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403092 ; Заявл. 27.03.2014 ; Опубл. 11.08.2014, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
90 Головко, Микола Павлович.
Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавками [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 176-177
91
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : метод. вказівки для тест. модул. контролю за допомогою ПЕОМ для студентів спец. 7.03051002, 8.03051002 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, О. Я. Лимар. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 60 с. - Б. ц.
92 Головко, Микола Павлович.
Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавками [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 176-177
2013
93
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : пакет завдань для комплекс. контролю знань рівнів спец., магістр. зі спец. 7.030510.02, 8.030510.03 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 85 с. - Б. ц.
94 Головко, Микола Павлович.
Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників якості спиртів різних партій [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 51-52
95 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 211-216
96 Головко, Микола Павлович.
Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 211-216
97 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Товарознавча оцінка якості лікеро-горілчаних виробів [Текст] / В. В. Колесник, М. В. Суркова, К. В. Суркова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп., 2013 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 259-260
98
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : метод. рек. та тематика контрол. робіт для студентів заоч. форми навчання рівня спец., магістр напряму підгот. 7.030510, 8.030510.02 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 41 с. - Б. ц.
99
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : метод. завдання для виконання лаборатор. робіт студентами ден. та зоч. форм навчання рівнів спеціаліст, магістр зі спец. 7.03051002, 8.03051002 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 45 с. - Б. ц.
100
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання для самост. роботи студентам ден. та заоч. форм навчання рівнів спец., магістр зі спец. : 7.030510.02, 8.030510.02 Товарознавство та експертиза в митній справі / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 65 с. - Б. ц.
101 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Дослідження фізико-механічних показників якості бавовняних рушників, які реалізуються на ринку міста Харкова [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 267-268
2012
102
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : опор. конспект. лекцій з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання напряму підгот. 030510 / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 175 с. - Б. ц.
103
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : метод. рек. та тематика контрол. робіт для студентів заоч. від-ня освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр напряму підгот. 030510 Товарознавство та торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 31 с. - Б. ц.
104
Експертиза товарів особистого призначення [Текст] : пакет тест. завдань для заміру поточ. та залишк. знань студентам ден. та заоч. форм навчання освіт.-кваліфікац. рівнів спеціаліст, магістр зі спец. 7.030510.02, 8.030510.02 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, М. П. Головко. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 78 с. - Б. ц.
105
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ 2. "Товарознавство одяго-взуттєвих товарів" [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання для самост. роботи студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр напряму підгот. 030510 Товарознавство та торговельне підприємництво / Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі ; уклад.: Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 45 с. - Б. ц.
106
Експертиза товарів [Текст] : метод. вказівки з підгот., оформлення та захисту курс. роботи з дисципліни для студентів ден. та заоч. форм навчання товарознав. ф-ту зі спец. 7.030510.02., 8.030510.02 Товарознавство та експертиза в митній справі / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, С. В. Сорокіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 56 с. - Б. ц.
107 Головко, Микола Павлович.
Способи зниження токсичного ефекту алкоголю на організм [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 164-169
108 Головко, Микола Павлович.
Товарознавча оцінка якості спиртових розчинів лікарської рослинної сировини [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 251-252
109 Головко, Микола Павлович.
Товарознавча оцінка якості спиртових розчинів лікарської рослинної сировини [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 251-252
2011
110 Головко, Микола Павлович.
Дослідження вмісту флавоноїдів у ягодах, районованих у Східній Україні [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 57-58
Повний текст
111 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Особливості зберігання ювелірних товарів у сучасних умовах [Електронний ресурс] / Н. М. Пенкіна, М. А. Юрченко, В. В. Колесник // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 91-92
Повний текст
2008
112
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ: "Плодоовочеві та смакові товари" [Текст] : збірник тестів для контролю знань з використанням ПЕОМ студентами товарознав. ф-ту за напрямом підгот. 030510 Товарознавство та торгівельне підприємство / уклад.: А. А. Дубініна, Ю. К. Кір'яков ; упоряд. В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 80 с. - Б. ц.
113
Дослідження вмісту оксалатів у ботанічних сортах томатів, районованих у Східній Україні [Текст] / А. А. Дубініна [та ін.] // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 334-338
114
Дослідження вмісту оксалатів у ботанічних сртах томатів, районованих у Східній Україні [Текст] / А. А. Дубініна, В. В. Колесник, О. С. Круглова, В. С. Ольховська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 334-338
2007
115
Інструментальні методи дослідження сировини та харчових продуктів [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання з використанням ПЕОМ для самост. роботи студентам спец.: 6.050301 Товарознавство та комерційна діяльність, 6.050302 Товарознавство та експертиза в митній справі, 6.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: Ю. В. Сизих, В. В. Колесник, Ю. К. Кір'яков. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 29 с. - Б. ц.
2006
116
Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. рек. та індивід. завдання для самост. роботи студентам спец.: 6.050301 Товарознавство та комерційна діяльність, 6.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: Г. А. Селютіна, Ю. В. Сизих, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 52 с. - Б. ц.
117 Семашко, Лариса Анатоліївна.
Товарознавча оцінка якості концентрованих томатопродуктів різних виробників [Текст] / Г. А. Селютина, В. С. Ольховська, В. В. Колесник // Наукові дослідження – теорія та експеримент 2006 : матеріали другої Міжнар. наук.- практ. конф., м. Полтава, 15-17 трав. 2006 р. - Полтава : ІнтерГрафіка, 2006. - С. 93-97