Крупей Михайло Іванович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2025
1
Practical English communication skills [Електронний ресурс] : метод. рек. до вивч. дисципліни для студентів 1 курсу спец. 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм, другий освіт. рівень магістр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Л. А. Подворна [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2025. - 106 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2
Фахова іноземна комунікація та галузевий переклад [Електронний ресурс] : метод. вказівки та тест. завдання для контролю знань з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2025. - 108 с. : табл. - Бібліогр.: с. 107. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
3
English for professionals in the field of food technologу (Англійська мова для професіоналів у сфері харчових технологій) [Електронний ресурс] : метод. рек. для читання за фахом і завдання для самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. О. Колесник. - Харків : [б. в.], 2025. - 86 с. - Бібліогр.: с. 85. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2024
4
Quantum English («Квантова англійська») [Текст] : метод. рек. з англ. мови для студентів 4 курсу спец. 123 Комп'ютерна інженерія, 125 Кібербезпека та захист інформації та 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / авт.-уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 124 с. - Б. ц.
Повний текст
5 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) [Текст] : силабус дисципліни з підгот. здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 242 Туризм / Л. А. Подворна, О. М. Муравйова, М. І. Крупей. - Харків : ДБТУ, 2024. - 8 с. - Б. ц.
6 Piskun, K.
Professional development based on the knowledge of foreign languages: new career opportunities in the hotel and restaurant business [Text] / K. Piskun ; scientific supervisor: O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 330-332
7 Hryshko, M.
Professional communication about latest trends and innovations in electrical testing equipment [Text] / M. Hryshko ; scientific supervisor: M. Krupei, O. Muraviova // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 12-13
8 Piskun, K.
Professional development through the knowledge of foreign languages: new career opportunities in the hotel and restaurant business [Text] / K. Piskun ; scientific supervisor: O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали X міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 330-332
Повний текст
9 Муравйова, Олена Миколаївна.
Навчальна агрегація малочисельних груп для викладання іноземної мови у ЗВО [Текст] / О. М. Муравйова, В. О. Архипова, М. І. Крупей // Development of Education, Science and Business: Results 2024 : Proceedings of the International Scientific and Practical Internet Conference, December 11-12, 2024. - Dnipro : FOP Marenichenko V. V., 2024. - С. 232-235
10 Rodik, Ya.
The question about the role of foreign languages in the engineering field [Text] / Ya. Rodik ; scientific supervisor: O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 334-336
Повний текст
11 Скриннік, Н. А.
Вивчення англійської мови як фактор формування українського інформаційного освітнього простору [Текст] / Н. А. Скриннік, О. М. Муравйова, М. І. Крупей // Сучасні тенденції в українській і світовій гуманітаристиці : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 07 листоп. 2024 р. - Харків : ХНАДУ, 2024. - С. 104-105
12 Mysiura, A.
International career opportunities and foreign communication proficiency in a globalized world [Text] / A. Mysiura ; scientific supervisor: O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали Х міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 326-328
Повний текст
2023
13
Методичні рекомендації для слухачів наукових курсів «Культура наукової англійської мови» [Текст] / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 116 с. - Б. ц.
14
Ділові переговори [Текст] : метод. рекомендації з англ. мови для студентів усіх спец. / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 90 с. - Б. ц.
15
Іноземна мова (ОК5) [Текст] : робоча програма для студентів спец. 054 ОПП «Соціологія», перший (бакалавр.) РВО / уклад.: О. М. Муравйова, М. І. Крупей. - Харків : ДБТУ, 2023. - 19 с. - Б. ц.
16 Подворна, Людмила Анатоліївна.
Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням) [Текст] : силабус дисциліни з підгот. здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 242 Туризм / Л. А. Подворна, М. І. Крупей. - Харків : ДБТУ, 2023. - 8 с. - Б. ц.
17 Shovkun, Z.
Professional communication in English as a part of the Pan-European educational process [Text] / Z. Shovkun ; scientific supervisor: O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 404-406
Повний текст
18
Дидактичні моделі білінгвального навчання для підготовки фахівців правової галузі в українських університетах [Текст] / А. О. Колесник, О. М. Муравйова, В. О. Архипова, О. О. Мануєнкова, М. І. Крупей // Наукові інновації та передові технології. Серія: Педагогіка. - 2023. - № 5 (19). - С. 510-519
19 Muraviova, O.
Immersive technologies and the practice of foreign language teaching for students of computer science specialities [Text] / O. Muraviova, V. Arkhypova, M. Krupei // Modern Knowledge: Research and Discoveries : Scientific Collection «InterConf+», 33(155): with the Proceedingsof the 1st International Scientific and Practical Conference, Vancouver, May 19-20, 2023. - 2023. - С. 136-147
20 Колесник, Аліна Олексіївна.
Використання інструментів комп’ютерної лінгвістики для вивчення основ перекладу майбутніми фахівцями сфери управління [Текст] / А. О. Колесник, М. І. Крупей, О. М. Муравйова // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 253-255
Повний текст
21
Культура наукової англійської мови [Текст] : метод. рек. для слухачів наук. курсів / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 116 с. - Б. ц.
Повний текст
22
Культура наукової англійської мови [Текст] : робоча програма для слухачів наук. курсів / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 7 с. - Б. ц.
23 Крупей, Михайло Іванович.
Іноземна мова (ОК БП 4) [Текст] : робоча програма для студентів спец. 141 ОПП Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, перший (бакалавр.) РВО / М. І. Крупей, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2023. - 17 с. - Б. ц.
24 Крупей, Михайло Іванович.
Іноземна мова (ОК БП 4) [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 141 ОПП Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, перший (бакалавр.) РВО / М. І. Крупей, О. М. Муравйова. - Харків : ДБТУ, 2023. - 9 с. - Б. ц.
25 Dmyterchuk, L.
Possibilities of learning English for agricultural engineering [Text] / L. Dmyterchuk ; scientific supervisor: O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 373-375
Повний текст
26 Kaplunovsky, S.
English proficiency in terms of job opportunities and career growth [Text] / S. Kaplunovsky ; scientific supervisor: O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали ІХ міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих вчених, 30 листоп. – 1 груд. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 376-378
Повний текст
2022
27
Методичні рекомендації з підготовки до Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з англійської мови для студентів 4 курсу усіх спеціальностей [Текст] / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 90 с. - Б. ц.
28 Lyakhotska, O.
Digital marketing and future of business [Text] / O. Lyakhotska, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 105-107
29 Kucher, Ye.
Integrated workflows and jobs in the field of techno-commercial marketing [Text] / Ye. Kucher, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 104-105
30 Shovkun, A.
AI, robots and automation: future trends in the labour market [Text] / A. Shovkun, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 115-117
31 Sipita, M.
The economic profit of anime, manga and games [Text] / M. Sipita, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 112-114
32 Grebinyuk, V.
Clusters of competitiveness [Text] / V. Grebinyuk, scientific supervisor : M. Krupei, O. Muraviova // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 99-100
33 Genosyants, K.
The “artist business” as a model for professional development [Text] / K. Genosyants, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 95-97
34 Shilo, D.
Metaverse as a driver for hospitality and tourism management and marketing [Text] / D. Shilo, scientific supervisor : M. Krupei, O. Muraviova // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 114-115
35 Kucher, Ye.
Marketing digitalization in conditions of war [Electronic resource] / Ye. Kucher, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 220-222
36
Розробка силабусу дисципліни з курсу «Іноземна мова» для студентів спеціальності 054 ОПП «Соціологія», перший (бакалаврський) РВО [Текст] : силабус / уклад.: О. М. Муравйова, М. І. Крупей. - Харків : ДБТУ, 2022. - 4 с. - Б. ц.
37 Nekhaeva, L.
Anime pilgrimage and local tourism promotion [Text] / L. Nekhaeva, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 108-110
2021
38 Муравйова, Олена Миколаївна.
Освітні веб-ресурси у процесі вивчення іноземних мов [Текст] / О. М. Муравйова, М. І. Крупей // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 231-232
39
Мова професійного середовища в галузі економіки, менеджменту та готельно-ресторанної справи [Текст] : навч.-метод. посібник для інозем. студентів 4 курсу / В. Л. Борисова, А. О. Колесник, М. І. Крупей, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 168 с. - Б. ц.
40 Зейд Самух.
Економічне співробітництво Королівства Марокко та України [Текст] / Зейд Самух, наук. керівник : М. І. Крупей, О. М. Муравйова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 232
41 Аль Рубаті Рафід.
Асоціація жіночих кооперативів Аль-Амір в Іраку [Текст] / Аль Рубаті Рафід, наук. керівник : М. І. Крупей, О. М. Муравйова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 220
42 Стуті Хамза .
Комерційне бджільництво [Текст] / Стуті Хамза , наук. керівник : М. І. Крупей, О. М. Муравйова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 272
43 Фого Сікот Блаіс.
Кращі країни для започаткування бізнесу [Текст] / Фого Сікот Блаіс, наук. керівник : М. І. Крупей, О. М. Муравйова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 277
44 Лі Юсюен.
Вища освіта у Китаї [Текст] / Лі Юсюен, наук. керівник : М. І. Крупей, О. М. Муравйова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 244
45 Алберт Коме Нжум.
Ера нової економіки – The Economy of Francesco [Текст] / Алберт Коме Нжум, наук. керівник : М. І. Крупей, М. І. Крупей // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 214
46 Мхітарян, Р. А.
Вірменський лаваш та сучасні гастрономічні вподобання [Текст] / Р. А. Мхітарян, наук. керівник : М. І. Крупей, О. М. Муравйова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 253
47
Мова соціокультурного середовища в галузі економіки, менеджменту та готельно-ресторанної справи [Текст] : навч.-метод. посібник для інозем. студентів 4 курсу / А. О. Борисова, А. О. Колесник, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна, М. І. Крупей. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 168 с. - Б. ц.
48 Agafonov, R.
Advertising in the system of integrated marketing communication methods [Електронний ресурс] / R. Agafonov, наук. керівник : O. Muraviova, M. Krupei // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 22 жовт. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 290-291
49 Мухіалдін Садік Фарук Алі.
Найбільші банки світу [Текст] / Мухіалдін Садік Фарук Алі, наук. керівник : М. І. Крупей, О. М. Муравйова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 252
50 Муравйова, Олена Миколаївна.
Бінарні заняття як одна з форм проміжного контролю під час вивчення іноземної мови [Текст] / О. М. Муравйова, М. І. Крупей // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 188-189
51 Муравйова, Олена Миколаївна.
Альтернативні технології у викладанні української мови на підготовчому відділенні для іноземних громадян [Текст] / О. М. Муравйова, М. І. Крупей // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - 2021. - Ч. 1. - С. 216-217
2020
52
Мова соціокультурного середовища в сфері готельно-ресторанної справи [Текст] : метод. рек. для практ. занять та самост. роботи для студентів-іноземців ф-ту менеджменту / уклад.: О. М. Муравйова, А. О. Колесник, М. І. Крупей. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 88 с. - Б. ц.
53 Skrypka, A.
Boutique-hotels and their impact on the hospitality industry [Text] / A. Skrypka, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 355
54 Bobrov, O.
The economic models of smart cities [Text] / O. Bobrov, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Croupey // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - P. 240
55 Kholodchenko, D.
The unique hotels market [Текст] / D. Kholodchenko, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 376
56 Kostenko, V.
Cryptomarketing and PR: Strategies that will work in 2020 [Text] / V. Kostenko, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 295
57 Kul’baka, A.
Marketing trends in the beauty industry [Text] / A. Kul’baka, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 298
58 Prydeina, A.
Traditional and emerging practices for managing restaurant business [Text] / A. Prydeina, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 337
59 Охакамну Максвелл Чісом.
Соціальні мережі як спосіб одержання прибутку [Текст] / Охакамну Максвелл Чісом, наук. керівник : О. М. Муравйова, М. І. Крупей // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 326
60 Скриннік, Н. А.
Роль компетентнісного підходу в системі підготовки майбутніх фахівців ЗВО [Текст] / Н. А. Скриннік, М. І. Крупей // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 318-319
61 Сапожнікова, Л. Я.
Комплексне формування іншомовної професійної компетентності студентства [Текст] / Л. Я. Сапожнікова, М. І. Крупей // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 310-311
62 Tkachenko, O.
Oldest restaurants and their economic benefits [Text] / O. Tkachenko, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 364
63 Raskosova, G.
Transversal competences in higher education [Text] / G. Raskosova, M. Krupei // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 212-213
64 Zaitseva, Ye.
Effective methods of staff motivation [Text] / Ye. Zaitseva, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 281
65 Tyutyunnyk, O.
Ecomanagers – executives of new generation [Text] / O. Tyutyunnyk, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 369
66 Zhuk, M.
Relationship marketing and long-term engagement with customers [Text] / M. Zhuk, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 280
67 Buryakovsky, D.
Importance of communication in advertising business [Text] / D. Buryakovsky, scientific supervisor M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 247
68 Отунва Угочукву Нелсон.
Особливості етнічних закладів ресторанного господарства [Текст] / Отунва Угочукву Нелсон, наук. керівник : О. М. Муравйова, М. І. Крупей // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 325
69 Pas’ko, I.
The market of commercial dance and its economic advantages [Text] / I. Pas’ko, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 329
70 Orlova, Ye.
Redefining of luxury hospitality in the hotel industry [Text] / Ye. Orlova, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 323
71 Petranovs’ka, O.
Pet-friendly restaurants [Text] / O. Petranovs’ka, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 330
72 Крупей, Михайло Іванович.
Модель організації процесу фахово-орієнтованого навчання іноземних студентів [Текст] / М. І. Крупей, О. М. Муравйова, І. О. Пузанова-Красікова // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23 квіт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 252-254
2019
73 Dolga, M.
Digital marketing [Text] / M. Dolga, scientific supervisor : O. Muraviova, M. Krupei // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 369
74
Русский язык в сфере технологии питания (для студентов-иностранцев УНИПТБ) [Текст] : метод. рек. для практ. занятий и самостоят. работы / сост.: Е. Н. Муравьева, А. А. Колесник, М. И. Крупей. - Харьков : ХГУПТ, 2019. - 86 с. - Б. ц.
75 Дурдыев, Д. Д.
Туркменистан в глобализационном пространстве [Текст] / Д. Д. Дурдыев, науч. рук. М. И. Крупей // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 372
2018
76 Муравйова, Олена Миколаївна.
Комбіноване навчання як засіб розвитку вміння іншомовного полілогічного спілкування [Текст] / О. М. Муравйова, М. І. Крупей // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : тези ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 187-188
Повний текст
77 Архипова, В. О.
Мультимедійні технології як складова організації аудиторної та самостійної роботи студентів [Текст] / В. О. Архипова, М. І. Крупей // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : тези ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 107-108
Повний текст
78 Муравйова, Олена Миколаївна.
Комунікативна компетенція як система мовленнєвих іншомовних умінь і навичок [Текст] / О. М. Муравйова, М. І. Крупей // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 227-228
Повний текст
79
Кулинарные традиции Марокко [Текст] / Авни Абурумман ; рук. работы М. И. Крупей // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 322
80
Мятный чай – символ марокканского гостеприимства [Текст] / Абдуллауи Яссин Алауи ; рук. работы М. И. Крупей // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 333
81
Крепость Касба Удайя [Текст] / Анасс Агхил ; рук. работы М. И. Крупей // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 327
82
Толерантность как составная часть межкультурной коммуникации иностранных студентов [Текст] / Исмаил Аяд ; рук. работы М. И. Крупей // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 344
83
Русский язык в сфере товароведения (для студентов-иностранцев ФУТПТД) [Текст] : метод. рек. для практ. занятий и самостоят. работы / сост.: Е. Н. Муравьова, А. А. Колесник, М. И. Крупей. - Харьков : ХГУПТ, 2018. - 72 с. - Б. ц.
84
Марокко – страна арабской и берберской культур [Текст] / Абделлах Абаиду ; рук. работы М. И. Крупей // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 320
2017
85 Muraviova, Olena.
Effective modern ways of English language lesson planning [Text] / O. Muraviova, M. Krupei // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 272-273
86 Муравйова, Олена Миколаївна.
Розвиток навичок презентації в процесі навчання студентів ділової англійської мови [Текст] / О. М. Муравйова, М. І. Крупей // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 288-289
87 Muraviova, Olena.
Edutainment – an innovative method of students` work organization in non-linguistic higher educational establishments [Текст] / O. Muraviova, M. Krupei // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 270-271
88 Муравйова, Олена Миколаївна.
Мобільне навчання як засіб підвищення ефективності освітнього процесу у немовних ВНЗ України [Текст] / О. М. Муравйова, М. І. Крупей // Інноваційні методи викладання іноземних мов у немовних вищих навчальних закладах : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 26 трав. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 74-75
2010
89 Власенко, Е. А.
Оволодіння студентами офіційно-ділового стилю писемного професійного спілкування іноземною мовою [Текст] / Е. А. Власенко, О. О. Мануєнкова, М. І. Крупей // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 757-764
Повний текст